Καζλάουσκας... reloaded

Μένει λιμάνι
Γιόνας και πάλι! Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Καζλάουσκας και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την εξέλιξη αυτή, αποδεικνύεται η πίστη που έχει η διοίκηση των ερυθρολεύκων στις δυνατότητες του Λιθουανού, ο οποίος γίνεται και με τη βούλα το αφεντικό του Ολυμπιακού σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Καζλάουσκας συναντήθηκε με τον Σωκρτάτη Κόκκαλη και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και συμφώνησαν για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Ο Λιθουανός πήρε το χρίσμα να αναμορφώσει τον Ολυμπιακό και να τον "χτίσει" σύμφωνα με τις δικές του προτιμήσεις και κινήσεις και κυρίως από την αρχή.

Η χρονιά που διανύουμε, φτάνει στο τέλος της και μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει κατάφερει μέχρι στιγμής κάτι το αξιόλογο, αλλά η ερυθρόλευκη ΚΑΕ βλέπει από τώρα προς το μέλλον, στηρίζοντας αν μη τι άλλο τον προπονητή που δε δίστασε στη μέση της χρονιάς να αναλάβει την ηλεκτρική τα τελευταία χρόνια, καρέκλα του Ολυμπιακού και παρά τις δύσκολες συνθήκες να παλέψει για οτιδήποτε καλό τη φετινή σεζόν.

Ανακοίνωση

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2005 – 2006 θα είναι ο κύριος Γιόνας Καζλάουσκας.
Οι κ.κ. Κόκκαλης και Αγγελόπουλος, σε συνάντηση που είχαν μαζί του συζήτησαν και συμφώνησαν ότι υπεύθυνος του αγωνιστικού σχεδιασμού θα είναι ο κ. Καζλάουσκας σε συνεργασία με τη διοίκηση.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

απο sportime.gr
μπραβο σωστη κινηση 41.gif bball.gif