Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Baskonia Vitoria - Παναθηναικός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
το_καλύτερο_3d
QUOTE (Ginobili @ Mar 24 2017, 01:52 ) *
Υ.Γ πλάκα θα χει,να πέσει με Φενερ ο Ολυμπιακός...

Πλακα πλακα ο οσφπ εκει που είχε κανει ολη την δουλεια μεσα στη χρονια ωστε να χει πλεονεκτημα και απο την 3η θέση μάλιστα, με την προυπόθεση να έχει εναν πιο "βατο"αντίπαλο κινδυνέυει να παίξει στους 8 με την διοργανώτρια φενερ και μεις εκει που παιζοταν ακόμη και η 8αδα να παιξουμε με πλεονέκτημα με την μπασκόνια..ε και μετα μας πειράζει που μας λένε ολιγων τι κ@λ@φαρδους banana.gif
SG3ptshooter
QUOTE(jazz thrilos @ Mar 24 2017, 00:56 ) *
Μάλλον παίζει περισσότερο ρόλο η αγαπημένη ομάδα που γράφει κανείς στο προφίλ του παρά τα όσα προσπαθεί να γράψει. Δεν είχα καταλάβει οτι τα σχόλια περί μπασκετ θα μπορούσαν να καταλήξουν σε άσχετη σύγκριση και ευθεία υποτίμηση του Ολυμπιακού.

Λέξη κλειδί το "προσπαθεί". Δεν υποτιμώ τον Ολυμπιακό, οκ λογικά του δίνω λιγότερες πιθανότητες απ' ότι εσύ για κατάκτηση αλλά δεν προτιμώ πχ, όπως έγραψες χτες, να βγω έκτος αντί για τέταρτος. Δεν είμαι ο τύπος που ζει για να κερδίζουμε οι μεν και να χάνετε οι δε μέχρι και στο πινγκ πονγκ, προτιμούσα να το πάρετε εσείς το 2012 ας πούμε, όντως έχω πάρει τον παροντικό Ολυμπιακό πιο στραβά απ' ότι συνήθως, το εντοπίζω σε πρόσωπα και συμπεριφορές και διαφορά οπτικής γωνίας. Δεν έχω ποτέ θέμα τόσα χρόνια εδώ να συζητάω με φίλους του Ολυμπιακού, περισσότερα παράπονα έχουν εκφράσει προς τη στάση μου φίλοι του ΠΑΟ. Παράπονο είχα κι εγώ απ' τη δική σου χτεσινή τοποθέτηση, που οι λέξεις σου προς την αντίδρασή μου είναι παράδοξα εύστοχες για το πως ένιωσα, "άστοχη σύγκριση" του ΠΑΟ με run n gun, "ευθεία υποτίμηση" της δουλειάς που γίνεται. Οκ δεν τερμάτισα το τακτ χτες, δεν ένιωσα όμως πως είπα τίποτε πέραν των ορίων που θα ζητούσα απ' τον οποιονδήποτε. Και πίστεψέ με διάλεξα την εναλλακτική με το περισσότερο τακτ χτες το βράδυ, την άστοχη σύγκριση που έκανα, ναι και την ευθεία όχι υποτίμηση όπως λες αλλά θα έλεγα καλύτερα "αγανάκτηση απέναντι στην αντιμετώπιση από κόσμο και δημοσιογράφους του τελευταίου σας παιχνιδιού ως του όγδοου θαύματος της ανθρωπότητας με τα προβλήματα να κρύβονται κάτω απ' το χαλί εξ' αιτίας ενός εύστοχου νικητήριου fga", σε συνδυασμό βέβαια με την ιδεολογική απόστασή μου απ' τις παρωπίδες που μας αρέσει να φοράμε ως άνθρωποι, πολίτες και τελικά σα "μπασκετική σχολή". Μόνο οι Έλληνες τα κάνουν όλα σωστά σε ένα γήπεδο μπάσκετ και μόνο με Έλληνα προπονητή και μόνο με τις λιγότερες δυνατές κατοχές, αλλιώς είναι ανόητο run n gun. Κι εκεί έρχεται η εκτίμηση ή μη σε προσωπικό επίπεδο, απ' τον SG3ptshooter προς τον thrilo (συμπαθώ υπέμετρα τη φετινή Utah έχω παίξει και κατάκτηση), η δική μου θεώρηση των πραγμάτων σε σύγκρουση με τις δικές σου τοποθετήσεις, δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η πρώτη φορά που απάντησα. Οπότε μάλλον καλύτερα που απάντησα όπως απάντησα. Δυστυχώς δεν τα βλέπω όλα άσπρα ή μαύρα, από αρκετές σκοπιές παίζει να είναι πιο εύκολο.

