QUOTE(ggrilik @ Aug 20 2018, 23:08 )

Νομίζω το ίδιο είδαμε όλοι. Η διατύπωση διαφέρει.
Για το σχήμα και τις παίκτριες
Ο Μπακογιώργος έχει ένα σχήμα στο μυαλό του, μια βασική πεντάδα, άντε εξάδα που κατα την γνώμη του δουλεύει καλύτερα. Το ξέρει οτι είναι ΛΑΘΟΣ και πως πρέπει να έχει διάφορα σχήματα ανάλογα με τον αντίπαλο, το ξέρει οτι έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνει ροτέισον και για να ξεκουράζει τις παίκτριες αλλά και για να έχει τις άλλες παίκτριες 100% έτοιμες αν χρειαστεί, αλλά δέν μπορεί. Δεν του βγαίνει. Το πνεύμα μεν πρόθυμον αλλα... η Χατζηλεοντή στο 5.
Αρχίζω να αμφιβάλλω για το ότι το πνεύμα θέλει......Ή ότι πραγματικά ξέρει ότι είναι λάθος το να μην κάνει rotation. Τι σόι προονητής είναι κάποιος, ειδικά όταν είναι και κάποιας ηλικίας, ο οποίος δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο αυτονόητο............?

Το αστείο είναι πως διάβασα τα ακόλουθα σε μια απο αυτές τις συνεντεύξεις παικτριων που μας δίνει η ΕΟΚ:
Η Αναστασοπούλου στέκεται στα όσα λίγο νωρίτερα είχε πει η Τούλα Καλέντζου, συνεργάτης του Τάκη Μπακογεώργου στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας: «Όπως είπε η κόουτς είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά και παίκτριες. Δεν υπάρχει βασικός κορμός για εμάς. Όλες μπορούμε να ξεχωρίσουμε, όλες όμως προσπαθούμε για το καλό της άλλης, να αναπληρώνει η μία την άλλη». 
Τι να πει και το πουλέν μου.............Τι να πει............................... Παρεπιμπτόντως (και όχι επειδή είναι η αγαπημένη μου.......) παίζει με κομμένα τα φτερά, μου είναι πολύ εμφανές εμένα, δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτό νοιωθω!

Χατζηλεοντή, Μοσγανά, Μπουντούρη κάλλιστα μπορούν να εναλλάσσονται στις θέσεις 4-3 Πχ Χατζηλεοντή-Μοσγανά, Μοσγανά-Μπουντούρη, Χατζηλεοντή-Μπουντούρη. Δεν υπάρχει λόγος να παίζει η Μπουντούρη τόσο λίγο. Δλδ αν κολλήσει σε κάποιο αγώνα η Μποσγανά (καθόλου απίθανο στην ηλικία της) ή η Χατζηλεοντή, τέλος? Πάπαλα?
Πάντως η προπονήτρια της Λευκορωσίας είναι χειρότερη. 5 (!!) παίκτριες δεν παίζουν καθόλου αν το παιχνίδι είναι δύσκολο.
Πολύ σωστή παρατήρηση. Στο χθεσινό παιχνίδι αδικαιολόγητος ο χρόνος συμμετοχής της Μπουντούρη! Αν και μου φάνηκε κάπως 'βαριά' ( ή βαριεστημένη....? δεν ξέρω πως να το περιγράψω σωτά..........) στον χρόνο που έπαιξε ήταν θετική και ΔΕΝ δικαιολογείται το να την αφήσει αν δεν κάνω λάθος έξω σε όλο το β ημίχρονο!!!
Μην ξανααναφέρεις την προπονήτρια της Λευκορωσίας και βάλεις ιδέες σε μερικούς μερικούς!!!

