Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Πρωτάθλημα Α1 - Σεζόν 2010-2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2, 3, 4
Timemaster
Χτες ξεκήνησε το πρωτάθλημα και για τον Άρη
με νίκη επί του Πανελληνίου 62-72 στην Λαμία!

Για ένα περίεργο λόγο δεν μπορώ να μπω στο σαιτ του ΕΣΑΚΕ οπότε δεν έχω στατιστική εικόνα για το ματς εκτός από όσα θυμάμαι.
Από αυτά θέλω να σταθώ στη καλή εμφάνηση του Χατζηβρέττα που για πρώτη φορά τον είδα να είναι εύστωχως μιαλομένος και να μη κολάει την μπάλα κάτι που μπορεί να έχει και με το ότι στην επίθεση έπαιζε από πλάγια.

Το περίεργο είναι πως ο Ντάνστον ήταν χειρότερος από τον Τσαιρέλη
και ο Πιρς δε φαίνεται να ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τους Κουμπούρα, Σλούκα, Χατζηβρέττα, Χαραλαμπίδη...
οπότε η ομάδα είναι σαν να παίζει χωρίς τους δύο Αμερικάνους της μιας και δε μπορούν να κάνουν καμία διαφορά και πολλές φορές είναι και αρνητικοί.

Ο Τάκερ είναι δύο σκάλες καλήτερος από όλους τους άλλους παίχτες και ακόμα και σε μια μέτρια μέρα όπως χτες κατάφερε να βάλει 15 πόντους (αρκετά θεαματικούς) να πάρει 6 ριμπάουντ αλλά και να δώσει πολλές μάχες σε άμυνα και επίθεση!

Από τα περίεργα για εμένα είναι η μη χρησημοποίηση του Λίνου (μιας και δεν αναφέρθικε τραυματισμός) και του Σκορδίλη που ακούγεται πως δε παίζει για να μπορέσει να παίξει σε μια άλλη ομάδα της Α1.

Κουμπούρας, Σλούκας, Χαραλαμπίδης δε μου άρεσαν ιδικά στην επίθεση και φάνικε ένα τεράστιο κενό στο τρανζίστιον που φενόταν να μην αντέχουμε την πίεση και να περνάμε αρκετά αργά το κέντρο όταν γινόταν αυτό.

Στους ψιλούς ο Μπορόβνιακ προσπάθησε αλλά σίγουρα δεν είναι ο παίχτης που θα κάνει την διαφορά
ο Ταπούτος επιθετικά δεν μπήκε στο παιχνίδι μιας και τα τρίποντα δε του βγίκαν και δε τροφοδοτίθικε καλά κάτω αό το καλάθι. Μάζεψε όμως αρκετά ριμπάουντ.

Το πρόβλημα της ομάδος συνεχίζουν να είναι δύο πρώτον ο ψηλός που θα πάρει την μπάλα κάτω από το καλάθι και με πλάτη στο 1-1 θα σκοράρει ή θα τραβίξει παίχτες πάνω του και θα μηράσει το παιχνίδι. Έτσι αναγκαζόμαστε να παίζουμε (όπως και πέρσι) με την περιφέρεια. Η διαφορά με την περσινή χρονιά είναι πως φέτος έχουμε καλήτερους παίχτες στην διήσδηση και δεν παίζουμε μόνο με τρίποντα όμως κάθε φορά που η αντίπαλη άμυνα κλείνει τους διαδρόμους έχουμε πρόβληματα. Δε θα έχουμε κάθε φορά την τύχη ο Χατζηβρέττας και ο κάθε Χατζηβρέττας να σκοράρει συνεχόμενα τρίποντα στα κρίσημα σημεία. Το επιθετικό μας πρόβλημα έχει αντίκτυπο και στην άμυνα μας μιας και μετά από λάθη στην επίθεση μακρινά σουτ και αδυναμία στο να τους ζορήσουμε στο ριμπάουντ δεχτίκαμε 8/15 αιφνιδιασμούς

Το άλλο πρόβλημα όπως είπα είναι στο τρανζίσιον και στην οργάνωση όπου δεν υπάρχει καθορισμένος ρόλος και κάναμε αρκετά λάθη ή παραλίγο να κάνουμε λάθη στο πέρασμα της μπάλας από την μια μπασκέτα στην άλλη. Ακόμα δεν έχουμε τον παίχτη που θα κρατήσει την μπάλα όταν καίει και θα οργανώσει σωστά την επίθεση. Φυσικά δε μηλάω για παίχτη όπως ο Γιασκεβίτσιους που θα βομβαρδίζει από τα 8 μέτρα ούτε και έναν σαν τον Κλαρκ που θα κρατάει 20 δεύτερα την μπάλα στα χέρια του.

Τα προβλήματα αυτά έως ένα σημείο δε φαίνονται και καλήπτονται από το βάθος πάγκου και τους πολυθεσήτες παίχτες και το ότι είναι ισάξιοι μεταξύ τους. Όμως όσο εύκολα μπορεί αυτό να μας σώσει σε κάποια παιχνίδια έτσι μπορεί να μας σκοτώσει.

Σε γενικές γραμμές αν δεθει το σύνολο της περιφέρειας και σταθεροποιηθούν όλοι οι περιφερειακοί σε ένα ποσοστό πάνω από το 35-40% στο τρίποντο (ως σύνολο) και λύσουμε το πρόβλημα με το τρανζίσιον (π.χ. με σκριν ψηλών) και τέλος βάλουμε έναν σέντερ που να μπορεί να παίξει με πλάτη και να τελειώσει φάσεις τότε θα καθαρίζουμε σχετικά εύκολα τα παιχνίδια τέτοιου επιπέδου και θα ανοίξουμε κατά πολύ την ψαλίδα με τις υπόλοιπες ομάδες που θεωρητικά έχουν ίδιους στόχους με εμάς.

Σίγουρα το επίπεδο θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει καλήτερη ομάδα από τον Πανελλήνιο και ποιο δεμένη-δουλεμένη.
rolleyes.gif
kolimvitis
συμφωνω για την μετριοτητα των αμερικανων-ξενων...και το οχι ξεκαθαρο μοιρασμα ρολων στην ομαδα...ελπιζω ο ντρουγκερ να μην βγει ματσον...
Timemaster
QUOTE(kolimvitis @ Oct 31 2010, 14:49 ) *
συμφωνω για την μετριοτητα των αμερικανων-ξενων...και το οχι ξεκαθαρο μοιρασμα ρολων στην ομαδα...ελπιζω ο ντρουγκερ να μην βγει ματσον...


δεν ξέρω τι υπονοείς για τον Ματσόν αλλά ο Ντούκερ φαίνεται να έχει πολλές διαφορές στην νοοτροπία του για την ώρα!

Καταρχάς βλέπουμε πάνω από ένα σύστημα στην επίθεση...
Πολλές αλλαγές στο ροτέσιον...
Δε βλέπουμε εμμονές με μερικούς παίχτες και άλλοι να είναι στο πάγκο
και βλέπουμε να μη κοιμάται στον αγώνα... και τα ταιμ αουτ του τα παίρνει,
και τους πειραματισμούς του κάνει και λύσεις ψάχνει να βρει.

Αλλά είναι και θέμα παιχτών και τύχης
rolleyes.gif
kolimvitis
Τιποτα δεν ειναι τυχαιο..Η λεπτομερεια κανει την διαφορα.Αν δεν κατσουν να προπονηθουν μονοι τους οι παικτες του ΑΡΗ ατομικα με 1000 σουτ(βλ.Πετροβιτς) καθε μερα θα βλεπουμε ποσοστα στις βολες και τα τριποντα ...ασε....σαν αυτα που βλεπουμε..Βλεπω οτι ο Ντρουγκερ ειναι διαφορετικος..Θελω ομως να εμνεει τους παικτες να παιξουν γι'αυτον και την ομαδα..και να τους πιεζει για κατι καλυτερο απο την τριτη θεση στην Α1 ,για να ερθει στα σιγουρα αυτη η θεση στο τελος...μπας και δουμε Ευρωλιγκα.Και να μην πανηγυριζουν που περασαν στους ομιλους του Ευρωκαπ αλλα να θελουν να το κατακτησουν...Με ανυσυχει που ακουω για αλλαγες στο ροστερ γιατι αυτο δειχνει κακο διαβασμα της αγορας των παικτων.Δυστυχως το πορτοφολι ειναι μειον και μαλλον λαλουν πολλοι κοκοροι στο χτισιμο του ροστερ,πραγμα που δημιουργει
αβεβαιοτητα..σε μενα
Weekendman
QUOTE(Timemaster @ Oct 31 2010, 14:14 ) *
Σίγουρα το επίπεδο θα φανεί στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει καλήτερη ομάδα από τον Πανελλήνιο και ποιο δεμένη-δουλεμένη.
rolleyes.gif

Μπορεί ο αιώνιος αντίπαλος σας να έχει κάποιους καλούς σουτέρ όπως ο Δέδας και ο Γκετσέβσκι

Αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ευκαιρία να χτυπήσει σε μεγάλο βαθμό το μειονέκτημα του Άρη στην ρακέτα με το inside game των Σιμς,Παπαδόπουλου αλλά και με τους περιφερειακούς Μάρσαλ και Γκρεί που δεν διστάζουν και δεν λένε όχι σε διεισδήσεις
Με λίγο ψύχραιμια μεταφέροντας το παιχνίδι στην ρακέτα θα έχει είτε πόντους μέσα από την ρακέτα η στην χειρότερη περίπτωση θα συμπληρώσει ο Άρης τα 5 φάουλ νωρίς σε κάθε δεκάλεπτο και θα σουτάρει βολές ο ΠΑΟΚ
τώρα αν αντί για προσπάθειες κοντά στο καλάθι και εκδήλωση επιθέσεων 5 εναντίον 5 ,το πάει στο γρήγορο παιχνίδι και στα πολλά τρίποντα πιστεύω τότε θα αυξήσει τις πιθανότητες του Άρη
Θεωρώ είναι μεγάλη ευκαιρία για να πάρει διπλό ο ΠΑΟΚ παρόλου που παράγοντες όπως
-η έδρα του Άρη
-πιθανό ατομικό σόου από τον Τάκερ και πάλι
-Να κρατήσουν οι Ταπούτος και Μπορόβνιακ όσο μπορούν στους ψηλούς
-Ευστοχία των 2 Χ(Χαραλαμπίδη,Χατζηβρέττα)
Μπορούν αν αλλάξουν τα δεδομένα
magic32
Ο ΠΑΟΚ δεν κερδιζει φετος στο παλε ακομα κι ν παιξω εγω ασσος...
Timemaster
Αν και είμαστε το φαβορί εγώ φοβάμαι πολύ το παιχίδι πάντως...
Όχι επειδή ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά γιατί είναι πολύ καλός σε μια θέση κλειδί
αυτή του Σέντερ!

