Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Top16
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
lakersdynasty
Αναζ ο Ομπραντοβιτς ειναι προπονητης. Και οι προπονητες δοκιμαζουν σχηματα. Και οταν τα δοκιμαζουν και κανουν κατι η πολλα πραγματα στραβα περνουν time out και τα ξαναδοκιμαζουν για να δουν αν θα τους βγουν.

Ολοι αυτοι που καθονται στους παγκουςτων ομαδων με κουστουμια και φοναζουν και κανουν γκριματσες δεν ειναι ολοι Γκερσον. Τωρα αν σου φαινεται οπαδικο το να λεω οτι ο προπονητης της ομαδας μου κανει την δουλεια του ε κατσε εσυ ανελυσε την κατασταση.

Εσυ σε ποστ πιο πανω ειπες οτι δεν θα ξαναασχοληθεις με το συγκεκριμενο θεμα, εσυ απαντησες ξανα και μαλιστα ειπες οτι ειδες και τον αγωνα.

Η αναλυση περι Σαρας εχει τα χαρακτιριστικα προηγουμενων αναλυσεων περι Γκερσον. οποτε αυτα με τα
Αγαπημένη Ομάδα:Panthinaikos ισχυουν και απτην αναποδη. Και αφου ισχυουν στις πλειστες περιπτωσεις εγω δεν καταλαβαινω γιατι τις αναφερεις. Αφου ετσι εσυ που θες να συζητησεις κανονικα χωρις οπαδισμους ο ιδιος ωθεις καποιον να σου απαντησει αναλογως με αυτο που εγραψες.

Οσο για την διαιτησια και τους παραγοντες, εγω ξερω οτι οι διαιτητες βοηθησαν αρκετα για το -15 και αυτο δεν τους καθιστα δικαιολογια για την επαναφορα μας απο αυτη την κατασταση. Ο καθενας ομως εχει την γνωμη του και βλεπει τα πραγματα απτην δικη του πλευρα σαφως. Και η δικη μου γνωμη ειναι οτι και σε αυτο το σημειο ο οπαδισμος δεν λειπει γιατι βλεπεις την οποια αντιδραση της διαιτισιας η οποια κατα καποιο τροπο "μικραινει" την επαναφορα του ΠΑΟ αλλα δεν βλεπεις οτι η Παρτιζαν δεν ειχε χτισει μονη της αυτη την διαφορα.

Νικη με την Σιενα και καλες εμφανισεις. Οτι εγινε μεχρι τωρα εγινε.
Turamarth
QUOTE(Anaz @ Feb 23 2008, 17:50 ) *
Για να γραψεις μια κριτικη σε αυτο το thread χωρις να παρεις οπαδικη απαντηση πρεπει το προφιλ σου να γραφει Αγαπημένη Ομάδα:Panthinaikos, για να'χεις ελπιδες.. 68.gif

biggrin.gif

Πάντως όσον αφορά τις τρεις παραμέτρους που αναφέρεις παραπάνω:
1. έχοντας δεί όλους τους αγώνες μας (και αρκετούς του ΟΣΦΠ και του Αρη) δεν μπορώ να πω πως παίρνουμε τα σφυρίγματα που παίρνουν λ.χ. η ΤΣΣΚΑ ή η Ρεάλ (ούτε καν αυτά της Μακάμπι), πιο κοντά στην αντιμετώπιση που έχουν οι άλλες δύο Ελληνικές ομάδες πιστεύω πως ήμαστε παρά σε αυτή που θα περίμενε κανείς για την πιο επιτυχημένη ομάδα της διοργάνωσης (την τελευταία 10ετία+).
2. Δεν θα χαρακτήριζα ευνοϊκή μια κλήρωση όπου από το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας πέτυχα μία από 4 ισάξιες ομάδες(Σιένα, Μάλαγα, Μακάμπι, Μπάρτσα)η οποία τυχαίνει να είναι και από τις πιο φορμαρισμένες, από το επόμενο την δεύτερη πιο δυνατή (Τάου, Εφές, Ζαλγκίρις, Ούλκερ) και από το τέταρτο την, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, πιο δύσκολη από τις τέσσερις (Ολυμπιακός, Άρης, Παρτίζαν, Ρόμα).
3. αυτή η παράμετρος, η ποιότητα της ομάδας, είναι αυτή που μας έφτασε έως εδώ με τόσες λίγες απώλειες πιστεύω όμως πως χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω για την συνέχεια προκειμένου να φτάσουμε στο F4. Πρέπει να αρχίσει να βγαίνει στο παρκέ η δουλειά που γίνεται(?) στις προπονήσεις.

QUOTE("Anaz")
Ο Ζοτς δεν κανει λαθη, αλλα ειναι ολα προσχεδιασμενα.. Δοκιμες εκανε ο ανθρωπος προχτες με την Παρτιζαν.. 77.gif
Αλλα αμα κερδιζεις, ετσι ειναι..Ηθελα να δω αν εχανε ο Παο τι θα λεγαμε..Μαλλον οτι ηταν εσκεμμενη ηττα. rolleyes.gif

Σωστή παρατήρηση !
Anaz
Λοιπον..Τελευταια απαντηση στο θεμα..
Μπηκα, εγραψα την αποψη μου για τον Σαρας και την μεταγγραφη του, η οποια παραμενει ιδια απο την αρχη της χρονιας,και μάλιστα ΠΡΙΝ ακομα υπογραψει ο Σαρας οταν οι περισσοτεροι (αναμεσα τους κι εσυ με τον ginobili) διαφωνουσατε στο ενδεχομενο μεταγγραφης οργανωτη ,και λέγατε οτι είστε υπερπλήρεις!
Το βραδυ είδα το ματς κι εκανα κι ενα πολυ μικρο σχολιο για την καλα διαβασμενη Παρτιζαν, τον "υπνο" του Ζοτς που η ομαδα δεν πίεζε και δεν έτρεχε, και το γεγονος οτι αν συνεχισει ετσι ο Παο, θα κινδυνευε πολυ σοβαρα να χασει το Final four ΑΝ δεν ειχε ευνοικη κληρωση, το καθιερωμενο σπρωξιματακι της διαιτησιας απεναντι σε μικροτερες ομαδες, και μεγαλη εμπειρια και στοφα νικητη απο τους παιχτες.

Πραγματα που λιγο εως πολυ,ειχαν αναφερθει ήδη και απο αλλους φίλους του Παο νωριτερα. Αλλα εγω δεν εχω "αγαπημενη ομαδα:Panathinaikos" στο προφιλ μου, κι ετσι η αντιμετωπιση ηταν σε διαφορετικο -οπαδικο- ύφος.

