Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Έλληνες παίκτες στο εξωτερικό
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Aristofanis
Δεν βρήκα ένα ολοκληρωμένο θέμα για όλα τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό και τιμάνε το Ελληνικό μπάσκετ και σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το τόπικ.

Παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού

Βασίλης Σπανούλης - Houston Rockets (ΗΠΑ)
Jake Τσακαλίδης - Houston Rockets (ΗΠΑ)
Μιχάλης Κακιούζης - Barcelona (Ισπανία)
Λάζαρος Παπαδόπουλος - Dynamo Moscow (Ρωσία)
Αντώνης Φώτσης - Dynamo Moscow (Ρωσία)
Θοδωρής Παπαλουκάς - CSKA Moscow (Ρωσία)
Νίκος Ζήσης - Benetton Treviso (Ιταλία)
Κώστας Βασιλειάδης - Unicaja Malaga (Ισπανία)
Γιώργος Παυλίδης - Bruesa (Ισπανία)
Σωτήρης Γκιουλέκας - Sellbytel Baskets Nuernberg (Γερμανία)
Περικλής Δορκοφίκης - Air Avellino (Ιταλία)
Δημήτρης Μαρμαρινός - Napoli (Ιταλία)
Γιώργος Διαμαντόπουλος - Samara (Ρωσία)
Παναγιώτης Λιαδέλης - Azovmash Mariupol (Ουκρανία)
Ανδρέας Γλυνιαδάκης - Albuquerque Thuderbirds (ΗΠΑ)
Ίαν Βούγιουκας - Saint Louis University (ΗΠΑ)
Βαγγέλης Σκλάβος - Lokomotiv Rostov (Ρωσία)
Χρήστος Λίγγος - Freiburg (Γερμανία)
Γιώργος Δέδας - Leche Rio Breogan Lugo (Ισπανία)
Λουκάς Μαυροκεφαλίδης - Pamesa Valencia (Ισπανία)
Φώτης Λαμπρόπουλος - L'Hospitalet (Ισπανία)
Κώστας Κουφός - GlenOak School (ΗΠΑ)
Νίκος Βετούλας - Murcia (Ισπανία)

Όποιος γνωρίζει κανέναν άλλον ας τον αναφέρει.

Για μένα καλύτερη χρονιά άπο όλους τους παίκτες στο εξωτερικό κάνει φέτος ο Φώτσης
thrylos7
Και πολύ καλά έκανες...

Είναι σαν να κάνω διαφήμιση, αλλά το μόνο site που ξέρω που τους "καλύπτει" όλους ή σχεδόν όλους είναι το betsmart.gr...

Όσο για το ποιος κάνει την καλύτερη χρονιά, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι... Παπαλουκάς, Φώτσης, Παπαδόπουλος, Ζήσης.. Δε μπορώ να κρίνω τα κολλεγιόπαιδα και κάποιους όχι τόσο διάσημους..

(Ναι, αν δεν το συνειδητοποιήσατε, μπορούμε να πούμε ότι και οι 4 κάνουν την καλύτερη τους χρονιά μέχρι τώρα, ή τουλάχιστον μια σεζόν το ίδιο καλή με αυτή που ήταν η καλύτερή τους.. !!)
Green Warrior
Ο Διαμαντόπουλος πως τα πάει στη Ρωσία;
Aristofanis
QUOTE(Green Warrior @ Mar 19 2007, 09:51 AM) *
Ο Διαμαντόπουλος πως τα πάει στη Ρωσία;


Είναι αναπληρωματικός και αντικαθιστά συνήθως τον Αμερικάνο Kelvin Gibbs

Σε 9 αγώνες (16 λεπτά Μ.Ο.) έχει μέσο όρο 8,6 πόντους με 94% στις βολές, 51% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 1,4 ριμπάουντ.

