geosider
Jul 12 2006, 15:32
Γεια σας, είμαι καινούριος στην παρέα και δεν γνωρίζω αν το έχετε ψάξει το θέμα, θέλω να ρωτήσω τί χρειάζεται για να γίνω συνδρομητής στο NBATV και πόσο είναι η συνδρομή. αν ξέρεί κανείς ας με βοηθήσει, please
NBAholic
Jul 13 2006, 15:22
Kαλώς ήρθες. Ο μόνος λόγος που δεν απαντώ είναι γιατί δεν ξέρω, όχι γιατί δεν ενδιαφέρομαι...Είσαι φίλος του ΝΒΑ;
mikri prasini ollandeza
Jul 13 2006, 15:45
QUOTE(NBAholic @ Jul 13 2006, 01:22 PM)
Όχι σκύλος..
Εμείς μπορεί να βάλουμε από Σεπτέμβρη...Δεν τα κανονίζω εγώ....Θα ρωτήσω τον αδερφό μου και αρχές Σεπτεμβρίου θα έχεις απάντηση!!!!
sarounas
Jul 15 2006, 15:07
γεια σου φίλε geosider, λοιπόν μια απάντηση ίσως μπορώ να σου δώσω πάντως ούτε εγώ έχω, οπότε δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. καταρχήν χρειάζεσαι πιάτο το οποίο και πρέπει να στρέψεις προς την κατεύθυνση μιας χώρας που το nbaTV εκπέμπει, αν θυμάμαι καλά τα τελευταία χρόνια τέτοιες είναι η Τουρκία και η Αίγυπτος, επιπλέον η συνδρομή είναι αρκετά μεγάλη, δεν ξέρω ακριβώς αλλά πρέπει να ξεπερνά τα 50 ευρώ. Επομένως όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ ασύμφορο εκτός και αν σου περισσεύουν, πάντως αν το θέλεις για να γράφεις ρετρό παιχνίδια η συμβουλή μου είναι όχι, αφού πλέον αυτά διατίθενται με το τσουβάλι κυρίως από την ebay αλλά και από πολλές άλλες, με μόνη διαφορά την πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας που έχει το ΝΒΑTV. Αλλά με πλεονέκτημα ότι γλιτώνεις τα εγκεφαλικά, την ψυχική οδύνη και τα ξενύχτια για να γράφεις τα παιχνίδια, πάντως αν ακόμη το θέλεις πήγαινε στο nba.com στην σύνδεση που παραπέμπει στο nbatv και βρες ότι άλλες λεπτομέρειες θέλεις
geosider
Jul 16 2006, 17:44
sarounas σε ευχαριστώ πάααααρα πολύ, νόμιζα δεν γνώριζε κανείς και αν δεν ξέρατε και εσείς εδώ τότε δεν ξέρω που αλλού θα μάθαινα. από αυτά που λες όμως μου κόπηκε η όρεξη. Πράγματι είναι ασύμφορο
sarounas
Jul 16 2006, 19:43
QUOTE(geosider @ Jul 16 2006, 03:44 PM)
sarounas σε ευχαριστώ πάααααρα πολύ, νόμιζα δεν γνώριζε κανείς και αν δεν ξέρατε και εσείς εδώ τότε δεν ξέρω που αλλού θα μάθαινα. από αυτά που λες όμως μου κόπηκε η όρεξη. Πράγματι είναι ασύμφορο
Τίποτα βρε, σιγά και συ, τι νομίζεις είμαστε εδώ πέρα, ΠΑΠΕΣ;
SteelGandalf
Aug 13 2006, 02:19
Γεια χαρά σε όλα τα μέλη αυτού του φόρουμ. Είμαι καινούργιος εδώ (ευχαριστώ το φίλο BubyDudy που μου υπέδειξε το συγκεκριμένο site) και είπα να γράψω το πρώτο μου post. Χθες εγκατέστησα ένα κινητό δορυφορικό κάτοπτρο (διαμέτρου 1.25cm) και μέσω του δορυφόρου TurkSat μπορώ και βλέπω το NBA TV δωρεάν. Αυτό το δωρεάν, για όσους το γνωρίζουν, δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Απλά επειδή έχει να κάνει με κάτι το απαγορευμένο δεν κάνει να το συζητήσουμε εδώ. Όποιος επιθυμεί πάντως, μπορεί να απευθυνθεί στους κατάλληλους τεχνικούς (προσοχή γιατί υπάρχουν και πολλοί επιτήδιοι που ψάχνουν ευκαιρία για να κερδοσκοπίσουν), ο οποίοι σίγουρα γνωρίζουν τον τρόπο για να μπορέσει κάποιος να επιτύχει το σκοπό του. Πολύ καιρό με απασχολούσε το θέμα NBA TV και να φανταστείτε ότι ένας τέτοιος τεχνικός άνοιξε μαγαζί δίπλα στο δικό μου γραφείο, οπότε εκεί που συζητούσαμε με "σκάει" το παραμύθι (για το NBA TV) και μένω παγωτό. Εδώ κολλάει αυτό που λέμε "Στον ουρανό σε γύρευα και στη Γη σε βρήκα". Δεν πέρασε μια εβδομάδα και όλα πλέον λειτουργούν κανονικά.
SteelGandalf συνηδειτοποιησες τι ειπες? εχεις καταλαβει τι φωτιες αναψες? αν μπορεις στειλε καμμια πληροφορια με pm... Μπορεις και βλεπεις ολο το προγραμμα του ΝΒΑTV η απλα ενα μερος του με αναμεταδοση? Οχι οτι με χαλαει και αυτο...
geosider
Aug 13 2006, 21:06
φίλε μου στείλε μου μερικές πληροφορίες με pm και από μένα ότι θέλεις
, please
SteelGandalf
Aug 14 2006, 01:33
Φίλε morfi φυσικά και συνειδητοποιώ τι λέω. Σας ανοίγω τα μάτια.
Βλέπω όλο το πρόγραμμα του NBA TV, ακόμα και τα διαφημηστικά σποτάκια. Όσο για τις πληροφορίες που ζητάς φίλε geosider, αν μιλήσεις με κάποιον που ασχολείται με στήσιμο δορυφορικών κατόπτρων θα σε ενημερώσει. Γενικά θα σου πω ότι χρειάζεται να "δεις" το δορυφόρο TurkSat και μέσω αυτού, με ειδικό αποκωδικοποιητή (αρκετοί υπάρχουν στο εμπόριο) το NBA TV, "σπάζοντας" το κλείδ*μα του με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Άντε, πολλά σας είπα, δε θα συνεχίσω γιατί στο τέλος θα βρεθώ και καμιά προειδοποίηση από κάποιον διαχειριστή του site (ο οποίος θα έχει και δίκιο), πράγμα το οποίο δε θέλω καθόλου.
Βρείτε έναν "ειδικό" και θα πετύχετε εύκολα το σκοπό σας. Εγώ απλά σας επιβεβαίωσα ότι γίνεται.
geosider
Aug 14 2006, 21:11
να σε καλά!!!!!!!!!
Καλώς όρισες φίλε SteelGandalf στην παρέα μας..Αν θέλεις μπορούμε να έχουμε γενικά κουβέντα σχετικά με το δορυφορικό με pm μιας και εγώ ψάχνομαι με τον Dreambox μου..Πάντως Turksat δεν έχω βάλει γιατί προτειμώ Hotbird και Astra που είναι και οι μεγαλύτεροι δορυφόροι..Δυστυχώς χρειάζομαι άλλο κάτοπτρο για Turksat αλλά δε νομίζω να βάλω..
Αυτά τα περίεργα μας τρώνε την ώρα μας...