Οι απαντησεις που πηρα ηταν αναμεσα σε αλλες:

-..Χαμενα λεφτα δεν ειναι ο Σαρας. Σε αλλους αγωνες θα βγαλει τα λεφτα του και οχι με 25 ποντους 10 ασιστ. Με 4-5 ποντους και 2-3 ασιστ εκει που ποναει τον αντιπαλο. Και σε οποιον αρεσει...

-..Η μηπως ο Ολυμπιακος η Ρεαλ και η Μπαρτσελονα εχουν ακομη εκπροσωπους τους στο αεροδρομιο και τον περημενουν για ναρθει να υπογραψει?..

-..η ομαδα μου βελτιωθηκε σε δυναμικο περηφερειακα και εχει το υλικο για να προσαρμοζεται και σε διαφορετικα ειδη παιχνιδιου. Ξερει να αγχωνεται και να κερδιζει. Αλλοι ξερουν μονο να αγχονονται. Εγω αυτο βλεπω και χαιρομαι...

-Ε...βέβαια...μην ξεχνιόμαστε κιόλας...Παναθηναικός είμαστε...το χαιδευμένο παιδάκι του Μπερντομπέου....κάθε χρόνο...και ειδικά φέτος...μας αβαντάρει τρελλά η ULEB.... Όλη η Ευρώπη δεινοπαθεί με την κόντρα-διαιτησία που υφίσταται στους αγώνες με τον ΠΑΟ...

-Ολοι αυτοι που καθονται στους παγκους των ομαδων με κουστουμια και φοναζουν και κανουν γκριματσες δεν ειναι ολοι Γκερσον. Τωρα αν σου φαινεται οπαδικο το να λεω οτι ο προπονητης της ομαδας μου κανει την δουλεια του ε κατσε εσυ ανελυσε την κατασταση.

Πολυ το τραβηξα το θεμα και ζητω συγγνωμη απο τους συμφορουμιτες. Επρεπε να το ηξερα, αφου δεν ειναι η πρωτη φορα που αυτα που γραφω αντιμετωπιζονται με οπαδικη καχυποψια και οι απαντησεις ειναι σε αυτο το πνεύμα, και όχι επι της ουσιας. Δεν ειναι κατι "μεμπτο" ούτε το λέω για να σας κατακρινω ως "τυφλους" οπαδους! Ισα ισα εκτιμω τις μπασκετικες γνωσεις σας, απλα με κουραζει καθε φορα που θελω να συζητησω κάτι για τον Παο, να αποδεικνύω πρωτα οτι δεν ειμαι ελεφαντας. (οπαδος του αιώνιου που θέλει να δημιουργει εντυπωσεις για να μειωσει την ομαδα σας)
Anaz
Τuramath:
1.παιρνει τα σφυριγματακια που παιρνουν οι μεγαλες ομαδες στην Ευρωπη κυριως στην εδρα τους και κυριως απεναντι σε μικροτερους αντιπαλους. Δεν λέω τιποτα καινουργιο ή οπαδικο.Δεδομενα πραγματα. Οσφπ και Αρης τυγχανουν λιγοτερου σεβασμου γιατι ειναι μικροτερες ομαδες.Δεν θελω να αναφερω παραδειγματα.
2.Ειναι ευνοικη γιατι απεφυγε πολλους αντιπαλους πιο επικινδυνους που δεν ματσαρει καλα. Η Σιενα εγω πιστευω οτι βολευει τον Παο σαν αγωνιστικο στυλ. Ενω οταν θα παει στο Βελιγραδι πιστευω η παρτιζαν θα παίξει αδιαφορη.. Δεν λεω οτι ειναι η καλυτερη δυνατη,αλλα θα μπορουσε να ειναι αρκετα χειροτερη,τόσο σαν πρόγραμμα όσο και σαν αντιπαλοι,αλλα κυριως ομως και όσων αφορα το top8.Γιατι ακομα κι αν βγει δευτερος,πάλι εχει πιθανοτητες να περασει.Φανταζεσαι να επεφτε με Τσσκα??
3.Συμφωνω.Αλλα με δεδομενους τους 2 παραπανω παραγοντες κατ'εμε κι ετσι ακομα εχει πολυ καλες πιθανοτητες να φτασει ως εκει. Κι εκει περιμενω να δειξει το καλυτερο!
Ginobili
QUOTE(Anaz @ Feb 23 2008, 18:35 ) *
και μάλιστα ΠΡΙΝ ακομα υπογραψει ο Σαρας οταν οι περισσοτεροι (αναμεσα τους κι εσυ με τον ginobili) λέγατε διαφωνουσατε στο ενδεχομενο μεταγγραφης οργανωτη ,και λέγατε οτι είστε υπερπλήρεις!

Που την είδες την κολοτούμπα??? Δεν αλλάξαμε γνώμη.Φυσικά και είμασταν υπερπλήρεις στον άσσο.Έχω αναφέρει κιόλας πολλές φορές στο παρελθόν..ότι προτιμούσα με αυτά τα λεφτά να είχα τον Βούισιτς στην ομάδα μου...παρά τον Σάρας.Αλλά...ο Μιζράχι δεν....
Λοιπόν...αυτό τι σημαίνει...ότι έπρεπε να αρνηθούμε τον ερχομό του Σάρας? ή να τον δούμε με κακό μάτι..??? Για τον Γιασικεβίτσιους μιλάμε...για έναν παίκτη τεράστιας κλάσης...γεννημένο νικητή,που στα κρίσημα το λέει η καρδούλα του....για ένα σούπερ μπασκετικό μυαλό...για έναν ηγέτη.Δεν μιλάμε για τον Βούγιανιτς....Και ειδικά μετά την απώλεια του Σισκάουσκας...ο ΠΑΟ χρειαζόταν οπωσδήποτε έναν παίκτη-Προσωπικότητα προκείμενου να ανακτήσει τα κεκτημένα.
Άσε που τότε...είχαμε και τον Βούγιανιτς στο ρόστερ....Η διαφορά της περσινής από την φετινή περιφέρεια του ΠΑΟ είναι....Σπανούλης,Γιασικεβίτσιους,Ουίνστον αντί Ντέλκ,Βούγιανιτς,Σισκάουσκας.
Anaz
Οκ ginobili. Δεκτο! Επομενως εξακολουθεις να διαφωνεις οτι ο Παο χρειαζοταν οργανωτη, να συμπληρωνει και να ξεκουραζει τον ΔΔ, κ την μεταγγραφη Σαρας την θεωρεις καλοδεχουμενη, ΜΟΝΟ ως μια "μεταγγραφη ειδικου βαρους". Δεκτο. cool.gif
iraklis peristeriou
QUOTE(PARISINOS @ Feb 23 2008, 01:58 ) *
ο σαρας κατα τη αποψη μου προσδιδει πολυ λιγα αγωνιστικα οφελη ακομα και αν παιξει πολυ καλα. Μονο καλυτερο σουτ αποκτας και μια δικλιδα ασφαλειας οτι και να τραυματιστει καποιος , δεν ειναι το τελος του κοσμου.