Σρυ για το off-topic.
shtarkws
Νομίζω και χθες φάνηκε ξεκάθαρα πόσο πολύ λείπει ενας δεύτερος οργανωτής. Κάθε ομάδα που θελει να μας δυσκολέψει πιέζει σε όλο το γήπεδο και εμείς χάνουμε τα αυγά και τα καλάθια.
xomitsious
QUOTE (shtarkws @ Mar 23 2017, 23:03 ) *
Περισσότερο φοβάμαι το ματς στο Ισραήλ παρά το εντός με την Τσκα

Συμφωνω. Η Μακαμπι ειναι μεγαλη ομαδα που εκανε ασχημη χρονια και θα εχει τη δυνατοτητα να την κλισει με μια υποκλιση. Θα ειναι λιγοτερο χαλαρη απο ΤΣΣΚΑ.

Και τα δυο ματς ειναι κοντα στο 50-50 ενω η Φενερ μαλλον χανει ενα και κερδιζει ενα.
Putnam

στα τελευταια λεπτα με την πιεση που δεχομασταν επρεπε να εχει παππα μεσα αντι φελντειν που ειναι και καλυτερος χειριστης και καλυτερος αμυντικος

μετα τα αβιαστα βηματα του παππα στο κεντρο του γηπεδου τον παρκαρε νομιζω και εκτοτε δεν ξαναμπηκε

τον μπουρουση πιστευω οσο τον ειχε μεσα το εκανε με την ψυχη στο στομα και τον κρατουσε με νυχια κ δοντια εντος για να μοιρασει τους χρονους καλυτερα, αυτο μας κρατησε πιο φρεσκους τα τελευταια λεπτα, σκεφτειτε να ημασταν και κουρασμενοι δλδ

γενικα αν εξαιρεσεις την παραμονη φελντειν στη ληξη του αγωνα ατοντι τουπαππα, το ροτεισον χθες ηταν εξαιρετικο και τα ταιμ αουτ εκει που επρεπε

*ο ΔΓ γιατι ρωτηθηκε για λαρκιν του χρονου, υπαρχει τετοια φημη??
Lazeras
QUOTE(Putnam @ Mar 24 2017, 10:49 ) *
*ο ΔΓ γιατι ρωτηθηκε για λαρκιν του χρονου, υπαρχει τετοια φημη??

Ευσεβείς πόθοι. Ο ΠΑΟ χρειάζεται ένα guard που να μην έχει τα αγγλικά μητρική γλώσσα για την ηρεμία και την καλή οργάνωση.
ghetto13
QUOTE (xomitsious @ Mar 24 2017, 10:24 ) *
Συμφωνω. Η Μακαμπι ειναι μεγαλη ομαδα που εκανε ασχημη χρονια και θα εχει τη δυνατοτητα να την κλισει με μια υποκλιση. Θα ειναι λιγοτερο χαλαρη απο ΤΣΣΚΑ.

Και τα δυο ματς ειναι κοντα στο 50-50 ενω η Φενερ μαλλον χανει ενα και κερδιζει ενα.

