greece4
May 4 2005, 14:24
harris, forousa polla xronia -ap'to dhmotiko-, to 6, fetos den epelexa egw... alla to 4 einai to 2o agaphmeno mou meta to 6...
play maker epaiza paliotera, fetos kuriws 3... genikws htan "eidikes" oi sun8hkes fetos, as'to...
To 1997 poy epaize o Θρυλος τελικο .ολοι οι βαζελοι ηταν με την Μπαρτσα ,ωστε να χασουμε και να κοκορευονται οτι μονο αυτοι εχουν παρει ευρωπαικο .Αλλα ,για κακη τους τυχη ,εμεις καναμε το triple-crown τοτε και τωρα ισως το κανουν και εκεινοι .Μεχρι να το καταφερουν ,εγω λεω οτι ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟς εχει παρει Κυπελλο-Πρωταθλημα και Ευρωπαικο......λολ λολ
greece4
May 4 2005, 14:34
xwse xwse!! lol
Και για δική σου κακή τύχη από το 1997 και μετά δεν έχεις καταφέρει απολύτως τίποτα...Μόνο 1 κύπελλο με αντίπαλο το Μαρούσι και 1 συμμετοχή στο Φαινάλ Φόρ που έχασες με κάτω τα χέρια από την Zalgiris...Άντιθετα μην σου θυμίσω την φετινή σου εξαιρετική πορεία με την προτελευταία θέση του ομίλου και τις ντροπιαστικές ήττες που έρχονταν βροχή...51 πόντους από την Εφές μέσα στο ΣΕΦ...
Τώρα που η ομάδα σου θα κάτσει να χάσει και από τον Απόλλωνα για να βγεί 9η και να μην παίξει playoff με εμάς(για να αποφύγει τις 30άρες που έρχονται) πόσο ευχαριστημένος θα είσαι άραγε?
greece4 τον Παπαλουκά δεν τον χονεύω από τότε που ο Παύλος του έδωσε πολύ περισσότερα χρήματα από τον γαύρο αλλά αυτός προτίμησε τον γαύρο...
greece4
May 4 2005, 22:52
anxel, dn xerw an to prosexes, alla to topic exei ws titlo "final four"...
mporeis an 8es na anoixeis kallista ena topic kai na ek8eseis tis "endiaferouses" apopseis sou gia ton olympiako...
kai meta mou kaneis k parathrhsh oti "8a eprepe na uposthrizw thn ellhnikh omada"...
pisteuw oti oloi peisthkan apo ta antikeimenika krithria pou anamfivola xrhsimopoieis gia na krineis ton ka8e paikth...
8elw na pisteuw ki elpizw oti meta thn kuriakh 8a exeis ki allous logous na mhn phgaineis ton papalouka...

