Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs PGE Turow Zgorzelec
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
j-kidd13
vs


Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στην ευρωλίγκα,με αντίπαλο την Πολωνική Turow.Σαφώς ένας βατός αντίπαλος για εναρκτήριο παιχνίδι για την νέα ομάδα του Παναθηναϊκού,και η νίκη δεν μπαίνει καν σε διαδικασία συζήτησης,ειδικά έτσι όπως διαμορφώθηκε ο ομίλος,καθώς ήττα εντός κόντρα στους Πολωνούς μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θα τονώσει περισσότερο την-ήδη ανεβασμένη απο την πρόκριση επι του Ολυμπιακού-ψυχολογία της ομάδας.



Το ρόστερ της Turow





Σχόλια για το παιχνίδι.
bbplayer
δε βάζεις καλύτερα το ρόστερ του Παναθηναϊκού? τον ξέκανε και τον Μπατίστα ο σάικο! πλάκα πλάκα, πόσο μπόι έχεις kidd?

ντάξει μωρέ, άσος είναι
shtarkws
Η νικη εναντιον του Ολυμπιακου δεν πρεπει να βαλει κατω απο το χαλι τις αδυναμιες της ομαδας,οι μικροι ξεκινησαν φουριοζοι ομως και επειδη η ψυχολογια στο μπασκετ αποτελει σημαντικοτατο παραγοντα πιστευω να κανουμε ενα καλο παιχνιδι και να κερδισουμε. Σε καθε ματς Παππας,Γιανκοβιτς,Μποχω αλλα και οι μικροτεροι πρεπει να βαζουνε γαλονια παιρνοντας πολυ χρονο συμμετοχης με οτι και αυτο να συνεπαγεται. Δυστυχως μια ενδεχομενη ηττα στον συγκεκριμενο ομιλο ισως να σημαινει ακομη και αποκλεισμο,οσο τραβηγμενο και να ακουγεται αυτο για πρωτη αγωνιστικη. Οτι και να γινει παντως θεωρω οτι ο κοσμος οφειλει να στηριξει τα παιδια της ομαδας
SG3ptshooter
Bλέπω συγκρατημένη στάση γενικά για το σημερινό ματς στα sites. ΟΚ, είναι πρεμιέρα Euroleague, αλλά ο αντίπαλος δεν είναι κάτι που σε τρομάζει. Σίγουρα δεν είναι φιλικό, θυμάμαι και τους περσινούς πρωταθλητές Πολωνίας να δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ, όμως αφού μιλάμε για βέβαια πρόκριση στους 16, είναι μονόδρομος οι νίκες με αυτούς. Και δεν πιστεύω πως είναι ιδιαίτερα πιθανό να μην έρθουν.
AKRG
Πονηρό ματσάκι, ελπίζω να μην πέσουμε στην παγίδα, είμαι πολύ περίεργος να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση στην ομάδα και κυρίως αν έχει μας επηρεάσει θετικά η νίκη στο κύπελλο.
Marciulionis
Ποιός ήξερε τη Τουροφ πριν κληρωθεί με το ΠΑΟ? Εγώ πάντως όχι... Ήττα στην έδρα σου από μια άγνωστη πολωνική(?) ομάδα ισοδυναμεί με ξεφτίλα. Ανεξαρτήτως εμφάνισης ο ΠΑΟ οφείλει να κερδίσει σήμερα.
AJSlaughter6
QUOTE (Marciulionis @ Oct 17 2014, 18:40 ) *
Ποιός ήξερε τη Τουροφ πριν κληρωθεί με το ΠΑΟ? Εγώ πάντως όχι... Ήττα στην έδρα σου από μια άγνωστη πολωνική(?) ομάδα ισοδυναμεί με ξεφτίλα. Ανεξαρτήτως εμφάνισης ο ΠΑΟ οφείλει να κερδίσει σήμερα.

ας ελπισουμε να αξιζουν τα εισητηρια που εκλεισα.
AKRG
Άντε καλή σαιζόν να έχουμε , σε λίγο ξεκινάει το ταξίδι στην φετινή ευρωλίγκα ... μάγκες μην αρχίσουμε την γκρίνια από το πρώτο δεκάλεπτο αν δεν "πετάει" η ομάδα ... λίγη αισιοδοξία και λίγη υπομονή δεν βλάπτει ΠΟΤΕ biggrin.gif biggrin.gif
thalys
Βλέπω μία βελτίωση σε σχέση με τα 2 προηγούμενα χρόνια: Η ομάδα έχει πλάνο ακόμα κι όταν είναι έξω ο Διαμαντίδης. Η μπάλα πάει στον Παππά κι αυτός αποφασίζει πώς θα δημιουργήσει. Κυρίως στην απομόνωση το πάει βέβαια, αλλά είναι καλύτερο από το να γυρίζεις την μπάλα γύρω γύρω και κανείς να μην ξέρει τι να την κάνει.
AKRG
Πολύ θετική η παρουσία του Ραιτ αν αναλογιστούμε τις συνθήκες.
bballbill
Αυτό το σουτ από τα 6 μέτρα πόσες φορές το χουμε φάει;
t0ny3
Ο Wright ακομα ψαχνεται και ειναι απολυτα λογικο, αφου δεν ειναι ουτε βδομαδα στην ομαδα. Τον ειδα λιγο στατικο, να μπερδευεται μεχρι και στο πιν εν ρολ, ενω μου φαινεται λιγο βαρυς. Περιμενα να παρουμε εναν πιο "ευελικτο" παικτη, αλλα δειχνει πως εχει διαθεση να προσφερει. Θετικη παρουσια ομως! Πρεπει να πιασει, για να μην ψαχνομαστε σε εναν μηνα παλι για ψηλο. Αρμστρονγκ παντως δεν ειναι και δυσκολο να βρεις χειροτερο του! tongue.gif

