Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
lakersdynasty
QUOTE(B for Basketball @ Aug 29 2007, 13:21 ) *
το καλο για την ομαδα που το ειδες? αφου απετυχαν να καθιερωθουν κ οι 2 χαμενοι βγηκανε...παο και παιχτες

Το καλο το βλεπω στο οτι οι 2 αυτοι παικτες μπορει να μην εξεληχθηκαν οσο περημεναμε αλλα δεν ειχαν και τον καταλληλο αγωνιστικο χρονο για να το κανουν...

Ομως εκει που δεν μπορουμε να δουμε και να κρινουμε την ομαδα, δηλαδη στις προπονησεις ητανε 2 παικτες χρησιμοι και δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις αυτο...

Στο κατω κατω δεν πρεπει να αδικει κανεις τον Πανιωνιο που τους ηθελε και τους 2 για να παιξουν αρκετα τη νεα χρονια στην ομαδα του και να εχουν και ρολο...Οι 2 αυτοι παικτες βοηθησαν στο κομματι της προετοιμασιας σε μεγαλο βαθμο...Και εχουν και αυτοι μεριδιο (εστω μικρο) στο ΤΡΕΠΛ...

Οποτε πιστευω οτι και αυτοι που ερχονται για αυτο που τους θελουμε ειναι κατι περισσοτερο απο καλοι...
Κανεις δεν βγηκε χαμενος κατα την γνωμη μου...
Igor
H ομαδα ειναι ενισχυμενη. Μην ξεχνατε και τον Περπερογλου που μπορει να βγει πολυ καλος.
Για τον Ουινστον εχω πει οτι μπορει να εξελιχθει σε ενα απο τα καλυτερα 2/3 της Ευρωπης. Εχει καλο σουτ, ντραιβ, αμυνα. Ειναι ετοιμος παιχτης που με τη βοηθεια του Ζοτς θα αριστευσει... (θελω να πιστευω)....

Ο Ζιζιτς ειναι γνωστος. Ταιριαζει στη φιλοσοφια Ομπραντοβιτς και δεν νομιζω να μην αποδοσει.

Ο Σπανουλης ειναι πασιγνωστος σε ολους.. Ξερουμε οτι ειναι απο τα αστερια που θα παιζουν του χρονου στην Ευρωπη.,

Ενα προβλημα εχω: Με δεδομενο οτι ο ΠΑΟ εχει 12 καλους παιχτες που πρεπει να παιζουν, ο Ζοτς πρεπει να κανει rotation.
Εχω την αισθηση οτι ο Ομπραντοβιτς δουλευε παντα με λιγους παιχτες και καλους. Περυσι πχ αγωνιζονταν μονο
ΔΔ13, Σανι, Χατζηβρεττας, Σισκα,* Ντικουδης*, Τσαρτσαρης, Μπατιστ, Τομασεβιτς

Εαν σε αυτους αφαιρεθει ο Σισκα αλλα προστεθουν: Winston, Zizic, Περπερογλου, Σπανουλης ο Ζοτς θα πρεπει να κανει ενα μεγαλο ροτεισον.
Δεν λεω, ολοι οι καλοι χωρανε, αλλα πρεπει να παιζουν κιολας., Ειναι λοιπον σε θεση ο Ζοτς να τους κραταει ολους ευτηχισμενους βαζοντας τους να παιζουν... ????? Ιδου η απορια !!!
man10
QUOTE(Igor @ Aug 30 2007, 20:20 ) *
Ενα προβλημα εχω: Με δεδομενο οτι ο ΠΑΟ εχει 12 καλους παιχτες που πρεπει να παιζουν, ο Ζοτς πρεπει να κανει rotation.
Εχω την αισθηση οτι ο Ομπραντοβιτς δουλευε παντα με λιγους παιχτες και καλους. Περυσι πχ αγωνιζονταν μονο
ΔΔ13, Σανι, Χατζηβρεττας, Σισκα,* Ντικουδης*, Τσαρτσαρης, Μπατιστ, Τομασεβιτς

Εαν σε αυτους αφαιρεθει ο Σισκα αλλα προστεθουν: Winston, Zizic, Περπερογλου, Σπανουλης ο Ζοτς θα πρεπει να κανει ενα μεγαλο ροτεισον.
Δεν λεω, ολοι οι καλοι χωρανε, αλλα πρεπει να παιζουν κιολας., Ειναι λοιπον σε θεση ο Ζοτς να τους κραταει ολους ευτηχισμενους βαζοντας τους να παιζουν... ????? Ιδου η απορια !!!

Πιστευω πως θα τα καταφερει...
Για το ελληνικο πρωταθλημα,οπου αρκετα ματς αναμενονται ευκολα,ο χρονος θα μοιραζεται καπως ετσι,

P.G ΔΔ-20 Βουγιανιτς-15 Σπανουλης-10
S.G Σανι-15 Σπανουλης-10 Χατζηβρεττας-10
S.F Χατζηβρεττας-5 Γουινστον-17,5 Περπε-17,5
P.F Τσαρτσα-13 Ντικουδης-12 Μπατιστ-7 Φραγκι-8
C Mπατιστ-13 Ζιζιτς-17 Ντικουδης-5 Τσαρτσα-5

Οποτε μια χαρα θα μαστε....

Τωρα για Ευρωλιγκα και για τα δυσκολα της Α1,

P.G ΔΔ-25 Βουγιανιτς-10 Σπανουλης-5
S.G Σανι-10 Σπανουλης-20 Βουγιανιτς-5 Χατζηβρεττας 5
S.F ΔΔ-5 Σανι-5 Γουινστον-15 Περπε-10 Χατζηβρεττας-5
P.F Tσαρτσα-15 Ντικουδης-10 Μπατιστ-15
C Mπατιστ-15 Ζιζιτς-12,5 Τομασεβιτς-12,5

Και εδω καλα...
Igor
Χρονομετρο δεν νομιζω να εχει ο Ζοτς παντως !!! Πλακα κανω.. smile.gif

Το θεμα ειναι οτι ο Μπατιστ αμα παιζει καλα γιατι να παιξει μονο 15 λεπτα.. Γιατι να μην παιξει 25.. Αμα παιξει 25 ο Ζιζτς ποσο θα παιξει ??

