Arkadios
Nov 19 2006, 03:27
.
Mε 200% θα βγει ο Μητσος γιατι απλα απλα ειναι ο καλυτερος. Θες καλυτερη αιτιολογηση?
07macijauskas
Nov 19 2006, 11:45
QUOTE(apkat @ Nov 19 2006, 05:26 AM)
Mε 200% θα βγει ο Μητσος γιατι απλα απλα ειναι ο καλυτερος.
Και στη θέση του ο Ολυμπιακός έχει τον ασταθή Σκούνι Πεν.
κανεναν!δεν θελω παιχτες απο αυτους!να πανε ολοι να πνιγουν!
πλακα κανω!διαμαντιδη ψηφισα φυσικα!νομιζω οτι το ερωτημα ειναι χωρις νοημα!
Μητσαρας .Moνο αυτος θα μπορουσε να μας ανεβασει επιπεδο
christos
Nov 19 2006, 15:25
Aκυρο το ερωτημα αφου ειναι γνωστη κ μονο μια η απαντηση..
teneatis
Nov 19 2006, 18:24
Όλες οι ομάδες νομίζω θα ήθελαν εναν Διαμαντίδη.
Air Kef
Nov 19 2006, 22:14
10 στα 10 για τον Μητσο.
Μήπως να μετατραπεί το ερώτημα σε "Ποιον παίκτη του ΠΑΟ θα θέλατε στην ομάδα σας,εκτός του Διαμαντίδη;" ;;;;
Alexmei
Nov 19 2006, 22:22
και βέβαια μητσάρας... κάτι που (ακόμα) δν καταλαβαίνω είναι γιατί ο ΟΣΦΠ δν τον υπέγραψε (συμβόλαιο 400.000 €) και κατέληξε στον ΠΑΟ με 50.000 παραπάνω... βαντάζεστε τι θα γινόταν; ειδίκα αν έπαιζε ακόμα ο Σπανούλης στον ΠΑΟ... Διαμαντίδης vs VSpan... ΟΥΑΟΥ απλά
τέσπα τέσπα... άσε που δν θα του πήγαιναν τα κόκκινα του Διαμαντίδη
Pierce
Nov 19 2006, 22:46
ε λοιπον εγω για το γαμωτο δεν ψηφιζω μητσο. ψηφιζω ντελκ γιατι ειναι τρελη παιχταρα και εχει παιξει στην καλυτερη σεζον της βοστωνης την τελευταια 15ετια. το ξερω εχω τρελα επιχειρηματα
FANISTELROOY
Nov 19 2006, 23:01
Tι ερωτηση ειναι αυτη;; Υπαρχει αλλη απαντηση απο το Μητσαρα;;
kalfok
Nov 20 2006, 00:07
θεωρω τον Διαμαντιδη απο τους ποιο εξελιξιμους παιχτες που αγωνιζοντε στο ελληνικο πρωταθλημα και θα μου αρεσε να τον βλεπουμε να φοραει ερυθρολευκα.Χωρισ βεβαια να θελω να μειωσω τουσ υπολοιπους υπεραστερες που αγωνιζοντε για τον Παναθηναικο
τέσπα τέσπα... άσε που δν θα του πήγαιναν τα κόκκινα του Διαμαντίδη 24.gif
καλα κατσε να τον δουμε πρωτα να τα φοραει και θα κρινουμε μετα!μην βιαζεσαι μπορει να γινει καποτε!εμενα θα μου αρεσε πολυ πιστευω αν τα φοραγε!
dizzy_fingers
Nov 20 2006, 00:24
Ποιός μου είχε πει πρόπερσι πάντως ότι ο Διαμαντίδης είναι Ολυμπιακός από παιδί....δημοσιογράφος είναι...
καπου το'χα ακουσει κι εγω καποια στιγμη αυτο αλλα δεν ξερω αν ισχυει..
Θα θεσω ενα ρητορικο ερωτημα..Τι θα γινοταν αν ανταλλαζαμε τα πλευμεκερ του Παο με του Ολυμπιακου?? (Πεν-Διαμαντιδης)
Μια απαντηση πηραμε στο ματς στο Σεφ πριν ενα μηνα..
Παντως δεν νομιζω οτι θ'αφησει ποτε ο Παο (και δη ο Ζοτς) τον Διαμαντιδη να φυγει.
thrylos7
Nov 20 2006, 17:36
Καλώς ήρθες kalfok στο forum!
