Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' Εθνική 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24
steve-nash
QUOTE(CrossoverOnE @ May 18 2008, 00:15 ) *
μπλεκω τις αποψεις ολων οσως λενε τις ιδιες π.πες με σενα και αναφερουν παραλλαγες...ο αλλος για το Δουκα ειπε οτι ο αρουλης ηταν 4 μερες πριν Αθηνα κ κανονησε κ μετα μου λες εσυ οτι παρακαλουσε τον κριτσαλο και γονατιζε μπροστα του και του παιζε κανταδα...γι αυτο λεω αποφασιστε τι γινεται....εγω την ξεχναω την Α1...σιγα μη σου κανω τη χαρη να εκνευριστω.......ποτε να μη παιξω Α1 αμα ο ΚΑΟΔ σου καθεται τοσο ασχημα...αλλα οπως το χερακι του αρουλη στην Α1 δεν εφτανε τοτε περσι τι εγινε και πεσαμε απ την Α2;ξαφνικα κοντυνε;πες οτι χαρακτηρισμο θελεις...εγω δεν βγαινω να σου πω οτι οτι λεω εγινε ετσι επειδη το λεω εγω...ουτε απο που τα ξερεις μου λες ουτε βεβαια με τετοια προκαταληψη που εχεις και την παραδεχεσαι μονος σου εισαι ικανος να με κανεις να πιστεψω πραγματα που λες οτι απο μονος σου τα ειδες κ τα αναφερεις.

ενταξει φτανει μεγαλε αρκετα με τη δραμα!!!!!
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 18 2008, 00:18 ) *
Και μια παρακληση για τον CrossoverOnE εντελως φιλικα. Σε παρακαλω διαβαζε τι γραφεις σου πριν το ποσταρεις γιατι σε πολλα δεν καταλαβαινω τι λες. Δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες, ετσι οπως τα γραφεις.

μπορεις να μου πεις τι δεν καταλαβες να το επαναλαβω φιλε...
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 18 2008, 00:20 ) *

αυτα ειναι μολις ζορισεστε φτανει με τη Δραμα.....απ τη πρωτη μερα κοπανιεμαι να βρω την απαντηση στο γιατι αφου ειμαστε τοσο δικτυωμενοι περσι ΠΕΣΑΜΕ και φετος καναμε τις μηχανοραφιες του αιωνα....ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
steve-nash
QUOTE(steve-nash @ May 18 2008, 00:20 ) *

ασε που δε καταλαβαινω τι λες ωρες ωρες!! δεν ξερω αν καταλαβαινεις και συ ο ιδιος τι λες!!! γι αυτο σου λεω αρκετα με σενα ασχοληθηκα!!! αντε γεια!
CrossoverOnE
QUOTE(steve-nash @ May 18 2008, 00:23 ) *
ασε που δε καταλαβαινω τι λες ωρες ωρες!! δεν ξερω αν καταλαβαινεις και συ ο ιδιος τι λες!!! γι αυτο σου λεω αρκετα με σενα ασχοληθηκα!!! αντε γεια!

Ε ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ..ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ....ΕΠΕΙΔΗ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΥΤΑ....
ΠΕΡΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑ;;;ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Κ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ..ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ...ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ;
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 18 2008, 00:30 ) *
Ειναι 2-3 ποστς σου που δεν βγαινει νοημα. Θα καταλαβεις εαν τα ξαναδιαβασεις. Μην το παρεξηγεις αυτο που σου λεω τωρα. Δεν σε ειρωνευομαι. Δεν χρειαζεται να τα ξαναγραψεις. Εχουμε γινει ηδη κουραστικοι.

