Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αποχώρηση Rick Adelman
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Air Kef
Ένας από τους πιο υποτιμημένους και άτυχους προπονητές έβερ στο ΝΒΑ ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του, ώντας ο πιο πολυνίκης ανάμεσα στους ενεργούς προπονητές με δείγματα εξαιρετικής δουλειάς όπου κι αν ανέλαβε όλα αυτά τα χρόνια (πλην σύντομης θητείας σε GSW).

Δημιουργός μιας από τις χορταστικότερες ομάδες που έχουμε δει (Kings) σε αυτή την λίγκα, αναμορφωτής των Μπλέιζερς, των Ρόκετς, ακόμα και των Γουλφς.

Εξαιρετικά άτυχος καθώς όταν είχε στα χερια του ομάδες για τίτλο βρήκε μπροστά του υπερομάδες του Φιλ Τζάκσον σε Τελικούς ΝΒΑ και Περιφέρειας, μία το 1992 με τους Μπλέιζερς απέναντι στους Μπουλς του prime Jordan και μία με τους Κινγκς απέναντι στο ΛΑ των prime Shaq+prime Kobe το 2002, όπου ενώ βρέθηκαν με 3-1 μπροστά, οι Λέικερς (έχοντας συνδρομή διαιτησίας και θεϊκών παρεμβάσεων) πήραν τελικά την σειρά με 4-3.

Βραβείο καλύτερου προπονητή δεν πήρε ποτέ, ας πάρει τουλάχιστον ενα τόπικ στο basketforum. tongue.gif

Σχετικό άρθρο-αναδρομή: http://nba.sport24.gr/article/1367899/rick...man-for-the-job
captain charisma
2-1 ηταν και στο 4 παιχνιδι παραλιγο να εκανε το 3-1 αλλα εβαλε τη τριπονταρα του ο big shot rob και πηγε η σειρα στο 2-2...και ξερουμε οτι στο 6 παιχνιδι εγιναν διαιτητικα εγκληματα...
αλλα επαιξε πολυ καλο επιθετικο μπασκετ με το σακραμεντο...στους ροκετς δεν καταφερε να κανει κατι σημαντικο εκτος απ την εισοδο στα πλειοφς τις πρωτες του χρονιες...βεβαια παιξαν ρολο κ οι τραυματισμοι των γιαο και τ-μακ...στη μινεσοτα παλι δεν καταφερε να την βαλει πλειοφς...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.