Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
PAKMAN
QUOTE(ironman @ Jul 11 2008, 14:17 ) *
φιλε jumpman εχεις καμια συγγενεια με τον αδερφο vardinolatsi;;

φίλε ironman και οι εκ των έσω των ΚΑΕ άνθρωποι είναι και έχουν φίλους. Μήν γίνεσαι εμπαθής αν ξέρει κάποιος κάτι που δεν ξέρεις ΕΣΥ πρώτος. 68.gif Φανερώνεις απλώς χαρακτήρα κομπ.... που δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω...
Υ.Γ .Μήπως θα πρέπει να πάρουμε την ¨ΑΔΕΙΑ σου για να μεταφέρουμε στο φορουμ κάποιες πληροφορίες μας tongue.gif
ironman
QUOTE(PAKMAN @ Jul 11 2008, 20:37 ) *
φίλε ironman και οι εκ των έσω των ΚΑΕ άνθρωποι είναι και έχουν φίλους. Μήν γίνεσαι εμπαθής αν ξέρει κάποιος κάτι που δεν ξέρεις ΕΣΥ πρώτος. 68.gif Φανερώνεις απλώς χαρακτήρα κομπ.... που δεν θα ήθελα να χαρακτηρίσω...
Υ.Γ .Μήπως θα πρέπει να πάρουμε την ¨ΑΔΕΙΑ σου για να μεταφέρουμε στο φορουμ κάποιες πληροφορίες μας tongue.gif

αμα θες να μεταφερεις πληροφοριες (γενικα μιλαω, μη κολλας στο β ενικο) να χεις και τα guts να πεις τις πηγες σου, αλλιως καλυτερα να μην πεις τπτ γιατι εσυ ξεφτιλιζεσαι.
το χουμε βρει τωρα βδομαδα παρα βδομαδα θα εμφανιζεται καποιος που την εχει δει δεξι χερι του αγγελοπουλου και του γιαννακοπουλου και θα μας μεταφερει τις πληροφοριες του "εκ των εσω" μονο και μονο για να το παιξει μουρη.
morfi
QUOTE(PAKMAN @ Jul 11 2008, 20:37 ) *

+1 warn για χαρακτηρισμό. Και όχι, δεν έχουμε πρόβλημα να πείτε οτιδήποτε. Έχουμε πρόβλημα με το να μας λέτε συνέχεια τις επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ και το ποιός θα έρθει, αλλά ποτέ να μην μπορείτε να πείτε περισσότερα γιατί σας το έχουν εμπιστευτεί και μετά θα σας αφαιρέσουν το δικαίωμα να παραγγείλετε πίτσα. Αν είναι έτσι, κρατήστε το για τον εαυτό σας. Και εγώ αυτό θα έκανα δεν θέλω να χάσω τη πίτσα.
danibra
TΗΝ Τριτη 15/7 ανανεωνεται αυτοματα το συμβολαιο του γιασικεβιτσιους αφου ειναι ξεκαθαρο οτι δε βρισκει προταση ισαξια με του παναθηναικου.Εγω τον γουσταρω,θελω να μεινει,πιστευω οτι του χρονου θα ειναι καλυτερος αλλα αυτη η σταση του με εχει εκνευρισει 19.gif...Πες τι θα κανεις ρε σαρας..Τι περιμενεις να παει 15/7 και να απαντησεις ; η ομαδα την απαντηση σου περιμενει για να προχωρησει τον σχεδιασμο της .Αρχιζω να πιστευω οτι δε θα πει τιποτα και απλως θα ανανεωθει το συμβολαιο του

υ.γ.Δε θελω να αμφισβητησω τις πηγες κανενος αλλα οποιον και να φερει ο παυλος ειναι αδυνατο να ειναι μεγαλυτερο ονομα απο τον ντομινικ,Ποιον θα φερει δλδ τον γκαρνετ η τον ντανκαν;και τον γουοκερ η τον ρτεστ να φερει δσε καμια περιπτωση δε συγκρινονται με τον ντομινικ 77.gif
Jumpman23
QUOTE(apkat @ Jul 11 2008, 14:56 ) *
Kαι να σου ρε συ jumpman ο παικαταρας που ερχεται αοπο στιγμη σε στιγμη ειναι οντως μεγαλυτερο ονομα απο τον Ντομινικ;;Ερχεται ο Κομπι Ελλαδα;;Ο Γκαρνετ;;Ο Ντανκαν;;

Γενικα παιδια ηρεμια..Και αφηστε τους πληροφορημενους να περνουν ωραιες διακοπες με τις πληροφοριες τους... biggrin.gif

Oλο δίκο σου το παραμύθι....& η χολή επίσης...χεχεχεεεε icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
Jumpman23
* Υποσημείωση βασική... ΔΕΝ ζητησα ουδέποτε απο κανέναν να με πίστέψει ΟΥΤΕ & με το ετσι θέλω...
να πιστεύει με το ζόρι αυτα που αναφέρω_& ας μίλάμε ποιο 'Κοσμία" ανευ χαρακτηρισμών ,Ευχαριστώ! blove.gif
apkat
Ποιος εκανε τους χαρακτηρισμους δεν ξερω αλλα φυσικα αυτο δεν ειναι δικια μου ευθυνη αλλα των μοντερειτορς.Εγω σου ξαναλεω να περασεις υπεροχα το καλοκαιρι σου αφου εχεις εξασφαλισμενες τις μεταγραφες σου και να αφησεις εμας που ειμαστε στο σκοταδι να ψαχνομαστε..