Ο Γιανκοβιτς ειναι η μεγαλη αδυναμια. Δειχνει ετοιμος να αναλαβει το βαρος της φετινης χρονιας, το θεμα ειναι αν μπορει να κουβαλησει το κουπι μονος του ολη τη χρονια.

Το θετικο ειναι πως αποντως του Νελσον και του Μητσου με 3 φαουλ η ομαδα μπορει να κρατηθει μεσα στο παρκε. Δεν συμβαινει αυτο που κολλουσε ολη η ομαδα απο τη στιγμη που εβγαινε εκτος, ενω δεν βλεπουμε το γυρω γυρω ολη της περσινης χρονιας. Αν και δεν εχουμε την σουπερ περιφερεια, τα πρωτα δειγματα ειναι καλυτερα απο τα περσινα.

Εχω καλο προαισθημα για φετος, η ομαδα θα βελτιωθει!
Dred11
H ομάδα δεν είναι ομάδα ακόμα καθώς δεν έχουν βρεθεί ακόμα όλοι αρκετά μαζί, αλλά υπάρχουν αρκετά θετικά:
1. Αυτό που είπε ο φίλος για τον Διαμαντίδη. Νοείται παιχνίδι χωρίς αυτόν.
2. Γιάνκοβιτς. Δείχνει ότι είναι μεγάλος παίκτης και αξίζει να φοράει τη φανέλα. Η ομάδα πέφτει πολύ χωρίς αυτόν στο παρκέ. Δεν ξέρω αν ο Χαραλαμπό είναι σε θέση να τον συμπληρώσει φέτος.
3. Ράιτ. Πολύ θετική πρώτη παρουσία. Δείχνει ότι έχει all the right moves.
Οι Πολωνοί είναι μια ομάδα από αυτές που δεν ξέρει κανείς και όταν έπεφτε πάνω τους ο Πανιώνιος στο Eurocup τα προηγούμενα χρόνια λέγαμε ότι θα περάσει εύκολα και έτρωγε 15 και 20 στο κεφάλι. Βέβαια ο Παναθηναικός οφείλει στον όμιλο να καθαρίσει τον ευρωπαικό κατιμά μέσα έξω εύκολα δύσκολα.
michalex
Δηλαδή ο Γιάνκοβιτς πέρσυ πόσο πιο κάτω ήταν από φέτος και έπαιζε ο Μπράμος σε τέτοια άθλια κατάσταση που ήταν;
Το παιχνίδι πάντως έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί διότι όποτε χαλαρώσουμε μας πλησιάζουν στο σκορ.
Gino_Bill
Όλα καλά αλλά ας πει κάποιος στον Μπατίστα ότι δεν παίζουμε μονό
t0ny3
Μετρησα περιπου 4 συνεχομενες κακες αμυνες! Επιθετικα καλα ειμαστε, με ωραιες κινησεις απο τον Σλοτερ.

Αυτη την κινηση που περναει το σωμα του κατω απο το καλαθι και τελειωνει τη φαση ο Μπατιστα , πολυ μου αρεσει.
boumtze-boumtze
Ασε μας ρε Μαρντικωλη.....
michalex
Τέλος τρίτης περιόδου 68-59, τόσους δε βάζαμε πέρσυ σε όλο το ματς; smiley.gif
thalys
QUOTE (michalex @ Oct 17 2014, 22:37 ) *
Τέλος τρίτης περιόδου 68-59, τόσους δε βάζαμε πέρσυ σε όλο το ματς; smiley.gif


Ούτε τρώγαμε όμως(σχεδόν). Είναι πρόβλημα αυτό. Δεν μπορεί να πρέπει να βάζουμε 80 πόντους σε κάθε ματς για να κερδίσουμε.
Ginobili
Όχι μωρέ...δεν χρειαζόμαστε 5αρι...δεν χρειαζόμαστε 5αρι τύπου Λάσμε...καθόλου... rolleyes.gif
thalys
Ωραία θα ήταν να έχουμε Λάσμε και Κρστιτς. Αλλά δεν τους έχουμε. Αυτό είναι το ρόστερ μας. Πάμε παρακάτω.

Πρέπει να δουλέψουμε τα λάθη μας. Πολλά είναι χαζά κι εύκολα αποφεύξιμα. Η άμυνα μας είναι για τα πανηγύρια. Φάγαμε 23 πόντους από τον Μάρντι Κόλινς! Κάτι πρέπει να γίνει με τον ΔΔ. Αναγκάζεται συνέχεια να μαρκάρει ψηλότερους και δυνατότερους αντιπάλους. Δεν είναι πια 29.

