Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Σενάρια - Trades 2017/18
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
thalys
Το Σικάγο έδωσε έναν δυσαρεστημένο παίχτη που προκαλούσε προβλήματα στ'αποδυτήρια για τρεις νεαρούς παίχτες. Ο πρώτος πριν τον τραυματισμό είχε προοπτικές ολ σταρ και λογικά εκεί παραμένει. Ο δεύτερος πέρσι θεωρείτο ο καλύτερος πλέυ μέηκερ στο ντραφτ. Ο τρίτος θεωρείται ένας από τους τρεις καλύτερους σουτέρ στο φετινό ντραφτ. Πονάει όταν χάνεις ολ σταρ, αλλά εδώ και αρκετό καιρό βλέπουμε ότι καλοί παίχτες δίνονται για αρκετά λιγότερα απ'όσα περιμένουμε. Τρανό παράδειγμα η ανταλλαγή του Κάζινς.
gerorge
Μεχρι τωρα την θετικοτερη εντυπωση με την εχουν κανει οι Kings.Τι εγινε,κλειδωσαν τον Ντιβατς σε κανα υπογειο;
geo82
Η μεγαλύτερη μου επιφύλαξη στην ανταλλαγή του Μπάτλερ είναι το γεγονός ότι ο Lavine προέρχεται από χιαστό. Αν επανέλθει και του βγουν και οι άλλοι δύο, ίσως να μην τους βγει σε κακό.
Andre Miller
QUOTE (geo82 @ Jun 23 2017, 08:26 ) *
Η μεγαλύτερη μου επιφύλαξη στην ανταλλαγή του Μπάτλερ είναι το γεγονός ότι ο Lavine προέρχεται από χιαστό. Αν επανέλθει και του βγουν και οι άλλοι δύο, ίσως να μην τους βγει σε κακό.

Ολες οι ανταλλαγές έτσι είναι. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να μην γίνει. Τώρα δεν έχουμε σουτερ, από εκεί που θα ερχόταν ο Μάρκανεν. Να δούμε τι άλλες κινήσεις θα κάνουν οι Γουλφς.
Manimal
QUOTE (Andre Miller @ Jun 23 2017, 10:53 ) *
Ολες οι ανταλλαγές έτσι είναι. Εγώ πάντως θα προτιμούσα να μην γίνει. Τώρα δεν έχουμε σουτερ, από εκεί που θα ερχόταν ο Μάρκανεν. Να δούμε τι άλλες κινήσεις θα κάνουν οι Γουλφς.

Πήρατε όμως παίχτη που μπορεί να παίζει πάνω από 40λεπτά σε κάθε ματς. Και ένας τέτοιος παίχτης για τον Thibs είναι υπερπολύτιμος.
SG3ptshooter
Cameron Oliver agreed to a multi-year deal with Rockets

Ό,τι και να λέμε το fo των Rockets το παλεύει πολύ το πράγμα, Big Sauce likes this.

O Butler είναι ο Butler γιατί είναι ο Butler επειδή είναι ο Butler, είναι αυτόματα καλό το ότι τον έχεις.
Andre Miller
QUOTE (Andre Miller @ Jun 23 2017, 10:53 ) *

Αλλά όπως και να το κάνουμε, δεν νομίζω οι Wolves να είχαν ποτέ αποκτήσει παίκτη του επιπέδου του Butler είτε μέσω ανταλλαγής είτε ελεύθερο. Είναι μεγάλη μεταγραφική επιτυχία και αναβαθμίζει πολύ την ομάδα. Τώρα θα είναι ευκολότερο να πειστούν free agents επιπέδου να έρθουν στη Μινεσσότα.
SteveNashidis
Τrade Butler:
-Eίναι κακό για τους Μπουλς όχι γιατί οι Dunn,Lavine δεν είναι αξιόλογοι παίκτες αλλά γιατί το πικ που πήραν είναι χαμηλό για να ξεκινήσεις τη διαδικασία του rebuilding. Δηλαδή για να πας από το #16 στο #7 δεν δίνεις έναν εν δυνάμει all star. O προβληματισμός για το χιαστό του Λαβιν είναι ένας ακόμα ανασταλτατικός παράγοντας αυτού του trade.Ο Dunn είναι μία καλή προσθήκη, αλλά ποιος θα μου πει εμένα ότι θα εξελιχθεί στο Σικάγο όταν έχεις ήδη τους, Grand, Payne, MCW, Rondo. Το μόνο κέρδος είναι ο Μαρκάνεν αλλά έχεις ίδιο στυλ τον Μίροτις.
Πως θα σωθούν;; Κnight+Bender για Μαρκανεν+Grant ή Payne. Αν φύγει ο Wade με τον Ρόντο και ξεκινήσουν τη διαδικασία rebuilding για να επανέλθουν σε 3-4 χρόνια. biggrin.gif

-Η Μινεσότα είναι μία ομάδα που είχε τις περισσότερες ήττες προηγούμενη μάλιστα με διψήφια διαφορά. Πλέον έχουν έναν all star σε μία θέση που είχαν κενό τις προηγούμενες χρονιές και είναι έτοιμοι να τελειώνουν τα παιχνίδια και να μπουν στα playoffs, όχι ως 8οι αλλά χτυπάνε και 6η θέση.
Πως θα βελτιωθούν;;; Αν ανταλλάξουν τον γυάλινο Ρούμπιο ή αν τον υποβιβάσουν στην δεύτερη πεντάδα ώστε να αξιοποιήσουν το δημιουργικό του παιχνίδι χωρίς να πιέσουν την ιατρική του κατάσταση στα άκρα.

Τrade Phila-Boston

-Όσο εκθείασα τον Ντάνι στο αφιέρωμα μας, τόσο πολύ κατάφερε να αναστρέψει το κλίμα εις βάρος του. Επειδή όλα μπορεί να αλλάξουν και να γίνει εν τέλη κάποιο τρέιντ, αν βγαίνεις και λες ότι στο #3 θα διάλεγα το παίκτη του #1, τότε η επιλογή του Τατούμ δε σε δικαιώνει. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης ο συγκεκριμένος πιτσιρικάς. Ίσα ίσα. Ήταν ο πιο προσγειωμένος και ώριμος από όσους ανέβηκαν στην πλατφόρμα. Αλλά γιατί απλά δεν είναι ένα πιθανό νούμερο #1. Ο Τζάκσον είχε τις προδιαγραφές να εκπληρώσει το σχέδιο που είχε ο ντάνι αλλά έπεσε στην απροθυμία να συνεργαστεί μαζί του ο Τζάκσον. Για να μην φάει γιουχάρισμα που έχασε τον Φουλτζ, έβγαλε τη "πληροφορία" ότι κυνηγάει τον Paul George. Όπως ξέρουμε για 3η/4η χρονιά , κάποιο blockbuster δεν έχει γίνει με βάση τα πικς που έχει η Βοστώνη. (αυτό μπορεί να αλλάξει ξαναλέω). Αλλα με τα τωρινά δεδομένα η Βοστώνη έχασε , δεν κέρδισε από τη χθεσινή βραδιά.