Υ.Γ:Παντως και εγω που εχω παρα πολυ εγκυρες πηγες μεσα απο την Καε επιβεβαιωνω τα λεγομενα του μορφη.
vastravoud
Διαβάζω ότι ο Ντελφίνο δε θα συνεχίσει στους Ράπτορς, και μου φαίνεται τρελλό να μην τον χτυπήσουμε αν φύγει ο Σάρας. Με Ντελφίνο αντί Σάρας και έναν "χαμάλη" ψηλό θα έχυομε σίγουρα το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων χρόνων.
lakersdynasty
Mονο που ο Σαρας δεν φαινεται να φευγει. Πιο πολυ συμπεριφερεται σαν να θελει +1 στο συμβολαιο του με εμας παρα σαν να θελει να φυγει απο την ημερα που εδωσε την συνεντευξη στην Λιθουανια.

Στο Χιουστον παντως αρχισαν παλι οι φημες οτι θελουμε τον Σκολα και του προσφερουμε και 26εκ (και μαλιστα ευρω 19.gif ) για 3 χρονια.

http://www.realgm.com/boards/viewtopic.php?t=823948

Δεν το σχολιαζω καν απλα το παραθετω. rolleyes.gif
vastravoud
Όντως δε φαίνεται να φεύγει, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ταιριάξουν οι ισορροπίες. Δυστυχώς ενώ ενισχυθήκαμε τόσο στους ψηλούς, όσο και στο "2" με τον Νίκολας, θα ήταν καλά αν είχαμε και ένα πολύ δυνατό τριάρι.

Αμυντικά ο Σάρας λογικά θα εξακολουθήσει να αποτελεί "τρύπα", ενώ ερωτηματικό θα είναι και ο Νίκολας.
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jul 12 2008, 16:58 ) *
Όντως δε φαίνεται να φεύγει, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα ταιριάξουν οι ισορροπίες. Δυστυχώς ενώ ενισχυθήκαμε τόσο στους ψηλούς, όσο και στο "2" με τον Νίκολας, θα ήταν καλά αν είχαμε και ένα πολύ δυνατό τριάρι.

Αμυντικά ο Σάρας λογικά θα εξακολουθήσει να αποτελεί "τρύπα", ενώ ερωτηματικό θα είναι και ο Νίκολας.

O Nicholas απο οσο τον εχω δει δειχνει καλα στοιχεια. Δεν λεω οτι ειναι ο στοπερ που θα σβησει τον αντιπαλο επιθετικο αλλα δεν ειναι και αδιαφορος.

Ο Σαρας ναι ειναι πολυ αδυνατος στην αμυνα αλλα το ιδιο αδυνατος ηταν και ο Βουγιανιτς. Και οι δυο ομως οταν ειχαν διαθεση δεν ηταν τοσο κακοι.

Η σωματοδομη του Nicholas ναι ειναι προβλημα αλλα εχει γερο κορμι κατα τα αλλα...
vastravoud
Η διαφορά όμως είναι ότι ο Βούγιανιτς ήταν ο παίκτης των 15 λεπτών, ενώ ο Σάρας είναι των 20-25.

Επίσης, η έλλειψη καθαρόαιμου "δυνατού" τριαριού σημαίνει ότι αναγκάζεται να πηγαίνει στο αντίπαλο τριάρι ο Διαμαντίδης, αντιμετωπίζοντας παίκτες κατά κανόνα ψηλότερους και αθλητικότερους από τον ίδιο. Όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει (αλοίμονο!), απλά "αναλώνεται" σε αυτό και κουράζεται περισσότερο.
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jul 12 2008, 18:00 ) *
Η διαφορά όμως είναι ότι ο Βούγιανιτς ήταν ο παίκτης των 15 λεπτών, ενώ ο Σάρας είναι των 20-25.

Επίσης, η έλλειψη καθαρόαιμου "δυνατού" τριαριού σημαίνει ότι αναγκάζεται να πηγαίνει στο αντίπαλο τριάρι ο Διαμαντίδης, αντιμετωπίζοντας παίκτες κατά κανόνα ψηλότερους και αθλητικότερους από τον ίδιο. Όχι ότι δεν μπορεί να το κάνει (αλοίμονο!), απλά "αναλώνεται" σε αυτό και κουράζεται περισσότερο.

Εγω να σου πω την αληθεια δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη. Στην θεση 3 μαζι με τον Περπερογλου ο οποιος επαιζε παντα με ενεργεια στην αμυνα ειχαμε περσι τον Ουινστον ο οποιος δεν ηρθε με περγαμηνες μεγαλου αμυντικου αλλα ηταν αυτος ο οποιος αναλαμβανε αμυντικες αποστολες σε 2-3αρια καλους σκορερ. Τωρα εφυγε αυτος και ηρθε ο Κετσμαν ο οποιος βγαζει επισης ενεργεια στην αμυνα και δεν ειναι κοντος παικτης 1,97 ειναι οσο και ο Διαμαντιδης.

Εγω δεν καταλαβαινω αυτη την λογικη του οτι ο Διαμαντιδης θα πρεπει να κανει τα παντα. Ε ναι αλλο αμυντικο σαν τον Διαμαντιδη δεν θα βρουμε ποτε.

Ο Ντελφινο καλος αλλα αν ειναι να δοσω του κοσμου τα λεφτα και να αρχισουν ολοι να ζητανε στο τελος λεφτα που δεν αξιζουν συγνωμη αλλα δεν θα παρω. Το ταλεντο του αδιαμφισβητητο, η ικανοτητα του να γινει στρατιωτης στις υπηρεσιες του Ζοτς αμφισβητουμενη.

Αντιθετα ο Κετσμαν δεν ειναι ονομα δεν εχει τοσο ταλεντο, δεν,δεν,δεν αλλα τα 2-3 πραγματα που τον θελουμε να κανει τα κανει καλα. Δεν ειναι παικτης πρωτης γραμμης αλλα ειναι ρολιστας πολυτελειας. Επισης εχει καλη χημεια με εναν παικτη ο οποιος θα παιξει σημαντικο ρολο στην φετινη ομαδα και αυτο ειναι πολυ χρησιμο.

