Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δημήτρης Διαμαντίδης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
LFO
Kαι ο Μαυροκεφαλιδης τον Ρομπιν
roko
Kανεις δεν ειπε οτι ειναι Πελεκανος.Αλλα αυτο που ειπε ενας πιο πανω οτι ειναι ο πληρεστερος και ο καλυτερος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ δεν ειναι λιγακι λεω λιγακι υπερβολικο?...Σκεψου να πηγαινε κανα nba και να εκανε καμια καλη χρονια τι θα ηταν..Ο Τζορνταν τον εφτανε δεν τον εφτανε μιλαμε..
Zephyr
QUOTE(kseplenhs @ Sep 24 2013, 11:11 ) *
Μην πάρει τον ρόλο ο μπεν άφλεκ μόνο...

Όχι, αυτός αποφάσισε να καταστρέψει τον ρόλο του Μπατμαν angry_red.gif
thanath
QUOTE (roko @ Sep 24 2013, 12:53 ) *
Kανεις δεν ειπε οτι ειναι Πελεκανος.Αλλα αυτο που ειπε ενας πιο πανω οτι ειναι ο πληρεστερος και ο καλυτερος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ δεν ειναι λιγακι λεω λιγακι υπερβολικο?...Σκεψου να πηγαινε κανα nba και να εκανε καμια καλη χρονια τι θα ηταν..Ο Τζορνταν τον εφτανε δεν τον εφτανε μιλαμε..

Πληρέστερος στην ελλάδα... Νομίζω έχει διευκρινιστεί πιο πάνω και δεν απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα... Ο Διαμαντίδης μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο! Και μην σε μπερδεύει το πληρέστερος δεν σημαίνει και κορυφαίος!
roko
QUOTE (thanath @ Sep 24 2013, 13:02 ) *
Πληρέστερος στην ελλάδα... Νομίζω έχει διευκρινιστεί πιο πάνω και δεν απέχει πάρα πολύ από την πραγματικότητα... Ο Διαμαντίδης μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο! Και μην σε μπερδεύει το πληρέστερος δεν σημαίνει και κορυφαίος!

Ειπε και καλυτερος οχι μονο πληρεστερος. Αν ηταν σε καμια αλλη χωρα παντως και ειχε παρατησει την εθνικη του χωρις αιτια σε τετοια ηλικια θα τον εκραζαν οι δημοσιογραφοι δεν θα τον εγλυφαν και θα τον εκαναν θεο.Τελος παντων ειπαμε ελλαδισταν ειμαστε,οτι μας πασσαρουν το τρωμε χωρις να το μασησουμε πρωτα.
thanath
QUOTE (roko @ Sep 24 2013, 13:07 ) *
Ειπε και καλυτερος οχι μονο πληρεστερος. Αν ηταν σε καμια αλλη χωρα παντως και ειχε παρατησει την εθνικη του χωρις αιτια σε τετοια ηλικια θα τον εκραζαν οι δημοσιογραφοι δεν θα τον εγλυφαν και θα τον εκαναν θεο.Τελος παντων ειπαμε ελλαδισταν ειμαστε,οτι μας πασσαρουν το τρωμε χωρις να το μασησουμε πρωτα.

Δεν βρίσκω νόημα ν απαντήσω... Απλά δες 2 σχόλια μου πριν κάτι που λέω για γυαλιά...
rankin
Το μεγαλύτερο ψέμα που βρίσκεται γύρω απο τον "μυθο" που πάει να δημιουργηθεί γύρω απο τον Διαμαντίδη, ειναι αυτό του "καλού παιδιού".
Καλό παιδί είναι μόνο ο Πλούταρχος.

Αγωνιστικά, ο Διαμαντίδης ειναι ενας εξαιρετικός παίχτης, αλλά η σύγκρισή του με τον Γκάλη αποτελεί μοναδική ιεροσυλία.
Στη τελική αν κάποιος μπορεί να συγκριθεί με τον Γκάλη, αυτός ειναι ο Σπανούλης με το αστείρευτο επιθετικό ταλέντο..
Χωρίς φυσικά να μπορεί να αγγίξει τον τεράστιο Νικ!

Ο Διαμαντίδης ειναι περισσότερο κάτι σαν τον Γιαννάκη. Παίχτης ομάδας. Αμυντικός γίγαντας. Πειθαρχημένος.
Αν ο Σπανούλης και ο Διαμαντίδης ήταν ενας παίχτης, τότε (και μόνο τότε) θα ήταν ενας παίχτης της κλάσης του γκανγκστερ.
Διότι, οποιος απο εδω μέσα έχει δει τον Γκάλη εν δράση, τότε ξέρει για τι μιλάμε και σιωπά...

τα άλλα είναι για οπαδική κατανάλωση και βαυκαλισμό...
LFO
Ο Πλούταρχος χρωσταει/χρωσταγε 300 χιλιαρικα στην εφορια.

@@ καλο παιδι ειναι.

louie
πραγματικα πολλοι ισως πρεπει να εξετασουν την περιπτωση να αρχισουν να γραφουν στο γκαζετα... πηρατε μια φραση που ειπε ενα παλικαρι απο πανω οτι ειναι ο καλυτερος και ο πληρεστερος ολων των εποχων και αρχισατε τις ειρωνιες επειδη δεν καταλαβατε υποτιθεται οτι μιλουσε για ελλαδα... πιστεψατε δλδ οτι τον συγκρινε με τον τζορνταν, τον ματζικ και τον μπερντ;

QUOTE (roko @ Sep 24 2013, 13:07 ) *

ισα ισα αμα ηταν σε καμια αλλη χωρα ουτε κουβεντα δεν θα ακουγε οχι να τον καταριουνται 3 χρονια μετα... αν ηταν ετσι στην σλοβενια επρεπε να ειχαν απελασει βουγιασιτς και ουντριχ που δν εχουν πατησει ποτε στην εθνικη. για να μην πουμε για τουρκια που οποιος θελει παει οποτε θελει. ή για την ρωσια και τον κιριλενκο που παει μια φορα στα 5 χρονια. και υπαρχουν απειρα τετοια παραδειγματα, μετα το ευρωμπασκετ των απουσιων ειμαστε.
rankin
QUOTE(LFO @ Sep 24 2013, 13:01 ) *
Ο Πλούταρχος χρωσταει/χρωσταγε 300 χιλιαρικα στην εφορια.

@@ καλο παιδι ειναι.

Για καλό θα το έκανε

QUOTE(louie @ Sep 24 2013, 13:38 ) *
ισα ισα αμα ηταν σε καμια αλλη χωρα ουτε κουβεντα δεν θα ακουγε οχι να τον καταριουνται 3 χρονια μετα... αν ηταν ετσι στην σλοβενια επρεπε να ειχαν απελασει βουγιασιτς και ουντριχ που δν εχουν πατησει ποτε στην εθνικη. για να μην πουμε για τουρκια που οποιος θελει παει οποτε θελει. ή για την ρωσια και τον κιριλενκο που παει μια φορα στα 5 χρονια. και υπαρχουν απειρα τετοια παραδειγματα, μετα το ευρωμπασκετ των απουσιων ειμαστε.

καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως μου είναι αδιάφορο το αν έφυγε ή δεν έφυγε απο την Εθνική.
Στην εθνική, καλό ειναι να παίζουν αυτοί που θέλουν να παίζουν και όχι κάποιοι με το ζόρι... Αφου δεν γούσταρε, καλά έκανε και την έκανε...

Παρόλα αυτά, τα παραδείγματα σου είναι άστοχα, γιατί μιλάς για ΝΒΑερς, που έχουν συνήθως διαφορετικούς προσωπικούς στόχους, συν την πίεση απο την ομάδα τους να μείνουν αμερική και να δουλέψουν (και να μην ρισκάρουν τραυματισμούς), συν την χιλιομετρική απόσταση, συν την συναισθηματική απόσταση που αποκτάς μετά απο χρόνια απουσία, συν τις σκέψεις της μακράς σαιζόν που ακολουθεί, συν συν συν...
Για αυτο και οταν ενας ΝΒΑερ παίζει στην εθνική του, συνήθως αποσπά θετικά σχόλια για την απόφαση να αφήσει ολες τις δυσκολίες στην άκρη και να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο..

Ο Διαμαντίδης πιστεύω για αυτό κατηγορήθηκε. Γιατί ζει εδώ και γνωρίζει τη καθημερινότητα και θα έπρεπε να ξέρει την ανάγκη του κόσμου για επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο.
Το οτι επέλεξε να ξεκουραστεί βεβαίως και να κλείσει το κεφάλαιο "εθνική" ειναι δική του απόφαση και καλά έκανε εφόσον έτσι ένοιωθε, αλλά απο την άλλη το βρίσκω λογικό απο μερίδα του κόσμου να τον κατηγορεί για την απόφαση του αυτή...

Όπως ο Γιαννάκης αποφάσισε να βάλει τη καριέρα του απο πάνω, και να διαλέξει τον Ολυμπιακό και έγινε γρήγορα μαυρο πρόβατο για την απόφαση του αυτή, έτσι και ο Διαμαντίδης, για μια παρόμοια απόφαση, να βάλει τη καριέρα του και τον Παναθηναικο πάνω απο την εθνική, κρίνεται αναλόγως.

Σαν Παναθηναικός μπορεί να βλέπεις τα πράγματα με προστατευτικότητα για τον παίχτη της ομάδας σου, αλλά η πραγματικότητα παραμένει ίδια. Ο παίχτης έβαλε τον Παναθηναικο και την καριέρα του πάνω απο την Εθνική.
Και ο Κουφός το ίδιο έκανε, αλλά χεστήκαμε και ολας... Ειναι αμερικανάκι, δεν ειναι δικό μας παιδί, δεν ζει στην Ελλάδα, και δεν έχουμε απο αυτόν την απαίτηση να βάζει την εθνική πάνω απο τους Ναγκετς.

Αυτοί ομως που δεν πάνε στην εθνική γιατί κουράστηκαν, βαρέθηκαν, φυλάγονται για τη σαιζόν που έρχεται, θα κριθούν απο το κόσμο με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τον κάθε ΝΒΑερ που κάποια στιγμή θα πει, "εγώ παιρνω 7,000,000 το χρονο απο τους NY Knicks και δεν γουστάρω να ρισκάρω για χάρη της Σλοβενίας."

Ο μόνος ΝΒΑερ άλλωστε που δεν πρέπει να έχει χάσει διοργάνωση είναι ο Παρκερ, και αυτός χωρίς να ειναι γαλλάκι ... Αφροαμερικάνο-Ολλανδός ειναι, γεννημένος στο Βέλγιο και μεγαλωμένος στη Γαλλία. Απλά έχει τη παρέα του στην Εθνική Γαλλίας και το κάνει για να βρίσκεται με την παλιοπαρέα...
sni79per
QUOTE(bbplayer @ Sep 24 2013, 12:07 ) *
ο Μπρόντι ρε sni79per? παραείναι soft tongue.gif

τελικα μαλλον εχεις δικιο,ο γκουσγκουνης θα επρεπε να τον ενσαρκωσει με τετοιο τσουξιμο που εχει προκαλεσει...
ο γκουσγκουνης αλλωστε ειναι ο καλυτερος καλτ πορνοσταρ ολων των εποχων.
φιλe LFO κ λοιποι γατοι του φορουμ εννοω στην ελλαδα ε;μην μπερδευτειτε παλι δηλ... cool.gif
παμε μια ολοι μαζι κ την αλφαβητα...

την ελληνικη ε... tongue.gif
louie
δλδ τωρα σοβαρα πιστευεις οτι αυτοι που κραζουν τον διαμαντιδη ειναι οι υγιεις φιλαθλοι που βαζουν πανω απο ολα το καλο της εθνικης και στεναχωριουνται που ο διαμαντιδης δεν παει πια στην εθνικη να δωσει χαρες στην χωρα του;; στην οποια χωρα ζει κιολας καθημερινα. γιατι εγω πιστευω οτι αυτοι που τον κραζουν τωρα ειναι οι ιδιοι με αυτους που οταν επαιζε ακομα στην εθνικη του ευχονταν με ενα τεραστιο πανο στο σεφ να σαπισουν τα κοκκαλα του και ειναι οι ιδιοι που οταν μετα απο λιγο καιρο επεσε το ξυλο στο ελλαδα-σερβια επαιρναν το μερος του τεοντοσιτς!!! και μην νομιζεις οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι. ειναι η πλειοψηφια των ελληνων οπαδων...

σαν σημερα η ελλαδα κερδισε την γαλλια με το "βαλτο αγορι μου". το γκαζετα πριν λιγο ανεβασε στο fb το βιντεο αυτο. πηγαινε δες απο κατω τα σχολια και πες μου για ποιον λογο τον βριζουν ολοι αυτοι με αφορμη το οτι σταματησε απο την εθνικη.

τα ξανακοιταξα τωρα τα σχολια, για δες κατι "ψοφους" που του ευχονται, κατι υγιεις φιλαθλους που λενε οτι το καλαθι του πριντεζη στην πολη και ενα του γιαννακη σε αρης-παοκ ηταν καλυτερα. ναι απο αγαπη για την εθνικη εχει γινει η ολη ιστορια
Nuntius
QUOTE (louie @ Sep 24 2013, 14:38 ) *
πραγματικα πολλοι ισως πρεπει να εξετασουν την περιπτωση να αρχισουν να γραφουν στο γκαζετα... πηρατε μια φραση που ειπε ενα παλικαρι απο πανω οτι ειναι ο καλυτερος και ο πληρεστερος ολων των εποχων και αρχισατε τις ειρωνιες επειδη δεν καταλαβατε υποτιθεται οτι μιλουσε για ελλαδα... πιστεψατε δλδ οτι τον συγκρινε με τον τζορνταν, τον ματζικ και τον μπερντ;

Έκανα μια ειλικρινής ερώτηση, φίλε. Έχω ακούσει τόσα τρελά τις τελευταίες μέρες σε αυτό το forum που είναι απόλυτα λογικό να ζητήσω για διευκρίνηση όταν κάποιος βάλει το άκρως γενικευμένο "όλων των εποχών". Μπορεί και να το έλεγε ειρωνικά ο άνθρωπος, δεν ξέρω. Όπως και να είχε χρειαζόταν διευκρίνηση.
Manu7
A ρε Νίκο Γκάλη τι σου έλαχε...