Για την Μποσγανά
Όπως τα είπε ο Benchwarmer. Μπορεί να κάνει πολλά, αλλά όντως είναι εκνευριστικό ώρες ώρες. Μου θυμίζει τον Ρογκαβόπουλο όταν ήταν μικρότερος, που σαν να μην μπορούσε να βρει ρυθμό αν δεν έπαιρνε όλες τις προσπάθειες. Ο Ρογκαβόπουλος έχει φτιάξει αρκετά, πιστεύω θα στρώσει κι η Μποσγανά.
Ξαναλέω.......όταν κάθε φόρα ένας παιχτης έχει το ελευθερο απο τον πάγκο να σουτάρει όσο και όποτε θέλει ,βάζει δεν βάζει, χτίζει και αυτοπεποίθηση και πολλά. Στην παρούσα φάση not my style παιχνιδιου, θα αναμένω με προσμονή και πραγματική χαρά να δω μια άλλη εξέλιξη στον τρόπο παιχνιδιού της στο μέλλον.Στην τελική είναι μόλις 15 ετών, με πολλά προσοντα...αλλά πια τόση ελευθερία...?Είδομεν......

Για τα γκάρντ
Δεν υπάρχει ισχυρή προσωπικότητα σαν την Κριμήλη μεν, ναι, δεν είναι πολύ γρήγορες, ναι, αν μας πιέσουν θα κάνουμε λάθη, *εντάξει, όλες οι ομάδες κορασίδων κάνουν, αλλά δεν είναι και μαύρο χάλι. Την δουλειά την κουτσοφέρνουν εις πέρας νομίζω. Τουλάχιστον με αυτούς τους αντιπάλους, δλδ κατηγορία Β'. Όταν μάλλιστα επανέλθει κι η Λέξα θα βελτιωθεί αρκετά η εικόνα στα γκάρντ. Η Σακελαρίου δεν αποδίδει όσο θα περίμενα, και δεν ξέρω γιατί. Ίσως της έχει κόψει τα φτερά ο Μπακογιώργος. Πιτσιρίκια είναι δεν θέλουν και πολύ. Γι αυτό προτείνω ψιλοσταθερό ροτέισον όπως κάνει πχ ο Φινλανδός προπονητής.
Σε αντιδιαστολή με αυτά που έγραψα για την αμέριστη ελευθερία προσπαθειών κάποιων, ερχόμαστε στο άλλο ακρο για τα γκαρακια! Εγω αυτο που βλέπω και αισθάνομαι, είναι ότι στα όρια του ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ δεν σουτάρουν!Λες και ένα μαγικό χέρι θα της σφαλιαρίσει! Η Σακελλαριόυ μια και την αναφέρεις, η οποία μου αρέσει πολύ, και έιναι μια σοβαρή και μεστή παίκτρια, είναι σαν υπνωτισμένη. ΚΑΤΙ/ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ . Για τον χρόνο συμμετοχής έταιρου point guard δεν θα σχολιασω......Νομίζω όλοι όσοι είδαμε τον αγώνα μάλλον θα συμφωνήσουμε ότι δεν διακαιολογείται.....

Πάντως έχει πλάκα που για να τρέξει η ομάδα η μπάλα πρέπει ν πάει στην Χατζηλεοντή. Aν πάει σε γκάρντ, ΤΣΟΎΚΟΥ ΤΣΟΎΚΟΥ. Αυτό λέγεται System Failure κύριοι προπονητές υποδομών.
Πάλι ΚΑΠΟΙΟΣ πρέπει να το θέλει και να σε αφήσει να παίζεις γρήγορα.........

Όσον αφορά τον στόχο
Για μένα η άνοδος είναι επιθυμητή μόνο στον βαθμό που το συνολικό επίπεδο της ομάδας είναι για άνοδο. Δλδ και των παγκιτών. Γιατί οι 12 - άντε 10 είναι που ανικαροπίζουν ο επίπεδο ου μπάσκε της χώρας. Όχι οι δύο κι οι τρείς. Παιδιά, αν είναι να ανέβουμε με την Χατζη να παίζει 40-άλεπτο να το βράσω. Θα πάμε του χρόνου Α΄ και θα μας ρίξουν το ξύλο της χρονιάς οι "μπασμένες" οι Τσέχες.. Άσε καλύτερα...
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ!