Πως βλέπετε να πηγαίνει αυτό το παιχνίδι?
Πολύ κρίσιμο παιχνίδι για το Αιγάλεω αλλά και για το Μαρούσι.
Το Μαρούσι έχει εύκολο πρόγραμμα και μπορεί να μπει στην 8άδα.
Το Αιγάλεω πέρα από το παιχνίδι με το Μακεδονικό που πρέπει σίγουρα να πάρει ψάχνει 1-2 παιχνίδια ακόμα που θα το κρατήσουν στη κατηγορία.
Περιμένουμε επιτέλους να κάνει ένα καλό παιχνίδι ο Αντερσον που το 2007 δεν υπάρχει.Μόνος του ο Κλαρκ δε μπορεί.Οσο τραβάγανε και οι δυο μαζί κάναμε νίκες.
Ο Σούλης αναμένεται να βοηθήσει αρκετά σε παιχνίδια που είναι στα μέτρα μας.
Ο Καλλινικίδης μετά τους 17 πόντους που έβαλε στον Παναθηναικό πιστεύω θα είναι ανεβασμένος ψυχολογικά.
Πολύ μου άρεσε ο Σουρλής με το Παναθηναικό.Δίνει γρήγορο ρυθμό στην ομάδα και πρέπει να του δώσει χρόνο συμμετοχής ο Σκουρτόπουλος.
Πάντως η δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο Μαρούσι
Warrior
Mar 1 2007, 13:51
Το θεωρω δυσκολο να φυγει με διπλο απο το Μαρουσι το Αιγαλεω....
Το Μαρουσι προλαβαινει,δεν προλαβαινει τα πλευ-οφ.
Φετος,ετσι οπως δειχνει αυτη την στιγμη η κατασταση,μαλλον οι 7 νικες θα δινουν σωτηρια με κριτηριο
τις διαφορες.Το μειον του Αιγαλεω ειναι οτι υστερει αν ισοβαθμησει με την ΑΕΛ που μοιαζει το 1ο φαβορι
για να ακολουθησει τον Μακεδονικο στην Α2.
Το ματς με την ΑΕΚ 3 αγωνιστικες πριν το τελος θα κρινει πολλα.
dizzy_fingers
Mar 1 2007, 19:01
Φίλτατε egaleo μετέφερα το τόπικ στο σωστό μέρος.
Δεν το γνωρίζεις καθότι καινούριος, αλλά τα τόπικ των αγώνων τα ανοίγουμε στα φόρουμ των γηπεδούχων ομάδων.
Κατά τ'άλλα καλώς μας ήρθες και να έχεις καλά ποστ
.
Για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα έλεγα τα ίδια με τον Warrior, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία της ομάδας σου εκτός έδρας.
Αλλά αν τελικά κατέβετε περισσότεροι από του Αμαρουσιώτες δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτσι.
Είναι πονηρό το ματς..
Αλλά αν τελικά κατέβετε περισσότεροι από του Αμαρουσιώτες δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτσι.
Λες να είναι πιο πολλοι? Θα έχει πλάκα τοτε.... Πάντως δεν το θεωρώ απίθανο
Όσο για το match πιστεύω ότι θα το πάρει το Μαρούσι. Αν δεν μπορούμε να νικήσουμε το αιγάλεω στην έδρα μας τότε δεν έχουμε θέση στην Α1!
Ελπίζω να μην γίνουν τίποτα παρατράγουδα με τους οπαδούς γιατί έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο να πλακώνεται χωρίς αιτία.....
Φίλε αιγάλεω ανάρτησε πανό "BasketForum" για να σε διακρίνουμε.
Από τη πλευρά των Αιγαλεωτών δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν επεισόδια.Φέτος έχουμε πάει σε πολλά εκτός έδρας παιχνίδια και δεν έγινε το παραμικρό.
Για το παιχνίδι ή που θα το κλέψουμε ή που θα το χάσουμε με πολλούς πόντους διαφορά.
Μη σας φανεί περίεργο πάντως αν οι Αιγαλεώτες αρχίσουν να μπαίνουν στο γήπεδο από το δεύτερο δεκάλεπτο.Εχει αγώνα ποδοσφαίρου στις 3 και αναμένεται να έρθουμε στο καπάκι.
Ελπίζω να μη βιαστούνε για το τζάμπολ.....
Aristofanis
Mar 2 2007, 13:41
Άνετη νίκη του Αμαρουσίου!!! :-)
Αιγαλεώτες σας περιμένουμε μήπως και έχει κόσμο το γήπεδο γιατί οι δίκοι μου είναι μετρημένοι στα δάκτυλα!
nikefalin
Mar 2 2007, 15:45
QUOTE(Aristofanis @ Mar 2 2007, 01:34 PM)
Άνετη νίκη του Αμαρουσίου!!! :-)
Αιγαλεώτες σας περιμένουμε μήπως και έχει κόσμο το γήπεδο γιατί οι δίκοι μου είναι μετρημένοι στα δάκτυλα!