Δεν σε έζησα αλλά απ'όσα μου έχουν διηγηθεί μεσοβδόμαδα όλοι (πέρα από Αριανούς) κάθονταν να σε δουν να παίζεις.

Τώρα δεν ακούω κανένα να λέει ότι θα κάνει το ίδιο για να δει τον Διαμαντίδη....

Ιn ελληνική δημοσιογραφία we trust...

ΥΓ:ΈΛεος με τη ΔΙαμαντιάδα. Λες και μας παράτησε καμιά γκόμενα κάνουμε. Δεν γούσταρε το παιδί να συνεχίσει, καλώς έκανε. Ας παίζουν όσοι θέλουν ή νιώθουν ότι μπορούν να προσφέρουν. Θα γίνει 40 χρονών ο ΔΔ και θα τον παρακαλάνε κάποιοι..Κατάντια..
LFO
Ρε Σναιπερ μην τα λες σε μενα ρε φιλε.

Εγω καταλαβα απο την αρχη οτι για Ελλαδα μιλας

Γιαυτο γέλασα.

Γιαυτο το εβαλα και στην υπογραφη μου.

Για να το βλεπω καθε φορα που θα μπαινω στο φορουμ και να γελαω.
Nuntius
QUOTE (louie @ Sep 24 2013, 14:38 ) *

Βασικά αν μιλήσεις με Σλοβένο θα κράξουν αβέρτα τον Udrih. Πέτυχα Σλοβένο στην αρχή του Eurobasket στο RealGM να τα χώνει στον Udrih επειδή κάθε χρόνο λέει πως θα έρθει και τελευταία στιγμή το ακυρώνει. Ο Vujacic είναι περίεργη υπόθεση. Γεννήθηκε 6 χρόνια πριν την διάλυση και έχει πατέρα Σέρβο. Δεν μπορούν να του πουν και πολλά.

Η Τουρκία έχει μια διεφθαρμένη Ομοσπονδία που διαλέγει παίκτες και προπονητές ανάλογα με το αν συμφωνούν με το πρόγραμμα της κυβέρνησης βάσει όλων των Τούρκων οπαδών που διάβασα στο Interbasket.

Η Ρωσία δεν μπορεί να πει τίποτα για τον Kirilenko. Έχει 9 συμμετοχές σε 13 χρόνια (5 Eurobasket, 3 Ολυμπιακούς, 1 Παγκόσμιο) και μιλάμε για έναν άνθρωπο που στο μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρόνων παίζει 82 αγώνες την σεζόν στο NBA. Καμία σχέση το φόρτο του με το φόρτο Ευρωπαίων παικτών.
louie
QUOTE (LFO @ Sep 24 2013, 16:39 ) *

Γιαυτο γέλασα.

αυτοι που λεγαμε για γκαζετα... για να μην νομιζεις οτι το ελεγα για σενα nuntius, παρε εδω σοβαρη αποψη με επιχειρηματα...
Nuntius
QUOTE (rankin @ Sep 24 2013, 16:08 ) *
Ο μόνος ΝΒΑερ άλλωστε που δεν πρέπει να έχει χάσει διοργάνωση είναι ο Παρκερ, και αυτός χωρίς να ειναι γαλλάκι ... Αφροαμερικάνο-Ολλανδός ειναι, γεννημένος στο Βέλγιο και μεγαλωμένος στη Γαλλία. Απλά έχει τη παρέα του στην Εθνική Γαλλίας και το κάνει για να βρίσκεται με την παλιοπαρέα...

Ο Parker έχει χάσει 2 Παγκόσμια. Το 2006 λόγω τραυματισμού στην προετοιμασία και το 2010 για να αναρρώσει από τραυματισμούς κατά την διάρκεια της σεζόν.

Αυτός που έχει χάσει τις λιγότερες διοργανώσεις από όλους τους NBAers είναι ο Luis Scola. Μετράει 12 διοργανώσεις σε 13 χρόνια και έχει χάσει μονάχα το FIBA Americas του 2005.

Just for the sake of information biggrin.gif
Dancing Madly Backwards
Θα μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει "οξεία γκαλίτιδα";
Nuntius
QUOTE (louie @ Sep 24 2013, 16:29 ) *
δλδ τωρα σοβαρα πιστευεις οτι αυτοι που κραζουν τον διαμαντιδη ειναι οι υγιεις φιλαθλοι που βαζουν πανω απο ολα το καλο της εθνικης και στεναχωριουνται που ο διαμαντιδης δεν παει πια στην εθνικη να δωσει χαρες στην χωρα του;;

Αυτοί που κράζουν τον Διαμαντίδη είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος αυτών που κράζουν τον Σπανούλη.

Καθαρή οπαδική αρρώστια.
LFO
QUOTE(louie @ Sep 24 2013, 16:43 ) *
αυτοι που λεγαμε για γκαζετα... για να μην νομιζεις οτι το ελεγα για σενα nuntius, παρε εδω σοβαρη αποψη με επιχειρηματα...

Ειμαι και γαμω τα σοβαρα ατομα. Ρωτα οποιον θες απο εδω μεσα. Απλα δεν εχω γραψει σχεδον καθολου απο τοτε που γραφτηκες στο φορουμ γιαυτο δεν με ξερεις.

Οταν με γνωρισεις θα με λατρεψεις. Οπως ολοι εδω μεσα laugh.gif
Nuntius
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Sep 24 2013, 16:47 ) *

Λογικά, είναι η ασθένεια του να υπερτιμάμε το σκοράρισμα και να αγνοούμε τις υπόλοιπες πτυχές του παιχνιδιού.
Dancing Madly Backwards
QUOTE (Nuntius @ Sep 24 2013, 16:52 ) *
Λογικά, είναι η ασθένεια του να υπερτιμάμε το σκοράρισμα και να αγνοούμε τις υπόλοιπες πτυχές του παιχνιδιού.

Ναι μωρέ το ξέρω, άλλο η άγνοιά των υπολοίπων πτυχών του παιχνιδιού και άλλο η υπερτίμηση αυτών σε βάρος του σκοραρίσματος. Δηλαδή πως γίνεται να "υπερτιμηθεί" το σκοράρισμα;
T.W.Is.M.
QUOTE(sni79per @ Sep 24 2013, 16:18 ) *
τελικα μαλλον εχεις δικιο,ο γκουσγκουνης θα επρεπε να τον ενσαρκωσει με τετοιο τσουξιμο που εχει προκαλεσει...
ο γκουσγκουνης αλλωστε ειναι ο καλυτερος καλτ πορνοσταρ ολων των εποχων.
φιλe LFO κ λοιποι γατοι του φορουμ εννοω στην ελλαδα ε;μην μπερδευτειτε παλι δηλ... cool.gif
παμε μια ολοι μαζι κ την αλφαβητα...

