Help - Search - Members - Calendar
Full Version: lockout 2011
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Air Kef
Ε λογικά, αν ειναι να κοπούν ματς θα κοπεί το ΝΥ@Σακραμέντο,@Golden State,@Minesota...
Ξέρει ο Στερν τι να κόψει, μην λέμε ότι θέλουμε!
T.W.Is.M.
Φανταζομαι οτι ολοι θα παιξουν με ολους τουλαχιστον μια φορα. Απλα θα κοπουν 6 ταξιδια για την καθε ομαδα στην αλλη περιφερεια και καθε ομαδα θα δωσει 6 εντος εδρας παιχνιδια λιγοτερα με ομαδες της αλλης περιφερειας. Αρα καθε ομαδα θα αντιμετωπισει μονο 3 ομαδες της αντιθετης περιφερειας απο 2 φορες. Αν γινει οντως ετσι, θα χαθουν πολλα μεγαλα παιχνιδια.
Μπορει απο εμπορικης αποψης να ειναι καλυτερο να γινει πχ το Λεικερς-Σελτικς 2 φορες και το Λεικερς-Γουιζαρντς καμια, αλλα αν γινει αυτο, οι Λεικερς πχ θα πρεπει να αντιμετωπισουν 2 φορες τους Σελτικς, το Μαιαμι, το Ορλαντο, την Ατλαντα, το Σικαγο και τη Νεα Υορκη, ενω η Μινεσοτα πχ να παιξει 2 φορες με το Τοροντο, το Κλιβελαντ, την Ουασινγκτον κλπ. Αντιστοιχα και στην Ανατολη φυσικα.
Το καλυτερο που μπορει να γινει απο τετοια μαγειρεματα ειναι να μη χαθει παιχνιδι απο συγκεκριμενα ζευγαρια που θα τραβηξουν το ενδιαφερον, οπως Λεικερς-Σελτικς, Νιου Γιορκ-Ντενβερ, Μαιαμι-Νταλας.
Leon_cp3
Μιας που πόσταρα αρκετά κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ αλλά ακόμα δε το έχω πράξει τώρα που φαίνεται πως τελειώνει,μόνο τούτο θα πω:
QUOTE(Leon_cp3 @ Jul 27 2011, 07:32 ) *
The NFL Lockout Is Over
Άντε και στα δικά μας τώρα οι 'λεύθεροι... smiley.gif
Πόσο θα το χαρώ να καταστραφούν εν μία νυκτί όλα τα "βαρύγδουπα" σχέδια των προέδρων διαφόρων αποτυχημένων...Έτσι να ξυπνήσουμε το πρωί της επόμενης εβδομάδας π.χ. βρε παιδί μου και ένα αντίστοιχο άρθρο να λέει "nba lockout is ovah ovah ovah...yeah that's the way i like it...." κ.λπ.. tongue.gif
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ASS-ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...
Απανταχού εραστές του ΝΒΑ ενωθείτε στον αγώνα. Αυτά. Καλά ξυπνητούρια απ'τον κόσμο της παράνοιας,για να μιλήσουμε ρεαλιστικά ακόμα φως στο τούνελ δε φαίνεται. rolleyes.gif

O αγών τώρα δικαιώνεται!!!! tongue.gif

Πως μου αρέσει που μείναν' σύξυλες όλες πάλι... Πόσο το λατρεύωωω...

Το μπάσκετ πίσω στις ρίζες του... Finally.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 28 2011, 17:20 ) *
Το καλυτερο που μπορει να γινει απο τετοια μαγειρεματα ειναι να μη χαθει παιχνιδι απο συγκεκριμενα ζευγαρια που θα τραβηξουν το ενδιαφερον, οπως Λεικερς-Σελτικς, Νιου Γιορκ-Ντενβερ, Μαιαμι-Νταλας.

Aυτά δε θα χαθούν επ'ουδενί,θα φροντίσει ο γερό-Στερν για τα πάντα... Ήδη το πρόγραμμα που αναμένεται να ορίσει για τη μέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ δυνατό συν του ότι φέτος θα είναι και η αρχή της σαιζόν και οι θεατές θα "διψούν" για δράση, βλέπω να έχουμε νούμερα που δε θα τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Πάντως η κουβέντα τελευταία έχει περάσει στο αν θα ήταν όντως καλύτερα μία σαιζόν με 70,70 κάτι αγώνες αντί για 82.
baskethood
Κύριοι mods που θα σχολιάζουμε την ΝΒΑ πραγματικότητα; Το τόπικ αυτό μας τελείωσε.
JR_Swish
QUOTE(Leon_cp3 @ Nov 29 2011, 15:37 ) *
Το μπάσκετ πίσω στις ρίζες του... Finally.