νομίζω ότι το τελευταίο είναι το πιο ουσιαστικό που έχω διαβάσει σε αυτή την κουβέντα περί σάρας, μάρας κουκουνάρας. Βλέπετε τι τραβάει η ομάδα στη φροντ-λάιν, παρ'όλο που στο αρχικό πλάνο με μπατίστ-ζίζιτς-ντικούδη-τσαρτσαρή-τομάσεβιτς δε φαινόταν να υπάρχει πρόβλημα. έλα όμως που τρεις από τους προαναφερόμενους είχαν προβλήματα τραυματισμού...

πέρσι ο βιονικός διαμαντίδης δεν έχασε κανένα ματς. νομίζω είχε ένα απίστευτο σερί, για 3 χρόνια δεν είχε λείψει ούτε από ένα αγώνα της ομάδας... δεν πρέπει όμως να ξεγελιέσαι (τουλάχιστον ο ομπράντοβιτς δεν το κάνει). δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί για πάντα. όταν έχεις προταρχικό στόχο να πάρεις κύπελλο ευρώπης στην επέτειο των 100 χρόνων της ομάδας, δεν θα αρκεστείς με ένα ταλαντούχο-ρολίστα των σπανούλη-διαμαντίδη. καλά θα ήταν και έτσι, αλλά αν (φτου φτου) ένας από τους δύο είχε τραυματισμό και έλειπε 3 μήνες ή και παραπάνω (βλέπε ματσιγιάουσκας), θα έπρεπε να παίξει στα κρίσιμα ματς 30 λεπτά ο βούγιανιτς. και δικαίως θα ρωτούσε ο γιαννακόπουλος τον προπονητή, "καλά, σου έχω δώσει τόσο περιθώριο στο μπάτζετ, γιατί δεν φρόντισες να είσαι καλυμμένος για αυτή την περίπτωση;"

και τώρα μπορεί να το ρωτήσει ο γιαννακόπουλος "σου έχω δώσει το πιο μεγάλο μπάτζετ, γιατί δεν έχουμε καλύτερο ρόστερ ψηλών;" αλλά η απάντηση είναι ότι για διάφορους λόγους, γνωστούς στους περισσότερους εδώ μέσα, υπάρχει έλλειψη ψηλών στην ευρώπη, πόσο μάλλον ψηλών που να ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού του παναθηναϊκού.

περιφερειακοί όμως υπάρχουν πολλοί, και ο σαρούνας είναι ένας από τους καλύτερους. είναι ένα στοίχημα βέβαια η προσαρμογή τους στο στυλ της ομάδας, όμως πιο εύκολο στοίχημα από την προσαρμογή του ντελκ πέρσι. όσο για τον σάρας, και εγώ ήμουν έξω φρενών προχτές στον αγώνα με την παρτιζάν με την απόδοσή του, ήταν πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου. αλλά δεν ξεχνώ ότι το παιχνίδι με τη φενέρ το πήρε μόνος του, βάζοντας 15 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, όταν kill bill και 3d ήταν απόντες. και δεν ήταν το μόνο παιχνίδι φέτος.

ναι, δεδομένου ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης, αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο. αλλά αυτό δεν με αφορά άμεσα, αυτό περισσότερο αφορά παίχτες όπως τον 3d που με βάση την απόδοσή του όλη τη σεζόν, έπρεπε όλοι οι συμπαίκτες του να του δίνουν το μισό μισθό τους.
όπως και ο μπέκαμ έπαιρνε στη ρεαλ το μεγαλύτερο μισθό, blove.gif
μάλλον για εξω-αγωνιστικούς λόγους, έτσι πολύ σωστά ανέφερε ο PARISINOS ότι η μεταγραφή του σάρας έχι ήδη κάνει απόσβεση. έφερε 2 χιλιάδες διαρκείας όταν ανακοινώθηκε...

afro.gif εγώ παρακαλάω να ζεστάνει καθόλου ο καιρός, γιατί αν παίξουν στην ιταλία πάλι απροπόνητοι, όπως με την παρτιζάν, πάλι θα κάνουν πάσες στο κεφάλι του μπατίστ και θα τα σπάνε από το τρίποντο.
περισσότερο με στενοχωρεί η περιορισμένη προσφορά του ζίζιτς παρά του σάρας.
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Feb 23 2008, 15:50 ) *
Aρα καλα ειπα οτι ο θεος Ζοτς δεν κανει λαθη,αλλα ειναι ολα προσχεδιασμενα.. Δοκιμες εκανε ο ανθρωπος προχτες με την Παρτιζαν.. 77.gif
Αλλα αμα κερδιζεις, ετσι ειναι..Ηθελα να δω αν εχανε ο Παο τι θα λεγαμε..Μαλλον οτι ηταν εσκεμμενη ηττα. rolleyes.gif

Aν πήγαινε σε μένα αυτό (μιας και συχνά πέρσι είχα μιλήσει για "εσκεμμένες" ή "περίπου εσκεμμένες" ήττες σε ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, και εξακολουθώ να πιστεύω ακράδαντα πως έτσι έγινε) επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα για το ματς με την Παρτιζάν...

