Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου 2017-18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
benchwarmer
Κατ' αρχάς έχει ανανεώσει ο Λυκογιάννης στον πάγκο, όπως ανανέωσε σήμερα και ο αρχηγός της ομάδας Γεωργαλλής.

Επίσης έχει αποκτηθεί ο Σχίζας από την Κύμη, καθώς και ο πρώτος ξένος Marvin Jones, ύψους 2.15, απόφοιτος του Texas Southern με 8.5 πόντους, 6.8 ριμπάουντ και 1.6 τάπες μέσο όρο.
benchwarmer
Δύο ξένοι ακόμα, ο Malcolm Griffin (1.93, 1991) από την Λετονική Liepaja (14π-5ρ-7α) και ο TJ Bray (1.96, 1992) απο την δευτεραθλήτρια Βελγίου Brussels (8.2 πόντοι με έφεση στο τρίποντο), ενώ ανακοινώθηκε και η επιστροφή Μπιλλή.

Προσωπικά νομίζω με βάση τις ως τώρα κινήσεις ότι δύσκολα θα είναι φέτος στην 8άδα ο Κολοσσός.
xaris1986
Ο Κολοσσος πηρε τον κορυφαιο περσινο πασσερ(9,3!)της Βαλτικης Λιγκας Τονι Προστραν.
Ενδιαφερουσα μεταγραφη.
benchwarmer
QUOTE(benchwarmer @ Aug 11 2017, 15:08 ) *
Προσωπικά νομίζω με βάση τις ως τώρα κινήσεις ότι δύσκολα θα είναι φέτος στην 8άδα ο Κολοσσός.


Η αρχή πάντως τουλάχιστον είναι πολύ καλή, με μία πολύ σημαντική νίκη στον πόντο με το Ρέθυμνο και μία εύκολη σήμερα στη Νέα Σμύρνη. O Malcolm Griffin χωρίς τις σπουδαίες περγαμηνές έχει 45 πόντους σε αυτά τα 2 ματς, ενώ περιμένουμε να μπει καλύτερα στην ομάδα και ο TJ Bray που είχε έναν τραυματισμό. Οι Έλληνες είναι κυρίως σε δεύτερους ρόλους (Σχίζας, Γεωργαλής οι κυριότεροι) με το πρότζεκτ του Σταμάτη να μην έχει βγει προς το παρόν, δυστυχώς νομίζω πως είναι 2άρι σε σώμα άσου...
SteveNashidis
Πολύ ωραίο το παιχνίδι . Δε περίμενα τόσο ανταγωνιστικό τον Κολοσσό. Μαρέσαν και οι ξένοι του και ο Σταμάτης. Ο Παο βρήκε λύσεις μέσα από την άμυνα του. Στο τέλος λίγη παραπάνω ψυχραιμία να είχε θα το έπαιρνε το παιχνίδι.

Δε θέλω να κάνω σχόλιο για τη διαιτησία γιατί θα ξεφύγει η κουβέντα. Αλλά είναι κρίμα να μην μπορεί γίνονται οι εκπλήξεις στην Α1 για να δώσουν μεγαλύτερο νόημα στο πρωτάθλημα.

Ο Λυκογιάννη τώρα στην ΕΡΤ , πέταξε και εκείνος τις δικές του σπόντες.
shtarkws
Ο κολοσσός έχασε το ματς αφού ο Γκριφιν έχασε ενα σχεδόν ελεύθερο lay up. Κρίμα γιατί πάλεψε το ματς στα ίσα. Ισως το μόνο καλό των πολλών Αμερικάνων στο πρωτάθλημα είναι ότι κάνει ολες τις ομαδες απρόβλεπτες, πόσο μάλλον της ηδη καλές
stefkorner
ο Κολοσσος αξιζε να κερδισει σημερα !καθαρα αγωνιστικα (χωρις καμια αναφορα σε διαιτητικες αποφασεις και για τους 2 )
προσωπικα δεν ενθουσιαζομαι απο κανεναν Αμερικανο του ,οπως ας πουμε ενθουσιαζομαι με τους Αμερικανους του Λαυριου..
και δεν νομιζω κανενας να κανει ιδιαιτερα καλη καριερα στν συνεχεια ,ισως εκτος του Μπρει ,αν και εσπασε σημερα τα καλαθια..! ειναι ομως 6 Αμερικανοι που δινουν οσα πρεπει για μια ομαδα που στοχευει σε 8δα!
και μενα μ αρεσει γενικα ο Σταματης!θα ηθελα αν γινοταν να τον βλεπω παραπανω..!οπως επισης και τον Τσαλμπουρη,αν κ αυτος ειναι δανεικος rolleyes.gif
Manimal
Πέρα από του Γκρίφιν χάσανε ακόμα ένα τελείως αμαρκάριστο στο δίλεπτο. Πρόκειται πάντως για έμπνευση του Λυκογιάννη να μην κάνει φάουλ στον Αντετοκούνμπο και ενώ μένουν 26 sec. Εκτός από Αντετοκούνμπο είχε ευκαιρία να κάνει φάουλ και στον Καλάθη. Τραγικό λάθος που του μείωσε σημαντικά τις πιθανότητες νίκης.

