Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προολυμπιακό τουρνουά Αθήνας 2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kostakis
Δεν εχει τελικο στο προολυμπιακο..μονο μικρο τελικο θα εχει (οι 2 ηττημενοι απο τα ημιτελικα) που στην ουσια θα ειναι σαν ΜΕΓΑΛΟΣ, γιατι ο νικητης παιρνει το 3ο εισιτηριο για την Ολυμπιαδα..τα αλλα 2 εισιτηρια θα τα παρουν οι νικητες των ημιτελικων-ως εκ τουτου δεν υπαρχει νοημα να παιξουν μεταξυ τους και να καταπονηθουν κι αλλο..ενω ακολουθει Ολυμπιαδα..
nikefalin
QUOTE(Kostakis @ Jul 12 2008, 12:21 ) *
Δεν εχει τελικο στο προολυμπιακο..μονο μικρο τελικο θα εχει (οι 2 ηττημενοι απο τα ημιτελικα) που στην ουσια θα ειναι σαν ΜΕΓΑΛΟΣ, γιατι ο νικητης παιρνει το 3ο εισιτηριο για την Ολυμπιαδα..τα αλλα 2 εισιτηρια θα τα παρουν οι νικητες των ημιτελικων-ως εκ τουτου δεν υπαρχει νοημα να παιξουν μεταξυ τους και να καταπονηθουν κι αλλο..ενω ακολουθει Ολυμπιαδα..

πριν από λίγες μέρες πήρε η φιμπα την απόφαση για αυτό, γιατί όντως δεν έχει νόημα μιας και με την κλήρωση των ομίλων στους Ολυμπιακούς αγώνες οι 2 πρώτοι του προολυμπιακού θα πάνε στον ίδιο όμιλο ενώ ο 3ος θα πάει στον άλλον όμιλο.
Vas
Νίκη της Γερμανίας επί του καναδά 84-74 χωρίς τον Κειμαν...

http://www.superbasket.gr/?c=407&a=105201

τελικά πρέπει να έχουν ήδη καλή ομάδα που με την προσθήκη του Κειμαν θα πάνε (ελπίζω)καλά.

Εκτός από το Φεμερλιγκ πάντως όλα τα άλλα ονόματα δεν μου λένε κάτι...
leelo15
QUOTE(Vas @ Jul 12 2008, 14:54 ) *
Νίκη της Γερμανίας επί του καναδά 84-74 χωρίς τον Κειμαν...

http://www.superbasket.gr/?c=407&a=105201

τελικά πρέπει να έχουν ήδη καλή ομάδα που με την προσθήκη του Κειμαν θα πάνε (ελπίζω)καλά.

Εκτός από το Φεμερλιγκ πάντως όλα τα άλλα ονόματα δεν μου λένε κάτι...

Ο Χαμαν ειναι πολυ καλος παιχτης, με διαφορα ο καλυτερος τους στα guard. Ειχε φαει στην Ευρωλιγκα μια αγριαα ταπα απο τον Διαμαντιδη μπορει να το θυμαστε. Φετος απο Μπαμπεργκ παει στην Αλμπα Μπερλιν νομιζω.

Ο Γιαγκλα ειναι μια εκδοση Νοβιτσκι φυσικα πολυ χειροτερη, καλος ομως και αυτος.
Απο εκει και περα οι 2 μαυροι τους ειναι επικυνδινη αλλα τιποτα φοβερο και ο Ρολλερ που ειναι μετριος σαν πλειμεικερ.

Δεν ειναι παντως καμια ομαδαρα, η Εθνικη μας αλλα και ομαδες τυπου Κροατια, Σλοβενια την εχουν εστω και δυσκολα.

O Καμαν το πρωτο του ματς με την Γερμανια θα το κανει σε επισημο παιχνιδι!
Λογικα θα εχει κανει ως τοτε καμια 3 προπονησεις ως τοτε.. Δεν επαιξε επειδη κατι δεν σταλθηκε απο το NBA κατι που εχει γινει γινει τωρα.
traveller
"Ένα εικοσιτετράωρο και κάτι πριν το πρώτο τζάμπολ του προολυμπιακού τουρνουά ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατέληξε στην 12άδα που θα παρατάξει και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Τσαλδάρης"

http://www.superbasket.gr/?c=407&a=105219

Kαι Σχορτσιανίτης και Γλυνιαδάκης. Καλώς ο 2ος διότι έχει βγάλει ρίζες με την Εθνική καλώς και ο 1ος που είναι για λύπηση γιατί πρέπει να τον έχουμε από κοντά και να τον επιτηρούμε μην ξανακαταλήξει στα πιτόγυρα γιατί τον θέλουμε και του χρόνου, δεν είμαστε να ξανατρέχουμε στις Ελβετίες.

Έξω ο Περπερογλου που έχει ξανακάνει προετοιμασία με την Εθνική και ξέρει πέντε πράγματα αφού σωστή δουλειά με τέτοια express προετοιμασία δε μπορεί να γίνει , μέσα ο Πρίντεζης που δεν έχει ξαναπατήσει στην Εθνική γιατί μας χρειάζεται και αυτός για του χρόνου. Καλό είναι να αποκτά εμπειρίες και παραστάσεις αφού θα του χρειαστούν όταν ξεκινήσει το...Orient Express για Βερολίνο.

Αναζητείται τσίπα. Αλλά είναι δύσκολοι οι καιροί, πού να τρέχουμε τώρα...
danibra
Οι 2 τελευταιοι που κοπηκαν αποτην 12αδα ειναι οι περπερογλου και τσαλδαρης
η 12αδα
4.Παπαλουκας
5.Μπουρουσης
6.Ζησης
7.Σπανουλης
8.Βασιλοπουλος
9.Φωτσης
10.Πελεκανος
11.Γλυνιαδακης
12.Τσαρτσαρης
13.Διαμανιδης
14.Σχορτσιανιτης
15.Πριντεζης
Vaggelis
QUOTE(TRAVELLER @ Jul 12 2008, 23:30 ) *
"Ένα εικοσιτετράωρο και κάτι πριν το πρώτο τζάμπολ του προολυμπιακού τουρνουά ο Παναγιώτης Γιαννάκης κατέληξε στην 12άδα που θα παρατάξει και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Τσαλδάρης"

Kαι Σχορτσιανίτης και Γλυνιαδάκης. Καλώς ο 2ος διότι έχει βγάλει ρίζες με την Εθνική καλώς και ο 1ος που είναι για λύπηση γιατί πρέπει να τον έχουμε από κοντά και να τον επιτηρούμε μην ξανακαταλήξει στα πιτόγυρα γιατί τον θέλουμε και του χρόνου, δεν είμαστε να ξανατρέχουμε στις Ελβετίες.

