Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΚΑ 2008 - 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
basketball-maniac
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Mar 14 2009, 21:19 ) *
Μήπως έμαθε κάποιος κανένα νέο απο τα 2 παιχνίδια? Ενημερώστε κανένα αποτέλεσμα...!

To Περιστέρι νίκησε τον Ιωνικό και ο Θρίαμβος νίκησε το Γαλάτσι...Σκορ δε γνωρίζω..Άρα Περιστέρι-Θρίαμβος θα αναμετρηθούν για τον τίτλο bball.gif
melrok
QUOTE(basketball-maniac @ Mar 14 2009, 23:33 ) *
To Περιστέρι νίκησε τον Ιωνικό και ο Θρίαμβος νίκησε το Γαλάτσι...Σκορ δε γνωρίζω..Άρα Περιστέρι-Θρίαμβος θα αναμετρηθούν για τον τίτλο bball.gif

Περιστερι-Ιωνικος 69-49(48-29)

Γαλατσι-Θριαμβος 54-56(32-36)

nikefalin
QUOTE(melrok @ Mar 14 2009, 23:41 ) *
Περιστερι-Ιωνικος 69-49(48-29)

Γαλατσι-Θριαμβος 54-56(32-36)

και το χα πει κατ ιδίαν στον sch οτί έτσι θα έρθουν smile.gif

ατιμη γρίπη μας κρατάει σπίτι
basket4
παρακολουθησα το παιχνιδι περιστερι-ιωνικος.

οι παιχτριες του περιστεριου στο 1ο ημιχρονο ειχαν παρα πολυ μεγαλη ευστοχια και ηταν πολυ παθιασμενες.
επαιξαν καλυτερα κ δικαια πηραν την νικη.

πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα του ιωνικου που με 6 παιχτριες προσπαθησε να κρατηθει ορθιο.
στο τριτο δεκαλεπτο η ομαδα του περιστεριου πετυχε μολις 8 ποντους αν θυμαμαι καλα και η ομαδα του ιωνικου μειωσε στο -14 νομιζω απο το -20...!

στο τεταρτο δεκαλεπτο το περιστερι σαφως καλυτερο και πιο "ξεκουραστο" (με την εννοια οτι ειχε να κανει αλλαγες-επαιξαν και οι 12 παιχτριες της ομαδας) καταφερε να παρει τη νικη.

επισης πολλα μπραβο στο θριαμβο για την προκριση του στον τελικο..

ευχομαι να γινει ενα πολυ καλο παιχνιδι αυριο στον τελικο, πανω απο ολα χωρις τραυματισμους, και ας το παρει ο καλυτερος
a.n.r00u *n-e*
Τελικά ο θρίαμβος δεν ήταν ουτσάιντερ! Καλή επιτυχεία κ στις 2 ομάδες του τελίκου και συγχαρητήρια για την τόσο μεγάλη προσπάθεια τους να φτάσουν μέχρι τον τελικό!!!

wos_sport5.gif
soouza
Καλημέρα κι από εμένα. smiley.gif

Το Περιστέρι παρέσυρε τον Ιωνικό στον πρώτο ημιτελικό με 69-46.Η διαμονισμένη ευστοχία καθώς και το πάθος των κοριτσιών του Περιστερίου έκαναν τη διαφορά.Ο Ιωνικός σε ένα σαφάρι ατομικών ενεργειών δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το ρυθμό και μοιραία παραδόθηκε από νωρίς.

Η νίκη του Θριάμβου επί του Γαλατσίου ήταν το γεγονός της πρώτης μέρας του final4.Το μέτριο επίπεδο της Β Έσκα κέρδισε πάλι ομάδα της Ά κατηγορίας και προκρίθηκε απόλυτα δίκαια στον τελικό.

Ο Θρίαμβος προγείτο για 39 λεπτά κι είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνος.Στο τελευταίο λεπτό το Γαλάτσι κάλυψε διαφορά δέκα πόντων κι έκλεψε και μπάλα για να κερδίσει το παιχνίδι.Με δύο βολές της Αγγελίδη ο Θρίαμβος κέρδισε τελικά και προκρίθηκε με τη σειρά του κι αυτός στο σημερινό τελικό.

Συγχαρητήρια στο Θρίαμβο και το φίλο μου το Γιάννη για την τεράστια επιτυχία του.Ανεξαρτήτου αποτελέσματος ο Θρίαμβος έχει κάνει επιτυχημένη πορεία στο κύπελλο.Τον χαρακτήρισα αουτσάιντερ κι έπεσα μέσα. bball.gif
weplayball
Και τα δύο χθεσινά παιχνίδια αναλυτικά και με πολλές φωτογραφίες στο:
http://www.weplayball.gr/index.php?option=...&Itemid=118
a.n.r00u *n-e*
QUOTE(weplayball @ Mar 15 2009, 15:46 ) *
Και τα δύο χθεσινά παιχνίδια αναλυτικά και με πολλές φωτογραφίες στο:
http://www.weplayball.gr/index.php?option=...&Itemid=118

Μπράβο σας ευτυχώς που έχουμε και έσας και βλέπουμε κάτι!!!!
συγχαρητήρια για την καλή δουλεία που κάνεται, φαίνεται πως αγαπάτε πολύ αυτό αθλήμα! blove.gif
sofo4
QUOTE(a.n.r00u *n-e* @ Mar 15 2009, 19:43 ) *
Μπράβο σας ευτυχώς που έχουμε και έσας και βλέπουμε κάτι!!!!
συγχαρητήρια για την καλή δουλεία που κάνεται, φαίνεται πως αγαπάτε πολύ αυτό αθλήμα! blove.gif

telika mathame poios pire to kypelo??????????

FC3
Το Περιστέρι νίκησε στην παράταση τον Θρίαμβο με 8( ; ) πόντους νομίζω...
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Θριάμβου που έφτασε στον τελικό και έπεσε "όρθιο"!
Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι για την κατάκτηση του κυπέλλου!
soouza
Καλησπέρα σας. smiley.gif

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο θεσμός του κυπέλλου για τη σεζόν 2008-2009 με κυπελλούχο το Περιστέρι που επιβλήθηκε με 74-62 του Θριάμβου στην παράταση.(60-60 καν. αγώνας,30-37 ημίχρονο).

Γεμάτο γήπεδο και πολύ ωραίο θέαμα σε μία γιορτή του μπάσκετ των τοπικών κατηγορίων.

Ο Θρίαμβος εγκλώβισε το Περιστέρι με άμυνα ζώνης 2-3 ενώ στην επίθεση έψαχνε τέλεια τις φάσεις με καλή αποτελεσματικότητα.

Το Περιστέρι πλησίαζε αλλά δεν προσπερνούσε για 30 και πλέον λεπτά.Η τοποθέτηση της Λαζάρου σαν τεσσάρι έφερε τα πάνω κάτω κι έτσι το Περιστέρι πέρασε με 58-51 στο 36 περίπου.Ο εφτάψυχος Θρίαμβος προσπέρασε με τρίποντο της εκπληκτικής Αγγελίδη και με μία βολή ακόμα έδειχνε να κλειδώνει το ματς.

Το Περιστέρι ισοφάρισε 10 δεύτερα πριν τη λήξη σε μία φάση που έγιναν βήματα.Ο Θρίαμβος επανέφερε από τη σέντρα κι αστόχησε σε lay up εξ επαφής με τη λήξη.

Στην παράταση το Περιστέρι είχε περισσότερα ψυχικά αποθέματα και κέρδισε το Θρίαμβο που είχε πλέον δώσει τα πάντα.

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι που έχει βάλει πλώρη για dooble. smiley.gif

To παιχνίδι αυτό έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό πως χαίρονται νικητής κι ηττημένος εξίσου. 77.gif 41.gif

Τι να πει κανείς για το Θρίαμβο?Πραγματικά άξιοι όλοι σας.Μπράβο εκ βεθέων 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Εκπροσωπήσατε μια κατηγορία με χαμηλό επίπεδο και αυτό το χαμηλό επίπεδο έχασε σε ένα σουτ έναν τίτλο....Ας είναι το 8ο θαύμα αυτό. wink.gif

Γιάννη και κορίτσια εγώ σας βγάζω το καπέλο!Το σημαντικότερο είναι πως από έξω δεν ξεχώριζες πως ο Θρίαμβος είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.....Υπέροχο........ smiley.gif bball.gif

nikefalin
QUOTE(soouza @ Mar 15 2009, 23:19 ) *
Γιάννη και κορίτσια εγώ σας βγάζω το καπέλο!Το σημαντικότερο είναι πως από έξω δεν ξεχώριζες πως ο Θρίαμβος είναι ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.....Υπέροχο........ smiley.gif bball.gif

ωραία περιγραφή, με την κατάσταση της Α και οι 3 ομάδες της Β που κάνουν "πρωταθλητισμό" ( Απόλλων, Δάφνη & Θριάμβος) αλλά πιθανόν και 2-3 ακόμα στέκονται άνετα εκεί.

Στη Β δεν έχει φαινόμενα Ζαόν και Ζωγράφου φέτος.

Μπράβο στους κυπελλούχους και εξίσου μπράβο στους φιναλίστ, είνια μια από τις περιπτώσεις που λένε πως η δόξα του ηττημένου δίνει αξία στον νικητή

a.n.r00u *n-e*
QUOTE(soouza @ Mar 15 2009, 23:19 ) *
Καλησπέρα σας. smiley.gif

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο θεσμός του κυπέλλου για τη σεζόν 2008-2009 με κυπελλούχο το Περιστέρι που επιβλήθηκε με 74-62 του Θριάμβου στην παράταση.(60-60 καν. αγώνας,30-37 ημίχρονο).

Γεμάτο γήπεδο και πολύ ωραίο θέαμα σε μία γιορτή του μπάσκετ των τοπικών κατηγορίων.

Ο Θρίαμβος εγκλώβισε το Περιστέρι με άμυνα ζώνης 2-3 ενώ στην επίθεση έψαχνε τέλεια τις φάσεις με καλή αποτελεσματικότητα.

Το Περιστέρι πλησίαζε αλλά δεν προσπερνούσε για 30 και πλέον λεπτά.Η τοποθέτηση της Λαζάρου σαν τεσσάρι έφερε τα πάνω κάτω κι έτσι το Περιστέρι πέρασε με 58-51 στο 36 περίπου.Ο εφτάψυχος Θρίαμβος προσπέρασε με τρίποντο της εκπληκτικής Αγγελίδη και με μία βολή ακόμα έδειχνε να κλειδώνει το ματς.

Το Περιστέρι ισοφάρισε 10 δεύτερα πριν τη λήξη σε μία φάση που έγιναν βήματα.Ο Θρίαμβος επανέφερε από τη σέντρα κι αστόχησε σε lay up εξ επαφής με τη λήξη.

Στην παράταση το Περιστέρι είχε περισσότερα ψυχικά αποθέματα και κέρδισε το Θρίαμβο που είχε πλέον δώσει τα πάντα.

Συγχαρητήρια στο Περιστέρι που έχει βάλει πλώρη για dooble. smiley.gif

To παιχνίδι αυτό έχει το μοναδικό χαρακτηριστικό πως χαίρονται νικητής κι ηττημένος εξίσου. 77.gif 41.gif

Τι να πει κανείς για το Θρίαμβο?Πραγματικά άξιοι όλοι σας.Μπράβο εκ βεθέων 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Εκπροσωπήσατε μια κατηγορία με χαμηλό επίπεδο και αυτό το χαμηλό επίπεδο έχασε σε ένα σουτ έναν τίτλο....Ας είναι το 8ο θαύμα αυτό. wink.gif

+φωνώ! αξίζει κάτι παραπάνω στην ομάδα του θρίαμβου!!! Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια της

Επίσης συγχαρητήρια στο περιστέρι που κατέκτησε το κύπελλο!!!!
Bakos
Θριαμβαααρα ολεεεεε για εσενα ξελαρύγγιαστικαμε ολε ολε ολε!!!

Α μπραβω και στην κυπελουχο ομαδα...
Conquistador
Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Θριάμβου που παρά το γεγονός ότι ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ του final 4 απέδειξε ότι δικαιούται περισσοτέρων και αδικεί τον εαυτό της έως τώρα. Όπως λένε ''το ταξίδι έχει σημασία'' αλλά όταν φτάνεις τόσο κοντά στην επιτυχία και δεν τα καταφέρνεις , τότε σου μένει μια γλυκόπικρη γεύση, η παρηγοριά της αναγνώρισης και ένα μεγάλο ''εαν'' . Συγχαρητήρια φυσικά και στο Περιστέρι για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Υ.Γ. Γιάννη θα επανορθώσω στο final 4 του χρόνου…
womba.gr
O ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΣΚΑ ΣΤΟ WOMBA