Καταλαβες.. Δεν εχουν προκαθορισμενο χρονο συμμετοχης οι παιχτες. Ο Ομπραντοβιτς γενικα προτιμα να κραταει καποιον παιχτη πολυ στο γηπεδο.. Σε αντιθεση με τον Πινι.

Θεωρω δηλαδη οτι ο Ζοτς ισως δυσκολευτει να κραταει ολους του παιχτες ευχαριστημενους.. Και αυτο οδηγει σε προβληματα.
Bonzo
Εγώ νομίζω ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε αλλά τουλάχιστον μετά την σοκαριστική φυγή του Σίσκα κάπως επανήλθε με κάποιςες αρκετά καλές μεταγραφές...
Δυστηχώς όμως ότι και να κάνουμε δεν θα γινόταν να αναπληρώσουμςε το καλύτερο 3άρι της Ευρώπης.Μακάρι ο Ούινστον να βγει παιχταράς αλλα εκτός από το ότι αμιβάλλω αντικειμενικά κανείς σχεδόαν στην Ευρώπη δεν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τον Σίσκα.Παρόλα αυτά αποκτήσαμε έναν(ανανεομένο απ οτι φαίνεται)Σπανούλη που θα είναι υπερχρήσιμος και έναν Ζίζιτς που σίγουρα θα προσφερει πολύ περισσότερο από τον Γιαφτόκας.
Συνεπώς και δεδομένου ότι δεν θα το σηκώσει η ΤΣΣΚΑ(μη με ρωτάτε γιατί είναι δεδομένο,απλά το πιστεύω)Ο ΠΑΟ θα ναι και φέτος το μεγάλο φαβορί
soz
Πόρτα σε Τσακάλωφ (thank god)

http://sports.e-go.gr/article.asp?catid=82...=2&pubid=561606
B for Basketball
Και τυπικά τελείωσε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φραγκίσκου Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ανακοίνωση λιτή, όπως πάντα, αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή συμφωνίας με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη».

Ο Αλβέρτης βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από τη χρονιά 1990-91, όταν ήταν ακόμη 16 ετών. Έχει κατακτήσει 9 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 4 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και 1 Διηπειρωτικό.

www.sportnet.gr
man10
QUOTE(Igor @ Aug 30 2007, 20:41 ) *
Χρονομετρο δεν νομιζω να εχει ο Ζοτς παντως !!! Πλακα κανω.. smile.gif

Το θεμα ειναι οτι ο Μπατιστ αμα παιζει καλα γιατι να παιξει μονο 15 λεπτα.. Γιατι να μην παιξει 25.. Αμα παιξει 25 ο Ζιζτς ποσο θα παιξει ??

Καταλαβες.. Δεν εχουν προκαθορισμενο χρονο συμμετοχης οι παιχτες. Ο Ομπραντοβιτς γενικα προτιμα να κραταει καποιον παιχτη πολυ στο γηπεδο.. Σε αντιθεση με τον Πινι.
Θεωρω δηλαδη οτι ο Ζοτς ισως δυσκολευτει να κραταει ολους του παιχτες ευχαριστημενους.. Και αυτο οδηγει σε προβληματα.

Προφανως ρε συ Ιγκορ και δεν εχει χρονομετρο ο Ζοτς,και προφανως τα λεπτα των παικτων θα κυμανθουν αναλογα με την εμφανιση τους σε καθε αγωνα,αλλα οι μεσοι τους οροι θα ναι καπως ετσι ΙΜΟ.

Οσο για τον Τζεικ,σιγουρα δεν χωρουσε αλλος παικτης στο ροστερ μας,αλλα μην χαιρεστε που πηγε στον Ολυμπιακο...Μια χαρα παικτης ειναι,και σιγουρα θα μας κανει ζημιες...
soz
man ζημιές ίσως μας κάνει.

Αλλά σίγουρα θα έκανε μεγαλύτερες αν ερχόταν στον Παναθηναικό (προσωπική άποψη)
man10
QUOTE(soz @ Aug 31 2007, 13:00 ) *
man ζημιές ίσως μας κάνει.

Αλλά σίγουρα θα έκανε μεγαλύτερες αν ερχόταν στον Παναθηναικό (προσωπική άποψη)

Εννοεις οτι θα εκανε μεγαλυτερες ζημιες στην ιδια μας την ομαδα ετσι?Δεν ξερω αν θα εκανε ζημιες,αλλωστε δεν ειναι και τοσο προβληματικος χαρακτηρας...Μια χαρα ειναι...Απλα πιθανοτατα θα ηταν ενας ελαχιστα βελτιωμενος Γιαφτοκας,τπτ παραπανω.

Edit:Βρε καλως τον Μανου...
Ginobili
Τι γίνεται ρε παιδιά?? Να με πάλι!!!! Πραγματικά μου λείψατε!!(Διάβαζα επι 3 και πλέον ώρες τα ποστ σας όλων του τελευταίου μήνα...πριν ξεκινήσω να γράφω τώρα...).Άντε να ξεσκάσουμε λίγο,γιατί μαύρισε και η ψυχή μας με τα τελευταία τραγικά.
Προς το παρόν,θα αναφερθώ σε 2 πράγματα.1ο)Όσον αφορά τον Τσακαλίδη...τι εννοείτε "ζημιές"..?? Ο Τζέικ...θεωρητικά είναι στο ίδιο στυλ με τον Γιαφτόκας...στην πραγματικότητα όμως είναι χειρότερος του,και ταιριάζει ακόμη λιγότερο από τον Ρόμπι στον Ομπράντοβιτς.Είναι πολύ πιο αργός από τον Λιθουανό,είναι πιο χαζός(για μένα...)...και το χειρότερο....Δεν έχει φιλότιμο!!!!! Ο Ρόμπι τουλάχιστον..ήταν πασιφανές ότι είχε φιλότιμο,και προσπαθούσε όσο μπορούσε..απλώς δεν το "κατέίχε" το πράγμα...Ο Τζέικ είναι αλλού για αλλού...Είναι ο ορισμός του παίκτη..που βρίσκεται στις 180 μοίρες από τον Ζότς...