Έξω ο Περπερογλου που έχει ξανακάνει προετοιμασία με την Εθνική και ξέρει πέντε πράγματα αφού σωστή δουλειά με τέτοια express προετοιμασία δε μπορεί να γίνει , μέσα ο Πρίντεζης που δεν έχει ξαναπατήσει στην Εθνική γιατί μας χρειάζεται και αυτός για του χρόνου. Καλό είναι να αποκτά εμπειρίες και παραστάσεις αφού θα του χρειαστούν όταν ξεκινήσει το...Orient Express για Βερολίνο.

Φιλε μου μονο το μπασκετ δεν σ ενδιαφερει..κριμα..
nikefalin
QUOTE(TRAVELLER @ Jul 12 2008, 23:30 ) *

παράκληση μη μεταφερθεί εδώ το νοσηρό-νοσηρότατο , κυριολεκτικά για ψυχικά άρρωστους κλίμα περί Γιαννάκη που έχει βάση την πιο ηλίθια κόντρα που αναπτύσσεται στο χώρο.
Να κρίνουμε την επιλογή , να πούμε τη γνώμη μας αλλά οι εκατέρωθεν ειρωνείες και φαντασιώσεις ας ψάξουν αλλού να βρουν χώρο να εκφραστούν
Vaggelis
Δεν ηθελα να δωσω συνεχεια,ουτε να ειρωνευτω το φιλο.. peace.gif Απλα δεν ειναι σωστο να βγαζουμε της συλλογικες μας προτιμησεις στην εθνικη..
IlyaZ
ΟΚ παίδες κι εγώ ψιλοξαφνιάστηκα από την επιλογή του κόουτς, αλλά δε νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχει δώσει δικαίωμα να θεωρούμε ότι δεν προσπαθεί για το καλύτερο για την εθνική. Ας μη βιαζόμαστε, θα φανεί αν η επιλογή του ήταν σωστή ή όχι, αν και, ακόμη και λάθος να αποδειχτεί, δε θα σημαίνει και πολλά. Ας μην αρχίζουμε τις γκρίνιες, εξάλλου ο Πρίντεζης δεν ήταν κακός προχθές. Τουναντίον.
danibra
εγω παντως δεν καταλαβα την επιλογη πελεκανου αντι περπερογλου.Ο Πελεκανος εκανε πολυ κακη χρονια στη ρεαλ και ουτε μου εδειξε στο ακροπολις πως ειναι σε καμμια τρομερη κατασταση ενω ο περπερογλου κατεληξε να παιζει βασικος στον παο στο τελος της χρονιας εχοντας πολυ καλη αποδοση σε κρισιμα παιχνιδια,ειναι εξισου καλος αμυντικος με τον πελκανο και μπορει να δωσει λυσεις και σε τομεις που η εθνικη παραδοσιακα ποναει (περιφερειακο σουτ).Θελω μια απαντηση λογικη με μπασκετικα επιχειρηματα και οχι του στυλ εσεις οι παναθηναικοι να μην μιλατε για τον γιαννακη η τον εκοψε γιατι ειναι παικτης του παο.
traveller
QUOTE(nikefalin @ Jul 12 2008, 20:40 ) *
παράκληση μη μεταφερθεί εδώ το νοσηρό-νοσηρότατο , κυριολεκτικά για ψυχικά άρρωστους κλίμα περί Γιαννάκη που έχει βάση την πιο ηλίθια κόντρα που αναπτύσσεται στο χώρο.
Να κρίνουμε την επιλογή , να πούμε τη γνώμη μας αλλά οι εκατέρωθεν ειρωνείες και φαντασιώσεις ας ψάξουν αλλού να βρουν χώρο να εκφραστούν

Έγραψα τη γνώμη μου και την αιτιολόγησα επαρκώς. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

QUOTE(danibra @ Jul 12 2008, 20:52 ) *
εγω παντως δεν καταλαβα την επιλογη πελεκανου αντι περπερογλου.Ο Πελεκανος εκανε πολυ κακη χρονια στη ρεαλ και ουτε μου εδειξε στο ακροπολις πως ειναι σε καμμια τρομερη κατασταση ενω ο περπερογλου κατεληξε να παιζει βασικος στον παο στο τελος της χρονιας εχοντας πολυ καλη αποδοση σε κρισιμα παιχνιδια,ειναι εξισου καλος αμυντικος με τον πελκανο και μπορει να δωσει λυσεις και σε τομεις που η εθνικη παραδοσιακα ποναει (περιφερειακο σουτ).Θελω μια απαντηση λογικη με μπασκετικα επιχειρηματα και οχι του στυλ εσεις οι παναθηναικοι να μην μιλατε για τον γιαννακη η τον εκοψε γιατι ειναι παικτης του παο.

Σύμφωνα με την "παράθεση" του αγαπητού mod (δεν είναι ειρωνικό αυτό) πιθανόν να είσαι κι εσύ υποψήφιος για Δρομοκαϊτειο (και να μην το ξέρεις ακόμα), όντας απορημένος από τις επιλογές του προπονητή.

Θα ήθελα πάντως μια απάντηση σχετικά με τι χρειάζονται 2,5 βαριά κορμιά σε μια Εθνική με το δικό μας στυλ και τρόπο παιχνιδιού. Και ο Μπουρούσης είναι απαραιτητος ελλείψει Λάζου, ο Σχορτσιανίτης τι χρειάζεται;; Εγώ έδωσα μια απάντηση άλλη υπάρχει;;
Ginobili
Πρώτη φορά βλέπω 12άδα...με 5.5 κοντους και 6.5 ψηλούς w00t.gif (Ο Βασιλόπουλος είναι 4άρι...που όλοι προσπαθούν να τον κάνουν 3άρι...παρ'ότι η τεχνική του είναι "ξύλινη"....)