επειδη συνηθως τα ξαναδιαβαζω δεν παταρηρισα κατι..αλλα τεσπα my bad...ισως επειδη γραφω γρηγορα.
yiagos
Eλα Nash πολυ μιλας και για να εχουμε και καλο ερωτημα εσυ τι ομαδα εισαι εκτος απο αντι-καοδ???Σε αυτο το δυνατο πρωταθλημα,επεζησαν οι πιο δυνατοι και οταν λεω δυνατοι δεν εννοω μονο σε ροστερ αλλα και σε
διοικηση.Και ναι,πανε πιστευε οτι ο Καοδ εστησε παιχνιδια,αυτο ειναι δικη σου αποψη και κανεις δε στην αλλαζει,αλλα τα παιχνιδια δε τα στηνει καποιος καινουριος,αλλα οι παλιοι,αυτοι που ειναι καιρο στη <<πιατσα>>.Οι διοικηση του Καοδ και ο Αρης αν θες,ειναι καιρο στην <<πιατσ>> και ξερουν απο αυτα.Εγω δε ξερω,μπορει να εχει στησει καποια παιχνιδια.Και στο κατω κατω,αυτο ειναι το Μπασκετ,απο Β εθνικη ως ΝBA.Tελος,για να τελειωσω,πιστευω πως ο Καοδ αξιζε την ανοδο και αυτο το λεω γιατι το μπασκετ που επαιξε εδω μεσα ηταν ανεπαναληπτο,ασχετα αν εκτος δεν επαιζε καλα
odysseas 1998
Θα συμφωνήσω με τα παιδιά από τη Δράμα με τα οποία θα μπορούσα κάλλιστα να διαφωνώ λόγω των γεγονότων που λένε κάποιοι ότι έγιναν στο Καόδ-Νήαρ,αλλά σε αυτά που λένε στο φόρουμ έχουν δίκιο.Το Καόδ στη διάρκεια του μαραθωνείου που λέγεται πρωτάθλημα Β εθνικής και στο οποίο για να επιβιώσεις μετά το πέρας 30 αγωνιστικών χρειάζεται να έχεις ποιοτικούς παίχτες,όχι μόνο 1-2 αλλά κι άλλους,επιβίωσε σε αντίθεση με άλλες ομάδες όπως η Φλόγα και το Λαύριο που κατά κοινή παραδοχή είναι λίγοι...Εξάλλου για σωτηρία πήγαινε το Λαύριο και συγχαρητήρια που την πέτυχε τερματίζοντας λίγο πάνω από τη μέση.Greer βεβαίως έλα αν θες να γλεντήσεις μαζί μας στην Καισαριανή!Έχουμε ξαναγλεντήσει μαζί εκεί στη διάρκεια του πρωταθλήματος.Καλή αγωνιστική να έχουμε αύριο.
GREER
Πιστευω οτι το γλεντι του Λαυριου σου εμεινε αξεχαστο. Γι' αυτο αλλωστε βγαζεις και ολο αυτο το κομπλεξ. Εμεις ημασταν λιγοι. Συμφωνω μαζι σου. Αλλα ημασταν και αξιοπρεπεις...Κατι που αλλες ομαδες δεν ηταν. Ισα ισα το αντιθετο. Και αφου φτασαμε στο τελος της σαιζον πιστευω οτι σχεδον ολοι καταλαβαμε ποιες ειναι...
nikefalin
ρε σεις θα πάει μακριά αυτή η βαλίτσα ? διαγωνισμό μήκους κάνετε ? δηλαδή πρέπει να σας "τιμωρήσουν" σαν μικρά παιδιά ? ότι έχετε να λύσετε κάνετε το με πμ με mail, με οποιοδήποτε άλλο τρόπο δεν απασχολεί το φόρουμ
odysseas 1998
QUOTE(CrossoverOnE @ May 17 2008, 04:05 ) *
Greer καλη επιτυχια στις πανελληνιες

Κι από μένα καλή επιτυχία στις πανελλαδικές greer.
GREER
QUOTE(odysseas 1998 @ May 18 2008, 04:22 ) *
Κι από μένα καλή επιτυχία στις πανελλαδικές greer.

Το συνεχιζεις εε? Μας εσβησε 4 ποστς ο moderator και εσυ το συνεχιζεις. Εισαι βαθια νυχτωμενος παντως αφου νομιζεις αυτο. Οταν εγω εδεινα πανελληνιες εσυ ησουνα 12 χρονων. Η μηπως εισαι τωρα 12 χρονων???
CrossoverOnE
παντως ο nash πολυ μισος με ΚΑΟΔ ρε φιλε tongue.gif αυτο το δε ξαναβλεπεις Α1 τα σπασε,πραγματικα με πικρανε smiley.gif τι να πω...ο τυπος εκανε μπαμ απο μιλια...τη πρωτη φορα που μιλησε πεταχτηκε σαν να μη πω τι και πανω σαυτα που ελεγα ειπε απλα αυτα που ηθελε να πει για τον ΚΑΟΔ και τπτ αλλο...δεν ξερω τι του κανε ο ΚΑΟΔ στο παρελθον αλλα πολυ θα ηθελα να μαθω μπας κ μπορουσα να κατανοησω τετοια αντιδραση...αυτο που ακομα δεν μου απαντηθηκε απο κανενα μα κανενα ειναι γιατι αφου ο ΚΑΟΔ ειναι τοσο δικτυωμενη ομαδα περσι πηρε το μακρυτερο........και κατι που βγαινει απ ολα αυτα ειναι οτι υποτειθεται οτι αυτες τις δουλειες τις μαθενουν λιγοι...πραγματικα μου κανει εντυπωση πως τα υπερλαμογια μεγαλοαφεντικα,αρουλιδες,φονιαδες δε ξερω εγω τι αλλο αφηνουν κατι τετοιο να βγει μεχρι το basketforum ενω ταυτοχρονα ειναι ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΗ ΠΙΑΤΣΑ,ΟΙ ΕΤΣΙ,ΟΙ ΒΗΣΜΑΤΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!μα δε τους νοιαζει καθολου αυτη η εικονα τους και η εικονα της ομαδας προς τα εξω;
odysseas 1998
QUOTE(GREER @ May 18 2008, 04:38 ) *
Το συνεχιζεις εε? Μας εσβησε 4 ποστς ο moderator και εσυ το συνεχιζεις. Εισαι βαθια νυχτωμενος παντως αφου νομιζεις αυτο. Οταν εγω εδεινα πανελληνιες εσυ ησουνα 12 χρονων. Η μηπως εισαι τωρα 12 χρονων???

