Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Α2 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Α2 Εθνική
Pages: 1, 2, 3
zigolo7
Αν και ακόμα δεν ξέρουμε ποιοί θα παίζουν Α2 ας αρχίσουμε τη μεταγραφολογία και διάφορα άλλα που αφορούν την Α2 στην μεταβατική περίοδο icon_wave.gif
oydeteros
αποτι εχω ακουσει,οι λυκογιαννης,φασουλοπουλος κ σιζοπουλος εχουν αρκετες προτασεις απο ομαδες α2,ξανθη καοδ υλισιακος πανερυθραικος κ περιστερι θελουν τα παιδια να τα ενταξουν στις ομαδες τους.....
zigolo7
Από basketblog.gr

Όπως όλες οι ομάδες της Α2 έτσι και ο Πανερυθραϊκός ξεκινά τον μεταγραφικό σχεδιασμό και το πρώτο βήμα είναι η ενίσχυση της περιφέρειας. Για τον λόγο αυτό η ομάδα της Ερυθραίας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Δημήτρη Παπαντωνίου.

Ο 26χρονος γκαρντ τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στη Χαλκίδα και στάθηκε άτυχος αφού από τον Μάρτιο άρχισε να απέχει από τα αγωνιστικά δρώμενα της ομάδας, διεκδικώντας τα λεφτά του. Παρ’ όλα αυτά στα 22 ματς που αγωνίστηκε όπως φαίνεται έκανε καλή εντύπωση στον Δημήτρη Χουχουλή. Έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Παπαντωνίου εντός της εβδομάδας αναμένεται να ντυθεί στα χρώματα του Πανερυθραϊκού.
CrossoverOnE
O ΚΑΟΔ μαλλον ειναι κοντα στην επιστροφη του Μουλακη και ισως του Λουπου...αν μεινει και ο Μασλαρινος που εχει προταση και απο το Λαγκαδα τοτε απο γκαρντ ειμαστε μια χαρα....
CrossoverOnE
Τα βρήκαν Γρηγοριάδης και ΚΑΟΔ

Υπήρξε ένα θέμα ανάμεσα σε Νίκο Γρηγοριάδη και ΚΑΟΔ, όμως πλέον δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. Εντός των ημερών (ίσως και σήμερα) ο Έλληνας τεχνικός θα έχει νέα συνάντηση με τους διοικούντες της ομάδας της Δράμας, όπου και θα οριστικοποιηθεί η ανανέωση της συνεργασίας.

* Στην Δράμα το βάρος ρίχνεται σε οργανωτικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία μόλις ξεκαθαριστούν, όπως και το θέμα του προπονητή, θα αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ο ΚΑΟΔ πάντως ανεβαίνει στην Α2 μετά από ένα χρόνο απουσίας πιο σοφός και προσγειωμένος, ενώ οι άνθρωποί του θέλουν να λένε ότι έχουν μάθει από τα λάθη τους τα οποία προ διετίας έφεραν τον υποβιβασμό στη Β’ Εθνική. Ο Στόχος για φέτος εξάλλου θα είναι μία αξιοπρόσεχτη πορεία στην Α2.

* Όταν θα έρθει η ώρα των μεταγραφών στον ΚΑΟΔ, το πρώτο κεφάλαιο που θα ανοίξει για να… κλείσει άμεσα θα είναι αυτό της επιστροφής του Βασίλη Μουλάκη. Την ίδια διαδρομή από την Ξάνθη στον ΚΑΟΔ πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσει και ο Λάζαρος Σεφερίδης.


Με την προσθηκη και του Σεφεριδη θεωρω οτι κλεινουμε τους βασικους της περιφερειας πολυ καλα με Μουλακη,Μασλαρινο και Σεφεριδη.Αν κρατησουμε και τον Φιλιουση χρειαζομαστε μονο ενα σεντερ που ενδεχεται να ειναι και ο Λουπος.
CrossoverOnE
Aπο basketblog:
"Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει", λέει η γνωστή φράση και αυτό φαίνεται να... υποστηρίζει και ο ΚΑΟΔ. Στον πάγκο των Δραμινών θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Νίκος Γρηγοριάδης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας.

Ο στόχος είναι κοινός και για τις δύο πλευρές και δεν είναι άλλος από το να τερματίσει η ομάδα στην υψηλότερη θέση που μπορεί. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξει κι άλλη συνάντηση με το διοικητικό τιμ, για να πραγματοποιηθεί ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Αυτός προβλέπει ότι θα γίνουν μερικές προσθήκες, ωστόσο θα παραμείνουν πολλά από τα παιδιά που βοήθησαν στην επίτευξη του στόχου. Η επιλογή των νέων παικτών θα γίνει προσεκτικά, αφού προϋπόθεση είναι οι δύο πλευρές να έχουν την ίδια φιλοσοφία, δηλαδή ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα.
Fireball
o Παναγιώτης Νάνης έχει προτάσεις από Δάφνη και Νηαρ Ηστ
CrossoverOnE
Ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα στον ΚΑΟΔ αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι κλείνουν. Μετά την συμφωνία του Νίκου Γρηγοριάδη με τη διοίκηση να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των Δραμινών (απομένει μόνο η σχετική ανακοίνωση), σειρά παίρνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Κεντρικό σημείο σ’ αυτόν έχει η παρουσία του Βασίλη Μουλάκη, καθώς ο «ηγέτης» του ΚΑΟΔ βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στην αγαπημένη του ομάδα.

Εντός των ημερών αναμένεται το τελικό ραντεβού μεταξύ Μουλάκη και διοίκησης, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επισημοποιηθεί η επανένταξη του Έλληνα «άσσου» στο δυναμικό του ΚΑΟΔ. Η πρόθεση και η μεγάλη επιθυμία και από τις δύο πλευρές για να χαράξουν ξανά κοινή πορεία είναι δεδομένη, ωστόσο παραμένει πάντα ένα λεπτό οικονομικό ζήτημα για να διευθετηθεί. Ο Μουλάκης άλλωστε ζει με την οικογένειά του στην Ελευθερούπολη (20 λεπτά από την Δράμα) και στην πόλη διατηρεί «καφέ», που αποτελεί το μπασκετικό στέκι της πόλης.

* Ο ΚΑΟΔ ξεκινά με μία τετράδα παικτών από την περσινή σεζόν, που έχουν συμβόλαια και για του χρόνου. Ο λόγος για τους Παπαδόπουλο, Φιλιούση, Δαλιάρη και Μασλαρινό, αν και ο τελευταίος «πολιορκείται» από τον Ερμή Λαγκαδά.