Να μιλάμε για διαιτησία όταν υπάρχει πραγματικά λόγος είμαι μέσα. Σήμερα, όμως, δεν υπάρχει ούτε υποψία.
D-Wade
QUOTE(Manimal @ Dec 31 2017, 17:44 ) *
Πέρα από του Γκρίφιν χάσανε ακόμα ένα τελείως αμαρκάριστο στο δίλεπτο. Πρόκειται πάντως για έμπνευση του Λυκογιάννη να μην κάνει φάουλ στον Αντετοκούνμπο και ενώ μένουν 26 sec. Εκτός από Αντετοκούνμπο είχε ευκαιρία να κάνει φάουλ και στον Καλάθη. Τραγικό λάθος, για μένα που του μείωσε σημαντικά τις πιθανότητες νίκης.

Αυτό μπήκα να γράψω. Δηλ τι περίμενε; Να παίξει καθαρή άμυνα, να πάρει ριμπ και να σκοράρει στα 3''; Κάνε φάουλ σε Θανάση/Καλάθη που έχουν 60% και βλέπεις τι θα κάνεις μετά.
stefkorner
QUOTE (Manimal @ Dec 31 2017, 23:44 ) *
Πέρα από του Γκρίφιν χάσανε ακόμα ένα τελείως αμαρκάριστο στο δίλεπτο. Πρόκειται πάντως για έμπνευση του Λυκογιάννη να μην κάνει φάουλ στον Αντετοκούνμπο και ενώ μένουν 26 sec. Εκτός από Αντετοκούνμπο είχε ευκαιρία να κάνει φάουλ και στον Καλάθη. Τραγικό λάθος, για μένα που του μείωσε σημαντικά τις πιθανότητες νίκης.

Να μιλάμε για διαιτησία όταν υπάρχει πραγματικά λόγος είμαι μέσα. Σήμερα, όμως, δεν υπάρχει ούτε υποψία.


σωστοοος !και εγω απορησα που δεν του κανε φαουλ και μαλιστα ειχε 2-3 sec περιθωριο να το σκεφτει..! το μονο που μπορω να υποθεσω ειναι οτι σκεφτηκε πως επειδη ηταν στην μερα του ,θα βαζε και τις 2 !που δυσκολο δηλαδη..!
και πιο πριν βρισκω λαθος του δεν ειχε ψηλωσει το σχημα για να καθαρισει τα κρισιμα ριμπαουντ ,οπου φαινοταν εκει θα κριθει! επελεξε να παει με Γεωργαλη επειδη ειχε βαλει τα σουτ ..!
ειναι καλος προπονητης ο Λυκογιαννης !αλλα οι καλοι προπονητες απο τους μεγαλους διαφερουν σ αυτες τις λεπτομεριες!που πρεπει να παρουν τις σωστες αποφασεις με την ηρεμια που εχουμε οσοι τα βλεπουμε απο τους καναπεδες μας rolleyes.gif
SteveNashidis
Nαι όντως. Του ξέφυγε αυτό το φάουλ που έπρεπε να κάνει και ήταν πολύ σημαντική λεπτομέρεια στο να πάρει το παιχνίδι. Ήταν όμως ένα ωραίο ματσάκι!
shtarkws
By the way το χαμένο lay up είναι ότι χειρότερο πιστεύω για εναν παίκτη. Προσωπικά εκτός από αυτό εχω κάνει στην "καριέρα" μου, airball σε τρίποντο, ματς με 0/7 βολές, εχω μπει 6ος παίκτης στο παρκέ με αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα μου τεχνική ποινή, παρόλα αυτά πιστεύω το χειρότερο συναίσθημα είναι μετά απο χαμένο lay up!! biggrin.gif
Manimal
QUOTE (shtarkws @ Dec 31 2017, 18:04 ) *
By the way το χαμένο lay up είναι ότι χειρότερο πιστεύω για εναν παίκτη. Προσωπικά εκτός από αυτό εχω κάνει στην "καριέρα" μου, airball σε τρίποντο, ματς με 0/7 βολές, εχω μπει 6ος παίκτης στο παρκέ με αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα μου τεχνική ποινή, παρόλα αυτά πιστεύω το χειρότερο συναίσθημα είναι μετά απο χαμένο lay up!! biggrin.gif