Ρεπορτάζ
Συνέντευξη τύπου προπονητών-παικτριών (Video)
Παρασκήνια (Video)
Top Φάσεις Τελικού (Video)
Photoreportaz

http://womba-womba.blogspot.com/2009/03/blog-post_13.html
jsoiler
Ώρα 21:30 Κυριακή 15 Μαρτίου 2009!!!Την ώρα που πέρναμε τα μετάλλια ένα πλατύ χαμόγελο απο όλη την ομάδα λες και πήραμε εμείς το κύππελο.Τόσο κοντά και όμως....Δεν πειράζει κοριτσάρες όπως μου είπαν πολλοί μπασκετικοί που ξέρουν να ξεχωρίζουν το επίπεδο μιας κατηγορίας,είμαστε οι ηθικοί νικητές.Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του.Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως:

Μια εβδομάδα πριν από την κλήρωση των ημιτελικών είδα ένα όνειρο, πραγματικός οιωνός!!!Πρώτος ημιτελικός Γαλάτσι - Θρίαμβος και δεύτερος Περιστέρι - Ιωνικός.Την επόμενη μέρα ο τελικός Περιστέρι - Θρίαμβος!!!Όλοι με κορόιδευαν ακόμα και κάποιες φίλες μου από τον Ιωνικό.Βλέποντας τον πρώτο ημιτελικό δεν πίστευα στα μάτια μου.Ένα διαστημικό Περιστέρι που έκανε ότι ήθελε στο πρώτο ημίχρονο.50 πόντους από γυναικεία ομάδα σπάνια βλέπεις και αν φανταστείς ότι ήταν και ημιτελικός κυπέλου τότε ακόμα πιο δύσκολα!Ζήτημα αν στο πρώτο ημίχρονο είδα πάνω από 2-3 χαμένα σουτ από την ομάδα του Περιστερίου.Μιλώντας με το βοηθό μου ψάχναμε να βρούμε τρόπους για το πως θα τους σταματήσουμε στον αυριανό τελικό.Καλά καταλάβατε το παιχνίδι με το Γαλάτσι δεν είχε αρχίσει καν.... Τελικός νικητής το Περιστέρι!Μπαίνοντας στα αποδυτήρια για τις τελευταίες οδηγίες πριν τον δεύτερο ημιτελικό είδα κάτι το οποίο δεν είχα ξαναδεί φέτος!!Τα μάτια των κοριτσιών γυάλιζαν σαν την τίγρη λίγο πριν κατασπαράξει το θήραμα της.Πραγματικά για 37 λεπτά ήμασταν μπροστά με σπουδαία άμυνα (παγίδες στο low post στη Γκόγκου) και επίθεση με εκπληκτικό γύρισμα της μπάλας,extra πάσα και ελεύθερα σουτ!!!Ένα νεκρό τρίλεπτο παραλίγο να μας στοιχίσει.Λάθος πάσα στη σέντρα και τρίποντο της Φλίγκου του Γαλατσίου (πάταγε εμφανώς γραμμή) και το ματς στο Χ!!!Στη συνέχεια διπλό φάουλ από τη Γκόγκου (σφυρίχτηκε αυτό που ήταν λιγότερο) και δυο εύστοχες βολές της Αγγελίδη μας φέρνουν στο +2 πέντε δεύτερα πριν το τέλος.Σλάλομ της Φλίγκου που διασχίζει όλο το γήπεδο αλλά τελικά αστοχεί!!Χαρές και πανηγύρια!!!Τελικά δώσαμε μια απάντηση σε όλους αυτούς που μας είχαν ξεγραμμένους από την κλήρωση.Και πάλι όμως είχαν να λένε κάποιοι κακοπροαίρετοι ότι το Γαλάτσι είχε απουσίες και άλλα τέτοια.Παιδιά και οι τραυματισμοί μέσα στο μπάσκετ είναι τι να κάνουμε.Συνεχίζουν όμως απτόητοι το έργο τους.Τώρα θα φάτε καλά στο τελικό,το Περιστέρι δεν είναι Γαλάτσι.Αυτό το ξέραμε,πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις,μια ομάδα που αξίζει να ανέβει στην Α2!Εμείς όμως το πιστέψαμε παρά την κούραση του ημιτελικού και τους τραυματισμούς που είχαμε.Για μια ακόμη φορά σας αποστομώσαμε.....Επί 30 λεπτά ήμασταν μπροστά στο σκορ με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 11 πόντους.Με άμυνα ζώνης και προσαρμογές στις σουτέρ του Περιστερίου καθώς και double team στην Αντωνογιαννάκη το όνειρο έπαιρνε σάρκα και οστά.Ξαφνικά το Περιστέρι πατάει γκάζι και γυρνάει το ματς από το -11 στο +8!Τα μεγάλα αποθέματα των κοριτσιών φέρνουν τούμπα και πάλι το παιχνίδι και με ένα σερί 9-0 περνάμε μπροστά με ένα πόντο.Κλέψιμο της Ιωάννα(Γκολιά) την κατεδαφίζουν δυο παίκτριες του Περιστερίου.Φάουλ και δυο βολές.Η πρώτη (δύσκολη) άστοχη αλλά η δεύτερη μέσα.Το παιχνίδι στους 2.Μια καλή άμυνα και το κύππελο είναι δικό μας.Αποφασίζουμε να παίξουμε man to man με αλλαγές για να αποφύγουμε το τρίποντο.Βήματα της Εμμανουήλ δεν τα βλέπουν οι διαιτητές και το ματς στο Χ!!Τελευταία επίθεση και η μπάλα στην καλύτερη παίκτρια του γηπέδου:Σλάλομ της Αγγελίδη και ασσίστ στη Μαρία (Γκολιά).Βάλτο ρε Μαράκι να πάω με τα πόδια μέχρι τη Νέα Σμύρνη!!!!Κάτι η πολύ κούραση,κάτι η κακή θέση που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή έφερε το μοιραίο.....Στη παράταση το Περιστέρι ήταν καλύτερο,εμείς είχαμε παραδώσει πνεύμα οπότε το αποτέλεσμα η ήττα να έρθει φυσιολογικά!!Γκολιά Μαρία,Χαλιβίδου Άννα,Μεϊμάρογλου Λέτα,Αγγελίδη Βιβή,Γκολιά Λίτσα,Παπά Ελένη,Γκολιά Βασούλα,Γκολιά Αλίκη,Σκιαδοπούλου Ναταλί,Κορδάτου Ράνια,Γκολιά Ιωάννα,Σχίζα Βίκη και Λάππα Δέσποινα σας ευχαριστώ όλες για τα δυο μαγικά βράδια που μου χαρίσατε!!!Για μένα είσαστε οι κυπελλούχοι 2008 - 2009!!!!Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο βοηθό μου Χρυσοβιτσιάνο Σπύρο το φυσιοθεραπευτή Πουλή Χρήστο,στον πατέρα μου που ήταν στο πάγκο για ότι χρειαστεί, στο κάμεραμαν Γιώργο για την πολύτιμη βοήθεια του τη φετινή χρονιά και σε όλους όσους ήρθαν να μας βοηθήσουν με τη φωνή τους......
hell6
[quote name='jsoiler' date='Mar 16 2009, 05:34 ' post='281897']
Ώρα 21:30 Κυριακή 15 Μαρτίου 2009!!!Την ώρα που πέρναμε τα μετάλλια ένα πλατύ χαμόγελο απο όλη την ομάδα λες και πήραμε εμείς το κύππελο.Τόσο κοντά και όμως....Δεν πειράζει κοριτσάρες όπως μου είπαν πολλοί μπασκετικοί που ξέρουν να ξεχωρίζουν το επίπεδο μιας κατηγορίας,είμαστε οι ηθικοί νικητές.Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη νίκη του.

