thrylos7
Jul 3 2007, 21:20
Και για την περυσινή σεζόν δεν του είχαν δωθεί εγγυήσεις;
Χωρίς να παρακολουθώ στενά, απ' ότι διαβάζω οι Ρόκετς αποκτούν τον έναν γκαρντ μετά τον άλλο...
Πώς λοιπόν μπορεί να είναι σίγουρος ότι δε θα χαραμίσει άλλη μια χρονιά στο ΝΒΑ;
Δε νομίζω πως αν ήταν σίγουρος ότι θα έπαιρνε ουσιαστικές ευκαιρίες θα υπήρχε περίπτωση να φύγει από το ΝΒΑ, όπως υπάρχει τώρα δηλαδή.
NBAholic
Jul 3 2007, 22:17
Οι φετινές ήταν πολύ πιο πρακτικές και μάλλον πιο συγκεκριμένες (του στιλ ότι "υπάρχουν πλάνα για να παίζει ο παίκτης" κι όχι απλώς ότι "αν αποδείξει την αξία του, θα παίζει". Γιατί, εδώ που τα λέμε, ούτε, πχ, ο Μόρισον έδειξε την αξία του, αλλά συμμετοχή είχε άφθονη καθ'όλη τη χρονιά). Επίσης, δευτεροετής από ρούκι αποδεικνύεται στους διεθνείς και στους "unprovens" συχνά σημαντική διαφορά, όχι μόνο στο επίπεδο παιχνιδιού και τη συνήθεια στη ζωή στο ΝΒΑ, αλλά και στο σεβασμό που υπάρχει από την υπόλοιπη ομάδα (γενικώς, δεν είμαι υπέρ της καψωνοποίησης των ρούκι, αλλά δυστυχώς αυτό παραμένει άφραφος κανόνας). Και βέβαια, δεν υπάρχει Βαν Γκάντι, ο οποίος είναι, όπως είπαμε και παλιότερα, ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να τύχει για ένα διεθνή ρούκι.
Όσο για τους άλλους γκαρντ, προφανώς δε θα κάθονταν άπραγοι. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η διάθεση του Σπανούλη να φύγει ήταν γνωστή μήνες τώρα. Δεν πρόκειται για καθόλου φρέσκο νέο. Το μόνο νέο είναι ότι για τους Ρόκετς δεν υπάρχει πλέον σχεδόν καμιά πιθανότητα να ασχοληθούν άλλο μαζί του.
Οι Χιουστον εχουν Αλστον,Τζειμς,Λουκας και εναν που τον επελεξαν στο draft δεν θυμαμαι ονομα στα play και Χεντ,Σναιντερ και Γουελς στο 2. Που χωρος για τον Σπανουλη? Βεβαια φετος ειναι διαφορετικος coach οποτε πιθανοτατα αν το αξιζει θα παιζει...
thrylos7
Jul 3 2007, 22:41
Όσο για τους άλλους γκαρντ, προφανώς δε θα κάθονταν άπραγοι. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η διάθεση του Σπανούλη να φύγει ήταν γνωστή μήνες τώρα. Δεν πρόκειται για καθόλου φρέσκο νέο. Το μόνο νέο είναι ότι για τους Ρόκετς δεν υπάρχει πλέον σχεδόν καμιά πιθανότητα να ασχοληθούν άλλο μαζί του.
Αυτή είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος... Οι Ρόκετς καλά έκαναν (αν και θέλω να δω τι θα γίνει αν ο Σπανούλης μείνει στην ομάδα) που πήραν κι άλλους γκαρντ για τους ίδιους. Όχι όμως για τον Σπανούλη. Αυτό από μόνο του επηρεάζει σημαντικά το κατά πόσο ο Σπανούλης θα μείνει. Αν τον ήθελαν πραγματικά, δε θα έκαναν αυτές τις κινήσεις. Θα συνέχιζαν να του δείχνουν την εμπιστοσύνη τους, όπως έκαναν με τα τηλεφωνήματα.. Εξάλλου, σ' αυτά πιστεύω θα δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις από κάθε πλευρά για το τι θα θεωρούσε ιδανικό η κάθε μία για την επόμενη περίοδο (πχ το ρόλο του παίκτη). Αν ο Σπανούλης ήταν σίγουρος ότι ήθελε να φύγει (δεν ξέρω βέβαια, αν πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε και την εποχή Βαν Γκάντι εδώ) δε θα έδειχνε ενδιαφέρον να μάθει πράγματα για το νέο προπονητή, όπως έγινε με τη συνάντηση με τον Πέτζα.
QUOTE(man10 @ Jul 3 2007, 11:24 PM)

