Help - Search - Members - Calendar
Full Version: EΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
afanas777
QUOTE(t0ny3 @ Aug 12 2008, 10:01 ) *
δεν παιζουμε και ασχημα αλλα μπορουμε και καλυτερα.πιστευω θα κερδισουμε.εχουμε βελτιωθει σε πολλους τομεις.και στην αρχη του παιχνιδιου ειμασταν πολυ καλοι.μια αποροια γιατι βρε παιδια δεν παιζει ο παπαλουκας και πολυ καλα??? παμε ελλαδαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!! 41.gif 41.gif 41.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aψογη ολη η ομαδα με εξαιρεση τον Σπανουλη που εχει κανει παρα πολλα λαθη.Αν οι Γερμανοι δεν ηταν τοσο τυχεροι απο το τριποντο θα ειχαμε 20αρα απο το πρωτο ημιχρονο.

Υ.Γ ΡΕ ΣΟΦΟ ΚΑΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ
boss
για αλλο ενα ματς ειναι ιδεα μου ή δεν ειδα καλα οτι οσο ηταν ο Σπανουλης κ Διαμαντιδης μεσα πηγαινε καλα η ομαδα κ ειχαμε μια μικρη αλλα σταθερη διαφορα στο σκορ, με το που εκατσαν παγκο εκλεισε η πρωτη περιοδο με +2 την Γερμανια, με του που ξαναμπαινουν κ ανεβηκε κ ο Παπαλουκας +12, αυτα περι αναφορων για 12 ισαξιων παιχτων!
boss
QUOTE(afanas777 @ Aug 12 2008, 10:18 ) *
Aψογη ολη η ομαδα με εξαιρεση τον Σπανουλη που εχει κανει παρα πολλα λαθη.

αλλον αγωνα βλεπω, δλδ ο Παπαλουκας με τις 3 λαθος πασες κ 2 ταπες σε 6-7 λεπτα τι ειναι?
t0ny3
οταν περασε μπροστα η γερμανια ειχε γυρισει σε ζωνη και δεν καναμε καλες επιθεσεις.εβαλε και τα 2 3ποντα μεσα σε 20 δευτερολεπτα ο νοβιτσκι και περασαν μπροστα.ενταξει τωρα ειμαστε στο +11.δεν πιστευω πως θα χασουμε αλλα τιποτα δεν εχει τελειωσει.
tzagasdog
επιμενει να μην βαζει τον Πριντεζη?? χμμ τον βλεπω να τον κραταει για secret weapon ή μπορει να ειναι ψιλοτραυματιας... ( ή απλα μπορει να μην ειναι τπτ απο αυτα ειδικα αν θυμηθει κανεις τι εκανε με τον Μπουρουση πριν μερικα χρονια...)

Γλινιαδακης βασικουρα rolleyes.gif peace.gif
Vas
Το ακούω από ράδιο λόγω δουλειάς. Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει ψυχολογία καλή. Για αυτό και έχουμε νεκρά διαστήματα. Ελπίζω να κερδίσουμε εύκολα να ανέβουμε λιγάκι.

Γλυνιαδάκης FOR EVER!! smile.gif
D_WILL_8
Καλά παίζουμε.. Αν περιόριζαν τα λάθη Παπαλουκάς και Σπανούλης θα είχαμε κερδίσει ήδη.. Γίγαντα Κώστα Τσαρτσαρή μία τάπα στον Ντιρκ και μία στον Κέιμαν 77.gif 77.gif

Σόφο μετά το ματς 1000 βολές βάρα!!
Πολύ καλός ο Γλυνιαδάκης στην αρχή..
Διαμαντίδης κορυφαίος
boss
το παιχνιδι δε προκειται να χαθει, ειμαστε κλασεις καλυτεροι!!!
t0ny3
3 φαουλ ο διαμαντιδης,φωτσης,γλυνιαδακης και 2 ο βασιλοπουλος.κανενας αλλος παικτης με φαουλ. blink.gif
ο παπαλουκας βελτιωθηκε.φοβερος γλυνιαδακης,διαμαντιδης.
τρομερη φαση με την πασα πισω απο την πλατη του σπανουλη στον βασιλοπους που καρφωσε.
sarounas
QUOTE(t0ny3 @ Aug 12 2008, 10:36 ) *
τρομερη φαση με την πασα πισω απο την πλατη του σπανουλη στον βασιλοπους που καρφωσε.

με κλέψιμο που προηγήθηκε στον Κάμαν wink.gif
αυτή η πίεση στην άμυνα δεν υπήρχε με τους Ισπανούς sad.gif
άλλο όμως Γερμανία άλλο Ισπανία...
το έχω ξαναγράψει βέβαια πέρσι και πρόπερσι αλλά δεν μπορώ να μην το επαναλάβω... η Ισπανία είναι από τις καλύτερες εθνικές ομάδες που έχω δει ποτέ μου και για μένα πρώτο φαβορί για το χρυσόblink.gif
Vas
Στην Ισπανία είναι δύσκολο να την πιέσεις ψηλά γιατί έχουν πολλούς καλούς χειριστές και με 2 πάσες σου έχουν βγάλει αιφνιδιασμό χωρίς να το καταλάβεις. Το ίδιο ισχύει και με την USA.
panos75
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος από την παρουσία του Γλυνιαδάκη.
Χίλια μπράβο στον ψηλό.

Αν κάτι Ρεντζιάδες και Καραγκούτηδες είχαν έστω το μισό πείσμα και θέληση του Αντρέα, πιθανότατα η ιστορία του ελληνικού μπάσκετ να ήταν πολύ διαφορετική σήμερα.

Υ.Γ. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες στο θέμα Σόφο. Ενώ επί Καζλάουσκας είχε φτάσει να σουτάρει ένα αξιοπρεπές 60%, τώρα πλέον δεν μπορεί να βάλει βολή ακόμη κι αν εξαρτάται η ζωή του απ'άυτό.
rankin
Μέτα τον αγώνα με τους Γερμανούς πιστεύω δόθηκε μια πολύ καλή εξήγηση για την ήττα από τους Ισπανούς στην πρεμιέρα.. "κακή ψυχολογία" ή "ψυχολογία λούζερ". Πείτε το όπως θέλετε.
Καλά τα συστήματα και οι τακτικές και η προετοιμασία και τα φιλικά και η κάθε είδους ανάλυση, αλλά όταν δεν πιστεύεις ότι μπορείς να κερδίσεις κάποιον και δεν μπαίνει η ριμάδα η μπάλα με τίποτα στο καλάθι, τότε όλα πάνε περίπατο και αναλαμβάνουν δράση οι θεωρητικοί του μπάσκετ για να βρουν τι έφταιξε.
Δε θα σταθώ σε πολλά στατιστικά. Δεν έχει αξία. Δείτε όμως τις βολές: 17/20 σήμερα, 11/25 προχθές (όταν οι Ισπανοί είχαν 22/25)
Τα συμπεράσματα δικά σας...
zigolo7
αρκετά καλή σήμερα η ομάδα. Βεβαια η Γερμανία δεν είναι Ισπανία αλλά ακόμα και όταν η Γερμανία δεν έχανε σουτ (7/13 τρίποντα) προηγούμασταν. Κακό ξεκίνημα από Σπανούλη και Παπαλουκά αλλά όταν έστρωσαν στη συνέχεια ανέβκε η ομάδα. Περιμένω τον Φώτση να ανέβει. Με τον Σόφο δεν ξέρω τι γίνεται. Διαμαντίδης σταθερή αξία πάντα. Σούπερ Γλυνιαδάκης.Ο Πρίντεζης φάνηκε γιατί δεν τον έβαζε στα πιο κρίσιμα. Έκανε 3 λάθη μέχρι να μπεί στο παιχνίδι αλλά μετά ήταν καλός. κερδίζουμε Κίνα και είμαστε 3οι!!!

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑ!!! wos_sport5.gif
afanas777
Tα πραγματα ειναι απλα. Η Ελλαδα εχει πολυ καλη ομαδα ,αλλα οχι καλυτερη απο Ισπανια. Χασαμε ,γιατι η Ισπανια εχει καλυτερη ομαδα και παικτες. Ομως και η Ελλαδα ειναι εξαιρετικη ομαδα. Ειμαστε η τριτη δυναμη πισω απο Αμερικη και Ισπανια. Εγω ειμαι ευχαριστημενος. Ο Γιαννακης εχει κανει εξαιρετικη επιλογη στους παικτες. Ειδατε που προσεφερε ο Αντρεας σημερα? Μεθαυριο μπορει να ειναι ο Σοφο ή ο Πριντεζης που θα προσφερουν. Πολυ καλα δεν επελεξε τους Τσαλδαρη και Περπερογλου που ως παικτες δεν υφιστανται καν κατα την αποψη μου.

Αν φυγει ο Γιαννακης και ερθει κανας Ζελικο τοτε να δω πως θα τα παμε. Γιατι με Γιαννακη προπονητη σαρωνει η Ελλαδα. Για να δουμε και τους αλλους ''μεγαλους'' προπονητς
IlyaZ
QUOTE(afanas777 @ Aug 12 2008, 08:34 ) *
Πολυ καλα δεν επελεξε τους Τσαλδαρη και Περπερογλου που ως παικτες δεν υφιστανται καν κατα την αποψη μου.

Αν φυγει ο Γιαννακης και ερθει κανας Ζελικο τοτε να δω πως θα τα παμε. Γιατι με Γιαννακη προπονητη σαρωνει η Ελλαδα. Για να δουμε και τους αλλους ''μεγαλους'' προπονητς

Φίλε, συνεχίζεις μια κόντρα που αφ'ενός είναι ανούσια και δεν έχει θέση στο παρόν τόπικ και αφ'ετέρου η μεγάλη πλειονότητα των συμμετασχόντων την αποδοκίμασαν. Επίσης, δε νομίζω ότι είσαι το αρμόδιο πρόσωπο για να κρίνεις ποιος παίκτης "υφίσταται" και ποιος όχι. (Πιο ατυχή επιλογή ρήματος δε θα μπορούσες να κάνεις).Λοιπόν, ας αφήσουμε τα άσχετα και οπαδικά και ας ασχοληθούμε με το τόπικ.
boss
QUOTE(afanas777 @ Aug 12 2008, 11:34 ) *
Tα πραγματα ειναι απλα. Η Ελλαδα εχει πολυ καλη ομαδα ,αλλα οχι καλυτερη απο Ισπανια. Χασαμε ,γιατι η Ισπανια εχει καλυτερη ομαδα και παικτες. Ομως και η Ελλαδα ειναι εξαιρετικη ομαδα. Ειμαστε η τριτη δυναμη πισω απο Αμερικη και Ισπανια. Εγω ειμαι ευχαριστημενος. Ο Γιαννακης εχει κανει εξαιρετικη επιλογη στους παικτες. Ειδατε που προσεφερε ο Αντρεας σημερα? Μεθαυριο μπορει να ειναι ο Σοφο ή ο Πριντεζης που θα προσφερουν. Πολυ καλα δεν επελεξε τους Τσαλδαρη και Περπερογλου που ως παικτες δεν υφιστανται καν κατα την αποψη μου.

τριτη δυναμη στο μπασκετ ετσι οπως το λες κ εισαι απολυτος, δεν ειμαστε κ μην τρελαθουμε τελειως δλδ, ειμαστε κοντα ομως, υπαρχει στο μπασκετικο χαρτη κ μια Ρωσια κ μια Αργεντινη, μια Λιθουανια κτλ κτλ
τωρα για το αν υφιστανται οι Τσαλδαρης κ Περπε σαν παιχτες οντως ειναι αποψη σου κ ειναι σεβαστη αλλα απεδειξαν αν υφιστανται ή οχι την χρονια που περασε καλε μου φιλε κ με την εξελιξη τους τα τελευταια χρονια!
τωρα οσο για το αλλο γιατι το αναφερεις πολυ συχνα περι Ζελικο κ Εθνικης κτλ εσυ δλδ πως φανταζεσαι την ομαδα? το μονο σιγουρο ειναι οτι πολυ παιχτες θα μαθαιναν μπασκετ!!!
IlyaZ
Παίδες, αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση, σόρρι, αλλά θα πρέπει να αποταθώ στους μοντς.
Air Kef
Επειδη καποιοι ειναι διακοπές και κάποιοι δουλευουν,απο τους μοντς εννοω,μπορει να υπάρχουν τιμωρίες χωρίς προειδοποίηση.Πρώτη και τελευταία πάντως από μενα.

Επόμενο ποστ με ίχνος οπαδικής κόντρας,ειδικά απο νέα μέλη,θα επιφέρει αποκλεισμό,τουλάχιστον για λίγες μέρες.
androu
Πάντως οι Γερμανοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμάς που έχουμε και εμείς με τους Ισπανούς. Το παιχνίδι τους είναι ασύμβατο με το δικό μας και μονοδιάστατο .

Όπως δηλαδή και το δικό μας με τους Ισπανούς ...

Κάτι μου λέει ότι θα το κάνουμε πάλι το Μπάμ με τους Αμερικάνους όμως , υπό την προυπόθεση ότι θα βρεθούμε σε καλή μέρα και δεν πανικοβληθούμε.

Υ.Γ. Τον Γλυνιαδάκη σίγουρα δεν τον θέλει καμμία ομάδα πλην του Αμαρουσίου ; Το παιδί τα δίνει όλα και Μπράβο του.
Vas
Γιατί ρε συ androu? Τι έχει το Μαρούσι???

Με τους Αμερικάνους πρέπει να μην τους επιτρέψουμε να βάλουν καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αν το καταφέρουμε αυτό τότε με μια καλή ζώνη στην άμυνα τους έχουμε…

Υ.Γ. Γιατί δεν ανοίγουμε ξεχωριστά post για κάθε αγώνα όπως κάναμε στο Mundobasket??
androu
Δεν έχει τίποτε το Μαρούσι (δεν το είπα υποτιμητικά), αντιθέτως δείχνει με τις επιλογές του ότι οι άνθρωποι του ξέρουν Μπάσκετ.

Για κάποιους άλλους αναφερόμουν που δεν τον ήθελαν πριν από κανένα 1,5 μήνα ...