Στα θετικά, υπάρχουμε κι όταν δεν παίζει ο ΔΔ. Μου αρέσει πώς τρέχουμε στον αιφνιδιασμό κι ο Ράιτ έδειξε καλά στοιχεία στο λίγο που έπαιξε.
j-kidd13
Υποτιθεται οτι πηραμε τον Ραιτ γι αυτο τον λογο.Καντε λιγο υπομονη να τον δουμε.

Θετικο οτι κερδισαμε,οτι βαλαμε 84 ποντους παιζοντας πολυ μετριο μπασκετ,η πολυ καλη παρουσια για ενα ακομα παιχνιδι
του Γιανκοβιτς και του Παππα...Και παμε στη συνεχεια...Μη ξεχνατε οτι η ομαδα ολη μαζι,εχει πολυ λιγες προπονησεις.Σιγουρα με τον καιρο θα γινουμε πολυ καλυτεροι,ισως και καλυτεροι απ ο,τι περιμενουν καποιοι.


ΥΓ:Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΕΠΑΙΞΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ!!

ΥΓ2:2πλο η Αρμανι μεσα στην Τουρκια...Μηπως αρχισε να απομυθοποιειται ο Ομπραντοβιτς?????? smiley.gif

thalys
QUOTE (j-kidd13 @ Oct 17 2014, 23:11 ) *
ΥΓ2:2πλο η Αρμανι μεσα στην Τουρκια...Μηπως αρχισε να απομυθοποιειται ο Ομπραντοβιτς?????? smiley.gif


Πού είναι διπλό; Γιατί αυτή τη στιγμή προηγείται με 4 και μένουν 5 λεπτά.
Ginobili
QUOTE(thalys @ Oct 17 2014, 20:05 ) *
Ωραία θα ήταν να έχουμε Λάσμε και Κρστιτς. Αλλά δεν τους έχουμε. Αυτό είναι το ρόστερ μας. Πάμε παρακάτω.

Δεν έχει πάμε παρακάτω...απλά αυτό που βλέπουμε δεν στέκει μπασκετικά.Δεν πάμε πουθενά έτσι....και κανείς δεν ζήτησε τον Κρίσιτς...ούτε να φέρει πίσω Λάσμε...έναν αναθεματισμένο φτηνό αθλητικό μάυρο 5αρι...όχι ένα αθλητικό...3-4-5..το βαφτίσαμε.

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω λάθη...προσήλωση στην άμυνα,κτλ...όταν παίζουμε με 4αρια για 5αρι...Φώτση..Γκιστ...και τον Γιάνκοβιτς στο 4.Είναι ανούσια...πάνε στράφι όλα τα άλλα καλά που κάνουμε.Καταδικάζουμε τον εαυτό μας.Περιοριζόμαστε μόνοι μας..σε ομάδα που κάνει ντέρμπι τέτοια παιχνιδια με τέτοιες ομάδες..για να δώσουμε τον υπερπάντων αγώνα να προκριθούμε στην 1η φάση
bodiroga10
1)ο διαμαντιδης επαιξε μονο 15.30
2)ο γκιστ μαζι με τον μπατιστα που ουσιαστικα επαιξαν σημερα στο 5 εκαναν συνολο 11 λαθη
3)παππας και γιανκοβιτς μοιαζουν ετοιμοι απο καιρο γι αυτο το επιπεδο
4)κακες επιστροφες επειδη επιμειναμε να διεκδικουμε το επιθετικο ριμπαουντ ενω δεν μας εβγαινε..
5)οι πολωνοι ειναι καλη ομαδα και νομιζω πως στην εδρα τους θα κανουν 2-3 νικες παροτι ειναι σε ομιλο φωτια.ειναι ομαδα ρυθμου που με τον κοσμο της θα ειναι αρκετα δυσκολη και μονο που εκαναν 19ασιστ δειχνουν οτι καλοδουλεμενη ομαδα
6)την διαιτησια την ειδα λιγο παραξενη μετα το 15'
Skonokinis

σήμερα πειστήκαμε και οι τελευταίοι άπιστοι ότι ο ράιτ δεν είναι 5άρι και δεν μπορεί να κρατήσει αυτήν την θέση με αξιώσεις, ανεξαρτήτως βαθμού ετοιμότητας
j-kidd13
QUOTE(thalys @ Oct 17 2014, 23:13 ) *
Πού είναι διπλό; Γιατί αυτή τη στιγμή προηγείται με 4 και μένουν 5 λεπτά.

