Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ARIS - Unicaja Malaga, 24/10, 20:45 - SuperSport 7
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
basketaris
Aνοιγω εγω το topic για τον αγωνα με την Unicaja Malaga, μιας και μπηκα με το δεξι στις "υποχρεωσεις" μου και γιατι καποιοι απο εδω μεσα δεν μπορουν να σηκωσουν την ευθυνη στις πλατες τους... tongue.gif tongue.gif
Ελπιζω να το παω τρενο και να βαρεθω να ανοιγω topics! biggrin.gif Kαι ξεκαθαριζω οτι -εφοσον συμφωνειτε- το topic με Οσφπ, θα ανοιχτει μετα απο το ματς με Unicaja. Ειτε απο εμενα, ειτε απο οποιον αλλο επιθυμει...

Να λοιπον ενα μικρο αφιερωμα στην αντιπαλο μας:


UNICAJA MALAGA

www.unicajabaloncesto.com


bball.gif # 4 - BOJAN POPOVIC

Height: 1.90
Born: 1983
Nationality: Serbia
Position: PG

bball.gif # 5 - BERNI RODRIGUEZ

Height: 1.97
Born: 1980
Nationality: Spain
Position: SG

bball.gif # 7 - DAVOR KUS

Height: 1.90
Born: 1978
Nationality: Croatia
Position: PG

bball.gif # 9 - JIRI WELSCH

Height: 2.02
Born: 1980
Nationality: Czech Republic
Position: SF

bball.gif # 10 - CARLOS CABEZAS

Height: 1.86
Born: 1980
Nationality: Spain
Position: PG

bball.gif # 12 - BONIFACE N'DONG

Height: 2.13
Born: 1977
Nationality: Senegal
Position: C

bball.gif # 13 - GERMAN GABRIEL

Height: 2.07
Born: 1980
Nationality: Spain
Position: C

bball.gif # 20 - CARLOS JIMENEZ

Height: 2.01
Born: 1976
Nationality: Spain
Position: SF

bball.gif # 22 - ALFONSO SANCHEZ

Height: 2.00
Born: 1987
Nationality: Spain
Position: SF

bball.gif # 24 - MARCUS HAISLIP

Height: 2.07
Born: 1980
Nationality: USA
Position: PF

bball.gif # 25 - MARCUS HAISLIP

Height: 2.16
Born: 1976
Nationality: Puerto Rico
Position: C


Μεχρι στιγμης η Unicaja εχει 2-2 νικες στην ACB και βρισκεται στην 7η θεση του βαθμολογικου πινακα:

bball.gif 1η αγ. : MMT Estudiantes - Unicaja Malaga 69-64 Stats
bball.gif 2η αγ. : Unicaja Malaga - Grup Begar Leon 84-60 Stats
bball.gif 3η αγ. : Unicaja Malaga - Polaris World CB Murcia 80-56 Stats
bball.gif 4η αγ. : Pamesa Valencia - Unicaja Malaga 75-65 Stats

Περυσι, σε δυο ματς του ΑΡΗ μας απεναντι στην Unicaja Malaga ειχαμε απολογισμο 1-1, στο πλαισιο του Τοp 16. Η ηττα στην Ισπανια ηρθε στις λεπτομερειες στα τελευταια δευτερολεπτα με σκορ 76-74, ενω στο ματς του Αλεξανδρειου και οι 2 ομαδες ηταν αδιαφορες (καθεμια για αντιθετους λογους), με τελικο νικητη τον "Αυτοκρατορα" με σκορ 83-65.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!
Καλη Euroleague χρονια!
smiley.gif
Wilkinson
Apoti fenete i malaga ektos edras den ine kai poli dinati...
Episis apoti exo proseksi sinithos o kus travai tin omada stin epithesi ante kai o haislip...
Me liga logia kirios autous tous dio fovame kai ligo ton santiago...
Warrior
Και εμενα ο Σαντιαγκο ειναι αυτος που με προβληματιζει περισσοτερο,με δεδομενο τα αμυντικα κενα
που ειδαμε χθες στην ρακετα...

Δυσκολο και πολυ σημαντικο το παιχνιδι.Αν δεν εχουμε απωλειες στο παλε,δεν θα εχουμε προβλημα να
περασουμε στην επομενη φαση.Εχουμε να υπερασπισουμε και την παραδοση...Δεν εχουμε ηττηθει σε
πρεμιερα στο παλε στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση(clopy-paste απο αλλο φορουμ)..

Ανυπομονω για το παιχνιδι.Θα ντεμπουταρει και ο Τερι.Αντε να τον δουμε και αυτον..
ΕΙμαι περιεργος να δω ποσο κοσμο θα εχει το παλε.Δεν περιμενω sold-out,αλλα ελπιζω να ειναι
σχεδον γεματο το γηπεδο..

Καλη χρονια να εχουμε στην διοργανωση και με το "δεξι"!! smile.gif
hagi
Καλή χρονιά και από μένα στην ομάδα μας..Εγώ περιμένω sold out ή για να το πω πιο σωστά επιβάλετε να είναι γεμάτο το Παλέ.

