kathy#9
Jun 16 2007, 15:06
[quote name='kathy#9' date='Jun 15 2007, 10:36 PM' post='91448']
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΙΣΚΟ ΡΟΔΟΥ?ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ?
γεια σας παιδιά... πολυ ζεστη..θα ηθελα να μαθω τι παίζει με ιβίσκο Ρόδου και Χαλκιδα για τα μπαραζ..θα εχει ενδιαφερον αυτος ο ομιλος?ξερουμε κατι για αυτες τις ομαδες( δυναμικοτητα)?
basket4
Jun 16 2007, 16:22
καλησπερα kathy,καλως ηρθες στο Forum..καλα ποστ!
για την ομαδα της Ροδου που ρωτας,υπαρχει μια κοπελα εδω που ειναι απο τη Ροδο.
οταν μπει θα σου απαντησει...φανταζομαι πως θα ξερει...
οποτε λιγη υπομονη κανε
xrhstos
Jun 18 2007, 00:05
KALHSPERA O OMILOS THS PATRAS TH LEEI
Καλησπέρα...
Μάλλον εγώ είμαι η κοπέλα από την Ρόδο που περιμένετε για να μάθετε για τον Ιβίσκο, ε...???
Κατά την άποψη μου και όσα έχω ακούσει Ιβίσκος-Πάτρα θα είναι οι ομάδες που θα παίξουν για την άνοδο...
Τώρα το ότι τα παιχνίδια γίνονται τόσο αργά θα έχει επηρεάσει τις ομάδες...
Αν τα κορίτσια του Ιβίσκου παίξουν καλά και συγκεντρωμένα πιστεύω πως θα γιορτάσουν την άνοδο...
Νομίζω πως εμμέσως σας έδωσα μια απάντηση για την δυναμικότητα της ομάδας...
Τα λέμε την Παρασκευή στο γήπεδο!!!
basket4
Jun 18 2007, 13:30
QUOTE(tatr6 @ Jun 18 2007, 01:23 PM)

Καλησπέρα...
Μάλλον εγώ είμαι η κοπέλα από την Ρόδο που περιμένετε για να μάθετε για τον Ιβίσκο, ε...???
Κατά την άποψη μου και όσα έχω ακούσει Ιβίσκος-Πάτρα θα είναι οι ομάδες που θα παίξουν για την άνοδο...
Τώρα το ότι τα παιχνίδια γίνονται τόσο αργά θα έχει επηρεάσει τις ομάδες...
Αν τα κορίτσια του Ιβίσκου παίξουν καλά και συγκεντρωμένα πιστεύω πως θα γιορτάσουν την άνοδο...
Νομίζω πως εμμέσως σας έδωσα μια απάντηση για την δυναμικότητα της ομάδας...
Τα λέμε την Παρασκευή στο γήπεδο!!!

χαχαχα...συγγνωμη που θα ρε απογοητευσω αλλα υπαρχει και αλλο ατομο απο Ροδο εδω μεσα!
χαχαχαχα!σε ευχαριστουμε για την ενημερωση!
απο τον αλλο ομιλο ποιος ειναι το θεωρητικο φαβορι?Χανια η Αργος???
kathy#9
Jun 19 2007, 00:11
QUOTE(clark @ Jun 18 2007, 04:27 PM)

απο τον αλλο ομιλο ποιος ειναι το θεωρητικο φαβορι?Χανια η Αργος???
χανια!!
οποιος και να ειναι φαβορι...ενα ξερω...θα πεθανουμε απο την ζεστη.....το μετς θα ειναι καμινι...
kathy#9
Jun 19 2007, 14:03
QUOTE(aopkv @ Jun 19 2007, 05:46 AM)

οποιος και να ειναι φαβορι...ενα ξερω...θα πεθανουμε απο την ζεστη.....το μετς θα ειναι καμινι...