Α...πριν που κοιταγα το boxscore ελεγε 4η περιοδος χωρις χρονο και σκορ 57-58...και υπεθεσα οτι τελειωσε...θα χε κολλησει γτ γενικα σημερα αργουσε σε πολλα ματς.Λογικα ετοιμαζοταν να ξεκινησει η τελευταια περιοδος.
Dred11
H Fener έχασε στην έδρα της. Αυτό είναι κακό για μας μάλλον. Η καταστροφή θα είνα να χάσει και η Μπάρτσα.
j-kidd13
QUOTE(Skonokinis @ Oct 17 2014, 23:25 ) *
σήμερα πειστήκαμε και οι τελευταίοι άπιστοι ότι ο ράιτ δεν είναι 5άρι και δεν μπορεί να κρατήσει αυτήν την θέση με αξιώσεις, ανεξαρτήτως βαθμού ετοιμότητας

Απο που το συμπερανες αυτο με μολις 5 λεπτα συμμετοχης ενος λαικτη με 3 προπονησεις μετα απο τραυματισμο;
bodiroga10
QUOTE (Skonokinis @ Oct 17 2014, 23:25 ) *
σήμερα πειστήκαμε και οι τελευταίοι άπιστοι ότι ο ράιτ δεν είναι 5άρι και δεν μπορεί να κρατήσει αυτήν την θέση με αξιώσεις, ανεξαρτήτως βαθμού ετοιμότητας

συγνωμη αλλα αυτο απο που προκυπτει; γιατι εγω το ακριβως αντιθετο ειδα. αλλα το τι επιπεδο παικτη ειναι, αυτο θα το κρινουμαι σε βαθος χρονου. αλλα και μυικα αλλα και απ τις κινησεις του, δυο επιθετικα ριμπαουντ πηρε κοντρα στο αντιπαλο 5αρι ενω και αποψη δυναμης δεν ειδα να υστερει.
D-Wade
QUOTE(Dred11 @ Oct 17 2014, 23:29 ) *
H Fener έχασε στην έδρα της. Αυτό είναι κακό για μας μάλλον. Η καταστροφή θα είνα να χάσει και η Μπάρτσα.

Κέρδισε 77-74 η Φενερ
priest
QUOTE(Dred11 @ Oct 17 2014, 23:29 ) *
H Fener νικησε με 77-74.

salonikatasos
γενικά σήμερα το παιχνίδι το έβλεπες ευχάριστα,όχι όπως πέρσι που σε κάτι τέτοια ματς πονούσαν τα μάτια μας γιατί και ο αντίπαλος έπεφτε στο δικό μας ρυθμό και το ματς πήγαινε χαμηλά στο σκορ. σίγουρα υπήρχε θέμα στην άμυνα(κυρίως στι περιστροφές και όχι τόσο στο 1-1),αλλά τέτοια εποχή η νίκη είναι που μετράει. μην ξεχνάμε ότι λείπει και το βασικό αμυντικό μας γκαρντ,ο νέλσον
μου άρεσε πολύ ο σλότερ που εκτελεί με χαρακτηριστική άνεση και μετά ο γιάνκοβιτς που πατάει γερά και μπαίνει μέσα για να τελειώσει φάσεις. πολύ καλοί οι μπλουμς,παππάς επίσης. κακός ο φώτσης,ειδικά στην άμυνα,κακός και ο γκιστ,αλλά δεν τον φοβάμαι αυτόν.
thalys
H Fener κέρδισε με 3 πόντους. Είναι λαθος το σάιτ της Ευρωλίγκας.
bbplayer
άσος καθαρός και αντρίκιος από δω μέχρι την μΠόλη και με κόντρα διαιτησία. Θα κάνετε λίγη υπομονή ακόμα ε! blech.gif blech.gif
shtarkws
Μερικές παρατηρήσεις για τον αγώνα

1) Σκοραραμε 84 πόντους
2) ο Παπάς πρώτος σκόρερ
3) ο Γιανκοβιτς βελτιώνεται και ανεβαίνει επίπεδο
4) ο ΔΔ έπαιξε όσο χρειάστηκε
5) λείπει ακόμη και ο Νέλσον και ο Λουκας ενω ο Σλοτερ εβαλε 16
6) κέρδισε η ομάδα και δεν γράφει κανείς στο φόρουμ
bbplayer
QUOTE(shtarkws @ Oct 17 2014, 23:34 ) *
6) κέρδισε η ομάδα και δεν γράφει κανείς στο φόρουμ



αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, έχει και άλλη ανάγνωση. smile.gif
salonikatasos
ξέχασα να γράψω πριν ότι έστω σε αυτά τα 5 λεπτά που έπαιξε μου άρεσε ο ράιτ.
πάμε τώρα στο μόναχο για ένα από τα πιο σημαντικά ματς αυτής της φάσης για την ομάδα. νίκη και με μισό πόντο ισοδυναμεί με μισή πρόκριση πιστεύω. γενικά πάντως δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα πρόκρισης. πιστεύω μάλιστα ότι θα βγούμε 3οι στον όμιλο πίσω από μπάρτσα(φέτος πιστεύω δε μπαίνει φ4,την βλέπω αρκετά αποδυναμωμένη) και φενέρ(που δεν τρομάζει). 4η βλέπω την αρμάνι που δεν ξέρω ποιους έχει στην περιφέρεια αντί των λάνγκφορντ και τζέρελς. επίσης έχει αστέρα τον κλέιζα με ό,τι αυτό συνεπάγεται
shtarkws
QUOTE(bbplayer @ Oct 17 2014, 23:36 ) *
αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, έχει και άλλη ανάγνωση. smile.gif


Αν φαμε καμιά σφαλιάρα την αλλη εβδομάδα στο Μόναχο να δεις αναλύσεις που θα διαβάσουμε
Ginobili
QUOTE(salonikatasos @ Oct 17 2014, 20:32 ) *
κακός ο φώτσης,ειδικά στην άμυνα,κακός και ο γκιστ,αλλά δεν τον φοβάμαι αυτόν.