Επιπροσθετα δεν το θεωρω σοφο να περιορισουμε για ακομη μια χρονια τον Περπερογλου σε ρολο καθαρα 2ου 3αριου οπως περσι. Το εκανε ο Ζοτς μια φορα και τον διεψευσε ο ιδιος ο παικτης. Γιατι φετος να μην παιξει?

Και οσον αφορα τα 20-25 λεπτα του Σαρας ειναι ακομη ενας καλος λογος για να μην ερθει ενας επιπλεον περιφερειακος παικτης σε οποιαδηποτε απτις 3 θεσεις. Που θα χωρεσουν. Το ξερω οτι καλομαθαμε ολοι με τον Σισκα και δεν μας ευχαριστει τιποτα πια αλλα εγω νομιζω οτι ειναι καιρος να χαλαρωσουμε λιγακι.

Ελπιζω μονο φετος με τις προσθηκες στους ψηλους και με την επιπλεον εφεση που θα εχουμε ενδεχωμενως φετος στο ριμπαουντ να μπορεσουμε να παιξουμε αυτο που ηθελε απο περσυ ο Ζοτς.

Γρηγορο μπασκετ. Γιατι αυτο ηταν το ζητουμενο αλλα οταν δεν εχεις την μπαλα στα χερια σου δεν μορεις να το κανεις.

Αμυντικα εχουμε τα ψεγαδια μας σε καποιες θεσεις κυριως στις δευτερες λυσεις αλλα φετος πιστευω οτι δεν θα εχουμε το περσυνο προβλημα στο σκοραρισμα που σε μερικα διαστηματα δεν βαζαμε ποντο και χαναμε τις διαφορες η αφηναμε τους αλλουν να χτιζουν δικες τους.

Ολα αυτα βεβαια ειναι αναλυσεις. Αν δεν δουμε την ομαδα στο γηπεδο κανεις μας δεν θα ξερει.
vastravoud
Πέρσι όμως ο Ουϊνστον υπέφερε από πολύ μεγάλες μεταπτώσεις. Τη μια αγωνιστική μοίραζε τάπες στον Μασιγιάουσκας, και την επόμενη βαριόταν να κάνει δυο πλάγια βήματα για να μαρκάρει.

Απλώς δεν μπορώ να μην παρατηρήσω, ότι από τους παίκτες που θα "απαιτήσουν" μεγάλο ρόλο στην περιφέρεια φέτος, δύο εξ' αυτών δε φημίζονται πολύ και για την αμυντικη τους συμπεριφορά, και αυτό υποθέτω θα προβληματίσει τον Ζοτς. Με αυτό που έγραψα πριν για τον Διαμαντίδη, φυσικά δεν εννοούσα ότι περιμένω από όλους να παίζουν τη δική του άμυνα, απλώς ότι αν έχεις στην πεντάδα κάποιον καλό αμυντικό του 1,98 - 2,02, μπορείς να εξασφαλίσεις ότι θα πηγαίνει αυτός πάνω στον αντίστοιχο αντίπαλο παίκτη.

Ο Στράτος σίγουρα θα παίξει περισσότερο φέτος, αλλά μήπως δεν είναι απόλυτα έτοιμος; Και στους τελικούς δεν είναι ότι τον υπερ-εμπιστευόταν ο Ομπράντοβιτς! Θέλω να πω, ότι η προσθήκη ενός "Ντελφίνο" αντί του Σάρας θα μας εξασφάλιζε καλύτερη αναλογία "σταρ-ρολιστών", σε όλες τις θέσεις! Θα είχαμε ας πούμε 4 παίκτες "πρώτης γραμμής", κατανεμημένους λογικά στις 3 θέσεις τις περιφέρειας, με τους αντίστοιχους ρολίστες από πίσω.

Σίγουρα με το σίγουρο ριμπάουντ θα μπορέσουμε να τρέξουμε φέτος αρκετά, αλλά η χημεία στην περιφέρεια θα είναι λιγάκι "σταυρόλεξο".
vastravoud
Πέρασε το edit και δεν μπορώ να τελειώσω ρε γαμώτο!

Εκτιμώ ότι έτσι θα έβγαινε πιο λογικά το rotation, και με καλύτερη ισορροπία άμυνας-επιθεσης. Τώρα μπορεί κατά διαστήματα να παίζουμε με ΔΔ-Σάρας-Σπανούλη, αλλά αυτό δεν στρώνει και πολύ αμυντικά. Ο Γιασικεβίτσιους "απαιτεί" το ρόλο του στην ομάδα και δε θα κάτσει να παίζει 15λεπτα.

Φιλικά πάντα!

Τέλος, κάτι που ξέχασα: Οι όποιες αναλύσεις κάνω εδώ δεν είναι ούτε κακοπροαίρετες, ούτε μίζερες, ούτε θέλω να το παίζω "αντίδραση για την αντίδραση". Χαίρομαι την ανταλλαγή απόψεων!
lakersdynasty
QUOTE(vastravoud @ Jul 12 2008, 18:59 ) *
Πέρασε το edit και δεν μπορώ να τελειώσω ρε γαμώτο!

Εκτιμώ ότι έτσι θα έβγαινε πιο λογικά το rotation, και με καλύτερη ισορροπία άμυνας-επιθεσης. Τώρα μπορεί κατά διαστήματα να παίζουμε με ΔΔ-Σάρας-Σπανούλη, αλλά αυτό δεν στρώνει και πολύ αμυντικά. Ο Γιασικεβίτσιους "απαιτεί" το ρόλο του στην ομάδα και δε θα κάτσει να παίζει 15λεπτα.

Φιλικά πάντα!

Τέλος, κάτι που ξέχασα: Οι όποιες αναλύσεις κάνω εδώ δεν είναι ούτε κακοπροαίρετες, ούτε μίζερες, ούτε θέλω να το παίζω "αντίδραση για την αντίδραση". Χαίρομαι την ανταλλαγή απόψεων!