2ο)Πιστεύω ότι τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον Ζότς..είναι το ροτέισον...και το που θα χωρέσει όλλους αυτούς τους παικταράδες.Παιδιά η χρονιά είναι πολή μεγάλη,δύσκολη..και συχνά προκύπτουν προβλήματα,και αυτό που ξέρω είναι ότι την προηγούμενη χρονιά κοντέψαμε να χάσουμε το πρωτάθλημα(και το τριπλ κράουν)..επειδή στο τέλος ο Διαμαντίδης είχε "σκάσει"..μιάς και όλη την χρονιά κουμάνταρε σχεδόν μόνος,οι Σισκάουσκας και Χατζηβρέτας ήταν αγνώριστοι(κυριολεκτικά βλέπαμε δύο ψοφίμια...),ο Ντικούδης εκτός τόπου και χρόνου....και όλα αυτά επειδή είχαμε καταθέσει ό,τι είχαμε και δεν είχαμε στο φάιναλ4.Έτσι χρειαστήκαμε να "ξεσκονίσουμε" τις παλιοκαραβάνες Παπανικολάου+Αλβέρτη...για να τα καταφέρουμε...Φέτος αυτό δεν θα γίνει.Δεν θα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο.Με έναν επιπλέον play maker-ΑΣΤΕΡΑ όπως ο Σπανούλη στη θέση ενός μηδενικού,και έναν πανέξυπνο σέντερ-Ζίζιτς αντί ενός μηδενικού...η ομάδα δεν θα είναι απλώς καλύτερη από πέρσι..αλλά θα έχει και πολλές περισσότερες αντοχές.Ο Γουίνστον σίγουρα δεν είναι Σίσκα προς το παρόν...αλλά έχουμε την πολυτέλεια να μην χρειαστεί καν να γίνει ισάξιος του.Εγώ πάντως τον πιστεύω..και μέχρι τον Μάρτιο που ξεκινούν τα δύσκολα..έχουμε καιρό.

Και επίσης....ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΒΟΥΓΙΑΝΙΤΣ!!!! Δεν θα έχει καμία σχέση με τον περσινό (θετικό) Βούγιανιτς.Φέτος τον περιμένω πανέοιμο και SUPER!!!
Αφήστε που η ομάδα διαθέτει παίκτες με τεράστια ΔΙΨΑ..και ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ..για να πετύχουν...(Σπανούλης,Βούγιανιτς,Γουίνστον,
ερπέρογλου,Ζίζιτς...)
smiley.gif smiley.gif smiley.gif
Nik7
γεια σας κι απο μένα παίδες.
σχεδον καήκαμε, οπότε ο τονος ειναι αναγκαστικά πεσμένος...
φετος νομίζω οτι ο ΠΑΟ θαναι καλύτερος, κυριως με περισσότερες λύσεις.
κι εμένα μ'ενθουσιάζει η προοπτική της φετινής χρονιάς, και πιστεύω οτι θα πάμε πολύ καλά.
το μονο που με φοβιζει κάπως ειναι η κούραση των διεθνών και η πιθανότητα να παει ο σαρας στον πειραιά....
padel pao
Μην τρελαινομαστε για τον Τσακαλιδη evilmonkey.gif Δεν νομιζω οτι ειναι οτι ο παιχτης που μπορει να κανει ΖΗΜΙΑ στον παναθηναικο δεν εχει την τεχνικη καταρτιση. προσωπικα νομιζω οτι ακομη και ο Ζαβρασενκο λιγακι καλυτερος ειναι
azannetop
Τώρα που έκλεισε το ρόστερ έχουμε 7 παίκτες από το 1 ως το 3 και 6 παίκτες από το 4 ως το 5 με την υπόθεση οτι ο Αλβέρτης θα μείνει στο 4. Με δεδομένο τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή και του Μπατίστ και της "μεγάλης" ηλικίας του Τομάσεβιτς πιστεύω οτι ο 14ος παίκτης που έχω ακούσει οτι θα πάρουμε για back up θα ήταν προτιμότερο να παίζει στο 4 ή 5 παρά στην περιφέρεια όπως αυτός ο 16χρονος Βούλγαρος που λέγεται οτι θα αξιολογηθεί από τον Ομπράντοβιτς.
Ginobili
QUOTE(azannetop @ Aug 31 2007, 21:39 ) *
Τώρα που έκλεισε το ρόστερ έχουμε 7 παίκτες από το 1 ως το 3 και 6 παίκτες από το 4 ως το 5 με την υπόθεση οτι ο Αλβέρτης θα μείνει στο 4. Με δεδομένο τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή και του Μπατίστ και της "μεγάλης" ηλικίας του Τομάσεβιτς πιστεύω οτι ο 14ος παίκτης που έχω ακούσει οτι θα πάρουμε για back up θα ήταν προτιμότερο να παίζει στο 4 ή 5 παρά στην περιφέρεια όπως αυτός ο 16χρονος Βούλγαρος που λέγεται οτι θα αξιολογηθεί από τον Ομπράντοβιτς.

Ο Ζαχάριεφ είναι βούλγαρος..άρα κοινοτικός...οπότε έτσι και αλλιώς δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί(αν αποκτηθεί).Κατά την γνώμη μου,καλό είναι να τον πάρουμε..και ας κάνει μια χρονιά προπονήσεις στον Παναθηναικό.Θα κερδίσει πολύ περισσότερα αν μείνει μια χρονιά να προπονείται με τον Ζότς και τον Ιτούδη..παρά να πάει σε καμιά ομαδούλα..16 ετών είναι...δεν θα "σκουριάσει". Αλλά μόνο για έναν χρόνο!!! Όχι περισσότερο...

