Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΚΑΝΑ 2008-2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2
tatr6
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 7 2008, 00:46 ) *
ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ-ΦΑΡΟΣ ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 2
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΜΑΝΔΡΑ 1

ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ!!! tongue.gif
basket4
QUOTE(tatr6 @ Oct 7 2008, 01:35 ) *
ΝΤΙΝ ΝΤΑΝ!!! tongue.gif

τα ηχητικα εφε απαγορευονται!
tatr6 εχεις ισοβιο μπαν κ αποκλεισμο απο παντου tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 2
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΜΑΝΔΡΑ 1
berry the truth
QUOTE(magickaminia @ Oct 6 2008, 17:37 ) *
Συγνωμη που θα σε στενοχωρησω αλλα φιλε μου ΔΕΝ ειμαι εφορος καμιας ομαδας. Ως εκ τουτου η γνωμη μου αντιπροσωπευει εμενα και μονο εμενα. Καλο ειναι λοιπον να ξερεις και συ για τι θεμα μιλαμε. Επισης θα θελα να τονισω οτι οσες φορες εχεις βγει στο τοπικ εχεις πολυ δεικτικη και επιθετικη διαθεση για τον Ατρομητο . Δεν σε ξερω , ουτε ξερω αν σε εχει αδικησει ο συλλογος ομως θεωρω αδιανοητο πισω απο την ανωνυμια σου να πετας συνεχεια μπηχτες και υπονοουμενα. Θα μου επιτρεψεις τελος να σου ευχηθω καλα τοπικ και καλη συνεχεια για το υπολοιπο της χρονιας γιατι λογω προσωπικων προβληματων και επειδη εχω 2 παιδακια να μεγαλωσω δεν θα συνεχισω να συμμετεχω σε πεπραγμενα της ΕΣΚΑΝΑ. Καλη συνεχεια και σε ολους τους συλλογους. Τελος στον Μπερι δε τρουθ χρωστω μια συγνωμη αν τον προσεβαλα δεν ειχα τετοια προθεση.

με τα τελευταία σου δύο ποστ έδειξες επίπεδο και μπράβο σου σε αυτό...καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις!!!
berry the truth
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 6 2008, 21:46 ) *
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 2
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΜΑΝΔΡΑ 1

ρε βαγγέλη κάντο λίγο πιο δύσκολο το στοίχημα. βάλε και χάντικαπ για να έχει ενδιαφέρον...λοιπόν

πειραϊκός-φάρος 1 (+15) (άσε τις καμπάνες καλύτερα για άλλη φορά)
κυρίαρχοι-προοδευτική 1 (+25)
πανιώνιος-καλαμάκι 1 (+5) (διαφωνούμε εδώ...)
εσπερίδες-μάνδρα 1 (+8) (ενδιαφέρον ματσάκιον...)
leonkalf
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 7 2008, 00:46 ) *

Γεια σου Βαγγέλη με τα καμπανάκια σου... smile.gif Έτσι, να κρατάς κάποιες σε εγρήγορση.. smile.gif
Πάμε την Κυριακή στο γήπεδο να τα χτυπάμε μαζί?? tongue.gif
Αν όμως περάσουν τα κορίτσια στο F4, πιστεύω να ρίξεις 41.gif ε? Θα το αξίζουν.. wink.gif
icon_wave.gif
tatr6
QUOTE(basket4 @ Oct 7 2008, 01:37 ) *
τα ηχητικα εφε απαγορευονται!
tatr6 εχεις ισοβιο μπαν κ αποκλεισμο απο παντου tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ 2
ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΜΑΝΔΡΑ 1

Δεν γλιτώνεις τόσο εύκολα από μένα!!!! cool.gif

Την επόμενη Κυριακή θα τα πούμε στο γήπεδο!!! 19.gif tongue.gif

Θα φέρει κι ο Βαγγέλης την κουδούνα του μαζί... χαχαχα
C05
20:00 κλ. ΣΕΦ Β΄-> ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ-ΦΑΡΟΣ
17:30 κλ. ΚΑΜΙΝΙΩΝ -> ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ
12:00 κλ. Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ -> ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
20:00 κλ. ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ -> ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΜΑΝΔΡΑ
themis7
QUOTE(C05 @ Oct 7 2008, 14:14 ) *
20:00 κλ. ΣΕΦ Β΄-> ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ-ΦΑΡΟΣ
17:30 κλ. ΚΑΜΙΝΙΩΝ -> ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΤΙΚΗ
12:00 κλ. Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ -> ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΑΚΙ
20:00 κλ. ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ -> ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ-ΜΑΝΔΡΑ

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ?
coach13
QUOTE(themis7 @ Oct 7 2008, 12:35 ) *
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΣ?