Έχει ενισχυθεί αρκετά η Μάλαγα όπως την είδα πριν από λίγες μέρες με την Βαλένθια στο πρωτάθλημα.Δεν είναι όμως αχτύπητη ειδικά στο Παλέ.
Και ελέο πρεμιέρας καμία ομάδα δεν θα είναι πολύ έτοιμη.Βέβαια η Μάλαγα έχει δώσει περισσότερους αγώνες από εμάς και αυτό ίσως είναι πρόβλημα.Ανυπομονώ να δω και τον Τέρι.

Γενικά πάντως οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα φέτος.Το θέμα είναι να είμαστε ισχυροί και εκτός έδρας.

Καλη αρχή και πάλι..
EXPLOITED ARIS
Αντε καλη αρχη να κανουμε και στην ευρωλιγκα.
Και εμενα ο μονος που με προβληματιζει σοβαρα ειναι ο Σαντιαγκο λογω του κενου στη ρακετα.
Πιστευω οτι θα γεμισει το Παλε γιατι ειναι και σχετικα αργα το παιχνιδι οποτε θα εχουν τελειωσει απο τις δουλειες τους ολοι.
Μακαρι να γινει η γνωστη κολαση του Παλε για να δουν και οι καινουριοι γιατι φτασαμε μεχρι τον τελικο στις φωτο.Αντε και φετος να το παρουμε εκει.Μαλλον και εκει!!! tongue.gif
thrylos7
Massey vs Haislip ...

ή αλλιώς ...και τα μυαλά στα κάγκελα!

Η εικόνα που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλή κι αν πάρει και τη γνωστή βοήθεια από τον κόσμο, τότε έχει σαφέστατα τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Μάλαγα βέβαια δεν είναι καμιά μικρή ή άπειρη ομάδα.

ωχ.. μας διώχνουν από το εργαστήριο... σαμποτάζ!
Ginobili
Ο Μάσει θέλει 5 Χέισλιπ για κολατσιό!!!! Σιγά τον παίκτη...ένας καρνάβαλος είναι!!! Θα τον φυτέψει στο παρκέ ο Μάσει!!!
EXPLOITED ARIS
QUOTE(Ginobili @ Oct 22 2007, 14:33 ) *
Ο Μάσει θέλει 5 Χέισλιπ για κολατσιό!!!! Σιγά τον παίκτη...ένας καρνάβαλος είναι!!! Θα τον φυτέψει στο παρκέ ο Μάσει!!!

Ενταξει και εγω γουσταρω τεζα Τζερι αλλα μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.
Και εγω λεω οτι τον εχει τον Χαισλιπ αλλα οχι τοσο ευκολα.
Το θεμα ειναι οτι θα πορωθει και απο τον κοσμο ο Τζερι και θα κανει τον πανικο shot.gif shot.gif
Δεν κρατιεμαι μεχρι την Τεταρτη.
thrylos7
Το ανέφερα περισσότερο από άποψη θεάματος (αφού είναι ίσως οι δύο πιο θεαματικοί παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα), πέρα από την ποιότητα, για την οποία θα συμφωνήσω με τον exploited...

Τί έλεγα; Το ξέχασα... biggrin.gif Α ναι, η Μάλαγα έχει την ποιότητα να κάνει τη ζημιά, ακόμη κι αν ο Άρης βρεθεί σε καλή μέρα.
Παίζει και το ενδεχόμενο βέβαια ο Άρης να μην την αφήσει ν' ανασάνει, αλλά αυτό δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και δε μπορεί να έχει σταθερότητα για 40 λεπτά. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο αν η Μάλαγα παρουσιαστεί νωχελική, ειδικότερα στα διαστήματα που ο Άρης δε θα παίζει καλά. Δίνω 60-40 στον Άρη. (Αμάν, έχουμε και το Overplay...)
basketaris
QUOTE
Τα εισιτήρια με την Unicaja Malaga



Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Unicaja Malaga που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/10) και ώρα 20:45, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Στόχος των «κίτρινων» δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει για μια ακόμη φορά να δώσετε το βροντερό παρόν στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να την βοηθήσετε να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. (+30)2310 265-600), τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. (+30) 2310 305-402), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
Ράιτ: "Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση"

Την Τετάρτη, αντιμετωπίζει την Ουνικάχα Μάλαγα, ο Άρης, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, στο ματς με την Ολυμπιάδα, Μπρέισι Ράιτ, δήλωσε ανυπόμονος για την επίσημη πρώτη του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

"Ήταν μια σημαντική νίκη που θα λειτουργήσει θετικά για όλους μας, επειδή στα φιλικά προετοιμασίας δεν τα πήγαμε και τόσο καλά, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αποκτήσει το δικαίωμα να λέει διάφορα αρνητικά για την ομάδα. Ήταν καλό λοιπόν που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά και πήραμε παράλληλα αυτό που θέλαμε. Τώρα όλοι ξέρουν ότι βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια, σχολίασε και την καλή του απόδοση στο εναρκτήριο ματς του Πρωταθλήματος, για τον Άρη: "Η αυτοπεποίθηση μας αναμφισβήτητα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, έπειτα από την πολύ καλή μας εμφάνιση και μάλιστα εκτός έδρας. Όσον αφορά εμένα είμαι ικανοποιημένος με την προσωπική μου απόδοση. Έπαιξα καλά, σούταρα σωστά και είχα γενικά ένα καλό ξεκίνημα από πολύ νωρίς. Ήταν μια από αυτές τις μέρες όπου όλα μου πήγαιναν καλά και πιστεύω ότι η δική μου καλή απόδοση, βοήθησε κατά κάποιον τρόπο τους συμπαίκτες μου να παίξουν εξίσου καλά".