Έλα πες την αλήθεια τώρα. Είσαι ο Andre o Roberson.

-χιουμοροοφφτοπικιά-
SteelGandalf
26 Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Κυριακή, 13/5/2018, 17:00
(ΕΡΤ1 "λεπτό προς λεπτό" & ERTplay2)

Κολοσσός - Άρης

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος σήμερα και μόνο η μία ομάδα μεταξύ Κολοσσού και Άρη θα συνεχίσει στα playoffs του πρωταθλήματος. Ο Άρης, που μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου αποτίναξε το άγχος που είχαν οι παίχτες του για όλη την κακή πορεία τους στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες (κόντρα σε Πανιώνιο και Ρέθυμνο), ταξίδεψε στην Ρόδο για να κάνει την υπέρβαση του. Ο Κολοσσός, από την άλλη πλευρά, εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση μη θυμίζοντας σε τίποτα την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, αλλά πέτυχε την αναμενόμενη νίκη κόντρα στα Τρίκαλα που έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό, οπότε και θα τα δώσει όλα ώστε να "διασκεδάσει" τις κακές εντυπώσεις του δεύτερου μισού του πρωταθλήματος, έστω κι αν το μυαλό αρκετών παιχτών του βρίσκεται στις διακοπές που επίκεινται.

Προφανώς, όλα αυτά δεν θα έχουν καμία σημασία στον αυριανό "τελικό", αλλά μεταξύ μας, δεν δίνω και πολλές πιθανότητες στην ομάδα μου, η οποία έχει κακή παράδοση στην Ρόδο, μη ούσα ανταγωνιστική, ειδικά σε ανάλογα παιχνίδια. Παρόλ' αυτά, πιστεύω πως θα παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, η οποία μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά απ' ότι υποθέτω, μόνο αν ο παράγοντας άγχος, που πλέον δεν υπάρχει στους παίχτες του Άρη, λειτουργήσει καταλυτικά υπέρ τους, επιτρέποντας τους να φανούν ανταγωνιστικοί μέχρι τέλους.

QUOTE(www.pressaris.gr - 12/5/2018)
Τα… πάντα αύριο για μια θέση στα πλέι οφ

Στο σημείο που βρίσκεται ο Άρης, απαλλαγμένος από το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος, θα επιδιώξει μέχρι τελικής πτώσης αύριο κόντρα στον Κολοσσό, να πάρει τη νίκη που θα τον στείλει στα πλέι οφ.


Είναι κάτι που σαφώς δεν μπορεί να θεωρηθεί αγωνιστική επιτυχία για μια ομάδα σαν τον Άρη, ωστόσο θα αποτελέσει τη επιβράβευση για το συγκεκριμένο ρόστερ και φυσικά τον Βαγγέλη Αγγέλου, αν οι κίτρινοι παίξουν με τον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Επιβράβευση για την δουλειά που έγινε το τελευταίο δίμηνο, όταν οι κίτρινοι έπαιζαν με τη πλάτη στον τοίχο, με πολλά προβλήματα, με απαγορευτικό μεταγραφών, κι όμως κατάφεραν να αποφύγουν τις περιπέτειες και να δώσουν τέλος σε μια μαρτυρική χρονιά.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 13/5/2018)
Ο Άρης θέλει να δώσει συνέχεια στη φετινή σεζόν, κυνηγάει το “διπλό” στη Ρόδο (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Ο Άρης φιλοξενείται σήμερα (17:00) στο Βενετόκλειο από τον Κολοσσό και θέλει τη νίκη για να μπει στα πλέι οφ και να δώσει έναν πιο ευχάριστο τόνο σε μια μαρτυρική χρονιά.