Την Κυριακή που μας έρχεται, δηλαδη στις 12/10.
VAGELIS N
QUOTE(berry the truth @ Oct 6 2008, 23:33 ) *
ρε βαγγέλη κάντο λίγο πιο δύσκολο το στοίχημα. βάλε και χάντικαπ για να έχει ενδιαφέρον...λοιπόν

πειραϊκός-φάρος 1 (+15) (άσε τις καμπάνες καλύτερα για άλλη φορά)
κυρίαρχοι-προοδευτική 1 (+25)
πανιώνιος-καλαμάκι 1 (+5) (διαφωνούμε εδώ...)
εσπερίδες-μάνδρα 1 (+8) (ενδιαφέρον ματσάκιον...)

αμα θες το 2ο παιχνιδι σου τους χαριζω τους 25 γιατι θα γραψει 30+
VAGELIS N
QUOTE(VAGELIS N @ Oct 7 2008, 14:01 ) *
αμα θες το 2ο παιχνιδι σου τους χαριζω τους 25 γιατι θα γραψει 30+

και αφηστε τα καμπανακια μου ησυχα
chrisafr9
Κυριακή 12/10

Κύπελλο γυναικών

Κλ. Καμινίων 17.30 Κυρίαρχοι –Προοδευτική (Ντζαμάρας , Βρέντας ) κομ. Χατζηπαρασκευάς

Κλ. Εθν. Αντίστασης 20.00 Εσπερίδες(νεαν.) – ΓΑΣ Μάνδρας (Στεργίου , Ουσταμπασίδης ) κομ. Μίχας

Κλ. ΣΕΦ Β΄ 20.00 Πειραϊκός –Φάρος (Μαγγωνάκης –Γερουλάνος) κομ. Χελιώτης

Κλ. Βαρίκας 20.00 Πανιώνιος (νεαν.)- Καλαμάκι (Γαρδέλης , Νεστορίδης ) κομ. Παπαγιαννόπουλος

eskana.gr
basketball-maniac
Εσπερίδες-ΓΑΣ Μάνδρας 60-52.. icon_wave.gif
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 69-36... smiley.gif shot.gif
pokiokio4
Καλησπέρα...Συγχαρητήρια για τις νίκες των παραπάνω ομάδων!!! 41.gif Ξέρουμε τί έκανε ο Πανιώνιος?
stef
QUOTE(basketball-maniac @ Oct 13 2008, 00:11 ) *
Εσπερίδες-ΓΑΣ Μάνδρας 60-52.. icon_wave.gif

ολε το νταγιουκλακι....ολε wav.gif

Πειραικος -Φαρος 1 διαφορα 15 ποντων αλλα δεν ξερω ακριβες σκορ... bball.gif

ωραιο παιχνιδι απο οτι εμαθα...συγχαρητηρια στις ομαδες...και ιδιαιτερα στην δικη μου που το παλεψε και επαιξε αρκετα καλα... 77.gif

καλη συνεχεια λοιπον.. 41.gif
VAGELIS N
QUOTE(leonkalf @ Oct 7 2008, 08:24 ) *
Γεια σου Βαγγέλη με τα καμπανάκια σου... smile.gif Έτσι, να κρατάς κάποιες σε εγρήγορση.. smile.gif
Πάμε την Κυριακή στο γήπεδο να τα χτυπάμε μαζί?? tongue.gif
Αν όμως περάσουν τα κορίτσια στο F4, πιστεύω να ρίξεις 41.gif ε? Θα το αξίζουν.. wink.gif
icon_wave.gif

αν και κοντεψαν να χτυπησουν τα καμπανακια ειναι αυτο που μου ειπε μια παιχτρια του πειραικου οσο κακες και να ηταν δεν θα χανανε γιατι ειχαν περισοτερες λυσεις και αυτο φανικε αφου ο φαρος επαιξε με 7 παιχτριες εκ των οποιον η μια πανκορασιδα και η αλλη νεανιδα τα 40 λεπτα η μια μπηκε για 4 λεπτα νομιζω και αυτο λογω πινακα (παλι επριξα καποιον να μου λεει σκορ ) οποτε επειδη πηγαν final 4 41.gif
Aπλα περιμενετε μην χτυπησουν αλλα καμπανακια στην Α ΕΣΚΑΝΑ που δεν εχουν σχεση με αποτελεσματα 39.gif 65.gif
C05
QUOTE(pokiokio4 @ Oct 13 2008, 00:47 ) *
Καλησπέρα...Συγχαρητήρια για τις νίκες των παραπάνω ομάδων!!! 41.gif Ξέρουμε τί έκανε ο Πανιώνιος?
Το Καλαμάκι κέρδισε τον Πανιώνιο με 5 πόντους..
chrisafr9
FINAL FOUR 11-4-2009