δεν έχουμε ούτε παίχτη να μαρκάρει τον Παπαδόπουλο ούτε παίχτη που να μπορέσει να τον κουράσει ή να τον φθείρει.

και εφόσον κάτι δεν είναι στο χέρι μας με ανησυχεί!

Ο δεύτερος φόβος μου είναι η μάχη των πάγκων όπου ο Σούλης ζει για δύσκολες καταστάσεις και ντέρμπι και ξέρει να βγάζει πάθος και μαχητικότητα απο τους παίχτες του κάτι που σε ντέρμπι είναι καθοριστικό!

Ο τρίτος έχει να κάνει με εμάς και την αστάθεια-αστοχία στα σουτ. Στο προηγούμενο παιχνίδι μας έσωσε ο Χατζηβρέττας και το κρεσέντο του αλλά οι υπόλοιποι παίχτες ήταν απελπιστικά άστοχοι και σε αυτό και στα προηγούμενα παιχνίδια. Όπως έχω ξαναπεί εφόσον δε μπορούμε να δημιουργήσουμε χώρους μέσα από το καλάθι πρέπει να το κάνουμε από έξω διαφορετικά οι διεισδύσεις των Πίρσ, Τάκερ θα πέφτουν σε τοίχους!

Τα θετικά είναι το ότι έχασε ένα ξένο ο ΠΑΟΚ και το καλύτερο και ποιο βαθύ ρόστερ

Όπως όλα τα ντέρμπι μπορεί να πάει στον πόντο μπορεί και να υπάρξει νίκη με διαφορά όμως στην πρώτη περίπτωση πιστεύω πως θα χάσουμε.
rolleyes.gif
Weekendman
Με μια ζωνούλα μπορεί να περιοριστεί η δράση του Παππαδόπουλου που είναι πια ο μοναδικός που μπορεί να ποστάρει καλά απο τους ψηλούς(Ο Ντόζιερ λογικά και να παίξει θα είναι ανέτοιμος,Γκετσέβσκι δεν κατασκηνώνει οπωσδήποτε μόνο στην ρακέτα...) και να αχρηστευτεί παράλληλα ο Μάρσαλ που είναι διεισδητικός καλαθοσφαιριστής αλλά έχει μετριότατο με κακό σουτ ,περιορίζωντας έτσι 2 σημαντικές επιθετικές μεταβλητές του ΠΑΟΚ που δεν είναι και απεριόριστες...

Πιο πολύ εμπιστεύομαι την έδρα του Άρη παρά τους παίκτες του....
magic32
time σου χω ξαναπει οτι αδικεις τον σαρον..ειναι ισως ο καλυτερος κοουτς μαζι με τον μπλατ που εχουμε τα τελευται χρονια..σημερα εκανε ματ..επαιξε στο πρωτο ημιχρονο κανονικη αμυνα στον ουγκ,ψιλοχαλαρες σε αργους ρυθμους και το ματς ηταν ντερμπυ..και στο δευτερο τους εμφανιζει νταμπλ τιμ,πιεση στη μπαλα και συνεχομενους αιφνιδιασμους..ξυπνησε κι ο τακερ και γεια σας..του πηρε το πορτοφολι του σουλη σημερα..

με εναν καλο ψηλο αντι του ντατσουν πυ σημερα προσπαθησε πολυ παντως η ομαδα ειναι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΤΡΙΤΗ και βλεπουμε...
kjohn
Καποια σημεια για να αναλυσουμε οσο μπορουμε το σημερινο παιχνιδι
1. Στην αρχη μου κακοφανηκε παρα πολυ το οτι αντιμετωπισε τον Παπαδοπουλο χωρις βοηθειες δινοντας για ολοκληρο ημιχρονο ενα σημειο αναφορας στην επιθεση του Παοκ. Για ποιο λογο να τον εχουμε ζεστο επι 20 λεπτα?
2. Ειναι ιδεα μου οτι ο πιο ετοιμος play-maker ειναι ο Κουμπουρας? Για ποιο λογο δεν τον εμπιστευεται παραπανω?
3. Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν νομιζω να εχουμε plays ωστε να βγαινουν ελευθεροι απο σκριν Χαραλαμπιδης-Χατζηβρετας.
4 Δεν ηταν παραξενο το μαρκαρισμα του ΜακΓραθ απο Ταπουτο?

Υ.Γ Αγαπημενος παικτης του Τακερ πρεπει να ειναι ο Μπαρκλευ
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 6 2010, 22:10 ) *
time σου χω ξαναπει οτι αδικεις τον σαρον..ειναι ισως ο καλυτερος κοουτς μαζι με τον μπλατ που εχουμε τα τελευται χρονια..σημερα εκανε ματ..επαιξε στο πρωτο ημιχρονο κανονικη αμυνα στον ουγκ,ψιλοχαλαρες σε αργους ρυθμους και το ματς ηταν ντερμπυ..και στο δευτερο τους εμφανιζει νταμπλ τιμ,πιεση στη μπαλα και συνεχομενους αιφνιδιασμους..ξυπνησε κι ο τακερ και γεια σας..του πηρε το πορτοφολι του σουλη σημερα..

με εναν καλο ψηλο αντι του ντατσουν πυ σημερα προσπαθησε πολυ παντως η ομαδα ειναι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΤΡΙΤΗ και βλεπουμε...


Το σχόλιο μου δεν είχε να κάνει με την ποιότητα του Ντούκες ή αν είναι καλύτερος από τον Μαρκόπουλο.
Άλλά για το ότι ο Μαρκόπουλος μας έχει δείξει κάποια χαρακτηριστικά που σε ντέρμπι είναι πολύ σημαντικά.
Βέβαια το πατριωτικό βγήκε περισσότερο σε εμάς με τον Ταπούτο, Χατζηβρέττα από ότι στον ΠΑΟΚ και νικήσαμε.

Τώρα για τον Ντούκερ σαν προπονητής μου αρέσει και τα πρώτα δήγματα γραφής είναι πολύ καλά (τους λόγους τους έχω γράψει πολλές φορές) όμως να φτάσει να θεωρηθεί καλός προπονητής πρέπει να τον δούμε 1-2 χρόνια τουλάχιστον και όχι από 3-4 παιχνίδια.

Τέλος δε νομίζω ότι νικήσαμε επειδή είχαμε καλύτερο κόουτς αλλά εξαιτίας του ρόστερ.
shot.gif



QUOTE(kjohn @ Nov 6 2010, 23:52 ) *
Καποια σημεια για να αναλυσουμε οσο μπορουμε το σημερινο παιχνιδι
1. Στην αρχη μου κακοφανηκε παρα πολυ το οτι αντιμετωπισε τον Παπαδοπουλο χωρις βοηθειες δινοντας για ολοκληρο ημιχρονο ενα σημειο αναφορας στην επιθεση του Παοκ. Για ποιο λογο να τον εχουμε ζεστο επι 20 λεπτα?
2. Ειναι ιδεα μου οτι ο πιο ετοιμος play-maker ειναι ο Κουμπουρας? Για ποιο λογο δεν τον εμπιστευεται παραπανω?
3. Χωρις να ειμαι σιγουρος δεν νομιζω να εχουμε plays ωστε να βγαινουν ελευθεροι απο σκριν Χαραλαμπιδης-Χατζηβρετας.
4 Δεν ηταν παραξενο το μαρκαρισμα του ΜακΓραθ απο Ταπουτο?

Υ.Γ Αγαπημενος παικτης του Τακερ πρεπει να ειναι ο Μπαρκλευ


κάνω μερικές εικασίες μια και δε μπορώ να μπω στο μυαλό του κόουτς!
1. Για να μη φορτωθούμε νωρίς με φάουλ και για να μη μας καθαρίσουν με ελεύθερα τρίποντα ανοίγοντας το παιχνίδι! Κάτι που έκαναν στο δεύτερο μέρος αλλά γενικά ήταν άστοχοι!

2. Είναι ποιο έτοιμος αλλά δε θέλει άσσο στην ομάδα ! θέλει να έχει 2-3 παίχτες που να μπορούν να αλλάζουν θέσεις στην άμυνα. Όπως ο Πιρς αλλά και ο Σλούκας. Ενώ θέλει να δώσει χρόνο στον Πιρς που τον πιστεύει μπας και στρώσει. Τέλος ο Κουμπούρας φαίνεται έτοιμος όταν έρχεται από τον πάγκο σαν αλλαγή δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει σαν βασικός με μεγάλο χρόνο συμμετοχής!

3. Πίσω από τα σκριν δεν έχουμε αλλά έχουμε πολλά με σπλιτ άουτ που είναι σαφώς καλύτερα και ευκολότερα!

4. ήταν αλλά δε με χάλασε κι όλας!!!
rolleyes.gif



kjohn
Ειδα αρκετες φασεις με πολυ προσοχη (συνεχες play-pause) ξανα απο τον αγωνα και προσεξα καποια πραγματα.

Βασιστηκαμε στην επιθεση στα πολυ αργα ποδια του Παπαδοπουλου και κυριως του Γκετσεφτσκι τον οποιο στοχευαμε συνεχως ειτε με τον Ταπουτο, ειτε με 4αρι τον Τακερ

Ο Παοκ κρατουσε σε παρα πολλες περιπτωσεις λαθος αποστασεις σε αμυνα αφηνοντας πολυ μεγαλο κενο χωρο στο κεντρο της ρακετας τον οποιο μπορουσε να εκμεταλευτει ο οποιοσδηποτε εκανε κινηση, ειτε ψηλος, ειτε κοντος.