Αυτός είναι ίσως και ο μεγαλύτερος λόγος που ο Ράιτ θα φανεί πραγματικά χρήσιμος.Αλλά να σταθεί στο 5 να βοηθήσει τον Μπατίστα..όχι.Σε υψηλό επίπεδο με δυνατές ομάδες,δεν μπορούμε να τα κουτσουρέψουμε έτσι....για μικρότερες ομάδες,Α1 και Ολυμπιακό που είναι περίπτωση...ok..
bbplayer
QUOTE(shtarkws @ Oct 17 2014, 23:41 ) *
Αν φαμε καμιά σφαλιάρα την αλλη εβδομάδα στο Μόναχο να δεις αναλύσεις που θα διαβάσουμε


den το νομίζω. 2-3 πράγματα είναι φως φανάρι. πονάμε πολύ στο "5" η ομάδα δεν έχει ομοιογένεια και θέλει χρόνο για να δέσει και να παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο σχετικά με τις δυνατότητές της και με το ποιες είναι αυτές.
Ο χρόνος δεν είναι υπερ μας , καθώς ο όμιλος είναι παλούκι. Εάν τα καταφέρουμε έχει καλώς αλλά το ταβάνι μας έχει σαφώς χαμηλώσει από πέρσι.

Στα θετικά ότι προσπαθεί να παίξει μπάσκετ και συνεχίζει από εκεί που έμεινε με τον Φράγκι και όχι με τον Αρτζι. Ότι και αν πούμε τώρα είναι παρακινδυνευμένο. Πάντως στο "5" είμαστε απελπισία, θέλουμε κανονικό παίχτη εκεί μαζί με τον Μπατίστα
ice-wolf
Μου άρεσε που βάλαμε 84 πόντους στην επίθεση.
Μα θα πείτε, απέναντι ίσως στην πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου; Ναι, θα απαντήσω.

Μπορεί φέτος να κάνουμε πολλά πράγματα στην Ευρωλίγκα, αλλά μπασκετάκι θα δούμε.
Μια μικρή ένσταση για το αμυντικό τρανζίσιον εχω.
thalys
Όταν χωνέψουμε ότι φέτος στόχος είναι η πρόκριση στο τοπ-16, το κύπελλο και η ανάδειξη Παππά-Γιάνκοβιτς-Μποχωρίδη-Χαραλαμπόπουλου-Διαμαντάκου, θα πάνε όλα καλύτερα.
Dred11
Βλέπω το παιχνίδι της Μπάγιερν. Είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός την άνοιξη θα παίζει μπαςκετάρα. Αρκεί να περάσουμε τον όμιλο.
shtarkws
Η ομάδα θέλει πολύ δουλειά ακόμα αυτό είναι ξεκάθαρο. Ακόμη για μένα η πρόκριση στον συγκεκριμένο όμιλο δεν είναι δεδομένη. Φαίνεται να βρίσκεται στο σωστό δρόμο όμως.Ας δουλέψει η ομάδα πλήρης ας διορθωθούν οι οποίες ελλείψεις και βλέπουμε

QUOTE(thalys @ Oct 17 2014, 23:56 ) *
Όταν χωνέψουμε ότι φέτος στόχος είναι η πρόκριση στο τοπ-16, το κύπελλο και η ανάδειξη Παππά-Γιάνκοβιτς-Μποχωρίδη-Χαραλαμπόπουλου-Διαμαντάκου, θα πάνε όλα καλύτερα.


+1
SG3ptshooter
Η απόδοσή μας ήταν καλύτερη απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ήταν απ' αυτά τα παιχνίδια που δεν ξέφυγες σταθερά ποτέ αλλά δε μοιάζει να μπορούν να γυρίσουν. Θα ήταν πιο εύκολο αν δεν ήμασταν άτυχοι στα σουτ νωρίς. Οι Πόλωνοι το πάλεψαν και μπράβο τους, αλλά ο Zigeranovic τη βλέπει σα βόμβα, ο Ρουμάνος ήταν αρνητικότατος και με Mardy Collins απόλυτο ηγέτη δεν το θέλει κι ο Θεός. Ο Kulig για την ηλικία του και για πρώτο ματς στη διοργάνωση, πολύ ωραίος. Στα δικά μας:

Αν αυτή είναι η δουλειά του Slaughter φέτος, μπορεί να την εκπληρώσει. Αρκεί να το κάνει και στο λιγότερο χρόνο που θα δει άλλες βραδιές.
Γιάνκοβιτς πολύ θετικός και με τόλμη στο μπάσιμο, μακάρι να μπορέσει και απέναντι σε πιο σκληρούς αντιπάλους να φτάνει ακόμα και στο +1. Ένα τριποντάκι για το fantasy μεγάλε, δε θα ταν κακό. tongue.gif
Ο Παππάς ήταν καθοριστικός να βάλει αυτά που έπρεπε, ας είχε πάρει κάτι βλαμμένα σουτ νωρίτερα, μπράβο του. Μου θύμισε τη δουλειά που κάνει όταν είναι καλά ο Φώτσης. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω παρελθοντικό χρόνο και με στεναχωρεί, αλλά το φοβάμαι πλέον όπως όλοι.
Ο Wright μοιάζει να είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε. Να αντέξει μόνο το παλικάρι.

