Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφες 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > > Μαρούσι
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
a bullet for your head
Αν κ σχετικα νωρις,μιας κ στα αντιστοιχα των αιωνιων παρατηρειται κινητικοτητα ειπα να ανοιξω κ ενα αντιστοιχο για το Μαρουσι.
Σιγουρα δεν εχει ακουστει κατι ακομα,οποτε θα καταθεσω το τι θα ηθελα..
Οι προσθηκες θα πρεπει να ειναι λιγες κ συγκεκριμμενες.
Ανεξαρτητα αν ο Σμιθ του Κολοσσου τραυματιστηκε σοβαρα,παρολα αυτα,θα ηθελα το Μαρουσι να τον ενταξει στο δυναμικο του.
Πολυ καλος παικτης κ καταπληκτικος αθλητης,θα ισχυροποιουσε κατα πολυ την θεση 4,ενω νομιζω οτι διπλα του στα φοργουορντ,θα μπορουσε να ταιριαξει ιδανικα κ ο Πατ Καλαθης.
Επισης θα ηθελα τον Γκραντι του Πανελληνιου.
Πολυ ικανος κ ποιοτικος παικτης,προσφερει κ σε αμυνα κ σε επιθεση,ειναι εμπειρος,εχει κοινοτικο διαβατηριο,ενω τεινει προς το combo guard,κατι που φαινεται οτι προτιμα ο Μαρκοπουλος(εννοειται οτι θελω να παραμεινει),για τις 2 θεσεις των γκαρντ.
Για την θεση του ποιντ-γκαρντ,θα ηθελα την επιστροφη του Μπλακνει.Ικανος,πολυπειρος κ με κοινοτικο διαβατηριο.
Τελος,θα ηθελα ενα forward-center,σαν τον Ουιλκινσον.Δηλαδη εναν ευελικτο ψηλο,καλο αμυντικο κ ρημπαουντερ(και καλο παικτη γενικοτερα).
Οποτε σαν βασικη 5αδα θα ηθελα:
1.Μπλακνει
2.Γκραντι
3.Καλαθης
4.Σμιθ
5.Ουιλκινσον
Και το υπολοιπο ροστερ να συμπληρωνεται καπως ετσι:
6.Κουμπουρας
7.Χαραλαμπιδης
8.Διαμαντοπουλος
9.Καιμακογλου
10.Γλυνιαδακης
11.Χαφ
12.Μαυροειδης

13.Παπαντωνιου
14.Στεφανιδης
15.Τουντζιαρακης

a bullet for your head
Συμπληρωνοντας στο αρχικο μου ποστ,θα ελεγα πως για την θεση του ποιντ-γκαρντ,πολυ καλη θα ηταν κ η περιπτωση του Μαιλς..πολυ καλος παικτης κ αυτος..
a bullet for your head
Τι εγινε..??Μηδεν ανταποκριση..??Που πηγαν εστω οι Αμαρουσιωτες του φορουμ..?? huh.gif
Παντως θεωρω πως με τις 4 παραπανω προσθηκες(παντοτε βεβαια κατα την δικη μου εκτιμηση..),δηλαδη ενας εκ των Μπλακνει η' Μαιλς,με Γκραντι,με Σμιθ και Ουιλκινσον,το Μαρουσι θα μπορουσε να συμπεληφθει ακομα κ στις ομαδες που θα διεκδικουσαν τον τιτλο..ετσι,''σεμνα κ ταπεινα''..χωρις να ξοδευτουν τα εκατομυρια ευρω..
benchwarmer
Γενικά το Μαρουσι ειναι η ιδανικη ομαδα για να φτιαχνεις πιθανες 12αδες ως wannabe manager... Συμπαθης απο ολους, με οικονομικη σταθεροτητα, και που μπορει να κινειται "below the radar" στις κινησεις της..
Αν μου επιτρεπεται να "παιξω" και εγω λιγο smiley.gif

Δεν θα ηθελα με τιποτα να χαλασει τον ελληνικο κορμο που εχει.. Οποτε οχι περισσοτεροι απο 4 ξενους χοντρικα.. Επισης κλειδι θα ειναι το τι θα γινει με τον Μαυροκεφαλιδη.. Κις και Στιβενσον παιζουν καλα, οποτε....
Γενικα, δεν νομιζω οτι χρειαζονται πολλες αλλαγες.. 2-3 το πολυ.

1: Κις, Μπλακνει, Κουμπουρας
2: Χαραλαμπιδης, Διαμαντοπουλος
3: Στιβενσον, Καλαθης
4: Μαυροκεφαλιδης, κοινοτικος, Καιμακογλου
5: Γλυνιαδακης, Μαυροειδης

και συμπληρωνουν Παπαντωνιου και Τουτζιαρακης

Με λιγα λογια φευγουν Στεφανιδης, Χαφ και ερχονται Μπλακνει και ενας κοινοτικος στο 4. Τωρα αν αντι για αυτον τον κοινοτικο, καταφερει και χτυπησει κανεναν Κακιουζη η Ντικουδη, ακομα καλυτερα..

*Αν παλι φυγει ο Μαυροκεφαλιδης, τοτε αναγκαστικα παμε στην ξενη/κοινοτικη αγορα.. Και ενας παιχτης σαν τον Γουιλκινσον που αναφερει και ο bullet δεν θα ηταν καθολου ασχημος...
a bullet for your head
QUOTE(benchwarmer @ Mar 18 2009, 00:21 ) *
Γενικά το Μαρουσι ειναι η ιδανικη ομαδα για να φτιαχνεις πιθανες 12αδες ως wannabe manager... Συμπαθης απο ολους, με οικονομικη σταθεροτητα, και που μπορει να κινειται "below the radar" στις κινησεις της..
Αν μου επιτρεπεται να "παιξω" και εγω λιγο smiley.gif

Δεν θα ηθελα με τιποτα να χαλασει τον ελληνικο κορμο που εχει.. Οποτε οχι περισσοτεροι απο 4 ξενους χοντρικα.. Επισης κλειδι θα ειναι το τι θα γινει με τον Μαυροκεφαλιδη.. Κις και Στιβενσον παιζουν καλα, οποτε....
Γενικα, δεν νομιζω οτι χρειαζονται πολλες αλλαγες.. 2-3 το πολυ.

1: Κις, Μπλακνει, Κουμπουρας
2: Χαραλαμπιδης, Διαμαντοπουλος
3: Στιβενσον, Καλαθης
4: Μαυροκεφαλιδης, κοινοτικος, Καιμακογλου
5: Γλυνιαδακης, Μαυροειδης

και συμπληρωνουν Παπαντωνιου και Τουτζιαρακης

Με λιγα λογια φευγουν Στεφανιδης, Χαφ και ερχονται Μπλακνει και ενας κοινοτικος στο 4. Τωρα αν αντι για αυτον τον κοινοτικο, καταφερει και χτυπησει κανεναν Κακιουζη η Ντικουδη, ακομα καλυτερα..