lol
Ανξελ Οσο ησουν και εσυ ,οταν σαν πρωταθλητης Ευρωπης ηρθες στο ΣΕΦ και εφαγες στο κεφαλι το ακαταρριπτο μεχρι σημερα 73-38(δεν ξεχνω).Οπως τοτε που με το 49-69 σε νικησα στο ΟΑΚΑ ,εκανα το 2-0 και περασα στο φαιναλ-φορ......Οπως λιγες μερες μετα το κυπελλο της Μπολονια ,σου χαλασα την φιεστα στο ΟΑΚΑ και ενω πηγες να δεις την κουπα ,ειδες τον Ρισασε να σου βαζει τα τριποντα με την κοτσιδα του.....
Όταν ο Παναθηναικός αναγκάστηκε να παίξει χωρίς τον Ντομινίκ έτσι?Τέσπα...Και φέτος η ιστορία έγραψε 86-55...Και μάλλον ο Καζλάουσκας και οι υπόλοιποι αποφάσισαν να μείνετε 9οι για να σωθείτε από ακόμα μια 35άρα που σας περίμενε στα playoff...
Τι να σου πώ...Πραγματικά δεν μπορώ ούτε καν να μιλήσω με μια ομάδα που πλέον έχει γίνει μια μέτρια ομάδα της Α1...
greece4 εσύ γυρίζεις και υποστηρίζεις μια ομάδα γιατί εκεί πέρα παίζει ο Παπαλουκάς...Αν είναι δυνατόν...Να γινόμαστε οτι ομάδα πηγαίνει κάποιος που συμπαθούμε...Τέσπα μπορεί να μην μπορείτε να το καταλάβετε αλλά τον γαύρο δεν τον πάω καθόλου...ΤΕΛΟΣ!!
Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2004 - Γαύρος - Εφές Πίλσεν 59 - 110...Ε ρε γλέντια...
greece4
May 4 2005, 23:25
k gw gauraki eimai -mpas k dn to xeis katalavei to anaferw- kai sigoura de m'aresei h omada mou fetos... xairomai pou mporw k exw anoixta matia k vlepw tis adunamies ths omadas mou...
oso gia thn cska, einai alh8eia oti h enasxolhsh mou mazi tous xekinhse apo th metagrafh tou papalouka ekei.... alla parakolou8wntas thn omada kai gnwrizontas kapoia atoma ekei me ekane na tous sumpa8hsw pragmatika....
oso gia to kinhtro mou na tous uposthrizw epeidh "paizei enas paikths pou sumpa8w ekei" sigoura de 8a se enoxlouse an to ekana auto uper tou pao, k epishs sigoura einai enas polu kaluteros logos ap'thn empa8eia pou odhgei sthn uposthrixh opoiasdhpote xenhs omadas antimetwpizei o olympiakos (k o ka8e olumpiakos)...
Αααααα....ο Ντομινικ εφταιγε εεε?????πφφφφ...
Αλλο 31 ποντοι διαφορα και αλλο 35!!!Αλλο 55 ποντοι επιθεση και αλλο 38 !!!!Αλλες εποχες και αλλα μεγεθη ,μην το ξεχνας αυτο.Στο ΣΕΦ γιατι δεν νικησατε αυτην τη μετρια ομαδα???Απλη απορια.
Ξερεις κατι????Δεν θα γινεις ποτε ενας υγιης φιλαθλος με αυτες τις αποψεις..Εγω απο οτι βλεπεις δεν εχω προβλημα να ευχηθω τα καλυτερα στην ομαδα σου ,ενω εσυ λες οτι σιχαινεσαι τον Ολυμπιακο...ΤΛΠ ,δεν θελω να σου αλλαξω γνωμη ,απλα να σου υπενθυμισω τα γεγονοτα που εχουν γραφτει στην ιστορια ....
greece4:Μάλλον η ομάδα σου δεν θα πρέπει να σου άρεσε και όλα τα προηγούμενα χρόνια...Διότι κάθε χρόνια είστε ακόμα χειρότεροι...Ένα μάτσο χάλια...Και στο πρωτάθλημα και στην Ευρωλίγκα τα πάτε ακόμα πιο χάλια κάθε χρονιά...
Τώρα αν συμπαθείς τον Παπαλουκά και τον κάθε Παπαλουκά εγώ τι πρόβλημα να έχω...Κανένα απολύτως...Μπορείς να συμπαθείς όποιον θέλεις...Μπορείς να συμπαθείς την μαφιόζικη Cska...
Χάρη στο ΣΕΦ απλά δεν κερδίσαμε αυτή τη μέτρια ομάδα που είναι όντως όχι μόνο μέτρια αλλά και κάτω του μετρίου επειδή κάθε ομάδα μπορεί να έχει μια άσχημη μέρα...Τέσπα σημασία έχει η θέση που τερμάτισα εγώ στην κανονική περίοδο και η θέση που τερμάτισες εσύ...Σημασία έχει που βρίσκομαι εγώ τώρα και που θα παίξω την Παρασκεύη και που θα παίξεις εσύ...
greece4
May 4 2005, 23:36
ok, mallon end of discussion.... back to our topic....
FINAL FOUR loipon...
QUOTE (Anxel @ May 4 2005, 11:34 PM)
Μπορείς να συμπαθείς την μαφιόζικη Cska...
και εσυ μια ομαδα ,ο προεδρος της οποιας ,μπηκε στο παρκε και εφτυσε διαιτητη ε???
τλπ ,εισαι 17 ετων και στα ντουζενια σου .και εγω καπως ετσι ημουν ,αλλα εβαλα μυαλο και τα βλεπω με καθαρα γυαλια....σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο...
Ναι ρε γιατί ο Θανάσης και ο Παύλος είναι ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ...Είναι κάποιοι που έκαναν τον Κόκκαλη να σταματήσει να ασχολείται με το μπάσκετ επειδή δεν μπορούσε να τους συναγωνιστεί...Οι Αφοί είναι οι αυτοκράτορες του Ελληνικού μπάσκετ...Και ο Παναθηναικός αυτόκρατορας...Ώρες ώρες νομίζω οτι το Ελληνικό πρωτάθλημα χαλάει αυτή την ομάδα...
Στο θέμα του Final-4 λοιπόν:

To Ολυμπίνσκι το γήπεδο που ο Φραγκίσκος Αλβέρτης θα σηκώσει την Κυριακή το βραδάκι ακόμα μια κούπα προετοιμάζεται πυρετωδώς...
Η ομαδάρα είναι ήδη στη Μόσχα...Γαμώ τις εξετάσεις που έχω να γράψω την Δεύτερα αλλιώς θα ήμουνα και εγώ τώρα στην Ρωσική πρωτεύουσα...
Πάρτε το χαμπάρι...Πηγαίνουμε για μια ακόμα φορά να κλέψουμε την κούπα μέσα από τα χέρια του φαβορί...Το 2002 ήτανε η Μπολόνια τώρα θα είναι η CSKA...
QUOTE (Anxel @ May 4 2005, 11:43 PM)
Ναι ρε
OXI RE ,να σεβεσαι οπως σε σεβονται....ΟΚ??
Μακαρι να το παρει ο ΠΑΟ ,αν και εγω θελω να δω τελικο τα δυο φαβορι ,τις δυο καλυτερες ομαδες στην Ευρωπη.....αλλα αν ειναι να το περει ,ας μην το δω ποτε.
QUOTE (harris @ May 5 2005, 12:50 AM)
QUOTE (Anxel @ May 4 2005, 11:43 PM)
Ναι ρε
OXI RE ,να σεβεσαι οπως σε σεβονται....ΟΚ??
Έλα τώρα...Λες και το έγραψα για κάποιον λόγο οτι δεν σε σέβομαι ή κάτι τέτοιο...Αρπάζεσαι και εσύ από ένα ρε...
QUOTE (harris @ May 5 2005, 12:56 AM)
δεκτο....
dizzy_fingers
May 4 2005, 23:59
Τέσπα μπορεί να μην μπορείτε να το καταλάβετε αλλά τον γαύρο δεν τον πάω καθόλου
Επειδή δεν το έχω καταλάβει τόσες μέρες στο φόρουμ ότι δεν πας τον Ολυμπιακό..μπορείς να το ξαναπείς?

just kidding

.
Χαλαρώστε παιδιά..πλησιάζει final 4 και τρωγόμαστε μεταξύ μας?
Μόλις έρθουν τα playoffs, θα έχουμε άφθονο πράμα για να τσακωθούμε...
QUOTE (dizzy_fingers @ May 5 2005, 12:59 AM)
Τέσπα μπορεί να μην μπορείτε να το καταλάβετε αλλά τον γαύρο δεν τον πάω καθόλου
Επειδή δεν το έχω καταλάβει τόσες μέρες στο φόρουμ ότι δεν πας τον Ολυμπιακό..μπορείς να το ξαναπείς?