Για τον Esteban Batista κάποιος χρήστης του basketforum έγραψε αυτό:
QUOTE(Gino_Bill @ Oct 17 2014, 22:28 ) *
Όλα καλά αλλά ας πει κάποιος στον Μπατίστα ότι δεν παίζουμε μονό


QUOTE(thalys @ Oct 17 2014, 23:56 ) *
Όταν χωνέψουμε ότι φέτος στόχος είναι η πρόκριση στο τοπ-16, το κύπελλο και η ανάδειξη Παππά-Γιάνκοβιτς-Μποχωρίδη-Χαραλαμπόπουλου-Διαμαντάκου, θα πάνε όλα καλύτερα.

Double δεν είπαμε; rolleyes.gif

@kidd Έχεις πρόβλημα πλέον. Τα φαντάζεσαι. tongue.gif

QUOTE(shtarkws @ Oct 17 2014, 23:34 ) *
6) κέρδισε η ομάδα και δεν γράφει κανείς στο φόρουμ

Νόμιζα ότι είναι προϋπόθεση για να γράφεις, να πηγαίνεις στο γήπεδο. Άρα όποιος γράφει την ώρα του ματς ντροπή του είτε που δεν πήγε είτε που δεν προσέχει αρκετά. tongue.gif
Συγγνώμη που δε μπορώ να σε πάρω πιο σοβαρά, έχω τόσα χρόνια στην πλάτη μου εδώ μέσα.

Είπε ο Ivanovic:
QUOTE
Για την εμφάνιση του Σλότερ:«Είναι ένας παίκτης που παίζει στις θέσεις ‘’1’’ και ‘’2’’. Είναι καλύτερα για εκείνον και για εμάς όταν παίζει ως σούτινγκ γκαρντ. Όταν παίζει ως πόιντ γκαρντ χάνει ενέργεια. Κι έτσι χάνει την ποιότητα που έχει να σουτάρει και να παίζει ένας εναντίον ενός. Αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παίζει και στο ‘’1’’ και στο ‘’2’’».

http://www.leoforos.gr/article/74800/ivano...o-kai-kaluteroi
green_sky
Τα επομενα παιχνιδια θα δειξουν πολλα.Το παιχνιδακι σημερα ηταν με εναν αδυναμο αντιπαλο και η ομαδα δεν μπορει να κριθει.Αμυντικα παντως πρεπει να προσπαθουν πολυ περισσοτερο .
Η επιθεση ειναι θεμα ταλεντου,ημερας κτλ.Η αμυνα ειναι καθαρα θεμα διαθεσης και αγωνιστικοτητας.Δεν γινεται ο πως τον λενε που επαιζε περυσι στον απεναντι να φαινεται τζορνταν και να τον κοιτανε.Και στα ριμπαουντ πρεπει να πηγαινουν πολυ πιο δυνατα.Οπως και να εχει η ευρωλιγκα αρχιζει απο την αλλη εβδομαδα
A.CAB
Καλή μας αρχή.
Το ματσάκι μας έκατσε κουτί. Στην έδρα μας και με την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου (τουλάχιστον...). Λόγω προβληματικης προετοιμασίας, νέων αφήξεων και τραυματισμών ήταν ότι χρειαζόμαστε για να πάρουμε τα πάνω μας. Η ματιά του Ιβάνοβιτς φαίνεται πάντως. Τρέξιμο και προσωπική ενέργεια σχεδόν απ' όλους. Μ' άρεσε η πολυφωνία της ομάδας όπως και το γεγονός πως ο Μήτσος έπαιξε πολύ λίγο. Δυστυχώς χρειάστηκε στο τέλος αλλά ακόμα αρχή είναι. Η πορεία που δείχνει ο Ντούσκο είναι εμφανής.
Δυστυχώς με χάλασε η αμυντική μας προσήλωση. Ειδικά στο 5 με το Μπατίστα να κάνει την μόλις πρώτη του "κακή" εμφάνιση (6 λάθη και κακή άμυνα), φάνηκε και το πρόβλημα. Δεν γίνεται να μας παίρνουν τόσα ριμπάουντ και να σκοράρει τόσο η πιθανότατα χειρότερη φροντ λάιν που θα αντιμετωπίσουμε στην Ευρώπη. ΣΟΣ. Ευτυχώς ήρθε ο Ράιτ που ενώ ήταν πλήρως ανέτοιμος, έδειξε πως έχει ακριβώς το πακέτο που ψάχνουμε. Μακάρι ν' αντέξει και να ανταπεξέλθει.
Ωραιότατος ο Σλότερ. Γραφιάς καλός αν και με θέματα στη δημιουργία.
Ο Βλάντο έχει πιάσει την ευκαιρία απ' τα μαλλιά. Έχει εμφανώς ξεψαρώσει και ανέβει επίπεδο. Μακάρι να βελτιώσει και την άμυνα του (το οποίο προσπαθεί από πέρυσι και μπράβο του).
Πολύ καλός και ο Παππάς και πάλι. Τον φοβάμαι στα παιχνίδια που δεν θα είναι στη μέρα του αλλά όταν του βγαίνει δεν σταματιέται κατά διαστήματα. Δεν είμαι μέγας φαν του αλλά τα σύκα σύκα.
Χαμηλές πτήσεις από Φώτση (κυρίως) και Γκιστ.
Δυστυχώς Χαραλαμπό και Διαμαντάκος δύσκολα θα δουν Ευρολίγκα.

