Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
triponter
QUOTE(didi @ Jan 21 2008, 23:04 ) *
bball.gif ama xereis kali raketa kali omos prosehe,apo aprilio parea....ti basket????amos,raketa 350,tretorn balaki kai polemos.....anupomono na se valo apenanti triponter.......... bball.gif

ακου νεαρε didi... ακου τον παλιο να μαθαινεις...

Στο μπασκετακι δε λεω ειμαι ενας κοντος,καραφλας,αμπαλος και ασχημος που σερνω το κορμι μου στα γηπεδα της γέσκα για τουρισμο..οποτε με εχετε ευκολα...

Στην ρακετα ομως φιλε μου, δεν εχει κανεις στον ηλιο μοιρα απεναντι μου..αμα θελεις ομως μπορεις να ερθεις στην παραλια ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΙΟΥ (near ΚΕΡΑΤΕΑ) που παραδιδω δωρεαν μαθηματα...

και για αρχη φερε πραγματικη ρακετα τεννις..ξερεις αυτες τις μεγαλες....οταν μαθεις θα σου δωσω καμια πλαστικη και μετα βλεπουμε...
................................................................................
..............
triponter
QUOTE(milos babic @ Jan 22 2008, 22:18 ) *
πιο καλη ομαδα η εκαλη

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1
η παλληνη δεν κανει 2η ηττα σερι...

μονος ασος η παλληνη...και το πιο αμφιροπο βασει βαθμολογιας, το πολιτεια-πεντελη

επειδη εισαι και πολυ σιγουρος, αμα κερδισουμε θα μπεις τιμωρια .....

και ξερεις ποια θα ειναι η τιμωρια???

= θα γινεις επιτελους ανθρωπος....δηλαδη σαν και εμας..(TF, TRIPONTER, LYKOS)....δηλαδη δεν θα πηγαινεις προπονησεις, θα τρως πρωι-μεσημερι-βραδι αγριογουρουνο και παιδακια, θα γινεις 100κιλα και επισης θα μπεκροπινεις....
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Jan 23 2008, 02:31 ) *
επειδη εισαι και πολυ σιγουρος, αμα κερδισουμε θα μπεις τιμωρια .....

και ξερεις ποια θα ειναι η τιμωρια???

= θα γινεις επιτελους ανθρωπος....δηλαδη σαν και εμας..(TF, TRIPONTER, LYKOS)....δηλαδη δεν θα πηγαινεις προπονησεις, θα τρως πρωι-μεσημερι-βραδι αγριογουρουνο και παιδακια, θα γινεις 100κιλα και επισης θα μπεκροπινεις....

Μονο εγω σας πιστευω ρε μαυρογατα οτι θα κανετε διπλο
gk1
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 22 2008, 20:16 ) *
Ας δωσω κι εγω τα προγνωστικα μου.

ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 1 (καποια στιγμη θα κανει σταση το τρενο)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1 (δεν υπαρχουν αλλα περιθωρια)

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2
Για να δουμε τωρα που ειναι δυσκολα τα ματσακια
ποιοι ειναι οι γκουρου

θελω να πιστευω οτι μπερδεψες τα σημεια smiley.gif και εβαλες ασσο και θα το αλλαξεις συντομα αλλιως φιλε λυκε και αλεπου λυπαμαι αλλα θα πας κουβα 68.gif 68.gif smiley.gif smiley.gif
X.A.D.
ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2 Δεν νομιζω να τους εμποδισει το γηπεδο

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 1 Απλα ετσι νομιζω.Και λογω εδρας

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2 Μεγαλη διαφορα ποιοτητας

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1 Τριποντερ,θα χασετε ευκολα πιστευω,παρ'ολο που ειστε καλοι

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2 Δυσκολα,αλλα πιστευω θα το παρει στη δυναμη

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2 Καλοι παικτες ,κακη ομαδα για την Τουφα.Ο Μαραθωνας πολυ σκληρος πλεον

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2 Tασο γερα,παρ'τους τα μυαλα.Αλλα δυσκολα τα πραγματα για παραμονη.Δεν θα χαριστει η Αρτεμις.Ξερεις ποσο πολυ ειμαι μαζι σας

Ευχες για μια υγιη και καθαρη αγωνιστικη

Και καλυτερους διαιτητες βεββαια χωρις λαθη και δολους(αν υπαρχουν.Που δεν το νομιζω) wink.gif wink.gif wink.gif
lord7
διαφορα οπαδου και φιλαθλου[b][i][u]

ο οπαδος θα βρισει απο το πρωτο 5λεπτο το λιγοτερο....αναλογα αν νικαει η ομαδα του
ο φιλαθλος θα σχολιασει ενα λαθοσ διαιτητη με τον διπλανο του που συνηθως ειναι φιλαρακια

ο οπαδος εχει πρωτο στοχο τον διαιτητη...αν ειναι καλοσ(πραγμα σπανιο για τον οπαδο) τοτε ειναι η ανικανοτητα των παιχτων (παντα αν ο οπαδος ηταν μεσα στο γηπεδο θα το εκανε καλυτερα) αν και οι παιχτεσ παιζουν καλα τοτε παμε στην λθση του προπονητη που ειναι ασχετος(εκει να δειτε αν ηταν προπονητης ο οπαδος θα εκανε την ομαδα να ανεβει κατηγορια,....προπονητες τησ κερκιδας)αν και ο προπονητης ειναι καλος....τοτε φταιει η διοικηση που δεν παιρνει παιχτεσ κτλ..

ο φιλαθλος απλα θα σχολιασει καποιεσ αποφασεισ παιχτων η προπονητη απλα και διακριτικα...

ο οπαδος βασικα εχει κομπλεξ.....προσωπικα στο σπιτι....ισως κανει κανα στριφτο μα ερχεται στο γηπεδο για να ξεδωσει..

ο φιλαθλος ερχεται στο γηπεδο να δει εναν αγωνα μπασκετ..να χαρει το αθλημα και συνηθως κανει αρνητικα σχολια μονο για τους οπαδους που στην τελικα δεν τον αφηνουν να χαρει αυτε τισ 2 ωρες κατι που τον ευχαριστει

ο οπαδος νομιζει οτι μπασκετ ειναι η μπαλα και το καλαθι μονο..α και οτι καθε επαφη ειναι φαουλ μονο για την ομαδα του...απο κανονισμους...ουτε καν ξερει οτι υπαρχουν βιβλια απο φιβα....
ο φιλαθλος ειναι 2 κατηγοριων....αυτοσ που γνωριζει λιγα και σχολιασει και ρωταει και συνεχωσ μαθαινει..
αυτος που γνωριζει πολλα και συνηθως γελαει με τισ μ....που λεει ο οπαδος

τα γηπεδα θελουν φιλαθλους...οχι οπαδους.....[b]
didi
QUOTE(triponter @ Jan 23 2008, 00:23 ) *
ακου νεαρε didi... ακου τον παλιο να μαθαινεις...

Στο μπασκετακι δε λεω ειμαι ενας κοντος,καραφλας,αμπαλος και ασχημος που σερνω το κορμι μου στα γηπεδα της γέσκα για τουρισμο..οποτε με εχετε ευκολα...

Στην ρακετα ομως φιλε μου, δεν εχει κανεις στον ηλιο μοιρα απεναντι μου..αμα θελεις ομως μπορεις να ερθεις στην παραλια ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΙΟΥ (near ΚΕΡΑΤΕΑ) που παραδιδω δωρεαν μαθηματα...

και για αρχη φερε πραγματικη ρακετα τεννις..ξερεις αυτες τις μεγαλες....οταν μαθεις θα σου δωσω καμια πλαστικη και μετα βλεπουμε...
................................................................................
..............

bball.gif xaxaxaxaxaxaxa....ehei kleisei apo tora!!!!!tha ta poume stin amo.... bball.gif
X.A.D.
Σωστος lord7. 41.gif
Αλλα απ'το ενα μπαινει,απ'το αλλο βγαινει.Δεν βγαζεις ακρη
Καλα τα πες παντως.Βεββαια θα μπορουσες να γραψεις αλλες 50.000 λεξεις.Αλλα και αυτα ειναι κατι
dizzy_fingers
QUOTE(lord7 @ Jan 23 2008, 15:24 ) *
διαφορα οπαδου και φιλαθλου[b][i][u]
....................
.....................

Μόλις τώρα παρατήρησα ότι το πόσταρες 5-6 φορές σε διαφορετικά σημεία του φόρουμ.

Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό, μία φορά (το πολύ ανά κατηγορία) το βλέπει ο κόσμος wink.gif.
lord7
QUOTE(dizzy_fingers @ Jan 23 2008, 14:44 ) *
Μόλις τώρα παρατήρησα ότι το πόσταρες 5-6 φορές σε διαφορετικά σημεία του φόρουμ.

Δε χρειάζεται να το κάνεις αυτό, μία φορά (το πολύ ανά κατηγορία) το βλέπει ο κόσμος wink.gif.

