QUOTE(T.W.Is.M. @ Feb 1 2012, 23:35 )
Οποιος μπορει να βρει τον τελικο του Ευρωμπασκετ Νεων(U-20) του 2007, ας το κατεβασει κι ας το δει. Περα απο τη μονομαχια Κουφου-Ματσβαν θα δει εναν 19χρονο πλει μεικερ να προσπαθει να γυρισει ενα χαμενο παιχνιδι. Απο εκει φαινοταν οτι ο Σλουκας δε φοβαται να παρει το παιχνιδι πανω του. Σε ενα τουρνουα μικρων εθνικων, που οι ηλικιες μετρανε και ο ενας χρονος κανει τη διαφορα(πχ δε θυμαμαι αν ο Παπανικολαου ηταν σε εκεινη την ομαδα, εστω σαν μπακ απ του Γιαννοπουλου), αυτος καταφερε να δειξει κατι.
Οσοι λετε οτι το παιχνιδι του θυμιζει λιγο Διαμαντιδη, λιγο Παπαλουκα ή καποιον αλλο, εγω θα πω οτι στα τελειωματα των αγωνων θυμιζει και λιγο απο Σπανουλη. Το καλυτερο ομως θα ειναι αν στο τελος της καριερας του βλεπουμε τον Χ πλει μεικερ γεννημενο το 2000 και λεμε "ο Χ μοιαζει στο παιχνιδι του με το Σλουκα".
Ο κινδυνος ομως ειναι τωρα. Επειδη ειμαστε στην Ελλαδα κι οχι στις ΗΠΑ, υπαρχει ο φοβος μη μεινει στασιμος τωρα που αρχιζει να κανει το ξεπεταγμα. Αυτο που κανει τωρα ειναι το πρωτο βημα. Το πιο δυσκολο ισως, αλλα μονο το πρωτο και ελπιζω να το εχει βαλει στο μυαλο του(ή εστω να του το βαλουν). Φυσικα και πρεπει να ανανεωθει το συμβολαιο, αλλα πρεπει κι ο ιδιος να συνεχισει να προσπαθει περισσοτερο.
Καταρχάς T.W.Is.M. εκείνη η διοργάνωση ήταν U-19 και αμφιβάλλω αν ήταν ο Σλούκας στην ομάδα.Εγώ τον Ματαλόν θυμάμαι και τον Γιαννόπουλο από τότε.
Ο Σλούκας ήταν σίγουρα στο U-19 της επόμενης χρονιάς που το σηκώσαμε.Όπως και στα 2 επόμενα U-20.
Στα υπόλοιπα που γράφεις συμφωνώ.Στην Ελλάδα το ταλέντο χάνεται εύκολα.
Ο Κώστας είναι φορμαρισμένος αυτή την περίοδο.Όταν κάποια στιγμή όμως δεν του βγουν τα ματς καλά θα κάνουμε να μην αρχίσουμε το κράξιμο γιατί αυτά τα περιμένεις.Έχει να βελτιώσει πολύ την άμυνα του αλλά φαίνεται ότι προσπαθεί και εμενα μου αρκεί.
Ωστόσο εχτές έπαιξε 18 λεπτά μόλις.Ο Λο έπαιξε 24.Τι πιστεύω με αυτό?
Ότι ο Σλούκας για να παίζει παραπάνω πρέπει συνεχώς με το που μπαίνει να εκθέτει τον Ίβκοβιτς ο οποίος για μένα αφορμή βρίσκει για να τον στείλει στον πάγκο.Εκτός φυσικά αν η όλη φάση είναι στρατηγική από τον Ντούντα για να τον έχει στην τσίτα συνέχεια και μην χαλαρώνει.
ΥΓ:Καλά ο Πελεκάνος με έχει απογοητεύσει τελείως.Περίμενα όπως έχω ξαναπεί ότι φέτος θα είναι υπερπολύτιμος.Ο άνθρωπος κάνει την μια αψυχολόγητη ενέργεια μετά την άλλη του στυλ να σηκώνεται στα καλά του καθουμένου για τρίποντο λες και είναι ο Ναβάρο να πούμε...Στα δε τελειώματα του είναι για λύπηση τρώγοντας τα ταπίδια και μετά να γκαρίζει για να του δώσουν φάουλ...Στην άμυνα ακόμη μπαίνει και κάνει για πλάκα φάουλ με οποιονδήποτε αντίπαλο.
Και ο Κωστάκης βέβαια λίγος παρουσιάζεται πάλι αλλά έχει κάποιες εξάρσεις που είναι πολύ ικανοποιητικός.