Βέβαια όταν οι αντίπαλοι έχουν για καλύτερο παίχτη το Μάρντι τότε πρέπει να προβληματιστούμε αρκετά αλλά αρχή είναι. Μόνο καλύτεροι θα γινόμαστε. Την άλλη εβδομάδα παίζονται πάρα πολλά. Θεωρώ πως θα φανούμε σαφώς πιο έτοιμοι.
CG.
Καλο ηταν που ενω ημασταν ανετοιμοι μας εκατσε τετοιος αντιπαλος στην πρωτη φαση.
Παρατηρησεις μου

1.παπας, γιανκοβιτς ειναι σε καλη κατασταση και εδειξαν οτι μπορουν να αντεπεξελθουν στην ευρωλιγκα
Το θεμα μαζι τους ειναι η σταθεροτητα χρειαζεται χρονο και εμπειριες
2.σλοτερ.αυτο που κανει το κανει καλα.αμυντικα εχει θεμα σοβαρο και ειναι αρκετα σοφτ.θελει πολυ δουλεια εκει
και αμυντικα εχει ταβανι.επιθετικα αντιθετα εχει μεγαλο ταλεντο και θα βοηθησει οταν κολαει το σκορ
3.ραιτ.εννοειται δεν μπορει να κριθει ο παιχτης.φανηκε αρκετα βαρυς χτες αν και στις τολοθετησεις ηταν καλος αλλα
Ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα μπορει να κριθει.απορω πως λεγεται απο πολλους οτι πετυχαμε διανα η το αντιθετο.
4.αμυντικα εχουμε χοντρο θεμα.θελουμε παρα πολυ δουλεια.καποιες στιγμες ημασταν απελπισια.ειδικα το αμυντικο τρανζισιον κ οι περιστροφες ηταν παιδικες ωρες ωρες.ευτυχως αυτο διδασκεται αλλα μην ξεχναμε εξαρταται και απο την ορεξη και τα χαρακτηριστικα των παιχτων
4.επιθετικα ημασταν καλοι αν και επρεπε για μενα να μασταν και λιγο πιο δημιουργικοι.βεβαια ο ιβανοβιτς ειναι ξεκαθαρο εχειδωσει ατομικη ελευθερια σε καποιους να σουταρουν η να περνουν διαδρομους.οποτε φετος θα χουμε περισσοτερο ατομικο ταλεντο μπροστα παρα συνεργασιες ειδικα απο καποιους παιχτες που εχουν το 1vs1 η εχουν το σουτ.αυτο δεν ξερω ποσο θα ωφελησει απεναντι σε καλες αμυνες ησε δυνατο συνολο.η οταν και εμεις εχουμε δυστοκια.εχει χρειαζεται αμυνα που για την ωρα υστερουμε.
5.ο χαραλαμποπουλος προερχεται απο τραυματισμο και λογο της σωματοδομης του δεν επα ερχεται το ιδιο γρηγορα οπως οιενηλικοι αθλητες.εξου γιατιδεν επαιξε χτες.σιγουρα θα τον δουμε στην συνεχεια γιατι απλα εισαι γυμνος στο τρια.
6.πολυ καλος ο μπλουμςεπισηςεπιθετικα.δεν εκβιασε καταστασεις και αμυνα οσο μπορει προσπαθησε να παιξει.φιλοτιμα τουλαχιστον.
7.λειπει παρα πολυ περιφερειακα ενας παιχτης του στυλ του νελσον.ειναι δυστηχως ανοιχτη διαβαση ηπεριφερεια μας και το προβλη α ξεκιναει απο κει.μακαρι να γυρισει γρηγορα
8.πραγματικο τεστ απεναντι στην μπαγερν την αλλη εβδομαδα.πολυ ισορροπημενη ομαδα εχουν οι γερμανοι.καθολου τυχαιο το χθεσινο σκορ
9.για πρωτη αγωνιστικη κανενας δεν ξεχωρισε στον ομιλο μας.καλο για το δικο μας τελικο πλασαρισμα
AJSlaughter6
QUOTE (CG. @ Oct 18 2014, 09:53 ) *
Καλο ηταν που ενω ημασταν ανετοιμοι μας εκατσε τετοιος αντιπαλος στην πρωτη φαση.
Παρατηρησεις μου