SteelGandalf
Aug 15 2006, 18:57
Σ' ευχαριστώ φίλε για το καλοσώρισμα. Είσαι και Αρειανός βλέπω. Το ίδιο "κουσούρι" έχουμε. Από Θεσσαλονίκη είσαι; Με ένα 60άρι πιάτο μπορείς να δεις TurkSat με ασήμαντο κόστος.
Όσο για το "μας τρώνε την ώρα μας" εγώ είμαι της λογικής "καλό είναι να υπάρχουν" για να έχουμε περισσότερες επιλογές για τη διασκέδαση μας. Είμαι συνδρομιτής NOVA αρκετά χρόνια, έχω σύνδεση στο internet DSL επίσης εδώ και χρόνια, είμαι φανατικός gamer και γενικά επειδή είμαι σπιτόγατος θέλω να έχω πολλές επιλογές όσο είμαι σε αυτό.
Earnang
Aug 16 2006, 16:11
Το NBATV εκπέμπει δωρεάν στην Τουρκία, όπως και πολλά άλλα καλά κανάλια (Nickelodeon, NBC). Όταν λέω δωρεάν ενοώ χωρίς καν την χρήση decoder με τις απλές κεραίες. Και ναι πράγματι βλέπεις μέχρι και τα σποτάκια. Επειδή όμως το σήμα δεν φτάνει να το πιάσεις ως την Αθήνα η την Κωνσταντινούπολη (τυχεροί Τσαμπίκοι και νησιώτες) πρέπει να βάλεις Turksat και να πλερώνεις
την συνδρομή και καλά. Το καλύτερο που μπορω να προτείνω εγώ είναι μια κάρτα DVB για τον PC, έτσι ώστε οχι μόνο να μπορείς να βρίσκεις εσύ τα κλειδια απο το internet (ακόμα και όταν αλάζουν την συχνότητα) αλλά να μπορείς να αποθηκέυεις κατευθείαν το ψηφιακό σήμα στόν σκληρό! σε τέλεια ποιότητα MPEG-2 όπως έρχεται απο τον δορυφόρο. (Εντάξει τέλεια δεν είναι, αλλά είναι DVD Quality και που νάρθει και το Ηi-Def) Το κόστος αυτό είναι γύρο στα 100 ευρώ.
SteelGandalf
Aug 16 2006, 16:47
Μπορεί να έχεις δίκιο για το επίγειο σήμα του NBA TV που φτάνει στην Τουρκία (αν και μου φαίνεται απίστευτο). Ακόμη κι έτσι να είναι όμως, αυτό που προτείνεις για αποθήκευση στο σκληρό δίσκο θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι απαιτεί πολύ ισχυρό επεξεργαστή. Έχω μια pinnacle κάρτα τηλεόρασης και στο προηγούμενο μου PC (PIII 866MHz - 384 Mb's RAM και μισό Terrabyte σκληρούς) σερνόταν. Σε αυτό που έχω τώρα (P4 3.2GHz - 2GB RAM - 0.5 Terrabyte HDD's) τα πηγαίνει πολύ καλύτερα. Πόσοι είναι αυτοί που μπορούν να προμηθευτούν ανάλογα "μηχανήματα"; Η λύση που πρότεινα εγώ είναι η καλύτερη. Ένα πιάτο 60cm με καμιά 10-15 euros κι ένας αποκωδικοποιητής που μπορεί να συνδεθεί με το PC για να κάνεις κάποιες "πονηριές". Συνολικό κόστος γύρω στα 150 ευρώ. Τώρα αν κάποιος επιθυμεί κάτι πιο εξεζητημένο, όπως συνήθως εγώ που τα θέλω όλα, τότε εκείνος θα πρέπει και περισσότερο να ψαχτεί, αλλά και το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη να βάλει.