Που κάνει τρομερή εντύπωση ο αποκλεισμός του Περπέρογλου,ο οποίος και είναι πολύ περισσότερο 3άρι από τον Πελεκάνο(θέση που έχουμε έλλειψη),και είναι ψηλότερος,και πολύ καλύτερος σουτερ....ενώ να αφήσω καλύτερα το γεγονός ότι ο ένας προέρχεται από ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα,ενώ ο άλλος....από ένα χάλια πρωτάθλημα σε απόδοση... 68.gif

Βέβαια...η χρονιά που ακολουθεί θα είναι μεγάλη...κι οι Πρίντεζης-Πελεκάνος...πρέπει να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρίες τα παιδιά....θα τους χρειαστούν....
benchwarmer
Το Πελεκανος αντι Περπερογλου ειναι λογικο, μονο και μονο επειδη ο Πελεκανος παιζει και στο 2. Διαφορετικα, θα πηγαιναμε μονο με 4 παικτες για τις θεσεις των γκαρντ.
Τον Γλυνιαδακη ουτε εγω τον θεωρω κατι ιδιαιτερο, απλα αν καταληξουμε σε σχηματα με τον Μπουρουση στο 4, ισως να χρειαστει για κανα πενταλεπτο...
Ο Πριντεζης εκανε πολυ καλη χρονια (οπως και ο Περπερογλου βεβαια), οποτε προφανως και δεν μπορει να χαρακτηριστει "υποκειμενικη" επιλογη...
kostakis19
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απορειτε μερικοι για τις επιλογες.Εφυγαν τεσσερις παιχτες και ηρθαν τεσσερις στις ιδιες θεσεις:
Χατζηβρεττας-->Πελεκανος (αν και οντως θα μπορουσε να επιλεγει ο Περπερογλου αλλα ο Πελεκανος ειναι πιο κοντα στο στυλ του Χατζηβρεττα ως 2-3αρι)
Κακιουζης-->Πριντεζης
Παπαδοπουλος-->Γλυνιαδακης
Ντικουδης-->Σχορτσιανιτης
Που βλεπετε λοιπον τι διαφορα στο σχημα σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια;;;
benchwarmer
QUOTE(Ginobili @ Jul 12 2008, 23:58 ) *
Βέβαια...η χρονιά που ακολουθεί θα είναι μεγάλη...κι οι Πρίντεζης-Πελεκάνος...πρέπει να αποκτήσουν επιπλέον εμπειρίες τα παιδιά....θα τους χρειαστούν....

Υπαρχει βεβαια και η αντιθετη αποψη που λεει οτι θα μπορουσε να τους αφησει να ξεκουραστουν rolleyes.gif
traveller
QUOTE(Ginobili @ Jul 12 2008, 20:58 ) *

Έτσι ακριβώς.

και όποιοι νομίζουν ότι ζούμε σε κοινωνία αγγέλων και ο Γιαννάκης είναι ο αρχάγγελος και οι υπόλοιποι είμαστε για το Καθαρτήριο (τουλάχιστο tongue.gif tongue.gif ) ας το ξανασκεφθούν.

QUOTE(benchwarmer @ Jul 12 2008, 21:07 ) *
Υπαρχει βεβαια και η αντιθετη αποψη που λεει οτι θα μπορουσε να τους αφησει να ξεκουραστουν rolleyes.gif

ειδικά ο Πελεκάνος, παρακουράστηκε
ironman
μου φαινεται οτι οι περισσοτεροι παναθηναικοι νιωθουν περισσοτερο ευχαριστηση παρα λυπη που αποκλειστηκε ο περπερογλου, γιατι βρηκαν πατημα ν αρχισουν παλι το κυνηγι μαγγισων για το γιαννακη. περιμενω και αναλογο πρωτοσελιδο απο την πρασινη αυριο.. 68.gif

λοιπον στο καθαρα αγωνιστικο κομματι της επιλογης και μενα δε μου αρεσε, γιατι ο περπερογλου ειναι ο μονος απο τους "κοντους" μας (μ εξαιρεση τον σπανουλη) που χει καλο σουτ και θα μπορουσε να δωσει πολλες λυσεις απο το τριποντο και ιδιαιτερα με τον τροπο που παιζει ο παπαλουκας με τα σπασιματα της μπαλας προς τα εξω..
ισως κι ο γιαννακης να ναι ρεχαγκελιστικης νοοτροπιας και να μη θελει να βαζει κατευθειαν στην ομαδα νεους παικτες (βεβαια αυτο καταριπτεται λογω πριντεζη..) παντως αν δει οτι δεν τραβαει το πραμα μπορει να τον παρει στο πεκινο..
IlyaZ
Δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι και ελπίζω να μην είμαι εγώ το άτομο αυτό. Ψευδαισθήσεις δεν τρέφω για τον Γιαννάκη, αλλά θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας και ότι κατανοεί και ο ίδιος ότι θα είναι καλύτερο και για τον ίδιο και για την εμμονή που έχει να θεωρείται τρόπον τινά "υπερκομματικός-υπερομαδικός", να τα πάει πραγματικά καλά η εθνική.

Και εν πάση περιπτώσει εγώ αυτό θέλω. Να τα πάει καλά η εθνική και έπονται και ο ΠΑΟ και το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Και ας μη μιλήσω για την εντύπωση που δίνετε φίλοι, ακόμη και σε μένα που είμαι Παναθηναϊκός περισσότερα χρόνια από όσα ζείτε οι περισσότεροι. Χαλαρώστε. Αν έχετε δίκαιο, μπορείτε κι εσείς, αν πάμε χάλια, να βγείτε να το παίξετε εθελοντές εκπρόσωποι του Θεού νο 2 και 3 και 4.....