Στον αγώνα με την CSKA Moscow την τελευταία αγωνιστική δεν ήταν στην σύνθεση ενώ στο προήγουμενο αγώνα με την Ντιναμό Μόσχας είχε σε 17 λεπτά 7 πόντους (2/2 β, 1/1/ δ, 1/4 τρ)
hagi
Μπράβο πολύ καλό τόπικ 41.gif 41.gif

Πραγματικά όταν τους βλέπεις μαζεμένους λες ότι αν αυτά τα παιδιά ήταν στην Ελλάδα πως θα ήταν το πρωτάθλημάς μας..Αλλά αυτή είναι μια άλλη κουβέντα..

Και γω νομίζω ότι ο Φώτσης,ο Παπαδόπουλος,ο Ζήζης και ο Παπαλουκάς είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή..Άλλοι δεν έχουν έρθει ποτέ στην Ελλάδα και άλλοι δεν είναι και τόσο γνωστοί..

Εγώ σκεφτόμουνα τον Λιαδέλη και σκέφτομαι ότι αυτό το παλικάρι είναι αδικημένο..Έχει πολλά προσόντα και χωρίς να θέλω να γίνω ιερόσυλος μοιάζει λίγο στο στυλ του Γκάλη..Παλικάρι και πολύ καλός στο drive.Πολύ καλό πάτημα και σπάσιμο της μέσης.Αρκετά καλό σουτ..

Να ένας παίχτης που εκεί στον Άρη θα μπορούσε να βοηθήσει φέτος..Τον ξεχάσαμε γενικά όμως εδώ στην Ελλάδα..Ας ελπίσουμε να γυρίσει κάποια στιγμή..
Air Kef
Ο Λιαδελης;;;Με τιποτα να τον δεχτουν πισω..Ξεχασατε που του εσπασαν το αυτοκινητο ή ξεχνατε τι κραξιμο τρωει οποτε παει στο Παλε; smile.gif
hagi
Αυτά για μένα είναι βλακείες για να μηνπω τίποτα..Αν το βλεπουμε οπαδικά οκ..Αλλά αν το βλέπεις σαν φίλαθλος,ο Λιαδέλης ήταν μια χαρά παίχτης και μας είχε βοηθήσει πολύ..
Air Kef
Εγω δν εχω κανενα προβλημα να τον δω με τον Άρη,ισα ισα..

Αλλα ειχα παει Παλε μια φορα και ειχα δει Αρης-Απολλων Πατρων με τον Λιαδελλη να παιζει στην Πατρα..Ετρωγε μεμωνομενο βρισιμο απο παρα πολλους για την οικογενεια του και μεσα στο παιχνιδι καποιοι παρακολουθουσαν μονο αυτον και με το που τον εβλεπαν να περνει σκριν για να δεχτει πασα αρχιζαν τις αποδοκιμασιες..!!Ντροπη το διχως αλλο,αλλα δυστυχως ετσι εχουν μαθει καποιοι.. 68.gif
Jimar
Vouyoukas Named A-10 Co-Player of the Week

Senior center closes regular season with league honors.

March 5, 2007

ST. LOUIS - Saint Louis senior center Ian Vouyoukas earned co-Player of the Week honors from the Atlantic 10 Conference for the period ending March 3, sharing the award with Fordham's Bryant Dunston. Vouyoukas averaged 23.5 points and 9.5 rebounds while shooting 63.3 percent from the field as the Billikens split the final two games of the regular season.

Vouyoukas opened the week by helping SLU to a 78-68 win over Richmond on Senior Night at Scottrade Center on Wed., Feb. 28. He hit 7-of-10 from the field for 19 points and added eight rebounds. Vouyoukas then exploded for a career-best 28 points in the regular-season finale at Dayton on Sat., Mar. 3, becoming the 22nd Billiken to reach the 1,000-point plateau. He completed his seventh double-double of the season with 11 rebounds.

For the season, Vouyoukas is the Billikens' leading rebounder with 7.2 caroms per game, ranking him 12th in the A-10. He third on the club at 12.1 ppg. In addition to joining the 1,000-point club, Vouyoukas also became SLU's all-time leading shot blocker with 132 in his career. His 54 this season are the fourth-most in Billiken history.