just kidding

.
Χαλαρώστε παιδιά..πλησιάζει final 4 και τρωγόμαστε μεταξύ μας?
Μόλις έρθουν τα playoffs, θα έχουμε άφθονο πράμα για να τσακωθούμε...
Δεν πάω τον Ολυμπιακό...
Δεν πάω τον Ολυμπιακό...
Δεν πάω τον Ολυμπιακό...
Δεν πάω τον Ολυμπιακό...
Δεν πάω τον Ολυμπιακό...
Συγνώμη αλλά στα ελληνικά playoff για ποιό πράγμα θα τσακωθούμε dizzy?Αφού ο Παναθηναικός θα τα σαρώσει όλα πάλι...Καθαρά σκόρ σε όλες τις σειρές...
greece4
May 5 2005, 00:02
ena afierwma pou eixe shmera h sportday exhgei to "rolo" tou an8rwpou pou vazei ta lefta sthn cska... einai autos pou eixe anaferei o dizzy, an 8elete to metaferw...
gia mafia... ok o ka8enas einai a8wos mexris apodeixews tou enantiou...
ουτε εγω παω τον βαζελο αλλα δεν γινομαι καφρος...προσπαθω να ειμαι αντικειμενικος
dizzy_fingers
May 5 2005, 00:05
Ωπ...δεν είδα την 6η σελίδα του τόπικ και έχασα τις φωτό...
Ανξελ αυτές είναι οι πρώτες indoor φωτογραφίες του κλειστού που βλέπω..και τις έψαχνα...
Greece, εκεί πέρα παίζει η ομάδα κανονικά, ή άλλαξαν τη θέση-διάταξη του παρκέ μέσα στο κλειστό?
Μου φαίνεται διαφορετική η θέση του..

Όσον αφορά τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού...αυτό που είδα και με κάνει πια αρκετά αισιόδοξο είναι το γεγονός πως όλοι είναι χαλαροί..
Σε μία "πάμε για να ευχαριστηθούμε τη γιορτή" διάθεση και δεν έχουμε καθόλου άγχος γιατί δεν έχουμε εμείς την πίεση για τη νίκη..
Και όταν ένα φαβορί θεωρείται άουτσάιντερ...Καλά πράγματα συμβαίνουν

!
greece4
May 5 2005, 00:06
wx!! dn paei ton olympiako?????......... k gw pou nomiza pws einai gauraki!!! lol
a, epishs, anxel, tis fotos autes ap'to site ths cska dn tis phres?...
prosexe, mhn anoigeis mafiozika sites, einai epikinduna!!! lol
αν μπορεσεις καποια στιγμη γραψτο γιατι εγω πηρα σπορταιμ (και για το cd με τον ΠΑΟ)
dizzy_fingers
May 5 2005, 00:08
Συγνώμη αλλά στα ελληνικά playoff για ποιό πράγμα θα τσακωθούμε dizzy?Αφού ο Παναθηναικός θα τα σαρώσει όλα πάλι...Καθαρά σκόρ σε όλες τις σειρές...
Με δουλεύεις? Εδώ ακόμα δεν αρχίσανε και τη λές στους άλλους για την ένατη θέση που θέλουν να πάρουν για να αποφύγουν τον Παναθηναϊκό!

Τέλος πάντως, είδα σήμερα και τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ - να'ναι καλά η sportime (κι ας τσιγγουνεύτηκε το dvd και μας βγήκαν τα μάτια μέχρι να δούμε ένα καλάθι...

) και ήδη έχω αρχίσει να φτιάχνομαι..
dizzy_fingers
May 5 2005, 00:09
ΡΕ!!! Πόσο γρήγορα ποστάρετε εσείς!!???

Δεν προλαβαίνω να γράψω και έχει 3 δικά σας!
greece4
May 5 2005, 00:11
http://www.cskabasket.com/media/?a=photo&lang=endizzy, 8a vreis k alles photos edw...
den einai to diko tous ghpedo. einai ena polu megalutero, to Olympinski, opou eginan oi Olympiakoi Agwnes tou 1980 (an dn kanw la8os..)
lene oti k autoi 8a pathsoun aurio prwth fora ekei(to eipe k o idios o ntikoudhs sto radio th deutera), alla exoun ekfrastei kai upopsies apo ellhnes dhmosiografous oti logika 8a to exoun pathsei... pantws exoun metafer8ei ekei apo thn arxh ths evdomadas ta kala8ia k to parke apo to kanoniko ghpedo ths cska. (to opoio einai arketa mikrotero k dn mporouse na xrhsimopoih8ei..)
εεεμμμμ....ειμαστε αναμενοι....on gire που λενε και οι φλωροι οι αμερικανοι
λολ λολ
dizzy_fingers
May 5 2005, 00:15
εεεμμμμ....ειμαστε αναμενοι....on gire
Εσύ εκεί...με τα σουβλάκια και τους γύρους ε?

