Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α' ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
katharoaimo
QUOTE(soouza @ Oct 8 2008, 01:28 ) *
Καλά άστο. icon_wave.gif

χαιρομαι...γιατι αυτο που απεχθανομαι περισσοτερο ειναι να μου βαζουν λογια στο στομα.το θεμα εληξε εδω.καλη συνεχεια. smile.gif
katharoaimo
α!και μια συμπληρωση και δεν ασχολουμαι ξανα με το θεμα.για να μην παρεξηγηθω.θεωρω τη Γριβα απο τις καλυτερες που υπαρχουν στο χωρο γιατι εχει τις γνωσεις και τις ικανοτητες να σφυριξει ενα παιχνιδι αψογα!το εχει αποδειξει.εχει πολυ καλη επαφη με το αθλημα.και αυτος ειναι και ο λογος που εκνευριστηκα τοσο με τη συμπεριφορα της.ειναι αδικο και για μας αλλα κυριως για κεινη...καλη συνεχεια.
soouza
QUOTE(katharoaimo @ Oct 8 2008, 12:14 ) *
χαιρομαι...γιατι αυτο που απεχθανομαι περισσοτερο ειναι να μου βαζουν λογια στο στομα.το θεμα εληξε εδω.καλη συνεχεια. smile.gif

Kι εγώ χαίρομαι γιατί στο post σου έλεγες¨τις έπαιρνε αγκαλιά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο¨.
Αυτό δίαβασα κι αυτό μετέφερα.Η ουσία του αρχικού σκεπτικού επιβεβαιώθηκε από εσένα.Τελικά ανγνωρίζεις την Γρίβα σαν μία καλή διαιτητή. bball.gif
peja
....μα τι λέτε;;;;;
πώς δηλαδή αξιολογείτε έναν διαιτητή ότι είναι καλός; με τι κριτήρια;;;
katharoaimo
QUOTE(soouza @ Oct 8 2008, 15:14 ) *
Kι εγώ χαίρομαι γιατί στο post σου έλεγες¨τις έπαιρνε αγκαλιά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο¨.
Αυτό δίαβασα κι αυτό μετέφερα.Η ουσία του αρχικού σκεπτικού επιβεβαιώθηκε από εσένα.Τελικά ανγνωρίζεις την Γρίβα σαν μία καλή διαιτητή. bball.gif

και αυτο συνεπαγεται ορεξεις?soouza φιλε μου μη το συνεχιζεις.σε παρακαλω.και μη δημιουργεις εντυπωσεις.δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις,τι υποννοεις αλλα δεν με ενδιαφερει κι ολας.νομιζω ειμαι πολυ σαφης σε αυτο που λεω.για αυτο ληξε το θεμα εδω.μην αλλαζεις το νοημα των λεξεων μου.ειναι πολυ ασχημο και με προσβαλει.και εμενα και την Γριβα.αν ειναι τωρα καλος διαιτητης καποιος τον ξεχωριζεις απο τις γνωσεις του,τα αντανακλαστικα του και την αντικειμενικοτητα του.νομιζω αυτα ειναι τα βασικοτερα.απαντηση στην peja ειναι αυτο.
soouza
QUOTE(katharoaimo @ Oct 8 2008, 18:06 ) *
και αυτο συνεπαγεται ορεξεις?soouza φιλε μου μη το συνεχιζεις.σε παρακαλω.και μη δημιουργεις εντυπωσεις.δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις,τι υποννοεις αλλα δεν με ενδιαφερει κι ολας.νομιζω ειμαι πολυ σαφης σε αυτο που λεω.για αυτο ληξε το θεμα εδω.μην αλλαζεις το νοημα των λεξεων μου.ειναι πολυ ασχημο και με προσβαλει.και εμενα και την Γριβα.αν ειναι τωρα καλος διαιτητης καποιος τον ξεχωριζεις απο τις γνωσεις του,τα αντανακλαστικα του και την αντικειμενικοτητα του.νομιζω αυτα ειναι τα βασικοτερα.απαντηση στην peja ειναι αυτο.

katharoaimo δε το συνεχίζω αφού σε προσβάλει.Κι εσύ με προσβάλεις που λες ότι δημιουργώ εντυπώσεις.Έγραψες ένα post που μας έκανε εντύπωση και μετά το γύρισες,φίλη μου.Όσο για την Πέγκυ δεν την προσβάλω να είσαι σίγουρη. smile.gif
katharoaimo
QUOTE(soouza @ Oct 8 2008, 18:34 ) *
katharoaimo δε το συνεχίζω αφού σε προσβάλει.Κι εσύ με προσβάλεις που λες ότι δημιουργώ εντυπώσεις.Έγραψες ένα post που μας έκανε εντύπωση και μετά το γύρισες,φίλη μου.Όσο για την Πέγκυ δεν την προσβάλω να είσαι σίγουρη. smile.gif

ο,τι πεις soouza.κουραστηκα.ο νοων νοειτο.καλο απογευμα.
soouza
QUOTE(katharoaimo @ Oct 8 2008, 18:52 ) *
ο,τι πεις soouza.κουραστηκα.ο νοων νοειτο.καλο απογευμα.

Ότι πεις κι εσύ katharoaimo.Aπολύτως.Καλό απόγευμα και σε σενα. bball.gif
mikraki15
το τοσο το εκανες ΤΟΣΟΟΟΟ.... φιλεεεε μου icon_drunk.gif
SASPENS4
QUOTE(soouza @ Oct 8 2008, 15:14 ) *

δεν νομιζω οτι το ''δεν ξερω και εγω τι αλλο'' μπορει να ερμηνευτει με την φραση ''περι ορεξεων''.η γριβα ειναι μια πολυ καλη διαιτητης αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδα εδωσε λαθος εντυπωσεις που δεν υπηρχε και λογος.οποιος ηταν στο παιχνιδε θα καταλαβει τι εννοω.το καθαροαιμο αυτο λεει.δεν χρειαζεται να παρερμηνευονται τα λογια και ειδικα σε κατι αρνητικο.ευελπιστω το θεμα να τελειωσει εδω και να μην ξανα αναφερθει γιατι δεν υφισταται.καληνυχτα soouza και καλες επιτυχιες. smile.gif
soouza
QUOTE(SASPENS4 @ Oct 9 2008, 01:49 ) *
δεν νομιζω οτι το ''δεν ξερω και εγω τι αλλο'' μπορει να ερμηνευτει με την φραση ''περι ορεξεων''.η γριβα ειναι μια πολυ καλη διαιτητης αλλα στο συγκεκριμενο παιχνιδα εδωσε λαθος εντυπωσεις που δεν υπηρχε και λογος.οποιος ηταν στο παιχνιδε θα καταλαβει τι εννοω.το καθαροαιμο αυτο λεει.δεν χρειαζεται να παρερμηνευονται τα λογια και ειδικα σε κατι αρνητικο.ευελπιστω το θεμα να τελειωσει εδω και να μην ξανα αναφερθει γιατι δεν υφισταται.καληνυχτα soouza και καλες επιτυχιες. smile.gif

Το θέμα saspens έχει λήξει εδώ και ώρα.Εσύ δε νομίζεις,εγώ νόμισα,σημασία έχει πως ο γραπτός λόγος είναι λίγο περίεργος ενίοτε.Ιδιαίτερα δε όταν τo επιβεβαιώνεις και σε pm wink.gif Δε τα παρερμήνευσα και μάλιστα είπα πως δεν είναι όλα τυχαία όταν συμφωνεί κι άλλος χρήστης.Καληνύχτα και καλές επιτυχίες και σε σένα saspens.
Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει και καλά κάνεις και υποστηρίζεις τη συμπατριώτισσα σου.Αυτό θα πει ομάδα. smile.gif
nikefalin
κουράζει η συνέχεια ...παρακαλώ οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση να γίνει με πμ
I L S
QUOTE(peja @ Oct 8 2008, 16:58 ) *
....μα τι λέτε;;;;;
πώς δηλαδή αξιολογείτε έναν διαιτητή ότι είναι καλός; με τι κριτήρια;;;

helloooooo......κ εμεις μπάσκετ παίζουμε.....κ εγω του γυναικείου είμαι αλλά έχω δεί την Πέγκυ να σφυρίζει κ αντρικό....δεν είναι κ η πιο ανεπηρέαστη σφυρίχτρα....μάλλον είναι πολυ παρορμητική κ την επηρεάζουν μικρά γεγονότα του αγώνα ή κ της εξέδρας καμια φορά...αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό....
Baby_Jane
QUOTE(katharoaimo @ Oct 7 2008, 15:04 ) *
μια προειδοποιηση μονο για τα μελισσια.εκει που θα πανε στα διδυμα της αεκ περιστεριου,αν δουν να μπαινει μεσα στο γηπεδο η Γριβα,και μιλαω για την γνωστη πλεον σε ολους μας διαιτητη να προετοιμαστουν ψυχολογικα για πολυ ξυλο και σπασιμο νευρων.γιατι μπορει εμεις να βγηκαμε νικητες απο κει μεσα αλλα το τι τραβηξαμε μονο εμεις το ξερουμε απο αυτην την ''κυρια''.εκτος του οτι ειναι κολητη με τις παικτριες και την ωρα του παιχνιδιου τους μιλαει με τα μικρα τους ονοματα τις παιρνει αγκαλια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο,πολυ προκλητικα,δεν σφυραει απολυτως τιποτα υπερ της αντιπαλης ομαδας.οι αγκωνιες,οι βρισιες και οι σπρωξιες αφθονες και η απαντηση των διαιτητων ειναι οτι δεν εχουν οπτικη γωνια.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ειρωνικα σχολια απο την Γριβα συνεχεια και το αποκορυφωμα...απειλη να παρει και δελτιο και συγκεκριμενα το δικο μου ουρλιαζοντας μετα τη ληξη του παιχνιδιου οτι ακουσε λεει τι ειπα.περιττο να πω οτι εγω εκεινη την ωρα ετοιμαζομουν για τα αποδητηρια και δεν μιλουσα με κανεναν απολυτως.αντιθετως το 7-η Γκριτζαλη να βριζει μια συμπαικτρια μου,νεανιδα μπροστα της.αυτα ειχα να πω.και πολλα αλλα φυσικα αλλα να μη κουραζω περισσοτερο.καλη τυχη σα μελισσια γιατι μονο τυχη χρειαζεσαι για να βγεις σωος απο κει μεσα.ή φυσικα...εναν αντικειμενικο διαιτητη...