το ποσταρα σε α,β,γ αντρων και α,β γυναικων φιλε μου
kvgs
Να δωσω και εγω τα προγνωστικα μου σε μια αγωνιστικη που μυριζει πολυ διπλο (ελπιζω οχι και ΠΑΡΑ πολυ wink.gif)

ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2 (με τοσο καλη περιφερεια τα Καλυβια λογικα δε χανουν)

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2 (η Πολιτεια υστερει αρκετα σε υψη)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2 (οριακα 2, αν παιξουν χωρις απουσιες τα Μελισσια το βαζω ασο, αν το δεχτει η επιτροπη)

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2 (πιστευω οτι εχει κανει λιμιτ απ η Παλληνη και πουλαω σε καλη τιμη 69.gif )

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1 ( εστω και δυσκολα )

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1 ( θα το προτιμουσα 2πλο αυτο, αλλα πιστευω οτι θα κερδισει στην εδρα της καποια ματσακια η Τουφα)

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2 ( ντερμπακι )
LordOfTheCourts
ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1 μακάρι να με παεί κουβά

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 1
trifyllo
Καλησπέρα σε όλους

Ελπίζω το κύπελό μου για το 7/7 να είναι έτοιμο... w00t.gif w00t.gif w00t.gif
triponter
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 23 2008, 04:04 ) *
Μονο εγω σας πιστευω ρε μαυρογατα οτι θα κανετε διπλο

καλα ρε γκουρου της αποτυχια, πως σου ηρθε αυτο παλι???? μας εχεις καταθαψει, μας παιζεις συνεχως ηττα, μας λες χοντρους και καραφλους και τωρα σου ηρθε θεια επνευση οτι θα κερδισουμε???

ρε ζορια που τραβαει ο κοσμος!! τι πινεις και δε μας δινεις????

παντως επειδη θελω να στη σπασω και να σε στειλω κουβα ειμαι ικανος να το δωσω στεγνα το ματσακι tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(kvgs @ Jan 23 2008, 17:56 ) *
Να δωσω και εγω τα προγνωστικα μου σε μια αγωνιστικη που μυριζει πολυ διπλο (ελπιζω οχι και ΠΑΡΑ πολυ wink.gif)

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2 (οριακα 2, αν παιξουν χωρις απουσιες τα Μελισσια το βαζω ασο, αν το δεχτει η επιτροπη)

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2 (πιστευω οτι εχει κανει λιμιτ απ η Παλληνη και πουλαω σε καλη τιμη 69.gif )

κυριε KVQS λογικο το αιτημα σας για το παιχνιδι Μελισσια - εκαλη..η επιτροπη το κανει δεκτο..αμα θελετε βαλτε και υποκατηγοριες στην προβλεψη σας .....δηλαδη:

1) παιζω 1 αν παιξει ο Παπαδεας
2) παιζω 2 αν χιονισει
3) παιζω 1 αν κλασει ο 1 διατητης και ο 2ος φοραει περουκα κτλλλλλλλλ.....

ρε θα μας τρελανετε ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

ακου εκει βαζω 2, αλλα αμα η γιαγια μου εχει πατινια βαζω 1....οταν παιζεις στοιχημα ΟΠΑΠ γραφεις στο δελτιο και τις υποκατηγοριες σου???? 24.gif 24.gif 24.gif

η επιτροπη δεχεται το σημειο 2, και βεβαια καταλαβαινεις γιατι!!!

οσο για το Παλληνη-Γερακας πολυ καλη αναλυση και αν εχεις καμια ειδησουλα για μετοχουλες πες μας στο off-topik (μην γκρινιαζουν οι terminator)...
triponter
QUOTE(LordOfTheCourts @ Jan 23 2008, 18:16 ) *

ημαρτον......προδοτη....ρε ειναι δυνατον να μας παιζεις οτι θα χασουμε????

ιεροσυλε shot.gif shot.gif shot.gif kill.gif

για το κυπελλο κανεις τα παντα ε???

QUOTE(trifyllo @ Jan 23 2008, 19:54 ) *
Καλησπέρα σε όλους
Ελπίζω το κύπελό μου για το 7/7 να είναι έτοιμο... w00t.gif w00t.gif w00t.gif

καλα αγορι μου τριφυλλο..μην ανησυχεις ειναι ολα ετοιμα...

πηρα το δημο Αθηναιων τηλεφωνο και μου ειπαν οτι θα μου δανεισουν μερικους καδους απορριματων για να σου μοιραζω καθε φορα που δινεις προγνωστικα...

γεια σου " GRANDE ΚΟΥΒΑΣ"
mikrosTheoulis
ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ μεγάλο 2
X.A.D.
Μια πληροφορια της τελευταιας στιγμης,για οσους παιξαμε το Λαγονησι να χασει(ολοι δηλαδη) 19.gif
Ο Τασος ο Φρουσιος εκανε το πρωι προπονηση με το παιδικο,το μεσημερι με το εφηβικο,το απογευμα με το ανδρικο,και το βραδυ επαιξε διπλο με τους βετερανους εναντιον των γυναικων.Εμαθα πως ηταν super,και για επιβραβευση,απο την ομαδα του εφαγε δυο κοτετσια κοτοπουλο να καρδαμωσει.Σημερα θα κανει μια απλη συντηρηση με 3 προπονησεις,και αυριο θα ναι ετοιμος για grande εμφανιση. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Επαναλαμβανω.Απλα μια πληροφορια ηταν.
Για τις οποιες αλλαγες επικοινωνηστε με τον triponter στη δουλεια του 090-69696969. Ζητηστε την Λαουρα.Θα βγει ο ιδιος.
TF LAGONHSI
QUOTE(mikrosTheoulis @ Jan 24 2008, 00:02 ) *
ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 1