Με Φιλιουση Μασλαρινο και Μουλακη προφανως κλεινουνε τη βασικη 3αδα....αν επιστρεψει και ο Χαρισμιδης λογικα θα ειναι βασικο 4αρι...το μονο που δεν θελω ειναι το Δαλιαρη βασικο...δεν γινεται αν θελουμε να παμε καλα να στηριχτουμε σε αυτον για σεντερ...ΑΔΥΝΑΤΟΝ!
basketikos
Μια ενδιαφέρουσα ιστορια απο τα μεταγραφικα τοπικ - που δειχνει τα αρνητικα στοιχεια της....θετικής εξελιξης του φορουμ σε βασικό σημειο μπασκετικής συνευρευσης:

Υπαρχουν καποιοι που ποσταρουν παντου λεγοντας "αποτι εχω ακουσει οι Χ,Ψ,Ζ. εχουν προτασεις απο αρκετες ομαδες της Α2" και μετα το ποσταρουν για την Β Εθνικη, την Γ, την ΕΣΚΑΝΑ κλπ... και ελπίζουν οτι θα τσιμπησουν ολοι .....

Παληκαρια, μην υποτιμάτε τους συνομιλητές σας και καντε το φορουμ σημειο ενημερωσης και συζητησης..
zigolo7
QUOTE(basketikos @ May 31 2008, 15:05 ) *
Μια ενδιαφέρουσα ιστορια απο τα μεταγραφικα τοπικ - που δειχνει τα αρνητικα στοιχεια της....θετικής εξελιξης του φορουμ σε βασικό σημειο μπασκετικής συνευρευσης:

Υπαρχουν καποιοι που ποσταρουν παντου λεγοντας "αποτι εχω ακουσει οι Χ,Ψ,Ζ. εχουν προτασεις απο αρκετες ομαδες της Α2" και μετα το ποσταρουν για την Β Εθνικη, την Γ, την ΕΣΚΑΝΑ κλπ... και ελπίζουν οτι θα τσιμπησουν ολοι .....

Παληκαρια, μην υποτιμάτε τους συνομιλητές σας και καντε το φορουμ σημειο ενημερωσης και συζητησης..


41.gif

wav.gif
CrossoverOnE
αυτο για ποιον ακριβως πηγαινε ;
zigolo7
Στο ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ του έχει στρέψει την προσοχή του ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν. Έτσι, μετά την παραμονή των Παναγιώτη Ντουμάνη και Στέλιου Κοντούδη, ήρθε η σειρά για ακόμη δύο παίκτες να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους.
Ο λόγος για τους Φίλιππο Χόμπσον και Αλέξη Γριμπαβιώτη. Οι δύο παίκτες ικανοποίησαν με την απόδοσή τους τη φετινή σεζόν και ο Δημήτρης Χουχουλής θέλησε να τους κρατήσει στην ομάδα. Πολύ καλή σεζόν είχε και ο Παναγιώτης Υφαντής, ο οποίος ήταν και δεύτερος σκόρερ της ομάδας του, ωστόσο αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού δεν τα βρήκε με τη διοίκηση του συλλόγου.

Από basketblog.gr
dribler
νικος καραγιαννης νεος προπονητης περιστεριου,
σαββας κατσουνης νεος προπονητης παγκρατιου,
νικος οικονομου νεος προπονητης απολλωνα πατρας,
δημητρης παπαδοπουλος νεος συνεργατης αρης θεσσαλονικης,
πιλαφιδης η σφαιροπουλος κολοσο ροδου
αρης λυκογιαννης νεος προπονητης ηλυσιακου?
aigio
Ποιος ειναι ο Καραγιαννης που πηγε στο Περιστερι?

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11636&Itemid=27 Ενταξει, το βρηκα.
asdfg
QUOTE(aigio @ Jun 4 2008, 00:52 ) *
Ποιος ειναι ο Καραγιαννης που πηγε στο Περιστερι?

http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11636&Itemid=27 Ενταξει, το βρηκα.



Αυτός που ήταν πέρυσι στον Ηλυσιακό διαδεχόμενος το Δάγλα. Εχει περάσει από Δούκα, Λάρισα, Περιστέρι, Παλαιό Φάληρο. Ουσιαστικά ξεκίνησε από το Φάληρο ως βοηθός του Σορώτου και μετά ως πρώτος.
zigolo7
Προδρόμου και Θαλασσινός στην Ερυθραία.
pointguard
QUOTE(zigolo7 @ Jun 8 2008, 10:57 ) *
Προδρόμου και Θαλασσινός στην Ερυθραία.

αυτό το λές για νέο? το ξέρουμε εδώ και μέρες, όπως και ποιός φίλος σου από πάνω δοκιμάζεται
kotzito
Η Δαφνη κινειται για τον Βιδαλη του ICBS και τον Μαντζανα του Περιστεριου.
apollonaras
Ο οικονομου δεν πηγε στον Απολλωνα..Ισως στην ολυμπιαδα..
Senegal
Ο Φωτίου του Σπόρτιγκ κατά πάσα πιθανότητα πάει ΝΗΑΡ ΗΣΤ...

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κάποιων ομάδων (όπως της Δάφνης) γίνεται με προσοχή γιατί δεν γνωρίζουν την κατηγορία που θα συμμετέχουν οι ομάδες τους..
zigolo7
Από basketblog.gr

Ο Νίκος Οικονόμου θα είναι ο τεχνικός της Ολυμπιάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Εξάλλου οι επαφές που είχαν οι δύο πλευρές και η μετακόμιση του Ντράγκαν Ράτσα στην Α.Ε. Λεμεσσού άνοιξαν τον δρόμο και η διοίκηση της ομάδας της Πάτρας ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την πρόσληψη του.

"Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Νίκο Οικονόμου ως προπονητή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η πολυετής αγωνιστική εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό του νέου προπονητή, οι γνώσεις του, ο επαγγελματισμός του και το ήθος του αποτέλεσαν τα κριτήρια επιλογής μετά την αξιολόγηση πολλών εναλλακτικών επιλογών.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ στηρίζει σταθερά το Ελληνικό μπάσκετ και πιστεύει στις δυνατότητες των στελεχών του. O νέος προπονητής θα στηριχθεί από την διοίκηση στην νέα προσπάθεια της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ στην Α2 με στόχο την καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα.

