QUOTE(Holy Diver @ Jun 4 2009, 01:10 )

Για ποιον λόγο έφυγε από τον μαρούσι ξέρουμε?
Νομίζω ότι ο Βωβός έλυσε κοινη συναινέση ττα συμβόλαια ΟΛΩΝ (!!!) των παικτών του Αμαρουσίου!
Α, ρε αρειανάκια! Από τη κερκόπορτα ευρωλίγκα θα βγείτε!
QUOTE(Air and King @ Jun 4 2009, 01:30 )

Ο Γιασικεβιτσιους ειναι οld school παιχτης για τα ευρωπαικα δεδομενα.Οταν η μπαλα ζυγιζει ενα τονο αυτος τι θελει στα χερια του ενω ολοι οι αλλοι δειλιαζουν.Ο Γιασικεβιτσιους μπορει να ειναι αργος και να μην παιζει αμυνα αλλα οταν η μπαλα καιει ειναι ο καταλληλοτερος!Ο Σπανουλης περυσι εκανε αιρμπολ αφυλακτος ο Σαρας θα το εγραφε εχει κρυο αιμα ειναι killer!
Ο Ομπραντοβιτς το ξερει αυτο και του δινει το free στα κρισημα.Συν οτι στο 4ο παιχνιδι εκανε την εκπληκτικη πασα για το καρφωμα και σηκωθηκαν 20000 φιλαθλοι του Παναθηναικου στο ποδι!Η επινοησεις του ειναι απλησιαστες για να γινουν απο τους αλλους παιχτες του Παναθηναικου!Ποσες φορες του εχει χαλασει ασσιστ ο Μπατιστ?
Ο Γιασικεβιτσιους ειναι μεγαλυτερη στοφα παιχτη απο ολους τους αλλους που παιζουν στο Παναθηναικο.Μπορει να μην ειναι πολυεργαλειο σαν τον Διαμαντιδη αλλα στα κρισημα παιχνιδια αυτος ηταν μπροσταρης και ηθελε την μπαλα στο τελος του αγωνα!Ετσι ειναι οι μεγαλοι παιχτες!
Ακομα και να μην το βαλει δεν εχει σημασια!
Ο Σπανούλης ήταν ο παίκτης που έκανε μαγικά παιχνίδια στα σημαντικότερα ματς της χρονιάς, αυτά με τη Σιένα, από τα οποία κι έπειτα άλλαξε η ψυχολογία και πήρε μπρος η ομάδα. Επίσης έβαλε πολύ σημαντικά καλάθια στο τελικό που φαντάζομαι η μπάλα θα ζυγίζει λίγο έστω παραπάνω από ότι στον ημιτελικό. Άμα δε έτρεμε και φοβόταν πολύ απλά δε θα έπαιρνε τις τελευταίες επιθέσεις... Τέλος λες ο Σάρας και να μην το βάλει δεν έχει σημασία ενώ ο Σπανούλης άμα το χάσει είναι κότα? Πάντως εγώ να κρύβεται στα δύσκολα δεν τον έχω δει...
Ο φετινός Διαμαντίδης είναι πολλά περισσότερα από πολυεργαλείο, όπως με υποτιμητική διάθεση λες. Πριν3-4 χρόνια το ίδιο με ίδια διάθεση θα έλεγα κι εγώ. Ο ΔΔ των 2-3 τελευταίων χρόνων όμως είναι άλλη ιστορία! Είναι ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης και κάνει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση. 3ποντα, ντράιβ (και μπροστά στο Σόφο), ασσίστ, κλεψίματα, τάπες, τα πάντα... Αυτό τον παίκτη τα 2 τελευταία χρόνια τον έχω ερωτευτεί! Από αυτόν δεν είναι μεγαλύτερη στόφα παίκτη!Να μην είχε και τους τραυματισμούς κάθε τρείς και λίγο

QUOTE(silversurfer @ Jun 4 2009, 11:32 )

Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να έχεις το Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της ομάδας σου??
Υπάρχει! Να έχεις ΔΔ, Σπανούλη, Μπατίστ, Πέκοβιτς, Φώτση, Ζότς, Ιττούδη. Βέβαια ακόμα καλύτερα να έχεις και το Σάρας αλλά πιστεύω να συμφωνείς ότι είναι καλύτερα να έχεις όλους αυτούς ικανοποιημένους και χωρίς γκρίνιες από το 15-20λεπτο του Σάρας!
Για να μη παρεξηγηθώ
θέλω να μείνει. Η αλήθεια όμως είναι ότι με έχει ξενερώσει που έχει πάρει σβάρνα τα ΜΜΕ και κάνει δηλώσεις, βγάζει πικρία, αφήνει κερκόπορτες για ΟΣΦΠ, φωνάζει και πωρώνεται υπέρμετρα στο γήπεδο... Κι άλλων τα συμβόλαια λήγανε άλλα δεν κάνανε ετσι (θα μου πεις δε παίρνανε και τόσα και δίκιο θα έχεις)... Υπάρχει η οποιαδήποτε αμφιβολία για το αν θέλει να του ανανεώσει η ομάδα? Αν θα τον καλέσουν? Απλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να πάρει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο συμβόλαιο (και καλά κάνει) κι έχει μετατρέψει μια τυπική επίσκεψη στα γραφεία της ΚΑΕ σε σήριαλ... Δεν είναι δικαίωμά μου και μένα όλο αυτό το παιχνίδι να μην μου αρέσει?