The Billikens (18-12, 8-8 A-10) are the seventh seed in this week's Atlantic 10 Tournament in Atlantic City, N.J. SLU faces No. 10 seed Duquesne at 5:30 p.m. (CT) on Wed., Mar. 5.


απο slubillikens.cstv.com
Aristofanis
Τέλος η σεζόν για τον Νίκο Ζήση στην Ευρωλίγκα με αρκετά καλά στατιστικά. Αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες (20 ματς) και είχε μέσους όρους:
Χρόνος: 33:07
Πόντοι: 11
Ριμπαουντ: 2.5 (2.3 Αμυντικά & 0.2 Επιθετικά)
Ασιστ: 4.3
Κλεψίματα: 1.2
Ποσοστά Βολών: 82.8%
Ποσοστά Διπόντων: 47%
Ποσοστά Τριπόντων: 34.5%
Λάθη: 2
Κερδισμένα Φαουλ: 3.8
Τάπες: 0.1

Καλύτερες στιγμές του Νίκου Ζήση ήταν οι 21 πόντοι εντός έδρας με την Μπαρτσελόνα και οι 11 ασιστ παρακαλώ!!! με την Ζαλγκίρις Κάουνας εκτός έδρας. Στο ίδιο αγώνα είχε και 5/5 στα δίποντα.
Air Kef
Tελος για τον Ζηση,συνεχεια για τους Φωτση-Παπαδουπουλο..

Ο Φωτσης με ρεκορ Ευρωλιγκας πηρε 24 ριμπς και πετυχε 22 ποντους-11 ριμπς-11 κερδισμενα φαουλ ενω ο Παπαδοπουλος με 24 ποντους οδηγησαν την Ντιναμο στους 8 της Ευρωλιγκας..
Aristofanis
QUOTE(Air Kef @ Mar 21 2007, 11:59 PM) *
Tελος για τον Ζηση,συνεχεια για τους Φωτση-Παπαδουπουλο..

Ο Φωτσης με ρεκορ Ευρωλιγκας πηρε 24 ριμπς και πετυχε 22 ποντους-11 ριμπς-11 κερδισμενα φαουλ ενω ο Παπαδοπουλος με 24 ποντους οδηγησαν την Ντιναμο στους 8 της Ευρωλιγκας..


Συνέχεια και σε άλλα Ελληνόπουλα: τον Κώστα Βασιλειάδη της Μάλαγα , τον Μιχάλη Κακιούζη της Μπαρτσελόνα και τον Θοδωρή Παπαλουκά της ΤΣΣΚΑ.

Όσο για το τρελό δίδυμο Λάζο & Φώτση τι να πούμε...να αρχίζουν οι φίλοι μας οι Ισπανοί να σκέφτονται άμα θα είναι ευχαρίστο να ξαναπαίξουν μαζί μας biggrin.gif
thrylos7
Ο Ζήσης βέβαια, σημειώνει μια πτώση στην απόδοσή του τους τελευταίους μήνες... Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα. Σ' αυτό ίσως συνέτεινε η προσθήκη ενός ακόμα περιφερειακού παίκτη (Σούμπερτ).. Το δεδομένο είναι ότι τα ποσοστά του έπεσαν, όπως επίσης και ο αριθμός των ασσίστ του. Από ένα σημείο και μετά λογικό, καθώς στο ΤΟΡ 16 υπήρχαν πιο δύσκολοι αντίπαλοι απ' ότι στην κανονική περίοδο. Ωστόσο, δε μπορούμε να ισχυριστούμε το ίδιο και για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Συνολικά πάντως, έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά κι αν δεν είχε αυτή τη σχετική πτώση στην απόδοσή του, θα διεκδικούσε με πολλές αξιώσεις τη θέση του καλύτερου πλέι μέικερ της διοργάνωσης από τον Παπαλουκά.
hagi
Τρελή εμφάνιση του Φώτση.. 77.gif Πολύ καλός και ο Παπαδόπουλος..Μπράβο στα παιδιά που παίζουν τόσο καλά και βοήθησαν την ομάδα τους να προχωρήσει στην επόμενη φάση..