bball.gif ...τραγικό κοουτσάρισμα χτες από τον Ζοτς! Ανεπανάληπτα κακός ο Άιζενχάιμ, κατάφερε να με εκνευρίσει αρκετά με την εντελώς λανθασμένη προσέγγισή του εναντίον μιας ομάδας ως προς την οποία έχει τα προαναφερθέντα συγκριτικά μειονεκτήματα. Όταν δεν μπορείς να περάσεις την μπάλα στους ψηλούς ούτε για αστείο, και όταν στην άμυνα δεν έχεις ούτε εύκολο ριμπάουντ, ούτε και τρόπους να σταματήσεις τους αντίπαλους ψηλούς χωρίς συνεχή νταμπλ και τριπλ τιμ (με τον Κέτσμαν να περιμένει ανενόχλητος το σπλιτ), το 5 εναντίον 5 δεν σε ευνοεί. Πρέπει να εκμεταλλευτείς το δικό σου πλεονέκτημα, που είναι το μεγάλο βάθος στην περιφέρεια, και, κυρίως, να προσανατολιστείς σε συνεχή full court πιεστική άμυνα, να μη φτάσει η μπάλα στους ψηλούς τους και να "βγάλεις" τους αιφνιδιασμούς σου από κλεψίματα και λάθη του αντιπάλου, μιας και δεν έχεις ριμπάουντ. Ο Ζοτς όμως, αντίθετα στην κοινή λογική, επέλεξε να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τη συμμετοχή και την - πολύτιμη για πιεστικές άμυνες - ενέργεια δυο εκ των πιο πιεστικών και αξιόπιστων αμυντικών του, των Χατζηβρέττα και Περπέρογλου, δείχνοντας για μια ακόμα φορά πως, εναντίον αντιπάλων με ψηλούς-φόβητρα, "κολλάει" ως προπονητής "χοντρά". Όπως δεν μπορούσαμε με τίποτα να αντιμετωπίσουμε τη Μάλαγα του Σαντιάγκο, έτσι και τώρα βασανιζόμαστε και ταλαιπωρούμαστε από μια απλά καλή μικρομεσαία ομάδα της Ευρωλίγκας. Πάλι καλά που θυμήθηκε στην απελπισία του τον Χατζηβρέττα και, δεχόμενοι μόλις 2 πόντους τα τελευταία ...4 λεπτά, σώσαμε την παρτίδα.
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Feb 23 2008, 18:44 ) *
Γιατι ακομα κι αν βγει δευτερος,πάλι εχει πιθανοτητες να περασει.Φανταζεσαι να επεφτε με Τσσκα??

Προσωπικά πιστεύω πως και τότε θα είχε αρκετές πιθανότητες. bball.gif
Anaz
ΑΖ δεν πηγαινε σε σενα. Κι εγω το πιστευω αυτο που λες και το'χουμε συζητησει, αλλα καταλαβαινεις προφανως οτι δεν μπορει καθε φορα που διαχειριζεται ενα ματς λαθος ο Ζοτς να λεμε οτι εγινε εσκεμμενα.. Ειπαμε..τρομερος, σπουδαιος προπονητης αλλα τετοιο πράγμα ουτε ο Παπας..

Εντωμεταξυ τωρα που ξαναβλεπω το ποστ σου, δεν θελω να φανταστω τι απαντησεις θα επαιρνα αν εγραφα εγω αυτα που γραφεις κ με τον τροπο που τα γραφεις. Ακου.."στην απελπισια του"..!! ohmy.gif Ο Θεος Ζοτς αγαπητε δεν διακατεχεται απο τετοια συναισθηματα θνητων.. 33.gif

Φυσικα και θα'χε πιθανοτητες και με την Τσσκα. Και με τον τιτλο του φαβορι να βαραινει τους Ρωσους ειδικα, αρκετες. Αλλα σιγουρα λιγοτερες απο τους αντιπαλους του ομιλου που θα συναντησει τωρα.. Ε δεν ειναι και ευκολο να αποκλεισεις τους Ρωσους με μειονεκτημα εδρας. Τελικο πριν την ωρα του θα επαιζε, και ενω πιθανον να μη βρισκεται σε φουλ αγωνιστικη κατασταση αφου δεν ειναι προγραμματισμενος να αποδωσει πληρως εκεινη την περιοδο,αλλα λίγο πιο μετα. Οταν και θα συναντησει τους Ρωσους.

Παντως καλα σας εκατσε και η μεταγγραφη Κριαπα. Γυρισε κι ο Σμοντις, δεν πειθει εντωμεταξυ ο Παο, ολα συνωμοτουν υπερ σας.. wink.gif
AZ1980
QUOTE(Anaz @ Feb 24 2008, 07:43 ) *
Εντωμεταξυ τωρα που ξαναβλεπω το ποστ σου, δεν θελω να φανταστω τι απαντησεις θα επαιρνα αν εγραφα εγω αυτα που γραφεις κ με τον τροπο που τα γραφεις.

Aπό μένα πάντως θα έπαιρνες την αποστομωτική απάντηση "+1" 41.gif

Για ΤΣΣΚΑ όλα όσα γράφεις μέσα είναι κατά τη γνώμη μου. Απλά το είχες διατυπώσει ψιλολάθος αρχικά και στο επισήμανα ώστε να το διορθώσεις. Δύσκολοι καιροί γαρ... wink.gif
Anaz
Aπό μένα πάντως θα έπαιρνες την αποστομωτική απάντηση "+1"
laugh.gif

Οντως το ειχα διατυπωσει λαθος. cool.gif
Ginobili
QUOTE(Anaz @ Feb 23 2008, 19:02 ) *
Οκ ginobili. Δεκτο! Επομενως εξακολουθεις να διαφωνεις οτι ο Παο χρειαζοταν οργανωτη, να συμπληρωνει και να ξεκουραζει τον ΔΔ, κ την μεταγγραφη Σαρας την θεωρεις καλοδεχουμενη, ΜΟΝΟ ως μια "μεταγγραφη ειδικου βαρους". Δεκτο. cool.gif

Ακριβώς αυτό που λές είναι και η γνώμη μου.100%.Να που συμφωνήσαμε και σε κάτι... laugh.gif

Τώρα για την ΤΣΣΚΑ....με την προσθήκη Κριάπα..εε...θα έρθει και ο Σμόντις...κακά τα ψέματα...η ΤΣΣΚΑ είναι το 1ο φαβορί για την Ευρωλίγκα.Ειδικά όταν βλέπουμε τον ΠΑΟ να μην πείθει..στην ρακέτα....
nikvip
Πραγματικα ο Ζιζιτς ειναι σκετη απογοητευση. Παντως ας ηρεμησουν λιγο τα πνευματα δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε tongue.gif Οταν ερθει η ωρα θα κριθουν και ο Σαρουνας και οι υπολοιποι. Παντως το μονο κακο ειναι οτι ολες οι ομαδες ειναι πλεον προετοιμασμενες και ξερουν τα συστηματα του Παναθηναικου κατι που περσυ δεν υπηρχε. Το θεμα ειναι υπαρχει λυση σ αυτο? blink.gif
Ginobili
QUOTE(nikvip @ Feb 24 2008, 10:18 ) *
οι ομαδες ειναι πλεον προετοιμασμενες και ξερουν τα συστηματα του Παναθηναικου κατι που περσυ δεν υπηρχε. Το θεμα ειναι υπαρχει λυση σ αυτο? blink.gif

Φυσικά και υπάρχει....μην ξεχνάς...ο Ομπράντοβιτς έχει πολλές διαστροφές.... tongue.gif tongue.gif
Ο Μεσίνα..ακόμα δεν έχει καταλάβει τι έγεινε στην Μπολόνια... laugh.gif laugh.gif icon_drunk.gif
iraklis peristeriou
χάσαμε λοιπόν από τον άρη.
όπως το προετοιμάσαμε (και γκαντεμιάσαμε) στα αντίστοιχα topic.