Οι αποστασεις στην αμυνα του Αρη στο δευτερο ημιχρονο οπου υπηρχαν βοηθειες στον Λαζο ηταν σχεδον υποδειγματικες και βοηθηθηκαν απο το γεγονος οτι ο Λαζος οταν επαιρνε μπαλλα δεν κοιτουσε κατευθειαν γηπεδο αλλα πως θα τελειωσει μονος του τη φαση δινοντας χρονο στην αμυνα να προσαρμοστει καλυτερα.

Υποθετω οτι το ματ του Ντρουκερ με τις βοηθειες στον Λαζο ξεκινησε στην 3η περιοδο, ωστε να μην δωσει χρονο στον Μαρκοπουλο. Αν το ξεκινουσε απο την αρχη του παιχνιδιου θα ειχε ο Σουλης πολυ περισσοτερο χρονο για να δει πως θα αντιδρασει.
Timemaster
QUOTE(kjohn @ Nov 8 2010, 17:44 ) *
Ειδα αρκετες φασεις με πολυ προσοχη (συνεχες play-pause) ξανα απο τον αγωνα και προσεξα καποια πραγματα.

Βασιστηκαμε στην επιθεση στα πολυ αργα ποδια του Παπαδοπουλου και κυριως του Γκετσεφτσκι τον οποιο στοχευαμε συνεχως ειτε με τον Ταπουτο, ειτε με 4αρι τον Τακερ

Ο Παοκ κρατουσε σε παρα πολλες περιπτωσεις λαθος αποστασεις σε αμυνα αφηνοντας πολυ μεγαλο κενο χωρο στο κεντρο της ρακετας τον οποιο μπορουσε να εκμεταλευτει ο οποιοσδηποτε εκανε κινηση, ειτε ψηλος, ειτε κοντος.

Οι αποστασεις στην αμυνα του Αρη στο δευτερο ημιχρονο οπου υπηρχαν βοηθειες στον Λαζο ηταν σχεδον υποδειγματικες και βοηθηθηκαν απο το γεγονος οτι ο Λαζος οταν επαιρνε μπαλλα δεν κοιτουσε κατευθειαν γηπεδο αλλα πως θα τελειωσει μονος του τη φαση δινοντας χρονο στην αμυνα να προσαρμοστει καλυτερα.

Υποθετω οτι το ματ του Ντρουκερ με τις βοηθειες στον Λαζο ξεκινησε στην 3η περιοδο, ωστε να μην δωσει χρονο στον Μαρκοπουλο. Αν το ξεκινουσε απο την αρχη του παιχνιδιου θα ειχε ο Σουλης πολυ περισσοτερο χρονο για να δει πως θα αντιδρασει.


Συμφωνώ με τις παρατηρήσεις σου εκτός από την τελευταία όπου δε νομίζω να καθυστερήσαμε την τακτική νίκης για να μην υπάρξει αντίρρηση. Αν μπορούσε ο Ντούκερ να το κάνει θα το έκανε από το πρώτο λεπτό θα ανοίγαμε την διαφορά και τότε θα ήταν ακατόρθωτο να χάσουμε σε ντέρμπι με τόσο κόσμο!

Κοιτώντας τα στατιστικά παρατηρώ πως είχαμε σταθερά καλή απόδοση στην επίθεση (18-21-21-21 πόντους)
15/16 βολές δεν έχει ξαναγίνει τα τελευταία χρόνια
40% στα τρίποντα με 4 στα 10 (μελανό σημείο πως μόλις 2 παίχτες ευστόχησαν αν και όλα ήταν με καλές προϋποθέσεις) ενώ ο ΠΑΟΚ θύμιζε τον περσινό Άρη με 8/23.
60% στα δίποντα χωρίς να έχεις σέντερ!
2 παίχτες με ράνκινγκ 32 και 34 ενώ οι υπόλοιποι από -4 εως 7

Ο Τάκερ έπαιξε 34:47 από τα οποία τα 15 περίπου σαν τεσσαροπεντάρι (μακάρι να αντέξει όλη τη χρονιά έτσι)
Οι 3 άσσοι μας σχεδόν μοιράστηκαν τον χρόνο 21-12-11 λεπτά για Πιρς, Κουμπούρα και Σλούκα χωρίς να υπάρχει κάποιος που να κάνει τη διαφορά (ranking 1-5-4 αντίστοιχα)
Μπορόβνιακ, Ντάστον και Τσαιρέλης στο 5 έπαιξαν όσο ο Τάκερ και αρκετά λιγότερο από τα 40 λεπτά του Σέντερ!
Χατζηβρέττας και Χαραλαμπίδης παλεύουν να καλύψουν την θέση δύο αλλά και το σύστημα με τους 3 γκαρντ όταν ο Τάκερ παίζει κάτω από το καλάθι!

Ως πότε θα μπορούμε να το κάνουμε αυτό το κόλπο δε ξέρω αλλά για την ώρα ο Ντούκερ έχει κάνε τις τρύπες να μη μπορούν να μας πονέσουν!

rolleyes.gif

Johnaros
Ο πστης ο Τάκερ είναι ταύρος.
Ούτε διαφορά ύψους καταλαβαίνει, ούτε τίποτα.
Ο Μπορόβνιακ είναι ιδανικός για αναπληρωματικός... Δεν εκβιάζει προσπάθειες, είναι εύστοχος, είναι φιλότιμος.
Απλά θέλουμε καλό βασικό σέντερ...
Timemaster
QUOTE(Johnaros @ Nov 10 2010, 19:10 ) *
Ο πστης ο Τάκερ είναι ταύρος.
Ούτε διαφορά ύψους καταλαβαίνει, ούτε τίποτα.
Ο Μπορόβνιακ είναι ιδανικός για αναπληρωματικός... Δεν εκβιάζει προσπάθειες, είναι εύστοχος, είναι φιλότιμος.
Απλά θέλουμε καλό βασικό σέντερ...



συμφωνώ αλλά δε το βλέπω...
ούτε για φέτος.
Ελπίζω τουλάχιστον να παίξει ο Σκορδίλης λιγάκι μπας και αποκτήσουμε αναπληρωματικό σέντερ μιας και ούτε τέτοιο έχουμε.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
Γιατί δεν έπαιξε ο Μπόρο σήμερα;;;
xavier
ψιλοτραυματιας, ειχε μια κακωση, ηταν αμφιβολος, μαλλον θα τον προφυλαξαν...
Timemaster
Ηλυσιακός- Άρης 82-87 (73-73 κ.α.) στην παράταση.

Δεν είδα το παιχνίδι λόγο της ανοησίας των υπευθύνων αλλά διάβασα κάποια πράγματα για αυτό και είδα τα στατιστικά!

καταρχάς κάναμε κάτι που πέρσι δε μπορούσαμε να κάνουμε.... να δείξουμε χαρακτήρα και έστω και δύσκολα να πάρουμε την νίκη. Ο περσινός Άρης θα είχε χάσει.

δεύτερον 27/30 βολές με 90% είναι για δεύτερο σερί παιχνίδι απίστευτο νούμερο!

τρίτον οι 7 πόντοι σε 9 λεπτά του Λίνου και οι προσπάθειες που τολμούσε και έπαιρνε ο Σλούκας λένε πολλά για το Ελληνικό μπάσκετ.

τέταρτον οι 17 πόντοι 13 ριμπάουντ 5 ασίστ του μέτριου χτες Τάκερ (από ότι έμαθα) θα μας κάνουν να ξεχάσουμε ακόμα και τον Ρόυ!

πέμπτον 17 παραπάνω ριμπάουντ λένε πολλά.

στα αρνητικά το ότι έχουμε εκτός ομάδος τους δύο Αμερικάνους μας όπου ο Πιρς έπαιξε 13 λεπτά με 3 πόντους και ο Ντάστον 21 μόλις λεπτά αν και έλειπε ο Μπορόβνιακ και ο Σκορδίλης σαν να μην υπάρχει! Οπότε δε φαίνεται να υπάρχει υποστήριξη από τον Ντούκερ αλλά από τον Δαμιανίδη!

Έως τώρα είχαμε τον Χατζηβρέττα σαν σουτέρ αλλά φαίνεται πως ο Χαραλαμπίδης δε πάει πίσω! Μαζί είχανε 57 λεπτά συμμετοχής 11 πόντους, 1/8 τρίποντα , 3/7 δίποντα, 4 ριμπάουντ , 6 ασίστ και 6 λάθη. Ενώ ο πρώτος έκανε και λάθος στην τελευταία επίθεση του αγώνα!

4/23 τρίποντα θυμίζουν την περσινή ομάδα και είναι ανεπίτρεπτο και σαν ποσοστό και σαν αριθμός για επαγγελματική ομάδα.

Όπως ανεπίτρεπτο είναι και τα διπλάσια λάθη.

Για τον Ταπούτο τα έχουμε ξαναπεί.. μεγάλος παίχτης (φάνηκε στο τέλος) αλλά και μεγάλος τεμπέλης που φαινόταν από την εμφάνιση του σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι και την ανυπαρξία του στην άμυνα. Του ύψους και του βάθος μέσα στο ίδιο παιγνίδι και χωρίς όρεξη άλλος παίχτης.

Ο Λίνος φαίνεται να είναι πολύ καλός αλλά έπαιξε ελάχιστα και ο Σλούκας φαίνεται να παίζει σιγά σιγά σαν βασικός!

Τέλος είναι κρίμα η ομάδα να μην έχει ένα σέντερ, έναν άσσο και τα δυάρια του να μη κάνουν τίποτα!
Είναι σίγουρο πως θα το πληρώσουμε αυτό αλλά ελπίζω να μην είναι αργά.


Υ.Γ. Ο Ηλυσιακός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και όπως διαβάζω δίκαια αλλά δε μπορώ να εκφέρω γνώμη εκτός από το σχόλιο του με το μεγάλο ψάρι και το μικρό που δυστυχώς είναι η πραγματικότητα.
rolleyes.gif
magic32
Μπορω να σου πω εγω που ημουνα στο γηπεδο καποια πραγματα..σχετικα με το τελευταιο σου σχολιο περι διατησιας,ειναι απλα θρασυτατοι οταν λεγονται ηλυσιακος κι εχουν εναν χριστοδουλου να τους παιζει 100-0 κοντρα στον ΑΡΗ να τολμανε να μιλανε...Οσοι αριανοι ειμασταν στο γηπεδο ειδικα με τον συγκεκριμενο ειχαμε αφρισει..το ιδιο κι ο δαμιανιδης που ηταν λιγο πιο περα..