Καλημερα και απο εμενα..
Με αφορμη αυτο το ποστ να πω κι εγω πως η εν λογω κυρια 8α πρεπει να μην σφυριζει σε τετοιες κατηγοριες,,οχι μονο γιατι κινδυνευει να καταστρεψει ενα παιχνιδι αλλα γιατι στερειται η8ους και αξιοπρεπειας!
Ναι,ισως ακουστουν βαρια αυτα τα σχολια αλλα δεν ειναι δυνατον να σφυριζει φαουλ (αδικο η μη δε 8α το κρινο γιατι δεν ειμαι διαιτητης) και να ερχεται να σου ψι8υριζει στο αυτι ΄΄ωραια ταπα΄΄ !!! γ οποιον καταλαβε τι λεω ,ελπιζω να μην ειμαι παραλογη!!!Επιπλεον προφανως κι εχει εμπα8ειες κα8ως και 8υμαται προσωπα απο προηγουμενα παιχνιδια που χει ΄΄σφυριξει΄΄!
Αν 8εωρει πως επειδη φοραει μια φανελα κι εχει καποια εξουσια στις τεσσερις γραμμες του γηπεδου..αυτο ειναι δικο της-ψυχολογικο- για μενα 8εμα..αλλα δε 8α ξεφτυλιζει και το σπορ και τις παικτριες με το εριστικο στυλακι που εχει ,τις χειρονομιες,τις γκριματσες κτλ..αυτα! shot.gif 68.gif shot.gif
καλη συνεχεια και καλο πρωτα8λημα!
basketball-maniac
Παιδιά νομίζω ότι πολύ αξία δίνουμε στους διαιτητές... 68.gif Η δουλειά τους είναι να είναι αμερόληπτοι και σωστοί στα σφυρίγματά τους..Αν κάποιοι δε μπορούν ή δε θέλουν να το κάνουν αυτό είναι άξιοι της μοίρας τους..Δεν είναι δική μας δουλειά να τους κρίνουμε,υπάρχουν αρμόδιοι γι'αυτό.Η δική μας δουλειά είναι να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και να μη δίνουμε δικαιώματα στον κάθε διαιτητή...Και κάτι τελευταίο..Το να νικάς με κόντρα διαιτησία ένα παιχνίδι σημαίνει ότι έκανες το παιχνίδι σου χωρίς να ασχοληθείς με αυτή όσο και αδικημένος να ένιωθες..Η αξία της νίκης ανεβαίνει περισσότερο όπως βέβαια ανεβαίνει και το ηθικό!!! biggrin.gif
Baby_Jane
QUOTE(basketball-maniac @ Oct 9 2008, 17:00 ) *
Παιδιά νομίζω ότι πολύ αξία δίνουμε στους διαιτητές... 68.gif Η δουλειά τους είναι να είναι αμερόληπτοι και σωστοί στα σφυρίγματά τους..Αν κάποιοι δε μπορούν ή δε θέλουν να το κάνουν αυτό είναι άξιοι της μοίρας τους..Δεν είναι δική μας δουλειά να τους κρίνουμε,υπάρχουν αρμόδιοι γι'αυτό.Η δική μας δουλειά είναι να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και να μη δίνουμε δικαιώματα στον κάθε διαιτητή...Και κάτι τελευταίο..Το να νικάς με κόντρα διαιτησία ένα παιχνίδι σημαίνει ότι έκανες το παιχνίδι σου χωρίς να ασχοληθείς με αυτή όσο και αδικημένος να ένιωθες..Η αξία της νίκης ανεβαίνει περισσότερο όπως βέβαια ανεβαίνει και το ηθικό!!! biggrin.gif

Εχεις δικιο!!!!!!!!! Οποτε κοιταμαι την προσεχη αγωνιστικη .. .. smiley.gif smiley.gif
foreverb-ball
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 9 2008, 17:07 ) *
Εχεις δικιο!!!!!!!!! Οποτε κοιταμαι την προσεχη αγωνιστικη .. .. smiley.gif smiley.gif