Πολύ σωστό για κάθε αγώνα και θέμα , ίσως και ένα για την κριτική συναλικά παικτών - προπονητικού team ...
rankin
QUOTE(afanas777 @ Aug 12 2008, 11:34 ) *

1. Ακόμα και αν η Ισπανία είναι καλύτερη ομάδα με καλύτερους παίχτες, δεν είναι απόλυτο ότι δεν μπορεί να ηττηθεί. Αν είναι έτσι, ας δώσουμε από τώρα το χρυσό στους αμερικάνους να τελειώνουμε.
2. Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτη την κακή ψυχολογία που επιδείξαμε (και μονίμως επιδεικνύουμε) με τους Ισπανούς. Δεν νομίζω ότι έχουμε δικαίωμα να αντιμετωπίζουμε με κομπλεξισμό τον Ναβάρο, τον Καλδερόν ή τον οποιονδήποτε ισπανό. Εξαιρώ τον Γκασόλ, αλλά μη μου πει κανείς ότι είναι καλύτερος του Νοβίτσκι; Η εθνική έχει παίχτες με 2 και 3 ευρωλίγκες στο παλμαρέ τους. Παίχτες με βραβεία MVP κλπ κλπ κλπ.. Παίχτες που όταν παίζουν με το σύλλογο τους απέναντι σε Ταου-Μπαρτσελόνα-Ρεαλ-Μάλαγα τους ίδιους αντιπάλους τους μακελεύουν.
Δυστυχώς οι ως τώρα ήττες έχουν γιγαντώσει τους Ισπανούς στα μάτια μας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να τελειώσει σύντομα γιατί έχει καταντήσει χαζομάρα. Δεν το δέχομαι ότι ο Ναβάρο είναι καλύτερος του Σπανούλη, ή ο Καλδερόν καλύτερος του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά, ή ο άλλος ο καράφλας το τεσσάρι καλύτερος του Φώτση. Γενικά δεν δέχομαι ότι οι Ισπανοί έχουν καλύτερους παίχτες. Ο Γκασόλ ξεχωρίζει και είναι εξαιρετικός σέντερ, αλλά νομίζω πως για κάθε δηλητήριο υπάρχει αντίδοτο. Για παράδειγμα, ακόμα και ο ταπεινός Γλυνιαδάκης σήμερα τον δάγκωσε τον Κέυμαν...
3. Για τον Τσαλδάρη θα πω ότι είναι ένας καλός παίχτης, αλλά στην προεπιλογή δεν τα πήγε καλά. Έδειξε αγχωμένος και ανέτοιμος. Ο Περπέρογλου είναι ταλαντούχος και ικανότατος. Για πολλούς μπορεί και καλύτερος του Πελεκάνου. Εγώ θα πω πως είναι παίχτες με διαφορετικά στοιχεία και ο προπονητής επέλεξε τα στοιχεία του Πελεκάνου. Άμυνα, αθλητικά προσόντα, μαχητικότητα. Στοιχεία στα οποία υπερτερεί έναντι του Περπέρογλου με το καλό σουτ και την σαφώς καλύτερη τεχνική. όπως και να χει, ήταν μια επιλογή του κόουτς και εμένα μου περισσεύει.
Και να τον είχε πάρει πάντως, πάλι μουρμούρα θα είχαμε γιατί δεν θα έπαιρνε περισσότερο χρόνο από τον Πελεκάνο, άρα η συζήτηση αυτή είναι άκυρη εν τη γενέσει της.

Αυτά και συνιστώ ψυχραιμία..

**Ημίχρονο Κίνα-Ισπανία 46-37 ... Λέτε να γίνει κανα μπαμ και να γίνει ο όμιλος μπάχαλο;;;
Εγώ πάντως το έχω ξαναπεί. Οι Κινέζοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους Γερμανούς... Ελπίζω να δαγκώσουν τους Ισπανούς σήμερα και όχι εμάς τη δευτέρα..
zigolo7
δείχνει κάπου το Κίνα - Ισπανία???
McRae
ελα μωρε κουκλοθεατρο ειναι το Κινα-Ισπανια..δεν μπορουν να βγουν σοβαρα συμπερασματα
rankin
QUOTE(McRae @ Aug 12 2008, 12:46 ) *
ελα μωρε κουκλοθεατρο ειναι το Κινα-Ισπανια..δεν μπορουν να βγουν σοβαρα συμπερασματα

Τι σημαίνει κουκλοθέατρο; Αν γίνει η "έκπληξη" θα γίνει ο όμιλος άνω-κάτω!

@nikefalin: Οι κινέζοι είναι επικίνδυνοι, παρουσιάζουν διαρκή βελτίωση και προετοιμάζονται εδώ και 3 χρόνια για αυτή τη διοργάνωση, που ας μην το ξεχνάμε, γίνεται στο σπίτι τους... Τους βλέπω σίγουρα στην επόμενη φάση (bye bye Dirk). Ελπίζω μόνο να μην καβαλήσουν εμάς...
McRae
σιγουρα..σαρκαστικο ειναι το μηνυμα μου προς καποια μελη που χαρακτηρισαν κουκλοθεατρο τον αγωνα των Ηπα με τους Κινεζους..
rankin
QUOTE(McRae @ Aug 12 2008, 13:05 ) *
σιγουρα..σαρκαστικο ειναι το μηνυμα μου προς καποια μελη που χαρακτηρισαν κουκλοθεατρο τον αγωνα των Ηπα με τους Κινεζους..

