Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Β Εθνική
Blue1965White
Εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος και το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά. Εφτά ομάδες διεκδικούν τις 4 θέσεις που οδηγούν στην Α2, ενώ 3 ομάδες προσπαθούν να αποφύγουν την 11η θέση που θα οδηγήσει στη Γ' εθνική μαζί με τους καταδικασμένους Ίκαρους Σερρών, Παπάγου και Πανελευσινιακό.
Στην κορυφή η Δάφνη δείχνει να διαθέτει την ποιότητα και το υλικό να παραμείνει στην 4άδα και να ανέβει στην Α2. Από κει και πέρα Ολυμπιάδα Πατρών και Ρέθυμνο έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων. Το Ρέθυμνο έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα αλλά δείχνει σταθερό και εύκολα ή δύσκολα κερδίζει και εκτός έδρας. Το ICBS πάει σπρωκτό με νύχια και δόντια και διεκδικεί με αξιώσεις την 4η θέση. Σφήνα στην 4άδα θα προσπαθήσουν να μπουν Ιωνικός, Άλιμος και Μίλωνας. Ο Μίλωνας έχει δύσκολο πρόγραμμα και δε δείχνει και τόσο ικανός να τα καταφέρει. Ο Άλιμος έχει το καλύτερο πρόγραμμα από τους 7 και πολλές πιθανότητες παρ'όλο που υστερεί στις περισσότερες ισοβαθμίες. Ο Ιωνικός θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση του και να πάρει αρκετές εκτός έδρας νίκες αν θέλει να έχει ελπίδες.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 17 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΔΑΦΝΗ 31
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 30
ΡΕΘΥΜΝΟ 30
ICBS 29
ΙΩΝΙΚΟΣ 28
ΑΛΙΜΟΣ 28
ΜΙΛΩΝΑΣ 27
ΠΩΣΕΙΔΩΝΑΣ 26
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ 24
ΛΑΓΚΑΔΑΣ 24
ΣΙΑΤΙΣΤΑ 23
ΙΚΑΡΟΙ 20
ΠΑΠΑΓΟΥ 19
ΕΛΕΥΣΙΝΑ 18
apollonaras
Ρε κοιτρα που εφτασε η ολυμπιαδα........Καλά ε δεν είχα ιδέα....ΔΕν το περιμενα!!
Kabamaru
Makari na anevei to Rethymno, i Patra kai to ICBS. Kai makari na pesei o Ermis, alla ligo dyskolo.....


Poly kali analysi Blue. Thanks! 77.gif
Blue1965White
ΜΙΛΩΝΑΣ-ICBS 84-78

ΙΚΑΡΟΙ Σ.-ΙΩΝΙΚΟΣ Ν. 69-72

ΕΡΜΗΣ Λ.-ΔΑΦΝΗ 69-82

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π.-ΣΙΑΤΙΣΤΑ 56-47

ΑΓΟΡ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. 82-70

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Θ. 70-84

ΑΛΙΜΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ 82-66


Η βαθμολογία (σε 18 αγώνες):

Δάφνη 33,
ΑΓΟΡ 32,
Ολυμπιάδα Πατρών 32,
ICBS 30,
Ιωνικός Νίκαιας 30,
Aλιμος 30,
Μίλωνας 29,
Ποσειδώνας Καλαμάτας 27,
Θερμαϊκός 26,
Ερμής Λαγκαδά 25,
Σιάτιστα 24,
Ίκαροι Σερρών 21,
Παπάγου 20,
Πανελευσινιακός 19.

Η επόμενη αγωνιστική (6/3, 19η): ICBS-Ίκαροι Σερρών, Ιωνικός Νίκαιας-Ερμής Λαγκαδά, Δάφνη-Ολυμπιάδα Πατρών, Σιάτιστα-ΑΓΟΡ, Θερμαϊκός Θέρμης-Ποσειδώνας Καλαμάτας, Παπάγου-Μίλωνας, Πανελευσινιακός-Aλιμος.

Aπ'ότι φαίνεται θα γίνει σφαγή για την 4η προνομιούχο θέση, χωρίς να σημαίνει ότι Ρέθυμνο και Ολυμπιάδα πρέπει να νιώθουν σίγουροι. Στην ουρά ξεκαθαρίζει σιγά σιγά η κατάσταση. Ο Θερμαϊκός έχει καλή ομάδα και ξεφεύγει από την επικύνδινη ζώνη. Ο Λαγκαδάς μπορεί να έχει μόνο 1 βαθμό διαφορά από τα Σιάτιστα αλλά έχει και την ισοβαθμία, άρα τα Σιάτιστα μάλλον ακολουθούν τους άλλους τρεις.
Προσωπικά βέβαια πολύ θα ήθελα να κερδίσουν την άλλη βδομάδα το Ρέθυμνο.
Kabamaru
QUOTE (Blue1965White @ Feb 28 2005, 08:47 AM)
Λαγκαδάς μπορεί να έχει μόνο 1 βαθμό διαφορά από τα Σιάτιστα αλλά έχει και την ισοβαθμία, άρα τα Σιάτιστα μάλλον ακολουθούν τους άλλους τρεις.

