QUOTE(christina n10 @ Jul 3 2007, 04:58 PM)

τα συγχαρητηρια και πολλα μπραβο για αυτην την επιτυχια και απο μενα...

ειναι αξιεπαινη η προσπαθεια τους....
πολλα συγχαρητηρια και στην πρωην συμπαικτρια μου ,σταλα...ειναι μεγαλη παικτουρα ....φιλακια μικρη μου...
Tιμητική υποδοχή στις Εθνικές Κωφών
2/7/2007 17:46
Με τις αποσκευές τους γεμάτες μετάλλια και διακρίσεις επέστρεψαν από την Κίνα οι Εθνικές ομάδες Κωφών (ανδρών και γυναικών), που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η ανδρική ομάδα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ενώ δύο παίκτες της ήταν μέλη της καλύτερης πεντάδας ενώ οι γυναίκες επέστρεψαν με το χάλκινο μετάλλιο. Την Πολιτεία εκπροσώπησε ο ΓΓΑ, Σταύρος Δουβής, που τίμησε τις δύο ομάδες.
Οι στιγμές ήταν αρκετά έντονες όταν ο Παναγιώτης Ντικούδης (ξάδελφος του Δήμου), ο οποίος μαζί με το Σιδέρη Γρίλλη (MVP) ψηφίστηκαν στην καλύτερη πεντάδα των αγώνων, μίλησε στη νοηματική για την επιτυχία τους:
«Εχω κι εγώ τώρα ένα ασημένιο παγκόσμιο πρωτάθλημα., όπως ο ξάδελφός μου, ο Δήμος. Τον υπεραγαπάω και είναι το μεγαλύτερο πρότυπό μου. Θα ήθελα μία ημέρα να του μοιάσω, αλλά αυτός είναι τόσο ψηλά και είμαι περήφανος για αυτόν».
Σιδέρης Γρίλλης: «Χωρίς αυτούς δεν θα είχα κάνει τίποτα. Αυτοί ήταν που με βοήθησαν να κερδίσω τον τίτλο του MVP και τους ευχαριστώ. Πιο σημαντικό όμως, από όλα είναι το μετάλλιο και όχι οι προσωπικοί τίτλοι».
Σταύρος Δουβής: «Αυτά τα παιδιά μας έκαναν υπερήφανους. Είναι η δύναμη της ψυχής και της θέλησης του ανθρώπου. Η Πολιτεία θα είναι στο πλευρό τους»
Διονύσης Γαζής (προπονητής Ανδρών): «Θέλαμε πολύ να επαναλάβουμε τον θρίαμβο του 2002, αλλά κάποια αγωνιστικά προβληματάκια μας στέρησαν τη νίκη στον τελικό. Το ασημένιο μετάλλιο, όμως, είναι έτσι κι αλλιώς μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια, στους παίκτες και τους συνοδούς».
Θωμάς Σδούκος (προπονητής Γυναικών): «Στον μικρό τελικό με την Λιθουανία δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Είχαμε τεράστια θέληση από τη στιγμή που ηττηθήκαμε στον ημιτελικό από τις ΗΠΑ. Εύχομαι η Πολιτεία να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια και να μας δώσει το δικαίωμα να δουλέψουμε βαθιά, στην υποδομή, έτσι ώστε να βγουν νέα παιδιά, που θα στελεχώσουν αυτές τις ομάδες».
Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη (μέλος καλύτερης πεντάδας): «Δεν μας πίστευε κανείς όταν ξεκινήσαμε. Καταφέραμε να τους διαψεύσουμε κι αυτή είναι μία πολύ μεγάλη επιτυχία για εμάς».