Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟΚ off-topic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
aegeansheed
sinkazama82 να σε ενημερώσω ότι υπάρχει σχετικό off-topic για τη Διαιτησία, αφού μετά την παρέμβαση σου, διαπιστώνεται ότι ο προβληματισμός σου σχετικά με το αντικείμενό σου είναι υπόνοιες για ευνοϊκή διαιτησία. Η τοποθέτηση θα ήταν καταλληλότερη σε εκείνο το thread.

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=697451

Πληροφοριακά η off-topic συζήτηση από μέλος σημαίνει και προειδοποίηση...

Γενικά ως νέος χρήστης, θα σου πρότεινα να επισκεφθείς τον Κανονισμό Λειτουργίας (θα τον βρεις στην υπογραφή μου) και να προσπαθείς να βρεις αρχικά εάν υπάρχει ήδη topic, που ως ενότητα ταιριάζει με το εκάστοτε post σου, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να ανοίγεις νέο thread για οποιαδήποτε σκέψη. Γενικά βλέπω ότι τα θέματα που διαλέγεις ταιριάζουν στα υπάρχοντα threads των off-topic, οπότε θα σε κατεύθυνα αρχικά προς τα εκεί.
aegeansheed
...Οπότε το topic παραμένει για να φιλοξενεί off topic γενικούρες για την ΠΑΟΚάρα...

Τα προηγούμενα posts μεταφέρθηκαν στο Διαιτητικό.
sinkazama82
Τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ, και φέτος, εξαρτώνται από δύο παράγοντες κυρίως: Την οικονομική βοήθεια που θα δώσει ο Ιβάν Σαββίδης και το τι θα γίνει με τον Σούλη Μαρκόπουλο, μιας και μετά το τέλος της σειράς με την ΑΕΚ ακούστηκαν διάφορα για Τουρκία, καθώς υπάρχει όρος στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να αποχωρήσει και τον ατζέντη του να δηλώνει πως ξεκάθαρη εικόνα για το θέμα θα υπάρξει μέχρι τα μέσα Ιούνη. Οι διοικούντες του ΠΑΟΚ πάντως δεν φαίνεται να ανησυχούν.

Πέρα από τα παραπάνω, στην ομάδα υπάρχει έντονη απογοήτευση για το «πείραμα» με τους Σέρβους, μιας και πέραν του Τέπιτς, οι Μάρκοβιτς και Ντούβνιακ δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες, με την ομάδα να βρίσκεται σε πολύ άσχημη τροχιά μέχρι την έλευση των Σχορτσιανίτη και Χάτσερ. Έτσι για φέτος, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αποφασίσει να επενδύσουν σε Αμερικανούς, πάντοτε με την βοήθεια του σκάουτινγκ του Σταυρόπουλου, ο οποίος έχει αποδειχθεί εξαιρετικός στον συγκεκριμένο τομέα. Σε συνάρτηση πάντα με το ύψος της βοήθειας από τον Σαββίδη έχουν ακουστεί ονόματα όπως ο Ομάρ Κουκ της Μπούντοσνοστ και ο Μπράντον Άσλει της Άλμπα, οι οποίοι είναι αρκετά ακριβοί, ο Τζ'Κελ Φόστερ της Μανρέσα στο κάπως πιο οικονομικό, με την πιο προσιτή επιλογή πάντως να φαίνεται πως είναι ο Τζέι Αρ Στρόουμπριτζ, που αγωνίστηκε φέτος στην Κύπρο με τον Απόλλωνα. Από νεαρούς Αμερικάνους έχουν ακουστεί πραγματικά πολλά ονόματα ενώ πάντα στα υπόψιν είναι και ο Λάνγκφορντ, για τον οποίο το τοπίο όμως θα ξεκαθαρίσει αργότερα.

Από τον ελληνικό χώρο τώρα, επαφές έχουν γίνει ήδη με τον Χάρη Γιαννόπουλο (που έχει αγωνιστεί και παλιότερα στον ΠΑΟΚ), που πέρσι αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, με τον παίκτη όμως να ζητά εγγυήσεις τόσο οικονομικές όσο και αγωνιστικές, απαιτώντας ουσιαστικά, θέση βασικού. Από κει και πέρα, εξαιρετική γνώμη υπάρχει για τους Κασελάκη (που επίσης έχει αγωνιστεί και παλαιότερα στον ΠΑΟΚ) και Γκίκα της Κηφισιάς ενώ κάτι ανάλογο
ισχύει και για τον Χογκ, ο οποίος όμως, μετά την εξαιρετική φετινή χρονιά του, έχει ανεβάσει αρκετά το κασέ του. Σε περίπτωση που αποδεσμευτεί από την ΑΕΚ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ενδιαφερθεί και για τον Νώντα Παπαντωνίου, του οποίου το συμβόλαιο λήγει την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με το basketplus.gr το συνολικό πλάνο έχει ως εξής: Δύο ξένοι σέντερ, ένα ξένο τεσσάρι, δύο Αμερικάνοι γκαρντ, οι Τέπιτς, Κασελάκης, ένας ακόμα Έλληνας γκαρντ στη θέση 1-2 (Γκίκας ή Βεργίνης) και οι Καραμανώλης, Γιανναράς από την υποδομή. Όλοι αυτοί θα δημιουργήσουν τη νέα ομάδα μαζί με Μαργαρίτη, Τσόχλα και σε πρώτη φάση με Λιάπη, Κώττα. Αν οι δύο τελευταίοι επιμείνουν στην αποχώρηση, τότε η ομάδα θα αναζητήσει δύο νεαρούς Έλληνες στις θέσεις τους. Αν ένας από τους Τέπιτς και Κασελάκη δεν κλείσει, θα κινηθούν προς τον Γιαννόπουλο ενώ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να κλείσει τρεις ξένους ψηλούς, θα ασχοληθεί με τις περιπτώσεις των Τσαϊρέλη, Καββαδά και Σαρικόπουλου.
back2back
Τέλος ο Μαρκόπουλος !

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/...ok.4692491.html


Μήπως αναλαμβάνει την Εθνική;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.