*Αν παλι φυγει ο Μαυροκεφαλιδης, τοτε αναγκαστικα παμε στην ξενη/κοινοτικη αγορα.. Και ενας παιχτης σαν τον Γουιλκινσον που αναφερει και ο bullet δεν θα ηταν καθολου ασχημος...

Και βεβαια σου επιτρεπεται να ''παιξεις..το ρωτας..?? smile.gif
4 η' 5 ξενοι,δεν νομιζω οτι εχει τρομακτικη διαφορα..εξακολουθει να παραμενει εντονο το Ελληνικο στοιχειο..
Γνωμη μου ειναι πως ο Καλαθης,θα πρεπει απ την επομενη περιοδο να αρχιζει να καθιερωνεται για τα καλα..οποτε δεν θα πρεπει να του ''τρωει'' την θεση ο ασταθης Στηβενσον.
Ο Κις επισης δεν επεισε οτι ειναι ο κατεξοχην ''κουμανταδορος''..
Επισης,δεν νομιζω οτι θα κατσει κ αλλη χρονια δανεικος ο Μαυροκεφαλιδης και αυτος ηταν κ ο λογος που δεν τον συμπεριελαβα..
ξεχασες τον Νοεα,για αυτους που φευγουν..
Vas
Για ποιες μεταγραφές θα γίνουν του χρόνου 2 πράγματα παίζουν ρόλο.
1. Αν βγει το Μαρούσι Ευρωλίγκα
2. Αν μείνει ο Βωβός

Αν και τα 2 γίνουν τότε λογικά οι Γλυνιαδάκης, Χαραλαμπίδης, Διαμαντόπουλος, Καιμακόγλου, Καλάθης θα μείνουν.
Οι 2 ξένοι θα αλλάξουν , ενώ ο Μαυροκεφαλίδης θα πάει όσφπ

Θα γούραστα πολύ να έρθει ο Μιλισαλιεβιτς πίσω, ενώ σαν 4αρι ο ξένος του Κολοσσού (μου διαφεύγει το όνομα) θα ήταν καλή περίπτωαη

Για τις θέσεις 4-5 (και για να κρατηθεί ο ελληνικός κορμός) καλός θα ήταν και ο Βουγιούκας (στην θέση του Λουκά).

Τέλος στην θέση του Κουμπούρα (που δεν έπιασε μέχρι στιγμής) θα μου άρεσε ένας Νικ Καλάθης για να κάνει παρέα στον brother!! smiley.gif

a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Mar 21 2009, 21:11 ) *
Για ποιες μεταγραφές θα γίνουν του χρόνου 2 πράγματα παίζουν ρόλο.
1. Αν βγει το Μαρούσι Ευρωλίγκα
2. Αν μείνει ο Βωβός

Αν και τα 2 γίνουν τότε λογικά οι Γλυνιαδάκης, Χαραλαμπίδης, Διαμαντόπουλος, Καιμακόγλου, Καλάθης θα μείνουν.
Οι 2 ξένοι θα αλλάξουν , ενώ ο Μαυροκεφαλίδης θα πάει όσφπ

Θα γούραστα πολύ να έρθει ο Μιλισαλιεβιτς πίσω, ενώ σαν 4αρι ο ξένος του Κολοσσού (μου διαφεύγει το όνομα) θα ήταν καλή περίπτωαη

Για τις θέσεις 4-5 (και για να κρατηθεί ο ελληνικός κορμός) καλός θα ήταν και ο Βουγιούκας (στην θέση του Λουκά).

Τέλος στην θέση του Κουμπούρα (που δεν έπιασε μέχρι στιγμής) θα μου άρεσε ένας Νικ Καλάθης για να κάνει παρέα στον brother!! smiley.gif

Το 4αρι του Κολοσσου ειναι ο Σμιθ..χαιρομαι που συμφωνουμε σε αυτο..
Οσον αφορα τον Κουμπουρα,θα πω πως ταλαιπωρηθηκε πολυ απο τραυματισμους φετος,κ ο Μαρκοπουλος λογω κ του κακου φετινου ξεκινηματος δεν μπορεσε να τον εμπιστευτει.
Πιστευω οτι ειναι καλος παικτης κ πρεπει να του δοθει η απαραιτητη πιστωση χρονου.
Για τον Νικ Καλαθης,θεωρω την περιπτωση του ανεφικτη.
Αντι του Μιλισαβλιεβιτς,εγω εχω βαλει τον Γκραντι..
Τελος,οσον αφορα την φροντ-λαιν,πιστευω οτι θα ηταν πολυπληθης κ ''βαρια'' η θεση στο 5,με Γλυνιαδακη,Βουγιουκα,Μαυροειδη,Τουντζιαρα
η..
Θεωρω οτι θα πρεπει να αποκτηθει ενας ψηλος που θα μπορει να καλυπτει με επιτυχια κ τις 2 θεσεις των ψηλων.
Η προσωπικη μου προτιμηση ειναι ως γνωστον ο Ουιλκινσον..σε περιπτωση διατηρησης του Ελληνικου κορμου,η καλυτερη περιπτωση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Ντικουδης..
Vas
QUOTE(a bullet for your head @ Mar 22 2009, 16:41 ) *
Το 4αρι του Κολοσσου ειναι ο Σμιθ..χαιρομαι που συμφωνουμε σε αυτο..
Οσον αφορα τον Κουμπουρα,θα πω πως ταλαιπωρηθηκε πολυ απο τραυματισμους φετος,κ ο Μαρκοπουλος λογω κ του κακου φετινου ξεκινηματος δεν μπορεσε να τον εμπιστευτει.
Πιστευω οτι ειναι καλος παικτης κ πρεπει να του δοθει η απαραιτητη πιστωση χρονου.
Για τον Νικ Καλαθης,θεωρω την περιπτωση του ανεφικτη.
Αντι του Μιλισαβλιεβιτς,εγω εχω βαλει τον Γκραντι..
Τελος,οσον αφορα την φροντ-λαιν,πιστευω οτι θα ηταν πολυπληθης κ ''βαρια'' η θεση στο 5,με Γλυνιαδακη,Βουγιουκα,Μαυροειδη,Τουντζιαρα

�η..
Θεωρω οτι θα πρεπει να αποκτηθει ενας ψηλος που θα μπορει να καλυπτει με επιτυχια κ τις 2 θεσεις των ψηλων.
Η προσωπικη μου προτιμηση ειναι ως γνωστον ο Ουιλκινσον..σε περιπτωση διατηρησης του Ελληνικου κορμου,η καλυτερη περιπτωση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο Ντικουδης..

οντως ο Ντικούδης θα ήταν πολύ καλο 4άρι. ΚΑι ο Κακιούζης ίσως με τα χαρακτηριστικά που λες.
Ο τουντζιαράκης δεν είναι τόσο βαρύς όσο οι άλλοι. Βασικά, αν παίζεις ευρολίγκα δεν μπορείς να έχεις τον Μαυροειδή ως back up ψηλών. Πρέπει να έχεις καλύτερη ποιότητα και βάθος.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η περιφέρεια θέλει περισσότερο ενίσχυση αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Mar 22 2009, 19:04 ) *
οντως ο Ντικούδης θα ήταν πολύ καλο 4άρι. ΚΑι ο Κακιούζης ίσως με τα χαρακτηριστικά που λες.
Ο τουντζιαράκης δεν είναι τόσο βαρύς όσο οι άλλοι. Βασικά, αν παίζεις ευρολίγκα δεν μπορείς να έχεις τον Μαυροειδή ως back up ψηλών. Πρέπει να έχεις καλύτερη ποιότητα και βάθος.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι η περιφέρεια θέλει περισσότερο ενίσχυση αν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω

Μια διαφορετικη οψιον θα μπορουσε να ειναι:

1.Μπλακνει
2.Κις
3.Π.Καλαθης
4.Κακιουζης
5.Τοριν Φρανσις

6.Κουμπουρας
7.Χαραλαμπιδης
8.Διαμαντοπουλος
9.Καιμακογλου
10.Γλυνιαδακης

11.Χαφ
12.Μαυροειδης

Μιας και ο Σμιθ του Κολοσσου τραυματιστηκε σοβαρα,ο Κακιουζης θα μπορουσε να ειναι μια εξαιρετικη λυση στη θεση 4 και θα ταιριαζε πιστευω κ με τον Καλαθης στα φοργουορντ.
Ο Κις,θα μπορουσε να προσφερει πολυ καλα,αν πλαισιονοταν απο εναν πιο καθαρο ποιντ-γκαρντ οπως ο Μπλακνει.
Στη θεση του σεντερ,ο Φρανσις ειναι μια αξιοπιστη κ οικονομικα προσιτη περιπτωση παικτη.
Οποτε με 3 πολυ καλες προσθηκες,το Μαρουσι και θα ισχυροποιουνταν αρκετα και θα διατηρουσε τον Ελληνικο κορμο παικτων.
Μαρουσιωτης
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να αλλαξουν οι δυο ξενοι.Ειδικα ο Κις εχει κανει πολυ καλα παιχνιδια φετος αλλα και ο Stevenson δεν παει πισω.Δεν ειναι και ο πιο σταθερος παικτης αλλα εχει κανει μερικα εξαιρετικα παιχνιδια.Αντιθετως ο παικτης ο οποιος δεν εχω καταλαβει γιατι τον πηραμε ειναι ο Χαφ.Αυτος κατα τη γνωμη μου πρεπει να αντικατασταθει.
Και επειδη να γυρισει Μπλακνει και Μιλισαβλιεβιτς το θεωρω απιθανο,Ο Σμιθ ειναι τραυματιας,o πιο πιθανος ειναι ο Φρανσις.Αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με τα 5αρια μας.Γλυνιαδακης και Μαυροκεφαλιδης κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.Ενας αλλος παικτης ο οποιος δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο ειναι ο Κουμπουρας
a bullet for your head
QUOTE(Μαρουσιωτης @ Apr 21 2009, 00:31 ) *
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να αλλαξουν οι δυο ξενοι.Ειδικα ο Κις εχει κανει πολυ καλα παιχνιδια φετος αλλα και ο Stevenson δεν παει πισω.Δεν ειναι και ο πιο σταθερος παικτης αλλα εχει κανει μερικα εξαιρετικα παιχνιδια.Αντιθετως ο παικτης ο οποιος δεν εχω καταλαβει γιατι τον πηραμε ειναι ο Χαφ.Αυτος κατα τη γνωμη μου πρεπει να αντικατασταθει.
Και επειδη να γυρισει Μπλακνει και Μιλισαβλιεβιτς το θεωρω απιθανο,Ο Σμιθ ειναι τραυματιας,o πιο πιθανος ειναι ο Φρανσις.Αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει προβλημα με τα 5αρια μας.Γλυνιαδακης και Μαυροκεφαλιδης κανουν μια χαρα τη δουλεια τους.Ενας αλλος παικτης ο οποιος δεν εχει δειξει τιποτα ιδιαιτερο ειναι ο Κουμπουρας

Ο Κις ειναι πολυ καλος(επιθετικος) παικτης,αλλα δεν ειναι ο καθαρος οργανωτης.
Πλαισιωμενος απο ενα ποιοτικο και πιο καθαρο ποιντ-γκαρντ,πιστευω οτι θα ηταν πιο λειτουργικος.
Οσον αφορα τον Στηβενσον,θα πω πως ο Πατ Καλαθης αποτελει μια επενδυση για το Μαρουσι(ισως και για το Ελληνικο μπασκετ).
Το Μαρουσι αν θυμαμαι καλα,υπεγραψε μαζι του 3ετες συμβολαιο.Αν θεωρησουμε τη 1η του χρονια σαν χρονια προσαρμογης στα ''Ελληνικα δεδομενα'',δεν μπορω να τον φανταστω και τις υπολοιπες σεζον ως μπακ-απ.
Θεωρω οτι απ του χρονου θα πρεπει να καθιερωθει.
Αν αντικατασταθει ο Στηβενσον,θα ''περισσεψει'' χρονος τοσο για τον Καλαθης,οσο κ για τους Διαμαντοπουλο,Χαφ.
Ο Χαφ ειναι ενας καλος ρολιστας,που διαθετει πολυ καλο περιφερειακο σουτ,καλυπτει 2 θεσεις και παιζει καλη αμυνα,ενω δεν πρεπει να κοστιζει και πολυ.
Ο Μαυροκεφαλιδης,πιθανοτατα θα επιστρεψει στον ΟΣΦΠ.Σαν αντικαταστατη του στη θεση 4,θα ηθελα τον Κακιουζη.
Ειναι ποιοτικος,εμπειρος,με ηγετικα χαρακτηριστικα,ενω κατα τη γνωμη μου, θα ταιριαζε πολυ κ με τον Καλαθης στα φοργουορντς.(Ειναι και Ελληνας).
Στη θεση του σεντερ,οι Γλυνιαδακης & Μαυροειδης ειναι φιλοτιμοι και κανουν καλη δουλεια.Ωστοσο μια πιο ποιοτικη περιπτωση παικτη,ισως να ηταν κ απαραιτητη.
Ο Φρανσις αποδειχτηκε ''λαβρακι'' και πιστευω οτι και οικονομικα προσιτος ειναι και θα βοηθουσε αμεσα.
Για τον Κουμπουρα πιστευω οτι αξιζει μια επιπλεον πιστωση χρονου.Φετος σταθηκε ατυχος λογω τραυματισμων.
Anaz
Ο Μαυροκεφαλιδης,πιθανοτατα θα επιστρεψει στον ΟΣΦΠ.
Mπα, δεν το βλεπω.. Το θεμα ειναι ομως οτι δε ξερω κι αν θα μεινει στο Μαρουσι,και υπο ποιο "καθεστως". Ενδεχομενως αν κανει κινηση το Μαρουσι το καλοκαιρι να μπορεσει και να τον αποκτησει, ειδικα αμα παιζει και Ευρωλίγκα.