Το ματς με την τσσκα φυσικα και ειναι πιο δυσκολο απο το ματς με την μακαμπι..αν ερθουν οι ρωσοι και ξεκινησουν να τα βαζουν στο οακα δυσκολα τους σταματαμε..ενω αντιθετα η μακαμπι παιζει πλεον με τραγικο ροστερ (παιζει να ναι και το χειροτερο της φετινης euroleague)..αν τελικα η φενερ χασει στην μαδριτη το μεγαλο ματς για μας θα ναι με την τσσκα...στο ισραηλ εξαρταται τελειως απο εμας..για να χασουμε θα πρεπει να μαστε εμεις τραγικοι..η μακαμπι με την ομαδα που εχει και να τα βαζει ολα παλι παοζει να χασει ευκολα..
Reggie Miller 31
QUOTE (shtarkws @ Mar 24 2017, 01:03 ) *
Περισσότερο φοβάμαι το ματς στο Ισραήλ παρά το εντός με την Τσκα

Ακριβώς αυτό. Απο αδιάφορες τύπου Ουνιξ, Ζαλγκίρις κλπ εκτός έδρας την πατάμε φέτος και όχι εντός έδρας... Για μένα και τα 2 παιχνίδια δύσκολα είναι, κυρίως γιατί με την Μακάμπι παίζουμε εκτός.

ΥΓ Καημένε Ζοτς, ελπίζω να κατάλαβες ότι ομάδα δεν κάνουν μόνο τα λεφτά αλλά και το βάρος της φανέλας και το κλίμα που δημιουργεί η διοίκηση μέσα στην ομάδα. Νομίζω αυτό φαίνεται πολύ φέτος με την Φενέρ, παρά τα τρελά χρήματα που έχει σκάσει, δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα τα πλεονέκτημα απο ομάδες με το μισό της μπάτζετ. Παμέγιστος ο Ζοτς, αλλά παμέγιστοι και οι Αφοι για το κλίμα που δημιούργησαν τα προηγούμενα χρόνια. Σόρυ για το οφτόπικ, αλλά βαθιά μέσα μου χαίρομαι να βλέπω νεόπλουτες ομάδες τύπου Φενέρ-Νταρουσάφακα κλπ να σέρνονται. Ομάδες δεν είναι μονο τα λεφτά...
garou
QUOTE (ghetto13 @ Mar 24 2017, 11:42 ) *
Το ματς με την τσσκα φυσικα και ειναι πιο δυσκολο απο το ματς με την μακαμπι..αν ερθουν οι ρωσοι και ξεκινησουν να τα βαζουν στο οακα δυσκολα τους σταματαμε..ενω αντιθετα η μακαμπι παιζει πλεον με τραγικο ροστερ (παιζει να ναι και το χειροτερο της φετινης euroleague)..αν τελικα η φενερ χασει στην μαδριτη το μεγαλο ματς για μας θα ναι με την τσσκα...στο ισραηλ εξαρταται τελειως απο εμας..για να χασουμε θα πρεπει να μαστε εμεις τραγικοι..η μακαμπι με την ομαδα που εχει και να τα βαζει ολα παλι παοζει να χασει ευκολα..

αν χασει η φενερ και νικησουμε εμεις την τσσκα δεν θα μας πολυενδιαφερει να νικησουμε μεσα στην μακαμπι,αρκει να νικησει η μπασκονια και παλι 4οι θα ειμαστε