την ελληνικη ε... tongue.gif

Οταν γραψεις το ιδιο και στο απεναντι κομματι του φορουμ, θα αναγκαστω να σταματησω τον αιφνιδιασμο...με φαουλ smiley.gif
Με τοσες αναφορες στην Ελλαδα ευκολα μπορω να σε κατηγορησω για φιλικο ποστ προς τη χρυση αυγη... cool.gif
sni79per
QUOTE(LFO @ Sep 24 2013, 16:39 ) *

Γιαυτο γέλασα.

καλα οκ φιλε γελα οσο θες δεν ζηταω πνευματικα δικαιωματα αλλωστε με τον ιωαννιδη μαθατε μπασκετ εκει στο λιμανι,λογικο καποιοι να εχουν ελλειψη μπασκετικης αντιληψης.δικαιολογημενοι.
κ αν καποιοι μιλουν για γκαλη καλο ειναι να τον εχουν δει κι ολας.δεν λεω για σενα.
αλλα για να μην βγει ο ΔΔ ο καλυτερος-πληρεστερος-ισορροπημενος κτλ αθλητης καποιοι θα βγαζατε κ τον λιαδελη καλυτερο αν χρειαζοταν.
το θεμα ειναι να μην εχει φορεσει την πρασινη φανελα.

κ στην τελικη δεν γινεται ανθρωπος που ανδρωθηκε μπασκετικα με τον αποτυχημενο ευρωπαικα κοουτς της αλητειας οταν ηρθε 22 χρονων απο τις ΗΠΑ να ειναι καλυτερος απο εναν ανθρωπο που δουλεψε απο τα 23 του με τον μεγαλυτερο ευρωπαιο κοουτς σε πολυ πιο απαιτητικες εποχες για το μπασκετ.
προσωπικη αποψη,αλλα ειπαμε το θεμα ειναι να μην φοραει πρασινα κ ας ειναι καποιον που καποτε κοροιδευατε σαν καραγκουνη του μπασκετ κ τωρα πατε να τον βγαλετε καλυτερο.
εδω κ αν ειναι να κλαις απο τα γελια.
Nuntius
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Sep 24 2013, 16:59 ) *
Δηλαδή πως γίνεται να "υπερτιμηθεί" το σκοράρισμα;

Πολύ εύκολα βασικά. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν πως ο Carmelo Anthony είναι αντάξιος των LeBron-Durant και πως ο Monta Ellis μπορεί να σταθεί σαν βασικός σε καλή ομάδα των playoffs laugh.gif
Dancing Madly Backwards
QUOTE (Nuntius @ Sep 24 2013, 17:04 ) *
Πολύ εύκολα βασικά. Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν πως ο Carmelo Anthony είναι αντάξιος των LeBron-Durant και πως ο Monta Ellis μπορεί να σταθεί σαν βασικός σε καλή ομάδα των playoffs laugh.gif

Ε λολ δεν νομίζω να το πιστεύουν κάποιοι αυτό. Το να είναι αγαπημένος παίκτης κάποιου ο Καρμέλο έναντι των άλλων δεκτό, αλλά το "αντάξιος" μέρος δεν νομίζω να το λέει κάποιος στα σοβαρά. Για τον Ellis καλά τα λες, για τον Ντράγκιτς δεν μου τα λεγες αυτά όμως wink.gif

T.W.Is.M.
QUOTE(sni79per @ Sep 24 2013, 17:03 ) *
καλα οκ φιλε γελα οσο θες δεν ζηταω πνευματικα δικαιωματα αλλωστε με τον ιωαννιδη μαθατε μπασκετ εκει στο λιμανι,λογικο καποιοι να εχουν ελλειψη μπασκετικης αντιληψης.δικαιολογημενοι.
κ αν καποιοι μιλουν για γκαλη καλο ειναι να τον εχουν δει κι ολας.δεν λεω για σενα.
αλλα για να μην βγει ο ΔΔ ο καλυτερος-πληρεστερος-ισορροπημενος κτλ αθλητης καποιοι θα βγαζατε κ τον λιαδελη καλυτερο αν χρειαζοταν.
το θεμα ειναι να μην εχει φορεσει την πρασινη φανελα.

κ στην τελικη δεν γινεται ανθρωπος που ανδρωθηκε μπασκετικα με τον αποτυχημενο ευρωπαικα κοουτς της αλητειας οταν ηρθε 22 χρονων απο τις ΗΠΑ να ειναι καλυτερος απο εναν ανθρωπο που δουλεψε απο τα 23 του με τον μεγαλυτερο ευρωπαιο κοουτς σε πολυ πιο απαιτητικες εποχες για το μπασκετ.
προσωπικη αποψη,αλλα ειπαμε το θεμα ειναι να μην φοραει πρασινα κ ας ειναι καποιον που καποτε κοροιδευατε σαν καραγκουνη του μπασκετ κ τωρα πατε να τον βγαλετε καλυτερο.
εδω κ αν ειναι να κλαις απο τα γελια.

Το θεμα δεν ειναι ποιος δε φοραει πρασινα, αλλα ποιος τα φοραει. Να σου θυμισω οτι κι ο Γκαλης περασε απο τον Παναθηναικο. Μπας και του δωσεις λιγη απο την αναγνωριση που του αξιζει. Απ αυτη που δεν προκειται ποτε να παρει ο Γιαννακης γιατι το 2008 εκανε το "λαθος" να ερθει στον Ολυμπιακο. Απ αυτη που ο Χριστοδουλου πηρε μολις το 1997. Απ αυτη που δε θα παρει ποτε ο Φασουλας και ο Παπαλουκας γιατι επαιξαν στη "λαθος" ομαδα. Κι απ αυτη που θα επαιρνε κι ο Σπανουλης αν η καριερα του σταματουσε το 2010...
Τι καθομαι και λεω ομως. Αλλοι βαζουν avatar και υπογραφη το Διαμαντιδη, τον Ομπραντοβιτς, τον Μπατιστ, ακομα και το Γιαννακοπουλο. Εσυ εχεις τον Κορνι Τομπσον!

QUOTE(Nuntius @ Sep 24 2013, 17:04 ) *

Ε οχι και ανταξιος τους. Ο Durant ειναι καλυτερος και μετα ακολουθει ο Melo!
Εμεις, οι ΚΕΛΤΕΣ!
Dancing Madly Backwards
QUOTE (sni79per @ Sep 24 2013, 17:03 ) *

Δηλαδή ο ένας έπαιζε το μπάσκετ που σχεδίαζε ο μεγαλύτερος ευρωπαίος κόουτς και ο άλλος έπαιζε το μπάσκετ που σχεδίαζε ο "αποτυχημένος ευρωπαικά κοουτς της αλητείας". Και αυτό συνηγορεί υπέρ του πρώτου; Εντάξει.

sni79per
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 24 2013, 17:13 ) *
Τι καθομαι και λεω ομως. Αλλοι βαζουν avatar και υπογραφη το Διαμαντιδη, τον Ομπραντοβιτς, τον Μπατιστ, ακομα και το Γιαννακοπουλο. Εσυ εχεις τον Κορνι Τομπσον!