Η ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ με την επιλογή της έλαβε υπόψιν της και τις αιτίες που οδήγησαν στην κακή αγωνιστικά περσινή χρονιά η οποία πιστεύουμε θα αποτελέσει παρένθεση στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Εμείς οδηγήσαμε για πρώτη φορά τμήμα της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ σε επαγγελματική κατηγορία, με συνέπεια διαχειριζόμαστε τα θέματα της ομάδας τα τρία αυτά χρόνια ως ΚΑΕ και είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας αναγνωρίζουν και στηρίζουν αυτή την συνέπεια σε δύσκολους καιρούς για το Ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ που ταλανίζεται", αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.
apollonaras
Λογικα και Απολλωνας και Ολυμπιαδα θα εχουν ως στοχο την παραμονη..Αν και για τον Απολλωνα αυτο δεν ειναι σιγουρο,μεχρι να ξεκαθαρισουν τα διοικητικα!
sporting b.c.
http://www.superbasket.gr/?c=368&a=104272

Παγκράτι
Τέλος ο Λιακόπουλος

12-06-2008 18:26
Ρεπορτάζ:
Γιάννης Ρήγας (rigas@superbasket.gr)

Χωρίζουν οι δρόμοι του Νίκου Λιακόπουλου και του Παγκρατίου.



Ο Έλληνας πλέι μέικερ δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Μετς, αλλά πιθανότατα θα αγωνίζεται σε ομάδα της Α2 έχοντας στα χέρια του προτάσεις από τέσσερις ομάδες της κατηγορίας.


http://www.basketblog.gr/index.php?option=...11882&Itemid=27
Μια... ανάσα από Φωτίου

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
12/06/2008 (12:45)
Η ομάδα του Σπόρτιγκ δεν μπόρεσε πέρυσι να κάνει την υπέρβαση και να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, κάτι που κατάφερε όμως ο Δήμος Φωτίου με τις εμφανίσεις του συλλόγου. Ο Έλληνας παίκτης ήταν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και θα έχει την ευκαιρία να κάνει το ίδιο και την επόμενη σεζόν.

Οι προτάσεις δεν ήταν λίγες για τον Δήμο Φωτίου μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε, ωστόσο η Νήαρ Ηστ είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του παίκτη. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες το θέμα αναμένεται να τελειώσει οριστικά.
Πάντως να αναφέρουμε πως εκτός από την ομάδα του Τόλη Καρνέση για την απόκτηση του Έλληνα παίκτη κινήθηκαν και οι Ολυμπιάδα και ΜΕΝΤ, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον πείσουν, καθώς ο Φωτίου θέλει να παραμείνει στην Αθήνα.
sporting b.c.
Ο ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ;




http://www.pagratiao.gr

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

10/06/08

Το Δ.Σ του Α.Ο ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ανακοινώνει πως προπονητής της ανδρικής ομάδας Basket για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο κος Σάββας Κατσούνης. Ο κος Κατσούνης γεννήθηκε το 1968 είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και εργάζεται στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ως αθλητής αγωνίσθηκε επί σειρά ετών στον Ηλυσιακό αλλά και στον Αθηναϊκό , τον Πανελευσινιακό και τους Αμπελοκήπους. Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε ως βοηθός του Κώστα Σορώτου στο Π.Φάληρο και συνέχισε στην Δάφνη. Τα τελευταία χρόνια ήταν πρώτος προπονητής στον Α.Ο Ζωγράφου τον οποίο και ανέβασε στην Γ’ Εθνική κατηγορία και κατέκτησε φέτος και το Κύπελλο ΕΣΚΑ. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο κος Θωμάς Καραμπέτσιος προπονητής με μακρά παρουσία στον χώρο ο οποίος τον τελευταίο χρόνο διετέλεσε πρώτος βοηθός προπονητής στην ομάδα του Purdue North Central University. Παράλληλα το Δ.Σ αλλά και οι φίλοι του συλλόγου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον κο Άρη Λυκογιάννη για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον σύλλογο τον τελευταίο 1½ χρόνο και του εύχονται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.
sporting b.c.
για την καλυτερη "μεταγραφή" παλι ο Κρόνος...

http://www.superbasket.gr/?c=157&a=104313

13-06-2008 20:48
Ρεπορτάζ:
Γιάννης Ρήγας (rigas@superbasket.gr)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Superbasket.gr, τα Γιάννενα θα έχουν του χρόνου ομάδα στην Α2. Πως θα γίνει αυτό; Ο Κρόνος Ιωαννίνων συγχωνεύεται με τη Ξάνθη και θα πάρει τη θέση της στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα στην Ελλάδα.



Ο κ. Νικολόπουλος, πρόεδρος της Ξάνθης δεν άντεξε να σηκώνει μόνος του το οικονομικό βάρος της ομάδας κι από τη στιγμή που δεν είχε βοήθεια από κανένα φορέα, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της ηπειρώτικης ομάδας. Οι παράγοντες του Κρόνου και της Ξάνθης έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι και η τυπική επικύρωση της συμφωνίας.
kotzito
QUOTE(sporting b.c. @ Jun 14 2008, 13:51 ) *
για την καλυτερη "μεταγραφή" παλι ο Κρόνος...

http://www.superbasket.gr/?c=157&a=104313

13-06-2008 20:48
Ρεπορτάζ:
Γιάννης Ρήγας (rigas@superbasket.gr)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Superbasket.gr, τα Γιάννενα θα έχουν του χρόνου ομάδα στην Α2. Πως θα γίνει αυτό; Ο Κρόνος Ιωαννίνων συγχωνεύεται με τη Ξάνθη και θα πάρει τη θέση της στο δεύτερο τη τάξη πρωτάθλημα στην Ελλάδα.



Ο κ. Νικολόπουλος, πρόεδρος της Ξάνθης δεν άντεξε να σηκώνει μόνος του το οικονομικό βάρος της ομάδας κι από τη στιγμή που δεν είχε βοήθεια από κανένα φορέα, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της ηπειρώτικης ομάδας. Οι παράγοντες του Κρόνου και της Ξάνθης έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι και η τυπική επικύρωση της συμφωνίας.

Αλλη μια ομαδα που λυγισε απο τα οικονομικα της προβληματα και την ελλειψη στηριξης.Να δουμε μετα απο Ξανθη,Χαλκιδα,Σπορτιγκ,Πανοραμα σε ποια αλλη ομαδα θα προκυψουν διοικητικα η οικονομικα προβληματα.Κριμα για την Α2 και το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα,ιδιαιτερα της επαρχειας.
pasta_04
Διαβασα σημερα σε αθηναικη εφημεριδα οτι η Νηαρ χρωσταει λεφτα σε παικτες. Ισχυει και αν ναι γιατι? Δειχνατε να ειστε υγειης ομαδα.. smile.gif
where_amazing_happens
Γεια σας παιδια
ξερει κανεις τι παιζει με δαφνη και γενικα ποιοι παιχτες απο περσι θα μεινουν και ποιοι οχι?
απορια: ξερω οτι θα μεινουν σχεδον σιγουρα Κακιουζης, Πετροδημοπουλος, Σουρλης, Σιουτης, Κερασοβιτης και πρωτη μεταγραφη Βιδαλης ασχετα απο κατηγορια θα ειναι η ομαδα(ισχυει?)
kotzito
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 17 2008, 22:52 ) *
Γεια σας παιδια
ξερει κανεις τι παιζει με δαφνη και γενικα ποιοι παιχτες απο περσι θα μεινουν και ποιοι οχι?
απορια: ξερω οτι θα μεινουν σχεδον σιγουρα Κακιουζης, Πετροδημοπουλος, Σουρλης, Σιουτης, Κερασοβιτης και πρωτη μεταγραφη Βιδαλης ασχετα απο κατηγορια θα ειναι η ομαδα(ισχυει?)