Οι Χιουστον εχουν Αλστον,Τζειμς,Λουκας και εναν που τον επελεξαν στο draft δεν θυμαμαι ονομα στα play και Χεντ,Σναιντερ και Γουελς στο 2. Που χωρος για τον Σπανουλη? Βεβαια φετος ειναι διαφορετικος coach οποτε πιθανοτατα αν το αξιζει θα παιζει...
man10 λες πέρσι να το άξιζε και να μην έπαιζε ?
Όπως και να χει, είτε άξιζε είτε όχι, ο Σπανούλης έκανε μεγάλος λάθος που άρχισε τα κλάμματα.
Ο δημοσιογράφος τα λέει έτσι όπως είναι. Και άσε τους δικούς μας κλαίγονται γιατί δεν παίζει το παλικάρι τους και να τα χώνουν στον Van Gundy (που εδώ που τα λέμε ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που θα τα χώσουν σε ένα τόσο μεγάλο προπονητή ? ).
Α και κάτι άλλο. Το ότι έπαιξε καλά εναντίον της Αμερικής δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταθεί και στο ΝΒΑ. Θυμηθείτε τα όργια που έκανε ο Carlos Arroyo στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Αμερικάνους στους Ολυμπιακούς το 2004. Και τώρα συγκρινετέ τα με αυτά που κάνει εδώ και έξι χρόνια στο ΝΒΑ. Είναι μεγάλη η απόκλιση...
thrylos7
Jul 3 2007, 23:00
Όπως και να χει, είτε άξιζε είτε όχι, ο Σπανούλης έκανε μεγάλος λάθος που άρχισε τα κλάμματα.
Πότε τα ξανάβαλε πάλι και δεν πήρα είδηση;
που εδώ που τα λέμε ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που θα τα χώσουν σε ένα τόσο μεγάλο προπονητή ?
Εσύ ποιος είσαι που θα τα χώσεις στον Σπανούλη; Το άπειρο δια του 2, δια του 5, δια του 10 (εξαρτάται πόσο πιο μεγάλο θεωρείς τον Βαν Γκάντι από τον Σπανούλη - πρόσεξε τι θ' απαντήσεις, είναι ξεκάθαρο το τι λέω) παραμένει άπειρο...
Όσο για το επιχείρημα με την καλή εμφάνιση στο Μουντομπάσκετ... πολύ αμφιβάλλω αν έχει αναφερθεί στο forum, όλο αυτό το διάστημα, σαν το ισχυρότερο τουλάχιστον.
QUOTE(thrylos7 @ Jul 3 2007, 11:53 PM)

Πότε τα ξανάβαλε πάλι και δεν πήρα είδηση;
Έχει σταματήσει και δεν το πήρα είδηση ?

Εσύ ποιος είσαι που θα τα χώσεις στον Σπανούλη;
Ένας ενημερωμένος φίλαθλος που κρίνει τι είναι καλύτερο για το πρωτάθλημα με το οποίο μεγάλωσε και αγαπάει.

Όσο για το επιχείρημα με την καλή εμφάνιση στο Μουντομπάσκετ... πολύ αμφιβάλλω αν έχει αναφερθεί στο forum, όλο αυτό το διάστημα, σαν το ισχυρότερο τουλάχιστον.
Mου αρέσει να πρωτοτυπώ.

Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν δεί μόνο τον αγώνα ΗΠΑ - Ελλάδα και έχουν απόψη για το αν και πόσο πρέπει να παίζει ο Σπανούλης στο ΝΒΑ.
Και ναι, είναι δυνατό επιχείρημα. Άλλη μία περίπτωση που δείχνει ότι κάποιος που παίζει καλά στις διεθνής διοργανώσεις (και πιο συγκεκριμένα απέναντι στην Αμερική) δεν σημαίνει ότι μπορεί να σταθεί και στο ΝΒΑ.
thrylos7
Jul 3 2007, 23:12
Βρίσκονται κάπου εδώ μέσα αυτοί;
Έχει σταματήσει και δεν το πήρα είδηση ?
Τ' ότι δεν το πήρες είδηση ισχύει πράγματι...
ΟΚ, δε μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά το να δηλώνει ότι δεν ξέρει που θα είναι του χρόνου (ή δηλώνει άλλα πράγματα; ) δε νομίζω να εντάσσεται σ' αυτή την κατηγορία..
Ένας ενημερωμένος φίλαθλος που κρίνει τι είναι καλύτερο για το πρωτάθλημα με το οποίο μεγάλωσε και αγαπάει.
Τελικά ο μόνος τρόπος για ν' απαντήσεις φυσιολογικά είναι να σου μιλήσει ο άλλος στο δικό σου (ξεχωριστό) στυλ;
(Καταλαβαίνεις ότι και στην περίπτωση του Βαν Γκάντι υπάρχουν τέτοιοι...)
QUOTE(thrylos7 @ Jul 4 2007, 12:05 AM)