Aυτά δε θα χαθούν επ'ουδενί,θα φροντίσει ο γερό-Στερν για τα πάντα... Ήδη το πρόγραμμα που αναμένεται να ορίσει για τη μέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ δυνατό συν του ότι φέτος θα είναι και η αρχή της σαιζόν και οι θεατές θα "διψούν" για δράση, βλέπω να έχουμε νούμερα που δε θα τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.

Ας ελπίζούμε πως όχι,γιατί αν έχουμε νούμερα που δε τα πιστεύει ούτε αυτός ο ίδιος τότε μπορεί να δούμε κάτι τιμές στο league pass που δε θα τις πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι.Δε θέλω καν να σκεφτώ τι θα γίνει για τα playoffs.

Επίσης τo lock out τελειωσε γιατί λείπει η αγαπημένη ομάδα και ο αγαπημένος παίκτης από το προφίλ σου?? smiley.gif
Pierce
QUOTE (baskethood @ Nov 29 2011, 16:11 ) *
Κύριοι mods που θα σχολιάζουμε την ΝΒΑ πραγματικότητα; Το τόπικ αυτό μας τελείωσε.

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?showtopic=4355
baskethood
QUOTE (pierce21 @ Nov 29 2011, 18:29 ) *

Σωστός. Αν και ακόμα ούτε η σύμβαση έχει υπογραφεί, ούτε το lockout έχει λήξει. Μάλλον βιάστηκα λίγοtongue.gif
Leon_cp3
QUOTE(redasterix7 @ Nov 29 2011, 18:14 ) *
Ας ελπίζούμε πως όχι,γιατί αν έχουμε νούμερα που δε τα πιστεύει ούτε αυτός ο ίδιος τότε μπορεί να δούμε κάτι τιμές στο league pass που δε θα τις πιστεύουμε εμείς οι ίδιοι.Δε θέλω καν να σκεφτώ τι θα γίνει για τα playoffs.

Επίσης τo lock out τελειωσε γιατί λείπει η αγαπημένη ομάδα και ο αγαπημένος παίκτης από το προφίλ σου?? smiley.gif

Βρε εγώ μέχρι να πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές δε το αλλάζω, μη μας γυρίσει πάλι μπούμερανγκ και έστω ένα από τα δύο σωματεία (η πλειοψηφία του δηλαδή) ξυπνήσει άσχημα και καταψηφίσει την τελευταία συμφωνία. tongue.gif
Μετά θα μπουν όλα. Παλιοί και νέοι.
Pierce
QUOTE (baskethood @ Nov 29 2011, 18:40 ) *
Σωστός. Αν και ακόμα ούτε η σύμβαση έχει υπογραφεί, ούτε το lockout έχει λήξει. Μάλλον βιάστηκα λίγοtongue.gif

Τυπικα θαρρω. Ο Μπατιμ ηδη τα μαζεψε τα πραγματα του, δεν παιζει αυριο.
Τωρα για πιο εξειδικευμενα topics, θα χρειαστει λιγη υπομονη, να τρεξει λιγο η preseason, και θα φτιαχτουν καια αυτα smile.gif
Leon_cp3
QUOTE(pierce21 @ Nov 29 2011, 18:52 ) *
Τυπικα θαρρω. Ο Μπατιμ ηδη τα μαζεψε τα πραγματα του, δεν παιζει αυριο.
Τωρα για πιο εξειδικευμενα topics, θα χρειαστει λιγη υπομονη, να τρεξει λιγο η preseason, και θα φτιαχτουν καια αυτα smile.gif

Απλά χρειάζεται να αποσυρθούν οι αγωγές εκατέρωθεν και να ξανασυσταθεί η πρόσφατα διαλυμένη ένωση των παιχτών. Ε παίρνει κάποιες μέρες,λογικό ακούγεται.
Ginobili
Αχαχαχαχαχα!!! Ρε τι γίνεται με Σμιθ και Τσάντλερ στην Κίνα....Που πήγαν και έμπλεξαν..