ΟΚ! Ζητώ συγγνώμη για την παρεξήγηση...

nikefalin, σχετικά με το Κούιζ σου, μήπως ήταν στο παγκόσμιο του Καναδά (1994) ;;;
leonkalf
QUOTE(nikefalin @ Aug 12 2008, 12:58 ) *
Καταρχήν για όσους είναι στο γραφείο κι έχουν άνεση παρακολούθησης από ιντερνετ
http://www.eurovisionsports.tv/olympics/
κανάλι 12 το παιγνιον που αγνοοεί Live η ΕΡΤ

Πες το ρε Νίκο νωρίτερα!!!
Δε το ήξερα αυτό. Μας έσωσες!!!
Είμαι γραφείο και .... smile.gif
nikefalin
QUOTE(IlyaZ @ Aug 12 2008, 13:33 ) *
Παιδιά, εσείς που το παρακολουθείτε, πόσο καλοί ακριβώς είναι οι Κινέζοι; Να αρχίσω να ανησυχώ; Ή μήπως απλά πρόκειται για αλαζονεία από μέρους των Ισπανών που δεν τους πήραν όσο σοβαρά θα έπρεπε;

το ποστ μεταφέρθηκαν στο τόπικ των υπολοίπων ομάδων
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...pic=3370&st=180
Hakeem
O Σχορτσιανιτης μοιάζει να είναι εκτός κλίματος ομάδας, 5 λεπτά προχτές, 2 σημερα και οπως τον έβλεπα στον παγκο έμοιαζε κατι μεταξύ τσαντισμένου-αδιάφορου. Στις βολές που χτύπησε καμιά συγκέντρωση, ούτε αναπνοή, απλά τις πέταξε να τελειώνει. Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί θα τον χρειαστούμε σίγουρα στη συνέχεια, χωρίς παίκτη να ακουμπάμε τη μπάλα μέσα στο καλάθι, δεν έχουμε τύχη για πολύ ψηλά.
D_WILL_8
Όντως μου φαίνεται λίγο αγιάφορος ο Σόφο.. Μπόρει όχι ακριβώς αδιάφορος αλλά σίγουρα δεν είναι 100% συγκεντρωμένος όπως ήταν το 2006..
Τουλάχιστον σήμερα έδειξε οτι μπορεί να βοηθήσει ο Γλυνιαδάκης.. Αν ανέβει και ο Μπουρούσης μαζί με τον Τσαρτσαρή έχουμε 3 παίχτες που μπορούν να μαρκάρουν βαριά πεντάρια..
Vas
Λέτε να ξαναβάλει 5άρι τον Γλυνιαδάκη με τους Αμερικάνους?

Μιας και είναι πολύ αθλητικοί και αλματώδης τύποι ίσως θα ήταν καλύτερος από τον Τσαρτσαρή. Βέβαια δεν είναι τόσο γρήγορος στις επιστροφές κάτι που ίσως το εκμεταλλευτούν.
a bullet for your head
QUOTE(androu @ Aug 12 2008, 12:18 ) *
Για κάποιους άλλους αναφερόμουν που δεν τον ήθελαν πριν από κανένα 1,5 μήνα ...

Πριν ενα χρονο περιπου κ ενω ειχε προσυπογραψει συμβολαιο συνεργασιας με την ΑΕΚ,''περιεργως'' η συνεργασια λυθηκε προτου ξεκινησει το πρωταθλημα,με την επισημη αιτιολογια οτι δεν ταιριαζει στην αγωνιστικη φιλοσοφια της ομαδας κ' επωφεληθηκε το Μαρουσι..,που οντως ο προεδρος κ οι ανθρωποι του,ειναι ανοικτα μυαλα.
Aristofanis
Φάνηκε σήμερα ότι η Ισπανία δεν είναι καμία αχτύπητη ομάδα και με το ζόρι νικήσαν τους Κινέζους. η Αυστραλία είναι για τα πανηγύρια ενώ η Κροατία δείχνει πόσο καλή ομάδα έχει. Η Ρωσία είχε ενα πυροτέχνημα πέρσι στο Ευρωμπάσκετ αφού εκτός από Κυριλένκο, τον Χόλντεν και τον Κριάπα (άντε και τον Μπίκοφ) δεν έχει κάποιον άλλον αξιόλογο παίκτη και φαίνεται θα τερματίσει 4η στον όμιλο.

Όσο για έμας είχαμε μια καταπληκτική εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορει να μας κερδίσει. Καταπληκτική άμυνα σε Νοβίτσκι και Καμαν και εντυπωσιακή σε κάποια διαστήματα η Εθνική. Πάντως άμα πιάσουν το 100% οι Παπαλουκάς, Σπανούλης και ΔΙαμαντίδης δεν μας νικάει κανείς (εκτός από Ισπανία και ΗΠΑ βέβαια) Λογικά θα βγούμε τρίτοι και θα παίξουμε με Αργεντινή ή Κροατία και είναι όλα ανοικτά!
kaukasios
QUOTE(Aristofanis @ Aug 12 2008, 17:39 ) *
Φάνηκε σήμερα ότι η Ισπανία δεν είναι καμία αχτύπητη ομάδα και με το ζόρι νικήσαν τους Κινέζους. η Αυστραλία είναι για τα πανηγύρια ενώ η Κροατία δείχνει πόσο καλή ομάδα έχει. Η Ρωσία είχε ενα πυροτέχνημα πέρσι στο Ευρωμπάσκετ αφού εκτός από Κυριλένκο, τον Χόλντεν και τον Κριάπα (άντε και τον Μπίκοφ) δεν έχει κάποιον άλλον αξιόλογο παίκτη και φαίνεται θα τερματίσει 4η στον όμιλο.