Η αυλαία της κανονικής περιόδου πέφτει σήμερα στη Stoiximan.gr Basket League και ο Άρης με τον Κολοσσό θα παλέψουν μέσα στο γήπεδο για την 8η θέση.

Μια χρονιά που ήταν για τον Άρη από την αρχή της έως και το προηγούμενο Σάββατο μαρτυρική ολοκληρώνεται, όμως όλοι θέλουν να δώσουν μια μικρή συνέχεια, γι’ αυτό θα κυνηγήσουν τη νίκη στη Ρόδο.

Είναι μια ηθική επιβράβευση γι’ αυτό το ρόστερ και τον Βαγγέλη Αγγέλου να έρθει σήμερα η νίκη και η είσοδος στα πλέι οφ. Επιβράβευση γιατί αυτοί κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα όρθια, να της δώσουν πνοή και μαζί με τον κόσμο να την σπρώξουν μακριά από οποιαδήποτε περιπέτεια.

Το έργο των παικτών του Άρη δεν πρόκειται να είναι εύκολο σήμερα, γιατί ο Κολοσσός είναι ποιοτική ομάδα και το κυριότερο, πλήρης ομάδα, με έξι ξένους και με παίκτες που ξέρουν τους ρόλους τους. Βέβαια, βρίσκεται σε αγωνιστική πτώση στον β’ γύρο, όμως, εντός έδρας παραμένει πάντα πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Οι κίτρινοι έχουν κίνητρο για τη νίκη, μετρούν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο με άλλη μια νίκη, αυτή που θα τους φέρει απέναντι στον Παναθηναϊκό στην πρώτη φάση των πλέι οφ.

Με το Ρέθυμνο έδειξαν ότι έχουν τη διάθεση να μπουν και να παλέψουν κάθε αγώνα, απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος και την πίεση του αποτελέσματος. Με το ίδιο σκεπτικό θα μπουν σήμερα και στο Βενετόκλειο…
SteelGandalf
1η Περίοδος

Κολοσσός - Άρης : 20-11

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Κολοσσός - Άρης : 35-22

3η Περίοδος

Κολοσσός - Άρης : 49-40

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Κολοσσός - Άρης : 73-67

Νίκη του Κολοσσού που συνεχίζει στα playoffs τερματίζοντας 8ος, όπου θ' αντιμετωπίσει τον 1ο Παναθηναϊκό, φυσικά με μειονέκτημα έδρας. Τέλος οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Άρη. Το προσπάθησαν οι παίχτες του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, αν και βρέθηκαν με μεγάλες διαφορές πίσω στο σκορ, χωρίς όμως να τα παρατήσουν. Στο τελευταίο λεπτό, το σκορ ήταν 68-65, αλλά μέχρι εκεί.

Key facts of the game



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 13/5/2018)
Πλήρωσε την αστοχία του στη Ρόδο, ήττα από τον Κολοσσό (73-67)

Ο Άρης πλήρωσε την αστοχία του στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε το δικαίωμα στον Κολοσσό να ξεφύγει με 20 πόντους και κυνηγούσε ως το τέλος. Δεν παράτησε το ματς, το έφτασε στο καλάθι, αλλά ο Κολοσσός έβαλε μεγάλα σουτ, πήρε τη νίκη με 73-67 και την “πρόκριση” στα πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.


Η εκνευριστική αστοχία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο καθόρισε και την εξέλιξη του αγώνα. Οι κίτρινοι είχαν μόλις 1/14 τρίποντα, ο Κολοσσός από την άλλη πλευρά είχε 7/14 και από το καλό περιφερειακό σουτ βρήκε αυτοπεποίθηση και ρυθμό για να επιβληθεί στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 20-11 στο πρώτο δεκάλεπτο, ελέγχοντας τον αγώνα, παρότι ο Άρης και επιθέσεις ανανέωσε και ελεύθερα σουτ έβγαλε, τα οποία δεν βρήκαν στόχο.