Το μυαλό όλων πλέον στην ομάδα, είναι στο παιχνίδι με την Ουνικάχα, το βράδυ της Τετάρτης, στο "Αλεξάνδρειο", για την πρώτη αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και ο ταλαντούχος γκαρντ, τόνισε ότι ο Άρης, έχει προβάδισμα λόγω έδρας: "Κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικός. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα με την οποία θα τεθούμε αντιμέτωποι, αλλά ξέρω ότι έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ, με δεδομένο ότι αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες και περιμένω να γίνει ένας σκληρός αγώνας, όπως και κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχουμε ένα αβαντάζ λόγω έδρας, αφού οι φίλαθλοι μας είναι ειδικοί στο να μας δίνουν τεράστια ώθηση και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που "χτίσαμε" χθες το βράδυ".

Τέλος, ο πρώην άσος των Τίμπεργουλβς, δήλωσε ανυπόμονος για το πρώτο του παιχνίδι στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης: "Έχω την πεποίθηση ότι πάμε για sold out. Χθες το βράδυ έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τον Άρη και όταν θα αντιμετωπίσουμε τη Μάλαγα εκείνη η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη μου στην Ευρωλίγκα. Οπότε είναι λογικό να είμαι λίγο ανυπόμονος".

Την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη η Ουνικάχα

Όσον αφορά στην αποστολή της Ουνικάχα Μάλαγα, θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τρίτης, στις 20:30. Απών θα είναι ο τραυματίας Αλφόνσο Σάντζεθ, ο οποίος υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Η ισπανική ομάδα επέλεξε να μην προπονηθεί στο Αλεξάνδρειο τη μέρα της άφιξης και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί της Τετάρτης (24/10).

www.sport24.gr
basketaris
Για μενα το ματς θα κριθει στον ελεγχο των ριμπαουντ και τον περιορισμο των λαθων. Εφοσον μπορεσουμε να κυριαρχησουμε σε αυτους τους 2 τομεις, νομιζω πως τα υπολοιπα θα τα απλοποιησει ο κοσμος με τη φωνη (ελεγχος ρυθμου, παθος, πιεση κτλ). Βαρομετρο η παρουσια των ψηλων μας, ειδικα η προσθηκη του Ρεισον. Στην Ελλαδα, μπορει να μη φανηκε η απουσια του, στην Ευρωλιγκα, ομως, θεωρειται απαραιτητος ο καλος Τερι, ειδικα μεσα στη ρακετα. Απο οτι εχω δει, ειναι ογκωδης και μπορει να σπρωξει και να βοηθησει στα "σκουπιδια" και ελπιζω να φανει αυτο στο ματς. Χαισλιπ-Ν'τονγκ-Σαντιαγκο, αλλα και Χιμενεθ, που παιζει αρκετα στο "4", συνθετουν μια πολυ καλη τετραδα που απαιτει εξυπνο μαρκαρισμα και φυσικα αλληλοκαλυψεις...

Μακαρι το Παλε να γινει κολαση και να βοηθησει την ομαδα. Ακομη και sold-out να μη γινει (το οποιο και θεωρω απαραδεκτο, βεβαια...), ειμαι σιγουρος οτι η φωνη που θα υπαρχει δεν θα συγκρινεται με κανενος αλλου γηπεδου και θα "λιωσει" τους Ανδαλουσιανους!
klearxos
Εν των μεταξυ παρα πολλα διαρκειας δεν ειναι ακομα ετοιμα!!
Πηγα εχθες να παρω το δικο μου και μου εδωσαν προσωρινο εισιτηριο.
Ειπαν οτι θα ειναι ετοιμα την Παρασκευη αλλα με βλεπω παλι με προσωρινο για τον ΟΣΦΠ....
basketaris
Ουτε γω το πηρα ακομη...
Θα περασω το απογευμα, για να δω τι παιζει...
Μαλλον και μενα για προσωρινο με κοβω...
klearxos
Basketaris εμενα το παλικαρι μου ειπε πως ειχε προβλημα το μηχανακι που τα εκτυπωνε(μαλιστα μου εδειξε και κατι ξεθωριασμενα κουπονακια..!!). Παντως αφου θα πας που θα πας για να παρεις το προσωρινο μαθε τι παιζει αν ειναι να ενημερωσεις..
Τωρα σκεφτηκα και το αλλο. Αυτος ειπε για Παρασκευη. Θα ειναι ομως ανοικτα ή λογω αργιας θα ειναι κλειστη και η ΚΑΕ?
basketaris
Σωστη η παρατηρηση σου για την Παρασκευη...
Θα ρωτησω και θα ενημερωσω, klearxe... wink.gif