Ftou! gdi.gif

Krima....

An yparhei mia omada pou antipatho afti einai o Ermis.


STIN PYRA!
shot.gif ERMIS
Blue1965White
ICBS-ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ 90-71

ΙΩΝΙΚΟΣ Ν.-ΕΡΜΗΣ Λ. 71-56

ΔΑΦΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Π. 73-67

ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΑΓΟΡ 81-94

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ Θ.-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Κ. 63-71

ΠΑΠΑΓΟΥ-ΜΙΛΩΝΑΣ 80-91

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ-ΑΛΙΜΟΣ 38-77


Η βαθμολογία (σε 19 αγώνες):

Δάφνη 35
ΑΓΟΡ 34
Ολυμπιάδα 33
ICBS 32
Ιωνικός 32
Αλιμος 32
Μίλωνας 31
Ποσειδώνας 29
Θερμαϊκός 27
Ερμής Λαγκαδά 26
Σιάτιστα 25
Ίκαροι Σερρών 22
Παπάγου 21
Πανελευσινιακός 20

Η επόμενη αγωνιστική (20/3, 20η): Ερμής-ICBS, Ολυμπιάδα Πατρών-Ιωνικός Νίκαιας, ΑΓΟΡ-Δάφνη, Ποσειδώνας Καλαμάτας-Σιάτιστα, Aλιμος-Θερμαϊκός Θέρμης, Ίκαροι Σερρών-Παπάγου, Μίλωνας-Πανελευσινιακός

* cabamaru γιατί σου είναι τόσο αντιπαθής ο Λαγκαδάς?
Πάντως αφού τους αντιπαθείς τόσο πολύ θα χαιρόσουν πολύ αν έβλεπες αυτά που έγιναν την Κυριακή στο Ιωνικός - Λαγκαδάς. (Δε μιλάω για το αγωνιστικό μέρος)
Περισσότερα δε μπορώ να πω γιατί θα πέσει λογοκρισία από τον dizzy rolleyes.gif
IraTmac
λέγε, λέγε!!
dizzy_fingers
45.gif


Με τέτοιους mod πως να περιμένω να πάμε μπροστά.... icon_bored.gif
Kabamaru
QUOTE (Blue1965White @ Mar 7 2005, 11:21 PM)
* cabamaru γιατί σου είναι τόσο αντιπαθής ο Λαγκαδάς?
Πάντως αφού τους αντιπαθείς τόσο πολύ θα χαιρόσουν πολύ αν έβλεπες αυτά που έγιναν την Κυριακή στο Ιωνικός - Λαγκαδάς. (Δε μιλάω για το αγωνιστικό μέρος)
Περισσότερα δε μπορώ να πω γιατί θα πέσει λογοκρισία από τον dizzy  rolleyes.gif

Dioti os allos Oberto, i Evans, miso tin proin omada stin opoia agonistika...