Η διαφορά ήταν σε αυτά τα επίπεδα γιατί ο Άρης είχε μόλις ένα λάθος. Όταν ο εκνευρισμός από την αστοχία έφερε και έλλειψη συγκέντρωσης, ήρθαν και τα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο Κολοσσός και έφτασε στο +20 (33-13) στα μισά της δεύτερης περιόδου.

Οι κίτρινοι με όπλο το επιθετικό ριμπάουντ (10 στο α’) και καλύτερο παίκτη τον Μάρας μπόρεσαν να μειώσουν τη διαφορά, πήγαν στα αποδυτήρια στο -13 (35-22), αλλά έπρεπε να αλλάξουν πολλά.

Η εικόνα του αγώνα άλλαξε στη τρίτη περίοδο. Ο Άρης έβαλε μακρινά σουτ (3/7τρ.), κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα και σε συνδυασμό με την αστοχία του Κολοσσού (2/9τρ.) κατάφερε να επιστρέψει στο ματς. Μείωσε σε 41-37 στο 27’, αλλά ο Μπρέι ήταν αυτός που κράτησε τον Κολοσσό μπροστά. Με διαδοχικά “γκολ-φάουλ” έδωσε στους Ροδίτες και πάλι διαφορά 10 πόντων (49-39) πριν το τέλος της τρίτης περιόδου (49-40).

Το καλό ξεκίνημα στην τέταρτη περίοδο έφερε τον Άρη στο -4 (49-45 στο 32’), αλλά ο Κολοσσός απάντησε με μεγάλα σουτ και την ίδια στιγμή οι κίτρινοι σπατάλησαν τις επιθέσεις τους. Τρίποντο και φάουλ από τον Χάρις, τρίποντο από τον Γουέαρ, καλάθι και φάουλ από τον Γιανγκ διαμόρφωσαν το 61-47 στο 36’.

Το επεισόδιο του Χάρις με φίλαθλο του Άρη τρία λεπτά πριν το τέλος (ο Αμερικανός πήδηξε τα κάγκελα και βρέθηκε στη κερκίδα και αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ) έδωσε πέντε πόντους στους κίτρινους, οι οποίοι με 2/2 βολές του Αθηναίου και τρίποντο του Τσαϊρέλη μείωσαν σε 61-54 (37’), ενώ μπαίνοντας στο τελευταίο δίλεπτο ο Μποχωρίδης έγραψε με τρίποντο το 64-57.

Ο Άρης έβγαλε την άμυνα και ο Αθηναίου στα 1:37 έκανε το 64-60, αλλά ο Γεωργαλής βρέθηκε μόνος και με τρίποντο έγραψε το 67-60. Ο Τσαϊρέλης με 2/2 βολές (1:17) έκανε το 67-62, ο Ράιτ με 1/2 βολές έγραψε το 68-62 και ο Μάρας 1:01 πριν το τέλος με εύστοχο τρίποντο μείωσε στο καλάθι (68-65). Ο Ράιτ βρήκε στόχο και έκανε το 70-65 (45’’) και ο Μάρας στα 34’’ πριν το φινάλε έκανε βήματα, κόβοντας τις ελπίδες του Άρη…

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 35-22, 49-40, 73-67.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Λυκογιάννης): Χάρις 9 (13ρ.), Σχίζας, Μπρέι 18 (4/8τρ., 5ρ., 4ασ.), Ράιτ 9 (5ρ.), Γιανγκ 11 (4ρ., 4ασ.), Γουέαρ 6 (2/3τρ., 5ασ.), Γεωργαλής 9 (3/6τρ., 4ρ.), Μπιλλής, Αγγελάκος 9 (3/4τρ.), Σταμάτης, Τσαλμπούρης 2.

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Μάρας 15 (1/2β., 7/10δπ., 1/2τρ., 5ρ.), Μποχωρίδης 12 (10ρ., 6σ.), Πουλιανίτης 4, Ντουβιέ 4, Μπελ 7 (1), Φλιώνης 2, Τσαϊρέλης 10 (2/2τρ.), Χρηστίδης, Μούρτος 2, Αθηναίου 11 (3/7τρ., 5ασ., 3κλ.), Προύιτ.
Tuvok
Είσαι σίγουρος ότι παίζει με τον ΠΑΟ; Νομίζω άλλαξε το σύστημα των playoff και οι 2 πρώτοι πηγαίνουν απευθείας ημιτελικό.