συμφωνώ και εγώ μαζί σας!!!! δουλειά της κάθε μιας ξεχωρίστα είναι να κάνει αυτό που πρέπει για την ομάδα της και τον εαυτό της για να πάει καλά η ομάδα!!! από κει και πέρα....μην ασχολείσται με τους διαιτητές! γιατί πότε υπήρχαν άψογοι διαιτητές για να υπάρξουν και τώρα....
ο καθένας να κοιτάει τα δικά του λάθη!!! Άντε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!!
dm_7
QUOTE(soouza @ Oct 7 2008, 19:26 ) *
Πάντως εγώ πέφτω από τα σύννεφα με την εν λόγω κυρία.Αν έγιναν όπως τα λες katharoaimo ίσως να χεις δίκιο.Θα μπορούσες βέβαια να μην αφήνεις υπονοούμενα περί ορέξεων.Εκείνο που εγώ έχω να πω για την Πέγκυ Γρίβα είναι πως πρόκειται για εξαιρετικό παιδί και πολύ καλή διαιτητή.Ασφαλώς κι αποτελεί εκτίμηση από τη δική μου οπτική γωνία.Βέβαια τα γεγονότα που αναφέρεις τα επιβεβαιώνει κι άλλος χρήστης οπότε σίγουρα δεν είναι τυχαίο. bball.gif

Η Γρίβα είναι απαράδεκτη! Έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας πολλές φορές κ δεν έχει καταφέρει να μου αλλάξει γνώμη! Δεν έχω ιδέα τι έγινε στη προκειμένη φάση, αλλά βάση άλλων γεγονότων το μόνο που έχω να πω είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι μόνο κακό κάνουν στο άθλημα!

Καλημέρα σας!
soouza
QUOTE(dm_7 @ Oct 11 2008, 12:36 ) *
Η Γρίβα είναι απαράδεκτη! Έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας πολλές φορές κ δεν έχει καταφέρει να μου αλλάξει γνώμη! Δεν έχω ιδέα τι έγινε στη προκειμένη φάση, αλλά βάση άλλων γεγονότων το μόνο που έχω να πω είναι ότι τέτοιοι άνθρωποι μόνο κακό κάνουν στο άθλημα!

Καλημέρα σας!

dm7 καλημέρα.Τι να πω? ohmy.gif Μάλλον μόνο εγώ τη θεωρώ αξιόλογη τελικά ίσως γιατί δε μου έχει κάνει κάτι. smile.gif

Στο σημείο αυτό να δώσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.Την προηγούμενη Κυριακή μας σφύριζαν δύο διαιτητές.Είναι γεγονός πως δεν πήγαν πολύ καλά.Τους φώναζαν ο κόσμος κι οι ΔΥΟ πάγκοι.
Κάποια στιγμή σε ένα οφθαλμοφανές αντιαθλητικό φάουλ που δεν εδώθη υπέρ ημών τα ¨έψαλλα¨στο διατητή.Ο τελευταίος ήρθε και μου είπε χαρακτηριστικά.¨coach μπορεί και να ήταν αλλά ότι βλέπω σφυρίζω¨.
Αγόρι μου χίλια συγγνώμη του απάντησα. w00t.gif

Όι σωστοί διαιτητές απαντούν έτσι ή ¨δε το είδα¨ ή ¨σας παρακαλώ μη φωνάζετε έχει τεχνική την επόμενη¨
Το ύφος κι η προκλητικότητα χαλάει όλη την εικόνα τους.

Δυστυχώς το επίπεδο είναι κακό γιατί δεν υπάρχει αξιολόγηση.Αν τους έβλεπε ένας παρατηρητής,τότε το 80% θα ήταν αυτόματα εκτός.Δεν είναι μόνο η γνώση αλλά κι η συμπεριφορά,τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά όπως και στους κλάδους της καθημερινότητας. bball.gif
lord7
QUOTE(basketball-maniac @ Oct 9 2008, 14:00 ) *

το καλύτερο ποστάρισμα που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.....όλα είναι μέσα στο παιχνίδι...όσο λάθος κάνει ο διαιτητής τόσο λάθος κανει και ο προπονητης που κανει μια λαθος αλλαγη..και ο παιχτης που κανει λαθος πασα κτλ.....
οι προπονητες - οι παιχτες - οι διαιτητες ειναι ανθρωποι παιδια.....δειτε nba η αλλα σοβαρα προταθληματα και πειτε μου ποση αξια δινουν στα λαθη των διαιτητων και ποση δινουμε εμεις.....

αν η μπαλα δεν μπει στο πλεκτο απο εμας τουσ παιχτες δεν θα γινει τιποτα....ασ δώσει 10 τεχνικες ποινες....30 αντιαθλητικα κτλ ο ρεφ.....αν μια ομαδα παιζει καθαρο μπασκετ ακομα και να χασει θα ξερει στο τελος οτι επαιξε...

