Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ανέκδοτα... Αστείες φωτογραφίες... Αστεία βίντεο κ.λ.π.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
T.W.Is.M.
QUOTE(frenchman7 @ Dec 21 2011, 12:11 ) *
O Tσακ Νόρις αγόρασε από ζαχαροπλαστείο όνειρα γλυκά

Ο Τσακ Νόρις έχει προπονήσει ομάδα αίματος

Ο Τσακ Νόρις ανάβει κουνουπάκι για να διώξει τα φίδια

Ο Τσακ Νόρις έκανε προσπέραση στον χρυσό οδηγό

Ο Τσακ Νόρις έχει κινητό θυροτηλέφωνο

Ο Τσακ Νόρις λέει τα κάλαντα με το τρίγωνο των βερμούδων

O Τσακ Νόρις έχει παίξει pro με τιμονιέρα

Ο Τσακ Νόρις κάνει ομελέτα με αυγά Kinder

Ο Τσακ Νόρις γελάει καλύτερα από τον τελευταίο

Ο Τσακ Νόρις έβαλε κραγιόν στο χείλος του γκρεμού

Ο Τσακ Νόρις γέμισε την Καινή Διαθήκη

Ο Τσακ Νορις ξερει ποσο κανει Φρανκ Σινατρα.
SG3ptshooter
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 27 2011, 01:04 ) *

έλα μωρέ κι εγώ το ξέρω αυτό απλοποιείς τα δύο α και τα δύο ρ και έχουμε f(n)=k/ta με τα t,a διάφορα του μηδενός και το n να ανήκει στο R...

Tίποτα δε ξέρετε μερικοί 68.gif Σε λίγο θα μας ρωτήσετε για το Δημήτρη Δια Μαντίδη..
greeneyes13
QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 27 2011, 09:23 ) *
έλα μωρέ κι εγώ το ξέρω αυτό απλοποιείς τα δύο α και τα δύο ρ και έχουμε f(n)=k/ta με τα t,a διάφορα του μηδενός και το n να ανήκει στο R...

Tίποτα δε ξέρετε μερικοί 68.gif Σε λίγο θα μας ρωτήσετε για το Δημήτρη Δια Μαντίδη..

δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε και λέω μα τόσο ξανθιά πια.......

αυτό με το διαμαντίδη τι είναι πάλι;
Magnus92
QUOTE(greeneyes13 @ Dec 27 2011, 16:02 ) *
δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε και λέω μα τόσο ξανθιά πια.......

αυτό με το διαμαντίδη τι είναι πάλι;

Δημήτρης/Μαντίδης

gallistis
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 27 2011, 01:04 ) *

ναι,αλλά μόνο ο gallistis ξερει ποσο κανει ο σαν επιφανιο...
greeneyes13
QUOTE(gallistis @ Dec 27 2011, 18:00 ) *

τι α ακούσουμε πάλι... smiley.gif
T.W.Is.M.

Ναι, αλλα τι γινεται οταν t, a πολυ μεγαλα, τοσο ωστε ta->oo και k->oo? Εκει χρειαζεσαι τον Τσακ... icon_drunk.gif
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Dec 27 2011, 19:05 ) *
Ναι, αλλα τι γινεται οταν t, a πολυ μεγαλα, τοσο ωστε ta->oo και k->oo? Εκει χρειαζεσαι τον Τσακ... icon_drunk.gif

Τον Chuck Hayes?
pmam
QUOTE(Nuntius @ Dec 27 2011, 21:14 ) *
Τον Chuck Hayes?

Nope. Chuck Testa
LFO
QUOTE(spysta @ Dec 26 2011, 21:54 ) *
-- γιε μου ο Αγιος Βασιλης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

-- ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ρε μπαμπα .. αφου ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ μου φερνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που του ζηταω !!!

ugly_tocktock.gif ugly_tocktock.gif

QUOTE(SG3ptshooter @ Dec 27 2011, 10:23 ) *

QUOTE(Magnus92 @ Dec 27 2011, 17:15 ) *
Δημήτρης/Μαντίδης

QUOTE(gallistis @ Dec 27 2011, 19:00 ) *

QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 27 2011, 20:05 ) *

QUOTE(Nuntius @ Dec 27 2011, 22:14 ) *
Τον Chuck Hayes?

QUOTE(pmam @ Dec 27 2011, 22:35 ) *
Nope. Chuck Testa

Ρε παλικάρια, μήπως δεν εχουν ζαχαρη αχνη οι κουραμπιεδες που τρωτε αυτες τι μερες??
gallistis
QUOTE(LFO @ Dec 28 2011, 09:46 ) *
Ρε παλικάρια, μήπως δεν εχουν ζαχαρη αχνη οι κουραμπιεδες που τρωτε αυτες τι μερες??