Εκατομμυρια συγχαρητηρια στον Θριαμβο για την απιστευτη και εκπληκτικη του εμφανιση απεναντι σε μια τοσο καλη ομαδα οπως ειναι το Περιστερι!Εκανε ολους μας στην Β εξαιρετικα περηφανους και απεδειξε πολλα !!!!!

Εκλεψε την παρασταση, τις εντυπωσεις και στη συνειδηση των περισσοτερων κατεστη ο πρωταγωνιστης του τελικου απο καθε αποψη !!!! 77.gif

baboulas
Καλημέρα σε όλους!!! Είμαι παίκτρια του Θριάμβου..
Βλέπω όλα αυτά που γράφονται και πραγματικά συγκινούμαι.Ενώ δεν σηκώσαμε την κούπα και δεν βγήκαμε τελικά πρώτες,
οι περισσότεροι μιλούν για αυτήν την ομάδα,με τα καλύτερα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!
Πραγματικά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό,παρ'όλο που ήμασταν πολύ κουρασμένες από τον ημιτελικό με το Γαλάτσι,σε αντίθεση βέβαια με το Περιστέρι..που κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ιωνικό! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες καταρχήν που έφτασαν ως εδώ..Ιωνικός,Θρίαμβος,Περιστέρι,Γαλάτσι! Και να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ειδικά στην ομάδα μου,από τον πρώτο του πάγκου-μέχρι και τον τελευταίο,στον προπονητή,στον βοηθό,στον φυσιοθεραπευτή,στον κ.Γιώργο που είναι πάντα εκεί,καθώς και στην κερκίδα μας(που ναι μεν ήταν λίγοι σχετικά,μέχρι και το λεπτό που μας εισοφάρησε το Περιστέρι..ήταν ξεσηκωτικοί)! Κοριτσάρες..είμαστε ήδη νικητές,φτάσαμε ως εδώ και αποδείξαμε πολλά!
Μπράβο..και στο Περιστέρι που πήρε το κύπελλο!
sofo4
QUOTE(baboulas @ Mar 16 2009, 14:12 ) *
Βλέπω όλα αυτά που γράφονται και πραγματικά συγκινούμαι.Ενώ δεν σηκώσαμε την κούπα και δεν βγήκαμε τελικά πρώτες,
οι περισσότεροι μιλούν για αυτήν την ομάδα,με τα καλύτερα. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!
Πραγματικά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό,παρ'όλο που ήμασταν πολύ κουρασμένες από τον ημιτελικό με το Γαλάτσι,σε αντίθεση βέβαια με το Περιστέρι..που κέρδισε σχετικά εύκολα τον Ιωνικό! Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες καταρχήν που έφτασαν ως εδώ..Ιωνικός,Θρίαμβος,Περιστέρι,Γαλάτσι! Και να δώσω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ειδικά στην ομάδα μου,από τον πρώτο του πάγκου-μέχρι και τον τελευταίο,στον προπονητή,στον βοηθό,στον φυσιοθεραπευτή,στον κ.Γιώργο που είναι πάντα εκεί,καθώς και στην κερκίδα μας(που ναι μεν ήταν λίγοι σχετικά,μέχρι και το λεπτό που μας εισοφάρησε το Περιστέρι..ήταν ξεσηκωτικοί)! Κοριτσάρες..είμαστε ήδη νικητές,φτάσαμε ως εδώ και αποδείξαμε πολλά!

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ!! 77.gif ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! 41.gif
natty
QUOTE(baboulas @ Mar 16 2009, 11:12 ) *

+ + + Ένα τεράστιο μπράβο στην ομαδάρα μου !!!! και ένα τεράστιο ευχαριστώ που πιστέψανε σε εμάς , στους coachhhhh , στον Χρήστο , στον κύριο Γιώργο , και στην κερκίδααααααα μας που μας εμψύχωνεεεεεε κάθε δευτερόλεπτοοοοοοοο

41.gif 41.gif 41.gif smilie_schal1.gif icon_joy.gif icon_joy.gif icon_joy.gif
I L S
QUOTE(Bakos @ Mar 16 2009, 01:48 ) *
Θριαμβαααρα ολεεεεε για εσενα ξελαρύγγιαστικαμε ολε ολε ολε!!!

Α μπραβω και στην κυπελουχο ομαδα...

κορίτσια ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ....
ενα τεραστιο Μ Π Ρ Α Β Ο
blove.gif
sofo4
QUOTE(natty @ Mar 16 2009, 15:33 ) *
+ + + Ένα τεράστιο μπράβο στην ομαδάρα μου !!!! και ένα τεράστιο ευχαριστώ που πιστέψανε σε εμάς , στους coachhhhh , στον Χρήστο , στον κύριο Γιώργο , και στην κερκίδααααααα μας που μας εμψύχωνεεεεεε κάθε δευτερόλεπτοοοοοοοο

συγχαρητήρια Natty!! 41.gif smiley.gif
stdin
QUOTE(baboulas @ Mar 16 2009, 13:12 ) *

QUOTE(sofo4 @ Mar 16 2009, 13:40 ) *
Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ!! 77.gif ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! 41.gif

QUOTE(natty @ Mar 16 2009, 14:33 ) *

καλά ε.. που να είχε πάρει και το κύπελλο ο Θρίαμβος.. smiley.gif

και μιας και φέτος δεν απονεμήθηκε τίτλος για τον mvp, εγώ ψηφίζω Αγγελίδη! wav.gif
natty
QUOTE(stdin @ Mar 16 2009, 18:34 ) *
καλά ε.. που να είχε πάρει και το κύπελλο ο Θρίαμβος.. smiley.gif

και μιας και φέτος δεν απονεμήθηκε τίτλος για τον mvp, εγώ ψηφίζω Αγγελίδη! wav.gif

χαλαρά mvp κυπέλου ΕΣΚΑ Αγγελίδη Βιβή !!!!!! wav.gif wav.gif wav.gif
soouza
QUOTE(natty @ Mar 16 2009, 19:53 ) *

Ναι αυτό το λέω κι εγώ με περίσσια σιγουριά.....