Αν θες να κρατηθεί ένα επίπεδο στη συζήτηση σου ζητώ να ανακαλέσεις αυτό που είπες για μένα περί κόμπλεξ.Οι χαρακτηρισμοί σου δεν βοηθούν και δεν επιτρέπονται.
GREER
Αφου φιλαρακο μου σε προσβαλλε τοσο πολυ η λεξη κομπλεξ και επειδη θελω να κρατησω το επιπεδο, την ανακαλω. Προσβαλλεστε ολοι με τη λεξη "κομπλεξ", λες και σας βριζω. Οπως ρωτησα και τον Cross, η λεξη "κολλημενος" σε προσβαλλει???
odysseas 1998
Σωστός.Δεν είναι ανάγξη να δυναμητίζουμε το κλίμα.Και για πες μας greer κατά τη γνώμη σου ποιοι έπρεπε να ανέβουν φέτος?
GREER
NΗΑΡ σιγουρα και 2 απο ΚΑΟΔ, ΑΜΥΝΤΑ και ΛΑΥΡΙΟ.
odysseas 1998
Ε,εντάξει δεν απέχουν και πολύ οι απόψεις μας.
CrossoverOnE
ρε Greer τοσο περιεργο σου φαινεται;εγω τουλαχιστον αν λεχθει κατι για μενα καλο η κακο αλλα δεν ισχυει θα σπευσω να το πω....σου κανει εντυπωση που το κομπλεξικος μας ενωχλει;μαλλον πραγματικα δεν εχεις αισθηση καποιων πραγματων που αναφερεις κ γι αυτο εχεις τιμωρηθει στο παρελθον οπως εχεις πει κ και μονος σου.και το πιο αστειο ειναι οτι οταν μερες πριν λες οτι:ναι νταξει με τον Cross διαφωνουμε αλλα τουλαχιστον αυτος λεει αντικειμενικα την αποψη του ακομα και αν δεν μου αρεσει (μπορεις να ψαξεις αν δεν θυμασαι αλλα το εχεις πει).και ξαφνικα γυρνας να με πεις κομπλεξικο;και δεν ειμαι μονο αυτο...αν γυρησεις στις σελιδες και δεις,αρκετες φορες ενω διαφωνησουμε σου παρουσιαζα αντιπαραδειγματα και στο τελος μου λεγες σε αυτο συμφωνω στο αλλο συμφωνω εν μερη κλπ,και μολις εσκαγε καποιος τυπου Νash αρχιζες και εδινες παλι....προσωπικα εμενα ολα αυτα με εχουν ενοχλησει.
CrossoverOnE
QUOTE(GREER @ May 18 2008, 05:07 ) *
NΗΑΡ σιγουρα και 2 απο ΚΑΟΔ, ΑΜΥΝΤΑ και ΛΑΥΡΙΟ.

ο ΚΑΟΔ και ο Αμυντας δεν κατηγορηθηκαν σαν οι 2 πλεον βρωμικες ομαδες;
απλη ερωτηση κανω...
GREER
Φιλε μου, o Nash λεει αληθειες τις οποιες ξερω και εγω απο εγκυρες,πιστεψε με, πηγες. Το παλικαρι δεν τον ξερω. Αλλα ΟΛΑ αυτα που ειπε τα εχω μαθει και εγω. Απλα δεν ηθελα να τα γραψω για να μην εκθεσω κοσμο. Τωρα οσο αφορα τα υπολοιπα που λες, το "κομπλεξικος" περιγραφει μια κατασταση στην οποια δεν μπορω να βρω αλλη λεξη για χρησιμοποιησω. Οσοι φιλοι μου εχουν διαβασει αυτα που λετε, ετσι σας χαρακτηριζουν. Αλλα ειλικρινα απο τη στιγμη που εχετε τοσο μεγαλο προβλημα με τη συγκεκριμενη λεξη, την ανακαλω. Δεν εχω προθεση να προσβαλλω και να βρισω, αλλα να περιγραψω μια κατασταση. Τελος, σε πολλα εχω πραγματι συμφωνησει μαζι σου, αλλα απο ενα σημειο και μετα το παρατραβηξες και ξεφυγες κατα την ταπεινη μου αποψη. Αυτα για τωρα. Αυριο η συνεχεια. Πρεπει να κοιμηθω, γιατι με βλεπω σημερα να πηγαινω κατευθειαν στις 12 να δω τον αγωνα με την Κομοτηνη.
GREER
QUOTE(CrossoverOnE @ May 18 2008, 05:16 ) *
ο ΚΑΟΔ και ο Αμυντας δεν κατηγορηθηκαν σαν οι 2 πλεον βρωμικες ομαδες;
απλη ερωτηση κανω...

Ναι ρε φιλε, το πιστευω ακομα αυτο. Αλλα οι υπολοιποι ειναι ποιοτικα μια κλαση κατω, κατα τη προσωπικη μου αποψη παντα. Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
GREER
Και τωρα ηρθε η ωρα που περιμενα πως και πως μετα το τελος του σημερινου αγωνα. Κατι πρεπει να κανουμε να κρατησουμε τον Δρακακη. Μας εβγαλε τα ματια για 2ο συνεχες παιχνιδι. Και τι δεν εκανε. Καρφωματα, ταπες, ποντους, ριμπαουντ. All around player. Ολο το γηπεδο ζητωκραυγαζε!!!! ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!!!!!

ΔΡΑΚΑΚΗ, ΔΡΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ!!!!!!! thumbsup.gif strike.gif sad-smiley-009.gif icon_drunk.gif
nikefalin
αφού αγνοείτε συστηματικά προειδοποιήσεις αλλά και φαίνεστε ανίκανοι να κάνετε έναν κανονικό διάλογο σαν μεγάλοι άνθρωποι δίχως να προσβάλετε να ειρωνεύεστε και να βρίετε δεν αφήνετε άλλη λύση.