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AoPa...ent_buzz_120511

The players would have to return all the salary they’ve made, plus agent fees and an additional $1 million to satisfy owners – but that still won’t assure them they could play in the NBA. w00t.gif

Και ο Μαγκέτι...εδώ ήρθε έκανε διακοπούλες τσάμπα,τον υποδέχτηκαν σαν ΘΕΟ,και σηκώθηκε και έφυγε γράφοντας μας στα @@ του....
baskethood
QUOTE (Ginobili @ Dec 6 2011, 00:45 ) *
Αχαχαχαχαχα!!! Ρε τι γίνεται με Σμιθ και Τσάντλερ στην Κίνα....Που πήγαν και έμπλεξαν..

http://sports.yahoo.com/nba/news;_ylt=AoPa...ent_buzz_120511

The players would have to return all the salary they’ve made, plus agent fees and an additional $1 million to satisfy owners – but that still won’t assure them they could play in the NBA. w00t.gif

Και ο Μαγκέτι...εδώ ήρθε έκανε διακοπούλες τσάμπα,τον υποδέχτηκαν σαν ΘΕΟ,και σηκώθηκε και έφυγε γράφοντας μας στα @@ του....

Ας τα αυτά και πες μας τη γνώμη σου για τον Τζέφερσον tongue.gif Should he stay or should he go?
Ginobili
QUOTE(baskethood @ Dec 5 2011, 23:55 ) *
Ας τα αυτά και πες μας τη γνώμη σου για τον Τζέφερσον tongue.gif Should he stay or should he go?

Καταρχάς δεν είναι Ο Τζέφερσον...είναι Η Τζέφερσον
Από κει και πέρα...τα έχουμε πει,η απέχθεια μου για την Τζέφερσον είναι μεγαλύτερη από αυτήν για τον Τέπιτς...........
baskethood
QUOTE (Ginobili @ Dec 6 2011, 01:04 ) *
Από κει και πέρα...τα έχουμε πει,η απέχθεια μου για την Τζέφερσον είναι μεγαλύτερη από αυτήν για τον Τέπιτς...........

Εγώ θέλω να μείνει, έχει καλό σουτάκι tongue.gif
Από τότε που έφυγε ο Τέπιτς έχεις μαλακώσει αρκετά, οπότε για το καλό του φόρουμ στηρίζω την παραμονή του smile.gif και τα 30 εκατομμύρια δολάρια που έχει λαμβάνειν για τα επόμενα τρία χρόνια icon_tomato.gif
PanosIlio
Διαβάζω αυτό εδώ http://nba.sport24.gr/article/1527032/the-amnesty-guys και αναρωτιέμαι αν κατάλαβα καλά, στη νέα ΣΣΕ μεταξύ παικτών και λίγκας θα υπάρχει όρος ο οποίος θα επιτρέπει να απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες ένας (1) παίκτης από ομάδα και αυτό χωρίς αποζημίωση????

Κατάλαβα καλά ή όχι?
baskethood
QUOTE (PanosIlio @ Dec 7 2011, 15:50 ) *
Διαβάζω αυτό εδώ http://nba.sport24.gr/article/1527032/the-amnesty-guys και αναρωτιέμαι αν κατάλαβα καλά, στη νέα ΣΣΕ μεταξύ παικτών και λίγκας θα υπάρχει όρο ο οποίος θα επιτρέπει να απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες ένας (1) παίκτης από ομάδα και αυτό χωρίς αποζημίωση????

Κατάλαβα καλά ή όχι?

Δεν κατάλαβες καλά. Ο παίκτης θα πληρωθεί κανονικά όλο του συμβόλαιο. Οι πρώην και οι μετέπειτα ομάδες θα το αναλάβουν αυτό. Απλώς το συμβόλαιο τους δεν θα υπολογίζεται στο cap της ομάδας και στους φόρους πολυτελείας.
Έχω γράψει γι'αυτό σχετικά στο blog μου. Αν θες ρίξε μια ματιά. http://theweakside.net/?p=1186
Η σύμβαση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα, οπότε περιμένουμε να δούμε την τελική της μορφή.
PanosIlio
Είπα κι εγώ.

Νόμιζα πως διάβαζα για κανένα όρο μεταξύ ΣΕΒ και ΓΣΕΕ και απόρησα tongue.gif
spursforthe5
QUOTE(Ginobili @ Dec 6 2011, 01:04 ) *

πρεπει να φυγει ο τζεφερσον ωστε να υπαρχει χωρος για τον μπατλερ smiley.gif
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ Dec 7 2011, 21:09 ) *
πρεπει να φυγει ο τζεφερσον ωστε να υπαρχει χωρος για τον μπατλερ smiley.gif