Greece, μόλις μου έλυσες μία μεγάλη απορία...τόσο καιρό νόμιζα ότι η ΤΣΣΚΑ έπαιζε στο Ολυμπίνσκι...

on fire ηθελα να πω....αχαχαχαχχχχχααααα....γραψε λαθος
"Τι; Φίλε μου, κατάλαβε ότι αυτή η ευκαιρία είναι μοναδική για μας! Ας με συγχωρέσουν όλοι οι Έλληνες, αλλά δε θέλω καν να σκέφτομαι ότι αυτό το τρόπαιο μπορεί να καταλήξει σε άλλα χέρια. Τρία χρόνια ζούμε γι’ αυτή τη στιγμή". ταδε εφη Τεο Παπαλουκας.ετσι για να καταλαβουν μερικοι οτι δεν ειναι ολα προδοσιες αλλα ευκαιριες ΖΩΗΣ!!!!
greece4
May 5 2005, 00:29
xexe!
nai, oxi dn epaize ekei...
ar8ro apo afierwma sportday... exei mia selida afierwmenh stous proedrous....
so,
Mixahl Prokhorov
"o ergostasiarxhs"
Telika uparxoun kai oi periptwseis pou ta xrhmata einai arketa gia na feroun thn eutuxia. Akoma ki an leipei to sunais8hma apo th mesh. Kai mh mou peite pws o Mixahl Prokhorov einai opados ths cska mosxas. Apla o rwssos den xerei pws na perasei to xrono tou kai pws na spatalhsei auta pou tou perisseuoun (h... na ta dikaiologhsei, gia osous pianete to uponooumeno). Pantws prepei na tou anagnwristei pws ekane sofh epilogh na ependusei sth sugekrimenh omada. O 39 xronos epixeirhmatias "ka8arizei" ethsiws 4,4 dis dollaria! "gia pes mas ti douleia kaneis re palikari, na thn kanoume ki emeis?". Auth mallon htan h prwth sas erwthsh molis ma8ate to mis8o tou. O kurios exei sthn idiokthsia tou ta megalutera ergostasia nikeliou, gegonos pou ton ka8ista enan apo tous 100 plousioterous an8rwpous tou planhth. Ola auta ta stoixeia xarakthrizoun ton idiokthth-xrhmatodoth ths cska. Epeidh omws autos dn exei thn "trela" twn giannakopoulaiwn gia to mpasket, exei ana8esei rolo diaxeiristh stous Sergey Kuschenko (general manager) kai Alexander Gomelsky (proedros).
dizzy_fingers
May 5 2005, 00:30
Greece greece...
Ξεχάστηκα με τη συζήτηση...
greece4
May 5 2005, 00:32
mpravo re harris!! xwse!! xairomai pou toakouw auto apo gauro...
πππσσσσσσσσσσσ......αρα ο Κουσενκο ειναι μια απλη γλαστρα ,και νομιζα οτι αυτος ηταν ολα ταλεφτα για την Αρκουδα...τλπ.σας αφηνω....καλο ξημερωμα..ζζζζζζ
greece4
May 5 2005, 00:33
οκ dizzy κ γω μαλλον επωφεληθηκα της συζητησης και της απουσιας σου προηγουμενως! lol
greece4
May 5 2005, 00:35
οχι, χαρη, δν ειναι γλασρα... αυτος τα διαχειριζεται ολα... δεν ειναι κ λιγο, ουτε κι ευκολο... καλη σου νυχτα!
dizzy_fingers
May 5 2005, 00:36
Μην ξαναεπαναληφθεί γιατί θα σου απαγορεύσω να βάλεις άβαταρ του Παπαλουκά (η invision δίνει με τα board της στάνταρ αντι-παπαλουκ φίλτρο στα άβαταρ) μέχρι να..μάθει να κάνει μπάσιμο ο Χάρης (δηλαδή...ποτέ!