Φτάνει πια, κάντε μπασκετικές αναλύσεις, αλλά δε σας φταίμε σε τίποτε οι υπόλοιποι να τα κρίνετε όλα με πρώτο κριτήριο την ομάδα. Κι ας είναι και δική μου ομάδα.

Θερμή παράκληση, και οι φίλοι Ολυμπιακοί μην κάνουν τα ίδια. Δηλαδή μετά το Ντικούδης ίσον Σόφο, δεν έμεινε και τίποτε άλλο να δω....
benchwarmer
QUOTE(TRAVELLER @ Jul 13 2008, 00:07 ) *
ειδικά ο Πελεκάνος, παρακουράστηκε

Σου απαντησα ομως (αμιγως μπασκετικα οπως ηθελες), οτι μπορει να παιξει και στο 2, σε αντιθεση με τον Περπερογλου (που τον θεωρω καλυτερο γενικα)..
Ουτε εμενα μου αρεσει ο Πελεκανος, ουτε ο Γλυνιαδακης. Υπαρχει ομως μια μπασκετικη λογικη. Ισως οχι η δικια σου η η δικια μου, αλλα υπαρχει καποια... Αν ηταν ετσι οπως τα λες, γιατι να μην παρει και τον Βουγιουκα αντι του Γλυνιαδακη?
ironman
QUOTE(benchwarmer @ Jul 13 2008, 00:15 ) *
Σου απαντησα ομως (αμιγως μπασκετικα οπως ηθελες), οτι μπορει να παιξει και στο 2, σε αντιθεση με τον Περπερογλου (που τον θεωρω καλυτερο γενικα)..
Ουτε εμενα μου αρεσει ο Πελεκανος, ουτε ο Γλυνιαδακης. Υπαρχει ομως μια μπασκετικη λογικη. Ισως οχι η δικια σου η η δικια μου, αλλα υπαρχει καποια... Αν ηταν ετσι οπως τα λες, γιατι να μην παρει και τον Βουγιουκα αντι του Γλυνιαδακη?

ο βουγιουκας θα παει δανεικος οποτε δεν πιανεται... blech.gif
benchwarmer
QUOTE(Ginobili @ Jul 12 2008, 23:58 ) *
Πρώτη φορά βλέπω 12άδα...με 5.5 κοντους και 6.5 ψηλούς w00t.gif (Ο Βασιλόπουλος είναι 4άρι...που όλοι προσπαθούν να τον κάνουν 3άρι...παρ'ότι η τεχνική του είναι "ξύλινη"....)

Θυμασαι την 12αδα του 2005? Του 2006?
nikefalin
υπάρχει ένα κομμάτι στις επιλογές που είναι το εξής και δεν το έχω δει να τονίζεται.
στο ακρόπολις ο Τσαρτσαρής δοκιμάστηκε αποκλειστικά στο "5" όπου και καταποντίστηκε, αχρηστεύτηκε κανονικά και με το νόμο.
Ελπίζω σε αυτό να συμφωνούμε, οτί δηλαδή το παιδί στο 5 μπορεί να παίζει με ειδικές συνθήκες (π.χ, πίεση αν είμαστε πίσω στο σκορ, ανάλογο σχήμα αντιπάλου) και για λίγο χρόνο.
έχω την εντύπωση πως η επιλογή Γλυνιαδάκη έχει να κάνει και με αυτό, δηλαδή να επιστρέψει ο Τσαρτσαρής στην κανονική του θέση (ακόμα και αν αυτό του στοιχίσει θέση στην αρχική 5άδα).

Σε μένα ήταν ξεκάθαρο πως η μία θέση θα έπαιζε ανάμεσα σε Περπέρογλου και Πελεκάνο και ειλικρινά δεν θα ήθελα με τίποτα να διαλέξω. Αν δεν βγει αυτή η επιλογή θα υπάρχει χρόνος εως τους Ολυμπιακούς αγώνες για να διορθωθεί. Εκτός αν θεωρούμε πως ο Πέρπε είναι απίστευτα απαραίτητος και "αδικημένος" τόσο ωστέ να μην περάσουμε ...
Vaggelis
Δεν μπορεις πλεον να διαβασεις κατι,απο πολλα τοπικ στο φορουμ..Τοση ανοχη πια ειναι προκληση.. 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
Ginobili
QUOTE(kostakis19 @ Jul 12 2008, 21:07 ) *
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι απορειτε μερικοι για τις επιλογες.Εφυγαν τεσσερις παιχτες και ηρθαν τεσσερις στις ιδιες θεσεις:
Χατζηβρεττας-->Πελεκανος

Ο Πελεκάνος ήταν και πέρσι στο ρόστερ(δεν πήρε την θέση του Χατζηβρέτα)
ironman
QUOTE(Ginobili @ Jul 13 2008, 00:26 ) *

ναι αλλα τοτε ειχε παρει τη θεση του φωτση.
οποτε τωρα ειναι σα να παιρνει τη θεση του χατζηβρεττα.
vastravoud
Το σχόλιο του nikefalin για τον Τσαρτσαρή με βρίσκει σύμφωνο.

Εφ´ όσον ξέρουμε ότι ο Σοφοκλής μπορεί να προσφέρει μάξιμουμ 15 λεπτά στον αγώνα(και θα δυσκολευτεί να τα βγάλει πέρα σε σειρά αγώνων), δεν μπορεί να μείνει μόνος σέντερ ο Μπουρούσης. Ο Τσαρτσαρής απέτυχε σαν πεντάρι, οπότε η επιλογή για τρίτο σέντερ ήταν μάλλον μονόδρομος.

(Αν και έχω τις επιφυλάξεις μου για τον Τσαρτσαρή γενικώς, μάλλον καλύτερα θα ήταν να μην ερχόταν καν και να ξεκουραστεί)

Στους κοντούς πάλι, εκτιμώ πως στο 1-2 θα ήμασταν καλά με τους γνωστούς τέσσερις, μιας και θα έβγαιναν έτσι καλά τα λεπτά συμμετοχής τους, ενώ ο Περπέρογλου θα μπορούσε να είναι το μοναδικό μας "καθαρό" τριάρι. Ούτως ή άλλως και ο Χατζηβρέττας δεν πολυέπαιζε.