Βρίσκονται κάπου εδώ μέσα αυτοί;
Ναι, κάπου είχα διαβάσει ένα παρόμοιο σχόλιο εδώ μέσα.

Τ' ότι δεν το πήρες είδηση ισχύει πράγματι...
Δεν αναφέρθηκα στο τώρα αλλά στην περίοδο που άρχισε τα παράπονα.

ΟΚ, δε μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες, αλλά το να δηλώνει ότι δεν ξέρει που θα είναι του χρόνου (ή δηλώνει άλλα πράγματα; ) δε νομίζω να εντάσσεται σ' αυτή την κατηγορία..
Όχι και φυσικά δεν είναι μέσα στα "κλάματα" αυτό. Αν και θα μπορούσε να μπει υπό άλλες προυποθέσεις.
thrylos7
Jul 4 2007, 00:03
Ναι, κάπου είχα διαβάσει ένα παρόμοιο σχόλιο εδώ μέσα.
Για να το λες θα ισχύει...
Άρα, δεν πρωτοτύπησες! Να το προσέξεις την άλλη φορά...
Δεν αναφέρθηκα στο τώρα αλλά στην περίοδο που άρχισε τα παράπονα.
Τότε ναι, συμφωνώ κι εγώ... Αλλά η αίσθηση που μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας το παραπάνω κείμενο είναι ότι ο αρθρογράφος αναφέρεται και σε σημερινές καταστάσεις...
5 ετες ο μπιλαπς στους πιστονς, μειωνει δραματικα την ρητρα του ναβαρο η μπαρτσα για ΝΒΑ(ειχε γινει ντραφτ απο τους γουιζαρντς)
αυτο για τον γλυνιαδακη ειναι σιγουρο; (εχουν αρχισει να τριζουν τα κοκαλα του ρεντ, ντανι κανε κατι...)
QUOTE(pierce21 @ Jul 4 2007, 02:27 AM)

5 ετες ο μπιλαπς στους πιστονς,
"This is a vicious rumor"QUOTE(pierce21 @ Jul 4 2007, 02:27 AM)

μειωνει δραματικα την ρητρα του ναβαρο η μπαρτσα για ΝΒΑ(ειχε γινει ντραφτ απο τους γουιζαρντς)
Δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ο Ναβάρο σε μία ομάδα του ΝΒΑ εκτός από το σουτ του (που παίζει να μην το προσφέρει ούτε αυτό).
QUOTE(pierce21 @ Jul 4 2007, 02:27 AM)

αυτο για τον γλυνιαδακη ειναι σιγουρο; (εχουν αρχισει να τριζουν τα κοκαλα του ρεντ, ντανι κανε κατι...)
Ναί πίρσι είναι σίγουρο.
http://www.nba.com/celtics/summerleague/su...roster2007.html
reignman
Jul 4 2007, 09:33
δε το παραταει παντως το ονειρο ο αντρικος.. τοσα στραπατσα και αυτος εκει... nbdl , nba για 2λεπτα Και σε διαφορες αναπτυξιακες leagues !
NBA-MANIAC
Jul 4 2007, 10:19
ρε παιδια πηγε ο πασαντ λιουις στο ορλαντο????
kostasvc15
Jul 4 2007, 11:51
Εσυ ξερεις!
Ο Γλυνιαδακης ειναι και στην προετοιμασια της εθνικης ειναι και στο roster των Celtics να δω τι θα πρωτοκανει.
Ο Ναβαρο λεει πιθανον να καταληξει Μεμφις μαζι με τον κολλητο του τον Γκασολ...
Achilleas13
Jul 4 2007, 14:52
QUOTE(NBA-MANIAC @ Jul 4 2007, 11:12 AM)