απο κει και περα...ο λινος ηταν εξαιρετικος και ξεψαρωμενος αν κι επαιξε λιγο..επαιξε ρολο στην ανατροπη του ρυθμου του παιχνιδιου..ο σλουκας ηταν ο κορυφαιος και πιο σταθερος..δεν κτλβαινω για ποιο λογο αναφερεις οτι το οτι παιξανε καλα αυτοι οι 2 δειχνει το επιπεδο του πρταθληματος..ο λινος ειναι παικτης ετοιμος να παιξει και ε ακομα ψηλοτερο επιπεδο ο δε σλουκας σε 2 χρονια νομιζω οτι θα ναι στην εθνικη αντρων ως διαδοχος παπαλουκα-διαμαντιδη..

ο ταπουτος ηταν εκνευριστικος αμυντικα και μεχρι ενα σημειο κι επιθετικα..ο τακερ ηταν μετριος αλλα οπως και ο χαραλαμπιδης εκνευριστηκε παρα πολυ απο το γεγονος οτι ποσταρε με αντιπαλο τον κυριτση και φαουλ δεν επαιρνε ποτε...

ο χαραλαμπιδης εκανε λαθη αλλα τελειωσε το ματ χωρις να χει βαρεσει βολη ενω ειδα τα χερια του μεσα στις γρατζουνιες...

ο χατζηβρεττας ηταν κακος επιθετικα,καλος αμυντικα.

ο πιρς σε αλλο γηπεδο..η μεγαλυτερη μου ενσταση ειναι στο σχολιο σου για τον ντανστον..ο οποιος ηταν αυτος πυο στο πρωτο ημιχρονο κρατησε την ομαδα στο -6 αντι για -20..οτι επαιξε μονο 21 λεπτα οφειλεται οτι εκανε 3ο φαουλ με το ξεκινημα του β ημιχρονου και στη συνεχεια ηταν θετικος ο τσαιρελης οσο επαιξε ενω καλα πηγε και το σχημα με ταπουτο-τακερστους ψηλους..σε σημειο να χρειαστει να ξαναμπει μονο στην παραταση..

αυτα τα ολιγα
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 14 2010, 21:52 ) *
Μπορω να σου πω εγω που ημουνα στο γηπεδο καποια πραγματα..σχετικα με το τελευταιο σου σχολιο περι διατησιας,ειναι απλα θρασυτατοι οταν λεγονται ηλυσιακος κι εχουν εναν χριστοδουλου να τους παιζει 100-0 κοντρα στον ΑΡΗ να τολμανε να μιλανε...Οσοι αριανοι ειμασταν στο γηπεδο ειδικα με τον συγκεκριμενο ειχαμε αφρισει..το ιδιο κι ο δαμιανιδης που ηταν λιγο πιο περα..

απο κει και περα...ο λινος ηταν εξαιρετικος και ξεψαρωμενος αν κι επαιξε λιγο..επαιξε ρολο στην ανατροπη του ρυθμου του παιχνιδιου..ο σλουκας ηταν ο κορυφαιος και πιο σταθερος..δεν κτλβαινω για ποιο λογο αναφερεις οτι το οτι παιξανε καλα αυτοι οι 2 δειχνει το επιπεδο του πρταθληματος..ο λινος ειναι παικτης ετοιμος να παιξει και ε ακομα ψηλοτερο επιπεδο ο δε σλουκας σε 2 χρονια νομιζω οτι θα ναι στην εθνικη αντρων ως διαδοχος παπαλουκα-διαμαντιδη..

ο ταπουτος ηταν εκνευριστικος αμυντικα και μεχρι ενα σημειο κι επιθετικα..ο τακερ ηταν μετριος αλλα οπως και ο χαραλαμπιδης εκνευριστηκε παρα πολυ απο το γεγονος οτι ποσταρε με αντιπαλο τον κυριτση και φαουλ δεν επαιρνε ποτε...

ο χαραλαμπιδης εκανε λαθη αλλα τελειωσε το ματ χωρις να χει βαρεσει βολη ενω ειδα τα χερια του μεσα στις γρατζουνιες...

ο χατζηβρεττας ηταν κακος επιθετικα,καλος αμυντικα.

ο πιρς σε αλλο γηπεδο..η μεγαλυτερη μου ενσταση ειναι στο σχολιο σου για τον ντανστον..ο οποιος ηταν αυτος πυο στο πρωτο ημιχρονο κρατησε την ομαδα στο -6 αντι για -20..οτι επαιξε μονο 21 λεπτα οφειλεται οτι εκανε 3ο φαουλ με το ξεκινημα του β ημιχρονου και στη συνεχεια ηταν θετικος ο τσαιρελης οσο επαιξε ενω καλα πηγε και το σχημα με ταπουτο-τακερστους ψηλους..σε σημειο να χρειαστει να ξαναμπει μονο στην παραταση..

αυτα τα ολιγα


όπως είπα δεν είδα το παιχνίδι απλά διάβασα, άκουσα έβγαλα από το μυαλό μου και περίμενα τις διαψεύσεις! smiley.gif

Για τον Λίνο και τον Σλούκα δεν είπα για το επίπεδο της Α1 αλλά για το επίπεδο της εθνικής Ελλάδος που έχει λαμπρό μέλλον από άποψη ταλέντου! Ουσιαστικά αυτό που γράφεις και εσύ!

Αμυντικά ποιος μάρκερνε τον Πρόουελ; ο Ταπούτος;

Έτσι όπως τα λες για τον Ντάνστον ποιο πολύ κατασταλάζω στην εικόνα πως έπαιξε αναγκαστικά 21 λεπτά επειδή έλειπε ο Μπορόβνιακ και δεν ήταν τόσο καλός ώστε να παίξει με 3 φάουλ αλλά προτιμήθηκε ο Τάκερ στο 4 και ο Τσαιρέλης. Άλλωστε από την έκβαση του αγώνα κανένα σχήμα δεν απέδωσε μιας και το κάναμε ντέρμπι.

Η δεύτερη μου ερώτηση είναι ο Ντάστον έβαλε τους πόντους από προσωπικές ενέργειες ή από ασίστ 'πάρε βάλε';

Τώρα για την διαιτησία που λες δε μπορώ να πω τίποτα αλλά ακόμα και αρνητική να ήταν τα ποσοστά μας δε δικαιολογούνται (ενώ ακούγεται περίεργο με τις 30 βολές)
rolleyes.gif
magic32
βασικα ο ντρουκερ παιζει συνεχως με αλαλγες..ε οποτε σε αλλαγη υπηρχε ο ταπουτος ερχοταν και καλαθι ευκολα η δυσκολα..η μονη στιγμη που αμυντικα δεν κινδυνευαμε απο τον ταπουτο ηταν οταν μαρκαρε τον κασελακη

ο ντανστον επαιξε χρονο αναλογο με αυτο που παιζει συνηθως και για πρωτη φορα τελειωσε φασεις..ειχε 6/6 βολες,εκανε δυσκολο χουκ..επιθετικα ηταν καλος..το τι δεν επαιξει στο β οφειλεται κατ εμε οτι απεδωσε καλα η ομαδα τη στιγμη που μπηκε ο λινος και οτι κι ο ηλυσιακος επαιξε πολυ ωρα με χαμηλο σχημα που ακολουθουσε ο ντρουκερ...

οι βολες που βαρεσαμε ειναι παρα πολυ λιγες..εκτος αν θεωρεις οτι εχει λογικη να μην βαρεσει βολες ο τακερ η ο ταπουτος οταν τους μαρκρανε παρα πολλες φορες ο κυριτσης η καρυδας σε ποσταρισματα...

επισης πραγματικα παρα πολλα φαουλ πανω στον χαραλαμπιδη που απο ενα σημειο και μετα ηταν λες και του κανανε πλακα οι διατητες..10 βολες παραπανω σε παιχνιδι με με 17 περισσοτερες επιθεσεις ειναι λιγες..επισης εμεις χρησιμοποιησαμε και πολυ ζωνη ενω στο πρωτο ημιχρονο δεν συμπληρωσαμε ποτε τα ομαδικα και ακουγοταν εμχρι τις κερκιδες ο ντρουκερ που τους παρακαλαγε να κανουν φαουλ...

η αληθεια ειναι περσυ αυτ το παιχνιδι θα το χαναμε..απο την αλλη αν σκεφτεις οτι παιξαμε χωρις τον 3ο καλυτερο μας παικτη μεχρι τωρα ειναι μια σημαντικη νικη..γτ κι ο ηλυσιακος χτες επαιζε οσιαστικα το πρωτο του εντος εδρας ματς και πληρης...
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 14 2010, 22:36 ) *
βασικα ο ντρουκερ παιζει συνεχως με αλαλγες..ε οποτε σε αλλαγη υπηρχε ο ταπουτος ερχοταν και καλαθι ευκολα η δυσκολα..η μονη στιγμη που αμυντικα δεν κινδυνευαμε απο τον ταπουτο ηταν οταν μαρκαρε τον κασελακη

ο ντανστον επαιξε χρονο αναλογο με αυτο που παιζει συνηθως και για πρωτη φορα τελειωσε φασεις..ειχε 6/6 βολες,εκανε δυσκολο χουκ..επιθετικα ηταν καλος..το τι δεν επαιξει στο β οφειλεται κατ εμε οτι απεδωσε καλα η ομαδα τη στιγμη που μπηκε ο λινος και οτι κι ο ηλυσιακος επαιξε πολυ ωρα με χαμηλο σχημα που ακολουθουσε ο ντρουκερ...

οι βολες που βαρεσαμε ειναι παρα πολυ λιγες..εκτος αν θεωρεις οτι εχει λογικη να μην βαρεσει βολες ο τακερ η ο ταπουτος οταν τους μαρκρανε παρα πολλες φορες ο κυριτσης η καρυδας σε ποσταρισματα...