την υπογραφη μου με τις 2 εικονες δεν τις βλεπεις ή ειναι κ αυτο ''αντεπιχειρημα'' για να καταλαβω...
@Dancing Madly Backwards αναλογα απο ποια μερια το βλεπεις.

Nuntius
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Sep 24 2013, 17:12 ) *
Ε λολ δεν νομίζω να το πιστεύουν κάποιοι αυτό. Το να είναι αγαπημένος παίκτης κάποιου ο Καρμέλο έναντι των άλλων δεκτό, αλλά το "αντάξιος" μέρος δεν νομίζω να το λέει κάποιος στα σοβαρά. Για τον Ellis καλά τα λες, για τον Ντράγκιτς δεν μου τα λεγες αυτά όμως wink.gif

Καμία σχέση ο Monta με τον Dragic όμως. Ο Monta είναι αρκετά inefficient και αν δεν σκοράρει δεν προσφέρει τίποτα. Ο Dragic έχει αρκετά all-around παιχνίδι και θα ήταν μια χαρά παίκτης σε μια καλή playoff ομάδα. Άνετα στέκεται βασικός.

ΥΓ: Μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψεις αλλά υπάρχουν αρκετοί οπαδοί των Knicks που όντως πιστεύουν πως ο Melo είναι καλύτερος του Durant. Φέτος μάλιστα κράζανε τον Durant που απέτυχε να προχωρήσει μετά τον τραυματισμό του Westbrook και άρχισαν να κάνουν συγκρίσεις roster μεταξύ ΝΥΚ και OKC για να αποδείξουν πως ο Durant είχε ανέκαθεν καλύτερο cast και δεν δικαιούται το full credit από τις επιτυχίες των Thunder. Και για τον LeBron έλεγαν παρόμοια πράγματα παλαιότερα (όπως "ο LeBron δεν μπορεί να σταματήσει τον Melo, ο Melo είναι ο μόνος που μπορεί να παίξει στα ίσια στον LeBron") αλλά αυτές οι φωνές έχουν σιγάσει πια.
tuareg
QUOTE (sni79per @ Sep 24 2013, 17:03 ) *

laugh.gif laugh.gif laugh.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Οτι να ναι,μα πραγματικα οτι ναι,για γελια και για κλαματα....δε μπορει να το λες σοβαρα αυτο.....

btw κι ο ντραζεν ανδρωθηκε με το παβισεβιτς...μυρωδιας κι ο μοτσαρτ μπροστα στο δδ
Dancing Madly Backwards
QUOTE (Nuntius @ Sep 24 2013, 17:21 ) *
Καμία σχέση ο Monta με τον Dragic όμως. Ο Monta είναι αρκετά inefficient και αν δεν σκοράρει δεν προσφέρει τίποτα. Ο Dragic έχει αρκετά all-around παιχνίδι και θα ήταν μια χαρά παίκτης σε μια καλή playoff ομάδα. Άνετα στέκεται βασικός.

Το ανέφερα γιατί στη συζήτηση Σπανούλης/ Ντράγκιτς, παρέθετες τα στατιστικά του Ντράγκιτς τα οποία δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο σε playoff. Το "θα ήταν μια χαρά σε μια καλή playoff ομάδα" είναι άλλη ιστορία, άμα και όταν το δούμε, τότε θα δείξει και ο Ντράγκιτς όντως τι ψάρια πιάνει στα δύσκολα.
T.W.Is.M.
QUOTE(sni79per @ Sep 24 2013, 17:18 ) *
την υπογραφη μου με τις 2 εικονες δεν τις βλεπεις ή ειναι κ αυτο ''αντεπιχειρημα'' για να καταλαβω...
@Dancing Madly Backwards αναλογα απο ποια μερια το βλεπεις.

Τη βλεπω κι αυτη. Γιατι ομως θα πρεπε να τη σχολιασω? Τι το περιεργο εχει? Φωτογραφιες απο επιτυχιες του Παναθηναικου ειναι, τι πιο φυσιολογικο? Ο Τομπσον ομως ποτε επαιξε στον Παναθηναικο και δεν το θυμαμαι? Ή μηπως δηλωνεις φανατικος της Μπανταλονα για πρωτη φορα μετα απο 3 χρονια στο φορουμ? cool.gif
Δες και τη δικη μου υπογραφη(τη φωτογραφια εννοω) και τι σημαινει απο οσα εχεις διαβασει απο μενα αυτον τον καιρο...
lakersdynasty
QUOTE(Dancing Madly Backwards @ Sep 24 2013, 16:47 ) *

Θα σου εξηγήσω εγω που το έκανα πατέντα. Πέρα απο ποιον πάικτη προτιμά ο καθένας μας, τι προτιμά να βλέπει στο γήπεδο τα γενικότερα χαρακτιριστικά του παιχνίδιου του ή και του χαρακτήρα του υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει μια τάση πάντα το σκοράρισμα να θεωρείται η τοπ κατηγορία ανεξάρτητα με το τι κάνει ένας παικτης γενικά μέσα στο γήπεδο.

Και αν ένας πάικτης σκοράρει για την ομάδα του 30αρες και 40αρες είναι ένα θεμα.

Αμα σου σκοράρει 15+ συστηματικά επειδή ο ρόλος του είναι να είναι περισσότερο εκτελεστικός και τον λες αυτόματα καλύτερο απο κάποιον άλλο που σκοράρει λιγότερο σε λιγότερες προσπάθειες λόγω άλλου ρόλου ε τότε πάσχεις.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψει κανείς.

Και η φράση λέχθηκε πρώτη φορά απο εμένα αφου παρατηρήθηκαν τέτοιες συγκρίσεις που έφταναν στα άκρα.

Το γήπεδο έχει διαστάσεις 28χ15 και ότι κάνει και δεν κάνει ένας πάικτης μέσα σε αυτό υπολογίζεται. Το θέμα, ότι δεν υπολογίζεται απο όλους.
rankin
QUOTE(Manu7 @ Sep 24 2013, 15:30 ) *
A ρε Νίκο Γκάλη τι σου έλαχε...

Δεν σε έζησα αλλά απ'όσα μου έχουν διηγηθεί μεσοβδόμαδα όλοι (πέρα από Αριανούς) κάθονταν να σε δουν να παίζεις.

Εγώ που τα έζησα, έστω και σαν πιτσιρικάς τότε, να σου πω, πως όταν έπαιζε ο Αρης στο πρωταθλητριών, δεν δούλευαν ούτε τα φροντιστήρια...
Και δεν μιλάω για Αθήνα τώρα...
Νομίζω κάθε Τρίτη ήταν αυτό.. Όποιος θέλει ας με διορθώσει...

