Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το καλυτερο drive.
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Emanuel David Ginobili
Μιλαω καθαρα για το drive κι οχι την αποτελεσματικοτητα στο μπασιμο. Γιατι π.χ. ο Kobe, ή ο LeBron μπορει να συγκρουστουν με τον αμυντικο στον αερα, να μη χασουν την ισοροπια τους και να το βαλουν, αλλα αυτο δεν σημαινει καλο drive.

Για 'μενα ο καλυτερος σ' αυτον τον τομεα ειναι ο T. Parker. Αερινος κι αποτελεσματικοτατος, μονοδιαστατος (επαιρνε μονο τον δεξιο διαδρομο) αλλα και παλι δεν κοβεται με τιποτα λογω της μεγαλης του ταχυτητας. Αν και τα τελευταια χρονια βελτιωθηκε και παει αρκετες φορες κι απ' τ' αριστερα.
Επισης καλους θεωρω τον D. Rose και τον Rondo αν και ο δευτερος πολλες φορες φευγει ταχυτατα αλλα χανει απιθανα λέι απ. Απο φιλους που το 'χω συζητησει πολλες φορες ακουσα το ονομα του Wade, αλλα δεν ξερω ποσο συμφωνω σ' αυτο, γιατι τον κατατασσω στη κατηγορια "Kobe, LeBron".
The Warlus
Σε αυτό που αναφέρεις ναι,σίγουρα ο Πάρκερ είναι από τους πρώτους λόγο την μεγάλης ταχύτητάς του.Γενικά πάντως πιστεύω πως άμα ο Λεμπρον έχει διάδρομο στο drive είναι ανίκητος,λόγω του ότι είναι φοβερά γυμνασμένος και έτσι έχει το προνόμιο μίας φοβερής εκρηκτικότητας που σε συνδυασμό με την δύναμη που έχει τον κάνει,για μένα,τον πιο αποτελεσματικό στα drive...
j-kidd13
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Jun 16 2009, 23:59 ) *
Μιλαω καθαρα για το drive κι οχι την αποτελεσματικοτητα στο μπασιμο. Γιατι π.χ. ο Kobe, ή ο LeBron μπορει να συγκρουστουν με τον αμυντικο στον αερα, να μη χασουν την ισοροπια τους και να το βαλουν, αλλα αυτο δεν σημαινει καλο drive.

Μα καλό drive δεν σημαίνει ταυτοχρονα και αποτελεσματικό drive?
aegeansheed
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Jun 16 2009, 20:59 ) *
Για 'μενα ο καλυτερος σ' αυτον τον τομεα ειναι ο T. Parker.


Βάζω ψηλά τον Parker. Έχει δουλέψει τρομερά την ταχύτητά του και σε συνδυασμό με την ικανότητά του να σκοράρει, συμφωνώ μαζί σου ότι είναι ο κορυφαίος penetrator αυτή τη στιγμή.
Ο Wade έχει τρομερή crossover. Θυμίζω τη σακούλα που έφαγε ο O.J.Mayo φέτος...αλλά έχει και πάρα πολλούς άλλους τρόπους να σκοράρει επίσης
Ο Derrick Rose με εντυπωσίασε στη σειρά με τους Celts. Ειδικά στα παιχνίδια στη Βοστώνη ήταν φοβερό πόσο αποφασιστικά drives έπαιρνε. Έμπαινε με φόρα σα να ήξερε ότι δεν υπάρχει κανείς να τον σταματήσει.
Επίσης να προσθέσω τον Aaron Brooks που μου άρεσε πολύ στα παιχνίδια με τους Lakers, και προσωπικά μου θύμισε Parker στις μπούκες...φτεροπόδαρος!
Μιας που πιάσαμε τα guards μου αρέσει η κίνηση που έβαλε φέτος ο Deron στο ρεπερτόριό του με τις διαδοχικές προσποιήσεις πάνω στην ντρίμπλα με απανωτές σταυρωτές, μετά παίρνει τον διάδρομο με την ταχύτητά του και με το μεγάλο-για point-σώμα του αποκλείει την άμυνα από πίσω.
Καλό topic!!!
Air and King
Το καλυτερο drive που ειχε ποτε "Κοντος" στην Ιστορια το ειχε ο Αλλεν Αιβερσον μεχρι και πριν 2-3 χρονια.Ειναι ο Master της crossover του Γκετο την κανει καλυτερα απο τον καθενα ενω παρολο που ηταν μια σταλια τελειωνε φασεις κοντα στο καλαθι με μεγαλη αποτελεσματικοτητα που για κοντο παιχτη παραπεμπει σε φαινομενο και ουτως η αλλως το σουτ δεν ηταν ποτε το δυνατο του σημειο.
Απο εκει και περα ο Μαικλ Τζορνταν στα πρωτα του χρονια στο Σικαγο και ο Ντουειν Γουειντ ειναι οι δυο σουπερ-σουτινγκ γκαρντ στα drive.Απιστευτη ταχυτητα και ντριμπλα και απαραμηλλα αθλητικα προσοντα οπως και μαστορες στα circus shot.
Στα Φοργουορντ ο ΛεΜπρον ειναι μακραν ο καλυτερος στα ντραιβ καθως μπορει και να ντριμπλαρει(εκπληκτικο περυσι αυτο που εκανε απενατι στην Νεα Ορλεανη οπου ζαλησε δυο παιχτες με ντριμπλες και στην συνεχεια τελειωσε με ενα two handed καρφωμα).Ειναι και ο πιο δυνατος και επιδιωκει πιο πολυ απο καθε αλλον την επαφη.

Υ.Γ Μιας και βλεπω και το ονομα του Παρκερ αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος "κοντος" στα νραιβ αλλα γενικα στα γκαρντ μακραν καλυτερος ειναι ο Γουειντ γιατι μπορει να τελειωσε φασεις ειτε με λευ-απ ειτε με καρφωμα ειτε με circus shot.Επισης ειναι πολυ δυνατος και χειρηζεται την μπαλα οπως μονο στα γκετο ξερουν αφου απο εκει απο τα γκετο του Σικαγο ειναι ο Flash.
Elio
wade και απο εμενα. Ο ανθρωπος ειναι απιστευτος!!!!!!!!!!!!
koutsou10
QUOTE(Elio @ Jun 17 2009, 11:51 ) *
wade και απο εμενα. Ο ανθρωπος ειναι απιστευτος!!!!!!!!!!!!

εκτοσ απο αυτουσ που αναφερεται,wade,tony parker,derrick rose κ.α-για μενα ενασ παρα πολυ καλοσ ειναι ο brandon roy,ειδικα η σταυρωτη του κ μετα drive ειναι απιστευτη κ ελπιζω να το βελτιωσει ακομα περισσοτερο...
Dwyane ''the flash'' Wade
πριν μια πενταετια ο κορυφαιος ηταν ο answer!!τωρα θεωρω οτι ο καλυτερος στα drive ειναι ο φλας μακραν του δευτερου!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.