Παρεπιμπτοντως, διαβασα οτι η Μαλαγα ερχεται με προβληματα Σαντσεθ (γνωστο ηταν αυτο - 6 μηνες εξω απο γονατο), Ποποβιτς και Γουελς. Εφοσον δεν αγωνιστουν ολοι αυτοι τοτε προκειται για τεραστια ευκαιρια που δινεται στην ομαδα μας να εκμεταλλευτει τα κενα τους. Πιστευω, ομως, οτι οι 2 τελευταιοι θα ξεπερασουν τα προβληματα τους και θα παιξουν... Η μονη σιγουρη απουσια ειναι του Αλφονσο Σαντσεθ...
EXPLOITED ARIS
Αυτο που θελω να κερδισουμε απο αυτον τον αγωνα (εκτος απο το ροζ φυλλο tongue.gif ) ειναι και μια καλη εμφανιση του Τερι.
Οπως και να το κανουμε ειναι μεγαλο πραγμα η χημεια στην ομαδα και πρεπει και ο Τερι να αρχισει να νιωθει ως ενεργο μελος της.
Μην ξεχνατε οτι μετα παιζουμε με Ολυμπιακο και ΑΕΚ στο Παλε και θα χρειαστουμε ολο το οπλοστασιο ετοιμο για τους επομενους αγωνες και στις εγχωριες διοργανωσεις αλλα και στην Ευρωλιγκα.Ας ελπισουμε να μην αργησει πολυ ακομη το διαβατηριο του Τζερι...
hagi
Νίκη είναι το σύνθημα για σήμερα... 41.gif 41.gif Πρέπει η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη και να πάρει τη νίκη που θα είναι μια πολύ καλή αρχή απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Το Παλέ πρέπει να είναι γεμάτο.Να μάθουν και οι καινούργιοι παίχτες τί εστί γεμάτο Αλεξάνδρειο.Θέλω και γω πολύ να δω τον Τέρι για πρώτη φορά και ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα στην ομάδα ώστε να γίνουμε ένα καλό σύνολο.

Λίγες ώρες ακόμη υπομονή για την πρεμιέρα μας..
basketaris


Tα καρτελακια ετοιμα θα ειναι την Παρασκευη, η ΚΑΕ κατα πασα πιαθνοτητα θα ειναι ανοιχτα... wink.gif
klearxos
Basketaris αυτο ειναι εισιτηριο? Ειδα τιμη 1ευρω!!!
Εγω πηρα ενα απλο καρτελακι (στο μεγεθος πιστωτικης καρτας) που γραφει Αρης-Μαλαγα και απο πισω με μαρκαδορο τη θεση μου...

Μηπως να παω νωριτερα στο γηπεδο μην εχω τρεχαματα?
basketaris
Oχι, klearxos, δε χρειαζεται νομιζω...
Απο την ΚΑΕ δεν σου δωσαν το προσωρινο καρτελακι? Αν ναι, τοτε ΟΚ!
Εμενα αυτο παντως μου εκοψε ο Θοδωρος στα γραφεια...
Warrior
Oσο πλησιαζει η ωρα...τοσο μεγαλωνει η προσμονη.Μου χε λειψει πολυ η Ευρωλιγκα!

Καλη επιτυχια στην ομαδα για σημερα και καλο μας ταξιδι! smile.gif
azannetop
Δυνατό ματς, καλή επιτυχία στον Άρη wink.gif
chinaski
Κανα stream παιζει πουθενα?
Warrior
Υπαρχει της Ευρωλιγκα(επι πληρωμη)...Νομιζω 5 Ευρω το παιχνιδι και 30 ολη η σεζον.Δεν το χω τσεκαρει,
απο οτι εχω ακουσει..
Air Kef
ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΗ.

6 ποντοι μπροστα και 2 λεπτά ακομα για το τέλος!
Alexmei
NAI NAI NAI KAΙ ΠΑΛΙ ΝΑΙ! 77.gif 77.gif 77.gif Αρεινάρα!!!!!!! 87-83! Και ανώτερα ομαδάρα μου!
EXPLOITED ARIS
Vamos Αρειαναρα!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Μπραβο στα παιδια!!!ΠΟΛΥ καλη αρχη.
Μπραβο και παλι σε ολους.
xaotiki_diastasi
Μπραβο ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! Ανυπομονώ να το κατεβάσω για να το δω...
Λίγο η άμυνα να βελτιωθεί. Κρίμα που δεν πήρε πόδι ο Σεραπίνας για να πάρουμε έναν ψηλό καλό αμυντικό και ριμπάουντερ...
basketaris
Μπραβο ρε Αρειαναρα!!!
smiley.gif
Ελιωσε η Ουνικαχα στο καμινι του Παλε!
Ειμαι πολυ ενθουσιασμενος και σε υπερενταση για να γραψω σχολια... biggrin.gif
Θελω να το δω και 01:00 στο SSport και να σχολιασω μετα....