Οι mene13 kai crossover είχαν συνέπειες, και οτιδήποτε άλλο συμβεί θα κλειδώσει το τόπικ.
GREER
QUOTE(nikefalin @ May 18 2008, 14:19 ) *
αφού αγνοείτε συστηματικά προειδοποιήσεις αλλά και φαίνεστε ανίκανοι να κάνετε έναν κανονικό διάλογο σαν μεγάλοι άνθρωποι δίχως να προσβάλετε να ειρωνεύεστε και να βρίετε δεν αφήνετε άλλη λύση.

Οι mene13 kai crossover είχαν συνέπειες, και οτιδήποτε άλλο συμβεί θα κλειδώσει το τόπικ.

Πιστευω οτι ειναι αδικο αυτο που εγινε με τον ΜΕΝΕ. Επειδη τον ξερω προσωπικα πρεπει να πω οτι το παλικαρι ξερει πολλα κιλα μπασκετ, πολυ περισσοτερο απο πολλους εδω μεσα. Δεν ειναι εμπαθης, οπως πολλοι θα νομιζετε, με κανεναν. Ισα ισα το αντιθετο. Ασχολειτε πολυ με το αθλημα. Το μονο του μειονεκτημα οτι ειναι παναθηναϊκός για να γελασουμε και λιγο. Βεβαια επειδη προλαβα να δω τι εγραψε ο ΜΕΝΕ, ο nikefalin ειχε δικιο που τα εσβησε γιατι ηταν αρκετα προκλητικα. Αλλα δεν νομιζω οτι επρεπε να τιμωρηθει κανενας απο τους δυο.
nikefalin
QUOTE(GREER @ May 18 2008, 15:05 ) *
Πιστευω οτι ειναι αδικο αυτο που εγινε με τον ΜΕΝΕ. Επειδη τον ξερω προσωπικα πρεπει να πω οτι το παλικαρι ξερει πολλα κιλα μπασκετ, πολυ περισσοτερο απο πολλους εδω μεσα. Δεν ειναι εμπαθης, οπως πολλοι θα νομιζετε, με κανεναν. Ισα ισα το αντιθετο. Ασχολειτε πολυ με το αθλημα. Το μονο του μειονεκτημα οτι ειναι παναθηναϊκός για να γελασουμε και λιγο. Βεβαια επειδη προλαβα να δω τι εγραψε ο ΜΕΝΕ, ο nikefalin ειχε δικιο που τα εσβησε γιατι ηταν αρκετα προκλητικα. Αλλα δεν νομιζω οτι επρεπε να τιμωρηθει κανενας απο τους δυο.

για να τελειώνουμε με τις δηλώσεις συμπάθειας, αντιπάθειας και όλα αυτά, όταν υπάρχει σαφής παραβίαση του κανονισμού λειτουργίας έπεται και η συνέπεια. όταν εγγραφήκατε στο φόρουμ το αποδεχτήκατε.Καλού κακού ξαναρίξτε του μια ματιά

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=86

και φροντίστε να κινήστε και να γράφετε μέσα σε αυτά τα πλαίσια
kallithea
Γεια χαρά.

Τελευταία αγωνιστική σήμερα της Β’ Εθνικής και είπα να ψάξω λίγο τις περιπτώσεις προβιβασμού, γιατί διαβάζω και ανακρίβειες.

Είμαι Εσπεριώτης από τη δεκαετία του 1960. Με εξαίρεση τη Νήαρ, τον Αμύντα και τον Μίλωνα, τους υπόλοιπους δεν σας πολυξέρω. Δυο τρεις (Λαύριο, Αίγιο, Ίκαρο) σας συνάντησα πρόσφατα στα πολύ κάτω μου. Η ζωή κύκλους κάνει. Καλή επιτυχία σε όλους.

Στο θέμα τώρα:
Από τους οκτώ σημερινούς αγώνες, στους έξι υπάρχει κατά τη γνώμη μου φαβορί:
Νήαρ - Δούκας 1
ΚΑΟΔ - Μακεδονικός 1
Άλιμος - Αμύντας 2
Λαύριο - Κομοτηνή 1
Γουμένισσα - Μίλων 1
Σέρρες - Βόλος 1.

Μένουν οι δύο αγώνες που θα κρίνουν την τελική κατάταξη:
Λαγκαδάς - Ίκαρος (Ίκαρος, όχι Καλλιθέα ρε παιδιά. Η Καλλιθέα έχει ομάδα μπάσκετ από το 1943: τον ΕΣΠΕΡΟ) και
Αναγέννηση - Αίγιο.

Δύο αγώνες σημαίνει τέσσερις περιπτώσεις. Ας τις δούμε:

Περίπτωση 1:
Λαγκαδάς - Ίκαρος 1
Αναγέννηση - Αίγιο 1

Τελική βαθμολογία

..1..ΝΗΑΡ ΗΣΤ.......52............
..2..ΚΑΟΔ...........51..4..6..1,16
..3..ΛΑΓΚΑΔΑΣ.......51..4..6..1,03
..4..ΑΜΥΝΤΑΣ........51..4..6..0,90

..5..ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.....50..6..10.....
..6..ΙΚΑΡΟΣ.........50..6..9..1,05
..7..ΑΙΓΙΟ..........50..6..9..0,92
..8..ΛΑΥΡΙΟ.........50..6..8......