Όσο για έμας είχαμε μια καταπληκτική εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που δεν μπορει να μας κερδίσει. Καταπληκτική άμυνα σε Νοβίτσκι και Καμαν και εντυπωσιακή σε κάποια διαστήματα η Εθνική. Πάντως άμα πιάσουν το 100% οι Παπαλουκάς, Σπανούλης και ΔΙαμαντίδης δεν μας νικάει κανείς (εκτός από Ισπανία και ΗΠΑ βέβαια) Λογικά θα βγούμε τρίτοι και θα παίξουμε με Αργεντινή ή Κροατία και είναι όλα ανοικτά!

γιατι εμεις πιστευεις θα κερδισουμε ευκολα τους κινεζους?ειναι δυσκολο παιχνιδι ειναι και γηπεδουχοι.
pivot
Γιατί οι φανέλες μας δεν γράφουν Hellas;

Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα που δεν γράφει το ονομά της στις φανέλες!
qspock
QUOTE(zigolo7 @ Aug 12 2008, 12:45 ) *
δείχνει κάπου το Κίνα - Ισπανία???

Αυτο ξαναπεστο! Δεν ξερω τι θεση θα κατακτησουμε σαν ομαδα, αλλα σαν προγραμμα τα κρατικα υπερκαναλα μας εχουν παρουσιασει το χειροτερο ολων: Απλα δεν υπαρχει! Εκεινο το spor+ τι το φτιαξανε αφου δεν λεει ποτε δειχνει σε επαναληψη τους αγωνες? Δηλαδη η ωρα που δειχνουν τις επαναληψεις φετος με τη διαφορα ωρας δεν ενδιαφερει? Με την Αγκολα θα μας πουν ποτε θα το δειξουν? Μα τι απαραδεκτοι ειναι... Τους εχω σιχαθει, κυριολεκτικα.

Οσον αφορα την εθνιικη μας, επαιξε οπως ξερει σημερα. Το παιχνιδι με την Ισπανια ηταν μια κακη παρενθεση. Η ομαδα ειναι ικανοτατη, απλα δεν ειναι το πρωτο φαβορι. Για να δουμε την Πεμπτη αν θα ειναι το δευτερο... rolleyes.gif
Το ζητουμενο ειναι η διαρκεια, και να μην εφησυχαζονται μετα τις νικες. Γιατι οταν κατεβαινουμε ως φαβορι, ειναι πλεον εξακριβομενο πως δεν μπορουμε να ανταπεξελθουμε. Γεμιζουμε αγχος και χανουμε ευκολα την συγκεντρωση μας στα δυσκολα. Και οι Ισπανοι, ε, ειναι δυσκολοι... πως να το κανουμε.

Την Αμερικη την ειδα λιγο με την Κινα, κυριως το πρωτο μερος οπου οι Κινεζοι προηγηθηκαν. Νομιζω πως η ομαδα τους αν δεν αντιμετωπιστει σωστα, μπορει να διαλυσει οποιονδηποτε. ΑΛΛΑ: Αν αντιμετωπιστει οπως πρεπει, δεν εχει ΚΑΜΙΑ τυχη απεναντι στους καταλληλους αντιπαλους. Ή του υψους ή του βαθους. Θεωρω πως η προηγουμενη ομαδα της Ιαπωνιας ηταν περισσοτερο δεμενη, πιο ομαδα. Αυτοι ειναι τελειως ασυνδετοι, αν και πιο επιθετικοι. Τα προγνωστικα μου? Αυτοι μυαλο δεν βαλανε, τα ιδια παιζουνε, οποτε, χρυσο δεν παιρνουν!

Τωρα αν τους κερδισουμε εμεις μεθαυριο, αυτο ειναι αλλο καπελο. Δυσκολο, αλλα οχι απιθανο.
elpontiak
Ολα γινοντε και τα παιδια παλευουν καθε φορα.
Πιστευω οτι ημαστε ο δυσκολοτερος αντιπαλος των Ηπα μαζι με την Ισπανια.

Αντε ομαδαρα. Τους Εμπιστευομαι απολυτα.

Μονο ο Σοφοκλης να δουλεψει τις βολες και ο Φωτσης να ειναι λιγο πιο ψυχραιμος!!!!!!!!

Και οχι αγχος με οποιον πεζουμε να μπενουν με τσαμπουκα.