Ανοιξα ηδη και το τοπικ με Ολυμπιακο! wink.gif
Vamos....

Y.Γ. Αχ, αυτα τα ριμπαουντ! Εκει υστερουμε λιγο...
scales84
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Oct 24 2007, 20:08 ) *
Μπραβο ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! Ανυπομονώ να το κατεβάσω για να το δω...
Λίγο η άμυνα να βελτιωθεί. Κρίμα που δεν πήρε πόδι ο Σεραπίνας για να πάρουμε έναν ψηλό καλό αμυντικό και ριμπάουντερ...

Απο που θα το κατεβασεις ρε αδερφε?ναι μωρη αρειαναρα!!!εγω πιστευω πολυ στη φετινη οαδα!!!αντε και με τα ψαρακια τωρα να τους θυμισουμε ποιος ειναι το αφεντικο στο αθλημα




By air kef:Επανήλθες φουριόζος ε;;; Ειναι γνωστό ότι τέτοιοι χαρακτηρισμοί απαγόρευονται. Να εισαι πιο προσεκτικός σε παρακαλώ.
scales84
Sorry ρε kef.δεν καταλαβα οτι ηταν τοσο προκλητικος ο χαρακτηρισμος.αυτοι αυτοχαρακτηριζονται ετσι αλλωστε!!





Βy Air Kef: Αν θες οπωσδηποτε φάουλ ή μπαν,απλα πες το μου,μην χαλας τα τοπικ.wink.gif peace.gif
B for Basketball
QUOTE(scales84 @ Oct 24 2007, 21:46 ) *
Sorry ρε kef.δεν καταλαβα οτι ηταν τοσο προκλητικος ο χαρακτηρισμος.αυτοι αυτοχαρακτηριζονται ετσι αλλωστε!!

δεν αυτοχαρακτηριζονται...τους χαρακτηριζετε....
αλλιως να αρχισω κ εγω ολους τους θεσσαλονικιους βουλγαρους!!!
Θα σου αρεσε???




By Air Kef: Ουτε για αστειο.
rchos
μην το συνεχισουμε δεν χρειαζεται!αν καποιοι δεν καταλαβαινουν τι γινεται οτι και να πεις δεν θα το καταλαβουν!

μπραβο στον αρη.αυριο θα δω το παιχνιδι και θα κανω τις κρισεις μου!παντως απο στατιστικα και μονο πρεπει ο μασευ να γινει κοινοτικος επειγοντως!
Ginobili
Τώρα μπορώ να δεχθώ τα συγχαρητήρια σας...για την σύγκριση Μάσει-Χέισλιπ....
Όχι που ήμουν και υπερβολίκός με τον καρνάβαλο....ούτε ριμπάουντ πήρε...ούτε 2ποντο έβαλε...τον έκανε ο Μάσει.... biggrin.gif
Air Kef
laugh.gif


Ράιτ και Μασει πρέπει να ηταν οι κορυφαιοι σήμερα μαγεύοντας και ξεσηκωνοντας το Παλε.


Αντε να γινει κοινοτικός ο Ιερεμίας να βλέπουμε τον Ραιτ και στην Α1 (δν ειρωνεύομαι,ελπιζω να λύθηκε το θεμα του σχετικου τοπικ smile.gif ).
scales84
QUOTE(scales84 @ Oct 24 2007, 21:46 ) *
Sorry ρε kef.δεν καταλαβα οτι ηταν τοσο προκλητικος ο χαρακτηρισμος.αυτοι αυτοχαρακτηριζονται ετσι αλλωστε!!
Βy Air Kef: Αν θες οπωσδηποτε φάουλ ή μπαν,απλα πες το μου,μην χαλας τα τοπικ.wink.gif peace.gif

Με συγχωρειτε δλδ επειδη μενω και στον πειραια μου λετε οτι οι ολυμπιακοι δεν λενε ειμαι ολυμπιακόςαυτο μου λετε?δεν εβρισα κανεναν για να μου πειτε οτι θα μας λετε βουλγαρους...ελεος δλδ




By Air Kef: Νομιζω θα εχεις παρατηρήσει πως οι λέξεις ολυμπιακόςβαζελος και οτιδηποτε εχει σχέση με οπαδικους χαρακτηρισμους κτλ τουλαχιστον...αποφεύγονται.Τώρα αν εσυ δεν θεωρείς το ψαράκι υποτιμητικο και εριστικο σχολιο μπορεις να το κανεις οποτε θες και να μας αφησεις να αποφασισουμε εμας αν πρέπει να τιμωρηθεις η όχι.
Ε σκουληκακι;;; tongue.gif 24.gif
basketaris
Απαιτω απο τον air_kef να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ο ορος "βουλγαρος" που αναφερθηκε παραπανω... 68.gif
ΑΜΕΣΑ! Οπως διαγραφηκε και ο ορος του scales, αν και σαφως πιο επιεικης...

Τα αντεθνικα κομμενα... Πες μας οπως αλλιως σου καπνισει αν σε ενοχλει η λεξη που ανεφερε ο scales...
Οχι ομως με εμετικα κατασκευασματα των χειριστων χουλιγκανων...