Σε καμια περιπτωση δεν προκειτε να εκληφθει η αντιθετη αποψη ως μιζερια τουλαχιστον απο εμενα. smile.gif

Σιγουρα ο Ντελφινο πχ θα ηταν μια καλη προσθηκη αλλα ουτε αυτος ειναι "δυνατο" 3αρι οπως τον χαρακτιρισες. Εχει το υψος παιζει αμυνα αλλα πιστευω οτι σιγουρα εκτος των υπερβολικων απιτησεων του (οικονομικα) θα ειχε αλλες τοσες αγωνιστικα. Θα ηθελε εναν μεγαλο αγωνιστικο ρολο. Και οχι τον ρολο που θα ηταν χρισημος καθε φορα για την ομαδα. Και φυσικο ακουγεται αφου εδω και χρονια δουλευει για να καθιερωθει στο ΝΒΑ. Οποτε το "σταρ" ισχιει το "ρολιστας" κατα την γνωμη μου μαλλον οχι.

Δεν θα ερχοταν για να γινει ενα με την ομαδα οπως ο Κετσμαν και μαλλον κατι τετοιο ψαχνει ο Ζοτς. Οσο για την αποκτηση σουπερ 3αριου ασχετα αν το χρειαζομασταν ή οχι περισσοτερο δημοσιογραφικη επιθυμια ηταν παρα της ομαδας.

Απτην πρωτη μερα μετα τον τελικο ακουγαμε ακριβως αυτο το πραγμα. Η ομαδα πηρε τον Πεκοβιτς ενυσχιθηκε στους ψηλους και τωρα θα παρει ενα σουπερ 3αρι. Σιγουρα χριαζομασταν ενισχιση στην θεση αυτη αλλα η λεξη ενισχιση εχει πολλες διαφορετικες εννοιες.

Οσο για τον Κετσμαν μια βασικη του δι9αφορα σε σχεση με τον Ουινστον λογω εμπειριας ειναι αυτη. Οτι ναι και αυτος θα εχει καποιοες κακες νυχτες αλλα εχει την εμπειρια να μην γινει ευκολα αρνητικος. Και αυτο το χρειαζομαστε. Δεν θα σκοραρει? θα παρει ριμπαουντ δεν του πανε τα σουτ? θα εχει τον τσαμπουκα να ριξει ενα κρισιμο σουτ. Αυτα δεν ειχε ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος Ουινστον που μαζι με τον Σανι και τον Βουγιανιτς ειναι οι τρεις ξενοι παικτες που μεσα σε μια χρονια καταφεραν να τους αγαπησουμε οσο λιγους παικτες στην ιστορια του ΠΑΟ.

Τωρα οσον αφορα την ισορροπια στο ροστερ ναι εχεις δικαιο οτι με μεσα Σαρας και εξω Ντελφινο ειναι πιο ισορροπημενο. Αλλα λογαριαζουμε χωρις τον Ζοτς ο οποιος εχει να παιξει ορθολογικο μπασκετ εδω και κατι χρονια, τωρα θα το παιξει? Οποτε θα εχει τους λογους του να χρειαζεται περισσοτερο ενα Σαρας παρα ενα Ντελφινο.

Η χημεια φετος επηρεαστικε λογω ανισορροπιας στην επιθεση. Απο εκει γινοταν και ολο το κακο στην αμυνα. Στο 5 εναντιον 5 δεχοματαν ευκολα καλαθια κατω απτο καλαθι και λιγοτερο απο κακες τοποθετησεις στην περιφερεια. Τωρα αν βρισκοταν και κανενας Νικολας ή κανενας ΜακΙνατϊρ ναι μας σκοτοναν τελειως.

Ο Σαρας δεν θα παιξει διαστημικα ουτε φετος αν μεινει. Αλλα τουλαχιστον τωρα εχει του συμπαικτες που θα αξιοποιησουν τις πασες του και κατω απτο καλαθι και στην περιφερεια και η επιθεση μας γενικα θαναι καλητερη. Η αμυνα ειναι σε μεγαλο βαθμο και θεμα διαθεσης. Η επιθεση ομως ειναι καθαρα θεμα ικανοτητας.

Εγω απλα σκεφτομαι οτι φετος και τον Σαρας με τον Νικολας να εχεις μεσα στο παιχνιδιμπορει να δεχεσαι περισσοτερους ποντους αντι με τον ΔΔ στην πενταδα αλλα θα μπορεις να βαζεις οποτε δεν θα χανονται τοσο ευκολα οι διαφορες και οταν θα θες ενα αμυντικο σχημα θα μορεις να βαλεις στην ιδια πενταδα Σπανουλη στον ασσο που παιζει καλη αμυνα σε αυτον που κατεβαζει την μπαλα και στο 2-3 Χατζιβρεττα και Κετσμαν. Αυτη η 3αδα μπορει να μην τρομαζει κανεναν αλλα ειναι καλη εναλλακτικη αμυντικα πιστευω και απτην αλλη, Κετσμαν και Χατζιβρεττας εχουν το σουτ και ο Σπανουλης την διεισδηση.
lakersdynasty
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 13 2008, 02:05 ) *
Τωρα οσον αφορα την ισορροπια στο ροστερ ναι εχεις δικαιο οτι με μεσα Σαρας και εξω Ντελφινο ειναι πιο ισορροπημενο. Αλλα λογαριαζουμε χωρις τον Ζοτς ο οποιος εχει να παιξει ορθολογικο μπασκετ εδω και κατι χρονια, τωρα θα το παιξει? Οποτε θα εχει τους λογους του να χρειαζεται περισσοτερο ενα Σαρας παρα ενα Ντελφινο.