Earnang
Aug 17 2006, 03:29
Για το επίγειο σήμα είναι δυστηχώς πραγματικότητα, όσο για αυτό που λές με τους υπολογιστές, ο πρώτος που ανέφερες είναι 6 χρόνων πίσω τουλάχιστον οπότε είναι λογικό που σερνόταν. Ο δέυτερος είναι μια χαρά και με ένα μεγάλο swap file θα παίζεις και NBA Live ταυτόχρονα. Η λύση με τον decoder που προτείνεις είναι πολύ πιο ακριβή γιατι εκτός της συσκευής που στοιχίζει το minimum 50 euro ακριβώτερα απο την PC card, χρειάζεται να πληρώσεις τον τεχνικό και την πειρατική κάρτα με κίνδυνο να σου αλάξουν την συχνότητα και να πρέπει να ξαναπληρώσεις. Με την δικιά μου λύση σπάς την συχνότητα με κλειδιά που βρίσκεις έυκολα στο internet και δεν σου στοιχίζουν τον τεχνικό. Το μόνο σίγουρο έξοδο με την δικιά μου λυση είναι η αγορά καινούργιου μεγάλου σκληρού! ( αν και μπορείς να καίς real time σε DVDάκι!)
SteelGandalf
Aug 17 2006, 04:11
Τι να σου πω ρε φίλε. Ίσως έχεις δίκιο. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται καλό ψάξιμο για να μη πληρώσει κάποιος χαβαλέ λεφτά. Ένας τεχνικός ικανός αλλά και έμπιστος είναι το ιδανικότερο για όσους δε γνωρίζουν τι ακριβώς τους συμφέρει. Θα πρέπει να υπολογιστούν αρκετές παράμετροι για να καταλήξει κάποιος σε μια απόφαση. Καλό ψάξιμο και καλό κουράγιο σε όσους μπουν στη διαδικασία αυτή.
weirdo1977
Aug 18 2006, 03:38
Earnang έχω την "asus my cinema -p7131" η οποια δέχεται k analog k dvb-t σήμα αλλα προς το παρόν δεν μπόρεσα να πιάσω κάτι ψηφιακό, έχεις καμια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ?
Earnang
Aug 18 2006, 03:48
Καταρχήν η κάρτα σου είναι dvb-t που σημαίνει terrestrial άρα επίγειο σήμα. Αυτό σημαίνει οτι ξέχνα τα τα δορυφορικά. Τα μόνα κανάλια που μπορεις να πιάσεις είναι τα νέα ψηφιακά της ΕΡΤ (αν και θα σε βολέψουν για το μουντομπάσκετ) τα οποία είναι free-to-air δηλαδή δωρεάν! Αν σκανάρεις τις συχνότητες με το software τις κάρτας σου θα πιάσεις αυτα τα 4 νομίζω κανάλια γιατι είναι και το ΡΙΚ . Αν για κάποιο λόγο δεν τα καταφέρνεις θα πρέπει να ποστάρεις τι υπολογιστή έχεις αναλυτικά μαζί με το λειτουργικό. Αν και το πιο απλό είναι απλά να κατεβάσεις νέα drivers απο την Asus.
weirdo1977
Aug 18 2006, 13:58
τα κάνα όλα αυτά φιλε μου αλλα δεν πιάνω τίποτε, η κάρτα συνοδεύεται με το power cinema της cyberlink το pc είναι AMD sempron 1.6 m 2 giga ram k μητρική ASUS K8N4-E DELUX. με ενδιαφέρει κύριος η ερτ digital λόγο μουντομπάσκετ.
