Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ορλαντο-Βοστωνη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Manu7
Αυτή ναι ήταν δουλεμένη φάση 100%... 77.gif
vastravoud
Δε σας φάνηκε ο Γκόρτατ να μπαίνει πολύ πιο γρήγορα στη ρακέτα;
lamar
QUOTE(Manu7 @ May 17 2010, 02:07 ) *
Αυτή ναι ήταν δουλεμένη φάση 100%... 77.gif

Και καραμπινατη παραβαση 100%, καθως για να μπει παικτης μεσα απο το τριποντο οταν εκτελειται ελευθερη βολη η μπαλα πρεπει πρωτα να ακουμπησει σιδερο!!!
il postino
ο καλος ο παικτης και η καλη ομαδα φαινονται στις ασχημες τις βραδυες!

μπορει να εκαναν break oi Cs αλλα θεωρω το ορλαντο ως πρωτο φαβορι πλεον. πολυ κακοι οι ματζικ , αρκετα καλοι οι σελτικς και παρολαυατα πηγε να γινει ντερμπυ στο τελος.

δυσκολα θα επαναληφθει τοσο ασχημη εμφανιση απο το ορλαντο , οπου ο μονος διασωθεις ηταν ο καρτερ με τις μπουκες του! δυσκολα θα επαναληφθουν τοσα ασχημα σουτ (αν θυμαμαι καλα μετρησα 6 μακρινα σουτ ευστοχα) , δυσκολα θα ξαναπαρει τοσες προσπαθειες ο χαουαρντ οντας σε ασχημη βραδυα , δυσκολα ο λιους σε τοσο ασχημη επιθετικα βραδυα , δυσκολα ο παγκος του ορλαντο τοσο ανυπαρκτος (πλην ρεντικ) .

το μονο που ειδα σημερα και ηταν υπερ της βοστωνης ηταν η εμπειρια. μολις πηγαιναν οι ματζικ να μειωσουν καπως τη διαφορα , μια ο ενας μια ο αλλος τους εκοβαν τον αερα! εκει που αλλη ομαδα δηλαδη εκτος εδρας ισως εχανε τον ελεγχο , οι σελτικς εδειξαν πως ξερουν τον τροπο!!!! κατα τα αλλα , ολα πηγαν δεξια για τους σελτικς σημερα. ο μονος που δεν εκανε σπουδαιο παιχνιδι ειναι ο ροντο!
captain charisma
και τελικα οι σελτικς εκαναν το break στη σειρα..πολλοι οταν αρχιζαν τα πλειοφς τους ειχαν ξεγραμμενους λογο του κακου finish στη κανονικη σεζον..ημουν απ τους λιγους που πιστευα οτι κρατανε δυναμεις για τα πλειοφς που ειναι μια διαφορετικη ιστορια...

οσο για το ματς μου θυμισε τους περσινους καβς που πηγαν τρενο μεχρι τους τελικους ανατολης και εχασαν στο πρωτο ματς απ το ορλαντο μονο που σημερα ηταν το ορλαντο αυτο που εχασε... η απραξια των ματζικ εδω και μια βδομαδα επαιξε σημαντικο ρολο και παρουσιαστηκαν πολυ αστοχοι στο πρωτο μερος οπου ειχαν 0 στα 9 τριποντα..στο δευτερο ημιχρονο ενα ξεσπασμα του νελσον στην αρχη εφερε τη διαφορα στους 4π..αλλα οι σελτικς απαντουσαν ποτε με τον πιρς ποτε με τον αλεν και τον γουαλας..στη τελευταια περιοδο πηγαν να κλεψουν το ματς οι ματζικ αλλα δν τα καταφεραν..
ο χαουαρντ σημερα πολυ κακος επιθετικα(αμυντικα ηταν τερας για αλλη μια φορα) και ειχε προβλημα με τον περκινς τον ντειβις και τον γουαλας που ειναι μαστερ στο βρωμικο παιχνιδι και ο χαουαρντ δεν πρεπει να ανταποδωσει στις προκλησεις του ρασιντ, πιστευω οτι θα εχει προβλημα σε ολοκληρη τη σειρα με τους σελτικς οσον αφορα την επιθεση διοτι εχει περιορισμενο ρεπερτοριο κινησεων...
αλλος ενας σημαντικος παραγοντας ηταν ο λιουις ο οποιος ηταν πολυ κακος σημερα και δεν βοηθησε καθολου τους ματζικ επιθετικα, το ιδιο και ο πιετρους που ειχαν μαζι 1 στα 10 τριποντα(περσι με τους καβαλιερς εκαναν οργια και οι 2)
μονο ο νελσον και ο καρτερ προσπαθησαν να σωσουν τη κατασταση.

ελπιζω στο επομενο ματς να κερδισουν οι ματζικ αλλιως αντιο ζωη..
kostasvc15
QUOTE(vastravoud @ May 16 2010, 23:11 ) *
Δε σας φάνηκε ο Γκόρτατ να μπαίνει πολύ πιο γρήγορα στη ρακέτα;

Εσυ στο replay τον Γκορτατ εβλεπες; 24.gif

QUOTE(lamar @ May 16 2010, 23:12 ) *
Και καραμπινατη παραβαση 100%, καθως για να μπει παικτης μεσα απο το τριποντο οταν εκτελειται ελευθερη βολη η μπαλα πρεπει πρωτα να ακουμπησει σιδερο!!!

Ναι θυμαμαι και παρομοιο καρφωμα του Τζορνταν μετα απο χαμενη βολη,οπως και του Αιβερσον biggrin.gif

Ο Χαουαρντ οχι μονο δε βοηθαει αλλα παει και την ομαδα πισω με τα πολλα λαθη του και τα χαμενα σουτ του.
Μια βολη δε μπορουσε να χασει ο Αλλεν ρε γαμωτο;
duncan21
Δεν εκανε καλο στο Ορλαντο τελικα αυτο το 8-0 στους δυο πρωτους γυρους.Απεναντι στη Βοστωνη που παιζει ξυλο στην αμυνα τα βρηκε πολυ δυσκολα.Αθλιοι οι Χαουαρντ,Λιουις στην επιθεση δεν μπορεσαν σε καμια στιγμη του αγωνα να κανουν αισθητη την παρουσια τους.Αυτος ο Νελσον...Οταν το Ορλαντο τρεχει ειναι οτι πρεπει για pg,αποτελεσματικοτατος.Στο σετ παιχνιδι ασ' τα να πανε...Μπερδευει τους αλλους και τον ιδιο του τον εαυτο shot.gif .Παλευε μονος του ο Καρτερ σε ολη τη διαρκεια του αγωνα ενω ο Ρεντικ βοηθησε πολυ ωστε να γυρισει το ματς.

Οι Σελτικς απλα εχουν παικτες οι οποιοι ξερουν ανα πασα στη στιμη τι πρεπει να κανουν για να κερδισουν.Εχουν ως βασικη αρχη το εξης:defense,defense,defense.Απο εκει ξεκινουν ολα γι' αυτους.Στην επιθεση μπορει να μοιαζουν αργοι αλλα η ποιοτητα των Αλεν,Πιρς,Γκαρνετ,Ροντο και Ουαλας τους βοηθαει να βρισκουν παντα λυσεις.