Στο 4 δεν υπαρχει και ο Καιμακογλου? Νομιζω μαζι με Καλαθη καλυπτουν σ'εναν βαθμο τη θεση, ενω ο Κακιουζης δεν ξερω τι κασε θα ζητησει.
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Apr 21 2009, 18:57 ) *
Mπα, δεν το βλεπω.. Το θεμα ειναι ομως οτι δε ξερω κι αν θα μεινει στο Μαρουσι,και υπο ποιο "καθεστως". Ενδεχομενως αν κανει κινηση το Μαρουσι το καλοκαιρι να μπορεσει και να τον αποκτησει, ειδικα αμα παιζει και Ευρωλίγκα.

Στο 4 δεν υπαρχει και ο Καιμακογλου? Νομιζω μαζι με Καλαθη καλυπτουν σ'εναν βαθμο τη θεση, ενω ο Κακιουζης δεν ξερω τι κασε θα ζητησει.

Αν παραμεινει ο Μαυροκεφαλιδης στο Μαρουσι,θα το θεωρουσα επιτυχια.
Οι εκτιμησεις μου ξεκινανε θεωροντας ισως και ως σιγουρο οτι ο Μαυροκεφαλιδης θα επιστρεψει στον ΟΣΦΠ..
Στο 4 υπαρχει κ ο Καιμακογλου.Ειναι σιγουρα ενας πολυ χρησιμος παικτης.
Ο Καλαθης δεν νομιζω οτι μπορει να ανταποκριθει ικανοποιητικα σ'αυτη τη θεση.
Για τον Κακιουζη υπολογιζω ενα κασε στις 600 με 700 χιλιαδες ευρω περιπου.
Vas
Απο basketblog : (http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=20646&Itemid=144)

Χρόνια Πολλά φιλενάδες. Μόλις γύρισα από τις διακοπές μου και πέφτω με τα μούτρα στη δουλειά. Ούτε τα ρούχα μου δεν πρόλαβα να βγάλω από τις βαλίτσες. Τί κακό κι αυτό;
Πολλά, μα πάρα πολλά, έχω να σας γράψω, γι' αυτό ξεκινώ χωρίς περιστροφές: Οι σχέσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Μαρούσι έχουν φτιάξει από πέρυσι, από τον καιρό που προσπαθούσε ο Σοφοκλής να βρει τη φόρμα του. Του χρόνου θα είναι ακόμα πιο στενές, καθώς στο Μαρούσι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σλούκας.

Φεύγει, μαθαίνω ο Στεφανίδης και ο Σλούκας είναι μια χαρά για την ομάδα των βορείων προαστίων, που έχει "πράσινο" πρόεδρο και "κόκκινους" φίλους. Ανάθεμα και αν καταλαβαίνω πώς γίνεται αυτό, αλλά μαγκιά του. Α, όλα κι όλα, εγώ δεν χωρίζω τους ανθρώπους ανάλογα με τις αθλητικές (και όχι μόνο) επιλογές τους. Ανήκω, όμως, στη μειοψηφία, γι' αυτό και αναρωτιέμαι πως τα καταφέρνει ο Αρμόδιος...

Με το σλούκα στις θέσεις 1-2, η ομάδα αποκτά και πολύ καλή περιφέρεια… για να δούμε
Vas
Μια και μιλάτε για πιθανές πεντάδες.

- Ο Σλούκας αντί Στεφανίδη
- Ο Μαυροκεφαλίδης φεύγει και μας στέλνουν τον Σοφο για να χάσει κιλά…
- Ο Μούμου γυρνάει για να κλείσει την καριέρα του
- Ένα Κοινοτικό 4/5άρι (ή Κακιούζη όπως λένε μερικοί)
- Οι Έλληνες μένουν για να κρατηθεί ο ελληνικός κορμός
- Ένα ξένο 3άρι σκόρερ με Καλάθη backup ( φίλε bullet δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει μια χρονιά ως βασικός ακόμα ο Πατ)

Άρα έχουμε

1. Μπλακνει/Σλούκας/Κουμπούρας
2. Κις/Χαραλαμπίδης/Διαμαντόπουλος
3. Ξένος/Καλάθης
4. Σόφο/Καιμακόγλου/Κοινοτικός(Κακιούζης)
5. Γλυνιαδάκης/Μαυροειδής/Τουντζιαράκης

Και Φύγαμε για ευρωλίγκα… smiley.gif
Igor
QUOTE(Vas @ Apr 22 2009, 12:14 ) *

- Ένα ξένο 3άρι σκόρερ με Καλάθη backup ( φίλε bullet δεν νομίζω ότι μπορεί να βγάλει μια χρονιά ως βασικός ακόμα ο Πατ)

Άρα έχουμε

3. Ξένος/Καλάθης

Ο Sofo τεσσαρι ?? smiley.gif Οντως το Μαρουσι δινει ωραιες ευκαιριες για wannabe manager. Θα σκεφτω και εγω μια δωδεκαδα και θα επανελθω..
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Apr 22 2009, 12:14 ) *

