Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Η τιμημένη φανέλα του overplay
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
dizzy_fingers





Στην ταβέρνα "Τα κοψίδια του μπαρμπα-Γιώργη" έγινε χθες η παρουσίαση της φετινής εμφάνισης του overplay μέσα σε γιορτή που έγινε για τη συμπλήρωση 40 ατόμων, 1000 ποστ, μερικών σπάμερ και αμέτρητων ξενυχτιών για την τελειοποίηση του λουκ του φόρουμ.

Στην εκδήλωση παρεβρέθησε μόνο ο admin του φόρουμ dizzy_fingers, καθώς δεν υπήρχαν λεφτά για άλλες καρέκλες (πόσο μάλλον για άλλο φαΐ blech.gif ) ενώ την εμφάνισή τους έκαναν αρκετοί αστέρες του ΝΒΑ (ναι αμέ...) οι οποίοι μάλιστα προσφέρθηκαν να φορέσουν και τη φανέλα εκτελώντας χρέη μοντέλων...

Όπως για παράδειγμα ο παρακάτω κύριος με τα περίεργα μαλλιά:



Άλλο γνωστό άτομο που φόρεσε την τιμημένη φανέλα του overplay παρελθόν ήταν ένας πολύ καλός καραφλός κύριος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή...Μίκαελ (Γερμανός νομίζω είναι... 39.gif ) Ζόρνταν...Τζόρνταν...κάπως έτσι λεγόταν.....και ο οποίος μάλιστα δεν παρέλειψε να εξαίρει τις ανεπανάληπτες μπασκετικές γνώσεις του admin του overplay 71.gif .
Έτσι για τα καλά του λόγια (κύρια) αλλά και για την συνολική του προσφορά στο άθλημα του μπέιζμολ...εχμ συγνώμη..μπάσκετμπολ τιμήθηκε με το ειδικό "Κοκορέτσιο" βραβείο και τρείς τσικουδιές μονορουφιές.



Μεταξύ άλλων δήλωσε:
"Είναι μεγάλη μου τιμή να παρευρίσκομαι εδώ αυτήν την στιγμή αλλά αυτό που έχει σημασία να τονίσω είναι ότι δεν θέλω να ξαναπαίξω μπάσκετ. Θέλω να γίνω πρόεδρος κάποιας ομάδας.
Από τότε που αυτός ο iratmac μου έχει πάρει τα σώβρακα στο charazay έχω βαλθεί να μάθω προπονητική, basketball management και καλαματιανό (άσχετο!) την ίδια στιγμή! Που θα πάει? Δε θα τον σκίσω?"






huh.gif ?

Τί με κοιτάτε έτσι?
Αϋπνίες έχω, πάλι icon_bored.gif , και γράφω καμιά μαμακία να περάσει η ώρα μπας και κοιμηθώ. Βρήκα και αυτό το ωραίο προγραμματάκι Macromedia Fireworks και είπα να ζωγραφίσω καμιά δυο γραμμούλες... icon_drunk.gif
NBAholic
A, το κλασικό trademark τόπικ του φόρουμ. Βλέποντας αυτό και μερικά άλλα, ρωτώ: Υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα παλιά τόπιξ (sic) ή τα κράτησες απλώς στο σκληρό σου;


ΥΓ. Σε τι μαγαζιά πουλούν τέτοιες τιμημένες φανέλες; Μένω Θεσ/νίκη και θέλω να αγοράσω μια καλής ποιότητας...Μου τη ζήτησε ένας φίλος από Ζάμπια για να την κάνει δώρο σε ένα φίλο, τον οποίο δε μου αποκάλυψε. Στο Amazon, ίσως; Ή σε κάποια δημοπρασία;
dizzy_fingers
Το παλιό overplay υπάρχει ακόμα, απλά όταν το κλικάρετε ( http://s3.invisionfree.com/overplay[/url] ) σας βγάζει ένα μήνυμα που σας παραπέμπει στο νέο overplay.

Αν κάποιος θέλει να του μεταφέρουμε ένα παλιό ποστ, μπορεί να μας το ζητήσει.
Επίσης, αν κάποιος θέλει να μπει στο παλιό οveprlay για να κοιτάξει μόνος του, μπορεί να μου το ζητήσει (μέσω πμ) να του δώσω την σχετική άδεια (απλά θα του σπάσουν τα νευρα με το συνεχές view->encoding κλπ κλπ) .



Όσον αφορά τις φανέλες...δεν τις βγάζουμε στο εμπόριο.
Μόνο συλλεκτικές τις οποίες θα βρείς σε ειδικά κρυμένα μαγαζιά-καταπακτές στα σύνορα Κολωνακίου - Θρακομακεδόνων, δεξιά όπως κατεβαίνεις από το λιμάνι του Υμηττού, στο Φιξ από κάτω...

Για να ξεχωρίσεις τις αυθεντικές από τις απομιμήσεις (οι "μαϊμούδες φανέλες", είναι φτιαγμένες από δέρμα κολωβού Λεμούριου από τη Μαδαγασκάρη..αν βρείς "ρινόκερους φανέλες" φρόντισε να μας καταγγείλεις το μαγαζί που τις πουλάει γιατί παρατηρείται το φαινόμενο επιθέσεων των φανελών σε περαστικούς που κοιτάζουν τις βιτρίνες ) θα πρέπει να εντοπίσεις το ειδικό σήμα αυθεντικότητας, στο σημείο επαφής με τις μασχάλες, όπου εμφανίζεται λεκές από τον ιδρώτα μου (αν δεν την έχω φορέσει πρώτα, δεν αξίζει wink.gif ).

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.