Μιας που πόσταρα αρκετά κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ αλλά ακόμα δε το έχω πράξει τώρα που φαίνεται πως τελειώνει,μόνο τούτο θα πω:
QUOTE(Leon_cp3 @ Jul 27 2011, 07:32 )
The NFL Lockout Is OverΆντε και στα δικά μας τώρα οι 'λεύθεροι...
Πόσο θα το χαρώ να καταστραφούν εν μία νυκτί όλα τα "βαρύγδουπα" σχέδια των προέδρων διαφόρων αποτυχημένων...Έτσι να ξυπνήσουμε το πρωί της επόμενης εβδομάδας π.χ. βρε παιδί μου και ένα αντίστοιχο άρθρο να λέει "nba lockout is ovah ovah ovah...yeah that's the way i like it...." κ.λπ..
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΣΤΑ ASS-ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...Απανταχού εραστές του ΝΒΑ ενωθείτε στον αγώνα. Αυτά. Καλά ξυπνητούρια απ'τον κόσμο της παράνοιας,για να μιλήσουμε ρεαλιστικά ακόμα φως στο τούνελ δε φαίνεται.
O αγών τώρα δικαιώνεται!!!! Πως μου αρέσει που μείναν' σύξυλες όλες πάλι... Πόσο το λατρεύωωω...
Το μπάσκετ πίσω στις ρίζες του... Finally.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 28 2011, 17:20 )
Το καλυτερο που μπορει να γινει απο τετοια μαγειρεματα ειναι να μη χαθει παιχνιδι απο συγκεκριμενα ζευγαρια που θα τραβηξουν το ενδιαφερον, οπως Λεικερς-Σελτικς, Νιου Γιορκ-Ντενβερ, Μαιαμι-Νταλας.
Aυτά δε θα χαθούν επ'ουδενί,θα φροντίσει ο γερό-Στερν για τα πάντα... Ήδη το πρόγραμμα που αναμένεται να ορίσει για τη μέρα των Χριστουγέννων θα είναι πολύ δυνατό συν του ότι φέτος θα είναι και η αρχή της σαιζόν και οι θεατές θα "διψούν" για δράση, βλέπω να έχουμε νούμερα που δε θα τα πιστεύει ούτε ο ίδιος.
Πάντως η κουβέντα τελευταία έχει περάσει στο αν θα ήταν όντως καλύτερα μία σαιζόν με 70,70 κάτι αγώνες αντί για 82.