Vasika o Langadas os komopoli kai dimos mou einai antipathis, oi anthropoi tou Ermi einai psonares kai karagiozides kai epipleon ehontas zisei se ekeina ta meri ta sholika kai efivika mou hronia, eho tis heiroteres ton anamniseon. An kai molis 20-25 hiliometra apo to kentro tis Thessalonikis, i symberifora ton Langadioton fernei perisotero se amerikaniko "redneck", ontas thriskoliptoi, ratsistes, amorfotoi kai ageneis...
Blue1965White
Καταλαβαίνω τι εννοείς. Η δικιά μας εμπειρία από το παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν κάκιστη. Κανένας ίχνος φιλοξενίας, ενώ δύο παίκτες του Λαγκαδά κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης (Αμοιρίδης, Κοθράς) εντελώς αναίτια κτύπησαν δύο δικούς μας. Ο Αμοιρίδης ενώ ένας παίκτης μας έκανε διατατικές και ήταν ξαπλωμένος στο παρκέ τον κλώτσησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να του σκίσει το φρύδι και να κάνει ράμματα. Ο Ξουρίδας ήταν και αυτός απαράδεκτος. Έβριζε και απειλούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Απαράδεκτη συμπεριφορά για προπονητή.
Αυτός ήταν και ο λόγος για ότι τους συνέβη στο παιχνίδι του 2ου γύρου... Ο Αμοιρίδης και ο Κοθράς φυγαδεύτηκαν μετά από μιάμιση ώρα από την πίσω πόρτα, ενώ οι υπόλοιποι ακόμα μετράνε σφαλιάρες.
Την ίδια πάνω κάτω ατμόσφαιρα είχαμε συναντήσει και στα Σιάτιστα. Το κοινό και στα δύο αυτά παιχνίδια ήταν εντελώς άσχετο με το μπάσκετ. Διαμαρτυρόντουσταν ακόμα και όταν δεν υπήρχε υποψία φάσης και γενικά νομίζω ότι είχαν έρθει στο γήπεδο όχι για να δουν μπάσκετ αλλά επειδή ήταν το must γεγονός του χωριού. Αυτό που με τσαντίζει περισσότερο (χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα με την επαρχία) είναι ότι στις έδρες τους με την ανοχή της αστυνομίας που έτσι κιαλλιώς δεν υπάρχει και χωρίς κανέναν κίνδυνο κάνουν τα μύρια όσα και όταν παίζουν εκτός έδρας το παίζουν μυξοπαρθένες. Αν θέλεις να βασίζεσαι στην έδρα σου και να παίρνεις τα παιχνίδια με το τσαμπουκά της έδρας τότε πρέπει να περιμένεις ότι εκτός έδρας θα συναντάς ανάλογες ή και χειρότερες συμπεριφορές. Δε γίνεται εσύ να κανιβαλίζεις και να έχεις απαίτηση από τους άλλους να σου φέρονται κυριλέ.
harris
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ????κανενας δεν ενεφερε οτι το Ρεθυμνο , η Δαφνη , το ICBS και η Ολυμπιαδα ανεβηκαν στην Α2 .τι γινεται???γιατι τοση απαξιωση ρε παιδες???
Anxel
Όπως επίσης να αναφέρουμε οτι ο ΑΣΤ Τρίκαλα ανέβηκε στην Β Εθνική...Άντε λίγο ακόμα παλικάρια...Να πάμε στην Α2 και μετά μας περιμένουν τα σαλόνια της Α1... 41.gif
Basketomania
Sorry ρε Harris!Ξεχασαμε να σε ενημερωσουμε tongue.gif Εγω να πω πω για την Ολυμπιαδα που ξερω οτι ηταν αθλος η ανοδος της...Μπορει να εχει αρκετα καλους παικτες αλλα παιζουν τον περισσοτερο καιρο απληρωτοι γιατι απο πισω υπαρχει μια απραδεκτη διοικηση που τους εχει αφησει μονους τους...Οσο για του χρονου λογω διοικησης το τοπιο ειναι θολο και ο προπονητης της (Βουρνας) εχει αφησει ανοιχτο το ενδεχομενο να παραιτηθει...Αυτα προς το παρον...Αν μαθω κατι αλλο θα ειστε οι πρωτοι που θα το μαθετε icon_wave.gif
harris
Βρε ,εγω ξερω τι συμβαινει ,για τους υπολοιπους λεω.

Ο Βουρνας ειπε οτι δεν θα συνεχισει του χρονου ,καθως η ομαδα δεν εχει τηνοικονομικη σταθεροτητα που χρειαζεται για την Α2 και ειναι απαισιοδοξος για την επομενη χρονια .Παντως με το υπαρχον υλικο δεν εχει καμια τυχη .Ειναι αρκετα φτωχο και ειναι εκπληκτικο το οτι ανεβηκε .Αρα γινοταν σωστη δουλεια .Θα δειξει....

Ο Νικος Παυλου ,προπονητης της Δαφνης ,σε συνεντευξη του ,υποστηριξε οτι στοχος ειναι η ανοδος στην Α1 και αυτο θα κυνηγησει του χρονου.



peace.gif
harris
μεταγραφες...

Ο Ολυμπιακος Βολου πηρε Χρυσανθοπουλο , Τσιουτσιο , Ροδοστογλου και δοκιμαζει τον Κακκαλά...

Ο Αλιμος εκλεισε τον Χαλβατζη με 500 ευρο τον μηνα....εχει παιξει σε Σπορτιγκ ,Φαληρο και καπου στην Ροδο...ξεκινησε απο τον Ολυμπιακο...

αυτα για σημερα.....
Basketomania
Εφυγε ο Ροδοστογλου απ'τον Κεραυνο Αιγιου???Κριμα...Πολυ καλος παικτης παντως,μικρος και πολυ εξελιξιμος...
harris
παλιος παικτης του ΠΑΟ ....ελεγε ο Ζελικο οτι με αυτον ηθελε να παρει ενα ευρωπαικο....
Anxel
Όσο για τον ΑΣΤ Τρίκαλα οι διοικούντες αναμένεται να ξεκινήσουν σιγά σιγά τον σχεδιασμό της νέας ομάδας για το πρωτάθλημα αυτό...Χρειάζεται να υπάρξει προσπάθεια και να γίνει δουλειά για να μην γίνει το γνωστό...Να πέσουμε στη Γ και του χρόνου να ξανανέβουμε...Να μην καταντίσουμε ομάδα-ασανσέρ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.