Περίπτωση 2:
Λαγκαδάς - Ίκαρος 1
Αναγέννηση - Αίγιο 2

Τελική βαθμολογία

..2..ΚΑΟΔ...........51..6..9..1,13
..3..ΛΑΓΚΑΔΑΣ.......51..6..9..1,02
..4..ΑΙΓΙΟ..........51..6..9..0,99

..5..ΑΜΥΝΤΑΣ........51..6..9..0,96
..6..ΛΑΥΡΙΟ.........50..2..3..1,11
..7..ΙΚΑΡΟΣ.........50..2..3..0,92
..8..ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.....49............

Περίπτωση 3:
Λαγκαδάς - Ίκαρος 2
Αναγέννηση - Αίγιο 1

Τελική βαθμολογία

..2..ΑΜΥΝΤΑΣ........51..4..7......
..3..ΚΑΟΔ...........51..4..6......
..4..ΙΚΑΡΟΣ.........51..4..5......

..5..ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.....50..6..10.....
..6..ΛΑΓΚΑΔΑΣ.......50..6..9..0,99
..7..ΑΙΓΙΟ..........50..6..9..0,94
..8..ΛΑΥΡΙΟ.........50..6..8......

Περίπτωση 4:
Λαγκαδάς - Ίκαρος 2
Αναγέννηση - Αίγιο 2

Τελική βαθμολογία

..1..ΝΗΑΡ-ΗΣΤ.......52............
..2..ΑΜΥΝΤΑΣ........51..6..10.....
..3..ΚΑΟΔ...........51..6..9..1,06
..4..ΑΙΓΙΟ..........51..6..9..0,97

..5..ΙΚΑΡΟΣ.........51..6..8......
..6..ΛΑΥΡΙΟ.........50..2..3..1,08
..7..ΛΑΓΚΑΔΑΣ.......50..2..3..0,93
..8..ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.....49............

Συμπεράσματα:
1. Τα σκορ (διαφορές πόντων) στους σημερινούς αγώνες δεν θα παίξουν ρόλο στην τελική κατάταξη.
2. Νήαρ και ΚΑΟΔ νικάνε αδιάφορο αντίπαλο στο γήπεδό τους και ανεβαίνουν.
3. Ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ αν νικήσει τον ΙΚΑΡΟ ανεβαίνει ως 3ος.
4. Ο ΙΚΑΡΟΣ σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει στην τριάδα. Με νίκη στον ΛΑΓΚΑΔΑ τερματίζει 4ος (ήττα ΑΙΓΙΟΥ) ή 5ος (νίκη ΑΙΓΙΟΥ). Με ήττα στον ΛΑΓΚΑΔΑ τερματίζει 6ος (ήττα ΑΙΓΙΟΥ) ή 7ος (νίκη ΑΙΓΙΟΥ). Μόνη ελπίδα του ΙΚΑΡΟΥ είναι να βγει από τις ισοβαθμίες ο ΑΜΥΝΤΑΣ χάνοντας στον ΑΛΙΜΟ.
5. Ο ΑΜΥΝΤΑΣ, νικώντας στον ΑΛΙΜΟ, παρακαλάει να γίνει διπλό στον ΛΑΓΚΑΔΑ, οπότε τερματίζει 2ος. Αν νικήσει ο ΛΑΓΚΑΔΑΣ, ο ΑΜΥΝΤΑΣ τερματίζει 4ος (ήττα ΑΙΓΙΟΥ) ή 5ος (νίκη ΑΙΓΙΟΥ).
6. Το ΑΙΓΙΟ αν νικήσει την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ τερματίζει 4ο και ποντάρει σε συγχωνεύσεις/διαλύσεις. Αν χάσει, τερματίζει 7ο.

Καλό καλοκαίρι.

ΥΓ: "Τρέξαμε" τα σενάρια στο software του www.esperos.com, που βγάζει χωρίς λάθη από το 2002 βαθμολογίες δεκάδων πρωταθλημάτων.
GREER
QUOTE(kallithea @ May 18 2008, 17:05 ) *
"Τρέξαμε" τα σενάρια στο software του www.esperos.com, που βγάζει χωρίς λάθη από το 2002 βαθμολογίες δεκάδων πρωταθλημάτων.

Πολυ ωραιο ποστ. Πραγματικα παρα πολυ ωραιο ποστ. Μπραβο φιλε που μας εδωσες τα φωτα σου. Εαν το εκανες 1-2 αγωνιστικες πριν, θα ηταν ακομη καλυτερα. Δεν πειραζει. Του χρονου.
pointguard
QUOTE(GREER @ May 18 2008, 11:14 ) *
Και τωρα ηρθε η ωρα που περιμενα πως και πως μετα το τελος του σημερινου αγωνα. Κατι πρεπει να κανουμε να κρατησουμε τον Δρακακη. Μας εβγαλε τα ματια για 2ο συνεχες παιχνιδι. Και τι δεν εκανε. Καρφωματα, ταπες, ποντους, ριμπαουντ. All around player. Ολο το γηπεδο ζητωκραυγαζε!!!! ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!!!!!!