Η καλύτερη παίκτρια του final4 ήταν η Αγγελίδη με διαφορά από τις άλλες.... 41.gif

Μεγάλη ατραξιόν η φοβερή και τρομερή Τζο Αντωνογιαννάκη που αφ υψηλού τα έβλεπε και έβαζε από τα δύο της μέτρα....

Τέλος η παίκτρια που έδωσε το κύπελλο στην ομάδα της ήταν η Λαζάρου που έδωσε άλλη ποιότητα στο παιχνίδι του Περιστερίου.... bball.gif
jsoiler
QUOTE(natty @ Mar 16 2009, 19:53 ) *

Εγώ από την άλλη διαφωνώ με όλους σας!!!Mvp του final4 όλη η ομάδα του Θριάμβου..... rolleyes.gif
weplayball
Η πρώτη σκόρερ του κυπέλλου της ΕΣΚΑ Βιβή Αγγελίδη μιλάει στο WePlayBall!
http://www.weplayball.gr/index.php?option=...8&Itemid=63
player 23
QUOTE(soouza @ Mar 16 2009, 23:51 ) *
Ναι αυτό το λέω κι εγώ με περίσσια σιγουριά.....

Η καλύτερη παίκτρια του final4 ήταν η Αγγελίδη με διαφορά από τις άλλες.... 41.gif

Μεγάλη ατραξιόν η φοβερή και τρομερή Τζο Αντωνογιαννάκη που αφ υψηλού τα έβλεπε και έβαζε από τα δύο της μέτρα....

Τέλος η παίκτρια που έδωσε το κύπελλο στην ομάδα της ήταν η Λαζάρου που έδωσε άλλη ποιότητα στο παιχνίδι του Περιστερίου.... bball.gif

Οντως η ομαδα του Θριαμβου εκανε την εκπληξη, ολες οι παιχτιες σταθηκαν στο υψος τους το οποιο ηταν αξιο συγχαρητηριων με πρωτοστατρια την Αγγελιδη η οποια δικαιως χατακτηριζεται mvp του κυπελου.

Οσο για την Αντωνογιαννακη νομιζω οτι για τα σωματικα της προσοντα δεν κανει τιποτα αξιοσημειωτο υπαρχουν κοντερα σεντερ με πολυ καλυτερη επαφη με το καλαθι, καλυτερη τεχνικη και παθος για το παιχνιδι.
sofo4
QUOTE(player 23 @ Mar 17 2009, 16:14 ) *
Οντως η ομαδα του Θριαμβου εκανε την εκπληξη, ολες οι παιχτιες σταθηκαν στο υψος τους το οποιο ηταν αξιο συγχαρητηριων με πρωτοστατρια την Αγγελιδη η οποια δικαιως χατακτηριζεται mvp του κυπελου.

Οσο για την Αντωνογιαννακη νομιζω οτι για τα σωματικα της προσοντα δεν κανει τιποτα αξιοσημειωτο υπαρχουν κοντερα σεντερ με πολυ καλυτερη επαφη με το καλαθι, καλυτερη τεχνικη και παθος για το παιχνιδι.

+1..... 41.gif
sch

MΠΡΑΒΟ, ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!! bball.gif bball.gif bball.gif
wav.gif wav.gif wav.gif
basket4
sch , sου κανω "πολεμο"

πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα μου...που παρολο την πολυ καλη εμφανιση του Θριαμβου καταφερε στην παραταση να παρει το κυπελλο

77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
sch
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
καλά όπως θες, basket4 tongue.gif
Πιστεύω ότι κανένας δεν έφυγε στεναχωρημένος απο αυτό τον τελικό (άλλωστε το δείχνουν και οι φωτο)
wink.gif
basket4
QUOTE(sch @ Mar 18 2009, 01:26 ) *
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif
καλά όπως θες, basket4 tongue.gif
Πιστεύω ότι κανένας δεν έφυγε στεναχωρημένος απο αυτό τον τελικό (άλλωστε το δείχνουν και οι φωτο)
wink.gif

όντως..κανείς δεν έφυγε στεναχωρήμενος...!!
έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι...!
εγώ προσωπικά το χάρηκα..
(άργησα να ποστάρω κ την άποψη μου γιατί ήμουν σε τρομερή υπερένταση το 3ήμερο).

και φυσικα αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στην ομαδα του Θριαμβου γιατί έδειξε ότι δεν διαφέρει σχεδόν καθόλου από τις ομάδες της Α ΕΣΚΑ!

