QUOTE (SG3ptshooter @ Mar 24 2017, 08:14 )
Λέξη κλειδί το "προσπαθεί". Δεν υποτιμώ τον Ολυμπιακό, οκ λογικά του δίνω λιγότερες πιθανότητες απ' ότι εσύ για κατάκτηση αλλά δεν προτιμώ πχ, όπως έγραψες χτες, να βγω έκτος αντί για τέταρτος. Δεν είμαι ο τύπος που ζει για να κερδίζουμε οι μεν και να χάνετε οι δε μέχρι και στο πινγκ πονγκ, προτιμούσα να το πάρετε εσείς το 2012 ας πούμε, όντως έχω πάρει τον παροντικό Ολυμπιακό πιο στραβά απ' ότι συνήθως, το εντοπίζω σε πρόσωπα και συμπεριφορές και διαφορά οπτικής γωνίας. Δεν έχω ποτέ θέμα τόσα χρόνια εδώ να συζητάω με φίλους του Ολυμπιακού, περισσότερα παράπονα έχουν εκφράσει προς τη στάση μου φίλοι του ΠΑΟ. Παράπονο είχα κι εγώ απ' τη δική σου χτεσινή τοποθέτηση, που οι λέξεις σου προς την αντίδρασή μου είναι παράδοξα εύστοχες για το πως ένιωσα, "άστοχη σύγκριση" του ΠΑΟ με run n gun, "ευθεία υποτίμηση" της δουλειάς που γίνεται. Οκ δεν τερμάτισα το τακτ χτες, δεν ένιωσα όμως πως είπα τίποτε πέραν των ορίων που θα ζητούσα απ' τον οποιονδήποτε. Και πίστεψέ με διάλεξα την εναλλακτική με το περισσότερο τακτ χτες το βράδυ, την άστοχη σύγκριση που έκανα, ναι και την ευθεία όχι υποτίμηση όπως λες αλλά θα έλεγα καλύτερα "αγανάκτηση απέναντι στην αντιμετώπιση από κόσμο και δημοσιογράφους του τελευταίου σας παιχνιδιού ως του όγδοου θαύματος της ανθρωπότητας με τα προβλήματα να κρύβονται κάτω απ' το χαλί εξ' αιτίας ενός εύστοχου νικητήριου fga", σε συνδυασμό βέβαια με την ιδεολογική απόστασή μου απ' τις παρωπίδες που μας αρέσει να φοράμε ως άνθρωποι, πολίτες και τελικά σα "μπασκετική σχολή". Μόνο οι Έλληνες τα κάνουν όλα σωστά σε ένα γήπεδο μπάσκετ και μόνο με Έλληνα προπονητή και μόνο με τις λιγότερες δυνατές κατοχές, αλλιώς είναι ανόητο run n gun. Κι εκεί έρχεται η εκτίμηση ή μη σε προσωπικό επίπεδο, απ' τον SG3ptshooter προς τον thrilo (συμπαθώ υπέμετρα τη φετινή Utah έχω παίξει και κατάκτηση), η δική μου θεώρηση των πραγμάτων σε σύγκρουση με τις δικές σου τοποθετήσεις, δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η πρώτη φορά που απάντησα. Οπότε μάλλον καλύτερα που απάντησα όπως απάντησα. Δυστυχώς δεν τα βλέπω όλα άσπρα ή μαύρα, από αρκετές σκοπιές παίζει να είναι πιο εύκολο.
Σρυ για το off-topic.
Ok, πολλά απο αυτά που λες είναι κατανοητά, κάποια άλλα λίγα νομίζω οτι αποτελούν προϊόν παρερμηνείας. Σε κάθε περίπτωση no problem. Δημόσια τα γράφουμε τα σχόλια μας, δημόσια κρινόμαστε, έτσι είναι το παιχνίδι.