Πιστευω οτι μονο ενας τροπος υπαρχει να επικρατησουν στη σειρα οι Ματζικ.Τρεξιμο στην επιθεση.Σε σετ παιχνιδι ειναι καπως μονοδιαστατοι.Ή η μπαλα μεσα στον Χαουαρντ οπου αντιμετωπιζεται ευκολα απο μια ομαδα με την πληθωρα καλων ψηλων οπως οι Σελτικς ή οποιος εχει τη μπαλα,το μπουμπουναει υπο οποιεσδηποτε συνθηκες και αν βρισκεται.

Υ.Γ:Σταν respect 77.gif
Leon_cp3
Εντάξει,χάθηκε η πρώτη μάχη,όχι ο πόλεμος. shot.gif
Δεν ήταν καλό παιχνίδι καθόλου επιθετικά από τους Μάτζικ αλλά μετά από τη σφαλιάρα λογικά πρέπει να συνέλθουν και να καταλάβουν ότι δε πρέπει να παίξουν στο τέμπο που θέλουν να επιβάλουν οι Κέλτες.Έχει πολύ δρόμο ακόμα η σειρά κατά την άποψη μου.
Και btw μη συγκρίνετε την κατάσταση με το περσινό Κλίβελαντ γιατί απλούστατα οι Μάτζικ έχουν περισσότερες λύσεις.
HLR CENATION
Tεραστια πρωπηκωτητα σε ενα ακομα μεγαλο ματς εβγαλε η Βοστωνη.Η σειρα εχει μελλον(εξακολουθω να πιστευω οτι στους τελικους θα δουμε Σελτικς) καθως δυσκολα θα δουμε τοσο τραγικο Χαουαρντ αλλα κ τοσο μετριο Γκαρνετ απο την αλλη..
Το ματς το πηγε εκει ακριβως που ηθελε ο Ριβερς.Οι Σελτικς χτυπησαν τους Ματζικ κυριως πανω στον Καρτερ με τον εκπληκτικο κ σημερα Πιρς -κερδισε κατα κρατος στην μεταξυ τους μονομαχια τον Καρτερ που οι περισσοτεροι ποντοι του δεν ηταν απεναντι στο Πιρς-ενω στοχευσαν κ στο να βγαζουν το ΧΑουαρντ απο τη ρακετα κ να κυνηγαει τα σουτ εξω.Αρκετα σουτ μαλιστα τα εφαγε κιολας.Ο Ροντο δεν εποιασε τα στανταρ του βιαστηκε πολυ σε ορισμενα σημεια να εκδηλωσει επιθεση κ στο τελευταιο διλεπτο που θα μπορουσε να πατησει φρενο κ να παιξει με το χρονομετρο δεν το εκανε με αποτελεσμα να δωσει ελπιδα στο Ορλαντο.Ο Μπαρνς θα πρεπει να βλεπει εφιαλτες με τον Αλεν σημερα στον υπνο του.Τον γλεντησε πραγματηκα στο ενας με ενα.Ο Γκαρνετ εσβησε τον Λιουις ενω στην επιθεση χωρις να ηταν καλος ειχε καποια μικρα διαστηματα στο β ημιχρονο που βοηθησε.Στα αρνητηκα του οτι δεν παταγε στο βαμμενο.Θηριο στην αμυνα ο Περκινς εσβησε τον Χαουαρντ.Μεγαλο παιχνιδι ο Ρασιντ με μεγαλα σουτ κ καταπληκτικη-κ αυτος-αμυνα πανω στο θηριο.Ενεργεια εδωσαν οι ντειβις κ Αλεν κυριως στην αμυνα.
Απο το Ορλαντο προσπαθησε στην επιθεση μονο ο Καρτερ που εφαγε ποντους στην αμυνα απο τον Πιρς,ο Λιουις τραγικως στην επιθεση εφαγε καποιους ποντους απο τουν Ουαλας.Στα θετικα του η καλη αμυνα στον γκαρνετ ακομα κ μεσα στο λοου ποστ.Ο νελσον ειχε καποια ξεσπασματα χωρις δειαρκια παντως.Ο Χαουαρντ τραγικως.Πιτρους-μπαρνς δεινοπαθησαν πισω κ δεν βοηθησαν μπροστα.Ο Ραντσικ τιποτα απολυτως.
Αν κ ειμαι βανγκαντικος σημερα κοιμηθηκε στο τελος κ αυτος.Με ποια λογικη πηρε τα μεγαλα σουτ στο τελος ο Λιουις???Εγκλημα.
Ενα αλλο συμπερασμα ειναι το ποσο λειπει απο αυτη την σειρα ο Τουρκογλου.Το ποιο σημαντικο γραναζι στη μηχανη τους εχασαν το καλοκαιρι οι Ματζικ...Ποιο σημαντικο κ απο την προσθηκη του Καρτερ...
traveller
Το επιθετικό ρεπερτόριο του Howard εξακολουθεί να είνα για γέλια. Στο τέλος οι Celtics είχαν πάρει τα πνευμονια στο χέρι. Εάν βρουν τρόπο να το αντιμετωπισουν αυτό το πρόβλημα, ιμηο έχουν τον πρώτο λόγο.
vastravoud
Νομίζω αν έπαιζε κανα 7λεπτο παραπάνω ο T. Allen θα κέρδιζαν λίγο ξεκούραση οι άλλοι τρεις της περιφέρειας
colonel gomelsky
Καταρχήν να πω ότι το τελικό σκορ αδικεί τους Σέλτικς. Πήραν μια παλικαρίσια νίκη!

Πολύ κακό παιχνίδι από το Ορλάντο, αλλά δεν μπορεί να αποδωθεί μόνο εκεί η νίκη των Κελτών. Γιατί αν αρχίσουμε τα υποθετικά σενάρια, θα αντιτάξει κάποιος -και λογικά-: ναι, αλλά αν ήταν και ο Γκαρνέτ καλύτερος;

Ο Πολ Πιρς έπαιξε σαν αρχηγός. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν οι πολλές διεισδύσεις του Ρ. Άλεν! Το έχει ακόμα ο άτιμος απ ότι φαίνεται. Από την άλλη μόνο ο Κάρτερ προσπαθούσε.

Ο Χάουναρντ πραγματικά αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν! Σε κάποια φάση εν μέσω αγώνα ο μεγάλος Σταν είπε την αλήθεια για τον παίχτη του: "ο Ντουάιτ παίζει μεν σκληρά, αλλά πρέπει να παίζει και με μυαλό". Όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια που λέμε και στο χωριό μου. Μόνο που τα πόδια τελικά δεν φτάνουν και ξεφτιλίστηκε από την fronline των Σέλτικς.

Όλα τα λεφτά η φάση που ο Κάρτερ χάνει επίτηδες τη δεύτερη βολή και παίρνει τη φάση ο Νέλσον. Μεστό παιχνίδι από Ρόντο. Χωρίς να βάλει 20 πόντους ήταν η ήρεμη δύναμη.