Καλά..άλλο και τούτο,αφού πήραμε τον Λέοναρντ δεν καταλαβαίνω τι τρέμουλο μας έχει πιάσει και κτυπάμε όλα τα ελεύθερα 3αρια που είναι και βετεράνοι...(Κάρτερ,Τζος Χάουαρντ,Μπάτλερ...)
Δεν κοιτάμε να πάρουμε κανά ψηλό της προκοπής λέω εγώ που ο Ντάνκαν είδε τον Χριστό Φαντάρο με Γκασόλ-Ράντολφ...
baskethood
Η υπόθεση του Κάρτερ είναι επιεικώς αστεία, σε μία ομάδα που βασίζεται στην άμυνα και γενικά σε ένα εξευρωπαϊσμένο τρόπο παινχιδιού, είναι αστείο να συζητείται το όνομα του Κάρτερ. Εντάξει καταλαβαίνω ότι με ένα minimum συμβόλαιο πολλές ομάδες θα τον ήθελαν, αλλά ο άνθρωπος στην άμυνα δεν μπορεί να σταθεί πλέον.
Ο Μπάτλερ παραμένει, παρά τον τραυματισμό του πέρσι, παίκτης υψηλού επιπέδου. Αν είναι σε καλή κατάσταση πρόκειται σίγουρα για μεγάλη αναβάθμιση στη θέση τρία. Μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη που μπορεί να κρίνει παιχνίδια. Στην τελευταία, ίσως απέλπιδα, προσπάθεια των Σπέρς να πρωταγωνιστήσουν (πριν χαιρετήσει ο Ντάνκαν μια και καλή) ο Μπάτλερ είναι εξαιρετική περίπτωση. Όμως δεν ξέρω πως θα γίνει μια τέτοια κίνηση, καθώς ο Μπάτλερ πρέπει να ρίξει κατά πολύ την αμοιβή του για να καταλήξει στους Σπερς.
T.W.Is.M.
Ο Καρτερ μηπως θα πρεπε να παει σε ομαδα που θα πρωταγωνιστει ως 6ος παιχτης πια? Αρα απ αυτη την αποψη αν τον θελει το Σαν Αντονιο μηπως επρεπε να ειναι back up του Μανου και να ερθει ενα αλλο τριαρι σε περιπτωση που φυγει ο Τζεφερσον? Πολλα αν μαζευτηκαν, αλλα νομιζω οτι κατι πρεπει να αλλαξει εκει στο Αλαμο. Παντως η χρονια ειναι ζυγη, πραγμα που ειναι εναντιον τους. tongue.gif
baskethood
QUOTE (T.W.Is.M. @ Dec 7 2011, 22:44 ) *
Ο Καρτερ μηπως θα πρεπε να παει σε ομαδα που θα πρωταγωνιστει ως 6ος παιχτης πια? Αρα απ αυτη την αποψη αν τον θελει το Σαν Αντονιο μηπως επρεπε να ειναι back up του Μανου και να ερθει ενα αλλο τριαρι σε περιπτωση που φυγει ο Τζεφερσον? Πολλα αν μαζευτηκαν, αλλα νομιζω οτι κατι πρεπει να αλλαξει εκει στο Αλαμο. Παντως η χρονια ειναι ζυγη, πραγμα που ειναι εναντιον τους. tongue.gif

Όχι δεν είναι πολλά τα αν, ο Κάρτερ συμβιβάζεται νομίζω με minimum συμβόλαιο οπότε δεν είναι βάρος για μια ομάδα. Ας πούμε αν έμενε στους Σανς (οι οποίοι σίγουρα θα πληρώσουν το buy out και θα τον αφήσουν) θα έπαιρνε πάνω από 18 εκατομμύρια $.
Αλλά θα ήμουν υπερβολικός αν έλεγα ότι ο Κάρτερ δεν μπορεί, πλέον, να σταθεί ούτε ως 6ος παίκτης;
Αλλά καθαρά ως μια 5η-6η επιθετική (μόνο) επιλογή σε μία ομάδα.
ΥΓ. Θες να τα μεταφέρεις στο τόπικ των Σπερς (ή στις μεταγραφές) ή πιστεύεις ότι είμαστε οριακά on topic;
JR_Swish