Επίσης συμφωνώ μαζί σου.Χρειαζόμαστε έναν ψηλό..4-5άρι ακόμα...για παν ενδεχόμενο.Όχι τίποτα το ιδιαίτερο...άλλα ένας πιτσιρικάς Έλληνας θα ήταν ό,τι έπρεπε.
Τώρα που παίρνουν οι άλλοι κάποιον Τσακάλωφ..ο οποίος το 2004 ζήτησε χρήματα w00t.gif από την ομοσπονδία για να δεχθεί να παίξει με την εθνική στους Ολυμπιακούς!!!!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif ....λέτε να αφήσουν και τον Βουγιούκα....??? Πλάκα θα είχε... 69.gif

Αλλά δεν νομίζω...στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ στο αστείρευτο ταλέντο του Βουγιούκα...και θα τον δώσουν κάπου δανεικό.
man10
Δεν νομιζω ρε συ,οτι χρειαζομαστε και αλλον ψηλο ειμαστε υπερπληρεις,ασε που ολοι τους ειναι σιγουρα χαρτια,δεν εχουμε ας πουμε καποιον Βουγιουκα η Πριντεζη η Μαυροκεφαλιδη που δεν ξερεις αν θα σου βγουν ουτε εχουμε κανεναν προβληματικο στυλ Σοφο...
Αντιθετα εχουμε 5 παικτες με μεγαλη ποιοτητα,που ολοι τους ειναι παρα πολυ καλοι...Και επισης για καταστασης αναγκης υπαρχει και ο Φραγκι,μην ξεχνιομαστε...
Green Warrior
Ο Ζαχάριεφ αν κλείσει θα δωθεί δανεικός ή θα συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις; (γιατί ευρωλίγκα είναι δύσκολο να παίξει...)
man10
QUOTE(Green Warrior @ Sep 3 2007, 10:26 ) *
Ο Ζαχάριεφ αν κλείσει θα δωθεί δανεικός ή θα συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις; (γιατί ευρωλίγκα είναι δύσκολο να παίξει...)

Koιτα,εχουμε ηδη 6 ξενους,οποτε δεν μπορει να παιξει Α1,επισης αποκλειεται να παιξει Ευρωλιγκα λογικα,αφου εχουμε 13 παικτες χωρις Ζαχαριεφ,Ταταρουνη.Οποτε πρεπει να περιμενει να τραυματιστει καποιος.
Χλομο το κοβω για να δωθει δανεικος παντως...Μαλλον μονο για προπονησεις θα μεινει...
Ginobili
QUOTE(man10 @ Sep 3 2007, 10:36 ) *
Koιτα,εχουμε ηδη 6 ξενους,οποτε δεν μπορει να παιξει Α1,επισης αποκλειεται να παιξει Ευρωλιγκα λογικα,αφου εχουμε 13 παικτες χωρις Ζαχαριεφ,Ταταρουνη.Οποτε πρεπει να περιμενει να τραυματιστει καποιος.
Χλομο το κοβω για να δωθει δανεικος παντως...Μαλλον μονο για προπονησεις θα μεινει...

ε..ας τον πάρουμε πρώτα...και μετά βλέπουμε.Εγώ θα τον έβαζα πάντως στην Ευρωλίγκα..στα τέταρτα 10λεπτα...για να κάνω πλάκα στα καφενία της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.... wink.gif
saniboy
Τον Ζαχαριεφ ας τον κρατησει ενα χρονο να παρει εμπειριες απο προπονησεις και του χρονου δανεικος.Ειναι κριμα να χαθει και αυτος οπως ο Σακοτα και να μην εχει εξελιξη για 4 χρονια
azannetop
«Του χρόνου στον ΠΑΟ» από goalday.gr
ΓΡΑΝΑΔΑ- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΣΠΡΟΥΛΙΑΣ

Στον 5ο όροφο του ξενοδοχείου «Νασράια» της Γρανάδας έχει στηθεί «σφηκοφωλιά» ταλέντων. Η εθνική Σερβίας με 11 νέα πρόσωπα σε σχέση με το ρόστερ της Ιαπωνίας, εκ των οποίων οι περισσότεροι όχι μεγαλύτεροι από 20 ετών να ονειρεύονται.

Ανάμεσά τους ο πολυτιμότερος παίκτης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών, ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο παίκτης που έχει μαγέψει τους πάντες με την ποιότητά του και το καλοκαίρι το όνομά του ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό. Ακριβώς μπροστά στην πόρτα του δωματίου του, ο νεαρός Σέρβος μίλησε στο «Goal» και αποκάλυψε με τη βοήθεια του Νεμάνια Αλεξαντρόφ, που εκτελούσε χρέη μεταφραστή: «Ξέρω ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε φέτος με την ομάδα μου, τη Ζελέζνικ, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κάτι. Δεν πειράζει όμως. Του χρόνου θα είμαι στον Παναθηναϊκό για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και να παίξω υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Λίγο πριν φύγουμε ευχηθήκαμε την επόμενη σεζόν να τον δούμε στην Ελλάδα και η απάντησή του ήταν αποστομωτική: «Εϊ, όχι στην Ελλάδα... Στον Παναθηναϊκό θα με δείτε».