νο1 που πρεπει να γινει ειναι να χασει η φενερ απτην ρεαλ
νο2 να νικησουμε εμεις 1 απτα 2 τελευταια παιχνιδια
νο3 να νικησει η μπασκονια και τα 2 τελευταια(που φαινεται χλωμο να μην τα νικησει)
taurus13
Το χρειαζόμασταν το χθεσινό διπλό και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Παρά τη νίκη σε μια μια δύσκολη έδρα όμως, όπως αυτή της Μπασκόνια, μας έμεινε μια άσημη "γεύση", με αυτές τις αυτοκτονικές τάσεις που έχουμε. Τρομάζω στην ιδέα των ακόμα πιο κρίσιμων αγώνων σε παιχίδι πόντο πόντο σκεπτόμενος τα τελευταία λεπτά... Δε μας ταιριάζουν οι πολύ αθλητικές ομάδες γιατί κάνουμε πάρα πολλά λάθη ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στα μαρκαρίσματα. Καταφέραμε να χάσουμε αυτή την αρκετά μεγάλη διαφορά χωρίς η αντίπαλοί μας να κάνουν τίποτα το εξωπραγματικό.
Ο Μπουρούσης ήταν αναγκαία επιλογή και λόγω rotation αλλά και επειδή σε κάποιες στιγμές φαινόταν να μην υπάρχει άλλος τρόπος να σκοράρουμε. Όταν όλα αποτυγχάνουν είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα να έχει ένα παίχτη στο στυλ του Μπουρούση που να μπορεί όταν πάρει τη μπάλα στο ζωγραφιστό να έχει την επιλογή να τελειώσει μόνος του τη φάση ή να σπάσει την μπάλα έξω για κάποιο ελεύθερο σουτ. Το κατά πόσο αυτό απέδωσε ή ποια είναι τα μειονεκτήματα στο αμυντικό κομμάτι είναι άλλο θέμα. Όταν υπάρχει το momentum η αμυντική λειτουργία περνάει πολλές φορές σε δεύτερο ρόλο γιατί εκείνη τη στιγμή όποιος και να σουτάρει, από όπου και να σουτάρει έχει πάρα πολλές πιθανότητες να ευστοχήσει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να απαντήσεις για να μη μείνεις πίσω στο σκορ. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Τζέιμς. Όταν όλα πάνε στο βρόντο μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει μόνος του και να κρατήσει την ομάδα ζωντανή. Κάποιες φορές αυτό βγαίνει κάποιες όχι.
Τεράστια και η συνεισφορά του Σίγκλετον ο οποίος βοήθησε πολύ και στο κατέβασμα της μπάλας, την ώρα που ο Καλάθης ήταν αδύνατον να ξεμαρκαριστεί για να την πάρει και να την κατεβάσει αυτός.
Δεν μπορούμε δυστυχώς να λέμε ότι ο Φελντέιν δεν πρέπει να πάιζει στα τελευταία λεπτά, παρ'όλα τα ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που έκανε για ακόμα μία φορά. Θυμηθείται ότι το ίδιο έχουμε πει πολλές φορές και για τον Καλάθη, για να μην τον στοχοποιούν και τον στέλνουν στις βολές. Άρα μας μένουν μόνο Τζέιμς και Παππάς. Δεν μπορεί να γίνεται πάντα έτσι στα παιχνίδια, αυτούς τους παίχτες έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε.
Dred11
Υπάρχει το ενδεχόμενο η Μπασκόνια να θέλει να βγει 7η για να παίξει με την Ρεάλ. Δεν ξέρω κατά πόσο και να το θέλει μπορεί να το μαγειρέψει χάνοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια. Μας συμφέρει λογικά να κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός την Ρεάλ για να υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει ο Ολυμπιακός δεύτερος και να μπουν τέλος σε τέτοιες σκέψεις των Μπασκονιανών. Δυστυχώς δεν το βλέπω να κερδίζει ο Ολυμπιακός απόψε.
qspock
QUOTE(Dred11 @ Mar 24 2017, 15:18 ) *
Υπάρχει το ενδεχόμενο η Μπασκόνια να θέλει να βγει 7η για να παίξει με την Ρεάλ. Δεν ξέρω κατά πόσο και να το θέλει μπορεί να το μαγειρέψει χάνοντας τα δύο τελευταία παιχνίδια. Μας συμφέρει λογικά να κερδίσει σήμερα ο Ολυμπιακός την Ρεάλ για να υπάρχει το ενδεχόμενο να πάει ο Ολυμπιακός δεύτερος και να μπουν τέλος σε τέτοιες σκέψεις των Μπασκονιανών. Δυστυχώς δεν το βλέπω να κερδίζει ο Ολυμπιακός απόψε.

Ενδιαφερουσες αποψεις. Κι εγω για καποιο λογο δε τον βλεπω να κερδιζει αποψε, δε ξερω γιατι. Κατι η απουσια Πριντεζη, κατι οτι ο Σπανουλης εχει μπει στα πιτς απο τοτε που επαιζε σε ολα τα μαζεμενα αντιπαλος του ΠΑΟ το Γεναρη... ηταν δεν ηταν καλα. Και κατι ο Γιανκ που θα πρεπει να παιξει κατι ΠΟΛΥ παραπανω με αυτους που θα αντιμετωπισει σημερα.