Ναι και μαλιστα για 75 εκ. για 5 χρονια
Gravedigger
Jul 4 2007, 14:53
QUOTE(pierce21 @ Jul 3 2007, 11:27 PM)

μειωνει δραματικα την ρητρα του ναβαρο η μπαρτσα για ΝΒΑ(ειχε γινει ντραφτ απο τους γουιζαρντς)
Το μόνο που μπορεί να πάρει ο Navarro μαζί του στο NBA είναι 1 ξεσκονόπανο.Θα του φανεί πολύ χρήσιμο.Να δούμε ποιος θα πάρουν ακόμα...
QUOTE(NBA-MANIAC @ Jul 4 2007, 08:12 AM)

Που είναι το κακό???
Σε ποιό σημείο έχουν φτάσει μερικές ομάδες ? Να χρυσοπληρώνουν παίκτες όπως ο Kapono και ο Walton και να ανεβαίνει η τιμή του Pavlovic...
http://www.nba.com/news/423372.html
Das Kapital
Jul 4 2007, 17:58
QUOTE(morfi @ Jul 4 2007, 04:45 PM)

Σε ποιό σημείο έχουν φτάσει μερικές ομάδες ? Να χρυσοπληρώνουν παίκτες όπως ο Kapono και ο Walton και να ανεβαίνει η τιμή του Pavlovic...
http://www.nba.com/news/423372.htmlΕκ των οποιων και οι 3 ειναι λευκοι!!!
Ειναι τυχαιο?
thrylos7
Jul 4 2007, 18:48
Τυχαίο; Μπορεί... Ρατσιστικό όμως σίγουρα...
Όταν ο Καπόνο κάνει συμβόλαιο για 6 εκ. γιατί να μην παίξει ο Ναβάρο;
Καλά κάνετε που μιλάτε για ξεσκονόπανα, αλλά τη συντριπτική πλειοψηφία των παικτών του ΝΒΑ την έχει για πρωϊνό στον τομέα του σουτ. Με τους υπόλοιπους απλώς υπερέχει, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού που είναι της κλάσης του.
Μη βιαστείτε να πείτε ότι έχει μόνο το σουτ. Όσο οι Αμερικάνοι έχουν μόνο αθλητικά προσόντα, άλλο τόσο έχει αυτός μόνο το σουτ.
Das Kapital
Jul 4 2007, 22:14
-Ολα αυτα περι ανανεωσης του Τσονσι με τους Πιστονς δεν ηταν τιποτα παραπανω απο μια λανθασμενη πληροφορια των Αμερικανικων ΜΜΕ
-Οι Μπουλς θελουν Γκασολ και ως ανταλλαγμα δινουν Ντουχον,Νοτσιονι και Νοα
Επισης οι Μπουλς ψαχνονται γοα Μιλισιτς και Σκολα
Ο Μιλισιτς εγω τον περιμενω οπου να ναι να κανει το μεγαλο ξεπεταγμα. Βασικα ειμαι σιγουρος οτι θα το κανει,εχει τεραστις δυνατοτητες. Απλα πηγε νωρις στο ΝΒΑ,σκεφτειτε οτι συνομηλικοι του οπως ο Σπλιτερ για παραδειγμα εγιναν draft μολις φετος. Oταν παει ο Σπλιτερ η ο Σοφο η ο Περοβιτς ΝΒΑ ο Μολισιτς θα εχει ηδη 5-6 σεζον στις πλατες του.
Βασικα εχω περιεργεια ποσο μπορει να πιασει ενας πολυ ταλαντουχος σκορερ-σουτερ SG χωρις αθλητικα κ σωματικα προσοντα στο ΝΒΑ.. Κ η ομαδα παντως που θα παει θα παιξει ρολο σε αυτο.
Σκολα στους Μπουλς??

ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!
NBAholic
Jul 5 2007, 12:50
Σκολα στους Μπουλς?? ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!!
Kάτι μου λέει ότι αυτό το ποστ πρέπει να μεταφερθεί στο τόπικ του Ολυμπιακού.
Οχι,καθολου!Μη σου πω οτι αν ισχυει αυτο που ακουω οτι εχει ισπανικο διαβατηριο κ η φυγη του μπορει να σημαινει παραμονη του Πριτζιονι, θα'λεγα ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ..
Σαν φιλος των Μπουλς εκανα το παραπανω σχολιο.
QUOTE(Anaz @ Jul 5 2007, 09:16 AM)

Βασικα εχω περιεργεια ποσο μπορει να πιασει ενας πολυ ταλαντουχος σκορερ-σουτερ SG χωρις αθλητικα κ σωματικα προσοντα στο ΝΒΑ.. Κ η ομαδα παντως που θα παει θα παιξει ρολο σε αυτο.
Όσο έπιασε και ο Reggie Miller.
Με λίγα λόγια... αν αξίζει, είτε πηδάει ψηλά είτε όχι, θα πιάσει.
Ρε συ ο Ρετζι ειχε πολυ καλα σωματικα προσοντα!!2 μετρα γεματα ηταν κ με τεραστιο wingspan. Επισης πλεον νομιζω οτι το ΝΒΑ εχει μεγαλυτερες αναγκες απο αθλητικα κ σωματικα προσοντα.
Και βεβαια καλος σουτερ ο Ναβαρο αλλα οχι κ Ρετζι!
Das Kapital
Jul 6 2007, 01:32
O Grant Hill ειναι ο νεος παιχτης των Phoenix Suns-Απλα WoW!!!
Βασικα πιστευω οτι ειναι η καλυτερη ομαδα απο υλικο,δυναμωνει και αλλο,αλλα για μενα για να παρει πρωταθλημα πρεπει να αλλαξει φιλοσοφια,ισως και προπονητη

!!!
QUOTE(lebron15 @ Jul 5 2007, 11:25 PM)

O Grant Hill ειναι ο νεος παιχτης των Phoenix Suns-Απλα WoW!!!
Βασικα πιστευω οτι ειναι η καλυτερη ομαδα απο υλικο,δυναμωνει και αλλο,αλλα για μενα για να παρει πρωταθλημα πρεπει να αλλαξει φιλοσοφια,ισως και προπονητη

!!!
Εγω παλι θα το ευχαριστηθω να το παρει με τον Ντα Αντονι για να αποθεωθει το επιθετικο μπασκετ...
λοιπον , ο στακχαουζ εμεινε στο νταλας

ενω απο οτι ακουγεται ο τρελος ο προεδρος γουσταρει PJ Brown . αρκετα καλη λυση στο 4-5 που εχει καλη κινηση επιθετικα σε αντιθεση με τους ξυλοκοπους αφρικανους που εχουμε στον παγκο. επειδη εγω προσωπικα οπως εχετε καταλαβει δεν εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση ουτε τον νταμπιερ, θα ηθελα κατι καλυτερο απο τον PJ για να παιζει βασικος αλλα...
Pierce
Jul 10 2007, 13:05
μετα στον στακχαουζ κρατησαμε και τον παικταρα τον τζορτζ και του δωσαμε και 2.5 μυρια. απο οτι φαινεται του ειναι τοσο απαραιτητος του κοουτς ειδικα στην αμυνα.(ειδαμε πως τον ξεφτιλισε ο baron....

)
Pierce
Jul 10 2007, 22:05
3 συνεχομενο ποστ στο παρων τοπικ. μα καλα που πηγατε ολοι;
απο οτι φαινεται ο τρελος ο προεδρας (ενας ειναι) με ακουσε (

) και θελει να παρει ψηλους.Αλλα οχι οποιον και οποιον. Θελει τον γουεμπερ! και ερωτω. ΓΙΑΤΙ; 1)θα δεχθει να ειναι μπακ απ του γερμανου ή θα δουμε τρελο διδυμο μεσα στην ρακετα με αυτους τους δυο; τι να πω δεν ξερω. Κατι αλλο σε σεντερ ισως ρε Mark; Ισως βεβαια βοηθησει αρκετα και βγω ψευτης. Σε περιπτωση που δεν ευδοκιμήσει θα μεινει στο ντιτροιτ για ενα χρονο οπου λογικα θα κλεισει την καριερα του
Gravedigger
Jul 11 2007, 00:17
Webber???Χμμμμ....Δεν εντυπωσιάζομαι,αλλά σίγουρα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε αν και φέτος στο Detroit δεν μου έδειξε πολλά πράγματα...
B for Basketball
Jul 11 2007, 00:52
QUOTE(Gravedigger @ Jul 10 2007, 10:10 PM)