Και λέω εγώ τώρα οτι από τις παραπάνω δηλώσεις του Τεόντοσιτς προκύπτει έμμεσα οτι ο Ζέλικο θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό 77.gif
man10
Βασικα αν ισχυουν οντως αυτα για Τεοντοσιτς,εχουμε καθε λογο να ειμαστε χαρουμενοι smile.gif
Το παλικαρι χθες εδειξε πολυ καλα στοιχεια,με εντυπωσιασε πραγματικα.
Μακαρι να τον εχουμε ηδη κλεισει για του χρονου.
Εμενα μονο και μονο το γεγονος οτι μας προτιμαει απο καθε λογης ισπανικες και ιταλικες ομαδες με κανει χαρουμενο.
Anaz
O Tεοντοσιτς μ'αρεσε παρα πολυ χτες που τον ειδα! Θα αποτελουσε πολυ καλο συμπλήρωμα ως οργανωτης που θα ξεκουραζει τον ΔΔ,σαφως καλυτερο απ'τον Βουγιανιτς, η παρουσια του οποιου μετα τον ερχομο του Σπανουλη δεν ειναι ιδιαιτερα σημαντικη.
man10
Βασικα εγω τον Βουγιανιτς τον πιστευω πολυ.
Ολοι θυμομαστε πως επαιζε προτου χτυπηθει απο τραυματισμους.Μην βγαζετε συμπερασματα απο την χρονια του περυσι.Φετος θα ειναι πολυ καλυτερος.Βασικα αποψη μου ειναι οτι πρεπει να δουμε πως θα τα παει φετος και αναλογα να κινηθουμε του χρονου.Η να τον αντικαταστησουμε με τον Τεοντοσιτς η αν τελικα κανει την καλη χρονια,να μεινει και ο Τεοντοσιτς να παρει την θεση καποιου αλλου,του Σανι ισως...
lakersdynasty
QUOTE(man10 @ Sep 4 2007, 15:01 ) *
Βασικα εγω τον Βουγιανιτς τον πιστευω πολυ.
Ολοι θυμομαστε πως επαιζε προτου χτυπηθει απο τραυματισμους.Μην βγαζετε συμπερασματα απο την χρονια του περυσι.Φετος θα ειναι πολυ καλυτερος.Βασικα αποψη μου ειναι οτι πρεπει να δουμε πως θα τα παει φετος και αναλογα να κινηθουμε του χρονου.Η να τον αντικαταστησουμε με τον Τεοντοσιτς η αν τελικα κανει την καλη χρονια,να μεινει και ο Τεοντοσιτς να παρει την θεση καποιου αλλου,του Σανι ισως...

Kαι εγω τον πιστευω τον Βουγινιτς μονο και μονο απαυτα που ειδα να κανει περσι...δεν ηταν ενα η δυο τα σουτ σε κρισημα σημεια των παιχνιδιων που ειχε βαλει...στο Μαρουσι που καθε φορα μας βγαινει η ψυχη μπηκε και εβαλε καπου 12-13 παλλικαρισιους ποντους...Με ενα τριποντο καθαρισε την ΤΑΟΥ στον ημιτελικο εκει που πηγαινε να μας κουνηθει!

Καλος ειναι..κι αυτος και ο Μπετσιροβιτς...Το ξερω οτι ειναι λαθος αλλα εγω ηδη σκεφτομαι την ομαδα του χρονου με Τεοντοσιτς και Βουισιτς!!! w00t.gif

Αλλα θα λειπει ο Αρχηγος... sad-smiley-009.gif

Εκει ειναι που πραγματικα καποιοι θα τα παρατησουν και θα πανε για αλλα ugly8.gif
Ginobili
Και μένα η αδυναμία μου είναι ο Βούγιανιτς,και τον πιστεύω πάρα πολύ..γιατί το παλικάρι δείχνει απίστευτο πάθος και όρεξη για να φτάσει στο επίπεδο που ήταν..(ε..μάλλον δεν θα χρειαστεί ποτέ να φτάσει και στο επίπεδο που ήταν..γιατί αν φτάσει...θα χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια...).Και γω μάλλον για αντί Μπετσίροβιτς θα τον ήθελα(και το κόβω...) τον Τεόντοσιτς...ο οποίος πραγματικά είναι τρομερό ταλέντο..αν λάβουμε υπόψη μας τι κάνει...και σε τι ηλικία βρίσκεται...

Αλλά μην βιαζόμαστε για του χρόνου...γιατί ο Σάνι έδειξε ότι στα κρίσιμα...έχει...@@ wink.gif
B for Basketball
QUOTE(man10 @ Sep 4 2007, 12:01 ) *
να μεινει και ο Τεοντοσιτς να παρει την θεση καποιου αλλου,του Σανι ισως...

να μην το ξαναπεις αυτο tongue.gif

QUOTE(Ginobili @ Sep 4 2007, 18:25 ) *
.Αλλά μην βιαζόμαστε για του χρόνου...γιατί ο Σάνι έδειξε ότι στα κρίσιμα...έχει...@@ wink.gif

για αυτο το λογο ακριβως 77.gif

παντως...ειναι νωρις ακομη για να λεμε για του χρονου...ποτε δεν ξερεις ποιος θα φυγει και επισης δεν ξερεις αν θα κρατησει την επιθυμια του μεχρι του χρονου ο μιλος...ακομη κ τωρα αν κανει καλες εμφανισεις στο ευρομπασκετ μπορει καποια ομαδα να του τα σκασει αγρια και να μη μπορει να αρνηθει(μπαρτσελονα,ολυμπιακος-- η πρωτη σε περιπτωση απωλειας του σαρας...η δευτερη επισης για σαρας αλλα κ μου-μου αν συνεχισει τα τερτιπια του)
Ginobili
Ρε συ ο Βούγιανιτς είναι ΨΥΧΑΡΑ ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ!!! Είναι βαμένος Παναθηναικός..φανατικός.Δεν πάει πουθενά.Και αν κάνει παπάδες σε αυτή την χρονιά..και ανέβουν οι μετοχές του...φυσικά και θα αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές..όπως έχει γείνει μέ τοσους άλλους παίκτες.

Ο Βούγιανιτς ήταν χαμένος και ξεχασμένος....και ο Παναθηναικός του Ζότς ήταν οι μοναδικοί που τον πίστεψαν!!! Και αυτό το έχει πεί πολλές φορές ο Μίλος... 77.gif
soz
παιδιά κάτι ¨ψήνεται¨ ...
(περισσότερες πληροφορίες προσεχώς)
azannetop
Πες το ρε soz
George_12ISL
Καλός παίκτης ο Τεόντοσιτς, αλλά χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη στον αμυντικό τομέα. Παίκτης που δεν παίζει άμυνα στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς δεν πρόκειται να παίξει ποτέ.
Ίσως θα μπορούσε η ομάδα να ενισχυθεί με έναν παίκτη εργαλείο για τους αγώνες του Ευρωλίγκα. Για μια ομάδα που θα έχει τόσο βαρύ πρόγραμμα και τόσους πολλούς αγώνες, θα χρειασθούν πάνω από 12 ετοιμοπόλεμοι παίκτες.
lakersdynasty
QUOTE(soz @ Sep 7 2007, 09:45 ) *
παιδιά κάτι ¨ψήνεται¨ ...
(περισσότερες πληροφορίες προσεχώς)