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ μεγάλο 2

ρε φιλαράκι μάλλον παίζεις Άρτεμις, για να είσαι τόσο σίγουρος.
TF LAGONHSI
QUOTE(X.A.D. @ Jan 24 2008, 09:19 ) *
Μια πληροφορια της τελευταιας στιγμης,για οσους παιξαμε το Λαγονησι να χασει(ολοι δηλαδη) 19.gif
Ο Τασος ο Φρουσιος εκανε το πρωι προπονηση με το παιδικο,το μεσημερι με το εφηβικο,το απογευμα με το ανδρικο,και το βραδυ επαιξε διπλο με τους βετερανους εναντιον των γυναικων.Εμαθα πως ηταν super,και για επιβραβευση,απο την ομαδα του εφαγε δυο κοτετσια κοτοπουλο να καρδαμωσει.Σημερα θα κανει μια απλη συντηρηση με 3 προπονησεις,και αυριο θα ναι ετοιμος για grande εμφανιση. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
Επαναλαμβανω.Απλα μια πληροφορια ηταν.
Για τις οποιες αλλαγες επικοινωνηστε με τον triponter στη δουλεια του 090-69696969. Ζητηστε την Λαουρα.Θα βγει ο ιδιος.

ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΆΚΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΣΧΕΔΟΝ
την τελευταία φορά με Τούφα σε πήγα γουβά ελπίζω και την Παρασκευή να κάνω το ίδιο
TF LAGONHSI
QUOTE(LordOfTheCourts @ Jan 23 2008, 20:16 ) *
ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 2

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 1

thanks για την υποστήριξη φιλαράκι είσαι απο τους λίγους που μας πιστεύουν και θεωρώ πως κάποια στιγμή θα το αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τελειωμένοι 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
prezakias4
EXEI ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ.
TF LAGONHSI
είναι θέμα επιβίωσης το αυριανό ματσάκι και δυστυχώς κατεβαίνουμε με σημαντικές απουσίες -5 παίκτες αλλά θα το παλέψουμε και για αυτούς μέχρι τέλους να είστε σίγουροι λαμόγια που μας παίξατε όλοι να χάσουμε ντροπή σας ρε την άλλη φορά δεβ θα σας αφήσω ούτε ενα παιδάκι να φάτε smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gk1
QUOTE(kvgs @ Jan 23 2008, 19:56 ) *

ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2 (με τοσο καλη περιφερεια τα Καλυβια λογικα δε χανουν)

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2 (η Πολιτεια υστερει αρκετα σε υψη)

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1 ( εστω και δυσκολα )

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1 ( θα το προτιμουσα 2πλο αυτο, αλλα πιστευω οτι θα κερδισει στην εδρα της καποια ματσακια η Τουφα)

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 2 ( ντερμπακι )

ΚΑΙ εισαι τοσο σιγουρος οτι ενα απο αυτα τα ματσακια θα ειναι με εμας?? smiley.gif smiley.gif
του λογου σου που παιζεις?
εχουμε παιξει μαζι?? blink.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(triponter @ Jan 24 2008, 01:41 ) *
καλα ρε γκουρου της αποτυχια, πως σου ηρθε αυτο παλι???? μας εχεις καταθαψει, μας παιζεις συνεχως ηττα, μας λες χοντρους και καραφλους και τωρα σου ηρθε θεια επνευση οτι θα κερδισουμε???

ρε ζορια που τραβαει ο κοσμος!! τι πινεις και δε μας δινεις????

παντως επειδη θελω να στη σπασω και να σε στειλω κουβα ειμαι ικανος να το δωσω στεγνα το ματσακι tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Ικανο σε εχω απο την ζηλια σου που θα παρω το κυπελλο,
αυτην την εβδομαδα να χασεις το ματς επιτηδες.
Αλλα εδω μεχρι και οι παιχτες της ομαδας σου (Λορντ οφ δε κουβ)
παιζουν οτι θα χασετε, μηπως να το αλλαξω???