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ : Κυριαρχοι - Πειραικος και Καλαμακι - Εσπεριδες.
bsk1
συγχαρητηρια στο καλαμακι για την νικη του στην δευτερη αγωνιστικη του κυπελου!!! αν κ ειναι πολυ νωρισ για να μιλαμε για αυτα κατι μου λεει οτι το καλαμακι εχει πολλεσ πιθανοτητεσ να την σηκωσει την κουπα φετοσ... bball.gif bball.gif bball.gif
VAGELIS N
QUOTE(bsk1 @ Oct 14 2008, 14:25 ) *
συγχαρητηρια στο καλαμακι για την νικη του στην δευτερη αγωνιστικη του κυπελου!!! αν κ ειναι πολυ νωρισ για να μιλαμε για αυτα κατι μου λεει οτι το καλαμακι εχει πολλεσ πιθανοτητεσ να την σηκωσει την κουπα φετοσ... bball.gif bball.gif bball.gif

ειναι πολυ νωρίς και πρέπει να περάσει απ την ομάδα που έχει βγάλει έξω ενα φαβορί και την 5η ομάδα του περσινού πρωταθλήματος αρα....
C05
KYΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ - 3Η ΦΑΣΗ
Κυρίαρχοι - Προοδευτική 69-36 (26-18)
Κυρίαρχοι (Λειβάδης): Κωνσταντοπούλου 11, Δροσοτάκη 8(1), Λοΐζου, Φωτεινοπούλου 16, Λάππα 2, Βλαχάκη 2, Μάντη, Τσότρα 2, Σωτηροπούλου 3, Κατσόλη 5, Ευμορφοπούλου 20
Προοδευτική (Κλαδούχος): Καστρινού, Μισαήλα 4, Πετράκη, Καλπαδάκη 12(1), Λεντούδη, Παπαδογιαννάκη 2, Τσακίρη 13, Κλαδούχου 5

Εσπερίδες (Νεάνιδες) - Μάνδρα 60-52 (25-23)
Εσπερίδες (Τασιόπουλος): Σιφωνιού, Καμμένου 16, Λουκάτου 7, Καραμπουγιούκ, Μίχα, Νταγιούκλα, Παπακωνσταντίνου Β 8, Χατζηγιακουμή 12, Ηλιάδου, Γιαμπάνη 17
Μάνδρα (Διολέτης): Καραπαναγιώτη, Τακίδη, Καματερού 4, Ραμαντάνη, Καμπόλη 12(1), Τσίρμπα 10(2), Χαλατσιάδου 12, Γιακείμη 14

Πειραϊκός - Φάρος 63-48 (30-30)
Πειραϊκός (Νανάκος): Κωνσταντή 7, Κακαρά 3, Δέτση, Τουρνατζή 2, Μουζούκη 2, Γεβοντιάν 16(2), Καρακλή, Αρχοντάκη 8, Καμπέρου 4, Παπακωνσταντίνου 2, Ζεβαχιργιάν 11(1), Μανουρά 8
Φάρος (Μελέτης): Εμμανουηλίδου 6, Οικονομίδη 10(2), Λιβανού 2, Νεαρχάκου 5, Αρατσοπούλου 5, Εξουζίδου 6, Πιτσάκη 19

Πανιώνιος (Νεάνιδες) - Καλαμάκι 39-44 (21-25)
Πανιώνιος (Παυλοπούλου): Χρυσοχόου 4, Λόξα 2, Δανούση 2, Βελέντζα, Κατσέα, Μάλλη 12, Δρίτσα, Λιγνού 2, Καρανάσιου, Πεσκάτζιου 2, Τσάρα, Σπανού 15(1)
Καλαμάκι (Χατζηδάκη): Τριχά 10, Κουρέτση 7, Γιαννόγλου, Σταυρουλάκη, Σεβαστού 2, Καναβούρα 6(1), Νικητίδου 2, Μπαλταγιάν, Μαρίνου 11, Παυλοπούλου 6(2), Κωλέττη