icon_drunk.gif

Εννοουσα το αντιθετο. Μεσα Ντελφινο και εξω Σαρας. biggrin.gif
the hoop
οι καλυτερες μεταγραφες γινονται οταν δεν εχει ακουσει κανενας τιποτα. οσο λιγοτεροι εμπλεκονται τοσο το καλυτερο για τις διαπραγματευσεις...
PAKMAN
Μετά την σημερινη πολύ καλη προσπάθεια του Ανδρέα νομίζω οτι θα έπρεπε να του δώσουμε μία ευκαιρία. Μου άρεσε ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ του μέσα στην ρακέτα καί η σταθερότητα στις βολές.Αντί για κοινοτικό και σε μάτς με ψήλους σέντερ νομίζω οτι 10 με 15 λεπτά τα έχει άνετα. Επίσης καλό παιδί και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ 41.gif
vastravoud
Από καιρό αναρωτιέμαι γιατί δεν τον παίρνουμε! ΈΛληνας, μεγάλο κορμί, δυνατός, απλά και με μόνο για προπονήσεις/rotation/15 λεπτα σε εύκολα παιχνίδια, θα μας χάλαγε;
Ginobili
QUOTE(PAKMAN @ Jul 14 2008, 20:49 ) *
Μετά την σημερινη πολύ καλη προσπάθεια του Ανδρέα νομίζω οτι θα έπρεπε να του δώσουμε μία ευκαιρία. Μου άρεσε ο ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ του μέσα στην ρακέτα καί η σταθερότητα στις βολές.Αντί για κοινοτικό και σε μάτς με ψήλους σέντερ νομίζω οτι 10 με 15 λεπτά τα έχει άνετα. Επίσης καλό παιδί και ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ 41.gif

Δεν τον θέλω,δεν θα τον μάθουμε τώρα τον Ανδρέα...είναι πολύ λίγος.Δεν κάνει ούτε για 6ος ψηλός στον ΠΑΟ.Πολύ αργός,δεν μπορεί να παίξει καλά πικ&ρολ,τεχνική...σχεδόν ανύπαρκτη,όχι ιδιαίτερα δυνατός στα ριμπάουντ,και δεν μπορεί να σκοράρει με προσωπικές ενέργειες....ούτε καλά καλά με την πλάτη....
Αν ήταν να καταλήγαμε στον Ανδρέα...γιατί δεν κρατάγαμε τον Ζίζιτς ή τον Πρκάτσιν που είναι το λιγότερο 1 κλάση ανώτεροι??? Το θεωρώ ανέκδοτο να ασχοληθούμε με τον Γλυνιαδάκη...και όπως έχει πει και ο επίσημος Παναθηναικός...δεν πρόκειται να ασχοληθούμε μαζί του....(Θα μου πείτε ότι ο επίσημος Παναθηναικός δηλώνει επίσης ότι το ρόστερ έχει κλείσει... sad.gif )

*Τον Σόφο τον βλέπω σε καλή κατάσταση,και στα κιλά.Επίσης βλέπω πολύ καλούς τον Μπουρούση και τον Πρίντεζη...οι οποίοι κυριαρχούν στην ρακέτα και στα ριμπάουντ.Δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι αυτή την χρονιά ο Βούισιτς,και αν θα "πιάσει" ο Ερτσέκ....ο 1ος όμως δεν χρειάζεται καν να πιάσει την απόδοση παλαιοτέρων ετών,και εμπειρία του και η προσωπικότητα του..δίνει αναμφίβολα ένα σημαντικό +.
Εύχομαι το 3άρι που θα πάρει ο Ολυμπιακός...να είναι και "λίγο" όνομα....μπας και παρακινηθούμε κι εμείς....στην φροντ λαιν.
danibra
oσο και να εκτιμω και να συμπαθω τον ανδρεα ειναι ξεκαθαρο τα τελευταια χρονια(γιαφτοκας) πλεον οτι βαρια σεντερ που επιπλεον δεν μπορουν να παιξουν με πλατη στο καλαθι δεν εχουν θεση στον παναθηναικο του ομπραντοβιτς.Αυτο γιατι στην αμυνα με τις συνεχεις αλλαγες που γινονται πολλες φορες βρισκεται ο σεντερ να μαρκαρει τον αντιπαλο κοντο κατι που δε μπορει να το κανει ο γλνιαδακης και για αυτο ειναι τοσο πολυτιμος ο τσαρτσαρης και ο μπατιστ στον ζελικο.
lakersdynasty
Tι τους επιασε παλι τους Ιταλους και μας στελνουν παικτες? blink.gif

Αυτη τη φορα ο τυχεροσ ειναι ο Γκιριτσεκ ε tongue.gif
Ακριβως οτι δεν εχουμε και χρειαζομαστε. icon_drunk.gif

Παντως με τις φημες μια χαρα ομαδα φτιαχνουμε. 19.gif
vastravoud
Μα δεν είπε κανείς να πάρουμε τον Γλυνιά για βασικό σέντερ. Μια φτηνή, αναλώσιμη λύση μπορεί κάλλιστα να είναι όμως!
silversurfer
Σήμερα 15/07 είναι πλέον οριστικά δικός μας ο Σάρας ή πρέπει να γίνει 16/07 00:01??
nicolicius
Λογικα σημερα ληγει και αναμενουν την αποφαση του στην ΚΑΕ.