Βy air kef: Δεν ειπε Βουλγαρους,ρωτησε αν θα τον ενοχλουσε να σας πει ετσι.Τελος παντων εχεις δικιο.scales84 νομιζω ενα φαουλ το αξιζες,τελος παντων.Κανονισε την πορεια σου σε παρακαλω.Εισαι αρκετο καιρο στο φορουμ για να ξερεις σε τι ατομα μιλας και τι κλιμα επικρατει.
basketaris
Καταλαβα οτι δεν τον εννοουσε, αλλα ειναι αδιανοητο να μενουν εστω και σαν υποθεση τετοιοι χαρακτηρισμοι...

Φυσικα και επραξες σωστα και στην περιπτωση του scales, γιατι μπορει να ξεσηκωσει εριδες ο χαρακτηρισμος και ειδικα ενοψει ντερμπι, δεν ενδεικνυται... wink.gif

Παμε παρακατω...

(Βλεπω ταυτοχρονα το ματς και σχολιαζω... smile.gif Ως τωρα η Μαλαγα εχει ανα διαστηματα παιχτες που παιζουν μονοι τους: Ν'ντονγκ-Χεισλιπ-Κους... Τα επιθετικα ριμπαουντ μεγαλο προβλημα σημερα... Τερι αμυνα φοβερη!)
basketaris
QUOTE
Εδώ είναι Αλεξάνδρειο…

Η Μάλαγα δεν ήξερε, αλλά έμαθε τι εστί Αλεξάνδρειο. Ο Αρης θριάμβευσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα, νίκησε τους Ισπανούς με 87-83 στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και έστειλε στα ουράνια τους 5000 οπαδούς του. Κι όλα αυτά, παρότι στο 29’, βρέθηκε να χάνει με 63-55.

Η Μάλαγα άρχισε καλύτερα το παιχνίδι. Πέρασε την μπάλα μέσα στο καλάθι και με κύριο εκφραστή των προσπαθειών της τον Σενεγαλέζο Ν’ Ντονγκ, προηγήθηκε με 9-7 στο 3’. Ο Αρης έκλεισε την άμυνά του και με τον Δημήτρη Τσαλδάρης να αναλαμβάνει δράση στην επίθεση (2/2 τρίποντα), πέρασε μπροστά με 15-13 στο 7’.

Από εκεί και πέρα, ο Αρης διατήρησε τα ηνία στο ματς, με τον Ρέισον Τέρι να είναι εξαιρετικός και να δίνει πολύτιμες λύσεις. Στο 13’ ο Αρης βρέθηκε στο +8 (31-23), με την Μάλαγα να μην μπορεί να βρει το δρόμο προς το καλάθι για τρεισήμισι λεπτά στο δεύτερο δεκάλεπτο. Παρ’ όλα αυτά, οι Ισπανοί αντέδρασαν και στο 19’, προηγήθηκαν και πάλι με 39-38, χάρη σε τρίποντο του Καμπέθας. Το ημίχρονο τελείωσε με τον Αρη να είναι μπροστά με 40-39, χάρη σε 2/2 βολές του Καλαϊτζή.

Η Μάλαγα μπήκε δυνατά και στην επανάληψη. Ο Νταβόρ Κους πήρε την κατάσταση στα χέρια του και οι Ισπανοί προηγήθηκαν με 51-44 στο 23’. Ο Κροάτης συνέχισε και στην υπόλοιπη τρίτη περίοδο και κάπως έτσι η Μάλαγα βρέθηκε στο + 8(63-55) στο 29’.

O Αρης, όμως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Μπρέσι Ράιτ και Τζερεμάια Μάσεϊ σήκωσαν στις πλάτες τους τον Αρη και το ματς γύρισε. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ έκανε επί μέρους σκορ 9-2 και προηγήθηκε με 66-65 στο 31’, ξεσηκώνοντας τους 5000 οπαδούς του στο Αλεξάνδρειο.

Από εκεί και πέρα έγινε μεγάλη μάχη. Ο Ρέισον Τέρι έκανε το 77-74 για τον Αρη στο 37’ και ο Μάσεϊ το 83-76 στο 38’. Η Μάλαγα δεν μπορούσε να απαντήσει και το τελικό 87-83 ήρθε φυσιολογικά, εν μέσω αποθέωσης…

ΑΡΗΣ: Καστλ 3, Τέρι 18(1), Σεραπίνας, Ράιτ 13, Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 5, Μότολα 9(1), Μάσεϊ 20 (8 ρ.), Αγαδάκος 5(1), Τσαλδάρης 11(3/3 τρ.), Παντελιάδης.

ΜΑΛΑΓΑ: Πόποβιτς, Ροντρίγκεθ 7(1), Κους 17(2), Βελς 7, Καμπέθας 10(2), Εν Ντονκ 16 (9 ρ.), Γκάμπριελ 3(1), Χιμένεθ 4, Χάισλιπ 12, Σαντιάγκο 7.