Για αυτους που ειπες ειναι σιγουρο.Για τον Βιδαλη εχει κλεισει,μπορει να παρει Μαντζανα.Αυτα ξερω.Να δουμε και σε ποια κατηγορια θα ειναι η ομαδα,αν και μαλλον Α2 θα παιζει.
golden
ΣΤΑ… ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ Α2
18.06.08
«Εξωφρενικά κασέ», φωνάζουν οι ομάδες

Μπήκαμε αισίως στο δεύτερο μισό του Ιουνίου και οι μεταγραφές που έχουν γίνει στην Α2 είναι η εξής μία… Του Κώστα Σδράκα στον ΚΑΟΔ. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε μεταγραφική κίνηση μέχρι και σήμερα. Η αιτία το εξής απλό γεγονός. Μάνατζερ και παίκτες νομίζουν πως στην κατηγορία υπάρχουν Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι…

* Εξωφρενικά υψηλές μαθαίνουμε πως είναι οι οικονομικές απαιτήσεις των παικτών που μένουν ελεύθεροι και αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους. Σε μία κατηγορία όπου φαίνεται πως δεν υπάρχουν τα περσινά λεφτά. Και δεν μιλάμε μόνο για τους πρωτοκλασάτους, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών ψάχνει για τρελά λεφτά, με αποτέλεσμα οι ομάδες να τηρούν στάση αναμονής, προκειμένου να «χτυπήσουν» όταν τα κασέ κάποια στιγμή θα πέσουν αρκετά.

* Ο Ιωνικός Λαμίας έχασε τους χορηγούς του και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τα παχυλά συμβόλαια που έδωσε πέρυσι, το Πανόραμα άλλαξε κατηγορία, οι τρεις που ανέβηκαν (Νήαρ Ηστ, ΚΑΟΔ, Ερμής Λαγκαδά) δεν έχουν άμεσους στόχους για Α1, αυτοί που παρέμειναν δεν δείχνουν διαθέσεις να ανεβάσουν τα μπάτζετ τους. Η Ολυμπιάδα Πατρών από την άλλη φιλοδοξεί να επιστρέψει στην Α1 χωρίς να «ματώσει» και πολύ ο Μπογονικολός οικονομικά. Αφήσαμε τελευταίο το Ρέθυμνο, που μετά και την έλευση Ζομπανάκη έχει σημαντική ευρωστία, όμως ούτε αυτό φαίνεται διατεθειμένο να παίξει τα παιχνίδια των μάνατζερ. Υπάρχει άλλωστε και το αποτυχημένο παράδειγμα του Ιωνικού Λαμίας.


Στροφή Νικολόπουλου, προς παραμονή η Ξάνθη


Όλα έδειχναν ότι το «μοιραίο» της συγχώνευσης για την Ξάνθη με τον Κρόνο Ιωαννίνων θα ήταν αναπόφευκτο. Μέσα και από την έκτακτη γενική συνέλευση διαγράφηκε μία τέτοια εξέλιξη, ωστόσο για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται. Και αυτό γιατί τη λύση που προσφέρουν τα Γιάννενα, ο πρόεδρος της Ξάνθης, Νίκος Νικολόπουλος την κρατά ως τελευταία στις προτεραιότητές του. Σ’ αυτές κύριο μέλημά του είναι να παραμείνει η ομάδα στην έδρα της.

* Σε αυτή την αλλαγή κατεύθυνσης που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα στην Ξάνθη σημαντικό ρόλο παίζουν ορισμένες υποσχέσεις που έλαβε ο Νικολόπουλος από Ξανθιώτες επιχειρηματίες, που θα μεσολαβήσουν για να βοηθηθεί οικονομικά η προσπάθειά του. Το σημαντικό είναι πως μετά από πολύ καιρό υπάρχει αισιοδοξία, αλλά και διάθεση, ώστε η Ξάνθη να παραμείνει στην βάση της και να μην αναγκαστεί να φύγει από αυτήν.


Eνας μένει, ένας φεύγει στον Ερμή


Ο Τάσος Δημητριάδης έδωσε τα χέρια με τον Ερμή Λαγκαδά αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα, το ίδιο ωστόσο δεν συνέβη και με τον Νίκο Γκαμούρα. Η προθεσμία που του είχε δοθεί από την ομάδα για να δώσει την απάντησή του έληξε χθες, ο Γκαμούρας δεν απάντησε και ο Ερμής του ανακοίνωσε πως αποσύρει το ενδιαφέρον για να τον κρατήσει στο δυναμικό του. Να σημειωθεί εξάλλου πως για τον Δημητριάδη υπάρχει υπόσχεση πως αν θελήσει ομάδα από την Α1 να τον αποκτήσει ότι ο Ερμής δεν θα του σταθεί εμπόδιο.

* Στα μεταγραφικά, οι Σάκης Γερογιάννης και Γρηγόρης Μιχαηλίδης συνεχίζουν να προπονούνται στον Λαγκαδά, οι ιθύνοντες του οποίου ξεκινούν συζητήσεις για την απόκτησή τους έπειτα από εισήγηση του Αντώνη Μπαξεβάνη. Από κει και πέρα, τρεις παίκτες «πεντάδας» θα κινηθεί να πάρει η ομάδα του Λαγκαδά. Έναν «άσσο», πιθανότατα κοινοτικό, «τριάρι» από την αγορά της Α2 και «πεντάρι», που αν δεν είναι ο Γιώργος Λούπος η λογική λέει πως θα προωθηθεί λύση από την κοινοτική αγορά.
golden
19.06.08
Με τον Μίλτο Ψωμαδάκη
Δύσκολο για τους τρεις στη ΜΕΝΤ

Για τρεις από τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν έχει εισηγηθεί θετικά ο Στράτος Κουκουλεκίδης αναφορικά με την παραμονή τους στην ομάδα, ωστόσο δύσκολα κάποιος από αυτούς θα παραμείνει. Σάκης Καρύδας, Δημήτρης Δέσπος και Δημήτρης Μακρής έχουν δεχτεί προτάσεις για επέκταση της συνεργασίας από την Ενωση, οι οποίες όμως δεν τους ικανοποιούν, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Δυσκολότερη απ’ όλες φαντάζει η παραμονή του Καρύδα κι αυτό για δύο λόγους. Πρώτον, υπάρχει σημαντική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό στην διετή πρόταση της ΜΕΝΤ και δεύτερον διότι ο Καρύδας έχει στα χέρια του αρκετά καλύτερες οικονομικά προτάσεις από ομάδες της Αθήνας κυρίως.