sarounas
Aug 18 2006, 20:12
Γεια σου SteelGandalf, χαίρομαι πολύ που ήρθες στην παρέα μας, θέλω να σε ρωτήσω που είναι καλύτερα στις 43 ή στις 12 στον turksat, ακόμη, παλιότερα που το είχα ψάξει λίγο το θέμα, είδα ότι αλλάζουν τα κλειδιά κάθε 20 μέρες σχεδόν, που ακριβώς τα βρίσκουμε; αν θέλεις μου απαντάς σε pm για να μην δημιουργηθεί όπως σωστά λες παραπάνω κάποιο πρόβλημα, επίσης θέλω και κάτι άλλο, αλλά γι’ αυτό θα σου πω αργότερα
SteelGandalf
Aug 19 2006, 01:29
QUOTE(sarounas @ Aug 18 2006, 06:12 PM)
Γεια σου SteelGandalf, χαίρομαι πολύ που ήρθες στην παρέα μας, θέλω να σε ρωτήσω που είναι καλύτερα στις 43 ή στις 12 στον turksat, ακόμη, παλιότερα που το είχα ψάξει λίγο το θέμα, είδα ότι αλλάζουν τα κλειδιά κάθε 20 μέρες σχεδόν, που ακριβώς τα βρίσκουμε; αν θέλεις μου απαντάς σε pm για να μην δημιουργηθεί όπως σωστά λες παραπάνω κάποιο πρόβλημα, επίσης θέλω και κάτι άλλο, αλλά γι’ αυτό θα σου πω αργότερα
Καλησπέρα φίλε. Στις 42 μοίρες στον TurkSat πιάνω εγώ το NBA TV. Για κλειδι@ που λες δεν ξέρω κάθε πόσες μέρες χρειάζονται αναβάθμιση. Εγώ εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα σε ενημερώσω αν μου παρουσιαστεί κάποιο. Όσο για το που τα βρίσκουμε, όταν μάθω ακριβώς θα σου πω. Αγόρασα καινούργιο αποκωδικοποιητή, ένα DSN 8080 και ακόμα δεν έχω μάθει τα "κόλπα" του όλα. Ξέρω αρκετά sites, αλλά εκεί γίνεται ο χαμός και μάλλον θα σε μπερδέψω κάτι το οποίο δε θέλω. Μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευα με ένα Humax 5400Z και εκείνον είχα μάθει να τον αναβαθμίζω. Όταν έχω νέα μπορούμε να τα πούμε.
για αυτο ζουμε:
Επιμένει η ΕΡΤ για ΝΒΑ
Το γεγονός ότι ο Βασίλης Σπανούλης θα φοράει από τη νέα σεζόν τη φανέλα Των Ρόκετς, έχει κάνει την ΕΡΤ να θέλει να πάρει τα δικαιώματα του ΝΒΑ με κάθε τρόπο. Έτσι κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση και αναμένεται να πάρει μέρος των δικαιωμάτων του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.
απο sportime.gr
dizzy_fingers
Sep 8 2006, 16:11
Fingers crossed παίδες...fingers crossed..
leonkalf
Sep 8 2006, 16:20
Μακάρι...!!
Άντε να δούμε.
fingers crossed.. ok
liolias
Sep 8 2006, 16:30
Μακαρι να τα παρει!!Αλλα γιατι να παρει ενα μερος μονο?Ας τα παρει ολα.Τουλαχιστον να παρει των Ραπτορς και των Νετς!
Μακάρι να τα πάρει, ένα μέρος όμως, όχι όλα, για να βλέπουμε διπλή μερίδα από Supersport και ΝΕΤ. Ελπίζω μόνο μη τα βάλει στο Sport+ , θα τους #@$%$@#%
.
dizzy_fingers
Sep 8 2006, 16:59
Ωχ, δεν είχα σκεφτεί αυτήν την πιθανότητα...
liolias
Sep 8 2006, 17:02
Πιστευω οτι θα τα βαλουν στο σπορ+ για να κανουν και μεγαλυτερες πωλησεις.
NBAholic
Sep 8 2006, 17:55
Fingers so crossed they became dizzy!
Κι όμως, αν συμβεί κάτι τέτοιο-για κάποιο λόγο πιστεύω ότι στο τέλος θα γίνει η στραβή και δε θα δούμε τίποτε-πιστεύω ότι θα το δείξει το Ρlus. Εδώ δε δίστασαν στο Μουντομπάσκετ...