Ο Ζήσης και μένα μου φαίνεται λίγο πεσμένος..Πιστεύω να ανέβει..
Aristofanis
Νέα από Ρωσία & Ισπανία

Στην Ρωσία, σήμερα ο Διαμαντόπουλος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον αγώνα της Σάμαρα με την Καζάν αν και η Σάμαρα διασύρθηκε εντός έδρας με 96-74. Είχε 14 πόντους με 5/8 δίποντα σε 26 λεπτά.
Χθες ο Παπαλούκας στην αναμέτρηση Ural Great - CSKA 68-81 είχε σε 17 λεπτά 14 πόντους με 2 ασίστ, 4 ριμπάουντ, 4 κερδισμένα φάουλ, 4/4 δίποντα, 3/3 βολές και 1/3 τρίποντα.
Ο Σκλάβος φαίνεται να κερδίζει θέση αναντικατάστατου στην Λοκομοτίβ αφού προχθές έκατσε στον πάγκο μόνο για 14 δευτερόλεπτα. Είχε 15 πόντους (4/6 βολές, 4/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα) με 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 6 ριμπάουντ, 2 λάθη και 5 κερδισμένα φαουλ
Οι Φώτσης & Παπαδόπουλος παίζουν αύριο με την Κίμκι εντός έδρας.



Στην Ισπανία ο Μαυροκεφαλίδης σε 4 λέπτα δεν φάνηκε καθόλου και ήταν άποντος με ένα χαμένο δίποντο
Στο ματς Bruesa - Barcelona είχαμε ελληνικό εμφύλιο με Παυλίδη & Κακιούζη. Η Μπάρτσα νίκησε με 76-68 μέσα σε 10.000 θεατές με τον Παυλίδη με πολύ καλή εμφάνιση να έχει 11 πόντους σε 21 λεπτά με 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ ενώ ο Κακιούζης σε 23 λεπτά είχε 5 πόντους και 6 ριμπάουντ.
Ο Βασιλειάδης στο ντέρμπι Μπανταλόνα - Μάλαγα είχε μόνο 2 πόντους σε 5 λέπτα και είχε μέτρια έμφανιση όπως και όλη η Μάλαγα (έχασαν με 88-74)
Τέλος ο Βετούλας σε 7 λεπτά σχεδόν είχε 2 πόντους (4 ριμπάουντ & 2 ασιστ) με την Μούρθια εναντίον της Εστουντιάντες.
Green Warrior
Παντως ενω μεχρι πριν λιγα χρονια δεν επαιζαν καλα καλα Ελληνες σε Ελληνικες ομαδες τωρα εχουμε ενα σωρο παικτες σε ομαδες του εξωτερικου και οι περισσοτεροι διαπρεπουν biggrin.gif
Aristofanis
Στην Ιταλική Upea Capo D'Orlando των Alvin Young & Reggie Freeman μετάγραφηκε ο Σωτήρης Γκιούλεκας. Ντεπούτό θα κάνει την Πέμπτη ενάντια στην Μπενετόν.
Aristofanis
Στην Ιταλική Τεράμο υπέγραψε ο Νίκος Παπανικολόπουλος που συμμετείχε στην φετινή Α1 με την φανέλα της ΑΕΛ. Η Τεράμο είναι στην 17η θέση και έχει ακόμα 3 αγώνες για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.
Igor
Ο Δορκοφικης τι κανει ρε ??/

Που τον θυμηθηκα και εγω ...
ashton
Ανδρέας Γλυνιαδάκης + Πρόδρομος Νικολαϊδης στην Virtus - VidiVici Bologna

tsitum
QUOTE
Καλη επιτυχια και απο μενα,μονο που θα ηταν καλυτερο να του τα ευχηθουμε στο αναλογο τοπικ!
Υπαρχει τετοιο στο Ευρωπαικο μπασκετ,για ολους τους Ελληνες που αγωνιζονται στο εξωτερικο.
Σωστος.