και για να λυσω μια απορια που ειχαν καποιοι περυσι.....ημουν παιχτης....εγινα διαιτητης και απο περυσι στα μισα τησ χρονιασ εγινα παλι παιχτης....και ο λογος ηταν το οικονομικο που ξαναεγινα παιχτης....ομως αν καποιος δεν παρει την σφυριχτρα παιδια δεν θα καταλαβει ολοκληρωτικα τον παιχνιδι....και πιστεψτε με απο την οταν σταματησα να ασχολουμε με το τι σφυριζει ο καθενας ευχαριστηθηκα το παιχνιδι.....

ΑΥΤΟ ΤΟ Γ...... ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.....

οποτε ασ κοιταξουμε ολοι την δουλεια μας και ασ μην μπλεκουμε στην δουλεια του αλλου......

ευχαριστω και σορρυ για την καποια κουβεντουλα που ειπα......
nikefalin
QUOTE(soouza @ Oct 11 2008, 14:40 ) *
Δυστυχώς το επίπεδο είναι κακό γιατί δεν υπάρχει αξιολόγηση.Αν τους έβλεπε ένας παρατηρητής,τότε το 80% θα ήταν αυτόματα εκτός.Δεν είναι μόνο η γνώση αλλά κι η συμπεριφορά,τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά όπως και στους κλάδους της καθημερινότητας. bball.gif

και αν το 80 % ήταν εκτός τότε και το 80 % των αγώνων θα ήταν επίσης...εκτός προγράμματος, άντε με καλή θέληση το 70 %.

όσοι και όσες βρίσκονται στο χώρο το γνωρίζουν. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε , δεν πρέπει να δίνουμε τόση σημασία.
Baby_Jane
Πανηγυρικη νικη της Δαφνης μεσα στην εδρα του Περιστεριου ..61-65 ανατρεποντας ολα τα προγνωστικα..
Δυνατο παιχνιδι και για τις δυο ομαδες,,ντερμπυ σε ολη τη διαρκεια..!!!! 77.gif icon_wave.gif
mikraki15
QUOTE(Baby_Jane @ Oct 12 2008, 16:17 ) *
Πανηγυρικη νικη της Δαφνης μεσα στην εδρα του Περιστεριου ..61-65 ανατρεποντας ολα τα προγνωστικα..
Δυνατο παιχνιδι και για τις δυο ομαδες,,ντερμπυ σε ολη τη διαρκεια..!!!! 77.gif icon_wave.gif

το περιστερι αντισταθηκε αλλα η ΔΑΦΝΑΡΑ κερδισεεεε icon_wave.gif
basketball-maniac
Tρένο η Δάφνη στο πρωτάθλημα!!!! biggrin.gif Πολύ καλό το σημερινό παιχνίδι,και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά αλλά στο τέλος επικράτησε η Δάφνη!!! 41.gif Αν και τα ποσοστά στα σουτ και στις βολές δεν ήταν τα καλύτερα για τα κορίτσια,μέσα από την άμυνα κατάφεραν να πάρουν στο τέλος το ροζ χαρτάκι!!!! tongue.gif Για μένα αυτή η νίκη σε βάρος του Περιστερίου δεν ήταν "έκπληξη" όπως φαντάζομαι ότι θα χαρακτηριστεί...Ήταν ενα ματς ανάμεσα σε δύο φαβορί και ο καλύτερος μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου σήμερα επικράτησε!!! 41.gif Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες εύχομαι!! icon_wave.gif
Krousta
Μπράβο στα κοριτσια της Δαφνης. Συγχαριτιρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βαρια ήττα του μελα στο χαλανδρι.
γυρω στους 12 πόντους διαφορα.....Μπραβο στον προμηθεα!!!!!!!!!!!!! ο προμηθέας 40 λεπτά ζώνη...πολλά σουτ από τον μελα αλλα άστοχα! πολύ καλή η Αντριάννα...

καλη συνέχεια σε ολους !
soouza
QUOTE(basketball-maniac @ Oct 12 2008, 16:34 ) *
Tρένο η Δάφνη στο πρωτάθλημα!!!! biggrin.gif Πολύ καλό το σημερινό παιχνίδι,και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλά αλλά στο τέλος επικράτησε η Δάφνη!!! 41.gif Αν και τα ποσοστά στα σουτ και στις βολές δεν ήταν τα καλύτερα για τα κορίτσια,μέσα από την άμυνα κατάφεραν να πάρουν στο τέλος το ροζ χαρτάκι!!!! tongue.gif Για μένα αυτή η νίκη σε βάρος του Περιστερίου δεν ήταν "έκπληξη" όπως φαντάζομαι ότι θα χαρακτηριστεί...Ήταν ενα ματς ανάμεσα σε δύο φαβορί και ο καλύτερος μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου σήμερα επικράτησε!!! 41.gif Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες εύχομαι!! icon_wave.gif

Mπράβο στη Δάφνη για τη μεγάλη νίκη.Προσωπικά δε με εκπλήσει. 41.gif
nikefalin
Προμηθέας - Μελάς 53 - 42
niki6
QUOTE(Krousta @ Oct 12 2008, 17:21 ) *
Βαρια ήττα του μελα στο χαλανδρι.