Webber???Χμμμμ....Δεν εντυπωσιάζομαι,αλλά σίγουρα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε αν και φέτος στο Detroit δεν μου έδειξε πολλά πράγματα...
εγω παντως διαβαζα πως ο γουεμπερ αναγεννηθηκε στο ντιτροιτ κ βοηθησε την ομαδα,,,ηταν ο παιχτης που τους ελειπε...μπορει να μην ηταν ο γουεμπερ ο παλιος καλος αλλα βοηθησε πολυ...κ θα βοηθησει κ το νταλας ( δυστυχως

) αλλα το νταλας δεν θελει 4αρι αλλα 5αρι...αμα παρει ενα καλο πενταρι εχει σιγουρο το επομενο πρωταθλημα ( παλι δυστυχως

)
Gravedigger
Jul 11 2007, 00:57
QUOTE(B for Basketball @ Jul 10 2007, 10:45 PM)

εγω παντως διαβαζα πως ο γουεμπερ αναγεννηθηκε στο ντιτροιτ κ βοηθησε την ομαδα,,,ηταν ο παιχτης που τους ελειπε...
Που τους έλειπε για τι?Για να φτάσουν ως τα τελικά της Ανατολής?Αυτό δεν ήταν επιτυχία για το Detroit.
B for Basketball
Jul 11 2007, 01:00
QUOTE(Gravedigger @ Jul 10 2007, 10:50 PM)

Που τους έλειπε για τι?Για να φτάσουν ως τα τελικά της Ανατολής?Αυτό δεν ήταν επιτυχία για το Detroit.
χωρις ομως τον γουεμπερ η ομαδα ηταν ακομη πιο χαλια...
NBAholic
Jul 11 2007, 23:50
Ο Ντέρεκ Φίσερ τελικά έρχεται στους Λέικερς. Φυσικά, η "μεταγραφή" αυτή αποτελεί περισσότερο πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη, παρά της διοίκησης, η οποία εξακολουθεί να μη δίνει σημάδια ζωής...
Ο Φίσερ βέβαια είναι streaky παίκτης, αλλά θα έχουμε επιτέλους έναν έμπειρο σουτέρ ο οποίος να μη φοβάται, Κόμπι θέλοντος, να σουτάρει την μπάλα σε μια κρίσιμη κατάσταση
Επιστροφη Φισερ?Στα triple team στο τελος πανω στον Κομπε, θα'χει μια πιο αξιοπιστη επιλογη πασας..
Αλλα ο γερολυκος Φισερ δεν ειναι η επιλογη που ονειρευονταν φανταζομαι οι φιλοι των Λεικερς για πλευ μεκερ.. Λογικα πάει για 2ος βεβαια,ε..??
B for Basketball
Jul 12 2007, 01:02
QUOTE(Anaz @ Jul 11 2007, 09:54 PM)

Επιστροφη Φισερ?Στα triple team στο τελος πανω στον Κομπε, θα'χει μια πιο αξιοπιστη επιλογη πασας..
Αλλα ο γερολυκος Φισερ δεν ειναι η επιλογη που ονειρευονταν φανταζομαι οι φιλοι των Λεικερς για πλευ μεκερ.. Λογικα πάει για 2ος βεβαια,ε..??
εννοειται πως παει για δευτερος...δεν λεω καλος ο φισερ αλλα οι λεικερς χρειαζονται ακομη καλυτερο παιχτη...αντε να δουμε ασπρη μερα γιατι δεν μπορει μονος του ο μπραιαντ να βγαζει τα καστανα απο τη φωτια...αλληθεια καμια καλη ανταλαγη παιζει για τους λαικερς? ο γκαρνετ τι εκανε τελικα?
B for Basketball
Jul 12 2007, 01:06
Αναδιαμορφώνεται το σάλαρι καπ των ομάδων του ΝΒΑ, όπως ανακοίνωσε ο κομισάριος Ντέιβιντ Στερν.
Πλέον το σάλαρι καπ (η συνολική αξία των συμβολαίων που μπορεί να έχει μία ομάδα σε μία σεζόν), αυξήθηκε και καθορίστηκε στα 55,6 εκατομμύρια δολάρια για την επόμενη σεζόν, έναντι 53,1 που ήταν τη σεζόν 2006-2007.
Ο φόρος πολυτελείας καθορίστηκε στα 67,8 εκατομμύρια δολάρια, έναντι 65,4 που ίσχυε μέχρι και τη σεζόν 2006-2007. Πλέον όποια ομάδα ξεπερνά αυτό το νούμερο θα πληρώνει πρόστιμο ίσο με το ποσό που υπερβαίνει το όριο.
Το κατώτατο όριο σάλαρι καπ που θα μπορεί να έχει μία ομάδα διαμορφώθηκε στα 41,7 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που προκύπτει από το 75% του σάλαρι καπ.
superbasket.gr
Ο Ρομπερτς μαλλον εκλεισε Ολυμπιακο.
Πειτε στον West να μην το κυνηγησει ως το αεροδρομιο ρε παιδια
NBAholic
Jul 12 2007, 01:41
Το ποσοστό ευστοχίας του δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό βελτιώνεται μέσω του ομαδικού παιχνιδιού. Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά αν δείξει χαρακτήρα μπορεί να γίνει επιπέδου Μπατίστ ή Μπάστον. Καλός απ'τη γραμμή, κάπως επιρρεπής στα φάουλ. Δυνατός ριμπάουντερ, όχι μπλοκέρ.
Αυτό για τους φίλους μας στο φόρουμ του ΟΣΦΠ.
QUOTE(NBAholic @ Jul 11 2007, 11:34 PM)

