Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
dizzy_fingers
Καλημέρα παιδιά!!! icon_wave.gif

Μιλάμε έχω ξυπνήσει από τις 3:30 και δε μπορώ να κλείσω μάτι....δεν ξέρω γιατί, τις τρώει κάτι τέτοιες φλασιές ο οργανισμός μου πότε πότε. 40.gif icon_drunk.gif

Σε μισή ώρα την κάνω για τη σχολή, πρώτη μέρα για το 2005 gdi.gif.

Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όσους ξεκινάνε επίσης τα μαθήματα-εξεταστικές-δουλειές αυτές τις μέρες και αν σας παίρνει από κάτω, μην ανησυχείτε!
Όλα στο πρόγραμμα είναι.
Βάλτε ένα φλυτζάνι καφέ, φάτε τα δημητριακά σας (ποστάρετε στο overplay) και ξεκινήστε τη μέρα σας με χαμόγελο!!! biggrin.gif

peace.gif

ρε μπας και ήταν ληγμένος ο καφές....? 7.gif παράξενη γεύση είχε...39.gif
stormy
sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

Καλημέρα και απο μένα...
... όόόόόόχι... δεν έχω ξενερώσει καθόλου που επιστρέφω δουλειά μετά απο άδεια 3 βδομάδων... και επιστροφή και στη σχολή επίσης (που κάποτε πρέπει να τη παρω λίγο πιο σοβαρά μήπως dry.gif )

Με προβλημάτισες φίλε dizzy άγρια χαράματα tongue.gif

Τουλάχιστoν, εγώ επιτέλους κοιμήθηκα λίγο χθές w00t.gif

ιντε καλή σας ημέρα, καλό ξεκίνημα και ακόμα καλύτερη συνέχεια σε οτίδήποτε κι αν κάνετε φέτος icon_joy.gif
Warrior
Μαλλον ειναι η μερα του προβληματισμου σημερα..

Και γω σηκωθηκα μες το αγχος. ohmy.gif

Πως περασαν ετσι οι γιορτες ρε γαμωτο.. sad.gif
Και δεν διαβασα και τιποτα!
Τωρα εξεταστικη ως το Πασχα!!

sad-smiley-009.gif

Καλημερα..
IraTmac
εγώ πάλι δεν είχα καθόλου άγχος και δεν έφταιγε αυτό που δεν κοιμήθηκα καλά.

έφταιγε το οτι από κει που κοιμόμουν 5 τα ξημερώματα με 12 το πρωί (μεσσημέρι tongue.gif), έπεσα για ύπνο στις 12...

ανυπέρβλητη βαρεμάρα, δεν αντέχω το σχολείο καθόλου...
dizzy_fingers
Προσγείωση στην πραγματικότητα....μετά από 6 ώρες στη σχολή, μπορώ να πω ότι μου τέλειωσαν τα αποθέματα αισιοδοξίας τα συμπτώματα της οποίας επέφεραν το συγκεκριμένο τόπικ....

Βέβαια μετά από έναν 3ωρο ύπνο (να δω τι ώρα θα κοιμηθώ το βράδυ sad-smiley-009.gif ) η τάξη αποκαταστάθηκε...και ευτυχώς, γιατί έχω να κάνω a shitload of εργασίες να παραδώσω αλλά και μία πρόοδο φυσική την Παρσκευή...με λίγη θετική ενέργεια (και καθόλου Τσαλίκη guns.gif ) θα τα καταφέρουμε.
dizzy_fingers
Δεν πρόκειται να σας καλημερίσω, αλλά να σας καληνυχτίσω...
icon_bored.gif
Μόλις τέλειωσα 2 εργασίες 18.gif κλείνοντας 8ωρο μπροστά στον υπολογιστή wacko.gif και είμαι έτοιμος να την πέσω για ύπνο...

Είπα να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας help.gif ...

Τα λέμε σε 4 ώρες όταν και θα ξαναδώ το φως του ήλιου... icon_drunk.gif

Νύχτααααα!!

zZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZzZz.....................................
.............
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.