Kαλα κιεσυ βαρια ηττα 11 ποντους εχασε δεν εχασε και 40! Λιγο υπερβολη! tongue.gif
katharoaimo
μπραβο μας κοριτσαρες!!!μεγαλη η νικη μας!!!το περιστερι ηταν καλο,το ντερμπυ δυνατο και στο τελος επικρατησαμε!αντε ξεκουραση τωρα και απο βδομαδα τα κεφαλια παλι κατω!!να μαστε καλα και καλη συνεχεια να χουμε στο πρωταθλημα.δειξαμε ψυχη σημερα γιατι το περιστερι ειναι πολυ καλη ομαδα!
nikefalin
AEK Δ.Π. - Μελίσσια 52 - 50,

μέτριο παιχνίδι με πολύ αγωνιστικό ξύλο, τα μελίσσια επέστρεψαν από το 50 - 35, η ΑΕΚ κέρδισε στη δύναμη και την εμπειρία.

περαστικά στο 11 της ΑΕΚ και το 14 των Μελισσίων
lord7
QUOTE(nikefalin @ Oct 12 2008, 19:03 ) *
AEK Δ.Π. - Μελίσσια 52 - 50,

μέτριο παιχνίδι με πολύ αγωνιστικό ξύλο, τα μελίσσια επέστρεψαν από το 50 - 35, η ΑΕΚ κέρδισε στη δύναμη και την εμπειρία.

περαστικά στο 11 της ΑΕΚ και το 14 των Μελισσίων

τι επαθαν???το 14 των μελισσιων δεν ειναι η καλη τουσ μαζι με το 11???
anti15
καλησπέρα...
ο Ιωνικος έχασε από την Παιανία με διαφορά 29 πόντων(ακριβή σκορ δεν θυμάμαι)....
nikefalin
QUOTE(lord7 @ Oct 12 2008, 23:23 ) *
τι επαθαν???το 14 των μελισσιων δεν ειναι η καλη τουσ μαζι με το 11???

ναι, έφυγε για νοσοκομείο, με πρόβλημα στον καρπό
lord7
QUOTE(nikefalin @ Oct 12 2008, 20:33 ) *

perastika tou loipon,....exo akousei polles omades exoun traumatismous......
basketball-maniac
Το Γαλάτσι τι έκανε??
mimi21
QUOTE(basketball-maniac @ Oct 13 2008, 00:33 ) *
Το Γαλάτσι τι έκανε??

κερδισε με 40 ποντους διαφορα τον Ζαον.
soouza
QUOTE(nikefalin @ Oct 12 2008, 23:33 ) *

Καλησπέρα.Δυστυχώς η Όλγα η Σκαρογιάννη έσπασε το χέρι της σε μία σύγκρουση όπως με πληροφόρησε η ίδια.Περαστικά και ταχεία επιστροφή.
xilies siopes na akous
QUOTE(soouza @ Oct 12 2008, 21:15 ) *
Καλησπέρα.Δυστυχώς η Όλγα η Σκαρογιάννη έσπασε το χέρι της σε μία σύγκρουση όπως με πληροφόρησε η ίδια.Περαστικά και ταχεία επιστροφή.

Καλημερα!Να δουμε τι συνεπειες θα εχει και η απωλεια της Σκαρογιαννη,αφου αφενος ειναι πολυ σημαντικη στην ομαδα,αφετερου ποια θα καλυψει το κενο της?Δυσκολα τα πραγματα για τα Μελισσια,που δεν υπολογισαν ουτε σε 1 φυσιολογικο-αναπαντεχο τραυματισμο και δεν πηραν καποια εμπειρη ψηλη.
Μα να ηταν μονο αυτο?Η ομαδα αν και ειναι καλυτερη απο περισυ,δεν εχει καταφερει να βρει τον ρυθμο της.Πρωτη φορα βλεπω ομαδα,να σκοραρει σε 1 ολοκληρο δεκαλεπτο μονο 1 φορα!!! Μονο 2 ποντοι!!!Η απολυτη γελοιοτητα!
Μακαρι να εντοπισουν τι φταιει και να το αλλαξουν,γιατι η ομαδα εχει και παρον μα και πολυ μελλον με τις ταλαντουχες κορασιδες-νεανιδες της.
Περαστικα στην Σκαρογιαννη και γρηγορη επιστροφη στους αγωνιστικους χωρους.Θα λειψει.
Krousta
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής είναι τα εξής : -

3η Αγωνιστική
Ημ/νία Ωρα Γήπεδο Αγώνας Σκορ
12/10/2008 20:30:00 ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 23-64
12/10/2008 20:30:00 ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - Ζ.Α.Ο.Ν. 71-41
12/10/2008 19:15:00 ΖΑΧ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ - ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 36-64
12/10/2008 13:30:00 Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 53-42
12/10/2008 13:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 61-65
12/10/2008 19:00:00 ΔΙΔΥΜΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 52-50
Krousta
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - 4η Αγωνιστική -