απο womba-womba.blogspot.com
leonkalf
Οριστικά 9 και 10 Απριλίου το κύπελλο γυναικών

Σε οριστική ημερομηνία συμφώνησαν τα σωματεία του φάϊναλ φορ του κυπέλλου γυναικών που θα είναι η 9η και 10η Απριλίου, αφού φυσικά η εισήγηση της επιτροπής γυναικών επικυρωθεί από το συμβούλιο της ΕΣΚΑΝΑ. Αυτό θα επιφέρει κάποιες αλλαγές στην διεξαγωγή της τελικής φάσης των κορασίδων αλλά και της τελευταίας αγωνιστικής των γυναικών, αλλά επίσημα το νέο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί Δευτέρα (σήμερα).

πηγή: eskana.gr
leonkalf
Ανακοινώθηκε το γήπεδο που θα διεξαχθεί το Final 4, καθώς και τo πρόγραμμα.

Στο Νέο κλειστό Ρέντη θα γίνουν τα 3 παιχνίδια

Πέμπτη 9/4
Ημιτελικοί
20.00 Κυρίαρχοι – Πειραϊκός
21.45 Καλαμάκι – Εσπερίδες (νεαν.)

Παρασκευή 10/4
Τελικός
21.00 Νικητής 1 - Νικητής 2
womba.gr
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ρόστερ Ομάδων, Δηλώσεις και Προγνωστικά Προπονητών-Παικτριών (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΣΚΑΝΑ) στο Womba.
http://womba-womba.blogspot.com/2009/04/blog-post_08.html
LITSAS
Καλημέρα σε όλους και σε όλες.Tα παιχνίδια του κυπέλλου θα ξεκινήσουν ένα τέταρτο νωρίτερα 19:45 kαι 21:30 αντίστοιχα.
magickaminia
QUOTE(leonkalf @ Apr 3 2009, 10:05 ) *
Ανακοινώθηκε το γήπεδο που θα διεξαχθεί το Final 4, καθώς και τo πρόγραμμα.

Στο Νέο κλειστό Ρέντη θα γίνουν τα 3 παιχνίδια

Πέμπτη 9/4
Ημιτελικοί
20.00 Κυρίαρχοι – Πειραϊκός
21.45 Καλαμάκι – Εσπερίδες (νεαν.)

Παρασκευή 10/4
Τελικός
21.00 Νικητής 1 - Νικητής 2

Καλη επιτυχια σε ολες τις ομαδες που συμμετεχουν. Ευχομαι ο κοσμος να τιμησει με την παρουσια του τα ματς. Ειναι ευκαιρια να φανει οτι στεκεται ακομη καλα η ΕΣΚΑΝΑ. blove.gif
LITSAS
Με 35 λεπτά καθυστέρηση λόγω της αργοπορημένης προσέλευσης του β αθηναίου διατητή Χρηστίδη!!!!!!!!( ο οποίος είχε τουρνουά εργασιακό πριν...συγχαρητήρια στο Βιδάλη για την επιλογή του αυτή) ξεκίνησε ο χθεσινός α ημιτελικός που βρήκε νικητή τον Πειραικό με 21 πόντους διαφορά.
sofo4
QUOTE(LITSAS @ Apr 10 2009, 07:12 ) *
Με 35 λεπτά καθυστέρηση λόγω της αργοπορημένης προσέλευσης του β αθηναίου διατητή Χρηστίδη!!!!!!!!( ο οποίος είχε τουρνουά εργασιακό πριν...συγχαρητήρια στο Βιδάλη για την επιλογή του αυτή) ξεκίνησε ο χθεσινός α ημιτελικός που βρήκε νικητή τον Πειραικό με 21 πόντους διαφορά.

αν δεν κάνω λάθος και το Καλαμάκι νίκησε τις Εσπερίδες blove.gif
leonkalf
Τα αποτελέσματα των χθεσινών ημιτελικών:

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ – ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 55-76

Δεκάλεπτα : 16-25, 31-37, 38-55, 55-76
Διαιτητές: Σιώκας , Χρηστίδης Ηλ.

ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ (Λειβάδης): Κωνσταντοπούλου 5, Δροσωτάκη 9, Λοίζου 9(1), Φωτεινοπούλου , Βλαχάκη , Σωτηροπούλου 9(2), Τσότρα 1, Μάντη , Λιοντή 12 , Μιχαήλου 6, Ευμορφοπούλου 5

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ (Νανάκος , Λαγοπόδης): Κωνσταντή 7, Δέτση , Τουρνατζή , Μουζούκη 12(1), Γεβοντιάν 5(1), Καρακλή , Αρχοντάκη 16, Καμπέρου , Παπακωνσταντίνου , Ζεβαχιργιάν 10(3), Μανουρά 26

ΚΑΛΑΜΑΚΙ – ΝΕΑΝ. ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ 51-43
Δεκάλεπτα : 14-15, 32-17, 43-34, 51-43
Διαιτητές : Βαρούχα , Κυριακόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΚΙ (Χατζηδάκη): Κουρέτση 16(1), Γιαννόγλου 4, Σταυρουλάκη 2, Σεβαστού , Καναβούρα 10(1), Μαρίνου 15(1) , Ζαφείρη 2, Παυλοπούλου 2

ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΝΕΑΝ(Τασιόπουλος): Καμμένου 8(1), Μηνά 3, Καραμπουγιούκ , Μίχα 13, Αβδούλου , Λουκάτου 4, Πετάϊ , Χατζηγιακουμή 5, Ηλίάδου 7, Νιάρχου 3

Αρκετός κόσμος στο κλειστό του Ρέντη. Και με παλμό..
Ειδικά στο 2ο ημιτελικό οι φίλαθλοι από το Καλαμάκι έδωσαν άλλο χρώμα με σημαίες, καραμούζες και φωνές. Ωραίο κλίμα.
Στον 1ο ημιτελικό υπήρξε μια κάποια ένταση από την κερκίδα των φιλάθλων (αλλά και του πάγκου) των Κυρίαρχων εναντίον των διαιτητών. Πολύ γκρίνια, χωρίς ουσιαστικό λόγο αφού στο παιχνίδι κυριάρχησε ο Πειραϊκός που είχε πάντα το προβάδισμα και έφτασε σε μια σχετικά άνετη νίκη.

Αγωνιστικά, παίρνοντας μια γεύση και από τα 2 παιχνίδια, στον 1ο ημιτελικό ο Πειραϊκός έδειξε σε άλλο ένα ματς ότι φέτος ήταν η καλύτερη ομάδα και πάει στον σημερινό τελικό σαν φαβορί για να κάνει το double!
Σε άλλο ένα κρίσιμο ματς την ομάδα οδήγησε με σιγουριά η Ελένη Μανουρά, που πιστεύω είναι η φετινή MVP της ομάδας της αλλά και όλου του πρωταθλήματος.

Στο 2ο ημιτελικό, δεν παίχτηκε ιδιαίτερα καλό μπάσκετ. Το Καλαμάκι με κοντό σχήμα και πίεση πήρε μια καλή διαφορά στο β' δεκάλεπτο, εκμεταλλευόμενο και τα λάθη των αντίπαλων κοριτσιών που ίσως και λόγω απειρίας δεν ανταποκρίθηκαν στην πίεση αλλά ίσως και στη σημασία του αγώνα. Σίγουρα ήταν μεγάλο όφελος η συμμετοχή τους στο κύπελλο γυναικών αφού θα αποκόμισαν εμπειρίες και παραστάσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια στις μικρές που έφτασαν ως εκεί..

Οπότε στον αποψινό τελικό θα αναμετρηθούν στις 21:00 Πειραϊκός - Καλαμάκι

Ελπίζω να γίνει καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν όσοι θα βρεθούν εκεί. Πιστεύω να είναι και σήμερα αρκετός κόσμος και με τον χθεσινό παλμό.
Δυστυχώς, εγώ δε θα μπορέσω να το δω αφού η ΕΣΚΑΝΑ όρισε το F4 σε μέρες που υπάρχει και αντρικό πρωτάθλημα... 68.gif Λες και δε μπορούσε να γίνει Σαβ/κο το F4 και σε ώρες που θα μπορούσε να παρεβρεθεί ακόμα περισσότερος κόσμος..
weplayball
Final-4 Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ: Πειραϊκός-Καλαμάκι στον τελικό!

http://www.weplayball.gr/index.php?option=...&Itemid=119
leonkalf
O τελικός εξελίχθηκε σε περίπατο του Πειραϊκού που έδειξε την ανωτερότητά του και επικράτησε με 33π. διαφορά του Καλαμακίου (74-41 αν δεν κάνω λάθος)

Άξια πήραν και το κύπελλο τα κορίτσια του Πειραϊκού αφού κατά τη γνώμη μου -και νομίζω και κατά γενική ομολογία-, είχαν την καλύτερη ομάδα φέτος.
Νομίζω αρκετά χρόνια είχε να κάνει το double κάποια ομάδα στην εσκανα.