Αναφορικά με τους «δίδυμους πύργους» της ΜΕΝΤ τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο ο Δέσπος, όσο και ο Μακρής φέρονται να έχουν επίσης σημαντική απόκλιση με την ομάδα της Τούμπας στο οικονομικό κομμάτι.

* Ως εκ τούτου, αν η ΜΕΝΤ δεν ανεβάσει τις προσφορές της, δύσκολα θα κρατήσει κάποιον από τους τρεις στο δυναμικό της, αφού μιλάμε για παίκτες αξίας, που λογικά θα παρακινήσουν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.


Eνας Τριανταφύλλου μας σώζει…

Η επιτροπή σωτηρίας του Ηρακλή δεν κατάφερε με τις εξ ιδίων δυνάμεις να ανεβάσει τον Ηρακλή στην Α1 και στην δεύτερή της απόπειρα και τώρα εναποθέτει τις ελπίδες της στις κινήσεις του προέδρου του Α.Σ., Δημήτρη Τριανταφύλλου. Το μοντέλο διοίκησης των «κυανολεύκων» την τελευταία διετία δεν είχε επιτυχία, αφού θέληση μπορεί να υπήρχε πλούσια, πλούσια όμως τα οικονομικά δεν ήταν…

Το όνομα και η ιστορία του Ηρακλή επιτάσσει την επιστροφή του στην φυσική του θέση, έστω και με δύο χρόνια καθυστέρηση και ο άνθρωπος που έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό έργο δεν είναι άλλος από τον Τριανταύλλου. Ο τελευταίος προσπαθεί στο τελευταίο χρονικό διάστημα να βρει τα απαραίτητα κεφάλαια είτε μέσω παραγόντων είτε μέσω χορηγών, ώστε να συγκροτηθεί ένα μπάτζετ πρωταθλητισμού και στον Ηρακλή όλες οι ελπίδες συγκεντρώνονται γύρω από το πρόσωπό του.

* Χθες το βράδυ υπήρξε νέα συνάντηση στο Ιβανώφειο ανάμεσα στην διοικούσα επιτροπή του Ηρακλή και στον Τριανταφύλλου, όπου έγινε η απαραίτητη ενημέρωση και από τις δύο πλευρές για τις τελευταίες επαφές που υπήρξαν.


Σίγουρες λύσεις για τον ΚΑΟΔ

Για τον Νίκο Γρηγοριάδη και τον ΚΑΟΔ ο Νο 1 στόχος παραμένει η επιστροφή του Βασίλη Μουλάκη στην ομάδα, καθώς αποτελεί σίγουρη λύση για την θέση του «άσσου» και γνωρίζει πολύ καλά στην ομάδα από τα πολλά χρόνια παρουσίας του ως αρχηγός σ’ αυτήν. Παίκτης και ΚΑΟΔ τους χωρίζουν ορισμένα ευρώ που θα μπουν στον λογαριασμό του Μουλάκη, με τις διαπραγματεύσεις πάντως να γίνονται με μεγάλη διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές.

Σίγουρες λύσεις ο Γρηγοριάδης επιθυμεί και για το κοινοτικό δίδυμο που θα συνθέσει. Αν όλα πάνε κατ ευχήν στην υπόθεση Μουλάκη, τότε ο προπονητής του ΚΑΟΔ θα στραφεί στην κοινοτική αγορά για ένα «τριάρι» και έναν ελαφρύ πάουερ φόργουορντ.

Σε αυτή την κατεύθυνση, οι Δραμινοί ήδη έχουν έρθει σε μία πρώτη επικοινωνία με τον Ζέλικο Ζούπιτς (27χρ, 2.05υψ), που τη σεζόν 2005-06 φόρεσε την φανέλα του ΚΑΟΔ, ενώ πέρασε την επόμενη χρονιά από την Α1 με τα «πορτοκαλί» της Ολυμπιάδας Πατρών. Εξάλλου, το ενδιαφέρον του Γρηγοριάδη για την θέση «3» έχει κινήσει ο Μαρίνο Μπούρσιτς, γνωστός από τη θητεία του σε ICBS και ΜΕΝΤ, ενώ για την φροντ λάιν ως μία πολύ καλή λύση θεωρείται ο Ιβάν Σκάρα, που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα δύο του χρόνια στην Ξάνθη.


Κλείνει παίκτη ο Ερμής

Πολύ κοντά σε μία μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση βρίσκεται ο Ερμής Λαγκαδά! Πρόκειται για Ελληνα περιφερειακό παίκτη, που στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία στην ομάδα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι και αύριο αναμένεται να υπογράψει με τους «πράσινους», καθώς τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την διοίκηση.

Μάλιστα, ο Ερμής δεν σταματά εδώ, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με σέντερ, που είχε παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα της Α1! Και αυτός Ελληνας…


Εκπληξη με Γκαμούρα!

Την Τρίτη ο Ερμής Λαγκαδά ανακοίνωσε στο Νίκο Γκαμούρα ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, λόγω του γεγονότος πως έληξε η προθεσμία που είχε θέσει η ομάδα, χθες όμως υπήρξε στροφή 180 μοιρών. Έπειτα από πρωτοβουλία του αθλητή, ο Γκαμούρας ανανέωσε χθες το συμβόλαιό του με την ομάδα και παραμένει «κάτοικος Λαγκαδά»!

Ο παίκτης του Ερμή είχε προτάσεις κι από άλλες ομάδες και αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερούσε να δώσει την απάντησή του στον Ερμή. Οι πιέσεις των «πρασίνων» έφεραν καρπούς και ο παίκτης έβαλε την υπογραφή του στο προτεινόμενο συμβόλαιο, κάτι άλλωστε αποτελούσε επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του προπονητή του, Αντώνη Μπαξεβάνη.


Κινήσεις Νικολόπουλου προς την παραμονή



Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Νίκος Νικολόπουλος, έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την συγχώνευση με τον Κρόνο Ιωαννίνων, ωστόσο βασικός του στόχος αποτελεί η Ξάνθη να παραμείνει στην βάση της. Κάτι τέτοιο υποδηλώνει εν μέρη μία συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του τοπικού Αρίωνα, ο οποίος αποτελεί θυγατρική ομάδα της Ξάνθης, κατά την οποία έγινε λόγος για προώθηση των ταλέντων του Αρίωνα στην ομάδα.