ΔΡΑΚΑΚΗ, ΔΡΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΔΡΑΚΑΚΗ ΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟ!!!!!!! thumbsup.gif strike.gif sad-smiley-009.gif icon_drunk.gif

GREER tora pou gnoristhkame mou kaneis kai plakitsa lamogio???
basketka*los
Αποτελεσμα Ερμη-Ικαρου δε ξερει κανεις?
pointguard
άκουσα οτι στο 32 κέρδιζε 10 ο Λαγκαδάς
Asxetos4
QUOTE(basketka*los @ May 18 2008, 17:05 ) *
Αποτελεσμα Ερμη-Ικαρου δε ξερει κανεις?

κερδισε ο ερμης 6 ποντους...Ανεβηκε νηαρ-καοδ-ερμης...αιγιο 4ο αμυντασ 5ος..
GREER
QUOTE(pointguard @ May 18 2008, 19:40 ) *
GREER tora pou gnoristhkame mou kaneis kai plakitsa lamogio???

Εσενα δεν σε βρισκω πουθενα Γιωργαρα μου. Σε κραζω δεν σου αρεσει. Σε αποθεωνω δεν σου αρεσει. Τι να κανω πες μου???
GREER
Μπραβο στο Αιγιο. Πολυ καλο διπλο, εστω και την υστατη στιγμη. Και απο οτι βλεπω ο Προκος τους κερδισε μονος του. Μονο ετσι θα γινοταν ενα καλο διπλο για το Αιγιο. Μακαρι να ανεβαιτε ρε παιδια γιατι εχετε ωραιο κοσμο. Κατι πρεπει να κανετε με το κλειστο σας ομως. icon_wave.gif
yiagos
Σημερα εγινε στη Δραμα μια πολυ ωραια γιορτη!!!Ο Καοδ ξανα στην Α'2.
Παιδια το Αιγιο υπαρχει καμια περιπτωση να ανεβει?Ρωταω επειδη την 4η θεση την διαχωριζει απο τις πιο κατω το post του φιλου Καλλιθεα...
kallithea
QUOTE(yiagos @ May 18 2008, 23:56 ) *
Σημερα εγινε στη Δραμα μια πολυ ωραια γιορτη!!!Ο Καοδ ξανα στην Α'2.
Παιδια το Αιγιο υπαρχει καμια περιπτωση να ανεβει?Ρωταω επειδη την 4η θεση την διαχωριζει απο τις πιο κατω το post του φιλου Καλλιθεα...

Ακούγεται ότι το ΠΑΝΟΡΑΜΑ (που ανέβηκε από Α2' σε Α1') "ψάχνεται" για συγχώνευση (με ΗΡΑΚΛΗ, ΙΩΝΙΚΟ ΛΑΜΙΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΟ...) Στην περίπτωση αυτή "αδειάζει" μια θέση στην Α2' και την καταλαμβάνει το 4ο ΑΙΓΙΟ.
kallithea
Ακούστηκε επίσης, ότι η θέση του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ στην Α1’ «τιμολογήθηκε» στα 400.000 πιάστρα!

Ο εργολάβος α' πρότεινε λοιπόν στον εργολάβο β' να βάλουν από 200.000 και να ανεβάσουν τον 7ο της Β' Εθνικής στην Α1'!

Ο εργολάβος β' σκοπεύει να κατηφορίσει προς τα νότια.

Ποιός είναι ο εργολάβος β'; Είναι αυτός, που (όπως ακούγεται) προσφέρθηκε να «παραχωρήσει» την 1η θέση του στη Γ’ Εθνική στον 2ο έναντι 120.000, την οποία πήρε τελικά ο τότε 2ος την τελευταία αγωνιστική 70.000 ευρώ φθηνότερα, πληρώνοντας (όπως ακούγεται) πριμ 50.000, για να χάσει την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του εργολάβου β'! Όπως κι έγινε!

Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν το δούμε κι αυτό!

Παιδιά, το μπάσκετ πέθανε. Ποντάρετε στη ρουλέτα!
basketka*los
Δε ξερω ποιος κρυβεται πισω απο το ψευδωνυμο Καλλιθεα,αλλα ξερει πραγματα που λιγοι γνωριζουν!Και να ξερετε οτι τπτ δεν ειναι ψεμα απο οσα λεει!Εχει γινει πραγματι αυτη η προταση απο τον εργολαβου του Ικαρου στον εργολαβο του Γκυζιακου για Α1...
Asxetos4
για τη δικαιωση του φιλου καλλιθεα πηγαινετε στο σαιτ του ικαρου καλλιθεας κ διαβαστε την ανακοινωση...
aigio
Αναθεμα και αν ξερουν τι εγινε στο Φλογα-Αιγιο, το βαλαν και στην ανακοινωση 19.gif biggrin.gif

Οταν 3' πριν το τελος πηγε το σκατο στην καλτσα, αλλα βλεπαμε εμεις που ειμασταν στο γηπεδο. Τελος παντων, συγχαρητηρια στα παιδια που εκαναν ισως το καλυτερο παιχνιδι εκτος εδρας και καταφεραν να κερδισουν τη Φλογα κατακτωντας την 4η θεση. Λιγγος, Γιουπης, Προκος εκπληκτικοι και αν για τον Προκο το περιμεναμε, οι 2 πρωτοι ηταν ευχαριστη εκπληξη. Επιτελους παιξαμε και λιγο καλη αμυνα εκτος εδρας και πλεον ελπιζουμε σε συγχωνευσεις και πιστευω οτι θα ανεβουμε.