Παντως ο Φωτσης σε ολα τα παιχνιδια της εθνικης ειναι ολα τα λεφτα !!! 77.gif
PAKMAN
Το καλύτερο είναι που ο Γιαννάκης δίνει ιδέες στον Ομπράντοβιτς 41.gif 19.gif Η μεταγραφή που όλοι ζητάμε τόσο καιρό ΗΡΘΕ από τον Παναγιώτη...ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ στο 5 στην εθνική 77.gif ΟΛΑ τα λεφτά... rolleyes.gif
silversurfer
όχι ο Τσαρταρής 5άρι... Ποιόν θα μαρκάρει?? Πως θα μαρκάρει?
Εκτός αν κάνεις πλάκα κ δεν κατάλαβα καλά...
Ginobili
QUOTE(PAKMAN @ Jul 15 2008, 10:50 ) *
Το καλύτερο είναι που ο Γιαννάκης δίνει ιδέες στον Ομπράντοβιτς 41.gif 19.gif Η μεταγραφή που όλοι ζητάμε τόσο καιρό ΗΡΘΕ από τον Παναγιώτη...ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ στο 5 στην εθνική 77.gif ΟΛΑ τα λεφτά... rolleyes.gif

Άλλο να παίζεις 5άρι με αντιπάλους Σόφο,Βούισιτς....Λαβρίνοβιτς,Άντερσεν...και άλλο με αντιπάλους κάτι Λιβανέζους.... wink.gif Μην τρελλαθούμε κιόλας...ο Τσαρτσαρής δεν μπορεί να παίξει εξίσου καλά σαν 5άρι... ohmy.gif
dirk10
me saras ti egine re paidia??
man10
εμεινε!
Jumpman23
QUOTE(PAKMAN @ Jul 14 2008, 23:49 ) *

*Συγνώμη αλλά ο Αντρίκος... δεν ανανέωσε τις προαλλες με το Μαρούσι????_Τι συζητάμε...οεοοοοο???? icon_drunk.gif
Ginobili
QUOTE(Jumpman23 @ Jul 15 2008, 22:44 ) *
*Συγνώμη αλλά ο Αντρίκος... δεν ανανέωσε τις προαλλες με το Μαρούσι????_Τι συζητάμε...οεοοοοο???? icon_drunk.gif

Γιατί αν τον ήθελε ο Παναθηναικός....αυτό θα ήταν το πρόβλημα??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Να τον πάρουμε από το Μαρούσι???
Αλλά άστα αυτά τώρα...ο παικταράς,που θα πέσουν τα τσιμέντα(από έγκυρη πηγή)...πες μας...αργεί πολύ ακόμα???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Jumpman23
QUOTE(Ginobili @ Jul 16 2008, 10:46 ) *
Γιατί αν τον ήθελε ο Παναθηναικός....αυτό θα ήταν το πρόβλημα??? laugh.gif laugh.gif laugh.gif Να τον πάρουμε από το Μαρούσι???
Αλλά άστα αυτά τώρα...ο παικταράς,που θα πέσουν τα τσιμέντα(από έγκυρη πηγή)...πες μας...αργεί πολύ ακόμα???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Χμμμ φιλαράκο μου να το κοιτάξεις το θεματάκι με τα νευράκια σου... Νεο παιδί ,κρίμα...... Τετοια Ξεσπάσματα... Κοιταξέ το Αγορίνα ,Ναι ;;;; _Άντε παλικαράκι ποιες μια σόδα κ χαλάρωσε... ζήτα έστω 1 άδεια να ηρεμήσεις το 'χεις ανάγκη ΦΙΛΟΥΘΙΑ ΤΡΕΛΙΑΡΗ smiley.gif icon_drunk.gif

*Αυτο που χεις γραψει γουστάρω...

"Υπάρχει ένα τσουβάλι με καλούς παίκτες τύπου..Τζόρνταν,Μάτζικ Τζόνσον,Λάρι Μπέαρντ,Λεμπρόν,Κόμπε,Σακίλ,Γκαρνέτ...κλπ, και υπάρχει και ο Εμάνουελ Τζινόμπιλι!!!!...η διαφορά μεταξύ τους...ότι αυτοί είναι μυρμηγκάκια μπροστά του..." _Έτσι ,έτσι....ΑΑΑΧΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif

Ρε το Ginobili..... Xαχαχαχαχααααααα........ Παλικαράκι ,σε πάω..... 69.gif 69.gif 69.gif

*Φιλαράκο μου οι ειρώνιες ... γυρνάνε "μπουμερανκ" ,πρόσεξε τι γράφεις.... ουτε απο χθές γνωριζόμαστε (ουτε & έχω κανενα οφελος να σε μάθω!) & ουτε σου ζήτησε κανεις να "πιστέψεις" τι γράφω ,ΟΚ ΤΡΕΛΙΑΡΗ????
_Λοιπον αντε γεια & κοίτα να μίλας καλύτερα ,μακριά κ 'αγαπημένοι' ....την άδεια να πάρεις εε????!!!!!! smiley.gif
Pierce
ο τζινομπιλι μια χαρα ηρεμος ηταν, να προσεχεις πως μιλας στον συνομιλητη σου.
20% warn για παραβιαση του κανονισμου 3
Κανονισμός 3:

* Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.

παρακαλω να ληξει εδω το θεμα
Jumpman23
QUOTE(pierce21 @ Jul 17 2008, 01:04 ) *
ο τζινομπιλι μια χαρα ηρεμος ηταν, να προσεχεις πως μιλας στον συνομιλητη σου.
20% warn για παραβιαση του κανονισμου 3
παρακαλω να ληξει εδω το θεμα

*Δεν υπήρξε κανενα θέμα.... , οσο για τα άλλα.... κουκουνάρια μάντολες _Κ.Βράδυ MOD-Boy icon_wave.gif

3 μέρες ρεπό.
man10
να ρωτησω κατι ψιλοασχετο βεβαια,αλλα τι ακριβως εγραφε σημερα η sportday και η πρασινη για τους γυμναστες του Ολυμπιακου στην Εθνικη η κατι τετοιο τσπ γιατι καπου τωρα διαβαζα οτι εγραφε κατι αλλα δεν ξερω τι.Οποιος διαβασε ας μου πει πλιζ.
PAKMAN
QUOTE(silversurfer @ Jul 15 2008, 14:02 ) *
όχι ο Τσαρταρής 5άρι... Ποιόν θα μαρκάρει?? Πως θα μαρκάρει?
Εκτός αν κάνεις πλάκα κ δεν κατάλαβα καλά...