* Από κει και πέρα ο Νικολόπουλος θέλει να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να δει αν οι υποσχέσεις των μεσολαβητών-επιχειρηματιών που πήρε θα υλοποιηθούν.


Μεταγραφικά και άλλα…

* Στην απόκτηση του Λεωνίδα Θαλασσινού (35χρ, 1.95υψ) προχώρησε ο Πανερυθραϊκός. Ο έμπειρος φόργουορντ αγωνιζόταν πέρυσι στην Αμιλλα Περιστερίου απέχοντας από τις μεγαλύτερες κατηγορίες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

* Τον Άγγελο Συριστατίδη προορίζει ο Σάββας Κατσούνης για αντικαταστάτη του Νίκου Λιακόπουλου στο ρόστερ του Παγκρατίου. Ο 29χρονος γκαρντ φόρεσε με επιτυχία πέρυσι την φανέλα του Πανερυθραϊκού.

* Μετά τον Θοδωρή Σιούτη που ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Δάφνη, σειρά για την αθηναϊκή ομάδα παίρνουν οι Γιάννης Κακιούζης, Χρήστος Πετροδημόπουλος και Γιώργος Κερασοβίτης. Και οι τρεις αναμένεται να μιμηθούν το παράδειγμα του Σιούτη.

* Ο Δημήτρης Κατιάκος του Πανιωνίου είναι μία από τις ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ και επειδή στο «κυανέρυθρο» ρόστερ δύσκολα θα βρει θέση του χρόνου, Περιστέρι, Πανερυθραϊκός και Παγκράτι έχουν ενδιαφερθεί για να τον αποκτήσουν με υποσχετική.
Senegal
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαντζάνα η Δάφνη..

Οι σίγουροι κατ΄εμέ..
Πετροδημόπουλος
Κακιούζης
Σιούτης
Σουρλής
Μαντζάνας
Βιδάλης

Απλά περιμένουμε μέχρι τις 23 μήπως γίνει το θαύμα.. smile.gif
zigolo7
Κοντά στον Ηλία Τομαρά είναι ο Πανερυθραικός. Η αθηναική ομάδα έχει σχεδόν συμφωνήσει με τον σκόρερ της Χαλκίδας και θα αποτελέσει λογικά την τρίτη μεταγραφή μετά τον Προδρόμου που αποκτήθηκε επίσης από την Χαλκίδα και τον Θαλασσινό.
where_amazing_happens
QUOTE(Senegal @ Jun 19 2008, 17:43 ) *
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαντζάνα η Δάφνη..

Οι σίγουροι κατ΄εμέ..
Πετροδημόπουλος
Κακιούζης
Σιούτης
Σουρλής
Μαντζάνας
Βιδάλης

Απλά περιμένουμε μέχρι τις 23 μήπως γίνει το θαύμα.. smile.gif



Εισαι σιγουρος για αυτο? Δεν το βλεπω για Μαντζανα...
Senegal
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 20 2008, 02:34 ) *
Εισαι σιγουρος για αυτο? Δεν το βλεπω για Μαντζανα...


Για τον Μαντζάνα δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά, απλά θεωρώ από τις πληροφορίες που έχω ότι θα καταλήξει Δάφνη.. Αν γνωρίζεις κάτι σίγουρο σ' αυτό το θέμα γράψτω εδώ να το μάθουμε.. καλή σου μέρα.. smile.gif
CrossoverOnE
Στην απόκτηση του ενός από τους δύο κοινοτικούς που ψάχνει, προχώρησε ο ΚΑΟΔ, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Ιβάν Σκάρα που αγωνίστηκε στην Ξάνθη τη σεζόν που πέρασε. Ο 26χρόνος σέντερ έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Δράμας.

Μέσα στις επόμενες μέρες η φροντ λάιν της ομάδας αναμένεται να ενισχυθεί κι άλλο, με την απόκτηση ενός εκ των Μαρίνο Μπούρσιτς και Ζέλικο Ζούπιτς. Ενίσχυση θα υπάρξει και στην περιφέρεια και μάλιστα με μια εξαιρετική επιλογή, αυτή του Γιάννη Ροδοστόγλου, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στο Παλαιό Φάληρο.

Τέλος, ο κόουτς Νίκος Γρηγοριάδης έχει στρέψει την προσοχή του και στον Λευτέρη Νεοφυτίδη, παίκτη της Ολύμπιας Λάρισας την περσινή χρονιά.
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12173&Itemid=27

Οι επτά υπέροχοι

Του Αλέξανδρου Πρίφτη
22/06/2008 (02:01)

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά επτά παίκτες (!) βρίσκονται στο στόχαστρο της Ολυμπιάδας Πατρών! Μιλάμε για ολόκληρο σχεδιασμό και ρόστερ το οποίο δημιουργείται από... μηδενική βάση. Ο Νίκος Οικονόμου αναζητεί ένα κράμα έμπειρων παικτών και διψασμένων νεαρών αθλητών.

Κοινός παρανομαστής: Να γνωρίζουν καλά την κατηγορία. Και τα ονόματα που θα διαβάσετε παρακάτω, πείθουν γι' αυτό που περιγράψαμε. Πάμε, λοιπόν, να δούμε έναν προς έναν τους παίκτες που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα των "πορτοκαλί":

Δήμος Φωτίου: Η απόλυτη καλαθομηχανή. Ο Σπόρτιγκ έπεσε, αλλά ο νεαρός Φωτίου με 544 πόντους αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην κατηγορία. Εξέθεσε πολλούς αμυντικούς, γι' αυτό είναι και ένα από τα πιο καυτά ονόματα της Α2. Δύσκολη περίπτωση, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί μνηστήρες.

Τάσος Κανταρτζής: Γεννήθηκε στις 19/07/1973, έχει ύψος 1μ90 και αγωνίζεται στην περιφέρεια. Έμπειρος παίκτης, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και στην οργάνωση του παιχνιδιού, έχει περάσει από πολλές ομάδες (ΑΠΟ Ν. Σμύρνης, ΑΓΕ Χαλκίδα, Π. Φάληρο, Παπάγου, Ηράκλειο, Πανελλήνιος) και από το 2006 μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη Χαλκίδα.

Ηλίας Τομαράς: Συμπαίκτης του Τάσου Κανταρτζή στη Χαλκίδα. Γεννήθηκε στις 23/09/1980 και με ύψος 1μ87 αγωνίζεται στην περιφέρεια. Το 2004 πήγε στη Χαλκίδα από τον Αρίωνα και μέσα σε τέσσερα χρόνια έγινε αρχηγός, ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας, αλλά και ο πρώτος σκόρερ της!