καλα αυτο ειναι το μονο σιγουρο......κ θα ειναι κ ενας παραγοντας που δε θα δουμε καλο μπασκετ...
υπομονι παιδια 3 μερες μεινανε κ θα μαθουμε τα παντα
basket4
Jun 19 2007, 17:00
βρε παιδια..μια ερωτηση..το Μετς ειναι το γηπεδο που παιζει η ΑΕ ΠΑΠ??
TomitsNo9
Jun 19 2007, 17:17
Ναι,αυτό είναι!
basket4
Jun 19 2007, 17:21
QUOTE(TomitsNo9 @ Jun 19 2007, 06:10 PM)

Ναι,αυτό είναι!
ευχαριστω...
τωρα που εμαθα και ποιο ειναι μπορεις να μου πεις και πως πας εκει???
TomitsNo9
Jun 19 2007, 22:25
Τιποτα!Δεν εχω ιδεα γιατι και μενα με πηγαινουν.......!
QUOTE(basket4 @ Jun 19 2007, 03:14 PM)

Καλημέρα αν θες στειλε pm να σου πω.
επαιξα στο μετς την τεταρτη 2 αγωνες για τα προκριματικα των κορασιδων....παιδια η κατασταση ειναι ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ...εχει απιστευτη ζεστη..!!!!!
tarpley
Jun 22 2007, 10:29
καλημέρα!
προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια;;
jump_ball
Jun 22 2007, 14:18
Προγνωστικα:
1ος Ομιλος
Θησεας Παναγιουδας - Ιβισκος Ροδου (2)
Χαλκιδα - Ακαδημος (1)
2ος Ομιλος
Δοξα Λευκαδας - ΑΟ Χανιων (2)
Βουρειος Χιου - Πανιωνιος Αργους (2)
Τελικά τι έγινε στους αγώνες???
berry the truth
Jun 23 2007, 10:18
νικησαν χανια σχετικά εύκολα χάρη σε καμιά 30αριά πόντους της ψηλής
χαλκίδα νίκη εύκολα
πανιώνιος άργους πολύ δύσκολα κάτω από 10 πόντους τη χίο.
ιβίσκος εύκολα το θησέα.
ξερει κανενας αποτελεσματα του σαββατου?και τα σημερινα οταν τελειωσουν οι αγωνες...
basket4
Jun 24 2007, 17:50
νομιζω η ροδος κερδισε την πατρα..αλλα δεν θυμαμαι τελικα σκορ
Ναι η Ροδος κερδισε στο μπαραζ !!
Tις καλημέρες μου...
Η Ρόδος κέρδισε την Πάτρα 50-33...!!!
Συγχαρητήρια στα κορίτσια από την Ρόδο γιατί μπήκαν σοβαρά από το πρώτο δεκάλεπτο και δεν έδωσαν στην Πάτρα το δικαίωμα να ελπίζει στην νίκη σε καμία φάση του αγώνα...
Άντε κοριτσάρες και του χρόνου Α2!!!!!!!!!!!!
Καλή μας επιτυχία!!! χεχε
Α, και να μην παραλείψω να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτούς που όρισαν τις ημερομηνίες των μεταγραφών και τώρα δεν αφήνουν περιθώρια για μια καλή παρουσία του χρόνου στην Α2 από τις ομάδες που ανέβηκαν τώρα από τα μπαράζ...
Αυτά...
Α και ένα μπράβο και στον coach της ομάδας της Ρόδου που πάλευε τόσα χρόνια για να ανέβει αυτή η ομάδα και τελικά δικαιώθηκε παρά τα όσα προβλήματα είχε να αντιμετωπίσει!!!!!!!!!
Ε και τώρα επιτέλους θαρρώ πως τελείωσα...
viva_10
Jun 25 2007, 09:28
Kalimera!!! alitheia i Rodos se poio omilo A2 tha einai? Broeio h Notio?
basket4
Jun 25 2007, 09:31
QUOTE(viva_10 @ Jun 25 2007, 10:21 AM)