Αν ανέβει λίγο και ο Γκαρνέτ οι Μάτζικ δεν έχουν ελπίδα. Με αυτήν την εικόνα θα φαν 30 στο κεφάλι στο γκάρντεν.
T.W.Is.M.
Kι εγω μετα απ αυτο το παιχνιδι δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα στους Σελτικς πλεον. Εσπασαν την εδρα κανοντας το μπρεικ στο 1ο παιχνιδι που παντα ειναι πιο σημαντικο απο το 2ο. Η τελικη διαφορα ηταν μαλλον πλασματικη. Σε ολο το δευτερο ημιχρονο ειχαν μεγαλυτερη διαφορα οι Σελτικς και κερδισαν δικαια.
Εμενα προσωπικα δε με πειθει το επιχειρημα οτι δεν ξαναπαιζει ετσι ο Χαουαρντ ή ο Λιουις ή ο οποιοσδηποτε αλλος. Στους περσινους τελικους ειδαμε την αμυνα των Λεικερς να κλεινει το Χαουαρντ σε ολη τη σειρα. Ο Λιουις ειναι σε μετρια κατασταση ολη τη χρονια. Ο Νελσον ποτε δεν ηταν ο μεγαλος οργανωτης, ηταν καλος σκορερ για τη θεση του, δε νομιζω οτι θα γινει οργανωτης τωρα. Γενικα το Ορλαντο εχει στο ροστερ του 4 παιχτες που μπορουν ανα πασα στιγμη να σκοραρουν 20 ποντους. Για να μπορεσουν ομως να αποδωσουν χρειαζονται τη μπαλα και χρειαζονται να παιρνουν προσπαθειες. Στο αργο τεμπο που πανε να τους παγιδευσουν οι Σελτικς ομως αυτη η 4αδα δεν μπορει να βρει ρυθμο και ειναι λογικο καποιοι να μην μπορουν να πιασουν καλη αποδοση. Αν η σειρα παει ολη σε τετοιο ρυθμο, οι Σελτικς θα περασουν και καποιοι απ το Ορλαντο θα υποαποδιδουν και θα μενουμε με το ερωτημα "τι θα γινοταν αν ο Χαουαρντ/Λιουις/Καρτερ ηταν σε καλη μερα?".
colonel gomelsky
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 17 2010, 12:50 ) *
Kι εγω μετα απ αυτο το παιχνιδι δινω ενα ελαφρυ προβαδισμα στους Σελτικς πλεον. Εσπασαν την εδρα κανοντας το μπρεικ στο 1ο παιχνιδι που παντα ειναι πιο σημαντικο απο το 2ο. Η τελικη διαφορα ηταν μαλλον πλασματικη. Σε ολο το δευτερο ημιχρονο ειχαν μεγαλυτερη διαφορα οι Σελτικς και κερδισαν δικαια.
Εμενα προσωπικα δε με πειθει το επιχειρημα οτι δεν ξαναπαιζει ετσι ο Χαουαρντ ή ο Λιουις ή ο οποιοσδηποτε αλλος. Στους περσινους τελικους ειδαμε την αμυνα των Λεικερς να κλεινει το Χαουαρντ σε ολη τη σειρα. Ο Λιουις ειναι σε μετρια κατασταση ολη τη χρονια. Ο Νελσον ποτε δεν ηταν ο μεγαλος οργανωτης, ηταν καλος σκορερ για τη θεση του, δε νομιζω οτι θα γινει οργανωτης τωρα. Γενικα το Ορλαντο εχει στο ροστερ του 4 παιχτες που μπορουν ανα πασα στιγμη να σκοραρουν 20 ποντους. Για να μπορεσουν ομως να αποδωσουν χρειαζονται τη μπαλα και χρειαζονται να παιρνουν προσπαθειες. Στο αργο τεμπο που πανε να τους παγιδευσουν οι Σελτικς ομως αυτη η 4αδα δεν μπορει να βρει ρυθμο και ειναι λογικο καποιοι να μην μπορουν να πιασουν καλη αποδοση. Αν η σειρα παει ολη σε τετοιο ρυθμο, οι Σελτικς θα περασουν και καποιοι απ το Ορλαντο θα υποαποδιδουν και θα μενουμε με το ερωτημα "τι θα γινοταν αν ο Χαουαρντ/Λιουις/Καρτερ ηταν σε καλη μερα?".


Συμφωνώ σε όλα φίλε TWISM. Με υποθέσεις δουλειά δε γίνεται. Η εξαφάνιση του Χάουαρντ θα ήταν άδικο για τους Σέλτικς να πιστωθεί μόνο στη δική του ανικανότητα. Φάνηκε ότι υπήρχε συγκεκριμένο σχέδιο αντιμετώπισής του από τον Ρίβερς. Μάλιστα όταν μπήκε ο Γκόρτατ και το σχέδιο άλλαξε οι Μάτζικ απέδωσαν καλύτερα. Το ίδιο και με τον τζει τζει ρέντικ. Ίσως θα έπρεπε να τον χρησιμοποιήσει νωρίτερα ο Σταν καθώς ήταν θετικός και αυτός και ο άλλος ο κουρεμένος σαν καπουτσίνος (γουίλιαμςwink.gif.

Ξέχασα να αναφέρω την πολύ καλή απόδοση του Ρασίντ Ουάλας. Ήτανε παντού ο γερο-Ρασίντ!

ΥΓ. Ο Ρόμπινσον γιατί δεν χρησιμοποιείται καθόλου; Μάλωσε με τον Ντοκ;
T.W.Is.M.
QUOTE(colonel gomelsky @ May 17 2010, 13:32 ) *
!

ΥΓ. Ο Ρόμπινσον γιατί δεν χρησιμοποιείται καθόλου; Μάλωσε με τον Ντοκ;


Δε νομιζω οτι εχει τσακωθει αλλα ο Ντοκ κρινει οτι δε βοηθαει την ομαδα με τον τροπο που παιζει. Εδω τον ειχε αφησει εκτος για καποιο διαστημα ο Ντ'Αντονι, δε θα τον αφηνε ο Ντοκ Ριβερς στους Σελτικς?
Οσο για το Χαουαρντ, κι εγω πιστευω οτι ειναι αδικο για τους Σελτικς να μην αναγνωριστει η επιτυχημενη αντιμετωπιση που ειχε απο την αμυνα τους.
Στο δευτερο ματς μπορει να δουμε ενα αλλο Ορλαντο, που να κερδισει καθαρα το παιχνιδι. Οι Σελτικς παντως το ελαχιστο που ειχαν να κανουν το εκαναν, να παρουν δηλαδη μια νικη και να γυρισουν στη Βοστωνη τουλαχιστον ισοπαλοι. Ισως χρειαστει να ξανακερδισουν εκτος εδρας, αλλα πιστευει κανεις οτι δεν μπορουν να τα καταφερουν?

ΥΓ. Φυσικα και εχει πολυ δρομο ακομα η σειρα, το θετικο ειναι οτι υπαρχει συναγωνισμος και θα δουμε ενδιαφεροντες αγωνες. Ισως οχι και το καλυτερο θεαμα, αλλα θα δουμε πολλη ενταση και πολλες μαχες.
aegeansheed
QUOTE
ΥΓ. Ο Ρόμπινσον γιατί δεν χρησιμοποιείται καθόλου; Μάλωσε με τον Ντοκ;


Μήπως έχουν κόντρα? αααααααντε γεια!

gfpao13
Παιδια επειδη δε το βρισκω με τιποτα, μηπως ξερετε πως παει η σειρα στα παιχνιδια αν υποθεσουμε πως ειναι 7?
Δηλαδη:

1) BOS @ORL
2)....
..
..
..
duncan21
QUOTE (gfpao13 @ May 18 2010, 01:31 ) *
Παιδια επειδη δε το βρισκω με τιποτα, μηπως ξερετε πως παει η σειρα στα παιχνιδια αν υποθεσουμε πως ειναι 7?
Δηλαδη:

1) BOS @ORL
2)....
..
..
..