πες την αληθεια τώρα,ζηλεύεις... smiley.gif smiley.gif

για να αρχίσει η χρονια

Ήτανε ο Τοτός και τον ρωτάει η δασκάλα:
- Τοτό, έμαθες την αλβαβήτα;
- Όχι, κυρία.
- Δεν πειράζει, θα σε βοηθήσω εγώ... Θα λέμε τα γράμματα εναλλάξ... Αλφα, Τοτέ...
- Βήτα, κυρία.
- Γ@μ@, Τοτέ...
- Στήσου, κυρία!
Zoys
QUOTE(gallistis @ Jan 2 2012, 14:29 ) *
Ήτανε ο Τοτός και τον ρωτάει η δασκάλα:
- Τοτό, έμαθες την αλβαβήτα;
- Όχι, κυρία.
- Δεν πειράζει, θα σε βοηθήσω εγώ... Θα λέμε τα γράμματα εναλλάξ... Αλφα, Τοτέ...
- Βήτα, κυρία.
- Γ@μ@, Τοτέ...
- Στήσου, κυρία!

smiley.gif Κλασικότατο και από τα πρώτα shoking που είχα ακούσει με τον Τοτό!

Όπως και το παρακάτω:
Η δασκάλα στο σχολείο (πάντα στην τάξη του Τοτού) κάνει μερικές ερωτήσεις στα παιδιά:
-Λοιπόν, παιδιά πείτε μου ένα φυτοφάγο ζώο που ζει στην Αφρική.
Πετάγεται η μικρή Αννούλα και λέει:
-Ο ελέφαντας!
-Η καμηλοπάρδαλη ήταν, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Μήπως ξέρει κάποιο παιδί ένα συμπαθητικό τετράποδο ζώο που το συναντάμε καθημερινά έξω;
Παίρνει το λόγο ο Γιωργάκης και λέει:
-Ο σκύλος!
-Τη γάτα σκεφτόμουν, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.
Φανερά βαριεστημένος πετάγεται ο Τοτός και ρωτάει τη δασκάλα:
-Κυρία, έχω κι εγώ να σας κάνω μια ερώτηση.
Τρομάζει αρχικά η δασκάλα με τα όσα έχει ακούσει από αυτόν, αλλά τελικά του δίνει το λόγο.
-Για πες μας Τοτέ.
-Τι έχω μέσα στο παντελόνι μου, έχει κόκκινο κεφάλι και όταν το τρίβεις ανάβει;
Ταράζεται η δασκάλα και φωνάζει:
-Τοτέ, άρχισες πάλι τα ίδια; Τι ερωτήσεις είναι αυτές; Θα με αναγκάσεις να σε τιμωρήσω ξανά!
-Ένα σπίρτο ήταν κυρία, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε!

tongue.gif
Manu7
QUOTE(gallistis @ Dec 27 2011, 18:00 ) *

Εμμέσως πλην σαφώς μόνο ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσο κάνει όμως...

Πάρτε και άλλο ένα...

Λέει ο Τσακ Νόρις: Θεός φυλάξοι...5,10,15,20,25....
captain charisma

ποιος ειναι αυτος ο σπορος?
pmam
Έχει δαχτυλίδι? (φρέσκο?)
captain charisma
οχι..νεος ειναι ακομα...
Magnus92
QUOTE(captain charisma @ Jan 7 2012, 20:58 ) *
οχι..νεος ειναι ακομα...

Μηπως ειναι ο Λεμπρον;

tongue.gif
Nuntius
Προφανές ρε παίδες. Ο Jimmer Fredette είναι όταν ήταν μικρός.
captain charisma
οχι δεν ειναι ο Fredette...θα περιμενω μεχρι αυριο κι αν δεν το βρειτε θα το παρει το ποταμι
aegeansheed
Luke "Φτερουμαν" Ridnour?
greeneyes13
]http://starsoul.info/news/nom_zei_ti_ta_chei_ako_sei_la_sti_synente_xei_gia_doylei_10_1_er_thsei_poy_tha_s
a_karafli_soyn/2012-01-07-641

να μας λέγαν και τις απαντήσεις καλά θα ήταν.... rolleyes.gif
sacarame
Χμμμ, μήπως είναι ο Αγαπούλας;;(όχι ο Μπίγκ Μακ).....
captain charisma
χεχε το βρηκε ο σακαρακας!!!!
sacarame
QUOTE(captain charisma @ Jan 7 2012, 23:08 ) *
χεχε το βρηκε ο σακαρακας!!!!