Αυτο ελειπε να μαγειρευει ο Μαγειρας και ο Ζελικο να καθεται! 69.gif
Λοιπον για να κλεψω λιγη απτην δοξα του Κογκαλιδη εγω σας λεω οτι ο Ζελικο που πηγε για σεμιναριο στην Ισπανια πηγε και για να "χτυπησει" τον Σαρας! 19.gif
Nik7
ναι ρε παίδες, ο αιώνιος εχει ψωνίσει 18 παίκτες, κι εμείς καθόμαστε;
οχι οτι είμαστε λειψοί, αλλά ο ολυ με σάρας γίνεται σούπερ.
αν βέβαια όπως λένε οι μάγκες παραπάνω δεν τον κλέψει ο ζοτς.
δύσκολο το κόβω ρε παιδιά, ο σάρας ειναι πουλέν του πινι, κι ο ζοτς εχει δείξει οτι διαθέτει σεβασμό προς τον αντιπαλο και δε θα το κανε να κλέψει ενα τέτοιο παίκτη.
θα δούμε....
οπως και να χει το καλοκαίρι φέτος εχει πολυ ενδιαφέρον!
lakersdynasty
QUOTE(Nik7 @ Sep 7 2007, 17:18 ) *
ναι ρε παίδες, ο αιώνιος εχει ψωνίσει 18 παίκτες, κι εμείς καθόμαστε;
οχι οτι είμαστε λειψοί, αλλά ο ολυ με σάρας γίνεται σούπερ.
αν βέβαια όπως λένε οι μάγκες παραπάνω δεν τον κλέψει ο ζοτς.
δύσκολο το κόβω ρε παιδιά, ο σάρας ειναι πουλέν του πινι, κι ο ζοτς εχει δείξει οτι διαθέτει σεβασμό προς τον αντιπαλο και δε θα το κανε να κλέψει ενα τέτοιο παίκτη.
θα δούμε....
οπως και να χει το καλοκαίρι φέτος εχει πολυ ενδιαφέρον!

Νικ εγω δεν τοπα στα σοβαρα...απλα με ολα αυτα που ακουμε τελευταια αυτο μας ελειπε!
Ο Ζοτς αν θα παρει καποιον δεν θα παρει βεντετα θα παρει ενα παικτη που να κολλαει στο συστημα και να μην διαταρασσει την ισορροπια του. Ενταξει ειπαμε ο Ζοτς μπορει να βαλει στο πρακε 10 σχηματα αλλα επικεφαλης ειναι και θα ειναι ο Διαμαντιδης. Οποτε ο Σαρας καλος Αγιος αλλα δεν τον Βλεπω να χωραει...

Αν θα γινει μια κινηση ισως να γινει ψηλα για να θωρακισει τους ψηλους η στην θεση 3 που θα μπορουσε να πει κανεις οτι χρειαζεται ενισχυση...και περισσοτερο μηλαμε για ποσοτητα του ροστερ και οχι για προδθηκη παικτη κλειδιου γιατι τα βασικα στελεχη (για 12αδα μηλαω) εχει κλεσει...Τωρα αν κανει την εκπληξη θαναι πρεγματικα εκπληξη γιατι ουτε εμεις οι ιδιοι δεν ξερουμε απο που θα μας ερθει!!! smiley.gif
PARISINOS
Παιδια δεν παει να παρει ο ΟΣΦΠ αλλους 5 παιχτες.

Εμεις εχουμε πλανο και ουτε παιρνουμε παιχτες επειδη ειναι ευκαιρια που μεινανε ελευθεροι, ουτε παιρνουμε παιχτες επειδη τους στοχευει ο ΟΣΦΠ, ουτε παιρνουμε παιχτες επειδη ειναι ονοματα.
Ειδαμε και περσυ με τον ντελκ τι καταφεραμε.
Απο τους 17 παιχτες που εχει μαζεψει ο ΟΣΦΠ, ουτε οι μισοι δεν προκειται να αποδωσουν τα αναμενομμενα, και του χρονου παλι θα τους διωχνουν και θα ψαχνουν αλλους. Και δεν θα αποδωσουν οχι επειδη ειναι κακοι παιχτες αλλα επειδη δεν θα υπαρχει πλανο για να τους αξιοποιησουν.
Γι αυτο λοιπον κινησεις απλα για να γινονται, καλυτερα να μην γινονται καθολου.

Ο ΠΑΟ χρειαζοτανε δυο τρεις κινησεις , τις εκανε και πλεον καθεται και περιμενει με το ΠΛΕΟΝ ποιοτικο ροστερ της ευρωπης.
Δεν παει να φερει και τον κομπε ο αγγελοπουλος , παλι δευτερος θα βγει απλα γιατι οι ομαδες δεν αγοραζονται αλλα χτιζονται.
lakersdynasty
Παρισινος μαζι σου...αλλα λεω εγω τωρα αν μας σταβωσει κατι οπως στον Ολυμπιακο περσι με Ματσε Σοφοκλη που ηταν τα 2 προσωπα πανω στα οποια χτιστικε ο Ολυμπιακος και στο τελος ελειπαν σχεδον ολη την χρονια ε τοτε πρεπει ναχουμε τουλαχιστον καποιον παικτη ποιοτικο να αντικαταστησει ενα απτους 12 (με δεδομενο οτι την 15αδα κλεινουν οι Αλβερτης,Ταταρουνης,Ζαχαριεφ)

Ενας παικτης ακομα αν ειναι εκλεκτος του Ζοτς δεν νομιζω να σε πειραξει ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο Παναθηναϊκο wink.gif
vastravoud
QUOTE(PARISINOS @ Sep 7 2007, 16:00 ) *
\
Εμεις εχουμε πλανο και ουτε παιρνουμε παιχτες επειδη ειναι ευκαιρια που μεινανε ελευθεροι