Ο Νεστορας Κομματος μεταγραφηκε στη ρωσικη Λοκομοτιβ Ροστοφ.




Κατα τη γνωμη μου καλη η μεταγραφη του.Μπορει να τα παει καλα κ να ξεχωρισει.
balou
Ο Φωτης Λαμπροπουλος περσυ βγηκε καλυτερο 4 στην Α2 Ισπανιας.
που αναγραφονται αυτα??τα παιδια αυτα που ειναι εξωτερικο και διαπρεπουν
γιατι δεν υποστηριζονται??
αυτη ειναι η ΕΛΛΑΔΑ μας!!! 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
shot.gif shot.gif shot.gif
theov
Ο Χρήστος Λίγγος παίζει ακόμη στην Freiburg (Γερμανία);
nestoras kommatos
Ο Νεστορας Κομματος ελυσε το συμβολαιο του με τη Λοκομοτιβ Ροστοφ για λογους υγειας τουλαχιστον συμφωνα με τη διοικηση του ρωσικου συλλογου.

Ο Λαρισαιος φοργουορντ βρισκεται ηδη στη θεσσαλικη πρωτευουσα και αναζητα τον επομενο σταθμο της καριερας του.
tsitum
QUOTE(nestoras kommatos @ Feb 22 2008, 14:36 ) *
Ο Νεστορας Κομματος ελυσε το συμβολαιο του με τη Λοκομοτιβ Ροστοφ για λογους υγειας τουλαχιστον συμφωνα με τη διοικηση του ρωσικου συλλογου.

Ο Λαρισαιος φοργουορντ βρισκεται ηδη στη θεσσαλικη πρωτευουσα και αναζητα τον επομενο σταθμο της καριερας του.
Περα απο το Κομματο που επαιζε στη Λοκομοτιβ Ροστοφ, συνεχιζει να αγωνιζεται σ αυτην κ ο Δημητρης Μαρμαρινος.


Επισης να πουμε οτι ο Λιαδελης κανει μια παρα πολυ καλη χρονια με την Αζοβμας. Μεγαλος σκορερ κ πολυ καλος αμυντικος ο Παναγιωτης ανεκαθεν.
tsitum
Απο superbasket.gr
QUOTE
Ουκρανία: Πρωταθλήτρια η Μαριουπόλ του Λιαδέλη

Παρότι αγωνίστηκε στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας, η Μαριουπόλ κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ουκρανίας. Στο τελευταίο ματς, η ομάδα του Παναγιώτη Λιαδέλη επιβλήθηκε του Κίεβο με 84-79 και το εκτόπισε από τον θρόνο του!
Καταλυτική ήταν η παρουσία του Έλληνα διεθνή γκαρντ, ο οποίος σε 37:19 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 22π. (4/4 βολές, 6/9 δίποντα και 2/2 τρίποντα), έδωσε 1 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Δεκάλεπτα: 24-13, 17-21, 26-25, 17-20

Οι πρώτοι σκόρερς...
Μαριουπόλ: Λιαδέλης 22, Άρτσιμπαλντ 19, Ντελινικάιτις 11
Κίεβο: Ντροζντόφ 21, Στακ 14, Ντέιβις 11
Η Αζοβμας Μαριουπολ ηταν το αουτσαιντερ κ ειχε μειονεκτημα εδρας ενω κ οι 2 ομαδες, αλλα ειδικα η Κιεβ, εχουν ξοδεψει πολλα λεφτα τελευταια φερνοντας πολυ καλους παιχτες.
Ο Λιαδελης μετα απο ενα πολυ καλο πρωταθλημα, εκλεισε τους αγωνες με μεγαλη εμφανιση στον τελευταιο τελικο. Πηρε το πρωταθλημα απο τους Στακ, Κριστιτς κ.α. Αυτα τα 3 χρονια στην Αζοβμας, ωριμος πλεον, πρεπει να εχει κανει τα πιο σταθερα καλα χρονια της καριερας του.
nestoras kommatos
Στην ιταλικη Ναπολι κατεληξε ο Σωτηρης Γκιουλεκας με μονοετες συμβολαιο επειτα απο μια πολυ καλη χρονια στην Πριμα Βερολι οπου ειχε δεκαπεντε ποντους κατα μεσον ορο(και συμπαικτη επιπλεον εναν αλλο παικτη που περασε απο την Ολυμπια Λαρισας, τον Ταϊρον Γκραντ).
nestoras kommatos
Ελευθερος εμεινε ο Δημος Ντικουδης απο την Παμεσα Βαλενθια και πλεον αναζητα το νεο σταθμο στην καριερα του με τις Μπανταλονα και Φορτιτουντο Μπολονια να εχουν εκφρασει ενδιαφερον.