MVP του τελικού αναδείχθηκε η Ελένη Μανουρά (#15).

Κάπου εδώ κλείνει η σεζόν στο γυνακείο της εσκανα. Καλή ξεκούραση σε όλα τα κορίτσια, καλή προπόνηση μετέπειτα για βελτίωση και με το καλό τη νέα σεζόν πάλι στα γήπεδα με υγεία και πάθος για το άθλημα.

womba.gr
Kύπελλο ΕΣΚΑΝΑ
Ρεπορτάζ, Videos, Photos στο Womba

http://womba-womba.blogspot.com/2007/06/ky.html

Airfatkos
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν (είτε τους βγήκε, είτε όχι), και κυρίως στον Πειραικό που ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος - κυπέλλου. Καλή ξεκούραση.
julie braxton
QUOTE(Airfatkos @ Apr 12 2009, 01:05 ) *
Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους προπονητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν (είτε τους βγήκε, είτε όχι), και κυρίως στον Πειραικό που ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος - κυπέλλου. Καλή ξεκούραση.

Συγχαρητήρια στον Πειραικό για την κατάκτηση του κυπέλου και του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως συγχαρητήρια στον μεγάλο προπονητή, κατά την γνώμη μου πάντα, που ακούει στο όνομα Σταύρος Νανάκος 77.gif . Ένα παιδί που έχει συνηθήσει να δουλεύει κάτω από δύσκολες συνθήκες, βλέπε απλήρωτες παίχτριες, μη ύπαρξη γηπέδου και οργάνωσης. Πάντα όμως καταφέρνει να παίρνει τα περισσότερα με βάση αυτά που έχει και πάνω από όλα είναι ένα παιδί με σπάνιο ήθος.
Κατά την ταπεινή μου άποψη πιστεύω ότι ήρθε η ώρα κάποια πραγματικά μεγάλη ομάδα είτε γυνακεία είτε αντρική να του εμπιστευτεί το τιμόνι της.
Καλό σας βράδυ και Καλό Πάσχα. smile.gif
magickaminia
QUOTE(julie braxton @ Apr 12 2009, 19:49 ) *
Συγχαρητήρια στον Πειραικό για την κατάκτηση του κυπέλου και του πρωταθλήματος, αλλά κυρίως συγχαρητήρια στον μεγάλο προπονητή, κατά την γνώμη μου πάντα, που ακούει στο όνομα Σταύρος Νανάκος 77.gif . Ένα παιδί που έχει συνηθήσει να δουλεύει κάτω από δύσκολες συνθήκες, βλέπε απλήρωτες παίχτριες, μη ύπαρξη γηπέδου και οργάνωσης. Πάντα όμως καταφέρνει να παίρνει τα περισσότερα με βάση αυτά που έχει και πάνω από όλα είναι ένα παιδί με σπάνιο ήθος.
Κατά την ταπεινή μου άποψη πιστεύω ότι ήρθε η ώρα κάποια πραγματικά μεγάλη ομάδα είτε γυνακεία είτε αντρική να του εμπιστευτεί το τιμόνι της.
Καλό σας βράδυ και Καλό Πάσχα. smile.gif

Η αληθεια ειναι οτι ειναι η πρωτη φορα που γραφει καποιος καλα λογια για τον Σταυρο. Παντως να ξερεις οτι ο Σταυρος εχει σαν βοηθος παρει τοσο Πρωταθλημα στην Α1 με τον Σπορτιγκ οσο και Κυπελλο Ελλαδος με τις Εσπεριδες, Σαν προπονητης γυναικειων ομαδων μικροτερων κατηγοριων εχει επισης και Κυπελλο και πρωταθλημα στην ΕΣΚΑ και στην ΕΣΚΑΝΑ. Τελος εχει και πρωταθλημα πανελληνιο νεανιδων. Κοινως τα εχει κατακτησει ολα. Το μονο του προβλημα πιστεψε με ειναι οτι ειναι ακομα καλο παιδι. Οταν παψει να ειναι σιγουρα θα γινει προπονητης σε μεγαλη ομαδα. Εγω παντως τον προτιμω οπως ειναι γιατι ειναι γνησιος . blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.