Άρα έχουμε

3. Ξένος/Καλάθης

Σλουκας & Σοφο απ τον ΟΣΦΠ?Λες να προχωρησουν αυτες οι περιπτωσεις, ακομα κ αν το Μαρουσι ας πουμε, αποκλεισει ενδεχομενως τον ΟΣΦΠ στα ημιτελικα του πρωταθληματος..?? rolleyes.gif
Τι να πω..δεν ξερω..
Παντως ο Σοφο πιστευω οτι θα ξανανιωνε στο Μαρουσι κ μαζι με τους Γλυνιαδακη & Μαυροειδη θα συνεθεταν ισως τη πιο ισχυρη γραμμη στα σεντερ..
Τον Κακιουζη θα τον ηθελα στο Μαρουσι..
Οσον αφορα για τον ξενο στη θεση 3,εχω πει την αποχη μου..πρεπει να καθιερωθει ο Καλαθης..αποτελει μια επενδυση που πρεπει να βγει..
Vas
QUOTE(a bullet for your head @ Apr 22 2009, 12:36 ) *
Σλουκας & Σοφο απ τον ΟΣΦΠ?Λες να προχωρησουν αυτες οι περιπτωσεις, ακομα κ αν το Μαρουσι ας πουμε, αποκλεισει ενδεχομενως τον ΟΣΦΠ στα ημιτελικα του πρωταθληματος..?? rolleyes.gif
Τι να πω..δεν ξερω..
Παντως ο Σοφο πιστευω οτι θα ξανανιωνε στο Μαρουσι κ μαζι με τους Γλυνιαδακη & Μαυροειδη θα συνεθεταν ισως τη πιο ισχυρη γραμμη στα σεντερ..
Τον Κακιουζη θα τον ηθελα στο Μαρουσι..
Οσον αφορα για τον ξενο στη θεση 3,εχω πει την αποχη μου..πρεπει να καθιερωθει ο Καλαθης..αποτελει μια επενδυση που πρεπει να βγει..

Για το σλούκα γράφουν οι δημοσιογράφοι.

Ο Σόφο είναι ο κρυφός μου πόθος …. rolleyes.gif

Με Ελληνιάδη όλα γίνονται. Όλα πάντως θα εξαρτηθούν αν βγει η ομάδα Ευρωλίγκα.

Από το Καλάθη περίμενα περισσότερα. Δεν ξέρω αν μέσα σε μια σεζόν από 5-10 λεπτά θα μπορεί να πάει στα 30.
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Apr 22 2009, 12:47 ) *
Από το Καλάθη περίμενα περισσότερα. Δεν ξέρω αν μέσα σε μια σεζόν από 5-10 λεπτά θα μπορεί να πάει στα 30.

Ο Καλαθης ξερει καλο μπασκετ.
Φετος ηταν μια προσαρμοστικη γι'αυτον χρονια.Μην ξεχνας οτι εκτος του οτι οι συνθηκες στην Ελλαδα ειναι τελειως διαφορετικες απ'αυτες που ζουσε μεχρι προτινος,το Μαρουσι δεν ξεκινησε καθολου καλα φετος,οποτε ο Μαρκοπουλος δεν ρισκαρισε περαιτερω κ δεν επεμεινε περισσοτερο στον Καλαθης.
Απ την επομενη χρονια πιστευω οτι θα κυλησει καπως πιο ομαλα το πραγμα και θα ειναι(η' θα πρεπει να ειναι),πληρως ενταγμενος..
Επαναλαμβανω πως με τον Κακιουζη,διδυμο στα φοργουορντ,θα ταιριαζαν πολυ..
Anaz
K μενα μ'αρεσει ο Καλαθης και θεωρω οτι ειναι μια καλη επενδυση με μελλον. Δε νομιζω ομως οτι θα μπορουσε να καθιερωθει ως βασικο 3αρι της ομαδας. Εμενα μου φαινεται οτι για Ευρωπη γερνει (πιο πολύ) προς το 4, και θα ειχε προβληματα απεναντι σε εκρηκτικα 3αρια, οποτε το βλεπω δυσκολο να καθιερωθει εκει. Τον φανταζομαι σαν αναπληρωματικο φοργουορντ που θα καλυπτει και τις δυο θεσεις αναλογα τις αναγκες με σαφως πιο ενισχυμενο ρολο ομως απο φετος.

Ο Μαυροκεφαλιδης αν μεινει ο Γιαννακης δεν γυρναει. Αν το Μαρουσι βγει Ευρωπη το θεωρω αρκετα πιθανο να μεινει.
600-700 χιλλιαρικα τα θεωρω παρα πολλα και δεν θα τα εδινα για τον Κακιουζη! Θα προτιμουσα να δανειστω τον Ερτσεγκ..
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Apr 22 2009, 16:11 ) *
K μενα μ'αρεσει ο Καλαθης και θεωρω οτι ειναι μια καλη επενδυση με μελλον. Δε νομιζω ομως οτι θα μπορουσε να καθιερωθει ως βασικο 3αρι της ομαδας. Εμενα μου φαινεται οτι για Ευρωπη γερνει πιο πολύ προς το 4, και θα ειχε προβληματα απεναντι σε γρηγορα 3αρια, οποτε το βλεπω δυσκολο να καθιερωθει εκει. Τον φανταζομαι σαν αναπληρωματικο φοργουορντ που θα καλυπτει και τις δυο θεσεις αναλογα τις αναγκες με σαφως πιο ενισχυμενο ρολο ομως απο φετος.

Ο Μαυροκεφαλιδης αν μεινει ο Γιαννακης δεν γυρναει. Αν το Μαρουσι βγει Ευρωπη το θεωρω πολυ πιθανο να μεινει.

Επιθετικα,ο Καλαθης ειναι ενας καθαρος περιφερειακος παικτης και ας ειναι 2.07μ.
Διαθετει πολυ καλο χειρισμο της μπαλας κ καλο σουτ απο μεση-μακρινη αποσταση.
Αμυντικα χωλαινει στο 1 vs 1.Εκει χρειαζεται πολλη δουλεια.
Σαν 4αρι,θα χωλαινε ακομα περισσοτερο αμυντικα,απο ποστ-απ δυνατων αντιπαλων.
Πιστευω οτι πρεπει απ την επομενη σεζον να καθιερωθει..αξιζει το κοπο.
Και το Μαρουσι μπορει να βγει ωφελημενο κ η Εθνικη και ο ιδιος.
Για τον Μαυροκεφαλιδη,ισως τελικα να ισχυουν-σουν,οι παραμετροι που θετεις..
Γιατι ομως ο Γιαννακης(αν παραμεινει),να μην θελει την επιστροφη του Μαυροκεφαλιδη?
Εκανε πολυ καλη χρονια και εδειξε οτι μπορει να ανταποκριθει πολυ καλα κ σαν 4αρι(που νομιζω οτι ειναι κ το ζητουμενο για τον Μαυροκεφαλιδη).
Anaz
Εδειξε ξεκαθαρα οτι δεν τον εμπιστευεται ο Γιαννακης τον Λουκα κυριως λογω της ελλειψης αμυντικης προσυλωσης και αντιληψης, και του γεγονοτος οτι θελει να παιζει αρκετο χρονο. Εγω δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου, αλλα ο Γιαννακης δεν το βλεπω να αλλαζει αποψη, παρα την οντως αρκετα καλη χρονια του Μαυροκεφαλιδη. Μαλιστα θεωρω αρκετα πιθανο να αφεθει και ελευθερος με ενα μικρο χρηματικο αντιτιμο.Οποτε σε αυτη τη περιπτωση ο Λουκας θα τη ψαξει για Ευρωλιγκα λογικα..