QUOTE(Nuntius @ Sep 24 2013, 15:46 ) *
Ο Parker έχει χάσει 2 Παγκόσμια. Το 2006 λόγω τραυματισμού στην προετοιμασία και το 2010 για να αναρρώσει από τραυματισμούς κατά την διάρκεια της σεζόν.

Αυτός που έχει χάσει τις λιγότερες διοργανώσεις από όλους τους NBAers είναι ο Luis Scola. Μετράει 12 διοργανώσεις σε 13 χρόνια και έχει χάσει μονάχα το FIBA Americas του 2005.

Just for the sake of information biggrin.gif

δεκτή η διόρθωση..
Thanks! smile.gif

QUOTE(Nuntius @ Sep 24 2013, 15:52 ) *

Εντελώς προσωπικά, θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας την ηλικία σου, γιατί αυτό που γράφεις στο μυαλό μου υποδηλώνει οτι απλά δεν έχεις δει ποτε τον μεγάλο Νικ να παίζει με τη φανέλα του Άρη ή της Εθνικής...

Γενικά, όποιος μιλάει για τον γκανγκστερ και τον βάζει σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο εκτός απο τον Πετροβιτς (και χάρη του κάνω του Ντραζεν) νομίζω πως μάλλον δεν παρακολουθούσε μπάσκετ εκεί στα 80s ή απλά ήταν αγέννητος τότε

Θερμή παράκληση, μην βάζετε το Γκάλη στην ίδια φράση με άλλους παίχτες εκτός και αν ειστε σίγουροι οτι δεν θα εκτεθείτε
louie

και αλλα παραδειγματα, πχ ο ροντο που εχει μ.ο καριερας 11 ποντους δεν εντυπωσιαζει πολυ κοσμο... και για πολυ μεγαλους και ο ματζικ δεν ηταν πολυ εντυπωσιακος στο σκοραρισμα... αν δεις στατιστικα και εστιαζεις στο σκοραρισμα χωρις να βλεπεις τα ονοματα και χωρις να τους εχεις δει να παιζουν θα ειχες αλλη γνωμη
LFO
QUOTE(rankin @ Sep 24 2013, 17:34 ) *
Εγώ που τα έζησα, έστω και σαν πιτσιρικάς τότε, να σου πω, πως όταν έπαιζε ο Αρης στο πρωταθλητριών, δεν δούλευαν ούτε τα φροντιστήρια...
Και δεν μιλάω για Αθήνα τώρα...
Νομίζω κάθε Τρίτη ήταν αυτό.. Όποιος θέλει ας με διορθώσει...

Πεμπτες
TakeshyKurosawa

Φίλε εδώ μιλάμε για σκόρερ ίδιας τάξης..
http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Durant
http://en.wikipedia.org/wiki/Carmelo_Anthony
http://en.wikipedia.org/wiki/LeBron_James

Ο Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος σκόρερ των Ευρωπαικών γηπέδων.. Στην τελική ο σκοπός του αθλήματος είναι να βάλεις την μπάλα στο καλάθι.. Έπαιζε ενάντια στους καλύτερους και έριχνε 30άρες.. Δεν αναιρώ το πόσο σημαντικοί είναι άλλοι παράγοντες του παιχνιδιού και δεν είναι φυσικά μόνο το σκοράρισμα που καθορίζει την αξία ενός παίκτη, αλλά η διαφορά του Γκάλη σε αυτόν τον τομέα είναι χαώδης που αναιρεί όλα τα άλλα..
sni79per
QUOTE(tuareg @ Sep 24 2013, 17:24 ) *
laugh.gif laugh.gif laugh.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Οτι να ναι,μα πραγματικα οτι ναι,για γελια και για κλαματα....δε μπορει να το λες σοβαρα αυτο.....

λεω κι εγω δεν θα πεταχτει εκεινος που θελει ενα μυριο για τον μποχωριδη laugh.gif
πολυ σοβαρα περιμενω με αγωνια τα επιχειρηματα σου.
απο ''οτι να ναι'' κτλ κτλ χορτασαμε.
ο γκαλης ηταν καλυτερος μονο επιθετικα,καλαθομηχανη κ ο ανθρωπος που εκανε ανθρωπους σαν το μητσο (κ τον σπανουλη για να μην λετε μερικοι...) να παιξουν μπασκετ.
ο ΔΔ προχειρα ειναι καλυτερος στην ατομικη αμυνα,στην ομαδικη αμυνα,στα ριμπαουντ,στις ταπες,στο πως να βελτιωνει τους συμπαιχτες του,στις ασιστ,στην οργανωση,στην ομαδικοτητα.δεν συζηταω για τιτλους γιατι ειναι λιγο αδικο για τον νικ.
@T.W.Is.M. αν εχεις θεμα με το αβαταρ να το πεις,δικο σου ειναι το ''γηπεδο'' εδω μεσα.
οπως εχω πει ο κορνι μου θυμιζει τα χρονια στο λυκειο κ συγκεκριμενα την κοντρα ποιος θα παρει το πρωτο.
εβαλε το χερακι του κ τον αγαπω. biggrin.gif
Dancing Madly Backwards
QUOTE (lakersdynasty @ Sep 24 2013, 17:34 ) *
Αμα σου σκοράρει 15+ συστηματικά επειδή ο ρόλος του είναι να είναι περισσότερο εκτελεστικός και τον λες αυτόματα καλύτερο απο κάποιον άλλο που σκοράρει λιγότερο σε λιγότερες προσπάθειες λόγω άλλου ρόλου ε τότε πάσχεις.

Αυτός που σκοράρει 15+συστηματικά, πάντα (έστω τις πολύ περισσότερες φορές) θα σκοράρει περισσότερο από αυτόν που σκοράρει λιγότερο σε λιγότερες προσπάθειες λόγω άλλου ρόλου, ακριβώς γιατί έχει αυτόν τον ρόλο και είναι ικανός σε αυτόν τον ρόλο. Όταν ο άλλος προσπαθήσει να πάρει τις περισσότερες προσπάθειες για να αναλάβει τον ρόλο του "15+" το πιθανότερο είναι πως δεν θα το κάνει τόσο καλά και συστηματικά όσο ο πρώτος, μιας και άλλες άμυνες θα αντιμετωπίσει, άλλη αντιμετώπιση από τον αντίπαλο προπονητή κλπ κλπ. Επίσης μπορεί άμα προσπαθήσει να πάρει τον άλλο ρόλο, τελικά να χάσει η ομάδα του.

QUOTE (sni79per @ Sep 24 2013, 17:39 ) *
ο γκαλης ηταν καλυτερος μονο επιθετικα,καλαθομηχανη κ ο ανθρωπος που εκανε ανθρωπους σαν το μητσο (κ τον σπανουλη για να μην λετε μερικοι...) να παιξουν μπασκετ.
ο ΔΔ προχειρα ειναι καλυτερος στην ατομικη αμυνα,στην ομαδικη αμυνα,στα ριμπαουντ,στις ταπες,στο πως να βελτιωνει τους συμπαιχτες του,στις ασιστ,στην οργανωση,στην ομαδικοτητα.δεν συζηταω για τιτλους γιατι ειναι λιγο αδικο για τον νικ.