-Η Φιλαδέλφια επιτέλους βρήκε τρόπο να αξιοποιήσει ανταλλαγές και draft picks προς όφελος της. Εξαιρετική νεανική ομάδα που εύχομαι να κυνηγάει νίκες παρά να κινείται στη μετριότητα.

No Τrade of New York[u]
Iκανός παίκτης ο Γάλλος αλλά φαντάζομαι η φάση με τους Ιντερνάτιοναλς παίκτες που μάζεψαν μέσω draft να μην τους βγει και καλό. Εξάλλου ότι και να έκανε ο Τζάκσον θα έτρωγε γιούχα. Τώρα την έφαγε για τις τρελές απαιτήσεις που είχε.

Θα επιστρέψω αργότερα για τις υπόλοιπες ομάδες. smiley.gif
pan24
Μονο εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος για τους 76ers?
Ναι εχουν τρομερο ροστερ και μελλον...στα χαρτια ομως
Ο embiid σε 3 χρονια εχει παιξει 30 παιχνιδια,ο simmons εχει μεγαλο hype αλλα ακομα δεν τον εχουμε δει να παιζει στο nba οπως και τον fultz που δεν ξερουμε ακομα ποσο καλος θα γινει
Βασιζονται σε πολλες υποθεσεις και ειναι πολλα πραγματα που μπορουν να πανε στραβα
thalys
Η αξία του Μπάτλερ, έχοντας 2 χρόνια συμβόλαιο, από δω και μπρος μόνο θα έπεφτε. Πολλοί αγοραστές χτες δεν υπήρχαν για ν'ανεβάσουν την τιμή. Οπότε ή παίρνεις την καλύτερη προσφορά και ξεκινάς την αναδόμηση ή τον κρατάς κι ελπίζεις να βελτιώσεις την ομάδα. Φαίνεται ότι στο Σικάγο δεν πιστεύουν ότι μπορούν να βελτιωθούν, άρα ένας δρόμος υπήρχε.

Η Φιλαδέλφεια έχει καλή βάση. Αν έχουν υγεία και δέσουν θα είναι η δικαίωση του Χίνκι.

Δεν πιστεύω ότι ο Τάτουμ ήταν το καλύτερο πρόσπεκτ, αλλά πιστεύω τον Ντάννυ ότι θα τον επέλεγε στο 1. Τον Τζάκσον δεν ξέρω αν τον έφαγε η έλλειψη δοκιμής. Λέγεται ότι τελικά δοκιμάστηκε μυστικά το βράδυ πριν το ντραφτ. Φαίνεται όμως ότι οι Σέλτικς δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα των παιχτών που επιλέγουν. Αυτό μάλλον τους απομάκρυνε από τον Φουλτζ και τον Τζάκσον.

Ο Οτζελέυ στους Σέλτικς είναι καλή επιλογή. Ελπίζω να βγει Jae νο2.

Μου άρεσαν οι κινήσεις Σότα και Κινγκς χτες.

Θέλω να δω πώς θα εξελιχθεί ο Isaac στους Μάτζικ. Έχει ενδιαφέρον το πρότζεκτ του Χάμμοντ εκεί.

Αν του βγει και ο Ντιλινκίνα ο Τζάκσον θα έχει αποδείξει ότι διαθέτει μάτι στο ντραφτ, στα υπόλοιπα έχει πρόβλημα ως GM.
SG3ptshooter
Η ανταλλακτική αξία του Butler υποβαθμίστηκε κι απ' τους ίδιους τους Bulls καιρό τώρα. Και μπορούσε να αναστραφεί μεσοπρόθεσμα.

Ήδη η "δικαίωση" του Hinkie είναι πολύ σχετική κουβέντα. Το tanking συνεχίστηκε γιατί δεν πάνε όλα σύμφωνα με το πλάνο που ζητάει δικαίωση.

Ο Ojeleye θέλω να μείνει PF.

O Ntilikina παίζει τελευταίο τελικό πρωταθλήματος απόψε αλλά είπε να πάει να γίνει draft την προηγούμενη νύχτα. Dislike.
thalys
Ο μόνος τρόπος για το Σικάγο ν'ανεβάσει την αξία του Μπάτλερ θα ήταν να βελτιώσει την ομάδα του. Δεν έδειξαν να πιστεύουν σε αυτό. Δεδομένου ότι ο παίχτης χάλασε την ανταλλαγή του στους Καβς, δεν γουστάρει τον προπονητή και η ανταλλακτική του αξία κατά τα λοιπά θα φθίνει από δω και μπρος, δεν βλέπω τι άλλο μπορούσαν να κάνουν. Θα μπορούσαν αν έχουν κάνει πολλά για να μη φτάσουν στο σημείο αυτό, αλλά τότε η κουβέντα αλλάζει. Ένα κακό front office μπορεί να παίρνει τις σωστές αποφάσεις πού και πού.

Χάρη στην στρατηγική του Χίνκι η Φιλαδέλφεια είχε το Νο1 πικ πέρσι και το πικ των Λέηκερς/Σακραμέντο για να πάρει το Νο1 από την Βοστώνη. Οπότε Σίμμονς και Φουλτζ πήγαν στους Σίξερς χάρη στην high risk - high reward επιλογή του Χίνκι. Χάρη στον Χίνκι έχουν Εμπιίντ-Σάριτς-Όκαφορ-Κόβιγκτον-Χολμς. Τώρα είναι δουλειά του φροντ όφφις και του προπονητή να τους κάνει ομάδα. Η δικαίωση του Χίνκι έγκειται στο ότι δημιούργησε την βάση για να χτιστεί μια καλή ομάδα. Σε μια διαδικασία που στηρίζεται στα υψηλά πικ στην λοτταρία και στα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, δεν μπορεί να σταθεί η κριτική ότι δεν πέτυχε σε 2-3 χρόνια.

Ο Ojeleye είναι κοντός για PF full time. Στο small ball ίσως να μπορεί να παίξει εκεί, όπως και ο Jae.
SteveNashidis
QUOTE(thalys @ Jun 23 2017, 16:47 ) *
Δεν πιστεύω ότι ο Τάτουμ ήταν το καλύτερο πρόσπεκτ, αλλά πιστεύω τον Ντάννυ ότι θα τον επέλεγε στο 1. Τον Τζάκσον δεν ξέρω αν τον έφαγε η έλλειψη δοκιμής. Λέγεται ότι τελικά δοκιμάστηκε μυστικά το βράδυ πριν το ντραφτ. Φαίνεται όμως ότι οι Σέλτικς δίνουν πολύ μεγάλο βάρος στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα των παιχτών που επιλέγουν. Αυτό μάλλον τους απομάκρυνε από τον Φουλτζ και τον Τζάκσον.