Έχω την αίσθηση πως ο Κάρτερ δεν μπορεί να πείσει τις ομάδες που έχουν θεωρητικά την προοπτική για κάτi καλό (πχ την είσοδο στην τετράδα) ότι αξίζει έστω και το minimum,και πως να το κάνει άλλωστε με την εικόνα της τελευταίας χρονιάς στους Σανς (οκ έπεσε και σε μια ομάδα μέτρια βέβαια) συν ότι ίσως δεν θα μπορεί το κορμί του να ανταπεξέλθει σε μια επιταχυμένη χρονιά σαν τη φετινή λόγω του lock out.
Glory days are over για τον κάποτε διαστημικό Κάρτερ ελπίζω να βρει βέβαια κάτι καλύτερο από την αλα-Άιβερσον-76ers επιστροφή στους Ράπτορς που κάπου διάβασα.Ήμαρτον ας τον φέρουμε στο Ντένβερ για τις βραδιές που θα σπάει τα καλάθια ο Γκάλο smiley.gif
spursforthe5
πιστευω πως το σαν αντονιο φετος πρεπει να κανει τα παντα για να χτισει ομαδα 1ετους κατα καποιο τροπο.και απο του χρονου που θα φυγει ο ντανκαν να προσπαθησει να χτισει ενα ροστερ με νεο κορμο και ισως και με κανεναν απο την αγια τριαδα .με αυτο το σκεπτικο πρεπει να ερθει ενα πολυ καλο τριαρι και ενας για τα ριμπαουντ και το ξυλικι κατω απο τη ρακετα μιας και ο τιμοθεος φετος θα εχει αρκετα μικροτερη συμμετοχη απο περσι.για να πω και την αληθεια ως φανατικος οπαδος τους, φετος και με το λοκ αουτ αλλα και με τη περσινη απογοητευση με κανουν να ειμαι απαισιοδοξος.το λοκ αουτ λογικα θα επιδρασει αρνητικα σε μια ομαδα γερασμενη αλλα και γενικα σε ολες τις ομαδες με μεγαλο μεσο ορο ηλικιας.ο ρομπινσον το 99 αποχωρησε η κανω λαθος?
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ Dec 7 2011, 22:50 ) *
πιστευω πως το σαν αντονιο φετος πρεπει να κανει τα παντα για να χτισει ομαδα 1ετους κατα καποιο τροπο.και απο του χρονου που θα φυγει ο ντανκαν να προσπαθησει να χτισει ενα ροστερ με νεο κορμο και ισως και με κανεναν απο την αγια τριαδα .με αυτο το σκεπτικο πρεπει να ερθει ενα πολυ καλο τριαρι και ενας για τα ριμπαουντ και το ξυλικι κατω απο τη ρακετα μιας και ο τιμοθεος φετος θα εχει αρκετα μικροτερη συμμετοχη απο περσι.για να πω και την αληθεια ως φανατικος οπαδος τους, φετος και με το λοκ αουτ αλλα και με τη περσινη απογοητευση με κανουν να ειμαι απαισιοδοξος.το λοκ αουτ λογικα θα επιδρασει αρνητικα σε μια ομαδα γερασμενη αλλα και γενικα σε ολες τις ομαδες με μεγαλο μεσο ορο ηλικιας.ο ρομπινσον το 99 αποχωρησε η κανω λαθος?

Ίσα ίσα που ομάδες γιρασμένες-μπαρουτοκαπνισμένες ευνοούνται από ένα λοκ-άουτ καθώς αποφεύγουν την τόσο μεγάλη μαραθώνια κούραση των 82 παιχνιδιών της regular season.
Ο Ρόμπινσον αποχώρησε το 2003 με το 2ο δακτυλίδι.
baskethood
QUOTE (Ginobili @ Dec 8 2011, 01:15 ) *
Ίσα ίσα που ομάδες γιρασμένες-μπαρουτοκαπνισμένες ευνοούνται από ένα λοκ-άουτ καθώς αποφεύγουν την τόσο μεγάλη μαραθώνια κούραση των 82 παιχνιδιών της regular season.

Συμφωνώ αλλά εν μέρει. Οι μπαρουτοκαπνισμένες ομάδες, που έχουν ένα ρόστερ και προπονητή για πολλά χρόνια, ευνοούνται από το μικρής διάρκειας training camp. Ενώ στην αντίθετη περίπτωση δεν υπάρχει χρόνος για να δέσουν οι παίκτες μεταξύ τους, να αποκτήσουν χημεία με τους συμπαίκτες τους αλλά και με το τεχνικό τιμ. Το ολιγοήμερο training camp είναι πάρα πολύ σημαντικό.
Από την άλλη λόγω των back-to back-to back παιχνιδιών χρειάζεται μεγάλο ρόστερ που θα επιτρέπει το ευρύ rotation, ώστε να προφυλάσσονται παίκτες από κούραση και τραυματισμούς. Οπότε οι γιρασμένες ομάδες έχουν ένα πρόβλημα εδώ καθώς είναι εξοντωτικά τα 3 παιχνίδια σε διάρκεια τριών ημερών.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.