Για να κανω και εναν απολογισμο, δε θεωρω οτι το Αιγιο αξιζε να ειναι πανω απο ομαδες οπως ο Αμυντας ή το Λαυριο αλλα ουτε και κατω απο ομαδες οπως ο Λαγκαδας ή και ο ΚΑΟΔ, ετσι οπως τον ειδα στο Αιγιο. Η Νηαρ ηταν αξια πρωταθλητρια, η Καλλιθεα δεν ηταν για παραπανω. Τους εφαγε η κλαψα αυτους.

Και επειδη το ταξιδι στη Φλογα ηταν επιμορφωτικο και απο αλλες αποψεις, εμαθα διαφορα πραγματα και εξωαγωνιστικα τα οποια δε με χαροποιησαν και ουτε θελω να αναφερθω επι του παροντος.

Τα λεμε icon_wave.gif
edi 8
QUOTE(aigio @ May 19 2008, 12:03 ) *
Αναθεμα και αν ξερουν τι εγινε στο Φλογα-Αιγιο, το βαλαν και στην ανακοινωση 19.gif biggrin.gif

Οταν 3' πριν το τελος πηγε το σκατο στην καλτσα, αλλα βλεπαμε εμεις που ειμασταν στο γηπεδο. Τελος παντων, συγχαρητηρια στα παιδια που εκαναν ισως το καλυτερο παιχνιδι εκτος εδρας και καταφεραν να κερδισουν τη Φλογα κατακτωντας την 4η θεση. Λιγγος, Γιουπης, Προκος εκπληκτικοι και αν για τον Προκο το περιμεναμε, οι 2 πρωτοι ηταν ευχαριστη εκπληξη. Επιτελους παιξαμε και λιγο καλη αμυνα εκτος εδρας και πλεον ελπιζουμε σε συγχωνευσεις και πιστευω οτι θα ανεβουμε.

Για να κανω και εναν απολογισμο, δε θεωρω οτι το Αιγιο αξιζε να ειναι πανω απο ομαδες οπως ο Αμυντας ή το Λαυριο αλλα ουτε και κατω απο ομαδες οπως ο Λαγκαδας ή και ο ΚΑΟΔ, ετσι οπως τον ειδα στο Αιγιο. Η Νηαρ ηταν αξια πρωταθλητρια, η Καλλιθεα δεν ηταν για παραπανω. Τους εφαγε η κλαψα αυτους.

Και επειδη το ταξιδι στη Φλογα ηταν επιμορφωτικο και απο αλλες αποψεις, εμαθα διαφορα πραγματα και εξωαγωνιστικα τα οποια δε με χαροποιησαν και ουτε θελω να αναφερθω επι του παροντος.

Τα λεμε icon_wave.gif

αφου πηγες μεχρι την φλογα δεν αααακουσες τιποτα για το παιχνιδι !!!!!!!!!
μαλλον ηταν .................πολεμικο το κλιμα για αυτα που ειχαν γινει στον πρωτο γυρο και δεν ακουγες!!!!!!!!!!!!!!!
για την φλογα δανεικα ειναι αυτα θα τα βρει μπροστα της
τελικα απο ολη αυτη την ιστορια ο αμυντας αδικειται και οχι ο ικαρος και φυσικα η αξιοπιστια του πρωταθληματος
aigio
Εσυ ξερεις αρκετα τελικα. Πραγματι, η φιλοξενια των ανθρωπων της Φλογας ηταν αριστη. Και πραγματι, θα μπορουσαν να ηταν τα πραγματα αλλιως αν ειχαν παρει στα σοβαρα τις βρισιες και τους απιστευτους χαρακτηρισμους του πρωτου γυρου. Αλλα για 10 ατομα-ηλιθιους δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας ετσι δεν ειναι?
Και ναι, το ρεζουμε δειχνει οτι τελικα ο Αμυντας ή και το Λαυριο ισως αξιζαν περισσοτερα απο αυτα που πηραν τελικα. Αλλα τι να κανουμε;
Παντως, λιγη αναγνωριση δε βλαπτει... bball.gif
Και δε μπορω να βλεπω ομαδες οπως η Καλλιθεα να διαμαρτυρονται για την αξιοπιστια του πρωταθληματος. 68.gif

ΥΓ: Αν υπηρχε αγωνιστικα ή εξωαγωνιστικα στησιμο στο ματς με τη Φλογα, για να απαντησω και στο κυριο ερωτημα σου, σε παραπεμπω στην κασετα του αγωνα. Και πιστεψε με, δεν τα λεω για να τα λεω. Αυτα που εμαθα ομως για ομαδες κυριως της ευρυτερης περιοχης της Β. Ελλαδας δεν ηταν ιδιαιτερα κολακευτικα για καμια απο αυτες.
edi 8
QUOTE(aigio @ May 19 2008, 16:06 ) *
Εσυ ξερεις αρκετα τελικα. Πραγματι, η φιλοξενια των ανθρωπων της Φλογας ηταν αριστη. Και πραγματι, θα μπορουσαν να ηταν τα πραγματα αλλιως αν ειχαν παρει στα σοβαρα τις βρισιες και τους απιστευτους χαρακτηρισμους του πρωτου γυρου. Αλλα για 10 ατομα-ηλιθιους δε χρειαζεται να χαλαμε τις καρδιες μας ετσι δεν ειναι?
Και ναι, το ρεζουμε δειχνει οτι τελικα ο Αμυντας ή και το Λαυριο ισως αξιζαν περισσοτερα απο αυτα που πηραν τελικα. Αλλα τι να κανουμε;
Παντως, λιγη αναγνωριση δε βλαπτει... bball.gif
Και δε μπορω να βλεπω ομαδες οπως η Καλλιθεα να διαμαρτυρονται για την αξιοπιστια του πρωταθληματος. 68.gif