Αντε Ελλαδαρα!!! 77.gif
Aristofanis
QUOTE(kaukasios @ Aug 12 2008, 17:49 ) *
γιατι εμεις πιστευεις θα κερδισουμε ευκολα τους κινεζους?ειναι δυσκολο παιχνιδι ειναι και γηπεδουχοι.

Εύκολα, δύσκολα θα τους νικήσουμε. Τέτοιες ομάδες τις νικάμε. Είπαμε. Μόνο την Ισπανία δεν μπορούμε.
Aristofanis
QUOTE(elpontiak @ Aug 12 2008, 20:19 ) *
Ολα γινοντε και τα παιδια παλευουν καθε φορα.
Πιστευω οτι ημαστε ο δυσκολοτερος αντιπαλος των Ηπα μαζι με την Ισπανια.

Αντε ομαδαρα. Τους Εμπιστευομαι απολυτα.

Μονο ο Σοφοκλης να δουλεψει τις βολες και ο Φωτσης να ειναι λιγο πιο ψυχραιμος!!!!!!!!

Και οχι αγχος με οποιον πεζουμε να μπενουν με τσαμπουκα.

Αντε Ελλαδαρα!!! 77.gif

Υποτιμάς την Αργεντινή και την Λιθουανία.
kaukasios
QUOTE(Aristofanis @ Aug 12 2008, 21:00 ) *
Υποτιμάς την Αργεντινή και την Λιθουανία.

και την ρωσια.
Hellas On fire
QUOTE(kaukasios @ Aug 12 2008, 21:08 ) *
και την ρωσια.

Και την Κροατια.

Τελος παντων αυτο δεν εχει αντικρυσμα, σε καλη μερα της μιας και κακη της αλλης, ολες αυτες οι ομαδες μπορουν να νικησουν η μια την αλλη. Γιαυτο δεν πρεπει να κοιταζεις το ονομα του αντιπαλου αλλα το παιχνιδι το ιδιο. Ειδαμε και τι παρολιγο να παθουν οι Ισπανοι. Και οτι οι Σερβοι εκαναν παλια απιθανες ηττες πριν τους καθαρισουν ολους.
magickaminia
QUOTE(Hakeem @ Aug 12 2008, 15:10 ) *
O Σχορτσιανιτης μοιάζει να είναι εκτός κλίματος ομάδας, 5 λεπτά προχτές, 2 σημερα και οπως τον έβλεπα στον παγκο έμοιαζε κατι μεταξύ τσαντισμένου-αδιάφορου. Στις βολές που χτύπησε καμιά συγκέντρωση, ούτε αναπνοή, απλά τις πέταξε να τελειώνει. Μακάρι να κάνω λάθος, γιατί θα τον χρειαστούμε σίγουρα στη συνέχεια, χωρίς παίκτη να ακουμπάμε τη μπάλα μέσα στο καλάθι, δεν έχουμε τύχη για πολύ ψηλά.

Δυστυχως φιλε ο Σοφο αδικει τον εαυτο του. Στο μπασκετ ολοι οι παικτες ειναι κομματια ενος παζλ και ο κοουτς τα τακτοποιει με την σειρα που θελει. Ο Σοφο δειχνει αυτο να το αγνοει. Μακαρι να αλλαξει κατι στην συνεχεια. Παντως στην παρουσα στιγμη ειναι πολυ λιγος μπροστα στους αλλους ψηλους της Εθνικης. Καλα κανει ο κοουτς και παταει πανω στον Γλυνιαδακη , πιστευω οτι εχει δυνατοτητες.
vastravoud
Εντελώς άσχετο, αλλά γνωρίζει κανείς καφετέρια στο λιμάνι του Πειραιά, ή έστω κοντά σε κοντινό σταθμό του Ηλεκτρικού(Καλλιθέα π.χ) που να δείχνει το παιχνίδι; 18:00 φεύγω για Κρήτη και δε θέλω να ρισκάρω!
NBAer
QUOTE(Hakeem @ Aug 12 2008, 15:10 ) *
O Σχορτσιανιτης μοιάζει να είναι εκτός κλίματος ομάδας, 5 λεπτά προχτές, 2 σημερα και οπως τον έβλεπα στον παγκο έμοιαζε κατι μεταξύ τσαντισμένου-αδιάφορου.

Μικρη μνημη εχεις. biggrin.gif
Αν θυμηθεις το 2006 θα δεις ενα παρομοιο pattern. Ποσα λεπτα θυμασαι επαιξε ο Σχορτσιανιτης στον γυρο των ομιλων?
Θυμαμαι τουλαχιστον σε 2 ματς οπου δεν επαιξε καθολου και στα αλλα κατι 3λεπτα και 4λεπτα.
Μετα στους 16 και στα προημιτελικα καθως και στα ημιτελικα επαιζε πολυ περισσοτερο, δηλαδη 15 με 20 λεπτα καθε αγωνα.