Kalimera!!! alitheia i Rodos se poio omilo A2 tha einai? Broeio h Notio?
Καλημερα Viva10.καλως ηρθες στο φορουμ και καλα ποστ.
η Ροδος λογικα θα ειναι στην Α2 νοτου!
αν μπορεις μη γραφεις greeklish
viva_10
Jun 25 2007, 09:34
Καλώς σας βρήκα!
και σε ευχαριστώ για την απάντηση!
basket4
Jun 25 2007, 09:36
Το Άργος κέρδισε 1 πόντο τα Χανιά στην παράταση με τρίποντο στη λήξη!
viva_10
Jun 25 2007, 11:02
Απίστευτο! Δηλαδή ανεβαίνει το Άργος!!
Έχεις αποτέλεσμα από τον άλλο όμιλο? Τι έκανε η Ρόδος?
basket4
Jun 25 2007, 11:03
Τωρα δηλαδη ποιες ανεβαινουν?εκτος απο Ροδο?
ο Πανιωνιος η τα Χανια?
ποια εβαλε το 3ποντο??
viva_10
Jun 25 2007, 11:06
Τα Χανια ξέρω ότι ήθελαν νίκη και ανέβαιναν. Οπότε σίγουρα έχασαν το δρομο για την Α2.(Κρίμα γιατί είναι κρητική ομάδα). Έχασαν μια καλή παίχτρια σε προηγούμενο παιχνίδι από τραυματισμό. Πιστεύω έπαιξε ρόλο.
Ποιος ανεβαίνει τελικά δεν ξέρω.
QUOTE(viva_10 @ Jun 25 2007, 08:59 AM)

Τα Χανια ξέρω ότι ήθελαν νίκη και ανέβαιναν. Οπότε σίγουρα έχασαν το δρομο για την Α2.(Κρίμα γιατί είναι κρητική ομάδα). Έχασαν μια καλή παίχτρια σε προηγούμενο παιχνίδι από τραυματισμό. Πιστεύω έπαιξε ρόλο.
Ποιος ανεβαίνει τελικά δεν ξέρω.
Το Άργος ανεβαίνει
Συγχαρητήρια στις ομάδες που ανεβαίνουν, Άργος και Ρόδος (αν δεν κάνω λάθος) !!! Και οι δύο θα ενσωματωθούν στο πρωτάθλημα της Α2 Νότου! Καλή επιτυχία στην δύσκολη δίχως ενίσχυση προσπάθειά τους... Υ.Γ. Ποιά ήταν η παίκτρια που ευστόχησε στο τελευταίο και νικητήριο τρίποντο απο την ομάδα του Άργους??? Ποιά παίκτρια ήταν αυτή που τραυματίστηκε κι έχασε το παιχνίδι απο την ομάδα των Χανίων???
QUOTE(basket4 @ Jun 25 2007, 08:56 AM)

ποια εβαλε το 3ποντο??
Ντένια Μάργαρη λέγεται η κοπέλα που έβαλε το τρίποντο!!!
Την είχαν πάρει από το Περιστέρι πέρυσι
QUOTE(froso @ Jun 25 2007, 11:50 AM)

Το Άργος κέρδισε 1 πόντο τα Χανιά στην παράταση με τρίποντο στη λήξη!
τα χανια τα επαιξα την κυριακη με την σαμο και δεν μου αρεσαν καθολου......
viva_10
Jun 25 2007, 11:53
Η Δεδελετάκη τραυματίστηκε από τα Χανιά.
Ουσιαστικά τα Χανιά είναι τρεις παίχτριες αν δεν κάνω λάθος και από ότι θυμάμαι από τα φιλικά που παίξαμε φέτος.
Τα Χανιά παίζει αν θα ανέβουν ακόμη και τώρα....Ανάλογα τι θα κάνει η Ακαδημία Ηλιούπολης!!!
Έτσι μου είπαν τουλάχιστον!!!!
action7
Jun 25 2007, 14:59
τυχερο το αργος!!!!!περσι ειχε καλυτερο υλικο αλλα δεν τα καταφερε...αν δεν κανουν μεγαλες αλλαγες οι ομαδες που ανεβηκαν οπως ηρθαν ετσι θα φυγουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(action7 @ Jun 25 2007, 12:52 PM)