Απο κει και περα, ειναι γεγονος πως ειτε ετσι ειτε αλλιως, πρεπει να χασει η Φενερ. Ο ΠΑΟ κερδιζοντας και τα 2 εξασφαλιζει πλεονεκτημα. Αρα, κι επειδη η Ρεαλ κερδιζοντας σημερα μπορει να κατσει να χασει απο Φενερ στη Μαδριτη, σημερα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να κερδισει ο Ολυμπιακος. Κατι δυσκολο... Πιο ευκολα θα κερδισει στη Μαδριτη η Φενερ παρα σημερα ο Ολυμπιακος.
basketikos13
QUOTE(j-kidd13 @ Mar 24 2017, 00:26 ) *
Η διαιτησια σημερα ηταν αρκετα καλη για εμας για εκτος εδρας ματς.Σε σχεση με οσα εχουμε αντιμετωπισει φετος στην πλειοψηφια των αγωνων...Και εδω ερχομαι να πω εγω...Μετα και το καρασπρωξιμο που ακουσα οτι ειχε η Φενερ με την Εφες...Ισως δεν ηθελαν με τιποτα να κερδισει η Μπασκονια σημερα για να μην περασει την Φενερ.Οποτε να ετοιμαστουμε για classic σφαγη με την ΤΣΣΚΑ και τιποτα ομορφιες στο Ρεαλ Φενερ??

Επειδη ετυχε και ειδα τον αγωνα της φνερ με την εφες σου λεω οτι οι διαιτητες οχι μονο δεν εσπρωξαν την φενερ αλλα το αντιθετο. Σε αυτον τον γωνα η φενερ εχει δικαιολογημενα παραπονα γιατι πραγματικα αδικηθηκε.

Βεβαια ολη τη χρονια ειχε πολυ σπρωξιμο απο την διαιτησια -ενδεικτικα θυμαμαι το εντος εδρας παιχνιδι της με την γαλατα που το πηρε ξεκαθαρα λογω διαιτητικων σφαλματων-

Απλα πραγματα αν η ρεαλ ειναι σοβαρη θα παρει την νικη ευκολα απεναντι στη φενερ.

Εμεις ελπιζουμε σε δυο νικες της μπασκονια με γαλατα εκτος και ζαλγκιρις εντος.
Αν η μπασκονια κερδισει στη τουρκια -γιατι την ζαλγκιρις θα την κερδισει- μας φτανει και μια νικη για το πλεονεκτημα...

Το κομβικο ματς για μας ειναι η νικη της μπασκονια στην τουρκια επι της γαλατα.