Ισως τον κρυβει για τα σπουδαια ματς ωστε οι αντιπαλοι να μην τον ξερουν και υπολογιζουν, ισως τον ξεκουραζει για τα σπουδαια ματς. Δεν ξερω τι ακριβως κανει.....

και οπως τον έβλεπα στον παγκο έμοιαζε κατι μεταξύ τσαντισμένου-αδιάφορου.

Εγω τον εβλεπα κανονικα. Ουτε τσαντισμενο ουτε αδιαφορο. Παντα ετσι ειναι στον παγκο ο Σχορτσιανιτης.

Στις βολές που χτύπησε καμιά συγκέντρωση, ούτε αναπνοή, απλά τις πέταξε να τελειώνει.

Μολις μπηκε στο ματς βαρεσε βολες(ηταν "κρυος" δηλαδη και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο στο σουτ). Επισης ο Σχορτσιανιτης κανει συχνα airball σε βολη. Επισης δεν ειναι καλος σουτερ απο τις βολες. Ολα αυτα συνηγορουν στο οτι ηταν λογικο που δεν εβαλε τις 2 βολες.
Επισης κατα την προσωπικη μου αποψη ολα αυτα που λες(καμια αναπνοη, κλπ) ειναι απλα στην φαντασια σου και οι λογοι που δεν εβαλε τις βολες ειναι αυτοι που προειπα.
kaukasios
QUOTE(NBAer @ Aug 13 2008, 14:05 ) *
Μικρη μνημη εχεις. biggrin.gif
Αν θυμηθεις το 2006 θα δεις ενα παρομοιο pattern. Ποσα λεπτα θυμασαι επαιξε ο Σχορτσιανιτης στον γυρο των ομιλων?
Θυμαμαι τουλαχιστον σε 2 ματς οπου δεν επαιξε καθολου και στα αλλα κατι 3λεπτα και 4λεπτα.
Μετα στους 16 και στα προημιτελικα καθως και στα ημιτελικα επαιζε πολυ περισσοτερο, δηλαδη 15 με 20 λεπτα καθε αγωνα.

Ισως τον κρυβει για τα σπουδαια ματς ωστε οι αντιπαλοι να μην τον ξερουν και υπολογιζουν, ισως τον ξεκουραζει για τα σπουδαια ματς. Δεν ξερω τι ακριβως κανει.....
Εγω τον εβλεπα κανονικα. Ουτε τσαντισμενο ουτε αδιαφορο. Παντα ετσι ειναι στον παγκο ο Σχορτσιανιτης.
Μολις μπηκε στο ματς βαρεσε βολες(ηταν "κρυος" δηλαδη και ολοι ξερουμε τι σημαινει αυτο στο σουτ). Επισης ο Σχορτσιανιτης κανει συχνα airball σε βολη. Επισης δεν ειναι καλος σουτερ απο τις βολες. Ολα αυτα συνηγορουν στο οτι ηταν λογικο που δεν εβαλε τις 2 βολες.
Επισης κατα την προσωπικη μου αποψη ολα αυτα που λες(καμια αναπνοη, κλπ) ειναι απλα στην φαντασια σου και οι λογοι που δεν εβαλε τις βολες ειναι αυτοι που προειπα.

συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.ο σοφο δεν ειναι ετοιμος ακομα να βγαζει 20λεπτα μερα παρα μερα.προετοιμασια δεν εκανε φετος,δεν εχει πολλα παιχνιδια στα ποδια του και πιστευω οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα.οσο πλησιαζουμε στους 8 πιστευω θα παιζει περισοτερο γιατι ετσι κι αλλιως χρειαζομαστε ενα τετοιο κορμι μεσα στο καλαθι.
thrylos7
H ομάδα έδειξε σημάδια (προολυμπιακής) υγείας, οπότε το ματς με την Ισπανία ήταν μια κακή παρένθεση κι όχι δείγμα κακής αγωνιστικής κατάστασης.. Οπότε, θ' απολαύσουμε αυτή την ομάδα σε κάθε ματς... συμπεριλαμβανομένου και του αυριανού, ανεξαρτήτος αποτελέσματος. Όσο αγριεμένοι κι αν είναι οι αντίπαλοι, δεν εξαρτάται μόνο από αυτούς...
Vas
QUOTE(vastravoud @ Aug 13 2008, 14:01 ) *
Εντελώς άσχετο, αλλά γνωρίζει κανείς καφετέρια στο λιμάνι του Πειραιά, ή έστω κοντά σε κοντινό σταθμό του Ηλεκτρικού(Καλλιθέα π.χ) που να δείχνει το παιχνίδι; 18:00 φεύγω για Κρήτη και δε θέλω να ρισκάρω!

Στην πλατεία της Καλλιθέας (3 λεπτά από το σταθμό) όλο και κάποια καφετερια θα το δείχνει
vastravoud
QUOTE(Vas @ Aug 13 2008, 14:34 ) *
Στην πλατεία της Καλλιθέας (3 λεπτά από το σταθμό) όλο και κάποια καφετερια θα το δείχνει

Αυτό σκεφτόμουν βασικά
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.