Τα γηπεδα θελουν οπαδους που να φωναζουν και να βριζουν,
να πετανε αντικειμενα, να κανουν επεισοδια, να αναβουν φωτιες,
να ξηλωνουν καθισματα.
Τι να τους κανουμε τους φιλαθλους που τρωνε ποπκορν και πατατακια???
Να πανε στο μεγαρο να δουνε την λιμνη με τους κυκνους και τις παπιες
Ας τρωγανε κανα πα'ι'δακι τουλαχιστον ή καμια προβατινα
οι ξενερωτοι
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(TF LAGONHSI @ Jan 24 2008, 13:10 ) *
είναι θέμα επιβίωσης το αυριανό ματσάκι και δυστυχώς κατεβαίνουμε με σημαντικές απουσίες -5 παίκτες αλλά θα το παλέψουμε και για αυτούς μέχρι τέλους να είστε σίγουροι λαμόγια που μας παίξατε όλοι να χάσουμε ντροπή σας ρε την άλλη φορά δεβ θα σας αφήσω ούτε ενα παιδάκι να φάτε smiley.gif smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Αρχισες την κλαψα παλι μωρη Μαρθα Βουρτση?????
Και εμεις χωρις Λεντεσμα, Στολτιδη, Μπραβο, Ντομι,και ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ
παιζαμε, αλλα σας ριξαμε ΤΕΣΣΕΡΑ.

Να παιξεις και για αυτους που λειπουν
και οχι μονο να τρως τις μεριδες τους
kvgs
QUOTE(gk1 @ Jan 24 2008, 11:44 ) *
ΚΑΙ εισαι τοσο σιγουρος οτι ενα απο αυτα τα ματσακια θα ειναι με εμας?? smiley.gif smiley.gif
του λογου σου που παιζεις?
εχουμε παιξει μαζι?? blink.gif

Γενικα φιλε gk1 ο,τι εχει να κανει με προβλεψη, στοιχημα και τα σχετικα, απαιτει ολίγον απο παπαρολογία, αναλυσεις α λα αλεφαντος, αριθμολογια, χαρτομαντεια, φιαλες ουισκι (μεθοδος Λυκος - σε απευθειας συνδεση με κουβα) κλπ

Αρα, για να απαντησω και στην ερωτηση σου, ναι ειμαι σιγουρος οτι η Τουφα θα το παρει το ματσακι wink.gif
loufer
V-Span???
Ο Δημήτρης Παπαντωνίου έφυγε από την Παλλήνη?
Ξέρεις που έχει πάει?
v-span
Νομίζω ότι έχει σταματήσει το μπάσκετ. Γιατί ρωτάς?
loufer
QUOTE(v-span @ Jan 24 2008, 14:53 ) *
Νομίζω ότι έχει σταματήσει το μπάσκετ. Γιατί ρωτάς?

Φιλαράκια από τα πολύ παλιά χρόνια, είχαμε πάει ένα φεγγάρι στον Τρίτωνα μαζί...
εσύ είσαι χρόνια Παλλήνη?
Σκοπεύεις να στεναχωρήσεις τον Triponter αύριο?
3 laloun kai 2 xoreuoun
Η ωρα η μεγαλη εφτασε!!!!Μετα την καταραμενη 3 Νοεμβρη και ωρα περιπου 22.15 πατωντας της μαυρογατας "Λυκου" το ποδι παθαινα μερικη ριξη προσθιου χειαστου sad.gif

Ομως η 23 Ιανουαριου "εχθες το βραδυ" ηταν φοβερη μερα γιατι εκανα την πρωτη προπονηση μου!!!Τριποντερ, Λυκε, Πηγασε, Τφ...........Ι am back!!!!

shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif shot.gif
v-span
QUOTE(loufer @ Jan 24 2008, 12:56 ) *
Φιλαράκια από τα πολύ παλιά χρόνια, είχαμε πάει ένα φεγγάρι στον Τρίτωνα μαζί...
εσύ είσαι χρόνια Παλλήνη?
Σκοπεύεις να στεναχωρήσεις τον Triponter αύριο?

Δεύτερο χρόνο είμαι στην ομάδα. Κοίτα για αύριο ότι το σκοπεύω το σκοπεύω, να δούμε αν θα το πράξω κιόλας. Πάντως μετά που θα πάμε για φαγητό ότι και να έχει γίνει όρεξη θα έχει...
gk1
QUOTE(kvgs @ Jan 24 2008, 14:46 ) *
Γενικα φιλε gk1 ο,τι εχει να κανει με προβλεψη, στοιχημα και τα σχετικα, απαιτει ολίγον απο παπαρολογία, αναλυσεις α λα αλεφαντος, αριθμολογια, χαρτομαντεια, φιαλες ουισκι (μεθοδος Λυκος - σε απευθειας συνδεση με κουβα) κλπ

Αρα, για να απαντησω και στην ερωτηση σου, ναι ειμαι σιγουρος οτι η Τουφα θα το παρει το ματσακι wink.gif

φιλε kvgs λυπαμαι που το λεω αλλα λολο καποιον νεων που μολις εμαθα θα πω και γω οτι οντως το ματσακι ειναι για 1 και ευκολα δτστυχως για εμας 68.gif 68.gif !!
τες πα γινονται αυτα sad.gif sad.gif