Σημερα με την Εθνική σε τι θέση επαιξε ο Τσαρτσαρης και πόσα λεπτά????? rolleyes.gif
stefan
QUOTE(PAKMAN @ Jul 17 2008, 01:40 ) *
Σημερα με την Εθνική σε τι θέση επαιξε ο Τσαρτσαρης και πόσα λεπτά????? rolleyes.gif

Ειχε αρκετο χρονο συμμετοχης (δεν θυμαμαι ακριβως) και επαιξε 5αρι.
Ginobili
QUOTE(PAKMAN @ Jul 16 2008, 22:40 ) *

Δεν έχεις άδικο,όντως σήμερα ο Τσαρτσαρής έπαιξε αρκετά ως 5άρι.Αυτό όμως δεν μου λέει κάτι προσωπικά.Αν κρίνω από αυτά που έκανε ο Σπλίτερ,όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι...δεν τα κατάφερε και πολύ καλά....επίσης επιθετικά...δεν έδειξε και τίποτα ιδιαίτερο σαν 5άρι.
Αν τον συγκρίναμε π.χ με τον Μπουρούση,που είναι ουσιαστικά κι αυτός 4άρι,η διαφορά τους είναι ότι ο Μπουρούσης αμυντικά...είναι και με το παραπάνω 5άρι...για την ακρίβεια,φόβητρο! Σκεπάζει τα καλάθια.Ο Τσαρτσαρής δεν μπορεί να μαρκάρει με την ίδια επιτυχία καλά 5άρια...
Επίσης στην Εθνική,από την στιγμή που καθαρά 5άρια είναι μόνο ο Σόφο και ο Γλυνιαδάκης,εκ των οποίων ο 1ος δεν μπορεί να παίζει αυτή την στιγμή πάνω 10-15',ενώ ο 2ος...είναι πολύ χαμηλού επιπέδου...λογικό είναι ο Γιαννάκης να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί(ή να θέλει να δοκιμάζει) και τον Τσαρτσαρή στο 5.Στον Παναθηναικό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά...και οι ανάγκες μέσα στην χρονιά,επίσης...
PAKMAN
Μήπως με την χρονιά που έκανε ο Βουγιούκας θα ήταν πιο χρήσιμος, επιθετικά τουλάχιστον απο το Γλυνιαδάκη. Ο πρώτος είναι τουλάχιστον διπλά πιο αποτελεσματικός στην επίθεση και σχεδόν ίδιος (εξαρταται απο την μερα του) η λίγο χειρότερος αμυντικά. 69.gif Παρότι Παναθηναικός θα τον προτιμούσα στην Εθνική rolleyes.gif

ΥΓ αυτο το ποστ πάει περισσότερο στην Εθνική αλλά μιά που το εφερε η κουβέντα!!! icon_drunk.gif
ΥΓ Μήπως δεν τον πήρε γιά να μην πούνε οτι παίρνει παραπάνω Ολυμπιακούς???
Ginobili
QUOTE(PAKMAN @ Jul 16 2008, 23:46 ) *
Μήπως με την χρονιά που έκανε ο Βουγιούκας θα ήταν πιο χρήσιμος, επιθετικά τουλάχιστον απο το Γλυνιαδάκη. Ο πρώτος είναι τουλάχιστον διπλά πιο αποτελεσματικός στην επίθεση και σχεδόν ίδιος (εξαρταται απο την μερα του) η λίγο χειρότερος αμυντικά. 69.gif Παρότι Παναθηναικός θα τον προτιμούσα στην Εθνική rolleyes.gif

ΥΓ αυτο το ποστ πάει περισσότερο στην Εθνική αλλά μιά που το εφερε η κουβέντα!!! icon_drunk.gif
ΥΓ Μήπως δεν τον πήρε γιά να μην πούνε οτι παίρνει παραπάνω Ολυμπιακούς???

Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου.Θεωρώ τον Βουγιούκα καλύτερο,και σαφώς πιο αξιόπιστο κοντά στο καλάθι.Θα τον προτιμούσα 1000 φορές από τον Γλυνιαδάκη.Αλλά τι να πω...??? Άβυσσος η ψυχή του Γιαννάκη.... tongue.gif
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Ginobili @ Jul 17 2008, 02:09 ) *
Δεν έχεις άδικο,όντως σήμερα ο Τσαρτσαρής έπαιξε αρκετά ως 5άρι.Αυτό όμως δεν μου λέει κάτι προσωπικά.Αν κρίνω από αυτά που έκανε ο Σπλίτερ,όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι...δεν τα κατάφερε και πολύ καλά....επίσης επιθετικά...δεν έδειξε και τίποτα ιδιαίτερο σαν 5άρι.
Αν τον συγκρίναμε π.χ με τον Μπουρούση,που είναι ουσιαστικά κι αυτός 4άρι,η διαφορά τους είναι ότι ο Μπουρούσης αμυντικά...είναι και με το παραπάνω 5άρι...για την ακρίβεια,φόβητρο! Σκεπάζει τα καλάθια.Ο Τσαρτσαρής δεν μπορεί να μαρκάρει με την ίδια επιτυχία καλά 5άρια...
Επίσης στην Εθνική,από την στιγμή που καθαρά 5άρια είναι μόνο ο Σόφο και ο Γλυνιαδάκης,εκ των οποίων ο 1ος δεν μπορεί να παίζει αυτή την στιγμή πάνω 10-15',ενώ ο 2ος...είναι πολύ χαμηλού επιπέδου...λογικό είναι ο Γιαννάκης να αναγκάζεται να χρησιμοποιεί(ή να θέλει να δοκιμάζει) και τον Τσαρτσαρή στο 5.Στον Παναθηναικό όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά...και οι ανάγκες μέσα στην χρονιά,επίσης...