Θανάσης Καρύδας: Άλλος ένας αξιόλογος περιφερειακός παίκτης, που μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις. Γεννήθηκε στις 04/11/1979 και με τη ΜΕΝΤ είχε φέτος 348 πόντους (25ος σκόρερ της κατηγορίας). Από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού (ως τώρα) μεταγραφικού παζαριού, αφού είναι αρκετές οι ομάδες που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δημήτρης Δέσπος: Συμπαίκτης του Καρύδα στη ΜΕΝΤ. Από τους αξιολογότερους σέντερ της κατηγορίας. Γεννήθηκε στις 30/03/1976, έχει ύψος 2μ09 και φέτος αναδείχθηκε έκτος σκόρερ της κατηγορίας με 474 πόντους και πρώτος ριμπάουντερ με 279.

Φίλιππος Συμεωνίδης: Από το Μαρούσι βρέθηκε στον Ηρακλή και με τα 205 εκατοστά του βοήθησε σημαντικά την ομάδα να έχει αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία. Με 368 πόντους ήταν ο 16ος στον σχετικό πίνακα και με 226 ριμπάουντ τρίτος στη σχετική στατιστική κατηγορία.

Τζίμης Γιώργαρος: Η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Έπαιξε μόλις 18 παιχνίδια στον Πανερυθραϊκό. Δεν ταίριαξε με την ομάδα, κάπου η... συνταγή χάλασε και έφυγε στα… μισά του δρόμου. Με τον Ιωνικό Λαμίας είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις. Περιφερειακός παίκτης, με μεγάλη εμπειρία στις λεγόμενες "μικρές κατηγορίες".

Αυτή είναι η λίστα του Νίκου Οικονόμου. Τώρα πόσους και ποιους θα πείσει να ντυθούν στα "πορτοκαλί" και να μετακομίσουν στην Πάτρα, θα το μάθουμε προσεχώς...
where_amazing_happens
Απο οτι εχω ξερω ο Ματζανας και η Δαφνη δεν τα βρισκουν στο οικονομικο.Η Δαφνη μετα την αποκτηση του Βιδαλη θεωρω οτι εχει κλεισει στην περιφερεια.Ειναι πληρης πιστευω.Ο χρονος θα δειξει.
Senegal
Κοντά στην ανανέωση με τον Δήμο Αγγελόπουλο η Δάφνη..

Επίσης στις επόμενες μέρες ανακοινώνεται και ο Βιδάλης με την ομάδα να δημιουργεί μια φοβερή περιφέρεια..
kotzito
Στη Δαφνη ανανεωσε ο Κερασοβιτης,σταματαει απο την ενεργο δραση ο Νικητακης και μαλλον φευγει ο Αγγελοπουλος.
zigolo7
φήμες λένε ότι Τσουτσουμάνος και σία (icbs) πάνε Πανόραμα και η καβάλα τη θέση του icbs στην Α2
Senegal
Τέλος ο Αγγελόπουλος από την Δάφνη

Ανανέωση Κερασοβίτη

Μάλλον Α1 ανεβαίνει το ICBS και μια θέση στην Α2 καταλαμβάνει η Καβάλα

Τέλος καριέρας για τον ΣΑΒΒΑ ΝΙΚΗΤΑΚΗ.. που πραγματικά μου προκάλεσε συγκίνηση.. που μπορεί εν μέρη να λέει το basketblog.gr πως προκάλεσε έκπληξη μα ήταν αναμενόμενο πως θα συμβεί..

1 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να το πούμε από εδώ είναι λίγο.. Θα του το δείξουμε με πράξεις στο μέλλον.. χωρίς να ξεχνάμε τα 3ποντα και το θράσσος που έδειξε τιμόντας την φανέλα όσο λίγοι... θα ξαναεπανέλθω αργότερα..
where_amazing_happens
Ο Νικητακης κοβει εντελως το μπασκετ? Μηπως γνωριζει κανεις το γιατι? Ο Αγγελοπουλος κατα 80% εκτος Δαφνης του χρονου.Του Μαντζανα απομακρυνεται...?! Τι γινεται με τους αλλους της Δαφνης? Ο Σιουτης & ο Πετροδημοπουλος ανανεωσαν? Ερυθραια για Σουρλη? που δεν πρεπει να εχει ανανεωσει ακομη.
Live strong
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 17 2008, 22:52 ) *
Γεια σας παιδια
ξερει κανεις τι παιζει με δαφνη και γενικα ποιοι παιχτες απο περσι θα μεινουν και ποιοι οχι?
απορια: ξερω οτι θα μεινουν σχεδον σιγουρα Κακιουζης, Πετροδημοπουλος, Σουρλης, Σιουτης, Κερασοβιτης και πρωτη μεταγραφη Βιδαλης ασχετα απο κατηγορια θα ειναι η ομαδα(ισχυει?)


Ο Σουρλής.... rolleyes.gif
Live strong
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 25 2008, 12:39 ) *
Ο Νικητακης κοβει εντελως το μπασκετ? Μηπως γνωριζει κανεις το γιατι? Ο Αγγελοπουλος κατα 80% εκτος Δαφνης του χρονου.Του Μαντζανα απομακρυνεται...?! Τι γινεται με τους αλλους της Δαφνης? Ο Σιουτης & ο Πετροδημοπουλος ανανεωσαν? Ερυθραια για Σουρλη? που δεν πρεπει να εχει ανανεωσει ακομη.


Ο Νικητάκης γαι καθαρά επαγγελματικούς λόγους κόβει τελειως το μπάσκετ, όσο για τον Αγγελόπουλο είναι 100% εκτός!
Senegal
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 25 2008, 12:39 ) *
Ο Νικητακης κοβει εντελως το μπασκετ? Μηπως γνωριζει κανεις το γιατι? Ο Αγγελοπουλος κατα 80% εκτος Δαφνης του χρονου.Του Μαντζανα απομακρυνεται...?! Τι γινεται με τους αλλους της Δαφνης? Ο Σιουτης & ο Πετροδημοπουλος ανανεωσαν? Ερυθραια για Σουρλη? που δεν πρεπει να εχει ανανεωσει ακομη.


Παίδες ο Σάββας φαινότανε πως θα είναι η τελευταία του χρονιά και με πολλά παιδιά από την Δάφνη το συζητάγαμε εδώ και καιρό..
Απορώ με τα ρεπορτάζ που λένε πως προκάλεσε σοκ..
Ο Νικητάκης εκτός από μιά συνέντευξη που είχε δώσει που μιλούσε για την κατηγορία και τα προβλήματα της μην ξεχνάμε το σύνδρομο που έχει στους κοιλιακούς..