δεν ειπες ομως που παιζεις?? evilmonkey.gif
v-span
Έπαθε κάτι ο Ζαφειρόπουλος να υποθέσω;
gk1
QUOTE(v-span @ Jan 24 2008, 16:48 ) *
Έπαθε κάτι ο Ζαφειρόπουλος να υποθέσω;

να ηταν μονο αυτος καλα θα ηταν!! smiley.gif
ζαφειροπουλος εγω και ο καλαντωνεας ολοι εκτος!!
οποτε καταλαβαινεις shot.gif shot.gif shot.gif
dimaster
QUOTE(prezakias4 @ Jan 24 2008, 10:47 ) *

γιατι φιλε μου?
τι θες να μαθεις.......
lord7
τελευταια φορα που ποσταρω για διαιτησια...εχω βαρεθει τα ιδια συνεχεια...

λοιπον 2 ερωτησεις....

1)εχετε δει διαιτητες επαρχιας η ακομα και της εσκανα?????? της εσκα ειναι οι καλυτεροι...
2)ακουγεται(το εμαθα απο γνωστο διαιτητη) οτι εσκα και εσκανα μαλλον θα γινει ενωσει (οσο αφορα διαιτητες)
να σας δω αν γινει αυτο του χρονου που θα σας σφυριζουν της εσκανα τι θα λετε....και αν ειναι και οι δυο απο
εσκανα τοτε θα παρακαλατε να ειχατε παλι της εσκα
triponter
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Jan 24 2008, 13:09 ) *
Η ωρα η μεγαλη εφτασε!!!!Μετα την καταραμενη 3 Νοεμβρη και ωρα περιπου 22.15 πατωντας της μαυρογατας "Λυκου" το ποδι παθαινα μερικη ριξη προσθιου χειαστου sad.gif

Ομως η 23 Ιανουαριου "εχθες το βραδυ" ηταν φοβερη μερα γιατι εκανα την πρωτη προπονηση μου!!!Τριποντερ, Λυκε, Πηγασε, Τφ...........Ι am back!!!!

41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

συγχαρητηρια....αντε σιδερενιος και ειθε να γεμιζεις τα καλαθια των αντιπαλων (εκτος απο το ματς μας..που μαλλον επειδη εγω θα σε φυλαω θα κανεις ατομικο ρεκορ καριερας...)

ΤΡΕΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...ΓΥΡΙΣΕ Ο 3 ΠΛΕΚΟΥΝ, 3 ΧΟΡΕΥΟΥΝ....

αντε ρε καλα παιχνιδια και παντα με υγεια...

QUOTE(v-span @ Jan 24 2008, 13:21 ) *
Δεύτερο χρόνο είμαι στην ομάδα. Κοίτα για αύριο ότι το σκοπεύω το σκοπεύω, να δούμε αν θα το πράξω κιόλας. Πάντως μετά που θα πάμε για φαγητό ότι και να έχει γίνει όρεξη θα έχει...

μαγειρακο οπως παντα εχεις δικιο...

αν κερδισουμε θα το καταβροχθησω ολα απο την χαρα μου...

και αν χασουμε παλι θα τα σχισω ολα για να παρηγορηθω...

το αποτελεσμα ειναι ιδιο..θα φαω σαν ζωον.. icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
triponter
και τωρα ιδου τα προγνωστικα του γκουρου του μοσχαριου....πιστευω πολυ δυσκολη αγωνιστικη και ο νικητης θα ειναι μεγαλος γκουρου....ιδου:

ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2
ο κουρος δε με τρελανε...αν τα καλυβια βρουν αντιδοτο και για τον χοντρο τους θα κερδισουν ψιλοευκολα..
μια επιφυλαξη γιατι η τελευταια αποστολη των καλυβιων στην πεντελη εφερε τον διασυρμο τους...

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2
λογικα η πολιτεια θα εχει απουσιες...η πεντελη ειναι ομαδα τρενο πια...και κουτσα στραβα θα κερδισει...

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2
θα παιξει ο παπαδεας ή όχι??? τελοσπαντων θα πονταρω επιτηδες υπερ εκαλης μπας και χασει tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2
εδω ειμαστε....η ομαδα θα βγαλει νυχια και θα παει για την μεγαλη νικη που θα αλλαξει προσωρινα τις ισορροπιες..με τα καλυβια εκτος μας ξεφυγε στο τελος..το κακο ειναι οτι η παλληνη μας ξερει πολυ καλα και με το οργανωμενο και εξυπνο παιχνιδι τους πιθανον να μας μπλοκαρουν...γιαυτο πιστευω αν φαμε 50-55 ποντους εχει καλα...αν φαμε παραπανω δυσκολα σωζομαστε..η αμυνα θα κρινει το παιχνιδι....σιγουρα η παλληνη ειναι πιο ομαδα,πιο οργανωμενη,σαφως περισσοτερο προπονημενη και παιζει και στην εδρα της...αλλα εχουμε και μεις τα δικα μας οπλα...αυριο τα σπουδαια..

