QUOTE(Marciulionis @ Dec 10 2009, 20:54 )
Ο άλλος ο Μαγουλάς είναι πάλι? Τουλάχιστον δεν τον βάλαν να μεταδίδει μόνος του τον αγώνα, να μας τα κάνει τόσα με το πόσο καλύτερο είναι το ΝΒΑ... Πάντως ακόμα κι όταν σχολιάζει αγώνες ΝΒΑ το ίδιο κάνει! Μιλάμε για κομπλεξικό! Ρε φίλε όταν θέλω να δω ΝΒΑ θα δω ΝΒΑ, δουλειά σου δεν είναι να με πείσεις!
Πάντως στους σπορτσκάστερ προτιμώ να ξέρουν καλά ελληνικά παρά πολύ μπάσκετ...
+1000
Μαγουλά κάτω τα χέρια από το άθλημα! Δεν μπορούμε άλλο, παράτα το, "τσουρέκια" μας τα χεις κάνει!!!
Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός σήμερα, πολύ καλά διαβασμένος, με τσαμπουκά και δύναμη όπου χρειάστηκε, με φινέτσα και ψυχραιμία όταν απαιτήθηκε από τις περιστάσεις.
Μου αρέσει πολύ και ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα του Γιαννάκη στο 5-5. Πολλές ιδέες, ποικιλία από plays, άσχετα που η παρουσία του (απίστευτου φέτος) Παπαλουκά είναι ακόμα απολύτως απαραίτητη για την υλοποίηση όλων αυτών των επιθετικών κινήσεων.
Μεγάλος ο Κλέιζα, όπως πάντα, υπερπολύτιμη η συνεισφορά του Τσίλντρες, ο τρόπος που οι "ερυθρόλευκοι" τον εκμεταλλεύονται στην base line είναι σεμιναριακός, όσο φυσικά παίζει ο τεράστιος Θοδωρής.
Η ομάδα του Ολυμπιακού δείχνει εξαιρετικά φορμαρισμένη. Αν δεν είναι σε τοπ φόρμα και μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και από αυτό που είδα σήμερα, τότε νομίζω πως δεν έχει αντίπαλο φέτος, δεδομένης και της απίστευτης δίψας για τίτλο που κυριαρχεί στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου.
Προσωπική μου άποψη ωστόσο και εκτίμηση είναι πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην τοπ φόρμα του. Ίσως να κάνει "κοιλιά", ίσως να μην κάνει, είναι τέτοια η ποιότητά του που, αν τον ευνοήσουν οι συγκυρίες και οι δυο Τεο μείνουν υγιείς, ενδέχεται και να μην κάνει καθόλου "κοιλιά", ή τουλάχιστον να μη γίνει ιδιαίτερα αισθητή μια τέτοια κάμψη. Αλλά είναι δύσκολο να πειστώ πως η συγκεκριμένη ομάδα αυτή τη στιγμή δεν είναι κοντά στην τοπ φόρμα της.
QUOTE(newpower2020 @ Dec 10 2009, 22:21 )
Μελανό σημείο τα πολλά αβίαστα, χαζά λάθη.
Πάντως ομάδα που παίζει συχνά με 3 και 4 παίκτες που δεν μπορούν να βάλουν τη μπάλα στο παρκέ με ασφάλεια, στην ίδια πεντάδα, είναι λογικό να παρουσιάζει συχνά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Κερδίζει άλλα πράγματα ωστόσο ο Ολυμπιακός από αυτά τα σχήματα, τα οποία κατά τη γνώμη μου έχουν ως τώρα αποδειχτεί σπουδαίες εμπνεύσεις για τον κόουτς Γιαννάκη. Και δε το περίμενα αυτό όταν τα χα πρωτοδεί.