τυχερο το αργος!!!!!περσι ειχε καλυτερο υλικο αλλα δεν τα καταφερε...αν δεν κανουν μεγαλες αλλαγες οι ομαδες που ανεβηκαν οπως ηρθαν ετσι θα φυγουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι οπως εκαναν τις μεταγραφες τζαμπα έξοδα για τα ταξιδια θα κανουν οι ομαδες............
basket4
Jun 25 2007, 19:42
QUOTE(balou @ Jun 25 2007, 03:46 PM)

Τα Χανιά παίζει αν θα ανέβουν ακόμη και τώρα....Ανάλογα τι θα κάνει η Ακαδημία Ηλιούπολης!!!
Έτσι μου είπαν τουλάχιστον!!!!

ακουσα οτι η ακαδημια θα κατεβει με κορασιδο-νεανιδες στο γυναικειο.αλλα δεν ειμαι σιγουρη...
Τα Χανιά θα παίξουν μπαράζ με τον νικητή του αυριανού αγώνα Πάτρα- Χαλκίδα και θα περιμένουν την απόφαση της ακαδημίας..Συγχαρητήρια στην ρόδο..4-4 και καμία αμφισβήτηση έστω και αν ήταν στον εύκολο όμιλο...

Ματσάρα το Άργος-Χανιά
Giuliana13_fan
Jun 26 2007, 12:51
QUOTE(basket4 @ Jun 25 2007, 05:35 PM)

ακουσα οτι η ακαδημια θα κατεβει με κορασιδο-νεανιδες στο γυναικειο.αλλα δεν ειμαι σιγουρη...