Δυστυχώς πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα του α' ημιχρόνου σήμερα. Στην τελευταία περίοδο κάναμε γενναία επαναφορά, αλλά στα τελευταία λεπτά μέτρησε η εκπληκτική ευστοχία των παικτών του Κολοσσού έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

Αλλά ας μην είμαστε "πλεονέκτες", πριν λίγες εβδομάδες αγωνιούσαμε για τη σωτηρία της ομάδας μας. Μια πολύ κακή χρονιά τελείωσε απόψε, ελπίζω να ΜΗΝ την ξεχάσουμε και να γίνουν τα σωστά βήματα από τους ανθρώπους του Άρη από το καλοκαίρι κιόλας. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα με το καταπληκτικό φίλαθλο κοινό της να βρίσκεται σε αυτές τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Υ.Γ. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Γεωργαλή που απέτρεψε τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών και του Χάρις. Αν και μας σκότωσε μετά με τα 2 τρίποντά του. shot.gif
gerorge
QUOTE (Tuvok @ May 13 2018, 19:34 ) *
Είσαι σίγουρος ότι παίζει με τον ΠΑΟ; Νομίζω άλλαξε το σύστημα των playoff και οι 2 πρώτοι πηγαίνουν απευθείας ημιτελικό.



Αλλαξε ξανα φετος το συστημα διεξαγωγης και ξαναεγινε οπως ηταν παλια
Tuvok
Ο Ιωάννου άλλα έλεγε στη μετάδοση, ότι παίζει ο 5ος με 8ο και 6 με 7. blink.gif

Εντάξει, αν ήταν να παίξουμε με ΠΑΟ, καλύτερα που αποκλειστήκαμε. icon_wave.gif
BILL79
QUOTE(Tuvok @ May 13 2018, 19:40 ) *
Ο Ιωάννου άλλα έλεγε στη μετάδοση, ότι παίζει ο 5ος με 8ο και 6 με 7. blink.gif

Εντάξει, αν ήταν να παίξουμε με ΠΑΟ, καλύτερα που αποκλειστήκαμε. icon_wave.gif

Το είπες και μόνο σου "ο Ιωάννου". Ο γκουρού της χαζομάρας. Τέσπα, 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5.
emperor_strikes_back
κι ο ιωαννου οτι οποιος κερδισει θα παιξει με παναθηναικο ελεγε
SteelGandalf
QUOTE(emperor_strikes_back @ May 13 2018, 21:42 ) *
κι ο ιωαννου οτι οποιος κερδισει θα παιξει με παναθηναικο ελεγε


Αυτό ακριβώς.
ashton
το σκηνικο με Χαρρις και οπαδό του Αρη
pan24
Καλη επιτυχια κοουτς κανε μια καλη σεζον να σε δουμε και πιο ψηλα πιστευω το μπορεις
Συμπαθεια μου απο εποχες Απολλωνα και πολυ καλος ανθρωπος

(Βετουλας σχεδον σιγουρα στον Κολοσσο)
BILL79
QUOTE(pan24 @ Jun 20 2018, 13:08 ) *
Καλη επιτυχια κοουτς κανε μια καλη σεζον να σε δουμε και πιο ψηλα πιστευω το μπορεις
Συμπαθεια μου απο εποχες Απολλωνα και πολυ καλος ανθρωπος

(Βετουλας σχεδον σιγουρα στον Κολοσσο)

Στο Ρέθυμνο πάντως δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.
BILL79
Και επίσημα ο Βετούλας στον Κολοσσό

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Βετούλα.

Ο 44χρονος κόουτς ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2008/09 ως βοηθός του Αντρέα Ματσόν στον Άρη, ενώ από το 2010 μέχρι το 2015 ήταν πρώτος προπονητής στον πάγκο του Απόλλωνα Πάτρας. Τον Απρίλιο του 2016 ανέλαβε την ελβετική Μασάνο, για να επιστρέψει στην Πάτρα τον Ιούλιο του ίδιου έτους για λογαριασμό του Προμηθέα. Τον Ιανουάριο του 2017 ανέλαβε τον πάγκο του Ρεθύμνου, στον οποίο έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels καλωσορίζει τον Νίκο Βετούλα και του εύχεται να φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.