Ναι πήγα προς τα κει σκεπτόμενος ότι μάλλον το μαλλι θα έχει αλλάξει από τότε..Μάλιστα μου θύμισε τον εαυτό μου που μέχρι τα 3 ήμουν με ξανθή μπούκλα, και τώρα έχω γίνει μαλλι μαύρο κατράμι... smiley.gif
pmam
Το επόμενο guess θα ήταν αυτός που έφερε Χ στο jenga με τον εικονιζόμενο.
Μπορώ να πω ότι μοιάζει περισσότερο.
frenchman7
.

Ρε σεις πως βάζετε την εικόνα να φαίνεται με την μια?
berry
captain charisma
πηγαινεις πανω στη φοτο και κανεις δεξι κλικ-->copy image location και το λινκ το βασεις μεσα σε [img][/img] και εισαι οκ..
frenchman7
ΣΩΣΤΟΣΤ

+
captain charisma

Magnus92
Γιατι οπως ειπαν καποιοι σοφοι ( rchos κι ετσι... ) καλύτερα να γελάς με τον Χαρο, παρα αυτός μαζί σου...

http://www.depress.gr/2012/01/21.html
greeneyes13

χαχαχαχαχα ο διάλογος του παπά με τον θεό δεν υπάρχει.....
baskethood
Δεν εμφανίζονται τα videos tongue.gif
benchwarmer
Με κίνδυνο να έχουμε ατυχήματα σε αυτούς που δεν γνωρίζουν τα γούστα μου στα ανέκδοτα:

Γιατί οι κότες δεν πηδάνε απ' τη ταράτσα;
Γιατί είναι κότες.
gallistis
-πως λέγεται ο αρχαίος αθηναίος στρατηγός που του άρεσαν οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες?

-MILFιάδης 69.gif 69.gif
captain charisma
Ένα κοριτσάκι έκανε chat στο facebook με έναν άγνωστο:

Άγνωστος: Είσαι πολύ όμορφη! Θα μου δώσεις το msn σου;
Κοριτσάκι: Ναι βεβαίως wink.gif

... ... ... ... exogkomenokaitonagapopoli@xasou.gr

Άγνωστος:
eimaiopaterassou@kaithaseskotoso.gr
gallistis
παλιό αλλά καλό

greeneyes13
QUOTE(gallistis @ Feb 6 2012, 22:20 ) *
παλιό αλλά καλό

πόσο παλιό;
gallistis
QUOTE(greeneyes13 @ Feb 6 2012, 22:40 ) *
πόσο παλιό;

το έχω ακούσει πριν 3-4 χρόνια σίγουρα
captain charisma

smiley.gif smiley.gif
frenchman7
...

greeneyes13
Click to view attachment
greeneyes13

gallistis
για τους φανατικούς του big bang theory

jasonick
Το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει εδώ και καιρό. Χάνει στον γραπτό λόγο αλλά και πάλι τα σπάει.

Σκάει ένας τύπος σε ένα μπαρ και με αγριεμένο ύφος λέει στο μπάρμαν
- Βάλε μου ένα παγωμένο γάλα μη τα γαμήσω όλα εδώ μέσα.
Αφού βάζει το γάλα ο μπαρμαν, ο τύπος το πίνει μονορούφι και πάει στην τουαλέτα.
Εκεί τραβάει μια μαλακία και αφού βγαίνει έξω βλέπει μια κατσαρίδα και την σκοτώνει. Τότε γεμάτος περηφάνια φωνάζει
- Αυτή είναι ζωή. Ποτό, γαμήσι, φόνος.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Weekendman
QUOTE(jasonick @ Feb 29 2012, 23:13 ) *
Το καλύτερο ανέκδοτο που έχω ακούσει εδώ και καιρό. Χάνει στον γραπτό λόγο αλλά και πάλι τα σπάει.

Σκάει ένας τύπος σε ένα μπαρ και με αγριεμένο ύφος λέει στο μπάρμαν
- Βάλε μου ένα παγωμένο γάλα μη τα γαμήσω όλα εδώ μέσα.
Αφού βάζει το γάλα ο μπαρμαν, ο τύπος το πίνει μονορούφι και πάει στην τουαλέτα.
Εκεί τραβάει μια μαλακία και αφού βγαίνει έξω βλέπει μια κατσαρίδα και την σκοτώνει. Τότε γεμάτος περηφάνια φωνάζει
- Αυτή είναι ζωή. Ποτό, γαμήσι, φόνος.