τώρα προετοιμασία για το κρισιμότατο ματς με σιένα,
με τα εξής νέα δεδομένα, μετά το ματς με τον άρη:
θετική η απόδοση του σάρας, δεν έδωσε συνέχεια στην τραγική
εμφάνιση απέναντι στην παρτιζάν.
από τους υπόλοιπους περιφερειακούς, όλοι παρασύρθηκαν
από τη μετριότητα του 1ου ημιχρόνου,
κρατάω μόνο την καλή απόδοση της ομάδας για ένα δεκάλεπτο
και το δυνατό come back, όπως και με την παρτιζάν.

ασφαλώς, με τη σιένα (όπως και πιθανώς αργότερα με την ταού, τη ρεάλ, την τσσκα)
δεν είναι τόσο εύκολο να γυρίσεις παιχνίδια. θέλει συγκέντρωση από την αρχή μέχρι το τέλος,
και διάρκεια στο παιχνίδι χωρίς να επηρεάζεσαι από ποιός μπήκε, ποιός βγήκε.

όσο για την φροντ-λάιν,
οι ντικούδης, πρκάτσιν προσφέρουν, ο ζίζιτς είναι αρνητικός!,
ο μπατίστ ελπίζω και πιστεύω ότι θα είναι δυνατός και έτοιμος.
και ότι ο μικρο-τραυματισμός που είχε θα είναι παρελθόν.

τετάρτη το ματσάκι πάλι.
theov
QUOTE(iraklis peristeriou @ Feb 25 2008, 07:25 ) *
χάσαμε λοιπόν από τον άρη.
όπως το προετοιμάσαμε (και γκαντεμιάσαμε) στα αντίστοιχα topic.
...

Είχαμε πει ότι τα λάθη κάποια στιγμή θα πληρωθούν και αυτό πολύ λογικά έγινε!

Το καλό είναι ότι η ήττα αυτή δεν σημαίνει πρακτικά τίποτα...
lakersdynasty
QUOTE(theov @ Feb 25 2008, 20:05 ) *
Είχαμε πει ότι τα λάθη κάποια στιγμή θα πληρωθούν και αυτό πολύ λογικά έγινε!

Το καλό είναι ότι η ήττα αυτή δεν σημαίνει πρακτικά τίποτα...

Η ηττα οντως δεν σημαινει πρακτικα τιποτα και ακομη περισσοτερο γιατι κερδισαμε τον ΟΣΦΠ και ειχαμε δικαιωμα απο τοτε οχι για αλλη μια αλλα για αλλες 2 γκελες στο υπολοιπο της κανονικης περιοδου.

Σημερα παμε συγκεντρωμενοι για να κερδισουμε ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι. Μακαρι να κανουν σημερα το παιχνιδι της ζωης τους και μετα θα μας εχουν σε 2 συνεχωμενα ματς στο πλευρο τους.

Και αυτο ειναι ικανο να κανει την διαφορα. bball.gif

Καλη επιτυχεια στην ομαδα.
AZ1980
Σήμερα θα εξακριβωθούν και θα ξεκαθαριστούν πολλά σε σχέση με τον φετινό Παναθηναικό. Ένα σωρό ερωτηματικά θα πάρουν για πρώτη φορά προσωρινή μεν, έγκυρότατη δε απάντηση. Θα εκπλαγώ αν ο ΠΑΟ δεν εμφανιστεί σε αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον τόσο αποδοτικός, αυστηρά προσανατολισμένος και πειθαρχημένος όσο ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Bonzo
Έχει κανείς την καλοσύνη να δώσει (έστω μέσω pm) κανένα link για live streaming? Έχω εξεταστική αι δεν προλαβαίνω να πάω να το δω έξω...
enypnio
το δείχνει το skyturk που συνηθως έχει καλό streaming

απλά δεν έχω το λινκ
Ginobili
QUOTE(AZ1980 @ Feb 27 2008, 03:38 ) *
Σήμερα θα εξακριβωθούν και θα ξεκαθαριστούν πολλά σε σχέση με τον φετινό Παναθηναικό. Ένα σωρό ερωτηματικά θα πάρουν για πρώτη φορά προσωρινή μεν, έγκυρότατη δε απάντηση. Θα εκπλαγώ αν ο ΠΑΟ δεν εμφανιστεί σε αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον τόσο αποδοτικός, αυστηρά προσανατολισμένος και πειθαρχημένος όσο ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναικός δεν περιμένω να πιάσει καμιά σούπερ απόδοση.Αυτά δεν γίνονται απότομα.Γίνονται σιγά σιγά.Το έχουν δείξει οι ομάδες του Ομπράντοβιτς εδώ και πολλά χρόνια.Το πολύ πολύ...να πιάσει μια άνω του μετρίου..καλή απόδοση.Δυστηχώς η ομάδα μου θυμίζει πολύ την προπέρσινη...που από τον Φλεβάρη είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε κοιλιά...και λέγαμε..τώρα θα ξυπνήσουν..τώρα θα φορμαριστούν...προγραμματισμός του Ομπράντοβιτς είναι...αν δε όμως....το ανώτερο που καταφέραμε ήταν να κάνουμε την υπέρβαση και να προκριθούμε από το 0-3.....
Δεν δικαιολογούνται τα χάλια που παρουσιάζουμε σε αυτό το χρονικό σημείο.Κανονικά,αυτή είναι η περίοδος...που ανεβαίνουν οι ρυθμοί,η ομάδα ρολλάρει και φορμαρίζεται.Θυμηθείτε πέρσι....20άρες σε Εφές-Μπαρτσελόνα,μεγάλη εμφάνιση στην Τουρκία....και μία ήττα αδιάφορη(και επιτιδευμένη από τον Ζότς) στην Βαρκελώνη.Δείτε τώρα την ΤΣΣΚΑ...που έχει αρχίσει και φορμαρίζεται...δείτε τον Παπαλουκά...που ήταν χώμα όλη την χρονιά..τώρα παίρνει τα πάνω του...γυρνάει και ο Σμόντις....
Βέβαια..φέτος αυτός ο Παναθηναικός..έχει περισσότερες προσωπικότητες...περισσότερες λύσεις..ελπίζω να μην επαληθευτώ...και να ξυπνήσει η ομάδα....(Και ο καιρός πλέον είναι μια χαρά!!!! Μην ξανακούσω δικαιολογίες και γκρίνιες...σκάει ο Τζίτζικας έξω!!! w00t.gif άιντε...αθλητές είναι..μπάσκετ παίζουν... laugh.gif ).
AZ1980
QUOTE(Ginobili @ Feb 27 2008, 10:56 ) *
Δυστηχώς η ομάδα μου θυμίζει πολύ την προπέρσινη...που από τον Φλεβάρη είχαμε ξεκινήσει να κάνουμε κοιλιά...και λέγαμε..τώρα θα ξυπνήσουν..τώρα θα φορμαριστούν...προγραμματισμός του Ομπράντοβιτς είναι...αν δε όμως....το ανώτερο που καταφέραμε ήταν να κάνουμε την υπέρβαση και να προκριθούμε από το 0-3.....