19/10/2008 17:00:00 ΖΗΡΙΝΕΙΟ Ζ.Α.Ο.Ν. - ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 1
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1-2 ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΑΛΛΟΝ 1
19/10/2008 12:30:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
19/10/2008 17:30:00 Μ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 1
19/10/2008 13:00:00 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 1
19/10/2008 13:00:00 ΔΗΜ.ΒΙΚΕΛΑΣ ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 1
dolly12
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1

μη κοιτάς τον αγώνα του κυπέλλου... αυτος ειναι ενας εντελως διαφορετικός αγώνας με την παιανία να δειχνει ότι έχει βρει τα πατήματά της και να κερδίζει με μεγάλες διαφορές τα παιχνίδια της, μετά το χαστούκι.

Θα εμείνω στην αρχίκη μυο πρόβλεψη ακι επί κυπέλλου ότι η παιανία θα πάρει το ματσακι και με διαφορά, ειδικά μέσα στην παιανία....

τώρα αν με διαψεύσει 2η φορά...
Krousta
Α' Γυναικών - 3η αγωνιστική
Της Λένας Καραλή
13/10/2008 (14:20)

Ζωγράφου-Κηφισιά 23-64 (12-39)
Διαιτητές: Μαραϊδόνης-Ψάλτης
Ζωγράφου (Κουκουζέλης): Θανασιά 6, Ζαφείρη 2, Σίτου 5, Βελέ 8, Δούναβη 1, Μπαράκη 1
Κηφισιά (Θέμελης): Κοτρολού 13, Τσερετοπούλου 8, Μαχαιριώτου 13, Τουλιάτου 4, Σπυριλιώτη 2, Τζώλου 7, Σκλιά 1, Πανταζή 4, Μολφέτα 4, Τσακίρη 4, Σωτηρίου 4

Γαλάτσι-ΖΑΟΝ 71-31 (38-19)
Διαιτητές: Νικολόπουλος-Κάτσικας
Γαλάτσι (Παπαδόπουλος): Φουρλιά 23 (5), Φλίγκου 8, Γκόγκου 2, Σαλπέα 4, Πούλου 12, Ογκουνόριν 4, Φράγκου 3 (1), Καμπούρη 8, Καλούζνα, Ανδρεαδέλη 1, Παγώνη 2, Ρουμπελάκη 4
ΖΑΟΝ (Λάγιου): Κωσταρά 6, Λιούμη, Συριοπούλου, Φιλιππαίου 11 (2), Αναστασοπούλου, Πετράκη, Ρίζου 2, Λουκοπούλου 8, Παπούλια 4

Ιωνικός-Παιανία 36-64 (17-32)
Διαιτητές: Σέρρας-Τσάτσης
Ιωνικός (Ματζάκος): Αθανασίου 4, Παπαδοπούλου 1, Μουστάκας 11, Ζαρκαδούλα 7 (1), Κασνέστη 7, Κριθήμου 6
Παιανία (Σιαμαντούρα): Δρίβα 2, Πετυχάκη Σ. 2, Συρίγου 4, Παναγιωτίδου 2, Ποταμιάνου 13 (1), Κελλάρη 5 (1), Κλάδου 8, Δημητρίου 4, Πετυχάκης Χ. 4, Γεωργίου 7 (1), Ραχιώτη 4, Ανδρουλάκη 9

Προμηθέας-Μελάς Αγ. Ελευθέριος 53-42 (24-18)
Διαιτητές: Πλιάκας-Λύρας
Προμηθέας (Αναστασόπουλος): Λυμπεροπούλου 5, Νικολακάκη 4, Βραχάλη 5, Γιαννάκου, Τσίβα 14, Βλάχου 25 (3), Σατρατζέμη
Μελάς Αγ. Ελευθέριος (Μάλαμα): Γιάκαλου, Σταυράτη 11 (3), Μιχαήλ 11 (3), Χαϊμανδού, Ραϊση 2, Γουναρά, Μιχοπούλου 3, Λεκαράκου 2, Κογγίνη 2, Μακρυνίκα 9, Μαρίνου 2

Περιστέρι-Δάφνη 61-65 (34-34)
Διαιτητές: Καλαϊτζάκης-Φαλούκα
Περιστέρι (Κολτσίδας): Αγρογιάννη 11 (1), Ντακόλια, Τουμπογιάννη 7 (1), Λαζάρου 10, Εμμανουήλ 13, Πετράκη 6, Χρονοπούλου 4, Τουλιάτου, Μπακαλέξη, Μπενέκη 2, Χαραλαμπάκη 8 (1)
Δάφνη (Τζαμάλης): Πάνου Σ. 20, Μπαρμπάνη, Στρατήγη 15 (2), Κολοβού 2, Πατμίου, Πάνου Γ. 13 (2), Βασιλοπούλου 6, Στεφανίδου, Ανδρινοπούλου 8, Τζάνου, Σιούκα 1