1.παπας, γιανκοβιτς ειναι σε καλη κατασταση και εδειξαν οτι μπορουν να αντεπεξελθουν στην ευρωλιγκα
Το θεμα μαζι τους ειναι η σταθεροτητα χρειαζεται χρονο και εμπειριες
2.σλοτερ.αυτο που κανει το κανει καλα.αμυντικα εχει θεμα σοβαρο και ειναι αρκετα σοφτ.θελει πολυ δουλεια εκει
και αμυντικα εχει ταβανι.επιθετικα αντιθετα εχει μεγαλο ταλεντο και θα βοηθησει οταν κολαει το σκορ
3.ραιτ.εννοειται δεν μπορει να κριθει ο παιχτης.φανηκε αρκετα βαρυς χτες αν και στις τολοθετησεις ηταν καλος αλλα
Ουτε επιθετικα ουτε αμυντικα μπορει να κριθει.απορω πως λεγεται απο πολλους οτι πετυχαμε διανα η το αντιθετο.
4.αμυντικα εχουμε χοντρο θεμα.θελουμε παρα πολυ δουλεια.καποιες στιγμες ημασταν απελπισια.ειδικα το αμυντικο τρανζισιον κ οι περιστροφες ηταν παιδικες ωρες ωρες.ευτυχως αυτο διδασκεται αλλα μην ξεχναμε εξαρταται και απο την ορεξη και τα χαρακτηριστικα των παιχτων
4.επιθετικα ημασταν καλοι αν και επρεπε για μενα να μασταν και λιγο πιο δημιουργικοι.βεβαια ο ιβανοβιτς ειναι ξεκαθαρο εχειδωσει ατομικη ελευθερια σε καποιους να σουταρουν η να περνουν διαδρομους.οποτε φετος θα χουμε περισσοτερο ατομικο ταλεντο μπροστα παρα συνεργασιες ειδικα απο καποιους παιχτες που εχουν το 1vs1 η εχουν το σουτ.αυτο δεν ξερω ποσο θα ωφελησει απεναντι σε καλες αμυνες ησε δυνατο συνολο.η οταν και εμεις εχουμε δυστοκια.εχει χρειαζεται αμυνα που για την ωρα υστερουμε.
5.ο χαραλαμποπουλος προερχεται απο τραυματισμο και λογο της σωματοδομης του δεν επα ερχεται το ιδιο γρηγορα οπως οιενηλικοι αθλητες.εξου γιατιδεν επαιξε χτες.σιγουρα θα τον δουμε στην συνεχεια γιατι απλα εισαι γυμνος στο τρια.
6.πολυ καλος ο μπλουμςεπισηςεπιθετικα.δεν εκβιασε καταστασεις και αμυνα οσο μπορει προσπαθησε να παιξει.φιλοτιμα τουλαχιστον.
7.λειπει παρα πολυ περιφερειακα ενας παιχτης του στυλ του νελσον.ειναι δυστηχως ανοιχτη διαβαση ηπεριφερεια μας και το προβλη α ξεκιναει απο κει.μακαρι να γυρισει γρηγορα
8.πραγματικο τεστ απεναντι στην μπαγερν την αλλη εβδομαδα.πολυ ισορροπημενη ομαδα εχουν οι γερμανοι.καθολου τυχαιο το χθεσινο σκορ
9.για πρωτη αγωνιστικη κανενας δεν ξεχωρισε στον ομιλο μας.καλο για το δικο μας τελικο πλασαρισμα

πάντως για όποιους θυμούνται πέρυσι πρώτη αγωνιστική Euroleague είχαμε χάσει από την Λιέτουβος Ρίτας (που τερμάτισε με 1-9,και είχε βασικό σέντερ τον Γλυνιαδάκη)και στο πρώτο ματς πρωταθλήματος είχαμε χάσει άνετα από τον ολυμπιακό(55-45)στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ.Επίσης πρόπερσι (που πάλι είχαμε αλλάξει πολλούς παίκτες) είχαμε νικήσει την Καντού(που τερμάτισε με 1-9)για 2 πόντους.Μου φαίνεται καλύτερο ξεκίνημα το φετινό από το περσινό πάντως.Ήδη πηράμε τον έναν τίτλο και ξεκινήσαμε νικηφόρα στους άλλους δύο.Πάντως,καινούργια ομάδα είμαστε,λογικό είναι να έχουμε σκαμπανεβάσματα,και ειδικά στην άμυνα.Μην εκπλαγείτε αν νικήσουμε άνετα μέσα στο Μόναχο.Εξάλλου, οι μικρές ομάδες,και ιδιαίτερα η Τουρόβ,που ξέρουν ότι θα αποκλειστούν,είναι κάποιες φορές οι πιο επικίνδυνες,γιατί παίζουν χαλαρά,χωρίς κανένας να έχει απαίτηση από αυτούς να νικήσουν.Έτσι την πάτησε και ο Ολυμπιακός από εμάς.Προβλέπω καλά πράγματα φέτος και κυρίως καλό μπάσκετ.Καλή επιτυχία στην ομάδα.Πάμε για την νίκη κλειδί την άλλη αγωνιστική.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.