QUOTE(Consultant @ Aug 28 2009, 17:54 )

Δεν τσαντιστηκα,δεν τσαντιζομαι γενικοτερα πλεον.
Η προσωπικοτητα που λες ειναι πλεον στα 34.Προσωπικοτητες σαν τον Σαρας υπαρχουν πολλες στον Παο με πρωτον απο ολους τον Διαμαντιδη αλλα και τον Μπατιστ.Εγω σε αυτο το συμπαν ανετα θα εκανα την τραμπα,ισως γιατι το βλεπω λιγο πιο φιλαθλα απο οτι εσυ.Ξερεις..Αμα δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει..
Στη θεση ο Ολυμπιακος υπερεχει ποσοτικα.Οσον αφορα την αξια και με δεδομενο οτι ο Σοφο ειναι καλα κανεις δεν μπορει οτι στη θεση 5 ο Ολυμπιακος υστερει σε αξια.Ισαξια τα πενταρια των δυο ομαδων.
Οταν εχεις προτεραιοτητες δεν υπαρχουν περιορισμοι.Αν ο Παο ειχε προτεραιοτητα να αγορασει ενα βαρβατο 3-4αρο δεν θα υπηρχαν τετοιες σκεψεις.Φετος με το 3+3 δεν υπαρχουν δικαιολογιες.Αλλα ο Ομπραντοβιτς ειχε περυσι σαν προτεραιοτητα πως θα αναδειξει τον Κετσμαν και φετος τον Τεπιτς.
-Στη θεση 2 ο Γουαφερ ειναι πολυ καλυτερος του Νικολας και ο Χαλπεριν αν οχι ισαξιος λιγο χειροτερος.
-Στη θεση 3 no comment.
-Στη θεση 4 ο Κλειζα ειναι αισθητα καλυτερος απο Φωτση και Τσαρτσαρη.Τα λιγα λεπτα που δεν θα παιζει ο Κλειζα ευελπιστουμε να τα καλυψουμε με τον Βασιλοπουλο και τον Μπουρουση.Οποτε υπαρχει διαφορα δυναμικοτητας στη θεση 4.
-Στη θεση 5 ο Βουισιτς αναμενεται να παιζει 10 λεπτα το πολυ.Δεν νομιζω οτι υπαρχει ομαδα στην Ευρωπη που να εχει τη πολυτελεια αυτη..Απο εκει και περα Μπουρουσης και Σχορτσανιτης ειναι αν μη τι αλλο ενα πανισχυρο διδυμο+τον Γλυνιαδακη ο οποιος αγοραστηκε για να κανει τη ζωη του Πεκοβιτς δυσκολη.Ισαξια ροστερ στη θεση 5.
Ο Χαλπερίν ισάξιος του Σπανούλη?? Μάλιστα.... Οκ
Δηλαδή αν σου λέγαν να διαλέξεις ποιον από τους 2 θα διάλεγες?? Το Χαλπερίν, σωστά??
Ο Κλέιζα φίλε μου είναι 3άρι... Ξεκάθαρα 3άρι... Στο 4 παίζει λίγο... Και χωρίς τόσο μεγάλη επιτυχία, όσο στο 3
Παρόλα αυτά είναι ένα εξαιρετικό 3άρι, σε καμία περίπτωση καλύτερος του Σισκάουσκας.... Οπότε ξέρω τι να περιμένω από τον Κλέιζα...
Στο 4 ο Κλέιζα δε θα παίζει πάνω από 10 λεπτά... Τα βασικά σου 4άρια είναι ο Μαύρος κι ο Βασιλόπουλος... Και το κατέβασμα του Μπουρούση στο 4, ίσως το πιο αποτελεσματικό σου στο 4... Ακόμα κι έτσι σε μία ενδεχόμενη καλή χρονιά του Τσαρτσαρή θεωρείς ότι έχεις τόσο μεγάλο πλεονέκτημα??? Τα υπόλοιπα 4 άρια σου μαζί ένα Φώτση δεν κάνουνε...
Στο 5, ο Σόφο δεν είναι αξιόπιστη λύση, λόγω χαρακτήρα... Δεν έχει ακόμα βγάλει ολόκληρη σεζόν....
Ο Γλυνιαδάκης??? Νο comment... Aν πιστεύεις ότι αυτός ο πάικτης θα κάνει τη διαφορά, οκ... Βλέπουμε άλλο μπάσκετ...
Βούισιτς?? Τα είδες πέρυσι τι έκανε με τον Πέκο.....
Εκτός κι αν κλωνοποιείσετε το Μπουρούση και παίζει ταυτόχρονα στο 4 και στο 5...
Βέβαια ξέχασα να σου πω ότι το παιχνίδι παίζεται στη δημιουργία και στην πιεστική άμυνα... δηλαδή στον άσο... Εκεί κερδίζει ο Παναθηναϊκός, εκεί κερδίζει η Ισπανία... κλπ...κλπ...
Εκεί έχω 6 πρωτοκλασσάτους δημιουργούς.... Αντίθετα έχεις 2 (Παπαλουκά - Τεόντοσιτς, ο θεός να τον κάνει). Εκτός αν θεωρείς Σλούκα - Μιλόσεβιτς, έτοιμους να τρέξουν τα συστήματα εναντίον του ΠΑΟ...
Για Χαλπερίν, σε παραπέμπω στις εμφανίσεις του στο Φ4 και στους τελικούς... Ίδιος ο Σπανούλης.... Φτυστός...
Ο Ουέφερ καλύτερος του Νίκολας?? Οκ... Πάω πάσο, δεν τον ξέρω τον παίκτη... Σε σουτ δύσκολα πάντως θα είναι καλύτερος... Στο ντράιβ ίσως...
Πάντως ο Ντρου έχει βγει 2 φορές πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα και είναι πλήρως ενταγμένος στον Παναθηναϊκό...
Βάζεις το χέρι στη φωτιά ότι ο Βον θα προσφέρει παραπάνω???