Οντως ετσι ειναι.
Οσο επαιζε 5 ο Τσαρτσαρης σημερα, ο Σπλιτερ εκανε παρτυ
και το ματς πηγαινε ποντο-ποντο.

Ο Μπουρου στην αμυνα ειναι βραχος,
αφου εχει και μακρυα χερια και δυμαμη να σπρωξει
και μεγαλη μυτη για να κρυβει το οπτικο πεδιο του αντιπαλου. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
dirk10
παιδια δεν ξερω αν ειμαι ο μονος αλλα εχω παθει πλακα με φωτση 41.gif 41.gif μακαρι το παιδι να ειναι και τον χειμωνα ετσι!!!!!σοβαρος και οριμος οσο ποτε και για να πω την αληθεια δεν τον περιμενα ετσι
silversurfer
QUOTE(PAKMAN @ Jul 17 2008, 01:40 ) *

Νομίζω ότι σου απάντησαν κ τα παιδιά παραπάνω! Ο Κώστας μας δεν κάνει για 5αρι.. Το ότι ο Γιαννάκης (το χει δει Ζότς tongue.gif με τη λογική του Ζοτς ότι δε θέλει βαριά 5άρια) κ τον βάζει 5αρι είναι άλλο θέμα, το οποίο όμως πρέπει να ξαναδεί ο Γιαννάκης γιατί ο Σπλίτερ χθες έβαλε πάνω από 20 πόντους κ όσες φορές τον βρήκε στο 1-1 τον διέλυσε... (έφαγε κ μια τάπα ο Κωστάκης μας, που θα τη θυμάται για καιρό)

Τελικά άλλο παίχτη θα πάρουμε??? Ζοτς ακούς??? smiley.gif
nicolicius
Dirk10 δεν εισαι ο μονος!

Ο Αντωνης ειναι σε τρελη φορμα και μπραβο του για την τοσο μεγαλη βελτιωση!

Λογω του οτι επαιζε Ρωσσια δεν τον βλεπαμε και συχνα και μου προκαλει εντυπωση και μπραβο του που δουλεψε
ενω θα μπορουσε να τα γραψει ολα και να τρωει τα πολλα λεφτακια του! 77.gif

Παντως να λεμε την αληθεια ολοι οι ψηλοι ειχαν προβλημα με Σπλιτερ ακομα και τον Σοφο τον εκανε σε κατι φασεις να να μην ξερει απο που το εφαγε το καλαθι! Πολυ μεγαλος παικτης..
Αλλα Τσαρτσαρης με τιποτα πενταρι!

Εγω λεω πως με τετοιο Φωτση αφηστε τις μεταγραφες! smiley.gif
lakersdynasty
QUOTE(deksi_pag @ Jul 17 2008, 10:23 ) *
συμφωνα με sportday o delfino στην κιμκι

Ειπαμε...τα λεφτα σερνουν...Ντελφινο. smile.gif

Οσο για τους Τσαρτσαρη και Φωτση επειδη δεν ειναι δυνατον ολη την χρονια ενας παικτης να ειναι στο ιδιο επιπεδο, ελπιζω απλα να μην ειναι ντεφορμε απο το τοπ16 και μετα γιατι εκει θα τους χρειαστουμε περισσοτερο για να παιξουμε το παιχνιδι μας και να εχουμε εναλλακτικες.
George_13
Ο 5ος ψηλός που ψάχνουμε (εμείς γιατί ο Ζοτς δεν νομίζω) είναι ήδη στην ομάδα μας και τον λένε Κώστα Τσαρτσαρή. Με έχει ξενερώσει πάρα πολύ. Ξέρω ότι σημαντικότατο ρόλο στο να ξενερώσω έχει παίξει το γεγονός ότι ο Γιαννάκης τον βάζει κυρίως 5άρι μια θέση που δεν μπορεί να παίξει με αντιπάλους υψηλότερου επιπέδου από αυτό του Άρη ή του Πανιωνίου. οκ δεν μπορεί να παίξει 5άρι αλλά αυτός είναι τραγικός (ίσως υπερβάλω αλλά δεν μπορώ να ακούω κάποιους να λένε τον Τσαρτς γρήγορο και ευέλικτο 4άρι και επιθετικά τουλάχιστον να μην μπορεί να περάσει και τους πιο αργούς από το ριπλέι). Κυρίαρχο ρόλο, όμως, στο να ξενερώσω έχει παίξει το γεγονός ότι τον συγκρίνω με τον Φώτση και τον Μπόυρούση οι οποίοι ,ε είναι κάπως καλύτεροι. Ίσως πάλι να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση σε αυτό το προολυμπιακό και με τον ΠΑΟ να είναι ο παλιός καλός Τσαρτς και να βγω τελείως φάουλ. Αλλά και πάλι εμένα μου τι σπάει ο τρόπος που παίζει!!
man10
Παιδια εχετε φαγωθει νομιζω με τον Τσαρτσαρη.Ποτε του ο Τσαρτσαρης δεν ηταν καλυτερος απο τον Φωτση και ουτε προκειται.Αλλα ειναι ενας πολυ χρησιμος παικτης που μπορει να προσφερει πολλα σε μια ομαδα τοσο επιθετικα οσο και αμυντικα.Το γεγονος πως ακομη δεν εχει βρει το top της φορμας του δεν σημαινει οτι ντε και καλα πρεπει να ανησυχουμε.Ο Τσαρτσα θα κανει τα μεγαλα παιχνιδια οταν χρειαστει!Ψυχραιμια...
Ginobili
QUOTE(man10 @ Jul 17 2008, 08:56 ) *
Ψυχραιμια...

Όσο ο Ζοτς δεν δέχεται να πάρει έναν ψηλό ακόμη....μόνο ψύχραιμος δεν μπορώ να είμαι... tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.