Έχω κι εγώ αναφερθεί στις ομοιότητες που παρουσιάζει ο φετινός Φεβρουάριος με τον αγχώδη εκείνο μήνα της κρίσεως την σεζόν 2005-2006. Είναι πολλές και τις έχω χαρακτηρίσει πολύ ανησυχητικές. Υπάρχουν ωστόσο και διαφορές αρκετές, από την διαφορά ποιότητας και εμπειρίας της τωρινής ομάδας σε σχέση με εκείνη, μέχρι το γεγονός πως ο φετινός ΠΑΟ του Φεβρουαρίου κατάφερε να κάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, στην αναμέτρηση με το υψηλότερο κίνητρο, ή το ότι, για καλή του τύχη, σε αντίθεση με τότε, δεν πλήρωσε την κάκιστη γενικότερα απόδοσή του με κάποια εντός έδρας ήττα στην αρχή των ομίλων του ΤΟΠ16.

Το σημερινό ματς θα μου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να καταλήξω σε, προσωρινά μεν, αξιόπιστα δε συμπεράσματα γύρω από το κατά πόσο είμαστε σε μια χρονιά revival της προπέρσινης, ή απλά αντιμετωπίζουμε κάτι εντελώς καινούριο, που, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή υπό έλεγχο.

bball.gif
Ginobili
QUOTE(AZ1980 @ Feb 27 2008, 13:26 ) *
Το σημερινό ματς θα μου δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζομαι για να καταλήξω σε, προσωρινά μεν, αξιόπιστα δε συμπεράσματα γύρω από το κατά πόσο είμαστε σε μια χρονιά revival της προπέρσινης, ή απλά αντιμετωπίζουμε κάτι εντελώς καινούριο, που, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή υπό έλεγχο.

bball.gif

+1
Συμφωνώ 100%
enypnio
δεν νομίζω γιατί εκείνη η ομάδα είχε καλή προπονιτική επίδραση, δεν εμφανιζόταν τρομερά συμτώματα απειθαρχείας στο παρκέ (που είναι το βασικό πρόβλημα της ομάδας)

Επίσης για να δικαιολογηθεί η αγωνιστική πτώση πρέπει να έχει προηγηθεί αγωνιστική άνοδος

για κάποιο διαστημα πράγμα που δεν έχει γίνει φέτος και σίγουρα δεν είναι κριτήριο τα ματς με την ΡΟΑΝ

δηλαδή εκείνος ο Παναθηναικός είχε φορτσάρει νωρίς πήγαινε τρένο και κατέρευσε ψυχολογικά στο πρώτο άτυχο αποτέλεσμα

η συγκεκριμένη ομάδα μάλλον υπεροψία έλλειψη κινήτρου και συγκέντρωσης παρουσιάζει

όσο για τον συγκεκριμένο αγώνα και η ΣΙΕΝΝΑ έχει άγχος γιατί το μομέντουμ είναι με το μέρος της δεν είναι το απόλυτο αουτσάιντερ, και αυτό φέναιτε

γενικά αυτό το παιχνίδι όπως και το παιχνίδι Μακάμπι Ρεάλ θα μας ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό τι μελλοντική πορεία της φετινής ευρολίγκας
t0ny3
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=7082&part=sports

links για το σημερινο παιχνιδι.
αντε και με τη νικη!!!!!!!!!!!!!!
Consultant
H πορεια της φετινης Ευρωλιγκα δεν κρινεται απο το παιχνιδι Μακαμπι-Ρεαλ.Το σημειο κλειδι ειναι η απροσμενη επανεμφανιση του Σμοντις,η CCKA ειναι πλεον το ακλονητο φαβορι για την Ευρωλιγκα.Δεν παιζεται πλεον αυτη η ομαδα,στα χαρτια με Κριαπα-Σμοντις-Βαν ντε σπιγκελ ειναι 1 κλαση ανωτερη απο καθε αλλη ομαδα.Δυστυχως..
AZ1980
QUOTE(enypnio @ Feb 27 2008, 15:59 ) *
η συγκεκριμένη ομάδα μάλλον υπεροψία έλλειψη κινήτρου και συγκέντρωσης παρουσιάζει

Πολύ σωστά. Γι' αυτό και είπα πως "θα εκπλαγώ αν ο ΠΑΟ δεν εμφανιστεί σε αυτό το παιχνίδι τουλάχιστον τόσο αποδοτικός, αυστηρά προσανατολισμένος και πειθαρχημένος όσο ήταν στο ματς με τον Ολυμπιακό". Ακριβώς επειδή πρόκειται για παιχνίδι υψηλού κινήτρου.

Σωστά σημείωσες μια βασική διαφορά ανάμεσα στις δυο σεζόν, και υπάρχουν και άλλες πολλές. Υπάρχουν όμως και ομοιότητες αρκετές.

Σήμερα θα πέσουν οι μάσκες, και θα ξέρουμε επιτέλους με τι ακριβώς έχουμε να κάνουμε. Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ίσως το πιο κομβικής σημασίας για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟ.
t0ny3
δεν υπαρχει ομαδα που να μη παιζεται.ολες οι ομαδες παιζονται και η φετινη ευρωλιγκα ειναι αρκετα ενδιαφερουσα.για να δουμε.........
sherman
QUOTE(Consultant @ Feb 27 2008, 16:06 ) *
H πορεια της φετινης Ευρωλιγκα δεν κρινεται απο το παιχνιδι Μακαμπι-Ρεαλ.Το σημειο κλειδι ειναι η απροσμενη επανεμφανιση του Σμοντις,η CCKA ειναι πλεον το ακλονητο φαβορι για την Ευρωλιγκα.Δεν παιζεται πλεον αυτη η ομαδα,στα χαρτια με Κριαπα-Σμοντις-Βαν ντε σπιγκελ ειναι 1 κλαση ανωτερη απο καθε αλλη ομαδα.Δυστυχως..