Δεν ήταν επιλογή νούμερο 1 για τη Βοστώνη ο Τατούμ αλλά ο Τζάκσον. Και επιβεβαιώνεται από παντού. Άλλωστε στο πρώτο κάλεσμα για workout μετά την ανταλλαγή με την Φιλαδέλφια ήταν προς τον Τζάκσον και όχι προς τον Τατούμ. Οπότε ξεκάθαρα μιλάμε για μία επικοινωνιακή ήττα μιας και ο παίκτης το μόνο που ήθελε είναι να μην γίνει αμέσως ανταλλαγή. Ο ντάνι προφανώς κυνηγούσε και ετοίμαζε πακέτα για κάτι καλύτερο. Αυτό το καλύτερο δεν ήρθε ποτέ, επιλέχθηκε εν τέλη ο Τατούμ και το trade down δεν απέδωσε. Ο Τατούμ ναι μεν έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις αλλά σε αυτήν τη φάση είναι ένα πρόσπεκτ χαμηλότερων προσδοκιών οπότε η ιδανική του θέση στο δραφτ ήταν 3-5.
Λέγεται ότι ο χαρακτήρας Φουλτζ και περρισότερο του Τζάκσον δεν έχει κάτι το μεμπτό , απλά κυκλοφορούν διάφορα ανυπόστατα tweets που τους χαρακτηρίζουν ως "bad boys", για άλλους λόγους. Δεν έχω άποψη αυτή τη στιγμή για αυτό το θέμα και θα περιμένω να δω την Regular Season τι χαρακτήρα θα εμφανίσουν. To σίγουρο είναι ότι δεν προσπερνιούνται για χάρη του Τατούμ.

Για τους Σανς τώρα. No trade

Ευτυχώς δεν έγινε κάποιο trade γιατί οι προηγούμενες ανταλλαγές άλλαξαν τις ισορροπίες και άφησαν στο #4 ένα καλό παίκτη, γιατί η ατυχία είναι μεγάλη. Ακούστηκαν πολλά trades που ήθελαν το #4. Οι Κλίπερς έδιναν τον Τζόρνταν, οι Νικς τον Πορζίνγκις, οι Ναγκετς τον Μuddiay+#13 για τον Ερρίκο και βάσιμες συνομιλίες για ανταλλαγή με το Σικάγο. Εφόσον ήταν διαθέσιμος ο Τζάκσον στο #4, ο Ερρίκος έμενε και δεν θα είχαμε τρέιντ. Αν είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε Τατουμ και Φοξ, τότε πολύ πιθανό ότι ο Ερρίκος θα χαιρετούσε μιας και...... Days McDonough likes Jackson. Sarver likes Fox

Τrade Utah με Denver
The Utah Jazz have traded Trey Lyles and the No. 24 overall pick to the Denver Nuggets for the No. 13 pick that they used on Donovan Mitchell.

Πολύ εύκολα έχασαν την εμπιστοσύνη τους στον Lyles οι Γιούτα. Αδιάφορο όμως το πικ μέχρι στιγμής μέχρι ένα από τα τρία πρόσπεκτ δικαιώσει αυτόν που τον επέλεξε. Προς στιγμή το trade είναι υπέρ των Ντένβερ.

Orlando Magic to Philadelphia 76ers

Philadelphia acquired Orlando's first-round pick (No. 25)
Orlando acquired a protected first-round selection in 2020

Draft & stash για την Φιλι ή ο Anžejs Pasečņiks #25 θα αποτελέσει καλό back up των ψηλών της;;; Θα δούμε.

Utah to Los Angeles
Utah acquired Los Angeles' first-round pick (No. 28)
Los Angeles Lakers acquired Utah's first-round pick (No. 30) and second-round pick (No. 42)

Αδιάφορο μέχρι στιγμή το τρέιντ. Tony Bradley#28 στη Γιούτα θα καλύψει ως αλλαγή τους χρόνους από τους βασικούς ψηλούς . Για Josh Hart#30 και Thomas Bryant #42 δεν έχω ιδιαίτερη γνώμη αλλά ο Hart μπορεί να μας απασχολήσει μέσα στη χρονιά για την ομάδα των Lakers.

Chicago Bulls to Golden State Warriors
Golden State acquired Chicago's second-round pick (No. 38)
Chicago received cash considerations

3.5 εκατομμύρια λένε ότι στοίχησε αυτή η ανταλλαγή στο Γκόλντεν Στέιτ ( για τους Warriors είναι απλά ένα χαρτζιλίκι που πετάνε 69.gif ). Θα δούμε κατά πόσο το πρόσπεκτ του #38 Jordan Bell θα αποδώσει. Σίγουρα θα μάθει πολλά πίσω από Green και West.

Sacramento Kings to Portland Trail Blazers
Portland acquired Sacramento's first round pick (No. 10)
Sacramento acquired Portland's first round picks (No. 15 and No. 20)

Harry Giles #20 + Justin Jackson #15 στο ζύγι για τον #10 Zach Collins. Δεν έχω γνώμη λόγω έλλειψης χρόνου για τους παίκτες. Θα ήθελα από τους ειδικότερους του φόρουμ μια άποψη για τους παίκτες. Φαίνεται καλό και για τις δύο ομάδες πόσο μάλλον όταν η μία ομάδα λέγεται Σακραμέντο. Παραδόξως είχαμε καλή παρουσία του Μέντο όπως προείπατε. Εγώ προσωπικά δεν θα προσπερνούσα τον Μονκ στο #10. Τον θεωρούσα σίγουρα λύση για όποια ομάδα τον έβρισκε μεταξύ 7-10 αλλά έπεσε. Ο jasonick ήδη βρίζει smiley.gif

Έγιναν και μερικά ακόμα τρέιντ για πικς 2ου γύρου, αλλά δεν αξίζουν σχολιασμό αυτή τη στιγμή ! smiley.gif
thalys
QUOTE (Voyager @ Jun 23 2017, 17:47 ) *
Δεν ήταν επιλογή νούμερο 1 για τη Βοστώνη ο Τατούμ αλλά ο Τζάκσον. Και επιβεβαιώνεται από παντού. Άλλωστε στο πρώτο κάλεσμα για workout μετά την ανταλλαγή με την Φιλαδέλφια ήταν προς τον Τζάκσον και όχι προς τον Τατούμ.

Ο Τσαντ Φορντ κυκλοφόρησε την φήμη ότι οι Σέλτικς θέλουν τον Τζάκσον επειδή αυτός είναι ο "τύπος παίχτη που αρέσει στον Έιντζ". Η αλήθεια όμως είναι ότι ο Τάτουμ δοκιμάστηκε πριν καν εγκριθεί τυπικά η ανταλλαγή. Στο λινκ λέει ότι ο Έιντζ προσπαθούσε ακόμα να φέρει Μπολ και Τζάκσον για δοκιμή. Οπότε ανεξάρτητα από τις φήμες, τα γεγονότα δείχνουν ότι δεν υπήρχε κάποια εξαιρετική προτίμηση προς τον Τζάκσον. Ίσα ίσα, πρώτος στην λίστα για δοκιμή ήταν ο Τάτουμ.

Οπότε ξεκάθαρα μιλάμε για μία επικοινωνιακή ήττα μιας και ο παίκτης το μόνο που ήθελε είναι να μην γίνει αμέσως ανταλλαγή.

Επικοινωνιακή ήττα ήταν και ο JB όταν όλοι ήθελαν Νταν. Αν πίστευα ότι ο Τάτουμ είναι καλύτερος του Φουλτζ δεν θα με ένοιαζε καθολου η επικοινωνιακή ήττα. Δυστυχώς πιστεύω ότι ο Φουλτζ είναι σαφώς καλύτερο πρόσπεκτ.