Το ποσοστό ευστοχίας του δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά αυτό βελτιώνεται μέσω του ομαδικού παιχνιδιού. Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά αν δείξει χαρακτήρα μπορεί να γίνει επιπέδου Μπατίστ ή Μπάστον. Καλός απ'τη γραμμή, κάπως επιρρεπής στα φάουλ. Δυνατός ριμπάουντερ, όχι μπλοκέρ.
Αυτό για τους φίλους μας στο φόρουμ του ΟΣΦΠ.
Ενδιαφερον ακουγονται ολα αυτα,τι να πω θα περιμενω να τον δω παντως πρωτα...
Ο Ακερ εκλεισε στους Πιστονς????
O Φισερ εχει και προβληματα με την υγεια της κορης του.
Για αυτο γυρναει ΛΑ.
Αυτα..
QUOTE(Igor @ Jul 12 2007, 07:25 AM)

O Φισερ εχει και προβληματα με την υγεια της κορης του.
Για αυτο γυρναει ΛΑ.
Αυτα..
Εγω ακουσα οτι επρεπε να παει σε μια απο τις πολεις που εχουν νοσοκομειο τετοιο για το προβλημα της κορης του... Βασικα ειχα ακουσει οτι πιθανον ακομη και να σταματουσε το μπασκετ αλλα ευτυχως δεν το σταματησε...
NBA-MANIAC
Jul 12 2007, 11:23
σιγουρο ειναι αυτο με τον φισερ????ααα και o ρασαρντ λιουις υπογραψε χθες με τους ματζικ...
Pierce
Jul 12 2007, 11:28
εβδομηκοστη όγδοη φορα που αναφερεται στο παρον τοπικ.
Pierce
Jul 12 2007, 11:47
επιπλεον ενω υπηρχε εντονη φημολογια οτι ο τζεραλντ γουαλας(που εκανε εκπληκτικη σεζον) θα αναζητουσε μακρυα απο την σαρλοτ την τυχη του ,υπογραφει καινουριο συμβολαιο με τους μπομπκατς.
νταρκο μιλισιτς στο μεμφις. δεν εχω να πω τιποτα παραπανω.
Pierce
Jul 12 2007, 15:23
γελαστε με την ψυχη σας. ρε τον φρανσις, τους κοροιδεψε ολους. αρχοντας!
Ελεύθερος από τους Μπλέιζερς αναμένεται να μείνει ο Στιβ Φράνσις, που παράλληλα θα αποζημιωθεί από την ομάδα!
Ο βετεράνος γκαρντ βρέθηκε από τη Νέα Υόρκη στο Πόρτλαντ στα πλαίσια της ανταλλαγής των Ράντολφ, Τζόουνς και Ντικάου.
Οι Μπλέιζερς από τη μεριά τους, επειδή θέλει να κάνει χώρο στο σάλαρι-καπ θα αφήσει ελεύθερο τον παίκτη, δίνοντας του 30 εκατομμύρια δολάρια, για τα 33.6 εκ. δολάρια που προβλέπει το υπόλοιπο του συμβολαίου του!
"Όλοι κέρδισαν από αυτή την ανταλλαγή, αν και πιστεύω οτι ο Στιβ ήταν αυτός που κέρδισε περισσότερο από όλους" σχολίασε ο ατζέντης του παίκτη, Τζεφ Φράιντ.
www.sport24.gr
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.