QUOTE
Ο Αρης έδωσε ένα μάθημα στη Μάλαγα και έδειξε ότι τα λεφτά δεν μπορούν από μόνα τους να κάνουν τη διαφορά. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε τους… πλούσιους Ισπανούς και ο Δημήτρης Τσαλδάρης έστειλε το μήνυμά του.

«Στο γήπεδο δεν έχουν σημασία τα μπάτζετ», είπε ο 27χρονος γκαρντ και συμπλήρωσε: «Είχαμε πάθος και θέληση για τη νίκη. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα κερδίζαμε πιο εύκολα. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε και αποδείξαμε ότι στο γήπεδο δεν παίζουν οι προϋπολογισμοί, αλλά οι μπασκετμπολίστες».

Ο προπονητής του Αρη Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε από την πλευρά του: «Ευχαριστώ τους φιλάθλους για την εκπληκτική στήριξη και στα 40 λεπτά. Συγχαίρω τους παίκτες, διότι ενώ δεν κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι, παλέψαμε και δώσαμε μάχη σε κάθε φάση. Είχαμε ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο, που μας βοήθησε και ο κόσμος, δίνοντάς μας ενέργεια για να μην τα παρατήσουμε όταν μείναμε πίσω στο σκορ».

Ο τεχνικός της Μάλαγα Σέρτζιο Σκαριόλο, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Αρη. Ηταν καλύτερος στην τέταρτη περίοδο. Εμείς ήμασταν κακοί στην άμυνα, όπου κάναμε κρίσιμα λάθη στο τέλος. Αυτό το ματς είναι μόνο η αρχή και δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί ο όμιλος στη συνέχεια».

www.superbasket.gr
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Ρε παιδιά το Παλέ ήταν χθες τίγκα ή είναι σωστό αυτό που γράφει το sport.gr ?

QUOTE
Στα πολλά θετικά που σημειώθηκαν στο Αλεξάνδρειο, υπήρξαν ασφαλώς και ορισμένα αρνητικά. Για παράδειγμα, τα 2.800 εισιτήρια που κόπηκαν (κάτι παραπάνω από 3.500 μαζί με τα διαρκείας), είναι αριθμοί που προβληματίζουν. Περιττό αναφοράς ότι δεν αποτελούν δείγμα εμπιστοσύνης και στήριξης μιας μεγάλης προσπάθειας. Ο Αρης δεν αντιμετώπισε κάποια από τις αδύναμες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά την περσινή 3η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα, την πρωταθλήτρια Ισπανίας το 2006, αλλά και μια ομάδα που φέτος μπορεί να μην βλέπει τόσο αισιόδοξα το φάιναλ φορ, αλλά έχει ως στόχο την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το δεύτερο αρνητικό είχε να κάνει με την έντονη λογομαχία του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη, μ’ έναν κύριο που σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αρη και τα μέλη της εταιρίας security, επικαλείται ότι ανήκει στη ΔΕΑΒ και μπαίνει - χωρίς να πληρώσει εισιτήριο - στο γήπεδο. Ισως οι δύο άνδρες να λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια, όπως τουλάχιστον απείλησαν αμφότεροι.

Τρίτον, πολλές παρεξηγήσεις σημειώθηκαν μεταξύ των κατόχων διαρκείας με μέλη της εταιρίας Security. Και οι δύο πλευρές είχαν δίκιο και το πρόβλημα πρέπει να λυθεί από την ΚΑΕ. Οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας είναι λογικό να θέλουν διαφορετική αντιμετώπιση, τα μέλη της Security πολλές φορές είναι αυστηροί και η ΚΑΕ θα πρέπει να φροντίσει ούτως ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις στο μέλλον.
EXPLOITED ARIS
Αυτην τη στιγμη κατεβαζω τον αγωνα οποτε θα σχολιασω μολις τον παρακολουθησω.
Απο οτι καταλαβα και απο τα σχολια αλλων ομως το κενο στη ρακετα παραμενει και μετα την προσθηκη του Τερι.
hagi
Πολλά μπράβο στην Αρειανάρα μας.. 41.gif 41.gif 41.gif Έδειξε ότι είναι πολύ καλύτερη από πέρσι.Νομίζω ότι θα βελτιωθούμε στη συνέχεια.

Ο Τέρι ήταν καταπληκτικός και πρέπει να μπει γρήγορα και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Κάποιοι παίχτες δεν τράβηξαν πολύ όπως ο Κάστλ αλλά φαίνεται ότι η ομάδα έχει πολλούς παίχτες που μπορούν να σκοράρουν.Πολύ καλός ο Καλαϊτζής που δείχνει πολύ πιο ώριμος φέτος,μέχρι στιγμής τουλάχιστον.

Γενικά η ομάδα μου άρεσε πλην κάποιων διαστημάτων.Επίσης και η διαιτησία δεν ήταν πολύ καλή μαζί μας,δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα.