επίσης συγχαρητήρια και στο Περιστέρι smiley.gif ...και καλη συνέχεια στο πρωτάθλημα.
big brother
..συγκλονιστικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε,από όποια άποψη κυπέλλου..και να το δει κανείς!Από το Σάββατο με τον πρώτο ημιτελικό,να βρίσκει το Ιωνικό "υπαταγμένο" ..στην αλλαζονεία του Γ.Σ Περιστερίου που ήταν έυστοχος μέχρι..το εισητήριο για τον τελικό!Στη συνέχεια να ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός,με τον μαχητικό Θρίαμβο να επιβάλλεται..του αποδεκατισμένου μεν,δυνατού δε Γαλάτσιου..και να παίρνει το δεύτερο εισητήριο για την κούπα!!Έτσι περάσαμε στην Κυριακή,σε μια αναμέτρηση "εύκολή" για τους περισσότερους.Το παιχνίδι ξεκίνησε.. Εντος των γραμμών,είδαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο γήπεδο,δυο ομάδες...ίδιας κατηγορίας..ίσου επιπέδου!!(να απαντήσω μέσα απο ΄δω σ'ένα post της dolly που αναφερόταν στο χαμηλό επίπεδο της Β ΕΣΚΑ και να πω..ότι όταν δε γνωρίζει το επίπεδο,καλύτερα να μένει στο δικό της..όποιο κι είναι αυτό)Καλό και ωραίο μπάσκετ,με απίθανες φάσεις..κρίσιμα λάθη κρατώντας την μεταξύ τους αναμέτρηση "ζωντανή" μέχρι τέλους.Ο Θρίαμβος,έχοντας δύσκολο έργο το Σάββατο στον τελικό στάθηκε στο ύψος ..του πρωταθλητή,σε αντίθεση με το Περιστέρι ..που παρόλο το ευκόλοτερο έργο του ημιτελικού,αδυνατούσε να σταθεί στα πόδια του.Ποιος μπορεί να πει ότι ο Θρίαμβος είναι ομάδα Β ΕΣΚΑ???Ο Θρίαμβος.....έιναι θρίαμβος και το σαββατοκύριακο ήταν όλο δικό του!!Είχε την τιμητική του ..που λένε στο χωριό μου!!Τα παραπάνω βήματα του 8 από το Περιστέρι προς το εύστοχο lay up ..οδήγησε το ματς στην παράταση.(Δεν θα ανεφερθώ στα 3" του 7..τα τελευτάια 5 λεπτά.Ήταν όμως εμφανές,πως είχε κατασκηνώσει στο.."κοκκινο box"..και οι γκρίζοι λύκοι ήταν 3!Φοβόταν το κοριτσάκι να βγει έξω από τη σκηνή..μη τυχόν τη φάνε!!!)Σε μια παράταση που δεν θα έπρεπε ..να ξεκινήσει ποτέ.Το 4 του Θριάμβου έχασε ένα "δύσκολο" καλάθι..κι εκεί έχασε και ο Θρίαμβος τον τίτλο.Συγχαρητήρια για τα αποθέματα του Περιστερίου..τα οποία φάνηκαν επιτέλους τα τελευταία 5λεπτά!Προσωπικά,πιστεύω ότι ο αγώνας ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!!!Και ο ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ... "χάρισε" την κούπα και κράτησε τη ΔΟΞΑ!!Ο τελικός κυπέλλου της ΕΣΚΑ είχε 2 νικητές..και οι δυο ομάδες πήραν κύπελλο,πήραν μετάλλιο.Μια όμως,πήρε τη δόξα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλο το team του Θριάμβου!!Το λιγότερο που μπορώ να πω.. Το δεός που με κατακλίζει φέρνοντας στο μυαλό τις στιγμές εκείνες..δεν περιγράφεται.Συγχαρητηρια!!!ΜVP..δαγκωτό.. το 7 του Θριάμβου ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΙΒΗ!
Live strong
QUOTE(sch @ Mar 18 2009, 00:04 ) *

MΠΡΑΒΟ, ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!! bball.gif bball.gif bball.gif
wav.gif wav.gif wav.gif

Μπράβο και στον coach Pepu που μόλις πάτησε το πόδι του στην ομάδα έδωσε τον αέρα του νικητή!!!!! Έχει το κοκαλάκι της νυχτερίδας αυτό το παιδί!!!!! wav.gif wav.gif wav.gif
basket4
θέλω να τονίσω και κάτι αλλο..
επειδή βλέπω πολλές αναφορές στη διαίτησια...
Η διαιτήσια ήταν απλά τραγική....όχι με την έννοια ότι ευνόησε κάποια από τις δύο όμαδες του τελικού αλλέ επειδή φαινόταν ότι και οι 3 διαιτητές βαριόντουσαν να σφυρίξουν το οτιδήποτε...
μόνο ένας σφύραγε και ο δεύτερος σφύριξε μόνο 2(!!!) φορες...η κατάσταση ηταν τραγική με πολλές διαμαρτυρίες και από τους 2 πάγκους...
για να είμαι ειλικρινής δεν είδα κατά πόσο το τελευταίο μπάσιμο της ισσοφάρισης ήταν βήματα(αλλά δεν νόμιζω),είδα όμως οτι όταν το 4 του Θριάμβου έχασε το καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα,πήρε τη μπάλα το Περιστέρι και πήγε να τρέξει υπήρξε κράτημα παίχτριας που ούτε τότε δώθηκε τίποτα.
η διαιτησία ήταν πολυ κακή και για τις 2 ομάδες...!

το θέμα είναι πως ότι έγινε έγινε και τώρα δεν αλλάζει κατι.
δεν είχα σκοπό να αναφερθώ κάθολου στη διαιτησία αλλά έτσι όπως τα περιγράφεται παραπάνω είναι σαν να υποννοείται ότι η διατησία βοήθησε το Περίστερι να πάρει το κυπελλό...πράγμα που δεν ισχύει.
natty
QUOTE(basket4 @ Mar 18 2009, 16:17 ) *
θέλω να τονίσω και κάτι αλλο..
επειδή βλέπω πολλές αναφορές στη διαίτησια...
Η διαιτήσια ήταν απλά τραγική....όχι με την έννοια ότι ευνόησε κάποια από τις δύο όμαδες του τελικού αλλέ επειδή φαινόταν ότι και οι 3 διαιτητές βαριόντουσαν να σφυρίξουν το οτιδήποτε...
μόνο ένας σφύραγε και ο δεύτερος σφύριξε μόνο 2(!!!) φορες...η κατάσταση ηταν τραγική με πολλές διαμαρτυρίες και από τους 2 πάγκους...
για να είμαι ειλικρινής δεν είδα κατά πόσο το τελευταίο μπάσιμο της ισσοφάρισης ήταν βήματα(αλλά δεν νόμιζω),είδα όμως οτι όταν το 4 του Θριάμβου έχασε το καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα,πήρε τη μπάλα το Περιστέρι και πήγε να τρέξει υπήρξε κράτημα παίχτριας που ούτε τότε δώθηκε τίποτα.
η διαιτησία ήταν πολυ κακή και για τις 2 ομάδες...!

το θέμα είναι πως ότι έγινε έγινε και τώρα δεν αλλάζει κατι.
δεν είχα σκοπό να αναφερθώ κάθολου στη διαιτησία αλλά έτσι όπως τα περιγράφεται παραπάνω είναι σαν να υποννοείται ότι η διατησία βοήθησε το Περίστερι να πάρει το κυπελλό...πράγμα που δεν ισχύει.