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....δυσκολο ματσακι, αλλα αν δεν το παρει η κηφισια παει για φουντο..εχω εμπιστοσυνη στη λυσσα του λυκου...μετα ομως θα αναλαβω εγωωωω wink.gif

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1
θα παιξω και την εκπληξη...μονο και μονο για την αναφορα του gk1, που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...απλα παλι η τουφα πρεπει να το παρει , αλλιως και αυτη για φουντο..

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 1
αυτην την αγωνιστικη αποφασισα να παιξω αουτσαιντερ....ειναι και επιθυμια μου να κερδισει το Λαγονησι, γιατι αλλιωτικα η Αρτεμις γινεται επικινδυνη....

οπως ειπα δυσκολη αγωνιστικη...με τις προβλεψεις μου μπορει και να εκτεθω οπως και οι υπολοιποι...
για να δουμε...

παντως πιστευω εξ ορισμου ειναι ολα ντερμπαρες...μεγαλες μαχες.....αυτες οι 5-6 αγωνιστικες θα εχουν το μεγαλυτερο ενδιαφερον..μετα θα αρχισουν και τα αδιαφορα παιχνιδια και αλλα παρατραγουδα..

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΙΚ ΤΟΥ...........
mog#4
paidia kainourgios edw 77.gif apo oti diavasa katalava oti aurio 8 eimai antipalos tou lukou....xaxaxaa...pws t vlepeis yhle t matsaki??? bball.gif [font=Comic Sans Ms]
gk1
QUOTE(triponter @ Jan 24 2008, 19:54 ) *
και τωρα ιδου τα προγνωστικα του γκουρου του μοσχαριου....πιστευω πολυ δυσκολη αγωνιστικη και ο νικητης θα ειναι μεγαλος γκουρου....ιδου:

ΚΟΥΡΟΣ - ΚΑΛΥΒΙΑ 2
ο κουρος δε με τρελανε...αν τα καλυβια βρουν αντιδοτο και για τον χοντρο τους θα κερδισουν ψιλοευκολα..
μια επιφυλαξη γιατι η τελευταια αποστολη των καλυβιων στην πεντελη εφερε τον διασυρμο τους...

ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΠΕΝΤΕΛΗ 2
λογικα η πολιτεια θα εχει απουσιες...η πεντελη ειναι ομαδα τρενο πια...και κουτσα στραβα θα κερδισει...

ΜΕΛΙΣΣΙΑ - ΕΚΑΛΗ 2
θα παιξει ο παπαδεας ή όχι??? τελοσπαντων θα πονταρω επιτηδες υπερ εκαλης μπας και χασει tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ΠΑΛΛΗΝΗ - ΓΕΡΑΚΑΣ 2
εδω ειμαστε....η ομαδα θα βγαλει νυχια και θα παει για την μεγαλη νικη που θα αλλαξει προσωρινα τις ισορροπιες..με τα καλυβια εκτος μας ξεφυγε στο τελος..το κακο ειναι οτι η παλληνη μας ξερει πολυ καλα και με το οργανωμενο και εξυπνο παιχνιδι τους πιθανον να μας μπλοκαρουν...γιαυτο πιστευω αν φαμε 50-55 ποντους εχει καλα...αν φαμε παραπανω δυσκολα σωζομαστε..η αμυνα θα κρινει το παιχνιδι....σιγουρα η παλληνη ειναι πιο ομαδα,πιο οργανωμενη,σαφως περισσοτερο προπονημενη και παιζει και στην εδρα της...αλλα εχουμε και μεις τα δικα μας οπλα...αυριο τα σπουδαια..

ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ 1
γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ.....δυσκολο ματσακι, αλλα αν δεν το παρει η κηφισια παει για φουντο..εχω εμπιστοσυνη στη λυσσα του λυκου...μετα ομως θα αναλαβω εγωωωω wink.gif

ΤΟΥΦΑ - ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 1
θα παιξω και την εκπληξη...μονο και μονο για την αναφορα του gk1, που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο αληθευει...απλα παλι η τουφα πρεπει να το παρει , αλλιως και αυτη για φουντο..

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΑΡΤΕΜΙΣ 1
αυτην την αγωνιστικη αποφασισα να παιξω αουτσαιντερ....ειναι και επιθυμια μου να κερδισει το Λαγονησι, γιατι αλλιωτικα η Αρτεμις γινεται επικινδυνη....

οπως ειπα δυσκολη αγωνιστικη...με τις προβλεψεις μου μπορει και να εκτεθω οπως και οι υπολοιποι...
για να δουμε...

