Αναζ ο Ομπραντοβιτς ειναι προπονητης. Και οι προπονητες δοκιμαζουν σχηματα. Και οταν τα δοκιμαζουν και κανουν κατι η πολλα πραγματα στραβα περνουν time out και τα ξαναδοκιμαζουν για να δουν αν θα τους βγουν.
Ολοι αυτοι που καθονται στους παγκουςτων ομαδων με κουστουμια και φοναζουν και κανουν γκριματσες δεν ειναι ολοι Γκερσον. Τωρα αν σου φαινεται οπαδικο το να λεω οτι ο προπονητης της ομαδας μου κανει την δουλεια του ε κατσε εσυ ανελυσε την κατασταση.
Εσυ σε ποστ πιο πανω ειπες οτι δεν θα ξαναασχοληθεις με το συγκεκριμενο θεμα, εσυ απαντησες ξανα και μαλιστα ειπες οτι ειδες και τον αγωνα.
Η αναλυση περι Σαρας εχει τα χαρακτιριστικα προηγουμενων αναλυσεων περι Γκερσον. οποτε αυτα με τα
Αγαπημένη Ομάδα:Panthinaikos ισχυουν και απτην αναποδη. Και αφου ισχυουν στις πλειστες περιπτωσεις εγω δεν καταλαβαινω γιατι τις αναφερεις. Αφου ετσι εσυ που θες να συζητησεις κανονικα χωρις οπαδισμους ο ιδιος ωθεις καποιον να σου απαντησει αναλογως με αυτο που εγραψες.
Οσο για την διαιτησια και τους παραγοντες, εγω ξερω οτι οι διαιτητες βοηθησαν αρκετα για το -15 και αυτο δεν τους καθιστα δικαιολογια για την επαναφορα μας απο αυτη την κατασταση. Ο καθενας ομως εχει την γνωμη του και βλεπει τα πραγματα απτην δικη του πλευρα σαφως. Και η δικη μου γνωμη ειναι οτι και σε αυτο το σημειο ο οπαδισμος δεν λειπει γιατι βλεπεις την οποια αντιδραση της διαιτισιας η οποια κατα καποιο τροπο "μικραινει" την επαναφορα του ΠΑΟ αλλα δεν βλεπεις οτι η Παρτιζαν δεν ειχε χτισει μονη της αυτη την διαφορα.
Νικη με την Σιενα και καλες εμφανισεις. Οτι εγινε μεχρι τωρα εγινε.