2)BOS@ORL
3)ORL@BOS
4)ORL@BOS
5)BOS@ORL
6)ORL@BOS
7)BOS@ORL
morrison
QUOTE(gfpao13 @ May 18 2010, 01:31 ) *
Παιδια επειδη δε το βρισκω με τιποτα, μηπως ξερετε πως παει η σειρα στα παιχνιδια αν υποθεσουμε πως ειναι 7?

2-2-1-1-1 φιλε...Δηλαδη 2 πρωτα στο Ορλαντο,2 επομενα στη Βοστονη κτλ...
υγ:με προλαβε ο duncan21
gfpao13
QUOTE(duncan21 @ May 18 2010, 01:37 ) *
2)BOS@ORL
3)ORL@BOS
4)ORL@BOS
5)BOS@ORL
6)ORL@BOS
7)BOS@ORL



QUOTE(john morisson @ May 18 2010, 01:38 ) *
2-2-1-1-1 φιλε...Δηλαδη 2 πρωτα στο Ορλαντο,2 επομενα στη Βοστονη κτλ...
υγ:με προλαβε ο duncan21



THANKS A LOT!!!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(duncan21 @ May 18 2010, 01:37 ) *
2)BOS@ORL
3)ORL@BOS
4)ORL@BOS
5)BOS@ORL
6)ORL@BOS
7)BOS@ORL


Ξεχασες τα "if necessary" tongue.gif
Eκτος κι αν ξερεις οτι θα παει στα 7 ματς. Αν ειναι ετσι, πες το μου να το παιξω στο στοιχημα! smiley.gif


QUOTE(john morisson @ May 18 2010, 01:38 ) *
2-2-1-1-1 φιλε...Δηλαδη 2 πρωτα στο Ορλαντο,2 επομενα στη Βοστονη κτλ...
υγ:με προλαβε ο duncan21


Προκειται για συστημα που ευνοει λιγοτερο τον "ισχυρο" σε σχεση με το 2-3-2 των τελικων. Ο λογος ειναι οτι ειναι πιο ευκολο για την ομαδα που δεν εχει την εδρα να παρει τα 3 ματς στην εδρα της. Να πω μονο οτι στους τελικους απο το 1985 που εφαρμοζεται το 2-3-2 μονο 2 ομαδες σε 25 χρονια εχουν κερδισει τα 3 μεσαια ματς στην εδρα τους(κι αλλες 3 τα εχουν κερδισει παιζοντας εκτος) και αλλη 1 ομαδα κερδισε τα 2 μοναδικα παιχνιδια που επαιξε στην εδρα της ενω δεν ειχε πλεονεκτημα εδρας(δεν εγινε 3ο παιχνιδι γιατι δε χρειαστηκε-εκανε σουιπ). Η διαφορα ειναι εμφανης, αν παρεις τα 3 ματς στην εδρα σου χρειαζεσαι μονο 1 μπρεικ για να κερδισεις τη σειρα, αν δεν κανεις το 3/3 εντος, θελεις τουλαχιστον 2 νικες εκτος εδρας.
morrison
Τωρα που επιασες τα συστηματα θυμαμαι το παλιο στην Ευρωλιγκα με το πρωτο ματς Πεμπτη στην εδρα αυτου που εχει μειονεκτημα και δυο κολητα,Τριτη-Πεμπτη,στην εδρα αυτου με το πλεονεκτημα...Επισης ηταν υπερ του αδυνατου που παιρνοντας το πρωτο ματς ειχε δυο ευκαιριες μεσα σε τρεις μερες στην εδρα του αντιπαλου...
gfpao13
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 18 2010, 01:56 ) *
Ξεχασες τα "if necessary" tongue.gif
Eκτος κι αν ξερεις οτι θα παει στα 7 ματς. Αν ειναι ετσι, πες το μου να το παιξω στο στοιχημα! smiley.gif




Προκειται για συστημα που ευνοει λιγοτερο τον "ισχυρο" σε σχεση με το 2-3-2 των τελικων. Ο λογος ειναι οτι ειναι πιο ευκολο για την ομαδα που δεν εχει την εδρα να παρει τα 3 ματς στην εδρα της. Να πω μονο οτι στους τελικους απο το 1985 που εφαρμοζεται το 2-3-2 μονο 2 ομαδες σε 25 χρονια εχουν κερδισει τα 3 μεσαια ματς στην εδρα τους(κι αλλες 3 τα εχουν κερδισει παιζοντας εκτος) και αλλη 1 ομαδα κερδισε τα 2 μοναδικα παιχνιδια που επαιξε στην εδρα της ενω δεν ειχε πλεονεκτημα εδρας(δεν εγινε 3ο παιχνιδι γιατι δε χρειαστηκε-εκανε σουιπ). Η διαφορα ειναι εμφανης, αν παρεις τα 3 ματς στην εδρα σου χρειαζεσαι μονο 1 μπρεικ για να κερδισεις τη σειρα, αν δεν κανεις το 3/3 εντος, θελεις τουλαχιστον 2 νικες εκτος εδρας.


Το τονισα παραπανω...αν υποθεσουμε ειπα...!!!
Αφου 4-2 θα ληξει και θα γινει "πρασινο" το δαχτυλιδι στο τελος...!!!
tongue.gif
(Καλοπροαιρετα παντα...)
T.W.Is.M.
QUOTE(john morisson @ May 18 2010, 02:05 ) *
Τωρα που επιασες τα συστηματα θυμαμαι το παλιο στην Ευρωλιγκα με το πρωτο ματς Πεμπτη στην εδρα αυτου που εχει μειονεκτημα και δυο κολητα,Τριτη-Πεμπτη,στην εδρα αυτου με το πλεονεκτημα...Επισης ηταν υπερ του αδυνατου που παιρνοντας το πρωτο ματς ειχε δυο ευκαιριες μεσα σε τρεις μερες στην εδρα του αντιπαλου...


Και μετα αντικατασταθηκε απο το πρωτο ματς Πεμπτη στην εδρα του ισχυρου, Τριτη στην εδρα του αδυνατου και αν χρειαστει τριτο ματς Πεμπτη πισω στην εδρα του ισχυρου με τις ομαδες να ταξιδευουν με το ιδιο αεροπλανο!

QUOTE(gfpao13 @ May 18 2010, 02:10 ) *
Το τονισα παραπανω...αν υποθεσουμε ειπα...!!!
Αφου 4-2 θα ληξει και θα γινει "πρασινο" το δαχτυλιδι στο τελος...!!!
tongue.gif
(Καλοπροαιρετα παντα...)


Πρασινο θα γινει μετα απο μερικα χρονια οταν θα εχει μουχλιασει στα δαχτυλα του Κομπι και του Φισερ που θα βαλει το νικητηριο σουτ στον τελευταιο τελικο!
(Εννοειται καλοπροαιρετα... tongue.gif )
Παντως οι Σελτικς δειχνουν πολυ καλη εικονα, ανταξια ομαδας που θελει πρωταθλημα.

Ας πεσω για λιγο υπνο γιατι εχουμε και αγωνα στις 4, μην το παρω σερι απο τωρα ως τις 7... wink.gif
Air Kef
30 ώρες μετά, νομίζω ότι ο Σταν είναι αρκετά καλός coach και θα την βρει την άκρη, θεωρώ ότι πρέπει να περιορίσει αρκετά τα λεπτά του Νέλσον, ο οποίος πρέπει να είναι από τους πιο κακούς play maker που έχω στην ζωή μου σε τέτοιο επίπεδο, κρατάει τρομερά πολύ την μπάλα, κακές επιλογές και δεν είναι για βασικό point σε τέτοια ομάδα, θα μπορούσε να έχει άλλον ρόλο, να μπαίνει για κάποια λεπτά όταν έχει κολλήσει η ομάδα του και να κάνει το ματς ροντέο, όχι να έχει την μπάλα και τα κλειδιά της ομάδας, όχι σε τελικούς περιφέρειας δλδ.

Φάνηκε πόσο βοηθάει να έχει δίπλα του έναν εγκεφαλικό παίκτη που κάνει σωστές επιλογές όπως ο JJ, απορώ γιατί δεν τον χρησιμοποιεί περισσότερο ο Σταν, το παλικάρι τα στάζει από όπου πρέπει όποτε πρέπει, έχει καρύδια και είναι παίκτης ομάδας.

Η Βοστώνη έπαιξε καταπληκτική άμυνα, έχουν διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι του Χάουαρντ, ο οποίος όμως θεωρώ οτι με την σειρά του θα εμφανιστεί βελτιωμένος και πιο διαβασμένος στα επόμενα ματς.
kostasvc15
Δε βλεπω το overtime player στο nba.com,αυτο με τις 4 καμερες και ανησυχω...
Phil Laak
Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας στείλει ένα link για το παιχνίδι!Ευχαριστώ!
NBAholic
Το μοτίβο του αγώνα είναι αρκετά σταθερό: Οι Σέλτικς διαρκώς μπροστά, συνεχώς με μονοψήφια διαφορά. Κάθε φορά που το Ορλάντο πλησιάζει και ετοιμάζεται να προσπεράσει, αρχίζει να πατά αλλού γι'αλλού (με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους Κάρτερ-Νέλσον) και ξανά στους πρόποδες η πέτρα του Σίσυφου.
Ο Χάουαρντ, αν και δραστήριος επιθετικά, σήμερα υπολείπεται στο υπόλοιπο κομμάτι του παιχνιδιού.
spysta
Συμπαθητικο παιχνιδι μεχρι στιγμης .. οι Ορλαντο φαινεται να γυρνανε το ματς αλλα .. οταν η Σελτικς ειναι μια ΤΟΣΟ καλοδουλεμενη μηχανη που συνδιαζει νιατα (Ροντο) με εμπειρια (Πιρς,Αλεν,Κεβιν,Ρασιντ) τοτε δυσκολα θα την κερδισεις με ατομικες προσπαθειες απο Καρτερ,τουβλιες απο Χαουαρντ και ανυπαρκτους Λιουις Νελσον.

Οι Σελτικς ΠΡΕΠΕΙ να προκριθουν γιατι ειναι καλυτερη ομαδα .. και λογικα ετσι θα γινει

##Αυτος ο Ροντο πραγματικα κανει ΤΡΟΜΕΡΑ πραγματα φετος ..απλα να αποκτησει ενα συμπαθητικο σουτακι χρειαζεται.ΤΡΟΜΕΡΗ ενεργεια ο τυπος
kostasvc15
Το χαρισε ο Καρτερ το παιχνιδι με δυο χαμενες βολες...εβαλε δυο κρισημα καλαθια και εδωσε το προβαδισμα στους Ματζικ αλλα σε γενικες γραμμες ηταν κακος..Μονο ο Χαουαρντ επαιξε σημερα..Νελσον,Λιουις τιποτα.

Απο την αλλη Πιρς και Ροντο σε πολυ καλη μερα.Αξιζει να περασει η Βοστωνη,καλυτερη ομαδα αλλα πιστευω πως θα σπασει και η δικια τους εδρα μια φορα..
GMlls


ο κάρτερ έχασε τις βολές και έκρινε το παιχνίδι όσο και το ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον πίρς.
panagiotisTheDream
Μπράβο στην ομάδα για το δεύτερο break.
Έχει μέταλλο η ομάς και της αξίζει να περάσει. Μένει να δούμε αν θα το κάνει με εμφατικό τρόπο τελειώνοντας τη σειρά στο Garden, που πιστεύω πως δύσκολα θα γίνει.

Ο Lewis (που πολλοί αναφέρετε) εδώ που τα λέμε δεν έχει και πολλά περιθώρια με τον Garnett πάνω του...

Τεσπα, συγκεντρωμένοι για να μη γκρεμίσουμε ό,τι χτίσαμε σ'αυτά τα playoffs που η ομάδα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και χαρακτήρα. Μετά στο χαλαρό...έρχονται οι πελάτες.... rolleyes.gif smiley.gif
captain charisma
και τελικα οι σελτικς καναν το 2-0 και εχουν το πρωτο λογο για προκριση στους τελικους του νβα...οπως ειπαν τα παιδια και πανω το ματς κριθηκε απ τις χαμενες βολες του καρτερ..και το φαουλ του ρεντικ στο πιρς δεν νομιζω να ηταν..ο χαουαρντ ηταν βελτιωμενος επιθετικα σε σχεση με το προηγουμενο παιχνιδι..αλλα το προβλημα των ματζικ ειναι οτι δεν παιρνουν ποντους απο τον λιουις που ειναι αγνωριστος σε 2 παιχνιδια με 6 και 5π και δεν θυμιζει σε καμια περιπτωση τον περσινο..αν δεν συνελθει ο λιουις δυσκολα τα πραγματα για το ορλαντο
lamar
QUOTE(panagiotisTheDream @ May 19 2010, 11:36 ) *
χαρακτήρα. Μετά στο χαλαρό...έρχονται οι πελάτες.... rolleyes.gif smiley.gif


Ετσι, κανε δηλωσεις!!!! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
gfpao13
Ειμαι ο μοναδικος που πιστευει πως αυτη η σειρα, συμφωνα παντα με την εικονα των 2 πρωτων παιχνιδιων, "φωναζει" πως παει για sweep???

smiley.gif


Προσωπικο Μ-Π-Ρ-Α-Β-Ο στον Doc Rivers.....
ΜΕΓΑΛΟΣ μαγκας ο τυπος....
41.gif 41.gif 77.gif 77.gif
AZ1980
Πάντως φαίνεται πως ακόμα και στο ΝΒΑ η σοβαρότητα, η οργάνωση και η σωστή ομαδική λειτουργία είναι που φέρνουν τις νίκες στα πλέι οφς, όπου άλλωστε κρίνονται όλα. Δυστυχώς έχουν περιοριστεί πάρα πολύ αριθμητικά οι σοβαρές ομάδες σε αυτό το πρωτάθλημα του άπειρου ατομικού ταλέντου.

Αργά ή γρήγορα δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο τσίρκο να παίρνει τίτλο, ελλείψει μπασκετικά σοβαρού αντιπάλου.

Όχι πάντως φέτος, μιας και οι δυο "αιώνιοι" είναι ομαδάρες και θα δούμε φοβερούς τελικούς.



bball.gif
a bullet for your head
Νομιζω οτι το προπονητικο σταφ των Σελτικς εχει κανει φοβερη δουλεια ως τωρα...
Διοτι εχουν ''αναγκασει'' τους Ματζικ να σουταρουν λιγοτερο...
Ανεξαρτητα αν οι Ματζικ διαθετουν τον κορυφαιο C στη λιγκα,ειναι ομαδα που σουταρει & μαλιστα αρκετα..& στα 2 ματς,εχουν επιχειρησει μολις 22 & 18 τριποντα αντιστοιχα.
Η αμυνα των Σελτικς δεν τους εχει επιτρεψει να αξιοποιησουν ουτε το ανοιχτο γηπεδο,ουτε τις ενδιαμεσες επιθεσεις,με αποτελεσμα να εχει εγκλωβισει τους Ματζικ στον δικο τους ρυθμο..
Πολυ σωστα εχουν εντοπισει,οτι βραχυκυκλωνοντας τους Νελσον & Λιουις,θα δημιουργησουν πολυ μεγαλο προβλημα στην επιθετικη αναπτυξη-λειτουργια των Ματζικ & δεν θα τους επιτρεψουν να βρουν τον επιθυμητο τους ρυθμο.

Δεν ξερω τι θα κατσει να σκαρφιστει ο Σταν...
Δυστυχως γι'αυτον,λειπει ο παικτης που θα συνεισεφερε & στη δημιουργια & στην εκτελεση,δημιουργωντας συνεχως μις-ματς στην αντιπαλη αμυνα..(το ονομα του ειναι Χεντο..)..
Εαν επιχειρησει να εχει ταυτοχρονα στο παρκε τους Νελσον-Ουιλλιαμς,θα εχει προβλημα στα αμυντικα ματσαρισματα....εκτος & αν το γυρισει σε ζωνη...
Επισης θα πρεπει να δωσει ευκαιριες & στους Αντερσον-Μπας,μηπως & διαφοροποιηθουν καποιοι επιθετικοι αυτοματισμοι,διοτι η αμυνα των Σελτικς εχει σκιαγραφησει τελεια τον Λιουις..
T.W.Is.M.
QUOTE(a bullet for your head @ May 19 2010, 18:57 ) *
Νομιζω οτι το προπονητικο σταφ των Σελτικς εχει κανει φοβερη δουλεια ως τωρα...
Διοτι εχουν ''αναγκασει'' τους Ματζικ να σουταρουν λιγοτερο...
Ανεξαρτητα αν οι Ματζικ διαθετουν τον κορυφαιο C στη λιγκα,ειναι ομαδα που σουταρει & μαλιστα αρκετα..& στα 2 ματς,εχουν επιχειρησει μολις 22 & 18 τριποντα αντιστοιχα.
Η αμυνα των Σελτικς δεν τους εχει επιτρεψει να αξιοποιησουν ουτε το ανοιχτο γηπεδο,ουτε τις ενδιαμεσες επιθεσεις,με αποτελεσμα να εχει εγκλωβισει τους Ματζικ στον δικο τους ρυθμο..
Πολυ σωστα εχουν εντοπισει,οτι βραχυκυκλωνοντας τους Νελσον & Λιουις,θα δημιουργησουν πολυ μεγαλο προβλημα στην επιθετικη αναπτυξη-λειτουργια των Ματζικ & δεν θα τους επιτρεψουν να βρουν τον επιθυμητο τους ρυθμο.

Δεν ξερω τι θα κατσει να σκαρφιστει ο Σταν...
Δυστυχως γι'αυτον,λειπει ο παικτης που θα συνεισεφερε & στη δημιουργια & στην εκτελεση,δημιουργωντας συνεχως μις-ματς στην αντιπαλη αμυνα..(το ονομα του ειναι Χεντο..)..
Εαν επιχειρησει να εχει ταυτοχρονα στο παρκε τους Νελσον-Ουιλλιαμς,θα εχει προβλημα στα αμυντικα ματσαρισματα....εκτος & αν το γυρισει σε ζωνη...
Επισης θα πρεπει να δωσει ευκαιριες & στους Αντερσον-Μπας,μηπως & διαφοροποιηθουν καποιοι επιθετικοι αυτοματισμοι,διοτι η αμυνα των Σελτικς εχει σκιαγραφησει τελεια τον Λιουις..


Για να πω κι εγω την κακια μου ομως, τον ειδαμε κι αυτον πως τα καταφερε στο Τοροντο. Εκτος πλει οφ εμεινε. tongue.gif
a bullet for your head
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 19 2010, 20:02 ) *
Για να πω κι εγω την κακια μου ομως, τον ειδαμε κι αυτον πως τα καταφερε στο Τοροντο. Εκτος πλει οφ εμεινε. tongue.gif

Aλλος ο ρολος που ειχε στους Ματζικ,ειδικα στα περσινα πλει-οφς ελλειψει & του Νελσον & αλλος ο ρολος που του ανεθεσε ο Τριανο..
Νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτο,οτι ο Σταν αξιοποιησε τον Τουρκο στο επακρο..
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ May 19 2010, 20:08 ) *
Νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτο,οτι ο Σταν αξιοποιησε τον Τουρκο στο επακρο..

Εδω δεν μιλαμε για αξιοποιηση στο επακρο.Μιλαμε οτι του εστιψε και τα κουκουτσια!
Ηθελα να ηξερα,δεν μετανιωσε ο Τουρκος που δεν καθησε στο Ορλαντο αραγε;
(αν και μοιαζει για λιγο φραγκοφονιας ειναι αληθεια tongue.gif )
T.W.Is.M.
QUOTE(a bullet for your head @ May 19 2010, 20:08 ) *
Aλλος ο ρολος που ειχε στους Ματζικ,ειδικα στα περσινα πλει-οφς ελλειψει & του Νελσον & αλλος ο ρολος που του ανεθεσε ο Τριανο..
Νομιζω οτι ειναι κοινως αποδεκτο,οτι ο Σταν αξιοποιησε τον Τουρκο στο επακρο..



QUOTE(john morisson @ May 19 2010, 20:32 ) *
Εδω δεν μιλαμε για αξιοποιηση στο επακρο.Μιλαμε οτι του εστιψε και τα κουκουτσια!
Ηθελα να ηξερα,δεν μετανιωσε ο Τουρκος που δεν καθησε στο Ορλαντο αραγε;
(αν και μοιαζει για λιγο φραγκοφονιας ειναι αληθεια tongue.gif )


Σωστα τα λετε και οι δυο. Ηταν αλλος Τουρκογλου στο Ορλαντο και αλλος(φανταζομαι γιατι ζητημα αν ειδα 1 φορα τους Ραπτορς φετος) στο Τοροντο. Νομιζω οτι δεν ταιριαξε ο Χεντο-Φρεντο. Ειναι καλυτερος παιχτης απ οτι εδειξε φετος(απο στατιστικης πλευρας παρακολουθησα πολυ το τελευταιο κομματι της σεζον του λογω fantasy), αλλα στο Ορλαντο πιστευω οτι ξεπερασε το ταβανι του.
Φραγκοφονιας πρεπει να ειναι, γιατι εκανε πισω στην προσφορα του Πορτλαντ για να παει στο Τοροντο για $800,000 για 5 χρονια αν θυμαμαι καλα! Αναρωτιεμαι αν το εχει μετανιωσει καθολου. Γιατι με τοσους τραυματισμους που ειχε το Πορτλαντ, θα του δινοταν η ευκαιρια να κανει μεγαλα παιχνιδια, να ανεβασει το ονομα του αντι να το ριξει οπως και συνεβη και ισως να περνουσαν και γυρο στα πλει οφ οι Μπλειζερς...
red pyramid88
QUOTE(T.W.Is.M. @ May 19 2010, 21:22 ) *
Φραγκοφονιας πρεπει να ειναι, γιατι εκανε πισω στην προσφορα του Πορτλαντ για να παει στο Τοροντο για $800,000 για 5 χρονια αν θυμαμαι καλα!