ΠΑΟΚ ήταν (και είναι; ) ο Μήτσος...
Κι εγώ Διαμαντίδη θα πω, γιατί τυχαίνει η θέση 1 να είναι αυτή που φαίνεται να παρουσιάζουμε κάποιο πρόβλημα.. Εκτός της αδιαμφισβήτητης αξίας του.
Billubs
Nov 20 2006, 19:41
Εγω παντως,αν ημουν Ολυμπιακος
δε θα ελεγα οχι και στον Μπατιστ.
Alexmei
Nov 20 2006, 21:25
QUOTE(rchos7 @ Nov 19 2006, 10:14 PM)
τα μόνα κόκκινα που θα ήθελα να δω τον μήτσο να φοράει θα ήθελα να είναι της ΤΣΣΚΑ ή ομάδας ΝΒΑ (λίγο δύσκολο γιατί ο ίδιος είπε ότι δν θέλει να πάει ΝΒΑ)
Εγω παντως,αν ημουν Ολυμπιακος δε θα ελεγα οχι και στον Μπατιστ.
Δεν νομίζω σαν σωστή επιλογή... έχει Ζίζιτς, Σόφο και Στακ για ψηλούς....ποιον θα έδινε για τον Μπατίστ;
reignman
Nov 20 2006, 22:29
ο στακ δηλαδη σου κανει για χειροτερος του ζιζιτς αρκαδιε?
ο ζιζιτς μου θυμηζει κατι απο αλεξανδριδη εποχη ιωνικου με γιαννακη.. πολυ υπογειος καθολου αθλητικος δε βοηθαει στα ριμπαουντ καθως δε μπορει να πηδηξει ουτε εφημεριδα. αντιθετως ο στακ ειναι ποιο πολυδιαστατος πηδαει μαρκαρει σκοραρει (εφοσων περιληφθει στα πλανα τα επιθετικα)
sihainas
Nov 20 2006, 22:36
Παιχταράς ο Μπατίστ... αλλά ο Ολυμπιακός έχει ήδη πολλούς ψηλούς...Σόφο, Ζίζιτς, Στακ, Βασιλό, Μπάρλος, Μπουρούσης... δεν νομίζω ότι χρειάζεται κι άλλον...
Γι'αυτό και κι εγώ ψηφίζω...Διαμαντίδη...
Dromeas7
Nov 21 2006, 03:19
Μου αρέσει που κανένας δεν έχει ψηφίσει "Κανένας"!!!!
Ρε Ολυμπιακοί είστε εσείς???
Ρε Μορφή που είσαι να επιβάλεις την τάξη?
Πιος Μητσάρας και αηδίες...Ο Χρηστάρας καλύτερος είναι..Μιλάμε κλάση ΝΒΑ.
Το Πρωτάθλημα θα το πάρουμε μέσα στο ΟΑΚΑ με πεντάδα Χρησταρα-Παπαμακ-Μπάρλο-Μπουρούση και με σεντερ τον φροντιστή.
Σιγά μην θελουμε παίχτη απο τον ακατονόμαστο...
Air Kef
Nov 21 2006, 22:31
Νομιζω ότι παίζουν κι οι δύο μαζι και είναι τελείως,μα τελείως διαφορετικοι παίκτες,με καθαρη υπεροχή του ενος απέναντι στον άλλον στους δικους τους δυνατους τομεις.
Επίθεση με πρόσωπο στο καλάθι.
Σουτ.
Αμυνα.
Αθλητικα προσώντα.
Ριμπάουντ.
Αρχηγικές τάσεις.
Επιθεση με πλάτη στο καλάθι.
Αποτελεσματικότητα.
Τελειωμα φάσεων.
Σταθερότητα.
Στο μονο που μπορουν να συγκριθούν είναι αν είναι ωραία παιδιά,αν και ουτε γιαυτο είμαι σίγουρος με τις γυναικες που προτιμούν Ραιαν..
Αντε ρε Δρομέα,βάλε ταξη.
enypnio
Nov 30 2006, 20:01
more ego mporei na ton pisteyo ton haris pou leei o logos to thema einai oti kai den ton pisteyei o Olympiakos...
Ζίζιτς και Στακ είναι τελείως διαφορετικοί παίκτες, όπως λέει και ο Air Kef
O Στακ παίζει κυρίως με πρόσωπο στο καλάθι. Είναι κακός στο να παίζει με πλάτη.
