και τωρα ιδου τα προγνωστικα του γκουρου του μοσχαριου....πιστευω πολυ δυσκολη αγωνιστικη και ο νικητης θα ειναι μεγαλος γκουρου....ιδου:
ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2
ο κουρος δε με τρελανε...αν τα καλυβια βρουν αντιδοτο και για τον χοντρο τους θα κερδισουν ψιλοευκολα..
μια επιφυλαξη γιατι η τελευταια αποστολη των καλυβιων στην πεντελη εφερε τον διασυρμο τους...
ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2
λογικα η πολιτεια θα εχει απουσιες...η πεντελη ειναι ομαδα τρενο πια...και κουτσα στραβα θα κερδισει...
ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2
θα παιξει ο παπαδεας ή όχι??? τελοσπαντων θα πονταρω επιτηδες υπερ εκαλης μπας και χασει
ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2
εδω ειμαστε....η ομαδα θα βγαλει νυχια και θα παει για την μεγαλη νικη που θα αλλαξει προσωρινα τις ισορροπιες..με τα καλυβια εκτος μας ξεφυγε στο τελος..το κακο ειναι οτι η παλληνη μας ξερει πολυ καλα και με το οργανωμενο και εξυπνο παιχνιδι τους πιθανον να μας μπλοκαρουν...γιαυτο πιστευω αν φαμε 50-55 ποντους εχει καλα...αν φαμε παραπανω δυσκολα σωζομαστε..η αμυνα θα κρινει το παιχνιδι....σιγουρα η παλληνη ειναι πιο ομαδα,πιο οργανωμενη,σαφως περισσοτερο προπονημενη και παιζει και στην εδρα της...αλλα εχουμε και μεις τα δικα μας οπλα...αυριο τα σπουδαια..
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....δυσκολο ματσακι, αλλα αν δεν το παρει η κηφισια παει για φουντο..εχω εμπιστοσυνη στη λυσσα του λυκου...μετα ομως θα αναλαβω εγωωωω
ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1
θα παιξω και την εκπληξη...μονο και μονο για την αναφορα του gk1, που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...απλα παλι η τουφα πρεπει να το παρει , αλλιως και αυτη για φουντο..
ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 1
αυτην την αγωνιστικη αποφασισα να παιξω αουτσαιντερ....ειναι και επιθυμια μου να κερδισει το Λαγονησι, γιατι αλλιωτικα η Αρτεμις γινεται επικινδυνη....
οπως ειπα δυσκολη αγωνιστικη...με τις προβλεψεις μου μπορει και να εκτεθω οπως και οι υπολοιποι...
για να δουμε...
παντως πιστευω εξ ορισμου ειναι ολα ντερμπαρες...μεγαλες μαχες.....αυτες οι 5-6 αγωνιστικες θα εχουν το μεγαλυτερο ενδιαφερον..μετα θα αρχισουν και τα αδιαφορα παιχνιδια και αλλα παρατραγουδα..
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΙΚ ΤΟΥ...........