Καλά, και τον Ζίζιτς έτσι τον πήραμε. Δεν είναι κακό να χτυπάς περιπτώσεις και την τελευταία στιγμή, αρκεί να ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν, όπως ο Βούγιανιτς πέρσι.
PARISINOS
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 7 2007, 16:07 ) *
Παρισινος μαζι σου...αλλα λεω εγω τωρα αν μας σταβωσει κατι οπως στον Ολυμπιακο περσι με Ματσε Σοφοκλη που ηταν τα 2 προσωπα πανω στα οποια χτιστικε ο Ολυμπιακος και στο τελος ελειπαν σχεδον ολη την χρονια ε τοτε πρεπει ναχουμε τουλαχιστον καποιον παικτη ποιοτικο να αντικαταστησει ενα απτους 12 (με δεδομενο οτι την 15αδα κλεινουν οι Αλβερτης,Ταταρουνης,Ζαχαριεφ)

Ενας παικτης ακομα αν ειναι εκλεκτος του Ζοτς δεν νομιζω να σε πειραξει ουτε εσενα ουτε κανεναν αλλο Παναθηναϊκο wink.gif

Βεβαιως και δεν θα εχω προβλημα να παρω παιχτη, ειδικα αν ειναι καποιος ποιοτικος, αλλα οποιος και να ερθει αυτη τη στιγμη , αν τον παρουμε μονο και μονο για να απαντησουμε στον ΟΣΦΠ και να κερδισουμε αντυπωσεις, δεν προκειται να βοηθησει, ακομα και αν ειναι παιχτης με 10 χρονια καριερας στο ΝΒΑ και πανω απο 10 ποντους Μ.Ο.

Ασε που αυτη τη στιγμη εχουμε λυσεις ακομα και να τραυματιστουνε οι καλυτεροι μας παιχτες. Ακομα και ο μητσος η ο μπατιστ να χτυπησει, μπορεις καλιστα να παιξεις με σπανολη , μιλος περισσοτο η αντιστοιχα με τσαρτσαρη , ντικουδη, ζηζιτς.
trefoil 13
QUOTE(Ginobili @ Sep 5 2007, 14:23 ) *
Ρε συ ο Βούγιανιτς είναι ΨΥΧΑΡΑ ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ!!! Είναι βαμένος Παναθηναικός..φανατικός.

Καλά ντε.. Λίγο υπερβολικός δεν είσαι; Πότε πρόλαβε και έγινε ψυχάρα και τριφυλλάρα; Καλός, χρυσός, μεγάλο ταλέντο και με όρεξη για δουλειά αλλά όχι να χαρίζονται και έτσι χαρακτηρισμοί σε παίκτη που βρίσκεται κάτι μήνες στην ομάδα... Άλλο καλός παίκτης και άλλο ψυχάρα και τριφυλλάρα...
lakersdynasty
Ναι αλλα θυμασαι τι ειχε γινει στα 3 τελευταια παιχνιδια του πρωτου γυρου οταν δεν ειχαμε τον Μπατιστ στην Ευρωπη? Λυσεις εχουμε αλλα ας μην γελιωμαστε αλλοι παικτες ειναι πιο σημαντικοι απτους αλλους.

Και αυτο προσπαθησα να πω πριν. Οτι με εναν επιπλεον παικτη απανταμε στο βαθος του ΟΣΦΠ γιατι εκεινοι θαναι και γεματοι με ξεξουραστους παικτες επειδη δεν εχουνε 5 παικτες στην Εθνικη οπως εμεις!

Εκει το πηγαινα εγω...Ενας επιπλεον παικτης περισσοτερες ανασες για τους υπολοιπους...
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Sep 7 2007, 19:17 ) *
Καλά, και τον Ζίζιτς έτσι τον πήραμε. Δεν είναι κακό να χτυπάς περιπτώσεις και την τελευταία στιγμή, αρκεί να ξέρεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν, όπως ο Βούγιανιτς πέρσι.

Vastravoud με την λεξη πλανο ο Παρισινος εννοουσε οτι ξερουμε τι θελουμε και δεν εχουμε ενα σχεδιασμο του στυλ "οτι κατσει"! Ο Ζοτς ηξερε οτι ηθελε εναν ψηλο που να μπει γρηγορα στο κλιμα και να μπορει να κολλησει στην χημεια της ομαδας σε αντιθεση με τον Γιαφτοκας...Ε αφου μας εκανε το δωρο ο ΟΣΦΠ τους ειπαμε ευχαριστω και τον πηραμε! smiley.gif
PARISINOS
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 7 2007, 16:34 ) *
Ναι αλλα θυμασαι τι ειχε γινει στα 3 τελευταια παιχνιδια του πρωτου γυρου οταν δεν ειχαμε τον Μπατιστ στην Ευρωπη? Λυσεις εχουμε αλλα ας μην γελιωμαστε αλλοι παικτες ειναι πιο σημαντικοι απτους αλλους.

Και αυτο προσπαθησα να πω πριν. Οτι με εναν επιπλεον παικτη απανταμε στο βαθος του ΟΣΦΠ γιατι εκεινοι θαναι και γεματοι με ξεξουραστους παικτες επειδη δεν εχουνε 5 παικτες στην Εθνικη οπως εμεις!

Εκει το πηγαινα εγω...Ενας επιπλεον παικτης περισσοτερες ανασες για τους υπολοιπους...

Μα δεν αντιλεγω αλλα συγγνωμη πες οτι ο ΟΣΦΠ παινρνει τον σαρας, αν χτυπησει αυτος ποιον θα βαλουν.
Θελω να πω οτι δεν γιναται να εχεις τρια διαμαντιδιδες , για να εισαι καλυμμενος αν τραυματιστει ο ενας. Απλα αν σου τραυματιστει την πατησες και προσπαθεις με τους υπαρχοντες να καλυψεις.

Οσο για την ποσοτητα στο ροστερ εχουμε ηδη 13 παιχτες πρωτης γραμμης. Καποιος δηλαδη θα πρεπει να κοβεται συστηματικα απο την δωδεκαδα. Λογικα αυτος θα ειναι ο αλβερτης , η ο εκαστοτε τραυματιας.