Στην άμυνα είναι καλός στις βοήθειες, καλύτερος μπλοκέρ αλλά δεν μπορεί να σπρώξει δυνατούς ψηλούς. Επίσης είναι και λίγο καλύτερος ριμπάουντερ.
Ο Ζιζίτς είναι πολύ καλός στο post. Παίρνει πολύ καλές θέσεις και παίζει καλά 1-1 με πλάτη, χωρίς να υστερεί στο σουτ από τα 5-6 μέτρα. Είναι ο μοναδικός(μαζί με τον Σχορτσιανίτη) που μπορεί να παίξει καλά με πλάτη.
Στην αμυνα είναι καλύτερος από τον Στακ στο να παίζει δυνατούς αντιπάλους στο low post αλλά μάλλον υστερεί στα υπόλοιπα. Πάντως αυτόν τον καιρό είναι σε καταπληκτική κατάσταση και δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα για το ποιος πρέπει να παίζει περισσότερο την δεδομένη χρονική στιγμή.
Βέβαια χωράνε και οι δυο στην ίδια πεντάδα...
lef_gratipa
Dec 3 2006, 15:21
Φυσικα Διαμαντίδη αν και σε ερώτηση που του έγινε πρόσφατα απάντησε ότι δεν θα πήγαινε στον ολυμπιακό,τώρα αν του κάνει καμιά πρόταση ο ολυμπιακός 10Μ ευρώ για 3 χρόνια ίσως αλλάξει γνώμη.
reignman
Dec 3 2006, 19:53
με 10M ευρω ερχεται παιχτουρα απο nba dude αραξε την εμπειρια σου
thrylos7
Dec 3 2006, 20:01
Τελικά δε θέλω κανένα!
Αποστολίδη και Περπέρογλου θέλω...
Air Kef
Dec 3 2006, 21:03
Για Αποστολίδη δν θα το συνιστουσα για Περπέρογλου ίσως..
Μαυροκεφαλιδη θα ελεγα..
Για Αποστολίδη δν θα το συνιστουσα για Περπέρογλου ίσως..
Μαυροκεφαλιδη θα ελεγα..
για αποστολιδη και εγω ακομη δεν εχω πειστει!ο περπερογλου εχω ξαναπει μ'αρεσει πολυ αλλα καλα ειναι εκει στον πανιωνιο προς το παρον!
για τον μαυροκεφαλιδη το ελεγα απο περσι οτι τον θελω στον ολυμπιακο!
Alexmei
Dec 4 2006, 16:07
εγώ το μόνο που περιμένο είναι να δω την απάντηση του Μορφή...
(αν απαντήσει
)
Air Kef
Dec 4 2006, 16:23
Δν θα απαντησει,εδώ τουλάχιστον,ειναι suspended στο ελληνικο μπάσκετ,ειναι λιγο ευεξαπτος σε αυτα τα θεματα,αν και είναι καλο παιδι..
drakonikolis
Feb 11 2007, 15:01
Σίγουρα ο Διαμαντίδης είναι πρώτος στις προτιμήσεις όλων αλλά για μένα ο Σισκάουσκας είναι μια βελτιωμένη έκδοση Διαμαντίδη.Σε όλους τους τομείς υπερτερεί του Μήτσου εκτός από τον χειρισμό της μπάλας και την ευπάθεια στους τραυματισμούς.Σισκάουσκας λοιπόν!!
reignman
Feb 11 2007, 23:36
σαν να εχεις δικιο.. αλλα πιανει θεση κοινοτικου !! :Ρ
Giwrgos_foa
Feb 12 2007, 01:05
re paides me ton masigiaouskas ti ginete????pote tha paiksei epitelous??????
Air Kef
Feb 12 2007, 01:16
Ακατάλληλο τοπικ για να ρωτήσεις.!!!Δοκιμασε
εδώ!
Ε οχι και Σισκάουσκας>Διαμαντιδη..Ντροπή.
Roy James Tarpley
Mar 7 2007, 21:32
Διαμαντίδης δαγκωτός....
Και όσες ανακοινώσεις και να βγούν από την διοίκηση ο παίκτης αυτός χάθηκε πριν από 3 καλοκαίρια (όταν οι τσέπες του Σωκ. άρχιζαν να γεμίζουν καβούρια) και χάθηκε για πάντα (επειδή είναι δύσκολο ο "φαρμακοποιός" να τον αφήσει να φύγει)...