ΥΓ: Αν υπηρχε αγωνιστικα ή εξωαγωνιστικα στησιμο στο ματς με τη Φλογα, για να απαντησω και στο κυριο ερωτημα σου, σε παραπεμπω στην κασετα του αγωνα. Και πιστεψε με, δεν τα λεω για να τα λεω. Αυτα που εμαθα ομως για ομαδες κυριως της ευρυτερης περιοχης της Β. Ελλαδας δεν ηταν ιδιαιτερα κολακευτικα για καμια απο αυτες.

επειδη παρακολουθω μπασκετ για περισσοτερο απο 2.5 δεκαετιες εχω δει πολλα και εχω ακουσει ακομα πιο πολλα εχω να σου πω γΙα την ομαδα σου οτι την τεταρτη θεση που κερδισεσ φετοσ την πηρεσ με τον ιδιο τροπο που στερηθηκες περυσι την ανοδο με σαφωσ καλυτερη ομαδα και πιο ποιοτικο πρωταθλημα βεβαια
οσο για το τι εγινε πανω δεν σου λεω τιποτα αλλο τα ειπεσ μονο σου
το αθλημα που τοσο αγαπαμε ειναι τοσο βρωμικο στην ελλαδα που δεν θελουμε να το πιστευουμε ποσο πολυ ειναι !
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ Α2
steve-nash
QUOTE(aigio @ May 19 2008, 17:03 ) *

Τα λεμε icon_wave.gif
ευτυχως που εισαι καλο παιδι ................ μαλλον,....... αλλα σαν το μπογδανο και τον ψαλτου τι να καθεσε και να λες! τα φτιαξανε ενω στο πρωτο γυρο ηταν σκοτωμενοι στο τελος καθοντουσταν και μαζι!!!!!!!!!!!! αρε αθανατη ελλαδαρα ως τα λαμογια προσελθετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif
odysseas 1998
Το μπάσκετ είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας,οπότε αν η κοινωνία έχει αυτά τα χαρακτηριστικά φυσικό είναι να έχουν παρυσφρίσει και στο μπασκετάκι.Τουλάχιστον ας το απολλαμβάνουμε αυτό και οι άλλοι που έχουν άλλου είδους συμφέροντα ας μην μας το χαλάνε.Είχαμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες να κυνηγούν μέχρι το τέλος την άνοδο και αυτό θα μείνει τελικά.
nikefalin
QUOTE(steve-nash @ May 20 2008, 01:00 ) *
ευτυχως που εισαι καλο παιδι ................ μαλλον,....... αλλα σαν το μπογδανο και τον ψαλτου τι να καθεσε και να λες! τα φτιαξανε ενω στο πρωτο γυρο ηταν σκοτωμενοι στο τελος καθοντουσταν και μαζι!!!!!!!!!!!! αρε αθανατη ελλαδαρα ως τα λαμογια προσελθετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif

δε χρησιμοποιούμε χαρακτηρισμούς προς τρίτους ανώνυμα, προσέξτε πως εκφράζεστε
GREER
QUOTE(aigio @ May 19 2008, 17:03 ) *

Τα λεμε icon_wave.gif

Ουσιαστικα φιλε μου απο το Αιγιο, στις 3 γραμμες που εγραψες για τον απολογισμο σου, ειπες οτι ειχε μαλλιασει, εμας απο το Λαυριο, η γλωσσα μας να λεει τοσο καιρο στον Crossover και στον Οδυσσεα. Απλως εσυ τα ειπες πολυ πιο εξευγενισμενα και διακριτικα.

Παντως μακαρι να ανεβαιτε γιατι και καλη ομαδα εχετε και κοσμο. Εαν ανεβαιτε υπαρχει προοπτικη να κανετε τιποτα με το κλειστο σας???
aigio
Απο οτι βλεπω συνεχιζεται ο χαρτοπολεμος. Εβγαλε και η Φλογα απαντηση στην Καλλιθεα οτι ο αγωνας με το Αιγιο δεν ηταν στημενος. Αυτα ειναι για αλλους που τους ενδιαφερουν. Εμενα μου αρεσει το μπασκετ.

Φιλε Greer, για το κλειστο δεν ξερω. Εχω την εντυπωση οτι δεν μπορει να υποστηριξει επεκταση. Και αν φετος ειχαμε προβληματα με 1000+ ατομα να καθονται σε χωρο για 650, του χρονου το προβλημα θα γινει ακομα πιο σοβαρο. sad.gif
basketikos
QUOTE(edi 8 @ May 19 2008, 23:08 ) *
το αθλημα που τοσο αγαπαμε ειναι τοσο βρωμικο στην ελλαδα που δεν θελουμε να το πιστευουμε ποσο πολυ ειναι !

+1
yiagos
Nα δωσω μια πληροφορια για τον Καοδ οτι του χρονου στην ομαδα θα παραμεινει ο Αργυρης Δαλιαρης και ο Δημητρης Μασλαρινος και θα γυρισουν οι Μουλακης,Λουπος
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.