Για τον Καλαθη ειναι λιγο "περιεργη" περιπτωση. Πιστευω οτι και σαν 4αρι θα μπορουσε να ειναι πολυ χρησιμος λόγω εκρηξης και καλης πασας. Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται πολυ δουλεια, και δεν ειμαι βεβαιος ακομα για το που ειναι το μελλον του,σε ποια θεση δηλαδη εχει μεγαλυτερο potential.. Παντως αυτη τη στιγμη εχει αρκετα σημαντικα μειονεκτηματα για να καθιερωθει ως 3αρι.
T.W.Is.M.
QUOTE(Anaz @ Apr 22 2009, 16:11 ) *
Ο Μαυροκεφαλιδης αν μεινει ο Γιαννακης δεν γυρναει. Αν το Μαρουσι βγει Ευρωπη το θεωρω αρκετα πιθανο να μεινει.
600-700 χιλλιαρικα τα θεωρω παρα πολλα και δεν θα τα εδινα για τον Κακιουζη! Θα προτιμουσα να δανειστω τον Ερτσεγκ..

Κι εγω! Να δωσω και Τεοντοσιτς πακετο δανεικο και αγυριστο? smiley.gif
a bullet for your head
QUOTE(Anaz @ Apr 22 2009, 16:32 ) *
Εδειξε ξεκαθαρα οτι δεν τον εμπιστευεται ο Γιαννακης τον Λουκα κυριως λογω της ελλειψης αμυντικης προσυλωσης και αντιληψης, και του γεγονοτος οτι θελει να παιζει αρκετο χρονο. Εγω δεν διαφωνω με το σκεπτικο σου, αλλα ο Γιαννακης δεν το βλεπω να αλλαζει αποψη, παρα την οντως αρκετα καλη χρονια του Μαυροκεφαλιδη. Μαλιστα θεωρω αρκετα πιθανο να αφεθει και ελευθερος με ενα μικρο χρηματικο αντιτιμο.Οποτε σε αυτη τη περιπτωση ο Λουκας θα τη ψαξει για Ευρωλιγκα λογικα..

Για τον Καλαθη ειναι λιγο "περιεργη" περιπτωση. Πιστευω οτι και σαν 4αρι θα μπορουσε να ειναι πολυ χρησιμος λόγω εκρηξης και καλης πασας. Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεται πολυ δουλεια, και δεν ειμαι βεβαιος ακομα για το που ειναι το μελλον του,σε ποια θεση δηλαδη εχει μεγαλυτερο potential.. Παντως αυτη τη στιγμη εχει αρκετα σημαντικα μειονεκτηματα για να καθιερωθει ως 3αρι.

Οποτε,η επενδυση στη φουρνια των 84'-85',αρχιζει κ ''ξεπαστρευεται'' σιγα-σιγα...
Σοφο,Βασιλειαδης,Μαυροκεφαλιδης,Αποστολιδ
ς,Καλαιτζιδης(και οπως ολα δειχνουν και Βουγιουκας)..
Κατ'εμε κριμα..
Ο Καλαθης συγκυριακα μπορει να βοηθησει κ στο 4.Θεωρω ομως πως προκειται για περιφερειακο παικτη κατα κυριο λογο.
Το σχολιο σου για τον Κακιουζη το ειδα μολις.Οσον αφορα το κασε του,μου φαινεται πως 700χιλ πηρε φετος στη Τουρκια,οποτε κ με 600χιλ,ισως θα μπορουσε να προσελκυστει.
Ειναι Ελληνας,ειναι καλος κ εμπειρος παικτης,εχει ηγετικα χαρακτηριστικα,ειναι ευελικτο φοργουορντ(θα κολλαγε με τον Καλαθης στις θεσεις 3 κ 4),κ το Μαρουσι σαν περιβαλλον,θα μπορουσε να του προσφερει πολυ καλες συνθηκες.
Εχω την αισθηση παντως,οτι θα προτιμουσε τον Αρη..ομως ο Αρης δεν θα του εδινε τα λεφτα που θελει..
Αν παντως το Μαρουσι περασει Ευρωλιγκα,θα ηταν ενα επιπλεον κινητρο για τον ''επαναπατρισμο'' του..
Ερτζενγκ ε..??Καλη περιπτωση,που στο αγωνιστικο στυλ του Μαρκοπουλου θα ηταν πιο λειτουργικος κ εκμεταλευσιμος..
Για τον Φρανσις ποια ειναι η γνωμη σου?

QUOTE(T.W.Is.M. @ Apr 22 2009, 16:39 ) *
Κι εγω! Να δωσω και Τεοντοσιτς πακετο δανεικο και αγυριστο? smiley.gif

Ε,ρε γλεντια... icon_drunk.gif
Μηπως ετσι το Μαρουσι χασει αυτο το στοιχειο που το εχει κανει αγαπητο στους μπασκετικους φιλαθλους,δηλαδη ο Ελληνικος κορμος..??
Anaz
Το οτι ειναι Ελληνας ο Κακιουζης δεν λεει κατι για το Μαρουσι.Μιας και εχει ηδη καλο ελληνικο κορμο και δεν εχει προβλημα θεσεων ξενων.Οποτε με αυτα τα λεφτα πιστευω μπορει να βρει εναν σαφως καλυτερο ξενο.
Τον Φρανσις για να'μαι ειλικρινης δεν τον εχω δει αρκετα ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη.Αλλα απο τα στατιστικα του δειχνει οντως λαβρακι.
Vas
QUOTE(Anaz @ Apr 23 2009, 03:23 ) *
Το οτι ειναι Ελληνας ο Κακιουζης δεν λεει κατι για το Μαρουσι.Μιας και εχει ηδη καλο ελληνικο κορμο και δεν εχει προβλημα θεσεων ξενων.Οποτε με αυτα τα λεφτα πιστευω μπορει να βρει εναν σαφως καλυτερο ξενο.
Τον Φρανσις για να'μαι ειλικρινης δεν τον εχω δει αρκετα ωστε να εχω ολοκληρωμενη αποψη.Αλλα απο τα στατιστικα του δειχνει οντως λαβρακι.

Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει ρόλο, αλλά παλιά ο Κακίουζης έμενε Μαρούσι… (όταν έπαιζε στην ΑΕΚ). Ίσως να θέλει να ξαναγυρίσει…

Πάντως αν έρθει, θα κάτσει 2 χρόνια και θα κλείσει την καριέρα του….
Aristofanis
Να φέρει τους ΣΟΦΟ και Σλούκα από ΟΣΦΠ
a bullet for your head
QUOTE(Aristofanis @ Apr 27 2009, 02:04 ) *
Να φέρει τους ΣΟΦΟ και Σλούκα από ΟΣΦΠ

Σοφο ε...
Βλεπω πως οι φαν του Αμαρουσιου,τελικα τον εχουν σε μεγαλη εκτιμηση!
Αν τυχον συμβει κατι τετοιο,συν τη παραμονη Μαυροκεφαλιδη(μιας κ δεν ειναι λιγοι οι φιλοι του ΟΣΦΠ,που πιστευουν οτι δεν θα επιστρεψει..),ξερεις τι προβλεπω στα μεταξυ τους παιχνιδια(Μαρουσι-ΟΣΦΠ),του χρονου..??
Οι βασικοι ψηλοι του Αμαρουσιου,να εχουν εναν συνολικο απολογισμο γυρω στους 40π,20ρ-25ρ,5κοψ,5ασ,5κλ...ετσι για πλακα.. rolleyes.gif
Ασε δε,που μπορει να δημιουργηθει κ καμια παραδοση,με τους ταλαντουχους παικτες που φευγουν απ τον ΟΣΦΠ(ως αποτυχημενοι),να ''προκοβουν'' στις νεες τους ομαδες..
Μαρουσιωτης
Eμεις ωραια λεμε εδω,παρ'ολα αυτα εχει ακουστει τιποτα επισημο;;;
Vas
Αν βγει η ομάδα ευρωλίγκα, και κρατώντας τον ελληνικό κορμό, η ομάδα θα μπορούσε (και θα μου άρεσαν) να χτυπήσει τους εξής παίκτες

- Χατζηβρέτας : Πλέον παίζει πολύ λίγο στον Πάο (λογικά ακόμα λιγότερο του χρόνου) ενώ έχει πολύ μεγάλη εμπειρία που θα βοηθούσε.
- Βεργίνης : Πολύ μεγάλο ταλέντο, που θα μπορούσε να πάρει πολλά από το Μαρούσι
- Σλούκας : Το ίδιο με τον Βεργίνη
- Σόφο-Βουγιούκας : Εξαρτάτε από το αν γυρίσει ο Λουκάς πίσω.
- Κόμματος : όπως ο Διαμαντόπουλος φέτος θα έχει την ευκαιρία να δείξει ότι δεν είναι περίεργος χαρακτήρας και ότι δεν είναι άλλο ένα μεγάλο χαμένο ταλέντο.
- Κακιούζης : Τι πιο ωραίο να γυρίζει Ελλάδα, και σε μια ομάδα που θα παίζει στην κορυφαία διοργάνωση.
- Λιαδέλης : Που είναι χαμένος αυτός ?? Πάντως αν μπορεί να παίξει όπως πριν 3-4 χρόνια θα βοηθούσε πολύ.
- Παπαιωακημ : δεν ξέρω γιατί αλλά μου αρέσει πολύ σαν παίκτης. Σαν 3ος-4ος ψηλός θα βοηθούσε.
- Ταπούτος : Το ίδιο με το Κόμματο.

Δεν λέω να πάρουμε όλους αυτούς. Αλλά πιστεύω θα βοηθούσαν.
reignman
Kiς , Σλουκας , Βεργινης

Χαραλαμπιδης , Διαμαντοπουλος

Στιβενσον , Καλαθης

Μαυροκεφαλιδης , Κομματος/Ταπουτος , Μαυροειδης

Γλυνιαδακης , Βουγιουκας

Σλουκας παιζει 1-2
Διαμαντοπουλος 2-3
Στιβενσον 2-3 , Ταπουτος 3-4
Κομματος 4 και σε καποιες περιπτωσεις 3 (εχει βαρυνει καπως)
Μαυροκεφαλιδης Μαυροειδης 4-5

Μια χαρα... Εφικτες μου φαινονται οι μεταγραφες παντως. Ισως Στεφανιδης να μεινει αντι του Βεργινη ή του Σλουκα
a bullet for your head
Ο 17χρονος Τζεημς Ταιλερ προταθηκε και στο Μαρουσι..
Vas
Μετά από τα 2 παιχνίδια με Ολυμπιακό πιστεύω ότι η ομάδα για να ανέβει ένα επίπεδο πρέπει.
1. Να πάρει ένα αμερικάνο 3άρι που να μπορεί εκτός από να βάζει τρίποντα (Στίβενσον) να μπορεί να παίξει και άμυνα ενώ στα δύσκολα match να μην χάνετε (ζητάω πολλάwink.gif
2. ένα παίκτη τύπου Μιλισάλιεβιτς. Με τσαμπουκά που να μην τρέμει όταν θα βλέπει παο-οσφπ απέναντί του.
3. ένα 3ο ψηλό. Ο Μαυροειδής δεν δείχνει να μπορεί να ανταπεξέλθει
greeneyes13
στο basketblog γράφει ότι λύθηκε η συνεργασία με Καλάθη
Vas
QUOTE(greeneyes13 @ Jun 3 2009, 23:04 ) *
στο basketblog γράφει ότι λύθηκε η συνεργασία με Καλάθη

Στο sportnet.gr γράφει ότι τώρα που κερδίσαμε θα ξανα μιλήσουν με όλους....

για να δουμε...
danibra
http://www.sport-fm.gr/article/179848
berry
ισχυει αυτο ? αν ναι κριμα

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...nda/241061.html

Μαρούσι εξασφάλισε την Τετάρτη την έξοδο στην Ευρωλίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία του νικώντας τον Αρη μέσα στο Αλεξάνδρειο. Το ερώτημα που προκύπτει μετά το τέλος του αγώνα είναι με ποιους παίκτες θα αγωνιστεί η ομάδα των βορείων προαστίων στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Γιατί ρωτάμε; Διότι πολύ απλά από την Τρίτη όλοι οι παίκτες του Αμαρουσίου είναι... ελεύθεροι και ωραίοι. Η διοίκηση προκειμένου να μην δεσμεύσει τους αθλητές που έχουν συμβόλαια και για του χρόνου (Καλάθης, Καϊμακόγλου κ.α) τους τα έλυσε κοινή συναινέσει και τους έδωσε το δικαίωμα να βγουν στην αγορά ως φρι-έιτζεντ!
Η κίνηση αυτή έγινε γιατί η επόμενη μέρα, αναφορικά με τη διοίκηση της ΚΑΕ, παραμείνει αβέβαιη. Ο άνθρωπος που στηρίζει αυτήν την ομάδα και την οδήγησε στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, ο Αρης Βωβός, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει τη θέση του κάτι που αναμένεται να κάνει τις προσεχείς ημέρες. Ισως μάλιστα η νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη επισπεύσει τις εξελίξεις.

