Help - Search - Members - Calendar
Full Version: κύριοι Αγγελόπουλοι
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Reggie Miller #31
QUOTE(Manu7 @ Oct 9 2014, 23:39 ) *
Σοβαρά μιλάμε τώρα? Ένσταση ρε?

Μεγάλη κίνηση οι πρόεδροι... Κλείστε στόματα...


Έχει πραγματικά κουράσει όλο αυτό το θέμα.Αφού βλέπουν ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται.Ο άλλος ήταν τιμωρημένος και έκανε βόλτες στο γήπεδο.Μετά από μια τέτοια ήττα οι ενστάσεις είναι αστειότητα...
Joda
Οι προεδροι ασχολουνται ολη την ωρα με διαιτησιες, δικαστηρια, ενστασεις, δηλωσεις και δεν ασχολουνται με το πραγματικο προβλημα της ομαδας.εχουν γινει κουραστικοι..
bbplayer
"χρήστες", "εθισμένοι", "φοροφυγάδες" , "δωσίλογοι", "ντοπαρισμένοι", "κωλοδάχτυλα", "μανάδες διαιτητών" και πάει λέγοντας.

Αυτοί κάνουν κουμάντο στο μπάσκετ ε?? !!

Πόσο "εμετός" πια...
AKRG
Δυο κακομαθημένα πλουσιόπαιδο εναντίων ενός ακόμα χειρότερου.... και οι τρεις μαζί εναντίων της της νοημοσύνης μας , εναντίων του αθλήματος ,εναντίων κάθε λογικής σκέψης, εναντίων του κοινού αισθήματος σε μια χώρα με το 20% να ζει στα όρια της φτώχειας !
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ! angry_red.gif

sacarame
Η διαχειριστική ομάδα του Basketforum.gr αρνούμενη να συνεχίσει το γαϊτανάκι δηλώσεων, ανακοινώσεων, ύβρεων και καταμέτρησης του ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γλώσσα, την ομάδα, την εξυπναδα) ανάμεσα στις δύο πλευρές αποφασίζει να κλειδωθούν μέχρι νεοτέρας τα τόπικς των προέδρων των δύο ομάδων.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη να συνεχίσουν την κουβέντα για το μπάσκετ στα υπόλοιπα τοπικς του φόρουμ.Ποστ που θα μπαίνουν σε αυτό το τρυπάκι θα διαγράφονται


Ας βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.