Καλά, μην το γράφεις σαν μην είναι τίποτα tongue.gif

Άλλοι θα σκοτώναν για αυτά τα χρήματα. Αν το θέλεις αλλιώς, για κάποιον που δεν ξέρει αν θα χτυπήσει αύριο ή όχι, δεν είναι κάτι τόσο εύκολο να αρνηθεί μία ακόμη καλύτερη πρόταση οικονομικά wink.gif

Όπως και να έχει, τον πρώτο αγώνα παρακολούθησα, αλλά δεν ξετρελάθηκα. Η Βοστώνη ούτε γκάζι πάτησε ούτε το προσπάθησε ιδιαίτερα, και όμως κέρδισε σχετικά άνετα. Λυπάμαι περισσότερο για τον Howard που φέτος περίμενε την υπέρβαση και για τον Carter που πιστεύω πάει να χάσει σπουδαία ευκαιρεία για τη καριέρα του.
T.W.Is.M.
QUOTE(red pyramid88 @ May 19 2010, 21:30 ) *
Καλά, μην το γράφεις σαν μην είναι τίποτα tongue.gif

Άλλοι θα σκοτώναν για αυτά τα χρήματα. Αν το θέλεις αλλιώς, για κάποιον που δεν ξέρει αν θα χτυπήσει αύριο ή όχι, δεν είναι κάτι τόσο εύκολο να αρνηθεί μία ακόμη καλύτερη πρόταση οικονομικά wink.gif


Eχεις δικιο, δεν το εγραψα σωστα. Διαλεξε το Τοροντο με τη λιγοτερο καλη προοπτικη της καριερας του(πραγμα που φανηκε και στην πραξη φετος) απο το Πορτλαντ για μια διαφορα της ταξης του 8%. Και απο ενα συμβολαιο που τον εξασφαλιζει ουσιαστικα για το υπολοιπο της ζωης του. Δεν επροκειτο για $800,000 ετησιως αλλα σε 5 χρονια. Αφου λοιπον αποτιμησε τη φετινη συμμετοχη στα πλει οφ και τη δυνατοτητα διακρισης(ατομικη και ομαδικη) σε $160,000, εγω τι αλλο να πω...
kostasvc15
QUOTE(GMlls @ May 19 2010, 07:53 ) *
όσο και το ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον πίρς.

Σε ολο τον αγωνα τετοια φαουλ επαιρναν,πολυ θεατριλικι,ειδικα απο ψηλους.Σιγουρα δε φταει αυτο για την κακη εμφανιση των Ματζικ αλλα οσο και να εχει Χαουαρντ και Καρτερ (25 λεπτα μονο αγωνιστηκε) περασαν αρκετα λεπτα στο παγκο την ωρα που τους χρειαστηκαν οι Ματζικ..

Πραγματικα σταματηστε αυτη τη βλακεια με το Τουρκο..Οι Σελτικς φετος εχουν σταματησει Ουειντ,Λεμπρον,Χαουαρντ,Καρτερ,Νελσον και τις ομαδες τους,τι θα εκανε ο Τουρκογλου;

Αν ειχε φυγει ο Λιους και εμενε ο Τουρκος και επεζε το ιδιο χαλια,ολοι θα λεγατε οτι λειπει ο Λιους..Δειτε πρωτα ενα παιχνιδι να καταλαβετε πως παιζει η Βοστωνη και τι παιχνιδι κανει ο Ροντο και μετα θα μιληστε..
HLR CENATION
ΕΧωντας δει το πρωτο παιχνιδι της σειρας ειμαι σιγουρος οτι ο Τουρκος θα αναιβαζε ενα επιπεδο πανω τους Ορλαντο.Αυτο γιατι αν επαιζε στο 3 θα ειχαν οι Σελτικς ακομα ενα μπελα να αντιμετωπισουν στην αμυνα κ δεν θα κλεινε συνεχως χαμηλα ο παικτης που μαρκαρει τον Μπαρνς η των Πιετρους....Στην επιθεση θα δημιουργουσε προβληματα στον Πιρς ποσταρωντας τον συνεχεια κατι που δεν εχει την δυνατοτητα να κανει κανεις απο τους περιφεριακους των Ματζικ τη δεδομενη στιγμη...
Eπισης θα ανοιγε χωρο κ στον Καρτερ κυριως επειδη ο Πιρς θα ηταν συνεχεια πανω του αρα δεν θα πηγαινε καθολου στον Καρτερ που θα αντιμετωπιζε συνεχως τους δυο Αλεν.Καλοι αμυντικοι σιγουρα κ αυτοι αλλα οχι σαν τον Πιρς...
il postino
ημουν απο αυτους που ειχαν υπερθεματισει για τον χεντο και την προσφορα του στο ορλαντο σε σχεση με αυτα που θα εδινε η μεταγραφη του καρτερ. επι 3 ημερες , τον περασμενο αυγουστο αν θυμαμαι καλα , ειχα γινει γραφικος τονιζοντας το ποσο περισσοτερο ταιριαζε στην ομαδα της φλοριδα ο τουρκος (σε σχεση με τον καρτερ που δεν ειχε συνηθισει σε τετοιο επιπεδο) καταληγοντας βεβαια και στο συμπερασμα οτι δεν περιμενα να κανει και πολλα στο τοροντο.

παρολαυτα , με τις υποθεσεις δε γινεται δουλεια. το ορλαντο ειναι μια παρα πολυ καλη ομαδα , ο καρτερ βοηθησε και βοηθαει και ειναι σε θεση να προσφερει ακομα περισσοτερα αλλα εδω εχουμε μια διαφορετικη , σε σχεση με περυσι , κατασταση.

απο τη μια εχουμε μια ομαδα πληρης , αθλητικη , ποιοτικοτατη , με σταρ (χωρις δαχτυλιδια βεβαια) , με την εμπειρια των περσινων Play offs και με εναν ικανονατατο κοουτς και απο την αλλη μια ομαδα πρωταθλητρια , με παικτες τοπ και σε ικανοτητες και σε εμπειριες , επισης πληρης με μοναδικο μειονεκτημα το μεσο ορο ηλικιας.

πριν τη σειρα και απο την αρχη της ποστ σιζον εκανα λογο για "σταση ορλαντο" και ακομα το πιστευω παρα το 2-0 (ισως και για λογους εγωισμου να στηριξω την επιλογη μου) αλλα εδω εχουμε να κανουμε με τον εξης παραγοντα. περυσι οι ματζικ ηταν απλα μια καλη ομαδα που κανεις δεν περιμενε να αποκλεισουν βοστωνη-κλιβελαντ , ηταν αουτσαιντερ , ενω φετος ηταν φαβορι και αυτο τους λυγισε. εν αντιθεσει με τους σελτικς που εχουν την εμπειρια να παιξουν τετοια ζορικα ματς , οι ματζικ φαινεται οτι δεν αντεχουν ακομα να κουβαλανε τετοιο βαρος. δεν εξηγειται αλλιως που σε κανενα απο τα 2 πρωτα ματς μεσα στο ορλαντο οι ματζικ δεν εκαναν το παιχνιδι τους , αυτο δηλαδη που κανουν ολη τη χρονια και κατι τετοιο μονο απο υπερβολικο αγχος και τρεμουλο γινεται.