σωστα ακουσες basket 4
...βεβαια μπορει να μην την αποτελουν μονο κορασο-νεανιδες....
basket4
Jun 26 2007, 13:44
26/6/2007
Ειδικό Πρωτάθλημα Ανόδου Γυναικών (Όμιλος Νότου)
Ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των 2ων των δύο Υποομίλων Νότου του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου Γυναικών (όμιλος Νότου) ΟΑ Χανίων – ΑΓΕ Χαλκίδας, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2007 στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής «Γ. Μελλησινός» και ώρα 11.00.
Ο αγώνας διεξάγεται για την κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στον όμιλο Νότου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
...
basket.gr
tarpley
Jun 26 2007, 14:33
μπράβο στα κορίτσια!!1 είδαμε ωραίο μπάσκετ τελικά!!
ποιές παίχτριες ξεχωρίσατε;;
tarpley
Jun 26 2007, 17:03
Στην Α2 Πανιώνιος Άργους και Ιβίσκος
26/6/2007 16:17
Στο Νότιο Όμιλο της Α2 κατηγορίας θα αγωνίζονται την επόμενη χρονιά ο Πανιώνιος Άργους και ο Ιβίσκος Ρόδος. Οι δυο ομάδες ήταν οι νικήτριες του Ειδικού Πρωταθλήματος Ανόδου, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο του Μετς. Την Τετάρτη το πρωί θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ ανάμεσα στους δεύτερους των ομίλων ΟΑ Χανίων και ΑΓΕ Χαλκίδας.
Ο Πανιώνιος Άργους επικράτησε στο ντέρμπι με τα Χανιά με ένα πόντο στην παράταση με τρίποντο στην εκπνοή εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλο του. Ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 και ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια του Πανιωνίου ΓΣ, που έδωσε παίκτριες στο Άργος για να ενισχύσουν την ομάδα τη φετινή σεζόν (Γρηγορέα, Λάβαρη). Στον ίδιο όμιλο πήραν μέρος επίσης και οι Βούρειος Χίου, Δόξα Λευκάδας και Κούρος Σάμου.
Ο Ιβίσκος Ρόδου τερμάτισε πρώτος στον έτερο όμιλο στηριζόμενος στην εμπειρία κάποιων παικτριών όπως της Ζωηρού και της Μπόνη αλλά και το καλό σύνολο των Χατζηκαλημέρη-Μπίλια. Στο ντέρμπι για την πρωτιά επικράτησε της Χαλκίδας με έναν πόντο σε ένα ακόμα θρίλερ. Στον ίδιο όμιλο έπαιξαν και οι Απόλλων Πάτρας, Θησέας Παναγούδας και Ακάδημος.
Την Τετάρτη το πρωί στις 11.00 θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ μεταξύ των δεύτερων των ομίλων Χανιά-Χαλκίδας στο κλειστό της Καισαριανής "Γ.Μελισσηνός". Ο νικητής θα περιμένει μήπως ελευθερωθεί κάποια θέση στην Α2 για να ανέβει. Αυτό θα εξαρτηθεί άμεσα από την ολοκλήρωση της συγχώνευσης ανάμεσα σε Παγχιακό και Ακαδημία.
από sportime.gr
kathy#9
Jun 26 2007, 23:24
Πρέπει να ομολογήσω πως είδαμε καλό μπάσκετ και στους 2 ομίλους..Οι 2 ομάδες που ανέβηκαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως και στους 2 ομίλους υπήρχε παιχνιδι που παίχτηκε στον πόντο..
Ιβίσκος- Χαλκίδα 53-52 και Χανιά- Αργος (φοβερά παιχνίδια και τα 2!!)
Από παίκτριες τώρα για μένα ξεχώρισαν η μπόνη απο Ιβίσκο Ρόδου ,το 10 του Αργους (γρηγορέα)και η ψηλή των Χανίων..πολυ καλες!!
Αντε να δούμε την Α2
kathy#9
Jun 27 2007, 00:10
Α και να προσθέσω πως ο Ιβίσκος ειχε ως εμπειρες παίκτριες τις μπόνη (νουμερο 13) κ ζωηρού (νουμερο 4) αλλα συνεβαλε το πάθος αθτων των κοριτσιων για άνοδο...το ίδιο ισχύει κ για το Άργος βεβαίως, οταν βγήκε η γρηγορέα (νούμερο 10 ) όλοι στο γήπεδο περίμεναν νίκη των Χανίων αλλα το Άργος είχε αλλη γνώμη...
jsoiler
Jun 27 2007, 03:26
Εγώ πάντως διαφωνώ!!!Το επίπεδο του μπάσκετ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ηταν κακό εώς τραγικό.Έμαθα απο κάποια παιδιά ότι στο τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής του Άργους ηταν τραγικός.Μπορεί να μου πει κάποιος που είδε το παιχνίδι τι έγινε??
tarpley
Jun 27 2007, 09:19
[quote name='jsoiler' date='Jun 27 2007, 01:19 AM' post='94735']
Εγώ πάντως διαφωνώ!!!Το επίπεδο του μπάσκετ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων ηταν κακό εώς τραγικό.Έμαθα απο κάποια παιδιά ότι στο τελευταίο παιχνίδι ο προπονητής του Άργους ηταν τραγικός.Μπορεί να μου πει κάποιος που είδε το παιχνίδι τι έγινε??
[/quot
με το υλικό που είχε ο προπονητής του άργους δεν είχε επιλογές.. είχε στην ουσία 6 παίχτριες... απροπόνητες λόγω συνθηκών και στον πάγκο 3 μικρές...
μήπως σου φάνηκε τραγικός γιατί τώρα που ανέβηκε η ομάδα θες να του φας τη θέση....;;;
Α! και βάση συνθηκών (ζέστη, απροπονησιά...) οι αγώνες ήταν μια χαρά!
είδαμε και ομάδες φέτος με καθημερινές προπονήσεις που έπαιζαν χειρότερα στα τοπικά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.