Οκ, δεν παιζεται. Μονο απτην Χιμκι πως στο Δια τη λενε την ομαδα που την ξεφτυλισε στον τελικο Κυπελλου Ρωσσιας. Αλλα μην μου βαζεις τον Βαν ντε Σπιγκελ, ειναι σαν να ακυρωνες τα λεγομενα σου....
B for Basketball
QUOTE(sherman @ Feb 27 2008, 16:15 ) *
Οκ, δεν παιζεται. Μονο απτην Χιμκι πως στο Δια τη λενε την ομαδα που την ξεφτυλισε στον τελικο Κυπελλου Ρωσσιας. Αλλα μην μου βαζεις τον Βαν ντε Σπιγκελ, ειναι σαν να ακυρωνες τα λεγομενα σου....

Δεν νομιζω οτι ο Βαν ντε Σπιγκελ ειναι αμελητεος....
Φετος στην Προκομ εκανε πολυ καλα παιχνιδια και αποτελεσμα να τον παρει πισω η Τσσκα!
Εδω μεχρι και ο παναθηναικος το εψαξε για τον συγκεκριμενο παιχτη...
Μπορει να μην ειναι το πρωτο ονομα αλλα ειναι ενας ρολιστας που μπορει να βοηθησει πολυ την ομαδα με κυριο προσον την αμυνα...Και στην επιθεση δεν ειναι τοσο ασχημος...Θυμασαι ποσο καλα απεδωσε στον περσινο τελικο με τις καταλληλες πασες!
Consultant
QUOTE(sherman @ Feb 27 2008, 18:15 ) *

Ο Βαν ντε Σπιγκελ ειναι ενας αρκετα καλος παιχτης.Οταν παιζει με τον Παπαλουκα γινεται ενας φοβερος παιχτης.Τα εχουμε δει,τα εχουμε ξαναδει..Ειναι κομμενος και ραμμενος να παιζει με τον Παπαλουκα.Τιποτα δεν ειναι τυχαιο..Επιμενω

Σε σειρα αγωνων καμμια ομαδα δεν εχει τυχη με την CCKA πλεον..Εδω ταιριαζει για την CCKA το ''οτι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο'' και απο οτι φαινεται αυτοι (καταλαθως) γινανε παρα πολυ δυνατοι.Επικυνδινοι
spysta
Δύσκολες ώρες περνάει η Εφές Πίλσεν μία μέρα πριν τον αγώνα με την Παρτιζάν. Αιτία είναι οι Λόρεν Γουντς, Ρασάρντ Ράιτ, Αντρέ Χάτσον, Ντριού Νίκολας οι οποίοι αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στη Σερβία! Οι τέσσερις Αμερικανοί ενημέρωσαν την ομάδα ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν την αποστολή λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο Βελιγράδι.

«Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενημέρωσε τους πολίτες της να μην ταξιδέψουν στη Σερβία λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Κόσσοβο. Ωστόσο, η κυβέρνηση της Σερβίας μας διαβεβαίωσε ότι το ταξίδι μας θα είναι ασφαλές, ενώ η διεξαγωγή του αγώνα θα είναι ομαλή αφού έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας», είπε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Ενγκίν Οζερχούν.

«Ο Σκούνι Πεν και ο Κένι Γκρέγκορι αποφάσισαν να έρθουν και να παίξουν αν και είναι Αμερικανοί. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά οι υπόλοιποι τέσσερις Αμερικανοί αρνήθηκαν να ταξιδέψουν. Αυτή η κατάσταση είναι ανεπίτρεπτη και μπορώ να πω ότι οι Νίκολας, Χάτσον, Ράιτ, Γουντς δεν θα ξαναπαίξουν στην ομάδα», πρόσθεσε ο Οζερχούν. Η Εφές Πίλσεν ταξίδεψε με οχτώ παίκτες στο Βελιγράδι, αλλά σύμφωνα με τους κανονισμούς η ομάδα πρέπει να δηλώσει δεκάδα… Πριν την έναρξη του αγώνα με την Παρτιζάν θα γίνει συνάντηση με τους ανθρώπους της ULEB ώστε η ομάδα να παραταχθεί με οχτώ παίκτες.

ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vastravoud
Δε μου αρέσει να μπλέκω πολιτική και αθλητισμό, αλλά μου τι δίνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ στα νεύρα όταν το παίζουν "περιούσιος λαός".
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ Feb 27 2008, 16:49 ) *
Δε μου αρέσει να μπλέκω πολιτική και αθλητισμό, αλλά μου τι δίνουν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολύ στα νεύρα όταν το παίζουν "περιούσιος λαός".

Ποιοί??? Οι Σέρβοι..ή οι Αμερικανοί????
vastravoud
Οι Αμερικάνοι, αλλά καλύτερα ας μη συνεχίσουμε εδώ. Μάλλον ήταν λάθος και το δικό μου πρώτο ποστ -εν θερμώ-, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα αν το σβήσει κάποιος mod, και ζητώ συγνώμη.

Εκτός βέβαια αν το διαχωρίσουμε και ξεκινήσουμε μια νέα, ενδιαφέρουσα, off-topic κουβέντα!
lakersdynasty
QUOTE(Consultant @ Feb 27 2008, 18:06 ) *

Συμφωνω Consultant. Aπλα δεν μπορω να ειμαι και πολυ σιγουρος για το αποτελεσμα. Γιατι αν πραγματι αρχισουν ολοι να βλεπουν παλι την ΤΣΣΚΑ ως φαβορι μονο θετικα μπορω να το δω αυτο για τον Παναθηναϊκο.

Γιατι απλουστατα ο τελικος πχ της Ευρωλιγκα καλως η κακως ειναι ενα παιχνιδι και οχι σειρα τελικων στην οποια οι αντιπαλες ομαδες μπορουν να αντιδρασουν σε ενδεχωμενες αλλαγες στο στυλ παιχνιδιου των αντιπαλων και να αλλαξουν τις ισορροπιες.

Οποτε ολα παιζονται. Και εγω πια περισσοτερο για την δικη μας αποδοση και λιγοτερο για τα τεκτενωμενα στις αλλες ομαδες δεν μας θεωρω πια φαβορι για τον τιτλο.

Αλλα ποτε δεν ξερεις.