Μάλλον θα ρθω κι εγώ μετά την ευγενική πρόσκληση των παιδιών του Αιγάλεω
O κυρ Βωβός 20αρικάκι θα χτυπήσει πάλι ?
Η ατμόσφαιρα του προηγούμενου Σαββάτου πάντως ήταν εκπληκτική, ήμασταν στο γήπεδο παρέα 8 ατόμων , η πλειοψηφία Παναθηναικοί και περάσαμε πολύ ωραία. Μακάρι ρε παιδιά να επικρατήσει αυτό το κλίμα, σιγά σιγά να κοπεί και το κάπνισμα μέσα στα γυμναστήρια,
Νίκος
Keekee12
Mar 3 2007, 08:50
Δεν ξέρω αν θα είμαστε πιο πολλοί ή πιο λίγοι, δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε ή αν χάσουμε. Όπως και να έχει θα ζωντανέψουμε με τις φωνές μας το πολύ όμορφο γηπεδάκι του Αγίου Θωμά και ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα είμαστε πάνω από 200 άτομα, παρά το προβλήμα ότι παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα μας στις 3.
Φίλοι μαρουσιώτες, να ξέρετε ότι ερχόμαστε με καλή διάθεση και με μόνο σκοπό να φωνάξουμε για την ομάδα μας. Δεν έχουμε δημιουργήσει πουθενά επισόδια και δεν θα δημιουργήσουμε ούτε αύριο. Καλό παιχνίδι.
HOULIGAN76
Mar 3 2007, 09:56
Μπα!Για να θυμίσω ουδέποτε έχουν γίνει επεισόδεια στον Αγιο Θωμά.Μόνο σε ενα ματς με την Αεκ είχε γίνει τζερτζελές διότι κάποιοι αγνοί φίλαθλοι της Αεκ πετάγανε δυναμιτάκια σε κάποιους φιλάθλους μας και στην συνέχεια χωρίς πάντως προφανή λόγο{μάλλον}η αστυνομία εκανε ντου στην θύρα τους,με συνέπεια να καθυστερήσει κανα τέταρτο το δευτερο ημίχρονο.
Καταρχάς διαφωνώ που ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή και παραμονές του ποδοσφαιρικύ αγώνα Ολυμπιακού-Παο,διότι θα έχει σαν επακόλουθο πολλοί να μην πάνε στον αγώνα.Πάντως ευκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε αλλά τα πλευ οφφ είναι μάλλον ονείρωξη για την εφετινή μας ομάδα παρότι έχουμε ευκολο πρόγραμμα.Ας όψεται ο Λεκα.
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
Aristofanis
Mar 4 2007, 00:36
Και play-offs να πάμε μου είναι αδιάφορο...για να παίξουμε με ΠΑΟ και να χάσουμε 2-0? Σίγα..τι 8ος τι 9ος...ας πάει καλύτερα η Ολυμπιάδα (γιατί με αυτή θα παλέψουμε για την τελευταία προνομιούχα θέση των play-offs). Επεισόδια στο Μαρούσι τα τελευταία χρόνια έχουν εκλείψει. Μόνο αυτό με την ΑΕΚ που είπες Hooligan76 υπήρξε και αυτό ήταν κόντρα οπαδών της Original με τα ΜΑΤ. Καμία σχέση με εμάς.
Δυστυχώς σήμερα το γήπεδο θα έχει μία πλευρά γεμάτη και αυτή εκεί που θα είναι του Αιγάλεω. Τουλάχιστον μπράβο στους φιλάθλους του Αιγάλεω που έχουν κάποιο κόσμο. Τι να πούμε και εμείς...που έιχαμε και σύνδεσμο φιλάθλων και όταν παίζαμε με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ ή ΑΕΚ πολλά μέλη ξεχνάγανε το Μαρούσι και πηγαίναν και καθόντουσαν με τις μεγάλες ομάδες...και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα των συνοικιακών ομάδων.
Προβλέπω (βλέπω μακρία αλλα...) στην τελευταία αγωνιστική της Α1 που παίζουμε εντός με τον Μακεδονικό να κάνουμε αρνητικό ρεκορ εισιτηρίων στην Α1 !
Κατα τα αλλά πάμε να συγκριθούμε ως πρωτάθλημα με την Ισπανία, την Ιταλία & την Ρωσία...
Aristofanis
Mar 4 2007, 21:31
Απλά....
Reinaldas Seibutis...
Δείτε το βίντεο του αγώνα και δείτε που πριν την τελευταία φασή μετά το ταιμ ουτ χαμογέλουσε...λες και ήξερε την συνέχεια
Κρίμα χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε το διπλό παραμονής.
Τεράστιο λάθος του Σκουρτόπουλου που πήρε τάιμ άουτ στα 7 δεύτερα δίνοντας δικαίωμα στο Μαρούσι να οργανώσει την επίθεση του.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.