Τελικά άλλος δεν έχει δει τον Γκάλη να παίζει και απλά έχει ακούσει να μιλάνε για αυτόν.
T.W.Is.M.
QUOTE(lakersdynasty @ Sep 24 2013, 17:34 ) *
Θα σου εξηγήσω εγω που το έκανα πατέντα. Πέρα απο ποιον πάικτη προτιμά ο καθένας μας, τι προτιμά να βλέπει στο γήπεδο τα γενικότερα χαρακτιριστικά του παιχνίδιου του ή και του χαρακτήρα του υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει μια τάση πάντα το σκοράρισμα να θεωρείται η τοπ κατηγορία ανεξάρτητα με το τι κάνει ένας παικτης γενικά μέσα στο γήπεδο.

Και αν ένας πάικτης σκοράρει για την ομάδα του 30αρες και 40αρες είναι ένα θεμα.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψει κανείς.

Και η φράση λέχθηκε πρώτη φορά απο εμένα αφου παρατηρήθηκαν τέτοιες συγκρίσεις που έφταναν στα άκρα.

Το γήπεδο έχει διαστάσεις 28χ15 και ότι κάνει και δεν κάνει ένας πάικτης μέσα σε αυτό υπολογίζεται. Το θέμα, ότι δεν υπολογίζεται απο όλους.

Ξεχνας κατι ομως. Ο νικητης του αγωνα ειναι η ομαδα που θα σκοραρει τους περισσοτερους ποντους. Οχι αυτη που θα παρει τα πιο πολλα ριμπαουντ, οχι αυτη που θα δωσει τις πιο πολλες ασιστ, οχι αυτη που θα σουταρει πιο ευστοχα. Ολα οσα γινονται μεσα στο παρκε παιζουν ρολο, σωστα το λες. Καθοριζουν τις προυποθεσεις και βαζουν τις βασεις για να σκοραρει η ομαδα πιο πολυ απ τον αντιπαλο. Ο παιχτης που κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο ειναι υπερπολυτιμος, γιατι βελτιωνει τις προυποθεσεις νικης για την ομαδα του. Αλλα στο τελος κερδιζει εκεινη η ομαδα που βαζει πιο πολλους ποντους. Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο νομιζω στο κομματι του ΝΒΑ.
Να σου κανω ομως μια αλλη ερωτηση.
Ποιοι ειναι οι καλυτεροι παιχτες ολων των εποχων και ποσο σκοραρε ο καθενας τους?
rankin
QUOTE(louie @ Sep 24 2013, 16:35 ) *
και αλλα παραδειγματα, πχ ο ροντο που εχει μ.ο καριερας 11 ποντους δεν εντυπωσιαζει πολυ κοσμο... και για πολυ μεγαλους και ο ματζικ δεν ηταν πολυ εντυπωσιακος στο σκοραρισμα... αν δεις στατιστικα και εστιαζεις στο σκοραρισμα χωρις να βλεπεις τα ονοματα και χωρις να τους εχεις δει να παιζουν θα ειχες αλλη γνωμη

καλά, ο Ματζικ ειχε καμια 20αρα ποντους, 7 ριμπαουντ και πανω απο 10 ασσιστ μ.ο.καριερας...
βεβαιως, αν τον εβλεπες να παίζει έχοντας ακουσει αυτά τα στατιστικά, θα διαπίστωνες οτι ήταν μετριος σουτερ με κακό στυλ, αλλά μπορούσε να παίξει απο 1 μεχρι 5. Έδινε πάσες την ώρα που έπινε καφέ στο σπίτι του και ήξερε περισσότερο μπασκετ απο οσο ξέρει ο Καρμέλο, ο Λεμπρόν και ο Ουειντ μαζί...
lakersdynasty
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Sep 24 2013, 17:37 ) *
Φίλε εδώ μιλάμε για σκόρερ ίδιας τάξης..
http://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Durant
http://en.wikipedia.org/wiki/Carmelo_Anthony
http://en.wikipedia.org/wiki/LeBron_James

Ο Γκάλης είναι ο μεγαλύτερος σκόρερ των Ευρωπαικών γηπέδων.. Στην τελική ο σκοπός του αθλήματος είναι να βάλεις την μπάλα στο καλάθι.. Έπαιζε ενάντια στους καλύτερους και έριχνε 30άρες.. Δεν αναιρώ το πόσο σημαντικοί είναι άλλοι παράγοντες του παιχνιδιού και δεν είναι φυσικά μόνο το σκοράρισμα που καθορίζει την αξία ενός παίκτη, αλλά η διαφορά του Γκάλη σε αυτόν τον τομέα είναι χαώδης που αναιρεί όλα τα άλλα..

Το πρόβλημα όμως είναι αυτό. Παίκτης στη τορινή Ευρώπη που να επηρεάζει ΤΟΣΟ το παιχνίδι της ομάδας του δεν υπάρχει. Αυτά τα "μοιάζει στο Γκάλη" οκ την έχουμε ξανακάνει τη σύγκριση. Ο Κομπι μοιάζει στον Τζορνταν αλλά με το ζόρι βάζει τον Κομπι στο τοπ 10 του ΝΒΑ και ο Τζορταν θεωρείται κορυφαίος όλων και αν όχι ένας εκ των 3ων κύριων υποψηφίων.

Μιλάμε για σκορερ της ίδιας κλάσης! Σκορερ Μετά απο αυτό όμως τι γίνεται; Γιατι εδω συζητάμε για υποψήφιους MVP και ο Melo έιναι πολύ πισω απο τους άλλους 2 και ο Durant είναι καθαρά ακόμα πίσω απο τον Lebron ο οποίος είναι καλύτερος δημιουργικά τουλάχιστον.

QUOTE(rankin @ Sep 24 2013, 17:44 ) *
καλά, ο Ματζικ ειχε καμια 20αρα ποντους, 7 ριμπαουντ και πανω απο 10 ασσιστ μ.ο.καριερας...
βεβαιως, αν τον εβλεπες να παίζει έχοντας ακουσει αυτά τα στατιστικά, θα διαπίστωνες οτι ήταν μετριος σουτερ με κακό στυλ, αλλά μπορούσε να παίξει απο 1 μεχρι 5. Έδινε πάσες την ώρα που έπινε καφέ στο σπίτι του και ήξερε περισσότερο μπασκετ απο οσο ξέρει ο Καρμέλο, ο Λεμπρόν και ο Ουειντ μαζί...

laugh.gif

Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα. biggrin.gif
TakeshyKurosawa
QUOTE (lakersdynasty @ Sep 24 2013, 17:45 ) *
Το πρόβλημα όμως είναι αυτό. Παίκτης στη τορινή Ευρώπη που να επηρεάζει ΤΟΣΟ το παιχνίδι της ομάδας του δεν υπάρχει. Αυτά τα "μοιάζει στο Γκάλη" οκ την έχουμε ξανακάνει τη σύγκριση. Ο Κομπι μοιάζει στον Τζορνταν αλλά με το ζόρι βάζει τον Κομπι στο τοπ 10 του ΝΒΑ και ο Τζορταν θεωρείται κορυφαίος όλων και αν όχι ένας εκ των 3ων κύριων υποψηφίων.