Για τις δυο περιφερειακές θέσεις υπάρχουν 80 αγωνιστικά λεπτά + 15 περίπου αν υποθέσουμε ότι ενίοτε θα παίζουμε με τρεις κοντούς. Άνετα λοιπόν παίζει 25 Διαμαντίδης, 25 Σπανούλης, 25 Παπαλουκάς, 20 Ζήσης, με τις ανάλογες αυξομειώσεις βέβαια! Μπακαλίστικα το γράφω βέβαια, αλλά δε νομίζω ότι ο Πελεκάνος μας ήταν απαραίτητος.
traveller
QUOTE(benchwarmer @ Jul 12 2008, 21:15 ) *

Λυπάμαι αλλά έτσι όπως πέφτουν βροχή τα ποστ, δεν είδα. Να παίξει στο "2" διότι μπορεί να πιέσει να αμυνθεί γενικότερα αλλά ο άνθρωπος είναι εκτός κλίματος. Πώς να παίξει;; δηλαδή τον παίρνουμε μήπως και παίξει;;
Και τα φιλικά δεν τα έχουμε για να μονταριστεί η ομάδα και να δοκιμάσουμε σχήματα; είδες πουθενά να υπάρχει Πελεκάνος;;

Τε σπα. Ρε παιδιά μερικά πράγματα είναι τόσο προφανή που δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλό μας , υποτιμώντας και τη νοημοσύνη των άλλων αλλά πρωτίστως τη δική μας (το λέω γενικότερα, δεν έχει να κάνει με σένα, μόνο tongue.gif laugh.gif laugh.gif )
kostakis19
QUOTE(Ginobili @ Jul 13 2008, 00:26 ) *

Ο Πελεκανος ηταν περυσι στο ροστερ γιατι ο Φωτσης τραυματιστηκε την τελευται στιγμη και δεν υπηρχε 4αρι να τον αντικαταστησει.Επισης περυσι ηταν η χειροτερη εμφανιση της Εθνικης σε τουρνουα τα τελευταια χρονια.Οποτε αν συγκρινουμε το φετινο ροστερ με το 2005 και 2006 η λογικη (ως προς τις θεσεις και τον αριθμο των παιχτων σε καθε θεση) ειναι ιδια.Και τελος, ο Πελεκανος μπορει να παιξει ΚΑΙ στο 2 και νομιζω πως γι' αυτο επιλεχθηκε.
Αν θελετε να γκρινιαξετε για κατι (δεν αναφερομαι σε εσενα φιλε Ginobili) μπορειτε να πειτε γιατι διαλεξε το Βασιλοπουλο αντι του Περπερογλου οπου βεβαια θα λαβετε την απαντηση οτι ο Βασιλοπουλος ειναι τοσα χρονια στην ομαδα και η λογικη ειναι πως εχουμε μια σταθερη ομαδα και δεν επιλεγουμε αυτους που εκαναν καλυτερη χρονια.
benchwarmer
QUOTE(TRAVELLER @ Jul 13 2008, 00:32 ) *
Λυπάμαι αλλά έτσι όπως πέφτουν βροχή τα ποστ, δεν είδα. Να παίξει στο "2" διότι μπορεί να πιέσει να αμυνθεί γενικότερα αλλά ο άνθρωπος είναι εκτός κλίματος. Πώς να παίξει;; δηλαδή τον παίρνουμε μήπως και παίξει;;
Και τα φιλικά δεν τα έχουμε για να μονταριστεί η ομάδα και να δοκιμάσουμε σχήματα; είδες πουθενά να υπάρχει Πελεκάνος;;

Νομιζω σε καποιο απο τα φιλικα στο Ακροπολις (στο 2ο? στο 3ο?) επαιξε αρκετα καλα. Η αλλη επιλογη ηταν ο Τσαλδαρης, αλλα δεν νομιζω οτι επεισε..
nikefalin
QUOTE(benchwarmer @ Jul 13 2008, 00:34 ) *
Νομιζω σε καποιο απο τα φιλικα στο Ακροπολις (στο 2ο? στο 3ο?) επαιξε αρκετα καλα. Η αλλη επιλογη ηταν ο Τσαλδαρης, αλλα δεν νομιζω οτι επεισε..

στο 2ο με τους Αυστραλούς ήταν όταν χτύπησε ο βασιλόπουλος στο 7'29'' της 1ης περιόδου και ουσιαστικά μοιράστηκαν το χρόνο του και ο Πελεκάνος που τον αντικατέστησε και ο Πέρπε.
έβγαλαν και οι 2 τους καλές άμυνες, έδωσαν επιθετικές λύσεις και στον 3ο αγώνα δεν έπαιξε κανείς τους tongue.gif
benchwarmer
QUOTE(vastravoud @ Jul 13 2008, 00:31 ) *
Το σχόλιο του nikefalin για τον Τσαρτσαρή με βρίσκει σύμφωνο.

Εφ´ όσον ξέρουμε ότι ο Σοφοκλής μπορεί να προσφέρει μάξιμουμ 15 λεπτά στον αγώνα(και θα δυσκολευτεί να τα βγάλει πέρα σε σειρά αγώνων), δεν μπορεί να μείνει μόνος σέντερ ο Μπουρούσης. Ο Τσαρτσαρής απέτυχε σαν πεντάρι, οπότε η επιλογή για τρίτο σέντερ ήταν μάλλον μονόδρομος.

(Αν και έχω τις επιφυλάξεις μου για τον Τσαρτσαρή γενικώς, μάλλον καλύτερα θα ήταν να μην ερχόταν καν και να ξεκουραστεί)

Νομιζω οτι ο Γιαννακης ψιλοκρυβοταν με τον Τσαρτσαρη βασικο στο 5... Αμφιβαλλω μαλιστα αν δοκιμασε εστω και ενα τριποντο σε ολοκληρο το Ακροπολις...