εκει που πονταρω εγω ειναι οτι οι ματζικ θεωρουνται τελειωμενοι και ολοι θεωρουν τη βοστωνη ηδη στα τελικα. ισως το γεγονος οτι εγιναν αουτσαιντερ να ειναι αυτο που χρειαζονται οι ματζικ για να παρουν μπροστα και να αρχισουν να αποδιδουν συμφωνα με τις δυνατοτητες τους.
saou
Μεγάλο μέρος της ιστορίας αυτής της σειράς το εξέφρασε με τη δήλωσή του ο Βαν Γκάντι μετά το πρώτο ματς. Μέσες άκρες είπε ότι πέρυσι οι Σέλτικς είχαν ελλείψεις και ήταν πολύ πιο εύκολο να τους περιορίσεις. Φέτος με το Γκαρνέτ πίσω στις επάλξεις και ενάντια στις προβλέψεις σε αρκετά καλή κατάσταση, τη βελτίωση του Ρόντο, ακόμα και την ξαφνική ανάκαμψη του Ρασίντ οι Κέλτες μάλλον είναι too much για τους Μάτζικ. Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρυσι χρειάστηκαν 7 παιχνίδια για να λυγίσουν τους ελλειπείς Κέλτες.
T.W.Is.M.
QUOTE(laclipers @ May 20 2010, 03:44 ) *
ΕΧωντας δει το πρωτο παιχνιδι της σειρας ειμαι σιγουρος οτι ο Τουρκος θα αναιβαζε ενα επιπεδο πανω τους Ορλαντο.Αυτο γιατι αν επαιζε στο 3 θα ειχαν οι Σελτικς ακομα ενα μπελα να αντιμετωπισουν στην αμυνα κ δεν θα κλεινε συνεχως χαμηλα ο παικτης που μαρκαρει τον Μπαρνς η των Πιετρους....Στην επιθεση θα δημιουργουσε προβληματα στον Πιρς ποσταρωντας τον συνεχεια κατι που δεν εχει την δυνατοτητα να κανει κανεις απο τους περιφεριακους των Ματζικ τη δεδομενη στιγμη...
Eπισης θα ανοιγε χωρο κ στον Καρτερ κυριως επειδη ο Πιρς θα ηταν συνεχεια πανω του αρα δεν θα πηγαινε καθολου στον Καρτερ που θα αντιμετωπιζε συνεχως τους δυο Αλεν.Καλοι αμυντικοι σιγουρα κ αυτοι αλλα οχι σαν τον Πιρς...


Ξεχνας κατι ομως. Αν ηταν ακομα στο Ορλαντο ο Τουρκογλου, θα ερχοταν και ο Καρτερ? Δε νομιζω. Ουσιαστικα ο Καρτερ ειναι αντικαταστατης του Τουρκογλου και ο Μπαρνς αντικαταστατης του Λι, κι ας μην παιζουν στην ιδια θεση.
kostasvc15
QUOTE(laclipers @ May 20 2010, 00:44 ) *
ΕΧωντας δει το πρωτο παιχνιδι της σειρας ειμαι σιγουρος οτι ο Τουρκος θα αναιβαζε ενα επιπεδο πανω τους Ορλαντο.Αυτο γιατι αν επαιζε στο 3 θα ειχαν οι Σελτικς ακομα ενα μπελα να αντιμετωπισουν στην αμυνα κ δεν θα κλεινε συνεχως χαμηλα ο παικτης που μαρκαρει τον Μπαρνς η των Πιετρους....Στην επιθεση θα δημιουργουσε προβληματα στον Πιρς ποσταρωντας τον συνεχεια κατι που δεν εχει την δυνατοτητα να κανει κανεις απο τους περιφεριακους των Ματζικ τη δεδομενη στιγμη...
Eπισης θα ανοιγε χωρο κ στον Καρτερ κυριως επειδη ο Πιρς θα ηταν συνεχεια πανω του αρα δεν θα πηγαινε καθολου στον Καρτερ που θα αντιμετωπιζε συνεχως τους δυο Αλεν.Καλοι αμυντικοι σιγουρα κ αυτοι αλλα οχι σαν τον Πιρς...

Εσυ μιλας για τη περιπτωση που ο Τουρκος ηταν στο ιδιο ροστερ των φετινων Ματζικ μαζι με Καρτερ δλδ..Τοτε ναι θα βοηθαγε καποιοι αλλοι δεν το εννοουν ετσι ομως...

QUOTE(il postino @ May 22 2010, 07:32 ) *
ημουν απο αυτους που ειχαν υπερθεματισει για τον χεντο και την προσφορα του στο ορλαντο σε σχεση με αυτα που θα εδινε η μεταγραφη του καρτερ. επι 3 ημερες , τον περασμενο αυγουστο αν θυμαμαι καλα , ειχα γινει γραφικος τονιζοντας το ποσο περισσοτερο ταιριαζε στην ομαδα της φλοριδα ο τουρκος (σε σχεση με τον καρτερ που δεν ειχε συνηθισει σε τετοιο επιπεδο) καταληγοντας βεβαια και στο συμπερασμα οτι δεν περιμενα να κανει και πολλα στο τοροντο.

Ποιο ειναι το επιπεδο που δεν εχει συνηθισει ο Καρτερ;Εξηγησε μου γιατι δε σε καταλαβαινω..
Αν μιλας για το επιπεδο τον play off ο Τουρκος εχει 22 συμμετοχες παραπανω (74-52)αλλα απεχει παρα πολυ απο τους μεσους ορους του Καρτερ ακομα και σε λεπτα (μ.ο).Ακομα και αν κοιταξεις τους φετινους μ.ο. του Καρτερ με τους περσινους του Τουρκογλου για τα πλει οφς,θα δεις οτι σουταρουν το ιδιο μετρια ο Βινς εχει 2π παραπανω και 1 λαθος λιγοτερο και ο Τουρκος εχει 3ασσ παραπανω (μ.ο. παντα)

Για επιπεδο τελικων ανατολης και νβα δε νομιζω να μιλας γιατι και ο Τουρκογλου μια φορα εχει παει,οπως και για επιπεδο τετοιας ομαδας οπου ο Καρτερ εχει ξαναπαιζει σε ανταγωνιστικες ομαδες ενω ο Τουρκος μονο σε αυτην των Ματζικ του 2009..

Εαν επαιζε στη φετινη ομαδα των Ματζικ ο Τουρκος αντι του Καρτερ,οι Ματζικ θα επαιζαν το ιδιο με τους Σελτικς ισως και χειροτερα,καταλαβετε το..Εγω προσωπικα τη φετινη ομαδα του Ορλαντο τη θεωρω καλυτερη απο τη περσινη
colonel gomelsky
Το θέμα είναι ότι η Βοστώνη πέταξε έξω μέχρι στιγμής τον κατά πολλούς καλύτερο παίκτη του κόσμου και μάλλον θα πετάξει εκτός τελικών και τον (πάλι κατά πολλούς) καλύτερο ψηλό του κόσμου.

Αυτό από μόνο του αποτελεί μεγάλο επίτευγμα. Μπορεί κανείς να θυμηθεί πότε ξαναέγινε κάτι τέτοιο; Εννοώ μια ομάδα να αποκλείσει 2 σουπερ σταρ στη σειρά. (όχι οποιουσδήποτε σουπερ σταρ)

Η Βοστώνη είναι γερασμένη, αλλά δεν της φαίνεται. Κι αυτό πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή της. Ή καλύτερα στους προπονητές της, καθώς έριξα μια ματιά σ αυτό: http://www.sport-fm.gr/article/230679
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.