Παρεπιπτόντως, το Supersport δεν έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με το ΝΒΑ;
οκ μακαρι να τα παρει η ερτ. αλλα και στο σπορτ + να τα βαλει δεν χαθηκε και ο κοσμος ρε παιδια! 70-80€ κανει ενας αποκωδικοποιητης και δεν εχει συνδρομη ,δηλαδη ολο και ολο το κοστος ειναι τοσο. το ssport νομιζω οντος οτι εχει και αλλο χρονο συμβολαιο αλλα δειχνει 2-3 match (της συμφορας συνηθως) και αυτα παρασκευες και κυριακες.
Alexmei
Sep 8 2006, 18:26
μωρέ να πάρει η ΕΡΤ και θα αποβλακονόμαστε τα ξημερώματα! Να βλέπουμε τον Βασίλη να σκίζει και ας είναι στο Σπορ +.....
SteelGandalf
Sep 14 2006, 17:00
1ον Ένας επίγειος ψηφιακός δέκτης δεν κοστίζει απαραίτητα 70-80 ευρώ όπως ελέχθει, αλλά μπορείτε να βρείτε και με 45-50 ευρώ.
2ον Το SuperSport έχει δικαιώματα του NBA, αλλά επειδή το NBA έχει συγκεκριμένους κανόνες (προφανώς για να κερδίζει περισσότερα) λογικά ένα μέρος από τα δικαιώματα αυτά θα μπορεί να τα πουλήσει και στην ΕΡΤ.
Ας μη πανικοβαλόμαστε και ας κάνουμε λιγάκι υπομονή. Έχουμε καιρό μπροστά μας.
NBAholic
Sep 14 2006, 18:02
Έτσι φαντάζομαι. Ακόμη και να αποκτήσει το φτηνότερο πακέτο, θα είναι αρκετό για να μεταδίδει έναν αγώνα+NBA Action, το οποίο έχουμε κάνει μαύρα μάτια να δούμε και το οποίο προτιμώ από ένα τυχαίο παιχνίδι...
thrylos7
Sep 15 2006, 02:01
Άντε να γίνει και αυτό!
Ας είναι και στο Σπορ+(αλλά τί καλύτερο έχει να δείξει τόσο αργά γενικά η τηλεόραση για να μην τα βάζει στο ελέυθερο; )!
Πάμε ρε παιδιά, πάμε, πάμε...
Βασικα δεν ξερω αν ειναι καλο να παρει η ερτ1 η το σπορ+ το ΝΒΑ... δηλαδη θελω να πω πως ειναι ΤΕΛΕΙΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Απλα δεν με πετυχαινει σε καλη περιοδο... Οταν ο alpha εδειχνε ΝΒΑ εμεινα μεταξεταστεος στην δευτερα λυκειου... ενταξει, εχω τελειωσει το σχολειο εδω και πολυ καιρο αλλα που ξερετε, μπορει να ξαναπαω... και αν το ξανακανω αυτο... τοτε bye bye...
Ολα τα καλα συμβαινουν τις πιο ακαταλληλες στιγμες... και ολα τα ασχημα συμβαινουν τις πιο ακαταλληλες στιγμες... Ε Λ Ε Ο Σ
(αλλά τί καλύτερο έχει να δείξει τόσο αργά γενικά η τηλεόραση για να μην τα βάζει στο ελέυθερο; )!
Αισθησιακες ταινιες...
Πάμε ρε παιδιά, πάμε, πάμε...
Αν ηξερα που πατε θα ερχομουνα και εγω...
thrylos7
Sep 15 2006, 02:49
Αισθησιακες ταινιες...
Έχοντας πέρσι τη συνήθεια να κοιμάμαι αρκετά αργά σε πληροφορώ ότι υπήρχε πολύ σπάνια τέτοια ταινία.. Κάτι παλαβές υπήρχαν πέρα από τηλε-μάρκετιγκ...
(Εμ! Αν η Espresso έχει πάρει τα δικαιώματα απ' όλες..)
Λάθος! Βρήκα τι έχει! Βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο!!
Αν ηξερα που πατε θα ερχομουνα και εγω...
to basketholism....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.