QUOTE(vastravoud @ Jul 13 2008, 00:31 ) *
Στους κοντούς πάλι, εκτιμώ πως στο 1-2 θα ήμασταν καλά με τους γνωστούς τέσσερις, μιας και θα έβγαιναν έτσι καλά τα λεπτά συμμετοχής τους, ενώ ο Περπέρογλου θα μπορούσε να είναι το μοναδικό μας "καθαρό" τριάρι. Ούτως ή άλλως και ο Χατζηβρέττας δεν πολυέπαιζε.

Για τις δυο περιφερειακές θέσεις υπάρχουν 80 αγωνιστικά λεπτά + 15 περίπου αν υποθέσουμε ότι ενίοτε θα παίζουμε με τρεις κοντούς. Άνετα λοιπόν παίζει 25 Διαμαντίδης, 25 Σπανούλης, 25 Παπαλουκάς, 20 Ζήσης, με τις ανάλογες αυξομειώσεις βέβαια! Μπακαλίστικα το γράφω βέβαια, αλλά δε νομίζω ότι ο Πελεκάνος μας ήταν απαραίτητος.

Διαφωνω. 4 παικτες στο 1 και 2 ειναι υπερβολικα λιγοι... Ειδικα οταν συχνα παιζουμε και με 3 "γκαρ" tongue.gif
No offense ε? Ξερεις ποσο πολυ σε εκτιμω και συμφωνω με αυτα που γραφεις smile.gif
vastravoud
Μην ξεχνάς όμως ΤΙ παίκτες είναι οι τρεις από τους τέσσερις, έτσι; Στο Μουντομπάσκετ πρακτικά πάλι με τους "3" ημασταν και τον Χατζηβρέττα, ενώ και πέρσι ο Παπαλουκάς δεν ήταν καλά και ο Χατζηβρέττας/Πελεκάνος δεν έπαιζαν.

Το "no offence" εξυπακούεται, δεν το συζητάμε καν!

Όσο για το "κρύψιμο" με τον Τσαρτσαρή, ενδεχομένως να έχεις δίκιο, ωστόσο παραμένει γεγονός ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, γι' αυτό και είπα μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκουραστεί.
Ginobili
QUOTE(kostakis19 @ Jul 12 2008, 21:33 ) *
Αν θελετε να γκρινιαξετε για κατι (δεν αναφερομαι σε εσενα φιλε Ginobili) μπορειτε να πειτε γιατι διαλεξε το Βασιλοπουλο αντι του Περπερογλου οπου βεβαια θα λαβετε την απαντηση οτι ο Βασιλοπουλος ειναι τοσα χρονια στην ομαδα και η λογικη ειναι πως εχουμε μια σταθερη ομαδα και δεν επιλεγουμε αυτους που εκαναν καλυτερη χρονια.

blink.gif O Βασιλόπουλος που κολλάει???? Είπε ποτέ φίλος του παναθηναικού γιατί παίρνει ο Γιαννάκης τον Βασιλόπουλο στην Εθνική??? Και ο Γιαννακόπουλος να επέλεγε τους 12,τον Βασιλόπουλο θα τον έπαιρνε...

Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε και ένα άλλο 3-4άρι στην Εθνική...ο Κακιούζης,που μπορούσε να βοηθάει κι αυτός στο 3.Με Ντικούδη,Τσαρτσαρή,Κακιούζη...τον έπαιρνε να αντικαταστήσει τον Φώτση με τον Πελεκάνο.
benchwarmer
QUOTE(vastravoud @ Jul 13 2008, 00:43 ) *
Μην ξεχνάς όμως ΤΙ παίκτες είναι οι τρεις από τους τέσσερις, έτσι; Στο Μουντομπάσκετ πρακτικά πάλι με τους "3" ημασταν και τον Χατζηβρέττα, ενώ και πέρσι ο Παπαλουκάς δεν ήταν καλά και ο Χατζηβρέττας/Πελεκάνος δεν έπαιζαν.

Και πάλι, προσωπικά δεν θα αισθανόμουν τόση σιγουριά.... Χτύπα ξύλο, αν χτυπήσει κάποιος (όχι κάτι σοβαρό, έστω και για ένα παιχνίδι...)

Το "no offence" εξυπακούεται, δεν το συζητάμε καν!

Μπα, μην το λες... rolleyes.gif tongue.gif

Όσο για το "κρύψιμο" με τον Τσαρτσαρή, ενδεχομένως να έχεις δίκιο, ωστόσο παραμένει γεγονός ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, γι' αυτό και είπα μήπως θα ήταν καλύτερα να ξεκουραστεί.

Πάντα χρειάζεται ένας τέτοιος παίκτης (και τέτοιας κλάσης).. Είναι 5-6 παίκτες που δεν μπορούν να λείψουν σε καμία περίπτωση.
traveller
QUOTE(kostakis19 @ Jul 12 2008, 21:33 ) *

Κάνε ένα κόπο να διαβάζεις πού και πού τι γράφουν και οι άλλοι πριν ποστάρεις εσύ , δεν είναι κακό.

QUOTE(ironman @ Jul 12 2008, 21:07 ) *
ισως κι ο γιαννακης να ναι ρεχαγκελιστικης νοοτροπιας και να μη θελει να βαζει κατευθειαν στην ομαδα νεους παικτες (βεβαια αυτο καταριπτεται λογω πριντεζη..) παντως αν δει οτι δεν τραβαει το πραμα μπορει να τον παρει στο πεκινο..
kostakis19
Για να μιλησω επι της ουσιας και εγω ως φιλαθλος της Εθνικης θα προτιμουσα να επιλεξει τον Περπερογλου αντι του Πελεκανου γιατι τον θεωρω περισσοτερο αξιοπιστο.Τωρα ομως ο προπονητης μπορει να επελεξε τον Πελεκανο γιατι εχει πιο πολλα χρονια στην ομαδα εχει και την περυσινη εμπειρια απο μεγαλη διοργανωση και γί' αυτο τελικα να επελεγη (για το προολουμπιακο).Δεν μπορω ομως να ακουω πως επελεξε τον εναν γιατι θελει να του δωσει εμπειριες για τον Ολυμπιακο του χρονου η οτι δεν επελεξε τον αλλο για να του δημιουργησει ψυχολογικο προβλημα και μην τα παει καλα με τον Παναθηναικο του χρονου.
Εν κατακλειδι, ας παμε ΟΛΟΙ στο γηπεδο να φωναξουμε για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.Τρεμω και μονο στην ιδεα οτι μπορει να ακουστουν αποδοκιμασιες για τον κοουτς η για τους παιχτες.
benchwarmer
QUOTE(TRAVELLER @ Jul 13 2008, 00:53 ) *
Κάνε ένα κόπο να διαβάζεις πού και πού τι γράφουν και οι άλλοι πριν ποστάρεις εσύ , δεν είναι κακό.