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Κορυφαίο το παραπάνω, που μου άνοιξε την όρεξη για να ποστάρω ένα εκτεταμένο ανεκδοτάκι....

Περπατάει ένας τύπος στο δρόμο & έξω από ένα σπίτι
βλέπει μια ταμπέλα που λέει:
«Πωλείται σκύλος που ξέρει να μιλάει»

Από περιέργεια μπαίνει στην αυλή,
χτυπάει στην πόρτα & ζητάει πληροφορίες.
Ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είναι πίσω απο το σπίτι ο σκύλος
& αν θέλει να πάει να τον δεi.
Πάει πίσω ο τύπος & βλέπει έναν μαύρο κοπρίτη
να κάθεται σε μια γωνιά αραχτός.
Δεν του γέμιζε το μάτι, αλλά τον πλησιάζει
με δυσπιστία &, τι να κάνει, του λέει:

«Εσύ είσαι ο σκύλος που ξέρει να μιλάει;».
Ο σκύλος τον ξαφνιάζει απαντώντας του, «Ναι, εγώ είμαι.»
Ο τύπος σαστίζει & του λέει:
«Καλά, πώς γίνεται αυτό, πες μου λίγα πράγματα για σένα».
Κι ο σκύλος αρχίζει,
«Κοίτα, από μικρός που γεννήθηκα είχα αυτό το χάρισμα.
Οι πρώτοι μου ιδιοκτήτες, έκαναν το μεγάλο σφάλμα
να το διαδώσουν και αμέσως με μαζέψανε για πειράματα.
Πριν περάσει λίγος καιρός, με απήγαγε η κεντρική υπηρεσία πληροφοριών & με έβαλε να δουλεύω σαν κατάσκοπος.
Όπως καταλαβαίνεις, κανείς δεν υποπτεύεται ότι ένας σκύλος μπορεί να κρυφακούει,& με στείλανε σε κάποιες αποστολές στη Μέση Ανατολή με αποτέλεσμα η ανατροπή ενός απολυταρχικού καθεστώτος να οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά
σε δικές μου ενέργειες.
Μετά από ένα διάστημα άρχισε να με κουράζει αυτή η ιστορία,
& κυρίως τα συχνά ταξίδια στο εξωτερικό,
& διαπραγματεύτηκα μια συμφωνία με την υπηρεσία.
Από τότε καθόμουν στα αεροδρόμια & παρακολουθούσα συνομιλίες & ανταλλαγές λαθρεμπόρων.
Οι συλλήψεις που ακολούθησαν συζητήθηκαν
σε όλες τις εφημερίδες.
Ε, να μην χασομεράω, από τότε παντρεύτηκα δυο φορές,
έκανα ένα κάρο σκυλάκια, & τώρα είμαι πλέον στην σύνταξη
& κάθομαι εδώ με το καινούργιο αφεντικό αραχτός.
Αυτά πάνω κάτω ...»

Ο τύπος έχει κουφαθεί τελείως.
Πάει στο αφεντικό & του λέει:
«Πόσο τον δίνεις;»

Αυτός απαντάει «20 Ευρώ».

Ο τύπος κουφαίνεται:
«Μα καλά, γιατί τόσο λίγο;
Ο σκύλος σου είναι απίθανος!»

& το αφεντικό του απαντάει:

«Ρε μην ψαρώνεις...

ψεύτης είναι,

δεν έκανε τίποτα από αυτά που σου είπε!!!»!
greeneyes13
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος χτυπήθηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο.
- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! είπε ο Άγιος Πέτρος, και συνέχισε:
Έχουμε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με σας. Έτσι σκεφτήκαμε το εξής: Θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.
Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες, που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους. Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού. Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στον σύλλογο, διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι, και το βράδυ συντροφιά με μια όμορφη νεαρή .
Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν.
Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε, όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν. Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου ο Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
- Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο!
Ο πολιτικός, πέρασε τις επόμενες ώρες πετώντας από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας παιδικά τραγουδάκια.
Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
- Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, είναι η ώρα να επιλέξετε!
Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή, και στη συνέχεια είπε:
- Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση.
Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση. Όταν άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε στη μέση μιας ερήμου, που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια. Είδε τους φίλους του ρακένδυτους κι αξιολύπητους, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.
Ο Μέγας Διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο.
- Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ. Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξερό μέρος, γεμάτο σκουπίδια, και οι φίλοι μου φαίνονται κακομοίρηδες και αξιοθρήνητοι.
Ο Μέγας Διάβολος χαμογέλασε και του είπε:
- Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία! ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!!