Λέγεται ότι ο χαρακτήρας Φουλτζ και περισσότερο του Τζάκσον δεν έχει κάτι το μεμπτό , απλά κυκλοφορούν διάφορα ανυπόστατα tweets που τους χαρακτηρίζουν ως "bad boys", για άλλους λόγους. Δεν έχω άποψη αυτή τη στιγμή για αυτό το θέμα και θα περιμένω να δω την Regular Season τι χαρακτήρα θα εμφανίσουν. To σίγουρο είναι ότι δεν προσπερνιούνται για χάρη του Τατούμ.

Στον Τζάκσον καταλογίζουν ένα περιστατικό στο κολλέγιο που κυνηγούσε μια κοπέλα στο πάρκινγκ του μπαρ επειδή έριξε το ποτό της στον πρώην της που είναι φίλος του. Δεν ξέρω τι μπορεί να τους απέτρεψε από το να πάρουν τον Φουλτζ, αλλά η μόνη λογική εξήγηση είναι ότι ήταν πολύ κακός στις συνεντεύξεις. Εάν φάνηκε χαζός ή/και στα ψυχομετρικά βγήκε τύπος που δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί του και θα χαλάσει τ'αποδυτήρια, τότε και μόνο τότε, καταλαβαίνω να μην τον πάρεις.
Andre Miller

ι

Sacramento Kings to Portland Trail Blazers

Harry Giles #20 + Justin Jackson #15 στο ζύγι για τον #10 Zach Collins. Δεν έχω γνώμη λόγω έλλειψης χρόνου για τους παίκτες. Θα ήθελα από τους ειδικότερους του φόρουμ μια άποψη για τους παίκτες. Φαίνεται καλό και για τις δύο ομάδες πόσο μάλλον όταν η μία ομάδα λέγεται Σακραμέντο. Παραδόξως είχαμε καλή παρουσία του Μέντο όπως προείπατε. Εγώ προσωπικά δεν θα προσπερνούσα τον Μονκ στο #10. Τον θεωρούσα σίγουρα λύση για όποια ομάδα τον έβρισκε μεταξύ 7-10 αλλά έπεσε. Ο jasonick ήδη βρίζει smiley.gif

Έγιναν και μερικά ακόμα τρέιντ για πικς 2ου γύρου, αλλά δεν αξίζουν σχολιασμό αυτή τη στιγμή ! smiley.gif
[/quote]
Παρόλα όσα έχουν γραφτεί τα τελευταία δυο χρόνια, εμπιστεύομαι Βλάντε. Ο Βλάντε είναι γάτα, όπως ήταν και όταν έπαιζε άλλωστε.
benchwarmer
Για τους Γουλβς είχα πει ότι με το δίδυμο Γουίγκινς-Τάουνς δεν μπορούν να πάνε πάρα πολύ ψηλά. Οπότε υπήρχαν δύο δρόμοι: ή να δώσεις τον έναν από τους δύο, ή να δώσεις ό,τι άλλο έχεις (σχεδόν) για κάποιον τρίτο έτοιμο σταρ. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι επέλεξαν και νομίζω βρήκα ήδη μία από τις ομάδες που θα περιμένω να δω με ενδιαφέρον του χρόνου smile.gif
j-kidd13
Το Σικαγο πρεπει να αλλαξει fo αρχικα,οχι παικτες.
Τωρα για το trade,δεν ξερω τι ακριβως ειχαν στο μυαλο τους,δινοντας τον all star καλυτερο παικτη της ομαδας,προερχομενο απο μια πολυ καλη χρονια,για να παρουν εναν πολυ καλο παικτη μεν,προερχομενο απο σοβαρο τραυματισμο δε,εναν υποσχομενο νεο,αλλα σε θεση που εχουν ηδη τον Ροντο,και τον Payne τον οποιο υποτιθεται πιστευουν για το μελλον γι αυτο και εδωσαν τους Taj και McDermott,και το νο 7 του draft.O Lavine ειναι πολυ καλη περιπτωση,αλλα δεν ξερεις πως θα επανελθει μετα τον τραυματισμο του.Ο Dunn επισης ειναι ενα prospect,αλλα κατ'εμε ειναι low για 2ο μερος του trade.Συν οτι η επιλογη του Μarkkanen απο τη στιγμη που υπαρχει ο Μirotic,μου κανει υπερβολικη.Nα ψαχνουν να δημιουργησουν τον δικο τους Porzingis?Ο μικρος δειχνει οτι εχει potential.To θεμα ειναι οτι οι Bulls εδωσαν ενα σιγουρο χαρτι υψηλου επιπεδου,και πηραν πισω στοιχηματα και ερωτηματικα.
Igor
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 24 2017, 13:37 ) *
Το Σικαγο πρεπει να αλλαξει fo αρχικα,οχι παικτες.
Τωρα για το trade,δεν ξερω τι ακριβως ειχαν στο μυαλο τους,δινοντας τον all star καλυτερο παικτη της ομαδας,προερχομενο απο μια πολυ καλη χρονια,για να παρουν εναν πολυ καλο παικτη μεν,προερχομενο απο σοβαρο τραυματισμο δε,εναν υποσχομενο νεο,αλλα σε θεση που εχουν ηδη τον Ροντο,και τον Payne τον οποιο υποτιθεται πιστευουν για το μελλον γι αυτο και εδωσαν τους Taj και McDermott,και το νο 7 του draft.O Lavine ειναι πολυ καλη περιπτωση,αλλα δεν ξερεις πως θα επανελθει μετα τον τραυματισμο του.Ο Dunn επισης ειναι ενα prospect,αλλα κατ'εμε ειναι low για 2ο μερος του trade.Συν οτι η επιλογη του Μarkkanen απο τη στιγμη που υπαρχει ο Μirotic,μου κανει υπερβολικη.Nα ψαχνουν να δημιουργησουν τον δικο τους Porzingis?Ο μικρος δειχνει οτι εχει potential.To θεμα ειναι οτι οι Bulls εδωσαν ενα σιγουρο χαρτι υψηλου επιπεδου,και πηραν πισω στοιχηματα και ερωτηματικα.

Τα 2 τελευταια trades που εχει κανει το front office ειναι τραγικα. Καταλαβαινω απολυτα να θες να προχωρησεις σε rebuild, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως πηρανε τοσα λιγο πισω απο τους Wolves.? Eπισης μου κανει εντυπωση που οι Σελτικς δεν εκαναν καλυτερη προταση..
Pierce
Οι φήμες λένε ότι ζήτησαν το Νο 3 και δεν το έδωσε ο Ντάνι. Άβυσσος.
Igor
QUOTE(Pierce @ Jun 24 2017, 13:54 ) *
Οι φήμες λένε ότι ζήτησαν το Νο 3 και δεν το έδωσε ο Ντάνι. Άβυσσος.