επισης πραγματικα παρα πολλα φαουλ πανω στον χαραλαμπιδη που απο ενα σημειο και μετα ηταν λες και του κανανε πλακα οι διατητες..10 βολες παραπανω σε παιχνιδι με με 17 περισσοτερες επιθεσεις ειναι λιγες..επισης εμεις χρησιμοποιησαμε και πολυ ζωνη ενω στο πρωτο ημιχρονο δεν συμπληρωσαμε ποτε τα ομαδικα και ακουγοταν εμχρι τις κερκιδες ο ντρουκερ που τους παρακαλαγε να κανουν φαουλ...

η αληθεια ειναι περσυ αυτ το παιχνιδι θα το χαναμε..απο την αλλη αν σκεφτεις οτι παιξαμε χωρις τον 3ο καλυτερο μας παικτη μεχρι τωρα ειναι μια σημαντικη νικη..γτ κι ο ηλυσιακος χτες επαιζε οσιαστικα το πρωτο του εντος εδρας ματς και πληρης...



οπότε συνοψίζοντας ο Ντάνστον πήρε παράταση ζωής αλλά παρόλα ταύτα έπαιξε σαν ρολίστας και ελπίζουμε να βελτιωθεί κι άλλο για να πούμε πως αξίζει θέση ξένου!

Λογική έχει να βαρέσεις 100 βολές αν γίνουν 50 φάουλ αλλά αυτό είναι δύσκολο! κάθε τι πρέπει να δίνεται και τα στατιστικά είναι για να λες ψέματα με αποδείξεις! rolleyes.gif

κάθε νίκη είναι σημαντική γιατί κάθε νίκη μπορεί να μην έρθει και κάθε παιχνίδι στην Α1 μπορεί να χαθεί απλά το μέλλον με φοβίζει για άλλη μια χρονιά!
icon_drunk.gif
Timemaster
Τρίτη ήττα για φέτος ,Ολυμπιακός και Λουκόιλ οι άλλες δύο, μέσα στο Κάστρο και ακόμα είναι Νοέμβρης!

Καταρχάς υπάρχουν δύο παιχνίδια για να σχολιάσουμε
το πρώτο ημίχρονο που ο Άρης κυριάρχησε, έπιασε ρυθμό και άμα έβαζε και τις βολές θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι
και το δεύτερο ημίχρονο όπου δε μπήκαμε καν στο γήπεδο.

τι εφτεξε για αυτό;
απλά πράγματα αυτή η ομάδα καιρδίζει λόγο της ενέργειας που β γάζει στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση που έχει παίχτες που τρέχουν, πηδάνε και βουτάνε σε κάθε φάση. Στο δεύτερο μέρος κάτι τέτοιο δεν έγινε.
Αρχίσαμε να χάνουμε ριμπάουντ και να μη δήνουμε ενέργεια στην άμυνα έτσι δεν βγήκαμε σε αιφνιδιασμούς στο δεύτερο μέρος και προσπαθούσαμε να απειλήσουμε μονάχα με τρίποντα σε οργανωμένη άμυνα.
Το Περιστέρι κέρδισε 16 επιθετικά ριμπάουντ ανανέωσε επιθέσεις, έβαλε και μερικά καλά σουτ ψυχολογίας και κέρδισε άξια.
Ενώ όταν ο Τάκερ κουράστηκε-εκνευρίστηκε χάσαμε και την επίθεση μας και έμεινε μονάχα ο Ταπούτος ,που πρώτος συνειδητοποίησε ότι μπορεί να χάναμε, να σκοράρει.

Από τα στατιστικά εντύπωση μου κάνει το ότι είχαμε 8/22 βολές μιας και ξεκινήσαμε την χρονιά με τρομερά καλά ποσοστά και τα ρίξαμε απότομα από το προηγούμενο παιχνίδι. Βέβαια το 8/22 δεν κάνει ούτε για Α2 και το τραγικό είναι πως (αν δε κάνω λάθος) στην αρχή είχαμε 1/10!
Σουτάραμε αρκετά τρίποντα (23) με άσχημα ποσοστά για άλλη μια φορά 28%
και το Περιστέρι πήρε 8 περισσότερα ριμπάουντ και εκανε 9 περισσότερα σουτ που είναι και το κλειδί της νίκης του.

Ατομικά ο Πίρς όσο έπιαξε πριν να τραυματιστεί και ο Ντάστον ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι κακοί-μέτριοι με 5 πόντους έκαστος αν και ο Ντάστον φάνηκε να ξεκινάει καλά το παιχνίδι στη συνέχεια κατέρρευσε.
Ο Ταπούτος με διαφορά ο καλύτερος του αγώνα με 22 πόντους και 5 ασίστ αλλά και 5 λάθη.
Ο Τάκερ σε ένα μέτριο παιχνίδι με 5/8 δίποντα σε σχέση με όσα μας έχει δείξει εως τώρα και αρκετά κουρασμένος και εκνευρισμένος από ένα σημείο και μετά.
Ενώ δίπλα στους Χατζηβρέττα και Χαραλαμπίδη ήρθε να προστεθεί και ο Κουμπούρας που μαζί σπάσανε τα στεφάνια έξω από την γραμμή του τρίποντου με 2/10
Ο Μπορόβνιακ ήταν τραγικός στις βολές με 1/6, δεν πήρε πολλές προσπάθειες ενώ πιθανών να έπρεπε να χρησιμοποιηθεί λιγάκι παραπάνω ειδικά στο δεύτερο μέρος που χάσαμε την μάχη των ριμπάουντ.
Σλούκας και Λίνος με θετικό πρόσημο αλλά λίγοι για να αλλάξουν την τροπή του παιχνιδιού (άλλωστε δε τους ζητήθηκε)
rolleyes.gif
magic32
σορρυ αλλα αυτο το παλε των 1000 ατομων οχι απλως καστρο δεν ειναι...τα ιλισια καλυτερη ατμοσφαιρα ειχανε...
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 21 2010, 04:52 ) *
σορρυ αλλα αυτο το παλε των 1000 ατομων οχι απλως καστρο δεν ειναι...τα ιλισια καλυτερη ατμοσφαιρα ειχανε...


σόρυ εννοούσα "κάστρο" και όχι κάστρο!
rolleyes.gif
gallistis
οταν οι 3 ξενοι σου βαζουν ολοι μαζι 20 ποντους,δε περιμενεις πολλα...ποσους να βαλει ο ταπουτος?στα προηγουμενα εβαζε ο τακερ και δε φαινοταν η ελλειψη...χθες ομως ηταν μοιραιο...και δε μπορουμε να λεμε οτι ο τραυματισμος του πιρς μας επηρεασε...5 ποντους εβαζε και στα αλλα παιχνιδια...οταν δεν υπαρχει σεντερ της προκοπης, αξιοπιστος(ο μπετς θα μας ηταν λιρα 100 φετος)αυτα θα γινονται...ο μποροβνιακ λιγος...οχι οτι τσαιρελης,σκορδιλης θα εκαναν κατι.απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν λεφτα για αλλαγες αυτα θα γινονται.περυσι τουλαχιστον το ειχαμε κερδισει το περιστερι
magic32
με μια ηττα βγαλαμε λιγο τον μποροβνιακ που μαζιμε ταπουτο τακερ ηταν η καλυτερη τριαδα μας..

ο πιρς μπορει να μην ηταν χρησιμος επθετικα στο συγκεκιμενο ματς αν δεν χτυπαγε θα κερδιζαμε γτ οι ασσοι του περιστεριου ειχανε μεγαλο προβλημα με τη σωματικη του διαπλαση..
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 23 2010, 14:15 ) *
με μια ηττα βγαλαμε λιγο τον μποροβνιακ που μαζιμε ταπουτο τακερ ηταν η καλυτερη τριαδα μας..

ο πιρς μπορει να μην ηταν χρησιμος επθετικα στο συγκεκιμενο ματς αν δεν χτυπαγε θα κερδιζαμε γτ οι ασσοι του περιστεριου ειχανε μεγαλο προβλημα με τη σωματικη του διαπλαση..


δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις στην πρώτη σειρά...
αλλά το νόημα του αν θα χάναμε ή όχι με τον Πιρς για εμένα δεν έχει καμία σημασία...
με αυτόν ή χωρίς αυτόν θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει....
το Μαρούσι δε κέρδισε επειδή δεν έπαιξε ο Πιρς αλλά επειδή εμείς σταματήσαμε να παίζουμε!

Η ουσία είναι πως έχουμε 4 ξένους από τους οποίους οι δύο είναι από κακοί έως μετριότατοι και έναν απλά καλούτσικο. Οι Έλληνες είναι ρολίστες πλην τεσσάρων ταλέντων όπου ο ένας δε παίζει ποτέ, ο δεύτερος παίζει ελάχιστα έως καθόλου, ο τρίτος είναι πολύ μικρός και άπειρος και άγουρος και ο τέταρτος δεν έχει παίξει ποτέ Α1 ουσιαστικά και τον θέλουμε για βασικό άσσο!
Μέτριο ρόστερ, μέτρια ομάδα και όλη την χρονιά όταν θα παλεύουμε και θα δίνουμε το100% τότε θα κερδίζουμε (τις περισσότερες φορές όχι πάντα) τις άλλες μέτριες ομάδες της Α1 και του Εurocup αλλιώς θα φάμε αρκετές ασφαλειάρες.
magic32
το νοημα της πρωτης σειρας ειναι απαντηση στον ακριβως απο πανω που με μια ηττα εβγαλε τον μπορο λιγο..

ενοειται οτι και χωρις τον πιρς επρεπε να κερδισουμε,απλα κοιτανε οι περισσοτεροι μονο τον επιθετικο παραγοντα.στο συγκεκριμενο αμτς ο πιρς δεν χρειαζοταν να σκοραρει..αλλα βοηθουσε πολυ στην αμυνα..και μολις βγηκε εγινε παρτυ...
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 23 2010, 20:51 ) *
το νοημα της πρωτης σειρας ειναι απαντηση στον ακριβως απο πανω που με μια ηττα εβγαλε τον μπορο λιγο..

ενοειται οτι και χωρις τον πιρς επρεπε να κερδισουμε,απλα κοιτανε οι περισσοτεροι μονο τον επιθετικο παραγοντα.στο συγκεκριμενο αμτς ο πιρς δεν χρειαζοταν να σκοραρει..αλλα βοηθουσε πολυ στην αμυνα..και μολις βγηκε εγινε παρτυ...