παντως πιστευω εξ ορισμου ειναι ολα ντερμπαρες...μεγαλες μαχες.....αυτες οι 5-6 αγωνιστικες θα εχουν το μεγαλυτερο ενδιαφερον..μετα θα αρχισουν και τα αδιαφορα παιχνιδια και αλλα παρατραγουδα..

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΠΙΚ ΤΟΥ...........

εγω οταν λεω ειδησης ειναι παντα σωστες και οχι της πλακας!! icon_wave.gif icon_wave.gif
ζαφειροπουλος 1000% εκτοσ και για 3 βδομαδες εκανε μια μικρο επεμβαση στο ποδι
καλαντωνεας μεγαλο προβλημα στο χτυπημενο γονατο 90% δεν παιζει
εγω φιλε τριποντερ πριν λιγο εμαθα οτι ισωσ καταφερω να την σκαπουλαρω απτη δουλεια και να παιξω μαλλον 50-50 το θεμα
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(3 laloun kai 2 xoreuoun @ Jan 24 2008, 17:09 ) *

Α, ετσι ε, ειμαι μαυρογατα??????
Εγω φταιω που πηδας σαν τα κριαρια???????
Δεν πειραζει ερχεται ο β΄ γυρος
και θα σε φτιαξω εγω.
Ξεχασε το, το μπασκετ για φετος
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(prezakias4 @ Jan 24 2008, 12:47 ) *

Ποιος ειναι αυτος που με εχει παντα μεσα στην καρδια????
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Jan 25 2008, 01:33 ) *
paidia kainourgios edw 77.gif apo oti diavasa katalava oti aurio 8 eimai antipalos tou lukou....xaxaxaa...pws t vlepeis yhle t matsaki??? bball.gif [font=Comic Sans Ms]

Βρε καλως τον νεουπα.
Ποιο νουμερακι φορας νεος, το 4 ή το 8???
mog#4
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 25 2008, 06:15 ) *
Βρε καλως τον νεουπα.
Ποιο νουμερακι φορας νεος, το 4 ή το 8???

kalws sas vrhka...to 4...kai esu vlepw t deka to kalo...gia pes gia t matsaki...
mikrosTheoulis
QUOTE(TF LAGONHSI @ Jan 24 2008, 10:41 ) *
ρε φιλαράκι μάλλον παίζεις Άρτεμις, για να είσαι τόσο σίγουρος.

ναι παίζω Αρτεμις και είχα έρθει στο ματς σας με την Εκάλη.
kvgs
QUOTE(gk1 @ Jan 24 2008, 15:35 ) *
φιλε kvgs λυπαμαι που το λεω αλλα λολο καποιον νεων που μολις εμαθα θα πω και γω οτι οντως το ματσακι ειναι για 1 και ευκολα δτστυχως για εμας 68.gif 68.gif !!
τες πα γινονται αυτα sad.gif sad.gif

δεν ειπες ομως που παιζεις?? evilmonkey.gif

Ειμαι συμπαιχτης με τον κυρ-Λυκο...

QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 24 2008, 11:55 ) *
Τι να τους κανουμε τους φιλαθλους που τρωνε ποπκορν και πατατακια???
Να πανε στο μεγαρο να δουνε την λιμνη με τους κυκνους και τις παπιες
Ας τρωγανε κανα πα'ι'δακι τουλαχιστον ή καμια προβατινα
οι ξενερωτοι

Ας το παρουμε το ματσακι αυριο και σε παω για κοκορετσι στη λυρικη σκηνη icon_drunk.gif
mog#4
QUOTE(kvgs @ Jan 25 2008, 07:05 ) *
Ειμαι συμπαιχτης με τον κυρ-Λυκο...
Ας το παρουμε το ματσακι αυριο και σε παω για κοκορετσι στη λυρικη σκηνη icon_drunk.gif

καλησπερα.....το εχεις ευκολο το ματσακι αυριο??
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(mog#4 @ Jan 25 2008, 02:32 ) *
kalws sas vrhka...to 4...kai esu vlepw t deka to kalo...gia pes gia t matsaki...

Ετσι οπως ειμαστε δεν μπορω να πω τιποτα.
Μονο ο θεος ξερει τι θα γινει αυριο
prezakias4
ΦΙΛΕ ΛΥΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(prezakias4 @ Jan 25 2008, 06:03 ) *
ΦΙΛΕ ΛΥΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΚΑΛΗ ΦΕΤΟΣ.

Ποια ομαδα ειναι αυτη, που με εκανε σημα της???????

Πολυ καλη ομαδα η εκαλη αλλα εχουν τον χειροτερο ψηλο της κατηγοριας.
Δεν ξερει καθολου μπασκετ και καθε βραδυ ξενυχταει.
Αφηστε τον να παιρνει μπαλα συνεχεια
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.