Επισης, να θυμισω οτι ενας πρωην συμπαικτης του Ντικουδη, ο Σωτηρης Καραποστολου(ξεκινησαν μαζι στον Περσεα Λαρισας) αγωνιζεται στο κυπριακο πρωταθλημα με τον Κεραυνο Στροβολου.

Οσο για τον Σωτηρη Γκιουλεκα, αν και το ψαχνω, δεν ξερω αν εχει βρει ομαδα. Να επισημανουμε οτι ειχε συμφωνησει με τη Ναπολι, αλλα μετα την χρεωκοπια της τελευταιας φυσικα αποδεσμευτηκε απο την ομαδα του ιταλικου νοτου.
a bullet for your head
QUOTE(nestoras kommatos @ Nov 14 2008, 16:15 ) *
Οσο για τον Σωτηρη Γκιουλεκα, αν και το ψαχνω, δεν ξερω αν εχει βρει ομαδα. Να επισημανουμε οτι ειχε συμφωνησει με τη Ναπολι, αλλα μετα την χρεωκοπια της τελευταιας φυσικα αποδεσμευτηκε απο την ομαδα του ιταλικου νοτου.

Υπεγραψε στην Ενελ Πριντεζι που αγωνιζεται στην 2η κατηγορια της Ιταλιας.
nestoras kommatos
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 2 2008, 16:33 ) *
Υπεγραψε στην Ενελ Πριντεζι που αγωνιζεται στην 2η κατηγορια της Ιταλιας.



Πολυ σωστα.

Να επισημανω παντως οτι και οι τρεις που ξεκινησαν μαζι στον Περσεα Λαρισας, δηλαδη οι Κομματος-Ντικουδης-Καραποστολου, συμπτωματικα ο ενας μετα τον αλλο επεστρεψαν μεσουσης της σεζον σε ελληνικες ομαδες.

Ο Κομματος στην ΑΕΛ, ο Ντικουδης στον Πανιωνιο και ο Καραποστολου στην Ολυμπια(δεν εχει ανακοινωθει, αλλα ειναι πολυ κοντα).
asero
QUOTE(nestoras kommatos @ Dec 4 2008, 13:06 ) *
Πολυ σωστα.

Να επισημανω παντως οτι και οι τρεις που ξεκινησαν μαζι στον Περσεα Λαρισας, δηλαδη οι Κομματος-Ντικουδης-Καραποστολου, συμπτωματικα ο ενας μετα τον αλλο επεστρεψαν μεσουσης της σεζον σε ελληνικες ομαδες.

Ο Κομματος στην ΑΕΛ, ο Ντικουδης στον Πανιωνιο και ο Καραποστολου στην Ολυμπια(δεν εχει ανακοινωθει, αλλα ειναι πολυ κοντα).