il postino
QUOTE(greeneyes13 @ Mar 12 2012, 19:17 ) *
Μια μέρα, περπατώντας στο δρόμο, ένας μεγάλος πολιτικός αρχηγός κόμματος χτυπήθηκε από ένα φορτηγό και πέθανε. Η ψυχή του ανέβηκε στον παράδεισο (μάλλον κατά λάθος) και βρέθηκε μπροστά από τον Άγιο Πέτρο.
- Καλώς ήρθατε στον παράδεισο! είπε ο Άγιος Πέτρος, και συνέχισε:
Έχουμε ένα πρόβλημα. Βλέπετε, ένας πολιτικός του αναστήματος σας σπάνια περνάει από εδώ και δεν ξέραμε τι να κάνουμε με σας. Έτσι σκεφτήκαμε το εξής: Θα περάσετε μια μέρα στην κόλαση, και μία στον παράδεισο, και εμείς θα σας αφήσουμε να επιλέξετε πού θα περάσετε την αιωνιότητα.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στον ανελκυστήρα, ο οποίος τον κατέβασε στην κόλαση. Οι πόρτες άνοιξαν και ο άντρας βρέθηκε ακριβώς στη μέση ενός γηπέδου γκολφ, κομψό και πράσινο.
Λίγο μακρύτερα είδε μια λέσχη και μπροστά πρώην συναδέλφους του κόμματος και φίλους του επιχειρηματίες, που είχαν ήδη πεθάνει, ντυμένους κομψά και πολύ ευχαριστημένους. Έτρεξαν να τον χαιρετήσουν, τον αγκάλιασαν και άρχισαν να θυμούνται τα καλά χρόνια, όταν πλούτιζαν εις βάρος του λαού. Έπαιξαν χαρούμενοι μια παρτίδα γκολφ, στη συνέχεια δείπνησαν στον σύλλογο, διασκεδάζοντας και τρώγοντας χαβιάρι, και το βράδυ συντροφιά με μια όμορφη νεαρή .
Συναντήθηκε ακόμη και με τον Διάβολο, ο οποίος αποδείχθηκε ότι είναι ένας συμπαθητικός τύπος, διασκεδαστικός, είπαν ανέκδοτα και χόρεψαν.
Ήταν τόσο καλά που δεν κατάλαβε, όταν ήρθε η ώρα να φύγει. Όλοι τον ξεπροβόδησαν. Ανέβηκε μέχρι την πύλη του Παραδείσου, όπου ο Άγιος Πέτρος τον περίμενε:
- Τώρα είναι η ώρα να πάς στον παράδεισο!
Ο πολιτικός, πέρασε τις επόμενες ώρες πετώντας από το ένα σύννεφο στο άλλο, χαϊδεύοντας μια άρπα και τραγουδώντας παιδικά τραγουδάκια.
Οι 24 ώρες πέταξαν, και ο Άγιος Πέτρος ήρθε:
- Περάσατε μια μέρα στην κόλαση και μία στον παράδεισο, είναι η ώρα να επιλέξετε!
Ο άνθρωπος το σκέφτηκε για μια στιγμή, και στη συνέχεια είπε:
- Ο παράδεισος είναι πολύ όμορφος, αλλά νομίζω ότι θα ένιωθα καλύτερα στην κόλαση.
Ο Άγιος Πέτρος τον συνόδευσε στον ανελκυστήρα και κατέβηκε στην κόλαση. Όταν άνοιξε την πόρτα, βρέθηκε στη μέση μιας ερήμου, που καλύπτονταν με κάθε λογής σκουπίδια. Είδε τους φίλους του ρακένδυτους κι αξιολύπητους, να σκάβουν μέσα στα σκουπίδια για να βρουν κάτι να φάνε.
Ο Μέγας Διάβολος τον υποδέχτηκε και τον χάιδεψε στον ώμο.
- Δεν καταλαβαίνω, είπε ο πολιτικός, χθες ήμουν εδώ και ήταν όμορφες γυναίκες, γκολφ, έφαγα από όλα τα καλά και διασκέδασα πολύ. Τώρα το μόνο που έχετε είναι ένα ξερό μέρος, γεμάτο σκουπίδια, και οι φίλοι μου φαίνονται κακομοίρηδες και αξιοθρήνητοι.
Ο Μέγας Διάβολος χαμογέλασε και του είπε:
- Χθες ήταν η προεκλογική εκστρατεία! ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΦΙΣΕΣ!!

τελειο!
captain charisma

οταν ο τσακ νορις παιζει πακμαν
bballbill
http://www.google.com/pacman/
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.