Αντε να δουμε τι θα γινει αποψε.
enypnio
δυστηχώς στο μπάσκετ παίζουν μόνο 5

και το να έχεις 15 παιχταράδες δεν είναι μόνο θετικό ... είναι και αρνητικό smiley.gif

και το λέω και για την ΤΣΣΚΑ και για τον ΠΑΟ αυτό
lakersdynasty
Ενταξει εμεις δεν εχουμε προβλημα, εχουμε τον Ταταρουνη και τον Ζαχζριεφ στην 15αδα icon_drunk.gif
Consultant
Παιδια ο Σμοντις και ο Βαν ντε Σπιγκελ ειναι μερος αυτης της ομαδας.Δεν χρειαζεται να δεσουν..Οσο για τον Κριαπα ειναι το τελειο συμπληρωμα.Τι να λεμε τωρα,οτι δεν ειναι φαβορι των φαβορι;Ποιος θα τους κοντραρει,ο Ζιζιτς και ο Αλβερτης η ο Πριντεζης και ο Μαυροκεφαλιδης;Καλα ο Ολυμπιακος ετσι και αλλιως μαλλον θα αποκλειστει προωρα.

Kατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι ολα παιζονται σε 1 παιχνιδι.Σε μια σειρα αγωνων ομως,αυτη η ομαδα εχει ξεφυγει απο τα επιπεδα της Ευρωλιγκας.Ειναι πλεον επιπεδου Nba,και playoff θα ελεγα συγκεκριμενα.Δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η ομαδα υστερει σε σχεση με τους Dallas Mavericks για παραδειγμα.
lakersdynasty
QUOTE(Consultant @ Feb 27 2008, 19:45 ) *
Παιδια ο Σμοντις και ο Βαν ντε Σπιγκελ ειναι μερος αυτης της ομαδας.Δεν χρειαζεται να δεσουν..Οσο για τον Κριαπα ειναι το τελειο συμπληρωμα.Τι να λεμε τωρα,οτι δεν ειναι φαβορι των φαβορι;Ποιος θα τους κοντραρει,ο Ζιζιτς και ο Αλβερτης η ο Πριντεζης και ο Μαυροκεφαλιδης;Καλα ο Ολυμπιακος ετσι και αλλιως μαλλον θα αποκλειστει προωρα.

Kατα τα αλλα θα συμφωνησω οτι ολα παιζονται σε 1 παιχνιδι.Σε μια σειρα αγωνων ομως,αυτη η ομαδα εχει ξεφυγει απο τα επιπεδα της Ευρωλιγκας.Ειναι πλεον επιπεδου Nba,και playoff θα ελεγα συγκεκριμενα.Δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η ομαδα υστερει σε σχεση με τους Dallas Mavericks για παραδειγμα.

Με την πρωτη παραγραφο το αρχισες καλα με την δευτερη μου θυμισες λιγο τον Πρωταθλητη οταν ανακοινωνε τον νεο Ολυμπιακο βγαλμενο απο το ΝΒΑ λογω των αμερικανων που ηρθαν απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου ugly_tocktock.gif

Οχι ο Μπατιστ ο Πρκατσιν ο Τσαρτσαρης και ο Τομασεβιτς! Ε? Ε?

Καλα αλλαζω θεμα biggrin.gif
kostas16
QUOTE(t0ny3 @ Feb 27 2008, 16:04 ) *
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=7082&part=sports

links για το σημερινο παιχνιδι.
αντε και με τη νικη!!!!!!!!!!!!!!

ο tony 3 αξιζει ενα big ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!
t0ny3
δεν κανει τιποτα φιλε kostas16.ας ελπισουμε να κερδισουμε σημερα και να κανουμε μια νεα αρχη.δεν πει αλλο πια να παιζουμε ετσι.εμενα δεν με νοιαζει που χανουμε με νοιαζει που δεν παιζουμε καλα.και κατι τελευταιο ενταξει παιδια η ΤΣΣΚΑ εχει ομαδαρα,αλλα και εμεις εχουμε.Ετσι κι αλλιως το μπασκετ εχει εκπληξεις και ουτε ο Παο ουτε η ΤΣΣΚΑ ειναι απιαστες ομαδες.Θα δουμε στο τελος τι θα γινει......
Gravedigger
QUOTE(Consultant @ Feb 27 2008, 19:45 ) *
.Ειναι πλεον επιπεδου Nba,και playoff θα ελεγα συγκεκριμενα.Δεν καταλαβαινω γιατι αυτη η ομαδα υστερει σε σχεση με τους Dallas Mavericks για παραδειγμα.

Τι??? blink.gif blink.gif blink.gif
t0ny3
ενοεις την ΤΣΣΚΑ????Δηαλδη η ΤΣΣΚΑ ειναι σαν τους Dallas???? blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
B for Basketball
Eχει δικιο ...ΕΧΕΙ ΤΡΑΝΑ ΔΙΚΙΟ...

Papaloukas VS Kidd (δεν βαζω χολντεν γιατι ο παπαλουκας ειναι ο πραγματικος πλει μεικερ)
Langhton vs Terry
Siska vs Howard
Smodis vs Nowitzki
V.De Spiegel vs Dampier

Και δεν συγκρινω τους παγκους γιατι πρωτον το Νταλλας παιζει κυριως με τιν βασικη πενταδα και δευτερον οι αλλαγες της ΤΣΚΚΑ δεν θα πιαναν τιποτα στο ΝΒΑ , τριτον παιχτες τυπου Στακχαζουζ, Μπας ακομη κ ο Τζορτζ θα ηταν πολυτελεια απεναντι σε ζηση,αντερσεν, κριαπα ο οποιος καταλαβε οτι δεν κανει κ γυρισε!

Nαι ειναι φανερο οτι η ΤΣΚΚΑ ειναι ισαξια του Νταλλας blink.gif blink.gif
sherman
Φιλε consultant , no offence, μπορεις να συνεχισεις να εξυμνεις την cska στο thread της Euroleague??

Στο θεμα μας τωρα...

43-40 ht.

ΠΛΗΓΗ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ
vastravoud
Θα συμφωνήσω απόλυτα. Σκοράρουμε με καλά ποσοστά, παίζουμε μέτρια άμυνα(μας έχουν σκοτώσει όμως έξω από τα 6.25), αλλά οι ανανεωμένες επιθέσεις τους κρατούν μπροστά.
t0ny3
53-42 68.gif 68.gif 68.gif !!!!!!!!!!δεν το πιστευω!!!!!!!!!!!!!!!! w00t.gif w00t.gif .
Gravedigger
Τι θα γίνει με αυτά τα 3ποντα?Έχουμε φάει ήδη 10... 68.gif
ΥΓ.Ο Σπανούλης σε ποιο γήπεδο πήγε?Saras,Διαμαντίδης και Batiste καλοί μέχρι τώρα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.