QUOTE (koutsou10 @ Feb 22 2012, 15:26 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
ενταξει για τον γκρεγκ ποπο δεν νομιζω να υπαρχει κανεις να αμφισβητει την αξια του,την δουλεια του κ τα κατορθωματα του...
αλλα στο χτεσινο παιχνιδι καταλαβαινω εν μερη το να ξεκουρασει τους ντανκαν-παρκερ αλλα οχι κ να παιξει τοσο λιγο ο νηλ που ειναι παρα πολυ καλος η κ οι μπονερ κ μπλερ που ειναι σε πολυ καλη φορμα τελευταια κ να παιξουν οι τζοσεφ,ο νεοφερμενος ντοουσον κ ο αντερσον τοσο πολυ πια με αποτελεσμα να ερθει αυτη η πολυ μεγαλη διαφορα...
παντως θα ηθελα να ειμαι απο μια μερια για να τον ακουσω τι θα ελεγε για το ματς στους παιχτες του κ πριν απο αυτο αλλα κ μετα,καθως πιστευω οτι ειναι πολυ μεγαλος δασκαλος,ειδικα σε νεαρους παιχτες...
Όπως σωστά λες είναι μεγάλος δάσκαλος ειδικά όσον αφορά τους νεαρούς παίκτες. Έτσι λοιπόν, βλέποντας κατά τη διάρκεια του αγώνα ότι δεν υπάρχει περίπτωση διεκδίκησης της νίκης προτίμησε να αφήσει λιγότερο στο παρκέ όλους όσοι είναι για τα καλά μέσα στο rotation της ομάδας, προκειμένου να δώσει χρόνο στους νέους παίκτες. Αυτό σίγουρα θα τους βοηθήσει για την συνέχεια (που ξέρεις μπορεί κάποιος από αυτούς να εξελιχθεί σε νέο Danny Green).
Έτσι επέλεξε να χρησιμοποιήσει την πεντάδα (όχι πάντα όλους μαζί) Joseph-Anderson-Green-Leonard-Dawson για πάνω από 30 λεπτά, και τους υπόλοιπους (Neal, Jefferson, Bonner, Blair) για κάτω από 21 (Blair).
Τι θα κέρδιζε αν έπαιζε ο Βonner και ο Neal 10-15 λεπτά παραπάνω; Μια διαφορά μικρότερη; Ίσως, αλλά εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου.
Αυτοί οι παίκτες είναι καλοί γιατί αποτελούν τα απαραίτητα γρανάζια ενός καλού συνόλου. Όταν λείπει ο κορμός (Parker-Duncan-Manu-Splitter) η αξία τους πέφτει και δεν έχουν το ίδιο impact που έχουν όταν παίζουν μαζί τους.
Αλλά και να έχαναν με 25 πόντους πάλι δε θα κέρδιζε τίποτα. Αντίθετα τώρα, με τη χρήση των νεαρών, τα οφέλη θα είναι μεγαλύτερα παρά τη μεγάλη διαφορά.