Basket 4 , καλύτερα το θέμα με την διαιτησία να το αφήσουμε, δεν θα βγάλουμε κάποια άκρη ούτε έχει κάποιο νόημα να το συζητάμε . οποίος ήταν εκεί ξέρει αν ειδικά στο 4 δεκάλεπτο ήταν σωστή η όχι , όπως και εσύ μπορείς να αναφερθείς σε 1 άντε δυο φάσεις εγώ μπορώ να σου κάνω ανάλυση της διαιτησίας και να τελειώσω να γράφω σε ένα μηνά wink.gif . Το παιχνίδι τελείωσε !!!
jsoiler
QUOTE(big brother @ Mar 18 2009, 10:56 ) *
..συγκλονιστικό το Σαββατοκύριακο που πέρασε,από όποια άποψη κυπέλλου..και να το δει κανείς!Από το Σάββατο με τον πρώτο ημιτελικό,να βρίσκει το Ιωνικό "υπαταγμένο" ..στην αλλαζονεία του Γ.Σ Περιστερίου που ήταν έυστοχος μέχρι..το εισητήριο για τον τελικό!Στη συνέχεια να ακολουθεί ο δεύτερος ημιτελικός,με τον μαχητικό Θρίαμβο να επιβάλλεται..του αποδεκατισμένου μεν,δυνατού δε Γαλάτσιου..και να παίρνει το δεύτερο εισητήριο για την κούπα!!Έτσι περάσαμε στην Κυριακή,σε μια αναμέτρηση "εύκολή" για τους περισσότερους.Το παιχνίδι ξεκίνησε.. Εντος των γραμμών,είδαμε όλοι όσοι παρευρεθήκαμε στο γήπεδο,δυο ομάδες...ίδιας κατηγορίας..ίσου επιπέδου!!(να απαντήσω μέσα απο ΄δω σ'ένα post της dolly που αναφερόταν στο χαμηλό επίπεδο της Β ΕΣΚΑ και να πω..ότι όταν δε γνωρίζει το επίπεδο,καλύτερα να μένει στο δικό της..όποιο κι είναι αυτό)Καλό και ωραίο μπάσκετ,με απίθανες φάσεις..κρίσιμα λάθη κρατώντας την μεταξύ τους αναμέτρηση "ζωντανή" μέχρι τέλους.Ο Θρίαμβος,έχοντας δύσκολο έργο το Σάββατο στον τελικό στάθηκε στο ύψος ..του πρωταθλητή,σε αντίθεση με το Περιστέρι ..που παρόλο το ευκόλοτερο έργο του ημιτελικού,αδυνατούσε να σταθεί στα πόδια του.Ποιος μπορεί να πει ότι ο Θρίαμβος είναι ομάδα Β ΕΣΚΑ???Ο Θρίαμβος.....έιναι θρίαμβος και το σαββατοκύριακο ήταν όλο δικό του!!Είχε την τιμητική του ..που λένε στο χωριό μου!!Τα παραπάνω βήματα του 8 από το Περιστέρι προς το εύστοχο lay up ..οδήγησε το ματς στην παράταση.(Δεν θα ανεφερθώ στα 3" του 7..τα τελευτάια 5 λεπτά.Ήταν όμως εμφανές,πως είχε κατασκηνώσει στο.."κοκκινο box"..και οι γκρίζοι λύκοι ήταν 3!Φοβόταν το κοριτσάκι να βγει έξω από τη σκηνή..μη τυχόν τη φάνε!!!)Σε μια παράταση που δεν θα έπρεπε ..να ξεκινήσει ποτέ.Το 4 του Θριάμβου έχασε ένα "δύσκολο" καλάθι..κι εκεί έχασε και ο Θρίαμβος τον τίτλο.Συγχαρητήρια για τα αποθέματα του Περιστερίου..τα οποία φάνηκαν επιτέλους τα τελευταία 5λεπτά!Προσωπικά,πιστεύω ότι ο αγώνας ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!!!Και ο ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ... "χάρισε" την κούπα και κράτησε τη ΔΟΞΑ!!Ο τελικός κυπέλλου της ΕΣΚΑ είχε 2 νικητές..και οι δυο ομάδες πήραν κύπελλο,πήραν μετάλλιο.Μια όμως,πήρε τη δόξα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλο το team του Θριάμβου!!Το λιγότερο που μπορώ να πω.. Το δεός που με κατακλίζει φέρνοντας στο μυαλό τις στιγμές εκείνες..δεν περιγράφεται.Συγχαρητηρια!!!ΜVP..δαγκωτό.. το 7 του Θριάμβου ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΒΙΒΗ!

ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 43-32
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 38-44 είδε και έπαθε για να κερδίσει
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 61-67 στη παράταση
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 61-49
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 54 - 56
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 74 - 62 στη παράταση

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κυπέλλου!!!Αν κάποιος βλέπει ότι η διαφορά μεταξύ Α' και Β' είναι τεράστια μάλλον δεν έχει δει κανέναν αγώνα της Β' Έσκα.Η ομάδα μου απέκλεισε δυο ομάδες της παραπάνω κατηγορίας και παραλίγο και μια τρίτη.Θα κρατήσω μια φράση του κ. Κυριακάκη (γνωστό σχολιαστή γυναικείου μπάσκετ) στον πατέρα μου."Σε προκαλώ να πάμε μαζί την Κυριακή το πρωί να δούμε κάποιο παιχνίδι της Α2 και αν δεις κάποια ομάδα να έχει τόσο καλό passing game να με φτύσεις" Αυτή η δήλωση τα λέει όλα!!!

Υ.Γ Όσο για κάποιους προπονητές που ήρθανε στο final4 με σκοπό να μας δούνε να χάνουμε,περαστικά τους.Όσα δεν φτάνει η αλεπού.....
soouza
QUOTE(jsoiler @ Mar 19 2009, 07:59 ) *
ΠΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ - ΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ 43-32
ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ - Ζ.Α.Ο.Ν. 38-44 είδε και έπαθε για να κερδίσει
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 61-67 στη παράταση
ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 61-49
ΓΑΛΑΤΣΙ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 54 - 56
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ 74 - 62 στη παράταση

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κυπέλλου!!!Αν κάποιος βλέπει ότι η διαφορά μεταξύ Α' και Β' είναι τεράστια μάλλον δεν έχει δει κανέναν αγώνα της Β' Έσκα.Η ομάδα μου απέκλεισε δυο ομάδες της παραπάνω κατηγορίας και παραλίγο και μια τρίτη.Θα κρατήσω μια φράση του κ. Κυριακάκη (γνωστό σχολιαστή γυναικείου μπάσκετ) στον πατέρα μου."Σε προκαλώ να πάμε μαζί την Κυριακή το πρωί να δούμε κάποιο παιχνίδι της Α2 και αν δεις κάποια ομάδα να έχει τόσο καλό passing game να με φτύσεις" Αυτή η δήλωση τα λέει όλα!!!

Υ.Γ Όσο για κάποιους προπονητές που ήρθανε στο final4 με σκοπό να μας δούνε να χάνουμε,περαστικά τους.Όσα δεν φτάνει η αλεπού.....

Ως επί το πλείστον ήτο μία γιορτή του μπάσκετ.