Ο Δήμος Αγγελόπουλος ΤΕΛΟΣ οριστικά από την ομάδα..

Ο Μαντζάνας υπέγραψε στο ΑΓΟΡ..

Η Δάφνη εκείνους που θέλει να κρατήσει με σιγουριά είναι οι Πετροδημόπουλος, Σιούτης, Κερασοβίτης, Σουρλής, Κακιούζης.. με τον Σιούτη να έχει ανανεώσει.

Μάλλον θα μείνει και ο Βλαχόπουλος..

Και πλέον η Δάφνη συνεχίζει τον σχεδιασμό της μιάς και ξέρει οτι 99% θα αγωνίζεται στην Α2 και την επόμενη χρονιά.
where_amazing_happens
QUOTE(Senegal @ Jun 25 2008, 16:24 ) *
Παίδες ο Σάββας φαινότανε πως θα είναι η τελευταία του χρονιά και με πολλά παιδιά από την Δάφνη το συζητάγαμε εδώ και καιρό..
Απορώ με τα ρεπορτάζ που λένε πως προκάλεσε σοκ..
Ο Νικητάκης εκτός από μιά συνέντευξη που είχε δώσει που μιλούσε για την κατηγορία και τα προβλήματα της μην ξεχνάμε το σύνδρομο που έχει στους κοιλιακούς..

Ο Δήμος Αγγελόπουλος ΤΕΛΟΣ οριστικά από την ομάδα..

Ο Μαντζάνας υπέγραψε στο ΑΓΟΡ..

Η Δάφνη εκείνους που θέλει να κρατήσει με σιγουριά είναι οι Πετροδημόπουλος, Σιούτης, Κερασοβίτης, Σουρλής, Κακιούζης.. με τον Σιούτη να έχει ανανεώσει.

Μάλλον θα μείνει και ο Βλαχόπουλος..

Και πλέον η Δάφνη συνεχίζει τον σχεδιασμό της μιάς και ξέρει οτι 99% θα αγωνίζεται στην Α2 και την επόμενη χρονιά.


Νομιζω πια οτι ειναι οριστικο οτι η Δαφνη θα παιξει του χρονου Α2 μιας και προεκυψε το ICBS Πανοραματος. Ο Πετροδημοπουλος και ο Σουρλης δεν εχουν ανανεωσει ακομη.Εχουν δειξει ενδιαφερον ομαδες απο Α1 και Α2 και για τους δυο.Δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο σιγουροι οι δυο τους.
Senegal
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 26 2008, 01:32 ) *
Νομιζω πια οτι ειναι οριστικο οτι η Δαφνη θα παιξει του χρονου Α2 μιας και προεκυψε το ICBS Πανοραματος. Ο Πετροδημοπουλος και ο Σουρλης δεν εχουν ανανεωσει ακομη.Εχουν δειξει ενδιαφερον ομαδες απο Α1 και Α2 και για τους δυο.Δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο σιγουροι οι δυο τους.


Είπα πως είναι σίγουρο το ενδιαφέρον της ΔΑΦΝΗΣ κι όχι των παιχτών..

Αποχωρώ για διακοπές λίγο καιρό και θα επιστρέψω με περισσότερα νέα.. biggrin.gif bball.gif
Live strong
QUOTE(where_amazing_happens @ Jun 26 2008, 01:32 ) *
Νομιζω πια οτι ειναι οριστικο οτι η Δαφνη θα παιξει του χρονου Α2 μιας και προεκυψε το ICBS Πανοραματος. Ο Πετροδημοπουλος και ο Σουρλης δεν εχουν ανανεωσει ακομη.Εχουν δειξει ενδιαφερον ομαδες απο Α1 και Α2 και για τους δυο.Δεν θα ελεγα οτι ειναι τοσο σιγουροι οι δυο τους.


Τίποτα δεν είναι ακόμα οριστικό, μιας και το θέμα με το ICBS όπως όλα δείχνουν δεν προχωράει. Αυτά είναι τα τελευταία νέα! Τα χρήματα που χρωστάει το Πανόραμα είναι πάρα πολλά και δεν καλύπτονται. Το αποτέλεσμα είναι ότι αν δεν ξεχρεωθούν παίχτες και τεχνικοί δεν μπορούν να προχωρήσουν ούτε σε συγχώνευση με άλλη ομάδα αλλά ούτε και σε αλλαγή καθεστώτος από ΤΑΚ σε ΚΑΕ. Οπότε κινδυνεύει με διάλυση. Άρα η Δάφνη είναι πολύ πιθανόν να βρεθεί στην Α1.
sporting b.c.
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...12331&Itemid=27
Οι δύο πρώτοι

Της Λίλης Ροδανάκη
27/06/2008 (15:30)


Το γράψαμε; Ισχύει!
Οι μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιήσει η Δάφνη είχαμε πει ότι θα είναι λίγες. Επίσης είχαμε γράψει από τις 08/06 "Πρώτος ο Βιδάλης". Οι "κιτρινόμαυροι" πριν λίγη ώρα ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βιδάλη, αλλά και του Κώστα Τζιάλλα, οι οποίοι ήταν από τους διακριθέντες στη φετινή σεζόν της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των Χρήστου Βιδάλη και Κώστα Τζιάλλα. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και για τον επόμενο χρόνο θα αγωνίζονται με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο Χρήστος Βιδάλης (23, 1.87), αγωνίζεται στην θέση του πλέι μέικερ και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του ICBS. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναικό, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Ιωνικό Νικαίας και Παλαιό Φάληρο. Ο Κώστας Τζιάλλας (24, 2.07), αγωνίζεται στην θέση του σέντερ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Παγκράτι. Η πρώτη του ομάδα ήταν η Δόξα Άρτας, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Σπόρτιγκ και το Παλαιό Φάληρο.

Αν νομίζετε ότι πετύχαμε μόνο το... 50%, θυμηθείτε πως στις 30/05 (με τίτλο "Βλέπει Ματζάνα και Τζιάλα") είχαμε γράψει και για τον... έτερο Καπαδόκη!

Ο τεχνικός της Δάφνης, Κώστας Σορώτος, δήλωσε σχετικά με τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας: "Καλοσωρίζω τα δύο παιδιά, τα οποία ήρθαν με την καρδιά τους στη Δάφνη. Αυτό θα χαρακτηρίζει και τις επόμενες μεταγραφικές μας κινήσεις, καθώς στη Δάφνη θα έρχονται μόνο αθλητές που το θέλουν με την καρδιά τους... Ευχαριστώ προσωπικά τους Σάββα Νικητάκη και Δήμο Αγγελόπουλο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και από τα βάθη της καρδιάς μου τους εύχομαι ό,τι καλύτερο".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.