ΑΕΚ Περιστερίου-Μελίσσια 52-50 (20-26)
Διαιτητές: Σέλληνας-Κουτσουμπός
ΑΕΚ Περιστερίου (Μπαζήμα): Σακκά 11, Γκάτση 4, Βαρελάκη 11, Γκρίτζαλη 13, Μπαλαμπέλα, Καμπουράκη, Πέτρου 7, Γαλανοπούλου, Βουδούρη 6
Μελίσσια (Δουκέλη): Κασσίμη 2, Καραβέλη 6, Μάκου, Λιαροκάπη 3, Αρβανίτη 23, Απέργη, Ηλιάκη 7 (1), Σκαρογιάννη 7, Μαρτέκα

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Γαλάτσι 6, Δάφνη 6, Παιανία 5, Ιωνικός 5, Προμηθέας 5, ΑΕΚ Περιστερίου 5, Μελάς Αγ. Ελευθέριος 4, Μελίσσια 4, Κηφισιά 4, ΖΑΟΝ 3, Ζωγράφου 3.

Η επόμενη αγωνιστική (4η 19/10): ΖΑΟΝ-Ζωγράφου, Παιανία-Γαλάτσι, Μελάς Αγ. Ελευθέριος-Ιωνικός, Δάφνη-Προμηθέας, Περιστέρι-ΑΕΚ Περιστερίου, Κηφισιά-Μελίσσια.
Krousta
Βαθμολογία
Ομάδα Βαθ Αγών Ν Η Μ Επιθ Αμυ Διαφ
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 6 3 3 0 0 199 142 57
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 6 3 3 0 0 177 158 19
ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ 5 3 2 1 0 193 128 65
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 5 3 2 1 0 171 163 8
ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 5 3 2 1 0 134 150 -16
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. 5 3 2 1 0 200 137 63
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 4 3 1 2 0 134 136 -2
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 4 3 1 2 0 167 182 -15
ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 4 3 1 2 0 170 140 30
ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 4 3 1 2 0 168 147 21
Ζ.Α.Ο.Ν. 3 3 0 3 0 139 204 -65
ΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 3 3 0 3 0 68 233 -165
anti15
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1
19/10/2008 12:30:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2
basket is life

19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
19/10/2008 12:30:00 ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1
VAGELIS N
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ντερμπαρα

lamar
QUOTE(dolly12 @ Oct 13 2008, 15:04 ) *
ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 1

μη κοιτάς τον αγώνα του κυπέλλου... αυτος ειναι ενας εντελως διαφορετικός αγώνας με την παιανία να δειχνει ότι έχει βρει τα πατήματά της και να κερδίζει με μεγάλες διαφορές τα παιχνίδια της, μετά το χαστούκι.

Θα εμείνω στην αρχίκη μυο πρόβλεψη ακι επί κυπέλλου ότι η παιανία θα πάρει το ματσακι και με διαφορά, ειδικά μέσα στην παιανία....

τώρα αν με διαψεύσει 2η φορά...

το πιθανοτερο ειναι να κερδισει η Παιανια λογω εδρας, αλλα παλι μιλας για διαφορα και νομιζω οτι και παλι θα πεσεις εξω.
Οσο για το οτι βρισκουν τα πατηματα τους τον Προμηθεα και τον Ιωνικο κερδισαν, με ολον το σεβασμο και στα δυο σωματεια, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο φετος, αφου απο τον Ιωνικο εφυγαν οι μισες παικτριες και απο τον Προμηθεα η Σολωμου που ηταν το πρωτο βιολι περσι. Ιδωμεν...
soouza
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 14 2008, 17:00 ) *
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ ντερμπαρα

Ας δώσω κι εγώ νυχτερινά προγνωστικά. icon_drunk.gif

Ζαον 1.

Παιανία-Γαλάτσι 2.

Μελάς-Ιωνικός 1-2. smiley.gif

Δάφνη-Προμηθέας 1 αλλά κάτι μου λέει πως θα γίνει δυνατό παιχνίδι.

Περιστέρι-Αεκ 1.

Αενκ-Μελίσσια 1.
jsoiler
19/10/2008 20:30:00 ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΑΣ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΚΤΗΣΙΦΩΝ - ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2
jsoiler
QUOTE(soouza @ Oct 15 2008, 01:41 ) *
Ας δώσω κι εγώ νυχτερινά προγνωστικά. icon_drunk.gif

Ζαον 1.

Παιανία-Γαλάτσι 2.

Μελάς-Ιωνικός 1-2. smiley.gif

Δάφνη-Προμηθέας 1 αλλά κάτι μου λέει πως θα γίνει δυνατό παιχνίδι.

Περιστέρι-Αεκ 1.

Αενκ-Μελίσσια 1.

Είμαι σε όλα μαζί σου!!Τώρα στο Μελάς - Ιωνικός δίνω προβάδισμα στον άσσο λόγο κούρασης και λόγο γηπέδου.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.