Το μονο που μπορω να πιστεψω ειναι οτι οι Σελτικς δεν ηθελαν πραγματικα τον Μπατλερ, και προτιμανε να ρισκαρουν στο free agency αποκτωντας τον Hayward που και "παιδι" του Stevens ειναι, αλλα και ισως ταιριαζει περισσοτερο στην ομαδα αφου δεν ειναι οσο ball-dominant ειναι ο Μπατλερ.
aegeansheed
QUOTE(Igor @ Jun 24 2017, 16:37 ) *
Το μονο που μπορω να πιστεψω ειναι οτι οι Σελτικς δεν ηθελαν πραγματικα τον Μπατλερ, και προτιμανε να ρισκαρουν στο free agency αποκτωντας τον Hayward που και "παιδι" του Stevens ειναι, αλλα και ισως ταιριαζει περισσοτερο στην ομαδα αφου δεν ειναι οσο ball-dominant ειναι ο Μπατλερ.

H απάντηση είναι το top1-4 pick του 2018. Porter, Mamba, Doncic. Νο need to rush things. Οι top FAs πάντα θα θέλουν να έρχονται στη Βοστώνη και πάντα θα είναι εκεί, είναι η μόνη σταθερά. Οπότε το πλάνο ήταν να μη χαλάσει τις ισορροπίες στην υπάρχουσα ομάδα. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να φέρει από φέτος έναν Milsap ή τον Hayward (φτου φτου φτου) και να δοκιμάσει από τώρα να ανταγωνιστεί τους Cavs κι ας... "ξαναφάνε" τα μούτρα τους. Οι παίκτες μια ομάδας κάπως έτσι δυναμώνουν και βάζουν στόχους για υψηλότερα. Αυτό που έκανε ο Durant φέτος για παράδειγμα ή ο Jordan που επιβίωσε των Jordan rules. Φυσικά υπήρχε και η τύχη/κατάλληλες συνθήκες (1.πήγε σε ομάδα με Steph-Klay-Green 2.ήρθε το peak του Pippen στην κατάλληλη στιγμή), αλλά το προσωπικό κίνητρο μετράει πολύ σε κάτι τέτοια.
pan24
QUOTE (aegeansheed @ Jun 24 2017, 18:33 ) *
H απάντηση είναι το top1-4 pick του 2018. Porter, Mamba, Doncic. Νο need to rush things. Οι top FAs πάντα θα θέλουν να έρχονται στη Βοστώνη και πάντα θα είναι εκεί, είναι η μόνη σταθερά. Οπότε το πλάνο ήταν να μη χαλάσει τις ισορροπίες στην υπάρχουσα ομάδα. Εγώ θεωρώ ότι μπορεί να φέρει από φέτος έναν Milsap ή τον Hayward (φτου φτου φτου) και να δοκιμάσει από τώρα να ανταγωνιστεί τους Cavs κι ας... "ξαναφάνε" τα μούτρα τους. Οι παίκτες μια ομάδας κάπως έτσι δυναμώνουν και βάζουν στόχους για υψηλότερα. Αυτό που έκανε ο Durant φέτος για παράδειγμα ή ο Jordan που επιβίωσε των Jordan rules. Φυσικά υπήρχε και η τύχη/κατάλληλες συνθήκες (1.πήγε σε ομάδα με Steph-Klay-Green 2.ήρθε το peak του Pippen στην κατάλληλη στιγμή), αλλά το προσωπικό κίνητρο μετράει πολύ σε κάτι τέτοια.

++
Εκτος απο το 1-4 των nets εχει πιθανοτατα και το 2-5 των lakers
drunk guy
στις τραγικες επιλογες του σικαγο να προσθεσουμε και το γεγονος οτι εδωσαν οτι εδωσαν τον jordan bell στους warriors,τον οποιο επελεξαν στο 38, για...3.5 εκατομμυρια δολλαρια thumbsup.gif
ενας παικτης ο οποιος ειναι ιδανικος rim protector και ηταν o σημαντικοτερος παικτης στην πορεια του Oregon στο f4 και σ αυτη τη θεση το σικαγο εχει το Robin to Lopez(ουτε καν τον καλο Lopez tongue.gif ) και τον Felicio.Μπορει να μην εχει ακουστει πολυ αυτη η ειδηση αλλα οι warriors βρηκαν ακριβως αυτο που ηθελαν για ψιχουλα και οι μπουλς εχασαν χωρις κανενα λογο εναν παικτη που δε λεω οτι θα γινει παικταρας αλλα απ τον Felicio σιγουρα ειναι καλυτερος!!!!
Igor
QUOTE(drunk guy @ Jun 24 2017, 20:22 ) *
στις τραγικες επιλογες του σικαγο να προσθεσουμε και το γεγονος οτι εδωσαν οτι εδωσαν τον jordan bell στους warriors,τον οποιο επελεξαν στο 38, για...3.5 εκατομμυρια δολλαρια thumbsup.gif
ενας παικτης ο οποιος ειναι ιδανικος rim protector και ηταν o σημαντικοτερος παικτης στην πορεια του Oregon στο f4 και σ αυτη τη θεση το σικαγο εχει το Robin to Lopez(ουτε καν τον καλο Lopez tongue.gif ) και τον Felicio.Μπορει να μην εχει ακουστει πολυ αυτη η ειδηση αλλα οι warriors βρηκαν ακριβως αυτο που ηθελαν για ψιχουλα και οι μπουλς εχασαν χωρις κανενα λογο εναν παικτη που δε λεω οτι θα γινει παικταρας αλλα απ τον Felicio σιγουρα ειναι καλυτερος!!!!

Πολυ σωστο.

https://www.youtube.com/watch?v=ewWLJtmH9iM
Saras-13-Bodiroga
Εγώ απορώ..Έρχεται το GS με ολο το ιστορικο που έχει στα steals και σου προσφέρει το max των χρημάτων που μπορεί να προσφέρει και δεν προβληματίζεσαι;;; Δεν σκέφτεσαι "βρε λες;;" Πολύ καλός ο Μπελ,σπουδαία κίνηση για τους Warriors!!
Igor
QUOTE(Saras-13-Bodiroga @ Jun 25 2017, 00:07 ) *
Εγώ απορώ..Έρχεται το GS με ολο το ιστορικο που έχει στα steals και σου προσφέρει το max των χρημάτων που μπορεί να προσφέρει και δεν προβληματίζεσαι;;; Δεν σκέφτεσαι "βρε λες;;" Πολύ καλός ο Μπελ,σπουδαία κίνηση για τους Warriors!!

Εμενα αλλο ειναι αυτο που με προβληματιζει.. Εχεις μολις δωσει τον Μπατλερ και ειναι πλεον εμφανες οτι πας για rebuild. Kαι η πρωτη κινηση που κανεις μετα την αποφαση για tanking/rebuild ειναι να πουλησεις ενα draft pick.,, blink.gif
pan24
Τι πακετο πιστευετε θα ηθελε το portland για να δωσει lillard η mccollum και οι hornets για να δωσουν walker?
SG3ptshooter
QUOTE(pan24 @ Jun 25 2017, 11:09 ) *
Τι πακετο πιστευετε θα ηθελε το portland για να δωσει lillard η mccollum και οι hornets για να δωσουν walker?

O Dame δεν κουνιέται. Ο Walker δε νομίζω να προσδιορίζουν στη Charlotte υπαρκτό ρεαλιστικό πακέτο, αλλά θα συζήταγαν κάτι πολύ μεγάλο. Ο McCollum απ' την άλλη με starter + prospect(?s) + pick θα έπεφτε στο τραπέζι.
gerorge
QUOTE (pan24 @ Jun 25 2017, 11:09 ) *

Εχει πεσο τρελο hype στο Portland με Nurkic και το fo τους πιστευει οτι εχει την μελλοντικη big3 γυρω απο την οποια θα χτισει το μελλον.Οποτε μεχρι να επιβεβαιωθει ή απορριφθει αυτο αυτοι οι 3 μαλλον ειναι untradeable.Τα ιδια μαλλον και με Hornets,οπου πηραν τον Howard με ψιχουλα μαζι ομως μετο χειροτερο συμβολαιο της λιγκας,του Plumlee.Επισης στη Charlotte τσιμπησαν και τον Μονκ απο εκει που δεν το περιμεναν,ενω εχουν και παραδοση χρονο παρα χρονο να μπαινουν πλειοφς,οποτε φετος ειναι η χρονια τους
Αν επρεπε ομως να δωσω καποια πιθανα ανταλλαγματα,θα ελεγα οτι για Μακολουμ θα ζητουσαν σιγουρα να ξεφορτωθουν το συμβολαιο του Crabbe και μετα μαλλον κατι σε επιπεδο Beal μαζι με καποιον ψιλοασημαντο ή 2 παικτες στο επιπεδο Crowder για βαθος.
Για Kemba δεν ξερω,γιατι αν το αποφασισουν κατι τετοιο θα ναι μετα απο κακη χρονια οποτε το trade value του θα ειναι αρκετα μικροτερο με δευτερη συνεχομενη κακη ομαδικη χρονια
RipCity
Σιγα μη διναμε Dame για Kemba. Μαζι με Dame επισης δεν ταιριαζει πολυ, οποτε δεν εχει νοημα. Βασικα δε θα μας ανεβαζε επιπεδο, οποτε δε θα το συζητουσε καν ο Olshey.
SG3ptshooter
QUOTE(RipCity @ Jun 25 2017, 11:54 ) *
Σιγα μη διναμε Dame για Kemba. Μαζι με Dame επισης δεν ταιριαζει πολυ, οποτε δεν εχει νοημα. Βασικα δε θα μας ανεβαζε επιπεδο, οποτε δε θα το συζητουσε καν ο Olshey.

Δε νομίζω ότι εννοούσε ποτέ μεταξύ των δύο ομάδων. Γενικά, για Waukee θα το ψάχνει αυτός. 19.gif
pan24
QUOTE (SG3ptshooter @ Jun 25 2017, 11:56 ) *
Δε νομίζω ότι εννοούσε ποτέ μεταξύ των δύο ομάδων. Γενικά, για Waukee θα το ψάχνει αυτός. 19.gif

Χαχα δεν το ειχα σκεφτει ετσι αλλα αληθεια ενας lillard η ενας kemba ειναι ακριβως αυτο που τους λειπει

Πιο πολυ με τους hornets εχω απορια τι στο καλο πανε να κανουν
Τον CJ τον βλεπω ως καλο συμπληρωμα για τους τανκεραδες αν θελουν να συντομευσουν το process

Σε ενα πακετο που θα τους εδιναν saric,το πικ τους του 2018,ενα πολυ υψηλο πικ(το πικ των lakers αν δεν καταληξει βοστωνη αλλιως το unprotected 2019 των kings),αν θελουν και 1-2 συμπληρωματικους(βασικα εκτος απο embiid,fultz,simmons ολοι tradeable ειναι) και επαιρναν και το συμβολαιο του crabbe νομιζω δεν θα ελεγαν οχι
SteveNashidis
The New York Knicks were reportedly involved in a 5 team MEGA Deal that would have sent both Carmelo Anthony and Paul George to the Cleveland Cavaliers.

The deal fell through because no team (Indiana, New York, Cleveland, Denver, or Phoenix) wanted to take on the contract of Kevin Love. (Per ESPN)

Δεν ξέρω πως το Κλιβελαντ θα έπαιρνε PG+CA δίνοντας μόνο τον Λοβ ως τον μόνο που έχει αξία πέρα από τα λοιπούς παίκτες που θα τον συνόδευαν...
Ή τι θα είχαν ως ανταλλάγματα οι υπόλοιποι που θα έπαιρναν μέρος σε αυτήν την ανταλλαγή. Δεν μπορώ να το φανταστώ καν. Για βέτο θα ήταν σίγουρα.

---Οι Bucks μπορούν να κυνηγίσουν τον Lowry. Toυς ταιριάζει απόλυτα.
shtarkws
QUOTE(Igor @ Jun 25 2017, 02:05 ) *
Εμενα αλλο ειναι αυτο που με προβληματιζει.. Εχεις μολις δωσει τον Μπατλερ και ειναι πλεον εμφανες οτι πας για rebuild. Kαι η πρωτη κινηση που κανεις μετα την αποφαση για tanking/rebuild ειναι να πουλησεις ενα draft pick.,, blink.gif

Μαλλον είναι το ποσόν που θα δαπανησουν για να εξαγορασουν το συμβόλαιο του Ροντο

@voyager νομίζω οτι οι Bucks χρειάζονται παίκτη που να σουτάρει αξιόπιστα. Ο Lowry ειναι παικταρας αλλα το σουτ δεν είναι το δυνατό του σημείο
SteveNashidis
QUOTE(shtarkws @ Jun 25 2017, 14:22 ) *
@voyager νομίζω οτι οι Bucks χρειάζονται παίκτη που να σουτάρει αξιόπιστα. Ο Lowry ειναι παικταρας αλλα το σουτ δεν είναι το δυνατό του σημείο

Αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Curry, Paul, Lowry, Holliday, George Hill, Teague, Rose , Patty Mills, Ty Lawson, Darren Collison.

Aν δεν κάνει το θαύμα ο Κίντ να φέρει τον Πολ, παίκτης ο οποίος ταιριάζει γάντι στο σύστημα τους, η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι ο Lowry. Επειδή μάλλον ο Πολ θα αναζητήσει μία ομάδα με έτοιμο υλικό για τελικούς , στις τελευταίες του παραστάσεις στη λίγκα, δεν θα τον προσελκύσει ένα project που ως στόχος του είναι να κυριαρχίσει την επόμενη 5ετία.

Ήδη ακούγεται για Ρόκετς

Ben Dubose: ESPN’s @ChrisBHaynes is on @SportsCenter now. His top FA storyline? Chris Paul and the #Rockets. “Serious chance of luring Chris Paul away.”

'Αλλα παραλειπόμενα της βραδιάς της Πέμπτης.
The Bulls talked to Phoenix about a package centered around Eric Bledsoe and the No. 4 pick, but nothing came close, according to league sources.

Λογικά αφορούσε τον Μπάτλερ αυτή η προσφορά. Από τη στιγμή που εκτιμούσαν τον Τζίμυ τόσο ψηλά γιατί τον έδωσαν για ψύχουλα;;
pistol_pete#44
QUOTE (shtarkws @ Jun 25 2017, 14:22 ) *
Μαλλον είναι το ποσόν που θα δαπανησουν για να εξαγορασουν το συμβόλαιο του Ροντο

ίσα ίσα που νομίζω πως ο KL έχει δυνατό του σημείο το σουτ μετά από ΠνΡ και τα τελειώματα του κοντά στο καλάθι. sad.gif
RipCity
Πραγματι πολυ καλο σουτ ο Lowry. Elite πλεον.
yorgos
Το Φοίνιξ αν δεν κάνει χαζομάρες (που έχει μεγάλο παρελθόν) πήρε τον καλύτερο παίκτη του ντραφτ για μένα και δένει και πολύ καλά με αυτά που έχουν, μακράν η πιο κερδισμένη ομάδα του ντραφτ. Σε 2-3 χρόνια πιστεύω ότι θα γελάμε που ο Τζάκσον δεν ήταν το #1 (τα λέω κι εκτίθεμαι). Ποιος Φουλτζ τώρα; Ποια Άμστελ;
pan24
QUOTE (Voyager @ Jun 25 2017, 14:39 ) *
Αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι οι εξής: Curry, Paul, Lowry, Holliday, George Hill, Teague, Rose , Patty Mills, Ty Lawson, Darren Collison.

Aν δεν κάνει το θαύμα ο Κίντ να φέρει τον Πολ, παίκτης ο οποίος ταιριάζει γάντι στο σύστημα τους, η αμέσως καλύτερη επιλογή είναι ο Lowry. Επειδή μάλλον ο Πολ θα αναζητήσει μία ομάδα με έτοιμο υλικό για τελικούς , στις τελευταίες του παραστάσεις στη λίγκα, δεν θα τον προσελκύσει ένα project που ως στόχος του είναι να κυριαρχίσει την επόμενη 5ετία.

Ήδη ακούγεται για Ρόκετς

'Αλλα παραλειπόμενα της βραδιάς της Πέμπτης.

Λογικά αφορούσε τον Μπάτλερ αυτή η προσφορά. Από τη στιγμή που εκτιμούσαν τον Τζίμυ τόσο ψηλά γιατί τον έδωσαν για ψύχουλα;;

Νομιζω οτι καλυτερο φιτ ειναι με αυτη την σειρα teague,holiday,mills.Για τους δυο πρωτους ειναι πολυ δυσκολο να βρουν χωρο στο καπ αφου θα θελουν μαξ συμβολαιο οπως και ο τριτος για να φυγει θα ηθελε πολυ μεγαλο συμβολαιο

Lowry,paul ειναι πολυ καλοι αλλα σε 2-3 χρονια που οι μπακς αν ολα εχουν παει καλα θα ειναι contenders αυτοι θα ειναι σε πτωση

Πιο πιθανο βλεπω ενα trade για bledsoe ο οποιος αν και δεν εχει ελιτ τριποντο δεν ειναι κακος σε αυτο.Νορμαλ συμβολαιο για τις επομενες δυο σεζον,σε καλη ηλικια και λογικα δεν χρειαζεται ο ουρανος με τα αστρα για να τον παρουν
Ειναι οτι ακριβως τους λειπει.Περισσοτερο απο εναν καλο σουτερ χρειαζονται ενα κοντο με εκρηκτικο πρωτο βημα να μπορει να τρυπησει την αμυνα αφου απο τους κοντους τους μονο ο μιντλετον το ψιλοκανει
Πλεον στο 1-4 ολοι εκτος του γιαννη(που εχω περιεργεια να δω ποση βελτιωση στο σουτ θα εχει την επομενη σεζον) εχουν απο καλο εως πολυ καλο σουτ
D-Wade
Οι Bucks δεν έχουν cap space για να υπογράψουν τους Lowryδες αυτού του κόσμου. Αν υπογράψουν τον Snell θα βρεθούν κοντά στο luxury tax
pistol_pete#44
QUOTE (yorgos @ Jun 25 2017, 15:06 ) *
Το Φοίνιξ αν δεν κάνει χαζομάρες (που έχει μεγάλο παρελθόν) πήρε τον καλύτερο παίκτη του ντραφτ για μένα και δένει και πολύ καλά με αυτά που έχουν, μακράν η πιο κερδισμένη ομάδα του ντραφτ. Σε 2-3 χρόνια πιστεύω ότι θα γελάμε που ο Τζάκσον δεν ήταν το #1 (τα λέω κι εκτίθεμαι). Ποιος Φουλτζ τώρα; Ποια Άμστελ;

O JJ θα μπορούσε προς το παρόν να χαρακτηριστει ως ο Buttler των φτωχών.
+ κάλος αμυντικός
+ slasher
+ μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία
+ μπορεί να μαρκάρει από το 1-4 ( πάρα την έλλειψη όγκου )

- πολύ κακό ποσοστό στις βολές
- μέτριο έως κακό σουτ από απόσταση
- και μέτριος στο χειρισμό της μπάλας

SG3ptshooter
Hornets GM introduces draft pick Dwayne Bacon as 'Dwyane Wade'
ugly1.gif rolleyes.gif

http://www.cbssports.com/nba/news/watch-ho...as-dwyane-wade/
SteveNashidis
QUOTE(D-Wade @ Jun 25 2017, 15:31 ) *
Οι Bucks δεν έχουν cap space για να υπογράψουν τους Lowryδες αυτού του κόσμου. Αν υπογράψουν τον Snell θα βρεθούν κοντά στο luxury tax

Mπορούν να βρουν χώρο αφήνοντας κάποιον από τους Χένσον (11 μύρια), Τελέτοβιτς ( 10 μυρια), Ντελαβεντόβα (9 μύρια) ή να ανταλλάξουν τον Μονρό ( 17 μύρια, τελευταίος χρόνος). Ο Σνελ θυσιάζεται για κάποιον all star PG.
pan24
QUOTE (Voyager @ Jun 25 2017, 19:42 ) *
Mπορούν να βρουν χώρο αφήνοντας κάποιον από τους Χένσον (11 μύρια), Τελέτοβιτς ( 10 μυρια), Ντελαβεντόβα (9 μύρια) ή να ανταλλάξουν τον Μονρό ( 17 μύρια, τελευταίος χρόνος). Ο Σνελ θυσιάζεται για κάποιον all star PG.