Καλή συνέχεια λοιπόν..
azannetop
Θα δείξει κάποιο κανάλι τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση σήμερα και από ποιό site μπορώ να τον κατεβάσω;
klearxos
Καλημερα
Το ματς εχθες ηταν αρκετα καλο.
Ολοι οι παικτες της ομαδας-με εξαιρεση τον Σεραπινας-ηταν απο τουλαχιστον θετικοι μεχρι πολυ καλοι.!
Μασευ-Τερι οι κορυφαιοι.
Μοτολα αρκετα καλος.
Ο Καλαιτζης απιθανος-ιδιως σε σχεση με τα περσινα.
Ο Ραιτ αν και δεν ηταν το πολυβολο της Κυριακης-στο κατω κατω δεν παιζαμε με την Ολυμπιαδα-αλλα το παλικαρι εφαγε ΠΟΛΥ ξυλο!

Κιτρινιαρη το γηπεδο δεν ηταν σιγουρα sold out αλλα 3500 ατομα μονο δεν ειχε..

P.S Εχθες αφησα το αμαξι στα πανεπιστημια κατω απο το αιματολογικο του ΑΧΕΠΑ. Γυρνοντας μεσα στην καλη χαρα απο την νικη ειδα οτι καποιος τσογλανος ειχε σπασει το παραθυρο του συνοδηγου angry_red.gif
προσπαθησε να παρει το "τελευταιας τεχνολογιας" ραδιοκασετοφωνο μου αλλα ο καραγκιοζης ουτε αυτο καταφερε!
Να 'σαι καλα παλικαρι οπου βρισκεσαι....
EXPLOITED ARIS
QUOTE(azannetop @ Oct 25 2007, 10:53 ) *
Θα δείξει κάποιο κανάλι τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση σήμερα και από ποιό site μπορώ να τον κατεβάσω;

Απο το blue-whitegt.com κατεβαζεις αλλα πρεπει να πετυχεις να ειναι ανοιχτες οι εγγραφες αλλιως δε μπορεις.
Αλλο site δε γνωριζω
Warrior
QUOTE
Θα δείξει κάποιο κανάλι τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση σήμερα και από ποιό site μπορώ να τον κατεβάσω;


Τον δειχνει σε λιγο (14:00) το ss2...

Και γω δεν εχω καταφερει να δω ακομα ολοκληρο τον αγωνα.Ευτυχως καταφερα να δω το 2ο ημιχρονο
απο το live-streaming της Ευρωλιγκα,που στο πρωτο ημιχρονο οπως εμαθα ειχε "πεσει".

Στο 4ο δεκαλεπτο η ομαδα ηταν παρα πολυ καλη(εν αντιθεση με το 3ο,οπου ειμασταν κακοι) και εφτασε
σε μια μεγαλη και δικαιη νικη!Ο Μασει ηταν συγκλονιστικος παλι χθες,μακραν ο MVP του αγωνα..Ο Τερι
(χωριςνα εχω ολοκληρωμενη εικονα)εδειξε πολυ θετικα στοιχεια.ΕΓω τον βλεπω παντως να μπορει να
παιξει και στο "4".Αμυντικα δεν ξερω βεβαια...Αξιοι συμπαραστατες,Τσαλδαρης,Μοτολα και Ηλιαδης που
σε κρισιμα σημεια βοηθησαν πολυ.Ο Καλαιτζης θετικος και χθες.

Κατα την γνωμη μου(οσο ειδα)υστερησαν Καστλ και Ραιτ.Ο Ραιτ να σας πω την αληθεια με προβληματισε σε
καποια σημεια με καποιες διεισδυσεις που εκανε,αλλα ειναι νωρις για να κριθει.Τον Σεραπινας δεν προλαβα
να τον δω καθολου.

Γενικοτερα οι ομαδα εχει πολλες λυσεις επιθετικα φετος και παιζει πολυ πιο ομορφα.Χρειαζομαστε πολυ
δουλεια στην αμυνα ομως,αν και στα δυο παιχνιδια που εχω δει,προς το τελος του αγωνα βελτιωθηκαμε
σημαντικα καθαριζοντας ουσιαστικα τα παιχνιδια...

Το σημαντικο ειναι οτι η εδρα εμεινε αλωβητη και καναμε ενα σημαντικο (μικρο)βημα για την προκριση στο
top-16.Αν κανουμε και ενα διπλο στο Λε Μαν την αλλη βδομαδα.. 15.gif biggrin.gif

Υ.Γ:Bρε scales,τα χουμε ξαναπει.Εχουμε συμφωνησει να μην χρησιμοποιουμε εδω μεσα καποιες
προσφωνησεις.Ολοι μας στην καθημερινη μας ζωη τις χρησιμοποιουμε,αλλα το internet ειναι αλλη
ιστορια.Δηλαδη αν εγραφες Ολυμπιακος,τι θα παθαινες??

Μην ξαναχαλασει topic αγωνα Ευρωλιγκας με ανουσιες συζητησεις,βρε παιδια! angry.gif
scales84
ενταξει παιδια δεν το ηξερα οτι δεν μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τον ορο.αν και πραγματικα δεν νομιζω οτι ειναι προσβλητικος.δεν θα ξαναγινει
weirdo1977
άσχετο, μονο σε εμενα άρεσε ο σεραπινας χθες blink.gif ? πρέπει να με πολύ... προκατειλημμένος υπέρ του... smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.