Οι δυο αγωνες που απομενουν για μας ειναι δυσκολοι -βασικα και τα δυο παιχνιδα ξεκινανε απο το 50-50.
jazz thrilos
QUOTE (SG3ptshooter @ Mar 24 2017, 08:14 ) *
Λέξη κλειδί το "προσπαθεί". Δεν υποτιμώ τον Ολυμπιακό, οκ λογικά του δίνω λιγότερες πιθανότητες απ' ότι εσύ για κατάκτηση αλλά δεν προτιμώ πχ, όπως έγραψες χτες, να βγω έκτος αντί για τέταρτος. Δεν είμαι ο τύπος που ζει για να κερδίζουμε οι μεν και να χάνετε οι δε μέχρι και στο πινγκ πονγκ, προτιμούσα να το πάρετε εσείς το 2012 ας πούμε, όντως έχω πάρει τον παροντικό Ολυμπιακό πιο στραβά απ' ότι συνήθως, το εντοπίζω σε πρόσωπα και συμπεριφορές και διαφορά οπτικής γωνίας. Δεν έχω ποτέ θέμα τόσα χρόνια εδώ να συζητάω με φίλους του Ολυμπιακού, περισσότερα παράπονα έχουν εκφράσει προς τη στάση μου φίλοι του ΠΑΟ. Παράπονο είχα κι εγώ απ' τη δική σου χτεσινή τοποθέτηση, που οι λέξεις σου προς την αντίδρασή μου είναι παράδοξα εύστοχες για το πως ένιωσα, "άστοχη σύγκριση" του ΠΑΟ με run n gun, "ευθεία υποτίμηση" της δουλειάς που γίνεται. Οκ δεν τερμάτισα το τακτ χτες, δεν ένιωσα όμως πως είπα τίποτε πέραν των ορίων που θα ζητούσα απ' τον οποιονδήποτε. Και πίστεψέ με διάλεξα την εναλλακτική με το περισσότερο τακτ χτες το βράδυ, την άστοχη σύγκριση που έκανα, ναι και την ευθεία όχι υποτίμηση όπως λες αλλά θα έλεγα καλύτερα "αγανάκτηση απέναντι στην αντιμετώπιση από κόσμο και δημοσιογράφους του τελευταίου σας παιχνιδιού ως του όγδοου θαύματος της ανθρωπότητας με τα προβλήματα να κρύβονται κάτω απ' το χαλί εξ' αιτίας ενός εύστοχου νικητήριου fga", σε συνδυασμό βέβαια με την ιδεολογική απόστασή μου απ' τις παρωπίδες που μας αρέσει να φοράμε ως άνθρωποι, πολίτες και τελικά σα "μπασκετική σχολή". Μόνο οι Έλληνες τα κάνουν όλα σωστά σε ένα γήπεδο μπάσκετ και μόνο με Έλληνα προπονητή και μόνο με τις λιγότερες δυνατές κατοχές, αλλιώς είναι ανόητο run n gun. Κι εκεί έρχεται η εκτίμηση ή μη σε προσωπικό επίπεδο, απ' τον SG3ptshooter προς τον thrilo (συμπαθώ υπέμετρα τη φετινή Utah έχω παίξει και κατάκτηση), η δική μου θεώρηση των πραγμάτων σε σύγκρουση με τις δικές σου τοποθετήσεις, δεν είναι η πρώτη φορά, είναι η πρώτη φορά που απάντησα. Οπότε μάλλον καλύτερα που απάντησα όπως απάντησα. Δυστυχώς δεν τα βλέπω όλα άσπρα ή μαύρα, από αρκετές σκοπιές παίζει να είναι πιο εύκολο.

Σρυ για το off-topic.

Ok, πολλά απο αυτά που λες είναι κατανοητά, κάποια άλλα λίγα νομίζω οτι αποτελούν προϊόν παρερμηνείας. Σε κάθε περίπτωση no problem. Δημόσια τα γράφουμε τα σχόλια μας, δημόσια κρινόμαστε, έτσι είναι το παιχνίδι.
qspock
Μετα τα σημερινα αποτελεσματα, η Ρεαλ παει πλεον για την πρωτη θεση με καλυτερες πιθανοτητες απο την ΤΣΣΚΑ:

Η Ρεαλ εχει 2 ματς εντος εδρας (Φενερ, Εφες) ενω η ΤΣΣΚΑ εχει Ολυμπιακο στη Μοσχα και ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Ακομα κι αν κερδισουν και οι 2 ολα τα ματς, η Ρεαλ βγαινει πρωτη γιατι υπερισχυει στις ισοβαθμιες.

Αυτο σημαινει πως σε περιπτωση που πανε οι Ελληνικες ομαδες final four, θα αντιμετωπισει ο Ολυμπιακος την ΤΣΣΚΑ και ο ΠΑΟ την Ρεαλ στα ημιτελικα.

Αν τωρα στην επομενη αγωνιστικη ο ΠΑΟ κερδισει την ΤΣΣΚΑ, η πρωτη θεση της Ρεαλ ειναι σιγουρη με δικη της νικη επι της Φενερ. Μια νικη την οποια πιστευω η Ρεαλ θα επιδιωξει οχι τοσο γιατι θελει την πρωτη θεση, οσο γιατι δε θελει την Φενερ στο final four. Και νικωντας την και στελνοντας την στα προημιτελικα με μειονεκτημα, της μειωνει τις ελπιδες κατακορυφα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.