Μιλάμε για σκορερ της ίδιας κλάσης! Σκορερ Μετά απο αυτό όμως τι γίνεται; Γιατι εδω συζητάμε για υποψήφιους MVP και ο Melo έιναι πολύ πισω απο τους άλλους 2 και ο Durant είναι καθαρά ακόμα πίσω απο τον Lebron ο οποίος είναι καλύτερος δημιουργικά τουλάχιστον.

Ακριβώς αυτό! Επειδή είναι σκόρερ ίδιας κλάσης και ο Λεμπρόν υπερτερεί σε πολλούς άλλους παράγοντες είναι καλύτερος πάικτης.. Το να συγκρίνεις όμως του 9 και τους 13 πόντους με τους 30 είναι ιεροσυλία.. Αυτό εννοώ..
tuareg
QUOTE (sni79per @ Sep 24 2013, 17:39 ) *
λεω κι εγω δεν θα πεταχτει εκεινος που θελει ενα μυριο για τον μποχωριδη laugh.gif
πολυ σοβαρα περιμενω με αγωνια τα επιχειρηματα σου.
απο ''οτι να ναι'' κτλ κτλ χορτασαμε.
@T.W.Is.M. αν εχεις θεμα με το αβαταρ να το πεις,δικο σου ειναι το ''γηπεδο'' εδω μεσα.
οπως εχω πει ο κορνι μου θυμιζει τα χρονια στο λυκειο κ συγκεκριμενα την κοντρα ποιος θα παρει το πρωτο.
εβαλε το χερακι του κ τον αγαπω. biggrin.gif

τι σχεση εχει το μυριο του μποχωριδη με αυτο που εγραψες?
Σοβαρα τωρα πιστευεις οτι ο Νικ χρειαζοταν καθοδηγηση απο καποιον?Αφου ηταν το μπασκετ το ιδιο ο ανθρωπος.
Τα υπολοιπα που λες ειναι θεμα μιας ανουσιας αντιπαραθεσης για την οποια δε προκειται να με πεισεις η να σε πεισω.
Αν συγκρινονται τωρα με το επιθετικο κρεσεντο οχι δε συγκρινονται,υπολοιπονται κατα πολυ.
Aπο τη μια μιλας για το Θεο του Ελληνικου μπασκετ και απο την αλλη για ενα πολυ καλο ολοκληρωμενο παικτη.
(το ποσο δεν εχεις δει Γκαλη φαινεται απο τη μνεια σου στις ασσιτ)
sni79per
QUOTE(Dancing Madly Backwards @ Sep 24 2013, 17:41 ) *
Τελικά άλλος δεν έχει δει τον Γκάλη να παίζει και απλά έχει ακούσει να μιλάνε για αυτόν.

κανονικοτατα εζησα τον νικ.
κ εννοειται βελτιωνε τους συμπαιχτες του...οταν εδινε την μπαλα που κ που. laugh.gif
Nuntius
QUOTE (Dancing Madly Backwards @ Sep 24 2013, 17:28 ) *
Το ανέφερα γιατί στη συζήτηση Σπανούλης/ Ντράγκιτς, παρέθετες τα στατιστικά του Ντράγκιτς τα οποία δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο σε playoff. Το "θα ήταν μια χαρά σε μια καλή playoff ομάδα" είναι άλλη ιστορία, άμα και όταν το δούμε, τότε θα δείξει και ο Ντράγκιτς όντως τι ψάρια πιάνει στα δύσκολα.

Μα, το θέμα με τον Ellis δεν είναι ότι τα νούμερα του σε κάποια playoff ομάδα (άλλωστε ήταν μέλος των "We Believe" Warriors" και πήγε και πέρυσι στα playoffs με τους Bucks). Το θέμα είναι ο τρόπος παιχνιδιού του. Θα μπορούσε να είναι χρήσιμος sixth man αλλά σαν βασικός έχει πάρα πολλές τρύπες και θα σε κάνει να χάσεις περισσότερα παιχνίδια από όσα θα σου κερδίσει.

Ο Dragic δεν είναι τέτοια περίπτωση. Είναι ένας πολύς σοβαρός παίκτης που δίκαια συγκαταλέγεται μέσα στους 15 καλύτερους PG του NBA (το οποίο δεν είναι εύκολο δεδομένης της ποιότητας που έχει το NBA σε PG αυτή την περίοδο).
louie
QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 24 2013, 17:41 ) *
Ξεχνας κατι ομως. Ο νικητης του αγωνα ειναι η ομαδα που θα σκοραρει τους περισσοτερους ποντους. Οχι αυτη που θα παρει τα πιο πολλα ριμπαουντ, οχι αυτη που θα δωσει τις πιο πολλες ασιστ, οχι αυτη που θα σουταρει πιο ευστοχα. Ολα οσα γινονται μεσα στο παρκε παιζουν ρολο, σωστα το λες. Καθοριζουν τις προυποθεσεις και βαζουν τις βασεις για να σκοραρει η ομαδα πιο πολυ απ τον αντιπαλο. Ο παιχτης που κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο ειναι υπερπολυτιμος, γιατι βελτιωνει τις προυποθεσεις νικης για την ομαδα του. Αλλα στο τελος κερδιζει εκεινη η ομαδα που βαζει πιο πολλους ποντους. Το εχουμε ξανασυζητησει αυτο νομιζω στο κομματι του ΝΒΑ.
Να σου κανω ομως μια αλλη ερωτηση.
Ποιοι ειναι οι καλυτεροι παιχτες ολων των εποχων και ποσο σκοραρε ο καθενας τους?

magic johnson 19,5 ποντους μ.ο καριερας
kevin garnett 19,1
tim duncan 20,1
larry bird 24,3

allen iverson 26,7

δλδ ο αιβερσον ειναι καλυτερος απο ολους τους παραπανω;;; στον ματζικ ριχνει 7 ποντους παραπανω...
tuareg
QUOTE (sni79per @ Sep 24 2013, 17:49 ) *
κανονικοτατα εζησα τον νικ.
κ εννοειται βελτιωνε τους συμπαιχτες του...οταν εδινε την μπαλα που κ που. laugh.gif

ξεχνας οτι τη χρονια που επαιξε ευρωλιγκα μαζι σου βγηκε πρωτος στις ασσιστ στη διοργανωση...
πιο πριν δεν υπηρχαν και στατιστικα,εχει τελειωσει ευρωπαικα ματς του Αρη με 18 ασσιστ θυμαμαι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.