Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Shaquille O'Neal vs Alonzo Mourning
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2
SlobodaN
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 24 2008, 05:33 ) *
Εδω θα συμφωνησω..αν κοψεις κ κατι απ τον Σακ.. biggrin.gif



Xε, γούστα είναι αυτά φίλε. Εντάξει δεν σου θίξαμε και τον "Χακίμαρο". 77.gif

Απλά μου αρέσουν περισσότερο οι δυναμικοί thunder center. biggrin.gif
rankin
Ο Σακίλ υπήρξε ο ορισμός του σέντερ βουνό.. Δεν είχε το ταλέντο του Τζαμπάρ ή την τεχνική του Ολάζουον. Είχε όμως αρκετή δύναμη και εκτόπισμα για να γκρεμίσει τον Γιούιν αν χρειαζόταν.. Ίσως και τον Κάρλ Μαλόουν..
Ο Ζο από την άλλη, ήταν απλά ο Ζο... Λίγο πιο τεχνικός από τον Σακ, αλλά όχι τόσο δυνατός. Με αντικειμενικά κριτήρια, ο Σακ είναι καλύτερος και σίγουρα πιο επιτυχημένος. Καθότι όμως η ερώτηση είναι υποκειμενική και δεν μας ρωτάει ποιος ήταν καλύτερος ή πιο επιτυχημένος, αλλά μας ρωτάει ποιόν εμείς προτιμούμε, θα απαντήσω ξεδιάντροπα, Alonzo Mourning. More rough. More tough. Less fat.
Air and King
Θαυμαζω τον "Zo" αλλα ο Σακ εχει περασει σε αλλο επιπεδο.Στο επιπεδο του Τσαμπερλαιν,του Ρασσελ,του Χακιμ,του Τζαμπαρ.Ο Μουρνινγκ αξιζει ενα 41.gif μονο και μονο που μετα απο τοσα προβληματα υγειας συνεχιζε να παιζει μπασκετ αλλα η καριερα και η αξια του Σακιλ ειναι πολυ ανωτερη.
delmar
Shaq με διαφορα! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.