Και απλά να αναλογιστούμε αν η περιφέρεια του ΟΣΦΠ θα ήταν η όχι κορυφαία με Παπαλουκά - Διαμαντίδη... Θα ήταν ενδιαφέρον κάποιος να μας πληροφορήσει για πόσα ευρώ χάθηκαν αυτοί οι 2 παίκτες και ποια είναι η σημερινή τους αξία!
PanosIlio
Mar 8 2007, 13:26
dimitris18
Mar 12 2007, 11:58
ginete exo kai ton jaka?
nikefalin
Mar 12 2007, 13:41
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Mar 8 2007, 01:19 PM)
Απλά τα πράματα..Ο Παπαλουκάς είχε συμβόλαιο 130 εκ. δραχ. και του προτάθηκε να μείνει με λίγο παραπάνω από τα μισά (85 εκ. αν θυμάμαι ακριβώς)
Ο Διαμαντίδης έκανε 3τές με αποδοχές μ.ο. 500.000 Ευρώ ετησίως πριν 3 χρόνια..απλά οι γιανακόπουλοι του έκαναν αναπροσαρμογή μετά το Βελιγράδι προς τα πάνω και φέτος εισπράτει περίπου 650.000.
Αν και έχω την εντύπωση πως τότε ακόμα και ισόποση πρόταση να είχε από Ολυμπιακό δύσκολα θα πήγαινε, οι συνθήκες τότε ήταν ψιλοχάλια.
thrylos7
Mar 12 2007, 15:00
Μάλλον αναφέρεται πριν πάει στον Παναθηναϊκό, όταν ήταν ακόμα στον Ηρακλή...
Ο Ολυμπιακός δεν ανέβασε λίγο παραπάνω την προσφορά του (50.000 ευρώ νομίζω)...
Αλλά και πάλι, ο Μήτσος είχε κλείσει πολύ πιο πριν...
PanosIlio
Mar 12 2007, 15:17
Ναι για τον Διαμαντίδη πριν υπογράψει με ΠΑΟ εννοούσα, μετά πολύ δύσκολο. Αλλά πριν μπορούσαμε, τέσπα πονάει το θέμα.
spysta
Apr 25 2007, 05:03
Σιγουρα τον Διαμαντιδη!!Ειναι εκπληκτικος μπασκετμπολιστας!!!Κανει τα παντα και ειναι και καλο παιδι!!Τρελαινομαι που χασαμε αυτον το παικτη μεσα απο τα χερια μας για ηλιθιοτητες της διοικησης!!
τα διαμάντια είναι παντοτινά! τι να πεις για αυτόν τον παίκτη;; πραγματικά εκπληκτικός. ( ΣΕΦ 73-74...ακόμη με πονάει)
kop-13
Apr 25 2007, 13:42
Καλά,Ντικούδη-Τσαρτσαρή κανένας δεν θέλει?
spysta
Apr 25 2007, 14:49
QUOTE(kop-13 @ Apr 25 2007, 11:35 AM)
Καλά,Ντικούδη-Τσαρτσαρή κανένας δεν θέλει?
Φιλε καλοι ο Ντιουδης και ο Τσαρτσαρης αλλα μροστα στην αξια του Μητσου νομιζω οτι δεν συγκρινωνται!!Παντως αν ειχα να διαλεξω θα διαλεγα τον Τσαρτσαρη!Καλυτερο σουτ!Παιζει και μακρια και κοντα στο καλαθι
Georgie
Apr 25 2007, 15:45
Θα ήθελα πολύ να δω τον Μπατίστ (ειδικά δίπλα στον Σόφο
) αλλά αυτή τη στιγμή η ομάδα χρειάζεται κυρίως έναν οργανωτή.
iverson
May 17 2007, 22:17
νομίζω κανείς δεν θα κακόπεφτε στον Ολυμπιακό
Αν δεν υπηρχε ο Διαμαντιδης στη λίστα θα διάλεγα σιγουρα στον Σισκάουσκας!!
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ντικούδη!!!
saniboy
May 18 2007, 09:17
Καλά ρε παιδιά, δεν έχουν πάρει ούτε μία ψήφο οι Ντικούδης-Τσαρτσαρής-Χατζηβρέττας την στιγμή που έχει 3 ψήφους ο Γιαφτόκας;;;;;;;;;;;
Τέλος πάντων , περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.