Ωστοσο στο φαιναλ 4 μονο 12 παιχτες μπορεις να δηλωσεις. Με δεδομενα οτι δεν γινεται να κοψεις τον φρανκι, πρεπει μαλλον να κοψεις περπεογλου. Αν εχεις και 14 παιχτη, τοτε θα πρεπει να αρχισεις να σκεφτεσαι να κοψεις παιχτες στυλ ντικουδη η βουγιανιτς.

με ολα αυτα θελω να πω οτι με 13 παιχτες η χρονια βγαινει ανετα, με παραπανω θα εχεις περισσοτερα προβληματα παρα λυσεις στα χερια σου. Το οτι ο ΟΣΦΠ δεν εχει πλανο και εχει μαζεψει 18 παιχτες λες και ειναι καμπ, και θα αποφασισει τελευταια στιγμη ποιος θα κρατησει και ποιους οχι, δεν σημαινει οτι μια ομαδα μπασκετ χρειαζεται τοσους παιχτες για να βγαλει μια σεζον.
lakersdynasty
Οταν ελεγα ποιοτικο παικτη εννοουσα κατι σε Ξανθοπουλο (λεμε τωρα) που θα μπορει να προσφερει καποιες λυσει οχι παικτη πρωτης γραμμης...anyway συμφωνουμε οποτε δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε!! peace.gif

Απλα ανισιχω λιγο για Ταταρουνη-Ζαχαριεφ...Αν και ο Ζαχαριεφ δεν ξερω που και αν εχει δικαιωμα συμμετοχης σε περιπτωση αποκτησης του...
PARISINOS
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 7 2007, 16:53 ) *
Οταν ελεγα ποιοτικο παικτη εννοουσα κατι σε Ξανθοπουλο (λεμε τωρα) που θα μπορει να προσφερει καποιες λυσει οχι παικτη πρωτης γραμμης...anyway συμφωνουμε οποτε δεν υπαρχει λογος να το συζηταμε!! peace.gif

Απλα ανισιχω λιγο για Ταταρουνη-Ζαχαριεφ...Αν και ο Ζαχαριεφ δεν ξερω που και αν εχει δικαιωμα συμμετοχης σε περιπτωση αποκτησης του...

Καλα αν εννοουσες τετοιου ειδους παιχτη τοτε συμφωνουμε 100 τις εκατο biggrin.gif

Τωρα για τους 2 νεαρους γιατι ανησυχεις?
lakersdynasty
QUOTE(PARISINOS @ Sep 7 2007, 20:08 ) *
Καλα αν εννοουσες τετοιου ειδους παιχτη τοτε συμφωνουμε 100 τις εκατο biggrin.gif

Τωρα για τους 2 νεαρους γιατι ανησυχεις?

Απλα ανησιχω αν ο Ταταρουνης κανει για να παιξει εστω οσο επαιξε περσι ο Ξανθοπουλος στην Α1...
Αλλα δεν πειραζει θα μου περασει! smiley.gif

Κατα τα αλλα εχω εμπιστοσυνη και στην κριση του Ζελικο και στους παικτες (στον καθενα ξεχωριστα)
Μπορω να πω οτι ειμαι ερωτευμενος με την ομαδα που εχει διμιουργησει ο Ζελικο wub.gif
wav.gif
B for Basketball
παιδια...ενα σημαντικο που πρεπει να προσεξει ο παναθηναικος ειναι ο διαμαντιδης...το παιδι εχει πεσει και οχι μονο με εθνικη αλλα κ στους τελικους...δειχνει κουρασμενος και ειναι λογικο αφου 3-4 χρονια παιζει συνεχομενα χωρις ξεκουραση...ειπαμε ..βιονικος αλλα οχι κ ετσι..χρειαζεται ξεκουραση...αλλιως θα τα βρουμε σκουρα..καλος ο βουγιανιτς...ακομη καλυτερος ο σπανουλης αλλα ο διαμαντιδης ειναι ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ οποτε χρηζει ιδιαιτερης σημασιας η περιπτωση του..!
B for Basketball
μα γιατι να μην τον παρουμε τον ρουντι???? εστω για μια χρονια και μετα να παει στο καλο... angry_red.gif
lakersdynasty
QUOTE(B for Basketball @ Sep 8 2007, 00:06 ) *
μα γιατι να μην τον παρουμε τον ρουντι???? εστω για μια χρονια και μετα να παει στο καλο... angry_red.gif

Ε τι να κανουμε αφου δεν ερχοταν...μακαρι να μπορουσαμε να τον φερουμε αλλα δεν τα καταφεραμε.
Παντως για τον Διαμαντιδη εχεις δικαιο...πρεπει να παιζει λιγοτερο στα οχι και τοσο σημαντικα παιχνιδια τουλαχιστον μπας και τα καταφερει και ξεκουραστει λιγο γιατι μονο με τις 4-5 μερες μετα το Ευρομπασκετ σωθηκε!!
B for Basketball
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 7 2007, 21:19 ) *
Ε τι να κανουμε αφου δεν ερχοταν...μακαρι να μπορουσαμε να τον φερουμε αλλα δεν τα καταφεραμε.
Παντως για τον Διαμαντιδη εχεις δικαιο...πρεπει να παιζει λιγοτερο στα οχι και τοσο σημαντικα παιχνιδια τουλαχιστον μπας και τα καταφερει και ξεκουραστει λιγο γιατι μονο με τις 4-5 μερες μετα το Ευρομπασκετ σωθηκε!!

το πολυ πολυ του δινεις ενα ρεπο σαν του νινη .. tongue.gif
lakersdynasty
QUOTE(B for Basketball @ Sep 8 2007, 00:22 ) *
το πολυ πολυ του δινεις ενα ρεπο σαν του νινη .. tongue.gif

Μπα αυτο δεν μας συμφερει γιατι οσο το νινι σερνει καραβι αλλο τοσο ο Διαμαντιδης σερνει τον Παναθηναϊκο!
smiley.gif

Οποτε δεν μας συμφερει να ειναι εντελως εκτος ομαδας...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.