τους Αμερικάνους και γενικά τους ξένους τους παίρνεις για να σκοράρουν και όχι τόσο ώστε να παίζουν άμυνα.
Αν ο Πιρς δε μπορεί να οργανώσει, δε μπορεί να σκοράρει, δε μπορεί να ανοίξει εστω το παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή παίζει μια καλούτσικη άμυνα πάλι βάρος είναι στην ομάδα.

Ο Μπορόβνιακ δεν είναι άσχετος αλλά (μετά και το σημερινό παιχνίδι) φαίνεται ότι δε πατάει καλά στο γήπεδο.
Μου θυμίζει έναν άλλο ψηλό (ξέχασα το όνομα του τώρα) που είχαμε πριν μερικά χρόνια και μόλις έφυγε τα Χριστούγεννα έκανε τρομερές εμφανίσεις με την νέα του ομάδα.

magic32
απο που κι ως πυο παιρνεις τους αμερικανους μονο και μονο για να σκοραρουν?δλδ ο γκορντον ειναι παικτης για να σκοραρει?ο ελονου στον πανιωνιο?καθε παικτη προσφερει καπου που πξας..γι αυτο τον παιρνεις..σκορ οπως ειδες και χωρις πιρς μπορουμε να χουμε..
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 24 2010, 02:25 ) *
απο που κι ως πυο παιρνεις τους αμερικανους μονο και μονο για να σκοραρουν?δλδ ο γκορντον ειναι παικτης για να σκοραρει?ο ελονου στον πανιωνιο?καθε παικτη προσφερει καπου που πξας..γι αυτο τον παιρνεις..σκορ οπως ειδες και χωρις πιρς μπορουμε να χουμε..


πολύ απλά επειδή είναι φτηνοί και καλοί σε αυτό....
για αμυντικές αποστολές μπορείς να βάλεις και κάποιον Έλληνα ή κοινοτικό που έχει μεγαλύτερη παράδοση και όχι να χαραμίσεις την θέση των ξένων σε παίχτες με μόνο αμυντικές αποστολές!

Όσο για το σκοράρισμα εσένα σε έπεισαν πως μπορούμε να π=άρουμε σκορ από πολλούς παίχτες;
χτες πήραμε μόνο από Ταπούτο και Τάκερ που με την έλλειψη σέντερ κάνανε πάρτι στο αντίπαλο καλάθι και αν δεν ήταν ο Χατζηβρέττας να βάλει τα δύο τρίποντα (το ένα απελπισίας με ταμπλό και το άλλο με καθαρό φάουλ) θα είχαμε χάσει ακόμα ένα αγώνα.
magic32
και να μην ειχε βαλι τα τριποντα ο αρχηγος θα χανες εχοντας βαλει 80 ποντους..σε ομποιαδηποτε εδρα σην ελλαδα εκτος των 2 με 80 ποντους επιθεση θα κερδιζες...
kjohn
QUOTE(magic32 @ Nov 24 2010, 13:23 ) *
και να μην ειχε βαλι τα τριποντα ο αρχηγος θα χανες εχοντας βαλει 80 ποντους..σε ομποιαδηποτε εδρα σην ελλαδα εκτος των 2 με 80 ποντους επιθεση θα κερδιζες...

Οπως πολυ σωστα ελεγε και ο Κατσικαρης "η αμυνα ειναι σαν να βαζεις τα λεφτα σου στο θησαυροφυλακιο (σιγουρια δηλαδη), και η επιθεση σαν να τα βαζεις στο χρηματιστηριο (δηλ. αβεβαιοτητα και διακυμανσεις αναλογα με τι μερα που θα βρεθει η ομαδα)".
Καλως ή κακως στο μπασκετ ολα ξεκινουν με την αμυνα. Πιεζεις τον πλει να μην μπορει να κανει παιχνιδι,αποδιοργανωνεις την επιθετικη λειτουργια του αντιπαλου και του "πειραζεις" το μυαλο, του δειχνεις εμπρακτα με σκυλισια αμυνα και ξυλο οτι θες την νικη παραπανω απο οτι αυτος και του καταστρεφεις τη ψυχολογια οταν του μενει η μπαλα στα χερια ή οταν κανει λαθος.Εξαλλου η καλη αμυνα βοηθα την επιθετικη λειτουργια μεσω αιφνιδιασμου ή μισ-ματς σε transition game.
Αν λογω βραδιας ή λογω κρισιμοτητας παιχνιδιου ή λογω εδρας δεν ειναι καμποια ομαδα σε καλη επιθετικη μερα τι γινεται? Η αμυνα στην ουσια δειχνει το ποσο θες να κερδισεις.
magic32
Ειναι λιγο ατοπο αυτο που λες σε σχεση με αυτο που εγραψα..δεν ειπαμε αν παιζει αμυνα η ομαδα..ειπα οτι ο πιρς η ο καθε πιρς δνε ειναι αναγκη να σκοραρει ντε και καλα αν κανει αλλες δουλειες στην αμυνα..κι αυτο φανηκε και χτες..οπου και χωρις τον πιρς αλλα χωρις τον βρεττα να βαζει τα 2 απιθανα τριποντα θα χαναμε εχοντας βαλει 80 ποντους...
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 24 2010, 13:23 ) *
και να μην ειχε βαλι τα τριποντα ο αρχηγος θα χανες εχοντας βαλει 80 ποντους..σε ομποιαδηποτε εδρα σην ελλαδα εκτος των 2 με 80 ποντους επιθεση θα κερδιζες...


θα έβαζες 80 πόντους έχωντας δύο παίχτες με 24 έκαστος ενάντια σε μια ομάδα που
α. δε παίζει άμυνα
β. που δεν έχει ψηλό
γ. που κάνει γρήγορες επιθέσεις οπότε συνολικά και οι δύο ομάδες πήραν πολλές επιθέσεις!


Οπότε αυτό δεν είναι μια οποιαδήποτε έδρα της Ελλάδος!
Όταν θα παίξουμε με μια ομάδα που θα μας κλείσει έναν από τους δύο σκόρερ τότε με το ζόρι θα φτάσουμε τους 60 πόντους και όσο καλή άμυνα και να παίζουμε χωρίς σέντερ νίκη δε παίρνουμε.
kjohn
QUOTE(magic32 @ Nov 24 2010, 14:36 ) *
ειπα οτι ο πιρς η ο καθε πιρς δνε ειναι αναγκη να σκοραρει ντε και καλα αν κανει αλλες δουλειες στην αμυνα...

Ειναι γεγονος οτι ενας ξενος για να ειναι καλος δεν χρειαζεται απαραιτητα να ειναι σκορερ μια που μπορει να κανει αλλες χιλιες δουλειες στο γηπεδο. Συνηθως τετοια πολυτελεια ομως εχουν ομαδες οπως ο Παο, ο Ολυμπιακος ή η Μπαρτσα οι οποιες εχουν πολυ ποιοτικους εγχωριους παικτες για να σκοραρουν οπως ο Ολυμπιακος τον Σπανουλη ή η Μπαρτσα τον Ναβαρο . Το θεμα ειναι οτι οι μικρομεσαιες ομαδες (οπως ειναι και ο Αρης σε ευρωπαικο επιπεδο) δεν εχουν το μπατζετ για να εχουν στην διαθεση τους εγχωριους παικτες . Αναγκαστικα περιμενεις απο τους ξενους να εχουν μια ποιοτητα και μια ευχερεια στο σκοραρισμα και την χαμαλοδουλεια να την κανουν οι Ελληνες παικτες.
kolimvitis
Θα είναι μεγάλο λάθος αν στον ΆΡΗ μεταφέρουν το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ ανάλογα με την νίκη ή την ήττα που προηγήθηκε. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση εδώ και τώρα! Άντε ρε Δαμιανίδη βρείτε έναν σέντερ ...(όχι κανέναν Λάμποβιτσς)...(Ο ΠΑΟΚ γιατί βρήκε για 4 ,τον Ντοζίερ...)
magic32
Καθιστε ρε παιδια..σκορ στην ομαδα εχει φανει οτι μπορουν ναδωσουν ο τακερ,ο ταπουτος,ο μπορο και σε καθε ματς ξχωριστα ο βρεττας η ο μπιδης..πιο πουλ χρειαζεται να ερθει ενας ψηλος να δωσει σκορ παρα να λεμε οτι ο πιρς δεν εκανε επειδη δεν σκοραρει...αυτο λεω εγω..

τον τακερ ειδικα εκτος απο τους 2 μεγαλους δεν εχει καμια ομαδα παικτη να τον μαρκαρει και μπορει να τον σταματησει μονο εμ ζωνη αλα περιστερι..που και κει δεν μας κερδισε το περιστερι,αλλα χασαμε εμεις..

εμενα αν με ρωτατε παντως θα προτιμουσα να χαμε εναν αμερικανο ασσο σαν τον πιρς με μεγεθος,10ποντακια και καλς αμυνες παρα τον φονια κλαρκ πυο σε καθε παιχνιδι καναμε τον σταυρο μας να μπουν τα σουτ
kjohn
Σε αυτο εχεις 1000% δικιο. Βεβαια τον Κλαρκ τον καψαμε για τον απλο λογο οτι δεν ειναι ασσος αλλλα δυαρι ο ανθρωπος. Γενικα Αμερικανος και ασσος δεν πηγαινουν μαζι για αυτο προτιμω ως ομαδα να εχουμε κοινοτικο ασσο και Αμερικανο 2αρι ή 3αρι.Αυτα που προσφερει ο Πιρς μπορουμε να τα βρουμε σε καποιον Σερβο πχ, ωστε να μην χαραμιζουμε τις τρεις θεσεις ξενων.
Timemaster
QUOTE(magic32 @ Nov 25 2010, 00:26 ) *
Καθιστε ρε παιδια..σκορ στην ομαδα εχει φανει οτι μπορουν ναδωσουν ο τακερ,ο ταπουτος,ο μπορο και σε καθε ματς ξχωριστα ο βρεττας η ο μπιδης..πιο πουλ χρειαζεται να ερθει ενας ψηλος να δωσει σκορ παρα να λεμε οτι ο πιρς δεν εκανε επειδη δεν σκοραρει...αυτο λεω εγω..

τον τακερ ειδικα εκτος απο τους 2 μεγαλους δεν εχει καμια ομαδα παικτη να τον μαρκαρει και μπορει να τον σταματησει μονο εμ ζωνη αλα περιστερι..που και κει δεν μας κερδισε το περιστερι,αλλα χασαμε εμεις..

εμενα αν με ρωτατε παντως θα προτιμουσα να χαμε εναν αμερικανο ασσο σαν τον πιρς με μεγεθος,10ποντακια και καλς αμυνες παρα τον φονια κλαρκ πυο σε καθε παιχνιδι καναμε τον σταυρο μας να μπουν τα σουτ



αν βάζει 10 πόντους μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι, οργανώνει, παίζει άμυνα, κλέβει μπάλες και δίνει ασίστ...
ότι δηλαδή θέλεις από έναν άσσο τότε ναι μας κάνει!
Όμως δυστυχώς ο Πιρς δεν οργανώνει και μάλιστα δεν κατεβάζει την μπάλα.
Δεν δίνει ασίστ παρά μόνο σε αιφνιδιασμό, δεν ανοίγει την άμυνα και κάνει μονίμως 1 λάθος κάθε 12 λεπτά χωρίς να περνάει και ιδιαίτερα η μπάλα από τα χέρια του! Όσο για τους πόντους τους μ.ο. στην Ελλάδα 7 βάζοντας και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μέσα που του ανεβάζει τα στατιστικά! Ενώ στην επίθεση κάνει κάτι που εγώ το θεωρώ λάθος ενώ είναι αμαρκάριστος για σουτ γυρνάει ξανά την μπάλα, περιμένει να μπει μόνη της στο καλάθι; Και φυσικά έχουμε δει πολύ καλύτερους αμυντικούς από δαύτον! Ας κρατούσαμε το Γκαβελ αν είναι να μη πιάνει και θέση ξένου!

Ο Τάκερ θα βάζει 20 πόντους με 60% στα σουτ. Αν μας κλείσουν τον Ταπούτο (που δεν είναι και ο ποιο σταθερός παίχτης γενικά) ποιος θα βάζει τους 50+¨για να κερδίσουμε; Ειδικά όταν έχουμε ένα θέμα με το μακρινό σουτ!

Πριν το τραυματισμό του Πιρς η ομάδα πονούσε σε δύο θέσεις στο 1 και το 5 πλέον η θέση 1 δεν υπάρχει εκτός και αν καταφέρει ο Σλούκας να βγάλει σαν βασικός τους δύο μήνες που θα είναι εκτός ο Πιρς και συνεχίσει με καλά 20λεπτα και την υπόλοιπη σεζόν! Αν αλλάξουμε τον Πιρς και πάρουμε ψιλό τότε να μεν θα φτιάξουμε την φροντ λάιν αλλά το πρόβλημα θα γίνει χειρότερο μιας και δε θα έχουμε καθόλου παιχνίδι από έξω καθόλου τρανζίσιουν και δε θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τους ψιλούς!

Τώρα για τον Κλαρκ είναι κλασικός Αμερικανός άσσος που πρώτα θα κοιτάξει το σουτ και μετά όλα τα
άλλα. Για δυάρι δε κάνει μιας και δεν έχει το στατικό σουτ ή την κίνηση πίσω από τα σκριν και να το μπουμπουνίσει χωρίς ντρίπλα! Όμως η αξία του (σε αντίθεση με τον Αιβερσον) του επιτρέπει να παίζει με ταβάνι τον Άρη και αυτό στο πικ του.

gallistis

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=81026

κερδισαμε χθες και φαινεται οτι ο σκορδιλης ειναι ανωτερος του ντανστον...ας τον βαζει περισσοτερο και ας παρουμε ενα ψηλο της προκοπης...κατα τα αλλα,τα γνωστα...ταπουτος,τακερ τραβανε την ομαδα και αν συμβει κατι με αυτους τους δυο θα εχουμε προβλημα
Timemaster
QUOTE(gallistis @ Dec 5 2010, 11:01 ) *
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=81026

κερδισαμε χθες και φαινεται οτι ο σκορδιλης ειναι ανωτερος του ντανστον...ας τον βαζει περισσοτερο και ας παρουμε ενα ψηλο της προκοπης...κατα τα αλλα,τα γνωστα...ταπουτος,τακερ τραβανε την ομαδα και αν συμβει κατι με αυτους τους δυο θα εχουμε προβλημα




και από ότι φαίνεται τελείωσε το εξωαγωνιστικό θέμα (γιατί δε πιστεύω τα λόγια του κόουτς) και ο Σκορδίλης θα αρχίσει να παίζει κανονικότατα. Οπότε ξεχνάμε το θέμα του ψηλού (μέχρι να τραυματιστεί και ο Ντάστον) και με τον Σκορδίλη για 15-20 λεπτά μπορούμε να σπρώξουμε και να παίξουμε λίγη άμυνα κάτω απ΄το καλάθι συν ότι η μπάλα θα μπορεί να μπαίνει μέσα στη ρακέτα μετά από διήσδηση ή πικ εν ρολ! Κάτι είναι και αυτό....

Για το χτεσινό παιχνίδι δε μπορώ να κρίνω τον Μπράουν μιας και έκανε μόνο μια προπόνηση και λογικό είναι να πάρει ατομικές προσπάθειες και να είναι εκτός κλίματος όμως ελπίζω να προσαρμοστεί πλήρως.

Ο Τάκερ φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και σε ορισμένες φάσεις δε πατούσε καλά ενώ σε άλλες δίσταζε στην επαφή με αντιπάλους!

Ο Ταπούτος είναι ο γνώριμος Ταπούτος που επιθετικά μπορεί να σκοτώσει ενώ άμα του βγουν και τα τρίποντα γίνεται mvp αγωνιστικής (χτες δε του βγήκαν) και παίζει άμυνα μόνο όταν δε βαριέται (με ΠΑΟΚ και Ευρώπη δηλαδή). Σε γενικές γραμμές μέτριος για το επίπεδό του.

Ο Χατζηβρέττας έπαιξε όπως έπαιζε στον παναθηναικό και φάνηκε πως του πάει αυτός ο ρόλος.. άμυνα δυνατή και έξυπνη, επίθεση οικονομίας με λίγες προσπάθειες και δευτερεύοντα ρόλο χτυπώντας την κατάλληλη στιγμή. Και για εμένα ήταν ο καλύτερος της ομάδος σήμερα αν και τα στατιστικά δείχνουν άλλα.

Ο Ντάστον συνεχίζει απλά να πιάνει μια θέση ξένου και να μην υπάρχει στο παιχνίδι.

Ο Μπορόβνιακ να χάνει κατά κράτος όλες τις μάχες και να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο.

Ο Χαραλαμπίδης να βάζει 7 πόντους χωρίς να έχει ευστοχήσει σε σουτ!!!

και τέλος οι πιτσιρικάδες που βάζουν τα γιαλιά σε όσους τους κόβουν τα λεπτά συμετοχής:
ο Σλούκας να παίζει σαν ένας πολύ καλός αναπληρωματικός καθαρός άσσος μοιράζοντας μπάλες, δίνοντας ασίστ και οργανώνοντας το παιχνίδι καλύτερα από όλους τους άλλους!
ο Λίνος να είναι ο παίχτης ορχήστρα και κυριολεκτικά να βρίσκεται παντού στο γήπεδο και να προσπαθεί να κάνει τα πάντα.
και ο Σκορδίλης που απέδειξε στην πρώτη του συμμετοχή φέτος πως άδικα δεν έπαιζε τόσο καιρό. 3/3 δίποντα 5 ριμπάουντ και επιτέλους κάποια υπολογίσιμη μυική δύναμη κάτω από το καλάθι.
rolleyes.gif

Αν ο Μπράουν αποδειχτεί ο γκαρντ που χρειαζόμαστε και που θα απειλεί από την περιφέρεια.
Αν ο Χατζηβρέττας διώξει από πάνω του το άγχος του αρχηγού και παίξει σαν παίχτης αποστολών κάνοντας ότι και στον ΠΑΟ
Αν ο Σκορδίλης παίζει 15-20 λεπτά και γεμίζει την μπασκέτα
Αν δεν τραυματιστεί ο Ταπούτος ή ο Τάκερ
και αν οι πιτσιρικάδες συνεχίσουν να παίζουν τότε επιτέλους βλέπω μέλλον


Υ.Γ. το κοουτσαρισμα μέσα στον αγώνα ήταν κακό
Υ.Γ.2 πολλά λάθη και αδικαιολόγητα
Υ.Γ.3 κακές επιστροφές
Υ.Γ.4 υπέροχη ισορροπία στο ροστερ και σε χρόνους συμμετοχής και σε Ranking με 7 παίχτης από 9-16
gallistis
ο σκορδιλης μπορει να τελειωσει μια φαση?
Timemaster
QUOTE(gallistis @ Dec 11 2010, 18:41 ) *
ο σκορδιλης μπορει να τελειωσει μια φαση?



για να είμαι ειλικρινής μετά από αυτό το παιχνίδι δε μου πέρασε καν από το μυαλό να το σκεφτώ!
Η παραφωνία του τρόπου ανάπτυξης μας σε άμυνα και επίθεση και η έλλειψη πάθους-έντασης από τους παίχτης με σόκαραν για άλλη μια φορά!

και το χειρότερο είναι πως οι παίχτες θα πουν πως θα βελτιωθούν την επόμενη φορά
ο προπονητής πως θα είναι ένα καλό μάθημα και πως φταίνε τα δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οι τραυματισμοί, οι νέοι παίχτες, η πανσέληνος και το άδειο ΟΑΚΑ ενώ στηρίζει τους παίχτες του.
και ο "πρόεδρος" πως για όλα φταίμε εμείς που δε πάμε στο γήπεδο ενώ θα στιρίξει τον προπονητή.