Και με τον Μπουρουση το ειχε κανει το 2005, και με τον Σπανουλη το 2004.. Δεν ειναι κατι καινουριο αυτο...
kostakis19

Διαβαζω τι γραφουν ολοι.Και εσυ κανε ενα κοπο να δεις τα πραγματα μπασκετικα.Τι σχεση εχει ο Πριντεζης με τον Περπερογλου ως προς τις θεσεις που παιζουν;;;;

edit: Επειδη δεν προκειται να βγαλουμε ακρη ας λεει ο καθενας ο,τι νομιζει και πιστευει.Γι, αυτο αλλωστε λεμε πως υπαρχει ελεθερια εκφρασης.Καληνυχτα.
danibra
αντε και να συμφωνησω οτι πρεπει να παρει και πεμπτο γκαρντ(και παλι ο τσαλδαρης εκανε φοβερη χρονια και πολυ καλες εμφανισεις στην ευρωλιγκα και καλυτερο σουτ εχει) και παλι ο περπερογλου μπορουσε να μπει απο τη στγμη που δεν υπαρχει κακιουζης που επαιζε κυριως στο 3 γιατι ειναι καθαρο 3αρι στη θεση ενος εκ των γλυνιαδακη,πριντεζη.
Ginobili
QUOTE(kostakis19 @ Jul 12 2008, 21:58 ) *
Εν κατακλειδι, ας παμε ΟΛΟΙ στο γηπεδο να φωναξουμε για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.Τρεμω και μονο στην ιδεα οτι μπορει να ακουστουν αποδοκιμασιες για τον κοουτς η για τους παιχτες.

Άλλο το ένα....Άλλο το άλλο.Το ότι κατακρίνουμε τον Γιαννάκη για τις επιλογές του.....δεν σημαίνει ότι θα φτάσουμε και σε αυτό το σημείο...Για τ'όνομα του Θεού!!!! Αυτά είναι Ανθελληνικά πράγματα.Σιγά μην φορέσουμε και κουκούλα..και πάμε στο πολυτεχνείο να κάψουμε την Ελληνική σημαία...

Εννοείται ότι θα φωνάξουμε για την Εθνική ομάδα,τους παίκτες και τον Γιαννάκη.
mojotzotzo
Ο πελεκανος και απο ευρωλιγκα εχει εμπειριες και απο ευρωμπασκετ και απο 2 κορυφαια ευρωπαικα πρωταθληματα οποτε δεν νομιζω οτι το προολυμπιακο θα τον βοηθησει στον ολυμπιακο
ο περπερογλου δεν πιστευω οτι μπορει να βοηθησει αμυντικα οσο ο πελεκανος καθως ο δευτερος μπορει να μαρκαρει απο 1-3 και υπο προυποθεσεις και 4αρια ενω επιπλεον ειναι και πολυ καλυτερος γενικα σαν αμυντικος
nikefalin

ένα warn +20%, προτροπές τέτιου είδους δεν οδηγούν πουθενά.
Όπως έγραψε κι ο kostakis "Επειδη δεν προκειται να βγαλουμε ακρη ας λεει ο καθενας ο,τι νομιζει και πιστευει"
αρκεί να γίνεται εντός των πλασίων λειτουργίας. και το να κάνουμε τέτοιες υποδείξεις ξεπερνά αυτά τα πλαίσια
benchwarmer
QUOTE(danibra @ Jul 13 2008, 01:02 ) *
αντε και να συμφωνησω οτι πρεπει να παρει και πεμπτο γκαρντ(και παλι ο τσαλδαρης εκανε φοβερη χρονια και πολυ καλες εμφανισεις στην ευρωλιγκα και καλυτερο σουτ εχει) και παλι ο περπερογλου μπορουσε να μπει απο τη στγμη που δεν υπαρχει κακιουζης που επαιζε κυριως στο 3 γιατι ειναι καθαρο 3αρι στη θεση ενος εκ των γλυνιαδακη,πριντεζη.

Νομιζω οτι το τι χρονια εκανε ο καθενας ειναι απο τα τελευταια πραγματα που κοιταει ο Γιαννακης (βλεπε περιπτωση Κακιουζη). Το καλυτερο σουτ ο Τσαλδαρης δεν το εδειξε στο Ακροπολις παντως... 0/3 αν θυμαμαι καλα ειχε...
Για τον Γλυνιαδακη ναι συμφωνω! Προσωπικα ως benchwarmer μαλλον θα επελεγα το Περπερογλου αντι Γλυνιαδακη. Αλλα ενταξει, και παλι, υπαρχει λογικη. Αν μεχρι την Ολυμπιαδα χασει ο Σοφο αλλα 5-10 κιλα, και ειναι και σε καλυτερη κατασταση ο Τσαρτσαρης, τοτε μαλλον θα το δουμε...
panos75
Έτσι και διαβάσει κανείς τα ποστ εδώ πέρα θα νομίσει ότι ο Περπέρογλου είναι ο Έλληνας Κούκοτς.
Και το λέω εγώ αυτό που δεν έχω σε καμία ιδιαίτερη εκτίμηση τον Πελεκάνο.

Κριάρια είναι και οι δυό τους που πέραν των αθλητικών τους προσόντων (ειδικά ο δεύτερος) δεν έχουν ιδιαίτερη σχέση με το άθλημα (εξού και τα τραγικά ποσοστά τους στις βολές).
Επομένως η όλη κόντρα είναι περίπτωση ''σε δουλειά να βρισκόμαστε''.
traveller
QUOTE(nikefalin @ Jul 12 2008, 22:09 ) *
ένα warn +20%, προτροπές τέτιου είδους δεν οδηγούν πουθενά.