Παρατήρησα όμως,γι αυτό κι αμαυρώνω το εορταστικό κλίμα,πηγαδάκια παραγόντων που έσταζαν χολή με το γνωστό ύφος.Τι να πεις?

Όσα δε φτάνει η αλεπού πηδάει και τα πιάνει..... wink.gif Μερικοί σαφώς και δεν πηδάνε.....να τα πιάσουν laugh.gif

Το ανέφερα σαν μια νεοελληνική τάση,να βρίσκουμε κάτι κακό στο τέλειο.Το διήμερο αυτό ήταν πράγματι τέλειο αλλά αρέσει σε κάποιους να βγάζουν μία μιζέρια.

Εδώ πλάκα κάναμε με τις παίκτριες μας και οι διπλανοί στραβωμουτσούνιαζαν.....

Υπομονή μέχρι το επόμενο final4. smiley.gif bball.gif
Conquistador
QUOTE(big brother @ Mar 18 2009, 09:56 ) *

+1
Conquistador
QUOTE(soouza @ Mar 19 2009, 12:40 ) *
Ως επί το πλείστον ήτο μία γιορτή του μπάσκετ.

Παρατήρησα όμως,γι αυτό κι αμαυρώνω το εορταστικό κλίμα,πηγαδάκια παραγόντων που έσταζαν χολή με το γνωστό ύφος.Τι να πεις?

Όσα δε φτάνει η αλεπού πηδάει και τα πιάνει..... wink.gif Μερικοί σαφώς και δεν πηδάνε.....να τα πιάσουν laugh.gif

Το ανέφερα σαν μια νεοελληνική τάση,να βρίσκουμε κάτι κακό στο τέλειο.Το διήμερο αυτό ήταν πράγματι τέλειο αλλά αρέσει σε κάποιους να βγάζουν μία μιζέρια.

Εδώ πλάκα κάναμε με τις παίκτριες μας και οι διπλανοί στραβωμουτσούνιαζαν.....

Υπομονή μέχρι το επόμενο final4. smiley.gif bball.gif

Υπάρχει μια φράση που λέει ''για όλα φταίει το φτωχό μας το μυαλό και το κακό το ριζικό μας’''. Δυστυχώς πολλοί παράγοντες αδυνατούν να αναγνωρίσουν πως μπορούν οι άλλοι να εξελίσσονται και οι ίδιοι να παραμένουν εγκλωβισμένοι στη μίζερη φυλακή του εγωκεντρισμού τους καταστρατηγώντας ότι απορρέει υγεία από το άθλημα. Και επειδή ανήκω σε χώρο άλλου αθλήματος πιστέψτε με ότι παντού τα ίδια συμβαίνουν. Υπάρχουν παραδείγματα να ακολουθήσουμε έστω και τώρα μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε αυτό που λέγεται ''Αθλητισμός'' . Αν κάποιοι με βρίσκετε υπερβολικό μπορώ να παραθέσω παραδείγματα (καθώς πλέον διαμένω στο εξωτερικό) που θα αποδείξουν ότι όλα αυτά είναι σημάδια παρακμής.
Soouza δυστυχώς δεν λειτουργούν όλοι καλοπροαίρετα και η διαφορετικότητα πάντα ενοχλεί.
soouza
QUOTE(Conquistador @ Mar 20 2009, 01:01 ) *
Υπάρχει μια φράση που λέει ''για όλα φταίει το φτωχό μας το μυαλό και το κακό το ριζικό μας’''. Δυστυχώς πολλοί παράγοντες αδυνατούν να αναγνωρίσουν πως μπορούν οι άλλοι να εξελίσσονται και οι ίδιοι να παραμένουν εγκλωβισμένοι στη μίζερη φυλακή του εγωκεντρισμού τους καταστρατηγώντας ότι απορρέει υγεία από το άθλημα. Και επειδή ανήκω σε χώρο άλλου αθλήματος πιστέψτε με ότι παντού τα ίδια συμβαίνουν. Υπάρχουν παραδείγματα να ακολουθήσουμε έστω και τώρα μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε αυτό που λέγεται ''Αθλητισμός'' . Αν κάποιοι με βρίσκετε υπερβολικό μπορώ να παραθέσω παραδείγματα (καθώς πλέον διαμένω στο εξωτερικό) που θα αποδείξουν ότι όλα αυτά είναι σημάδια παρακμής.
Soouza δυστυχώς δεν λειτουργούν όλοι καλοπροαίρετα και η διαφορετικότητα πάντα ενοχλεί.

Αυτό το τελευταίο το γνωρίζω άριστα. smiley.gif

Επίσης προσπαθώ να δίνω το καλό παράδειγμα με τον πιο απλό τρόπο.Εμφανίζομαι στην ήττα κι αναγνωρίζω τους άλλους.Νομίζω πως είμαι σαφής. wink.gif bball.gif
closv
QUOTE(big brother @ Mar 18 2009, 10:56 ) *

Ενω πραγματι ο τελικος ηταν πραγματικα σπουδαιος σε αγωνιστικο επιπεδο, εντουτοις ελειψε εμφανεστατα η ποιοτητα και η ομορφια (δυο μπαλονια τουλαχιστον βρε αδερφε) απο την πλευρα της διοργανωτριας αρχης. Αν το ματς ειχε γινει σε καποιο αλλο (οχι καινουργιο) γηπεδο π.χ Μετς τιποτα δεν θα θυμιζε πως επροκειτο για τελικο.Μονο ισως οι τρεις διαιτητες (με λαθη , ατολμοι και με διαθεση συμβιβασμου)......
natty
QUOTE(closv @ Mar 20 2009, 21:41 ) *
Ενω πραγματι ο τελικος ηταν πραγματικα σπουδαιος σε αγωνιστικο επιπεδο, εντουτοις ελειψε εμφανεστατα η ποιοτητα και η ομορφια (δυο μπαλονια τουλαχιστον βρε αδερφε) απο την πλευρα της διοργανωτριας αρχης. Αν το ματς ειχε γινει σε καποιο αλλο (οχι καινουργιο) γηπεδο π.χ Μετς τιποτα δεν θα θυμιζε πως επροκειτο για τελικο.Μονο ισως οι τρεις διαιτητες (με λαθη , ατολμοι και με διαθεση συμβιβασμου)......

τι εννοείς ??
closv
QUOTE(natty @ Mar 21 2009, 00:18 ) *
τι εννοείς ??

Τι δεν καταλαβες ?
natty
QUOTE(closv @ Mar 21 2009, 11:23 ) *
Τι δεν καταλαβες ?

οταν λες με διαθεση συμβιβασμου ?? τι θες να πεις ποιο συγκεκριμενα ! rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.