Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Καλοκαιρινά camp...
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
Live strong
Μετά το camp του Παπαλουκά όπου θα γίνει ένα στο ΟΑΚΑ και ένα στις εγκαταστάσεις του Galis camp στη Χαλκιδική, για τα οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο site του basketopolis, ξεκινούν κι άλλα ενόψει καλοκαιριού.

Ένα ακόμη είναι το παρακάτω

Το camp του Ηρακλή


Η Ακαδημία μπάσκετ Ηρακλή διοργανώνει camp για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8 έως 18 ετών, στο πανέμορφο Νυμφαίο του νομού Φλωρίνης, κατά την περίοδο 24-30 Ιουνίου. Σε ένα καταπράσινο περιβάλλον και σε συνθήκες ιδανικές για την εφαρμογή ενός επιστημονικού προγράμματος προπόνησης από τους προπονητές που εργάζονται στις Ακαδημίες του Ηρακλή, όλοι οι συμμετέχοντες αναμένεται να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία.Στο camp μπορούν να πάρουν μέρος και παιδιά από άλλες ομάδες ή μεμονωμένα.Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣΓραφείο ΑκαδημίαςΤηλ.: 2310 310310 (καθημερινές 09:00 – 17:00).Κιν.: 6973669891 & 6943432704.


Όσοι γνωρίζουν και για άλλα camp που διοργανώνονται ας αναφέρουν εδώ για τυχόν ενδιαφερόμενους! wink.gif
k_sal_15
Μπείται στο www.olympiacamp.gr δείτε και βρείτε ότι πληροφορία θέλετε.... 6 ώρες προπόνηση την ημέρα! Καθόλου άσχημα...
Live strong
Το 2ο basketball camp στην Κω

Από τις 10 – 15 Ιουλίου 2007 η καρδιά του Ελληνικού μπάσκετ θα χτυπάει στην Κω.

Οι προπονητές μπάσκετ της Κω σε συνεργασία με τις τρεις ομάδες του νησιού (Α.Σ. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ και Α.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 2000), το ΔΟΑ ΚΩ και τους Δήμους Κω – Δικαίου και Ηρακλειδών διοργανώνουν τo 2o Kos Basketball Camp, για παιδιά ηλικίας 8 – 17 ετών (γεν: 1999 – 1990) που θέλουν να παίξουν μπάσκετ, να προπονηθούν μαζί και να δουν από κοντά ινδάλματά τους.

Ωστόσο φέτος το KBC δεν είναι αφιερωμένο μόνο στα μικρά παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ. Οι διοργανωτές του ΚΑΜΠ αισθανόμενοι την ιερή υποχρέωση να αποτίσουν φόρο τιμής σε τρία παιδιά που χάθηκαν άδικα την προηγούμενη χρονιά, αποφάσισαν από κοινού να αφιερώσουν αυτή τη διοργάνωση στη μνήμη των Γεωργίου Σαρούκου, Κωνσταντίνου Τράκα, Ραφαήλ Κοντίτση και στις οικογένειες τους.

Την προηγούμενη χρονιά 130 αγόρια και κορίτσια μας τίμησαν με την παρουσία τους και γνώρισαν από κοντά τους: Νίκο Παπανικολάου (ΑΕΚ), Σάββα Ηλιάδης (Άρης), Γιώργο Δέδας (Μπρέογκαν), Γιάννη Λάππα (Απολλωνιάδα Πατρών), Νίκο Μπάρλο (Ολυμπιακός), Γιάννη Γεωργαλή (Πανελλήνιος). Φέτος συνεχίζουμε ακάθεκτοι…

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην Κω

Ο MVP της φετινής χρονιάς στην Ευρωλίγκα, Δημήτρης Διαμαντίδης, από τις 12 μέχρι τις 15 Ιουλίου θα παρευρεθεί στο 2ο KOS BASKETBALL CAMP που διοργανώνεται από τις 10 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2007 στην Κω. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού αποδέχτηκε ευγενικά την πρόσκληση των διοργανωτών και θα επισκεφτεί το νησί της Κω στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο του προκειμένου να διδάξει μυστικά του αθλήματος στα μικρά παιδιά και να συνομιλήσει μαζί τους

Σφαιρόπουλος-Βασιλόπουλος-Ηλιάδης-Παντελιάδης-Παπανικολάου- Γεωργαλής

Στο 2Ο KOS BASKETBALL CAMP θα παρευρεθούν επίσης αθλητές και προπονητές που σημάδεψαν την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι θα δώσουν το παρόν στην Κω: ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, βοηθός προπονητής του Πίνι Γκέρσον στον Ολυμπιακό, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επίσης παίκτης του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδος, ο Σάββας Ηλιάδης και ο Σπύρος Παντελιάδης παίκτες του Άρη, ο Γιάννης Γεωργαλής παίκτης του Πανελληνίου και το καμάρι του Κωακού μπάσκετ Νίκος Παπανικολάου, που αγωνίζεται στην ΑΕΚ.


sport24.gr
trefoil 13
Καμπ μπάσκετ μόνο για κορίτσια διοργανώνει η Α.Ε. Γαλατσίου την πρώτη βδομάδα του Ιουνίου.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει να ποστάρω λεπτομέριες από ένα φυλλάδιο που έχω...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.