).
greece4
May 5 2005, 00:39
ωχ! αυτο ηταν απειλη!!!
οκ, υποσχεση!... (αχ, ας μου το θυμιζει που κ που κανεις... lol)
Dizzy κάποια αλλαγή πρέπει να έχει γίνει αφού δες τις παρακάτω photos:

Στην πρώτη είναι το γήπεδο όπως έχει διαμορφωθεί για το Final-4...Βλέπεις πίσω από τις κουρτίνες τις κερκίδες με τα πορτοκαλί καθίσματα?Ε στην δεύτερη και τρίτη φωτογραφία που είναι το δεύτερο γήπεδο φαίνονται φάτσα κάρτα οι συγκεκριμένες κερκίδες...Απλά να πω οτι στην τρίτη φωτό είναι το Junior Tournament Court και αυτό γιατί θα γίνονται 2 αγώνες την ίδια ώρα...Οπότε?
Δημιουργήσαν 2 γήπεδα...
Sorry και εγώ νόμιζα οτι έπαιζε στο Ολυμπίνσκι μέχρι τώρα...Αλλά δεν είχα διαβάσει την 7ή σελίδα...
QUOTE (greece4 @ May 5 2005, 01:06 AM)
wx!! dn paei ton olympiako?????......... k gw pou nomiza pws einai gauraki!!! lol
a, epishs, anxel, tis fotos autes ap'to site ths cska dn tis phres?...
prosexe, mhn anoigeis mafiozika sites, einai epikinduna!!! lol
Καλά αφού το λες εσύ αγαπητή μου δεν πρόκειται να το ξανακάνω....lol
greece4
May 5 2005, 01:01
anxel, οχι απλα καποια αλλαγη.. οπως εγραψα κ πιο πανω, η cska δεν επαιζε εκει ως τωρα... δεν ειναι το olympinsky το γηπεδο τους..
QUOTE (greece4 @ May 5 2005, 02:01 AM)
anxel, οχι απλα καποια αλλαγη.. οπως εγραψα κ πιο πανω, η cska δεν επαιζε εκει ως τωρα... δεν ειναι το olympinsky το γηπεδο τους..
Ναι ναι οκ...Απλά επειδή σταμάτησα να κοιτάζω το topic γιατί έβλεπα tv δεν διάβασα καθόλου την 6ή σελίδα...Δικό μου το λάθος greece...Αλήθεια ποιό είναι το real name σου?
dizzy_fingers
May 5 2005, 01:02
Πωπω παιδιά..σαν εκθεσιακό κέντρο είναι!

Θα μπαίνεις εκεί μέσα και θα βλέπεις όλο μπάσκετ γύρω σου

.
Διάβασα ότι αυτό το κλειστό μπορεί σε μερικές ώρες να χωριστεί στα δύο με έναν ηχομονωτικό τοίχο που υψώνεται από το έδαφος!
Βλέπω πάντως ότι οι Ρώσσοι έκαναν τη μαγκιά που κάνουν οι αμερικάνοι σε αγώνες μεγάλης σημασίας όπως έκαναν φέτος με το κολλεγιακό final4 ("έχτισαν" το γήπεδο μπάσκετ στο πέταλο ενός κλειστού γήπεδου φούτμπολ) ή παλιότερα με την έδρα του Σαν Αντόνιο.
Να φανταστείς οτι η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 35.000 θεατές...Μάλιστα περιλαμβάνει μέχρι και παγοδρόμιο...
greece4
May 5 2005, 01:05
το γηπεδο αυτο μαλιστα ειναι τεραστιο, αν δν κανω λαθος χωραει περιιπου 35.000 ατομα... χρησιμοποιειται κ για ποδοφαιρο και για παγοδρομιες(ειναι μαλιστα η μεγαλυτερη πιστα στον κοσμο).. οντως το εχουν χωρισει στη μεση, οπως γινεται πολυ συχνα προκειμενου να χρησιμοποιηθει για διαφορες εκδηλωσεις (αθλητικες και μη)... ετσι, θα γινουν συγχρονως το f4 και το τουρνουα νεων... ο τοιχος για να χωριστει το γηπεδο υψωνεται σε περιπου 10-12 ωρες
greece4
May 5 2005, 01:06
οκ, anxel...
xristina. esena?..
dizzy, σωστα διαβασες...
Πάντως γίνεται χαμός...Γράφει ο ένας,γράφει ο άλλος και στο τέλος μπλέκουμε τα μπούτια μας...
Άγγελος εγώ Χριστίνα...Χάρηκα πολύ!!!
dizzy_fingers
May 5 2005, 01:09
Όχι Άνξελος?

greece4
May 5 2005, 01:12
οντως.. κ γω.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.