Αρχηγε ειναι πανω απο το καπ αρκετα.Για να βρουν χωρο να δωσουν max η κοντα σε αυτο συμβολαιο θα πρεπει να στειλουν μονρο,χενσον/τελετοβιτς και να αφησουν σνελ χωρις να παρουν παικτη πισω.Δηλαδη να παρουν μονο πικς και μη εγγυημενα και ακομα και ετσι δεν θα ηταν σιγουρο οτι θα καταφερουν να τραβηξουν τοπ ονομα στο μιλγουοκι

Πιο πιθανο ειναι μεσω trade να βρουν καποιον.Πχ με τους suns να ειναι σε φαση τανκαρισματος ισως με ενα draft pick και καποιο καλο asset μπορουν να στειλουν το expiring του monroe η τον teletovic που ληγει το 2018-2019 για να παρουν bledsoe

Γενικα πιστευω οτι teletovic,henson θα μπορεσουν να τους στειλουν χωρις να παρουν κακα συμβολαια πισω.Ειτε για πικς δευτερου γυρου ειτε για αδιαφορο ρολιστα
Ο telly εχει αξια ως σουτερ απο τον παγκο σε μια καλη ομαδα ενω και το συμβολαιο του henson δεν ειναι απαγορευτικο για backup 5
Εδω καταφεραν να ξεφορτωθουν το βαριδι του plumlee παιρνοντας μονο expirings

Εγω θα εκανα επεκταση στον monroe,με αυτον και τον thon εχουν καλυψει το 5 για χρονια

thalys
QUOTE (Voyager @ Jun 25 2017, 19:42 ) *

Όλοι αυτοί έχουν πλήρως εγγυημένα συμβόλαια.

Οι Μπακς έχουν 12 συμβόλαια, πλήρως εγγυημένα, 2 φετινά πικς και τον Σνελ ελεύθερο. Αν δώσουν πάνω από 8.7Μ στον Σνελ, θα πληρώσουν φόρο. Ο μόνος τρόπος να δημιουργήσουν αρκετό χώρο για all-star (άρα max συμβόλαιο) παίχτη είναι να δώσουν Μονρό, Ντελαβεντόβα, Χένσον δίχως να πάρουν πίσω συμβόλαια και ν'αποκηρύξουν τον Σνελ.

Ακόμα κι αν κάτι τέτοιο ήταν εφικτό, δεν ξέρω αν μια ομάδα με Lowry - Μπρόγκτον - Μίντλετον - Αντετοκούνμπο - Μέηκερ, αναπληρωματικούς τους Πέυτον, Χος, τον Πάρκερ τραυματία και τους υπόλοιπους ρούκιζ ή με ελάχιστα συμβόλαια είναι καλύτερη από αυτήν που θα είχε το Μιλγουόκυ κρατώντας κάποιους από τους Ντελαβεντόβα-Χένσον-Τελέτοβιτς-Σνελ-Μονρό.

Ειδικά ο Μονρό έχει βελτιωθεί αρκετά και δίνει μια διάσταση που δεν έχει το παιχνίδι των Μπακς στην επίθεση.
SteveNashidis
Δεν εννοώ να τους αφήσουν τελείως ελεύθερους, μιας και σωστά είπατε δε γίνεται. Με τρέιντ τύπου salary dump, οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ανταλλάξιμη αξία και θα θελήσουν ομάδες να τους αποκτήσουν.
Η πεντάδα Lowry-Middleton-Parker-Giannis-Maker είναι για τελικούς Ανατολής happy.gif

Και πριν απο λίγο είχαμε το εξής :
Mavericks Decline $25M Team Option For 17-18 On Dirk Nowitzki:
pan24
QUOTE (Voyager @ Jun 25 2017, 20:42 ) *
Δεν εννοώ να τους αφήσουν τελείως ελεύθερους, μιας και σωστά είπατε δε γίνεται. Με τρέιντ τύπου salary dump, οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν ανταλλάξιμη αξία και θα θελήσουν ομάδες να τους αποκτήσουν.
Η πεντάδα Lowry-Middleton-Parker-Giannis-Maker είναι για τελικούς Ανατολής happy.gif

Και πριν απο λίγο είχαμε το εξής :

Ο παρκερ θα επιστρεψει στο all star break,αγνωστο σε τι κατασταση
Αν ξαποστειλουν οσους χρειαζεται για να κανουν χωρο για lowry θα εχουν πενταδα φωτια αλλα παγκο καταστροφη

Θεωρητικα βεβαια με την εξελιξη του γιαννη-22 ειναι και εχει πολλα σημεια που μπορει να βελτιωθει μεχρι να πιασει ταβανι- αν ο παρκερ επιστρεψει τουλαχιστον στο επιπεδο που ηταν χωρις ο τραυματισμος να του αφησει κανενα γερο κουσουρι και ο thon γινει αυτο που πιστευουν οτι θα γινει σε 2 χρονια μια πενταδα με σταρ γιαννη,δευτερο thon,τριτο jabari,τεταρτο middleton και πεμπτο brogdon που ειναι στους 3 υποψηφιους για ROY θα μπορουσε να παει πολυ ψηλα αν πλαισιωθει καλα
jasonick
Ποια πιστεύετε ότι είναι η διαπραγματευτική αξία του Love; Μετά το πέρας των τελικών και τα νέα που έχουν βγει κάτι δεν μου κολλάει.
Το 2014 όπου ο Love ήταν στο peak της αγωνιστικής του αξίας έγινε trade για τον Wiggins, ένα πικ του 1ου γύρου και τον Bennett. Ο πρώτος μπορεί να μην έχει δικαιώσει σήμερα τις προσδοκίες που υπήρχαν αλλά εκείνη την εποχή είχε μεγάλη αξία, το πικ όλοι περιμέναμε να ήταν μετά το 22+ οπότε ψιλοmeh και για τον Bennett ας πούμε λολ. Στα αρνητικά ότι ο Love είχε player option στο τέλος της χρονιάς οπότε οι Cavs έπαιρναν το ρίσκο ότι μπορεί να έφευγε σαν ελεύθερος.
Πάμε στο σήμερα όπου αγωνιστικά μπορεί να τον έχει επηρεάσει το Λεμπρονοσύστημα αλλά είναι φανερό ότι επιθετικά δεν είναι στα επίπεδα των ημερών των Timberwolves, ειδικά όσον αφορά το παιχνίδι στο post. Αμυντικά όλοι ξέρουμε τις αδυναμίες του και όσον αφορά το συμβόλαιο του ναι μεν είναι πολύ καλό αλλά το 2019 έχει player option που λογικά θα αρνηθεί και θα ζητήσει γενναία αύξηση. Το ερώτημα είναι ότι θα αξίζει τα λεφτά που θα ζητήσει στα 31 του με όλα τα προβλήματα τραυματισμών που έχει παρουσιάσει κατά την διάρκεια της καριέρας του;
Εκεί που θέλω να καταλήξω λοιπόν, είναι πως γίνεται αυτός ο παίκτης να έχει την προοπτική -σύμφωνα με αυτά που γράφονται τουλάχιστον- να σου φέρει PG και Faried; Δηλαδή αν οι Timberwolves αποφασίσουν να δώσουν τον Towns θα μπορέσουν να πάρουν ολόκληρα franchises;
thalys
Δεν ξέρω για τον Λαβ, αλλά ένας ρεπόρτερ των Καβς ισχυρίζεται ότι υπήρχε συμφωνία για Ίρβινγκ + Φράυ για Μπλέντσο + #4. Επίσης λέει ότι το #4 θα το έστελναν οι Καβς στους Πέησερς για τον Πολ Τζορτζ και ότι την συμφωνία την σκότωσε ο Λεμπρόν.

https://twitter.com/vincethepolack/status/879357043303469057
RipCity
Sources: After Paul informed Clippers he'd sign w/ HOU in FA, teams agreed to deal sending Beverley, Decker, Williams and 2018 FRP for Paul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.