Λυπάμαι αλλά πάλι επιδίδεσαι σε "κυνήγι μαγισσών".

Αν μου επιτρέπεις: Το "τέτοιος, τέτοια, τέτοιο" είναι δεικτική αντωνυμία και γράφεται με "οι".
nikefalin
QUOTE(TRAVELLER @ Jul 13 2008, 01:21 ) *
Λυπάμαι αλλά πάλι επιδίδεσαι σε "κυνήγι μαγισσών".

Αν μου επιτρέπεις: Το "τέτοιος, τέτοια, τέτοιο" είναι δεικτική αντωνυμία και γράφεται με "οι".

2ο φάουλ

Κανονισμός 9:

* Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.

Ποινή:

* Πρόσθεση 1 φάουλ.
* Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.

Κανονισμός 3:

* Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
giannis_
Σχεδον το ιδιο σχολιο ειχα κανει και στο τοπικ του ακροπολις!Λεγαμε πριν ανακοινωθει η 12αδα οτι περπε πριντεζης πελεκανος και γλυνιαδακης θα κυνηγησουν 3 θεσεις!Οπως ειχα πει ο πριντεζης φαινοταν μεσα στο γηπεδο γεματος ενεργεια και θεληση να βοηθησει την ομαδα, επισης πιστευω οτι ειχε μια πολυ καλη χρονια με τον ολυμπιακο,ο γλυνιαδακης(εκτος του οτι ενα πιο βαρυ κορμι το χρειαζεται η ομαδα μας) και αυτος ειχε μια αρκετα καλη παρουσια στο ακροπολις σε αντιθεση με πελεκανο και περπερογλου που αν δεν κανω λαθος δεν εδειξαν και τπτ το φοβερο!Κατα τη διαρκεια της χρονιας ειδαμε ομως ποιος ειχε καλυτερη παρουσια,ο πελεκανος θα ελεγα περασε και δεν ακουμπησε απο τη ρεαλ(μεχρι κ ο ζιζιτς στον παο περισσοτερα προσεφερε tongue.gif )ο περπε ειδικα στα πλει-οφ εδειξε πολυ καλα δειγματα και σε συνθηκες οχι και τοσο ευκολες...και επειδη καποιος δεν θυμαμαι ποιος τωρα, εθιξε το θεμα της αμυνας του περπε,ενταξει δεν ειναι και διαμαντιδης αλλα δεν τον σημαδευει συνεχεια η αντιπαλη επιθεση!Τεσπα οπως και να εχει ο κοουτς ξερει καλυτερα απλα ηθελα να καταθεσω και εγω την αποψη μου!

Εισητηρια θα εχει και στο οακα ετσι?
rchos
δυστηχως σημερα καποιοι χασατε τον ελεγχο.εντελως ομως.γυρισα απο την βολτιτσα μου και διαβασα απιστευτα πραγματα παλι.
τουλαχιστον υπηρχαν καποιοι που ειτε διαφωνουμε ειτε συφωνουμε προσπαθησαν να αναλυσουν μπασκετικα τα πραγματα και οχι οπαδικα.
εγω θεωρω οτι ο περπε εχασε την θεση στην δωδεκαδα λογο σοφοκλη.ο σπφπκλης αυτη τη στιγμη εναι ενα χαρτι που δεν ξερουμε τι θα δειξει οταν το γυρισουμε σε καθε αγωνα.αν βαλουμε και στην εξισωση οτι ο μπουρου ακομη ξεχνιεται και υπαρχουν φορες που στηνεται και περιμενει στο τριποντο ηταν πιθανοτατα αναγκαια η χρηση του γλυνιαδακη(εχει παλεψει πολυ τοσα χρονια και ειναι μια δικαιη ανταμοιβη πιθανοτατα).ο πριντεζης απο την αλλη ηταν απο τους μη σιγουρους ο καλυτερος παιχτης στην προετοιμασια.τοσο ξεψαρωτος ουτε στον ολυμπιακο τοσα χρονια.ο πελεκανος προφανως θα ειναι ο δωδεκατος παιχτης και μονο σε εξαιρετικες συγκηριες θα αποκτησει ουσιαστικο ρολο.το οτι εχει προηγουμενη εμπειρια λοιπον και ειναι πιο ψημενος σαν παιχτης του δινει το προβαδισμα οτι στην εξαιρετικη περιπτωση που θα χρειαστει θα ειναι πιο ετοιμος να βοηθησει.
οι αντιδρασεις δεν καταλαβαινω γιατι ειαι τοσο μεγαλος και γιατι μιλαμε για τον δωδεκατο παιχτη.σε καμια διοργανωση απο το 2004 ως και σημερα ο δωδεκατος παιχτης της εθνικης μας δεν ειχε ιδιαιτερο χρονο συμμετοχης.πιστευει κανεις οτι ο περπε ειναι τοσο καλυτερος του πελεκανου η οποιου αλλου που με το να μην κληθει χανει η εθνικη δυναμη?δεν νομιζω.

ο κοσμος σιγουρα δεν ειναι αγγελικα πλασμενος αλλα ουτε ειναι και μια απεραντη συνομωσια του γιαννακη!
Aristofanis
Διαβάζω πολλές αντιδράσεις για τις επιλογές του Γιαννάκη και αρκετές από αυτές τις βλέπω λογικές.
Καταρχάς κατεβαίνουμε στο τουρνουά με 4 μόνο παίκτες στις θέσεις 1-2. Μπορεί να είναι και οι 4 εξαιρετικοί παίκτες αλλά ο καταμερισμός χρόνου θα αυξηθεί άρα θα υπάρχει και περισσότερη κούραση.
Για την επιλογή Γλυνιαδάκη την βλέπω σωστή γιατί ο Σόφο δν είναι ακόμα έτοιμος για παραπάνω από 15 λεπτά.
Εκεί που όμως διαφωνω αρκετά είναι να αποκλείσει τον Περπε από την 12αδα. Οι Βασιλόπουλος και Πελεκάνος τι έκαναν παραπάνω όλη την χρονιά;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.