και ο λαζος δανεικος στην φορτιτουντο μπολονια
kotzito
Παιδια αυτος ο ΥΠΕΡ-σεντερ tongue.gif Ιακωβος Τσακαλιδης που αγωνιζεται φετος;Εχω την εντυπωση οτι ειναι free transfer αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
a bullet for your head
Μια πρωτοτυπη μεταγραφη Ελληνα παικτη στο εξωτερικο,ειναι αυτη του Χριστοδουλου Καραβολα,που απ την Πατρα θα ξενιτευθει για να παιξει μπασκετ στην Λιβυη...στην ομαδα El Shebab Arabi,προεδρος της οποιας φερεται να ειναι ενας απ τους γιους του Μοαμαρ Κανταφι..
a bullet for your head
Δεν ηξερα που να το γραψω και αποφασισα να το γραψω εδω..
Η ΤΣΚΑ Σοφιας βαραει διαλυση κ αποχωρει απ το Βουλγαρικο πρωταθλημα!
Προεδρος ειναι ο Ελληνας Γιωργος Στεριανοπουλος κ τζενεραλ μανατζερ ο Μπανε Πρελιεβιτς.
Συμφωνα με την επιστολη που απεστειλλαν στην Βουλγαρικη ομοσπονδια,ισχυριστηκαν οτι ο βασικοτερος λογος αυτης της εξελιξης ειναι η Βουλγαρικη κυβερνηση και οτι εχουν δεχθει απειλες κατα της ζωης τους,συν οτι εχουν πεσει κ θυματα ληστειας,μερα που ηταν να καταβληθουν οι μισθοι των παικτων!
Δυσκολη η ξενιτια στην Βουλγαρια...
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Feb 8 2009, 21:55 ) *
Δεν ηξερα που να το γραψω και αποφασισα να το γραψω εδω..
Η ΤΣΚΑ Σοφιας βαραει διαλυση κ αποχωρει απ το Βουλγαρικο πρωταθλημα!
Προεδρος ειναι ο Ελληνας Γιωργος Στεριανοπουλος κ τζενεραλ μανατζερ ο Μπανε Πρελιεβιτς.
Συμφωνα με την επιστολη που απεστειλλαν στην Βουλγαρικη ομοσπονδια,ισχυριστηκαν οτι ο βασικοτερος λογος αυτης της εξελιξης ειναι η Βουλγαρικη κυβερνηση και οτι εχουν δεχθει απειλες κατα της ζωης τους,συν οτι εχουν πεσει κ θυματα ληστειας,μερα που ηταν να καταβληθουν οι μισθοι των παικτων!
Δυσκολη η ξενιτια στην Βουλγαρια...

Mεσα σε αυτην την διοικητικη αναμπουμπουλα των τελευταιων ημερων,ο Μπανε τελικα αναλαμβανει χρεη προπονητη στην ομαδα της ΤΣΚΑ Σοφιας..
kotzito
Αλλο ενα ελληνοπουλο μεταναστευτηκε στην Ισπανια.Ο 20χρονος πρωην παικτης του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ,Σωτηρης Μανολοπουλος συμφωνησε με την Θιουδαδ Βιγκο,η οποια αγωνιζεται στην 3η κατηγορια της χωρας.
a bullet for your head
QUOTE(kojito @ Feb 20 2009, 21:26 ) *
Αλλο ενα ελληνοπουλο μεταναστευτηκε στην Ισπανια.Ο 20χρονος πρωην παικτης του ΠΑΟΚ και της ΑΕΛ,Σωτηρης Μανολοπουλος συμφωνησε με την Θιουδαδ Βιγκο,η οποια αγωνιζεται στην 3η κατηγορια της χωρας.

Χωρις να ειμαι σιγουρος,ομως μου φαινεται οτι ο Μανωλοπουλος ειναι γεννημενος το 87',δηλαδη γινεται 22 ετων..
Ο Κωστακης ηταν ο κορυφαιος στην ηττα της Μοντεγκραναρο απ την Μπενετον στο ματς κυπελου με 93-90 στην παραταση.
Ειχε 26π,6ρ.
Μου φαινεται οτι εγκλιματιστηκε στη νεα του ομαδα κ δειχνει να τα πηγαινει πολυ καλα.Ευχομαι να συνεχισει ετσι.
kotzito
Στην Ιταλικη Καζερτα θα αγωνιζεται ο Δημητρης Μαρμαρινος μεχρι το τελος της χρονιας.Ο Δημητρης θα αγωνιστει για 5η φορα στην Ιταλια στην Καζερτα που αγωνιζεται νομιζω στην 1η κατηγορια.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.