Τι είναι συμφέρον αυτή την ώρα για το Μαρούσι; Να ξεδιαλύνει το διοικητικό τοπίο όσο το το δυνατόν γρηγορότερα και να αρχίσει η προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ, προφανώς από την αρχή. Ο Σούλης Μαρκόπουλος και το επιτελείο του απέδειξαν και φέτος ότι μπορούν, σε συνεργασία με τη διοίκηση, να οδηγήσουν πολύ ψηλά αυτήν την ομάδα. Θα ήταν κρίμα, τώρα που έχει την ευκαιρία να παίξει στην Ευρωλίγκα, να πέσει πάνω στο τείχος του διοικητικού αδιεξόδου.
Vas
προς το παρόν δεν ισχύει...
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Jun 5 2009, 19:08 ) *
προς το παρόν δεν ισχύει...

Εχουμε κατι νεοτερο απο Μαρουσι πλευρα?Δοικητικες εξελιξεις,μεταγραφικα κ.τ.λ.?
mono maroussi
QUOTE(a bullet for your head @ Jun 7 2009, 01:56 ) *
Εχουμε κατι νεοτερο απο Μαρουσι πλευρα?Δοικητικες εξελιξεις,μεταγραφικα κ.τ.λ.?

τιποτα νεο...μονο δημοσιευματα οτι κινδυνευει να χασει τη θεση του στην ευρωλιγκα λογω των οικονομικων προβληματων και της μικρης προσέλευσης οπαδων..Αλλα ειναι λασπολογιες πιστευω γιατι και ο πανιωνιος 700-1000 ατομα μαζευε φετος.Το θεμα ειναι να βγει καποιος απο την διοικηση να μιλησει για να δωσει τελος σε ολα αυτα
Vas
Υπάρχουν συζητήσεις επί συζητήσεων για το μπάτζετ της ομάδας. Έχει γραφτεί ότι λένε για 4 εκατομμύρια. Σίγουρα δεν παίρνεις την ευρωλίγκα με τέτοιο νούμερο αλλά μπορείς να σταθείς αξιοπρεπέστατα στην Ελλάδα και γιατί όχι μέχρι τους 16…. (όπως ο Άρης).

Πολλά ακούγονται και για παίκτες ότι φεύγουν αλλά τίποτα δεν ανακοινώνεται. Λογικό, αφού στο μαρούσι παίκτες όπως ο Λουκάς, Γλυνιαδά, Καιμακό θα έχουν βασικό ρόλο και θα παίζουν και ευρωλίγκα… Σίγουρα δεν θα προτιμήσουν ομάδα που παίζει eurocup ή να είναι εκτός 12άδας στο Πάο/ΟΣΦΠ.

Τέλος γράφτηκε ότι έχουν πλησιάσει πολύ σε επιχειρηματία που άμα έρθει θα δημιουργήσει πολύ θόρυβο… Για να δούμε.
Vas
με τα 4 μύρια....

Φαντάζομαι ομάδα....

1. Μιλισαλιεβιτς – Μπλάκνει –Κουμπούρας
2. Χαραλαμπίδης – Διαμαντόπουλος - Σλούκας
3. Αμερικάνο 3άρι - Χατζηβρέτας - Καλάθης
4. Κακιούζη - Μαυροκεφαλίδη – Καιμακόγλου
5. Αμερικάνο 5άρι - Γλυνιαδάκη - Μαυροειδή

Α ρε ομαδάρα.... όχι ΤΟΡ 16 , αλλά final 4 πάμε...
Vas
QUOTE(Vas @ Jun 19 2009, 17:06 ) *
με τα 4 μύρια....

Φαντάζομαι ομάδα....

1. Μιλισαλιεβιτς – Μπλάκνει –Κουμπούρας
2. Χαραλαμπίδης – Διαμαντόπουλος - Σλούκας
3. Αμερικάνο 3άρι - Χατζηβρέτας - Καλάθης
4. Κακιούζη - Μαυροκεφαλίδη – Καιμακόγλου
5. Αμερικάνο 5άρι - Γλυνιαδάκη - Μαυροειδή

Α ρε ομαδάρα.... όχι ΤΟΡ 16 , αλλά final 4 πάμε...

αφού 'εφυγε ο Χαραλαμπίδης να πάρουμε στην θέση του τον Καλαμπόκη... ή τον Νικ Καλάθη ως δανεικό!! smiley.gif
rahxephon
Επειδη δεν βρικα αντιστοιχο θεμα το βαζω εδω sport 24
Βγηκαν οι ομαδες που θα συμετεχουν στους προκριματικους της ευρωλιγκας πως σας φαινονται οι πιθανοτητες να περασει το μαρουσι?
Εγω πιστευω οτι εχει αρκετες αν κανει σωστο σχεδιασμο αλλωστε απο τι βλεπω 2/3 ομαδες ειναι που πρεπει να προσεξει αλμπα,μπενετον,λε μαν οποτε μιας και παιρνανε δυο πιστευω αν βρει το μπατζετ ο βωβος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να περασει.
Vas
Πάει και ο Σούλης....

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=191993

καλά δεν λέγανε ότι τα είχαν βρεί;

1ο φαβορί ο Μπαρτζώκας για αντικαταστάτης.
Vas
3 σεναρια

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=192035

για να δουμε
a bullet for your head
QUOTE(Vas @ Jul 1 2009, 19:27 ) *
3 σεναρια

http://www.sportnet.gr/report.aspx?id=192035

για να δουμε

Προσθεσε και αλλο ενα..
http://www.basketblog.gr/index.php?option=...&Itemid=201
kaukasios
υπεγραψε ο μπαρτζωκας.
Vas
QUOTE(kaukasios @ Jul 2 2009, 15:07 ) *
υπεγραψε ο μπαρτζωκας.

πιστεύω είναι καλή επιλογή. Λογικά πρέπει να πάρει και τα μισά από τον Σούλη, άρα θα μείνουν για παίκτες...

ελπίζω να μην έρθει ο Μπατής μόνο....

Από Ολύμπια θα ήθελα μόνο τον Παπαιωακημ ως μπακ απ ψηλό...
mono maroussi
QUOTE(Vas @ Jul 2 2009, 15:13 ) *
πιστεύω είναι καλή επιλογή. Λογικά πρέπει να πάρει και τα μισά από τον Σούλη, άρα θα μείνουν για παίκτες...

ελπίζω να μην έρθει ο Μπατής μόνο....

Από Ολύμπια θα ήθελα μόνο τον Παπαιωακημ ως μπακ απ ψηλό...

οχι ρε βας τι να τον κανουμε τον αμπαλο τον παπαιωακημ..συμφωνω για μπατη ποτε στο Μαρουσι..μας εδειχνε τα @@ του περυσι
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.