Υ.Γ. Ο ΠΑΟ πάει να σπάσει το ρεκόρ με την μεγαλύτερη διαφορά πόντων στις νίκες μέσο όρο στο πρωτάθλημα
και εμείς πάμε να σπάσουμε ρεκόρ στις τριαντάρες σε δύο χρονιές.
gallistis
νικη σημερα επι του ηρακλη-οχι πολυ ευκολα παντως

http://www.esake.gr/live

ο ντανστον δειχνει να ανεβαινει-13 ποντους σημερα
χαραλαμπιδης πολυ σταθερος τα τελευταια παιχνιδια
ο σλουκας σημερα διεπρεψε 17 ποντους-6 ασιστ
ο χρυσικοπουλος πως προλαβε να κανει 4 φαουλ σε 4 λεπτα?

Timemaster
νίκη σήμερα εναντίων της ΑΕΚ με 65-74

Μια νίκη που δείχνει το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος όταν για 35 λεπτά δε μπορείς να πάρεις διαφορά και ανά διαστήματα είσαι πίσω στο σκορ από την ΑΕΚ με τόσα οικονομικά προβλήματα και με ένα ρόστερ για Α2.

Ο Ντικούδης ώρες ώρες ήταν σαν να παίζει με παιδάκια ένας από τους καλύτερους Έλληνες σουτέρ τριών πόντων αφηνόταν αμαρκάριστος σχεδόν σε όλο το παιχνίδι και ο Καστλ στα 38 του περνούσε σαν σταματημένο τον Σλούκα και τον Χαραλαμπίδη. Μελς, Σπαρκς και Μακ δε νομίζω άλλη εποχή να έπαιζαν Α1.

Και για να πάρουμε το παιχνίδι απλά ο μοναδικός παίχτης Α1 στο γήπεδο σήμερα άρχισε να παίζει και να βάζει ενέργεια στις μηχανές του. Ο Τάκερ 28 πόντους και rkg έδειξε πως αξίζει τα λεφτά του μέχρι δεκάρας. 11/16 δίποντα, 6/10 βολες, 12 ρμπάουντ 2 ασίστ ,1 κλέψιμο (άλλες 3 φορές τουλάχιστον κερδίσαμε κατοχή από την πίεση του) 3 λάθη και 10 κερδισμένα φάουλ.

Ο Μπράουν ακόμα προσαρμόζεται και έχει μεγάλες διακυμάνσεις στο παιχνίδι του. Παρόλα ταύτα φαίνεται να μπαίνει σε καλό δρόμο και να μπορεί και να σκοράρει και να δημιουργεί παίζοντας και στις δύο θέσεις των γκαρντ.

Ο τρίτος που ξεχώρισε βάση στατιστικών (μιας και βάση παιχνιδιού κατά εμέ μόνο ο Τάκερ έπαιξε) ήταν ο Ταπούτος όπου έβαλε 16 πόντους με 6/13 σουτ, 6 ριμπάουντ αλλά και με 3 λάθη και στην άμυνα ήταν σαν να παίζαμε με παίχτη λιγότερο λες και στην άμυνα οι παίχτες μας ήταν 4!

Ο Ντάνστον πήρε χρόνο (21 λεπτά) αλλά δεν υπήρχε και βρεθήκαμε να παίζουμε με 3 σε άμυνα και 4 στην επίθεση.

Η ατραξιόν πάντως σήμερα ήταν ο Μποροβνιακ που πρόλαβε σε 7 λεπτά να κάνει 3 λάθη και 3 φάουλ!!!
Από κοντά και ο παλιός καλός Σκορδίλης με 2 φάουλ σε 5 λεπτά και ένα σπασμένο στεφάνι στο ζέσταμα του ημιχρόνου.

Ο Σλούκας καλούτσικος αλλά πολύ άστοχος με 1/5 τρίποντα 2 λάθη 5 ασίστ 2 κλεψίματα

Κουμπούρας, Τσαιρέλης, Χατζηβρέττας, Χαραλαμπίδης δεν αγωνίστηκαν οι δύο πρώτοι με επιλογή προπονητή και οι δεύτεροι με δικιά τους. Για να μην είμαι άδικος ο Χαραλμαπίδης προσπάθησε λιγάκι αλλά εως εκεί.

Τέλος ο Ντούκερ ήταν κακός για άλλο ένα παιχνίδι αφήνοντας τον Τάκερ κάτω από το καλάθι να παλεύει με ψηλότερους αντιπάλους, να βλέπει πως η ομάδα του κολλάει στην επίθεση αρκετές φορές για πάνω από 3 λεπτά στους ίδιους πόντους και να μη κάνει κάποια αλλαγή ή να πάρει ταιμ άουτ.


Το αποτέλεσμα ειναι πως με μια ευνοϊκή διαιτησία εναντίων μιας ομάδος για Α2 εμείς δε μπορέσαμε να περάσουμε ένα ήσυχο απόγευμα και έπρεπε ο Τάκερ να παίξει 38:23 λεπτά για να κερδίσουμε
HLR CENATION
Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που ο Ντουκερ είχε τον Τακερ πάνω στον Ντικουδη με αποτέλεσμα να τρώει πολλούς πόντους,ενώ είχε τον Νταστον πάνω στον Μακ.Εγκλημα...

Καλός σουτέρ ο Μπράουν πάντως αλλα σε καμια περίτωση δεν είναι οργανωτής.Καλο δευτερο ημιχρονο μονο στην επιθεση ομως ο Τακερ.

Από την Αεκ ξεχώρισε ο Ντικουδης οπως κ ο Μακ στην αμυνα.ΑΝτιθετα τιποτα ο νεος της αμερικανος...
lebanon
Αφήστε τις γκρίνιες και παρ' τε χαμπάρι ότι αυτό είναι το πρωτάθλημα της Α1. Εκτός απ' τους δύο που είναι σα να έρχονται απ' το διάστημα, όλοι οι άλλοι είμαστε σε ένα καζάνι και αυτό το κάνει συναρπαστικό για όλες τις άλλες θέσεις πλην των δύο πρώτων. Ο 'Αρης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. Ο Ντρούκερ για τα μέτρα μας καλός είναι. Ήταν δηλαδή καλύτερος ο Κατσικάρης? Ή θα έκανε παπάδες ο Μπλατ? Και η ομάδα είναι τρίτη,και στο eurocup πάει καλά. Εσείς τι άλλο περιμένατε δηλαδή φέτος??? Ακούω γκρίνιες για τον Ντάνστον...Βρείτε εσείς ψηλούς που να μπορούν να παίξουν καλό ευρωπαικό μπάσκετ με 40.000...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...Ούτε στην Τανζανία....Ακούω γκρίνιες για τον Σλούκα, για τον Μπράουν και κάθε φορά κάποιος δε θα σας γεμίσει το μάτι... Ρε παιδιά, ειλικρινά, γνωρίζετε τι μπάτζετ έχουμε??? Η Λουκ Όιλ που παίξαμε στην αρχή για να μπούμε στους ομίλους έχει ΔΙΠΛΑΣΙΟ....
Timemaster
QUOTE(lebanon @ Jan 9 2011, 10:06 ) *
Αφήστε τις γκρίνιες και παρ' τε χαμπάρι ότι αυτό είναι το πρωτάθλημα της Α1. Εκτός απ' τους δύο που είναι σα να έρχονται απ' το διάστημα, όλοι οι άλλοι είμαστε σε ένα καζάνι και αυτό το κάνει συναρπαστικό για όλες τις άλλες θέσεις πλην των δύο πρώτων. Ο 'Αρης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ. Ο Ντρούκερ για τα μέτρα μας καλός είναι. Ήταν δηλαδή καλύτερος ο Κατσικάρης? Ή θα έκανε παπάδες ο Μπλατ? Και η ομάδα είναι τρίτη,και στο eurocup πάει καλά. Εσείς τι άλλο περιμένατε δηλαδή φέτος??? Ακούω γκρίνιες για τον Ντάνστον...Βρείτε εσείς ψηλούς που να μπορούν να παίξουν καλό ευρωπαικό μπάσκετ με 40.000...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...Ούτε στην Τανζανία....Ακούω γκρίνιες για τον Σλούκα, για τον Μπράουν και κάθε φορά κάποιος δε θα σας γεμίσει το μάτι... Ρε παιδιά, ειλικρινά, γνωρίζετε τι μπάτζετ έχουμε??? Η Λουκ Όιλ που παίξαμε στην αρχή για να μπούμε στους ομίλους έχει ΔΙΠΛΑΣΙΟ....



Γνωρίζω- Γνωρίζουμε το μπάτζετ της ομάδος αλλά το ερώτημα είναι γιατί έχουμε τέτοιο μπάτζετ;
που πήγαν όλα τα λεφτά των μεταγραφών;
και φυσικά ξέρουμε που.

το πρόβλημα της ομάδος δεν είναι το μπάτζετ είναι η διαχείρισή του.
εδώ και μερικά χρόνια ξοδεύτηκαν απίστευτα λεφτά για παίχτες που δεν άξιζαν ούτε το 1/3 των χρημάτων που πήραν, για κακές αλλαγές σε παίχτες και προπονητές με αποζημιώσεις κ.λ.π.

δηλαδή θέλεις να μου πεις πως αν αντί του Κουμπούρα που παίρνει 60.000ε και σκουπίζει τον πάγκο εδώ και καιρό και με τα 80.000$ του Ντάνστον και τα 90.000ε του Μπορόβνιακ δεν παίρναμε έναν σέντερ της προκοπής;
Ναι θα είχαμε για τρίτο άσσο μέχρι να επιστρέψει ο Βργίνης τον Μούτρο και για ψηλούς έναν λιγότερο όμως και τώρα που τους έχουμε σάμπως παίζουνε; 7 λεπτά χτες ο Μπορόβνιακ, 0 ο Τσαιρέλης 5 ο Σκορδίλης.

Οπότε δε μπορώ να ακούω πως είναι θέμα χρημάτων είναι θέμα διαχείρισης....
Καλύτερα να έχεις 3 ξένους να κάνουν την διαφορά και ας παίρνουν όλοι μαζί 700.000$
και από δίπλα 2 καλούς Έλληνες όπως ο Σλούκας-Βεργίνης-Ταπούτος και γεμίζεις πιτσιρικάδες με την ελπίδα πως θα σε βγουν παρά αυτό που κάνουμε φέτος και πέρσι.
rolleyes.gif





This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.