Help - Search - Members - Calendar
Full Version: θοδωρής παπαλουκάς
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
amanolar
QUOTE(greece4 @ Nov 3 2006, 05:00 PM) *
videakia απο τα 4 χρονια του στη Μόσχα μπορεις να βρεις εδω(πιο γενικα-ομαδικα):
http://www.cskabasket.com/media/?a=clips&lang=en

καπως πιο προσωπικα του εδω:
http://www.cskabasket.com/media/?a=clips&lang=en

το αφιερωμα του euroleague.net το βρισκεις στο site αλλα μπορεις απλα να το δεις, οχι να το σωσεις... πρεπει να το χω και θα προσπαθησω τις επομενες μερες να το ανεβασω αν ειναι...

biggrin.gif Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Αυτό το site είχα βρει και εγώ, αλλά έχει μονο 1 του Παπα.
(Τα link είναι τα ίδια αλλα νομίζω εχω βρει το videaki του).
Έχω ψάξει και στο site του αλλα το video section ειναι υπο κατασκευη.

Αν έχεις υλικό και μπόρεις, σε παρακαλώ ανέβασέ το. Είσαι πρώτος. smile.gif

Είμαι πολύ άρρωστος με τον τύπο !!! w00t.gif
noumero6
νομίζω πως ο Παπαλουκάς είναι συγλονιστικός τύπος για΄βγάζει την νοοτροπία του...παλεύω μέχρι να τα καταφερω...λέτε λόγω αυτού να παει για καμιά πλαστική? tongue.gif
dizzy_fingers
amanolar, σε youtube έχεις δοκιμάσει να ψάξεις "papaloukas"?
amanolar
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 3 2006, 11:43 PM) *
amanolar, σε youtube έχεις δοκιμάσει να ψάξεις "papaloukas"?

Ναι, εχω ψάξει κι εκεί.
Εχουν κάποια ωραία video απο Ιαπωνία, αλλα δεν μπορεις να τα κατεβάσεις. sad.gif

Thanks anyway blove.gif
dizzy_fingers
Εννοείς πως δε μπορείς να τα κατεβάσεις από youtube?

Υπάρχει τρόπος.
Μπες εδώ:
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

Στο πεδίο βάλε το url του βίντεο, και διάλεξε youtube δίπλα.
Κατέβασε το αρχείο που θα σου εμφανίσει και όταν τελειώσει, μετέτρεψέ το σε μορφή .flv (αν δεν είναι ήδη).
Μετά θα πρέπει απλά με ένα ειδικό πρόγραμμα να το μετατρέψεις σε αρχείο βίντεο.
Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το CinemaForge.
Ψάξε το στο google και θα το βρεις αμέσως (free είναι).
Συγνώμη αν στα λέω γρήγορα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. Ξεκίνα την διαδικασία και αν κολλήσεις κάπου πες μου wink.gif.
amanolar
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 5 2006, 12:59 PM) *
Εννοείς πως δε μπορείς να τα κατεβάσεις από youtube?

Υπάρχει τρόπος.
Μπες εδώ:
http://javimoya.com/blog/youtube_en.php

Στο πεδίο βάλε το url του βίντεο, και διάλεξε youtube δίπλα.
Κατέβασε το αρχείο που θα σου εμφανίσει και όταν τελειώσει, μετέτρεψέ το σε μορφή .flv (αν δεν είναι ήδη).
Μετά θα πρέπει απλά με ένα ειδικό πρόγραμμα να το μετατρέψεις σε αρχείο βίντεο.
Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το CinemaForge.
Ψάξε το στο google και θα το βρεις αμέσως (free είναι).
Συγνώμη αν στα λέω γρήγορα αλλά δεν έχω πολύ χρόνο τώρα. Ξεκίνα την διαδικασία και αν κολλήσεις κάπου πες μου wink.gif.

SUPER !! w00t.gif

Dizzy ευχαριστώ !
anti-stress
Και για να αποκατασταθεί η τάξη παίρνω πίσω ό,τι κακία έχω πει για το Σκουντή: Στο τελευταίο All-star Basket διάβασα 5 σελίδες συνέντευξη του Theo! 41.gif

Εντάξει παιδιά, σταματήστε να δέρνετε το Σκουντή! tongue.gif

Ε, σταματήστε είπα!
mvp
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους σας!!!ο θοδωρης παπαλουκας ψηφιστηκε ως ο κορυφαιος ξενος παιχτης στο πρωταθλημα της ρωσικης σουπερλιγκας για το 2006.ακομη μια διακριση για τον τεο!!!μπραβο στους ελληνες που παιζουν στα ξενα πρωταθληματα και μας κανουν υπερηφανους!!!!αντε επιτελους να τους ξανα δουμε στα ελληνικα γηπεδα.
liolias
Μπραβο ρε Τεο συνεχισε ετσι!! Συγχαρητηρια!!
Papaloukas 4 ever
Και μην ξεχνάμε ότι βγήκε και πρώτος στην ψηφοφορία του eurobasket.com
hagi
Πολλά μπράβο στο Θοδωρή που του αξίζει ότι τίτλο και όποια διάκριση παίρνει..
Και πάλι συγχαρητήρια..
magicman
Τον έχετε ψηφίσει στο fibaeurope.com? Μπορεις να ριχνεις μια ψήφο καθε μέρα! Είναι και ο Σπανούλης υποψήφιος!
PARISINOS
QUOTE(magicman @ Jan 4 2007, 03:56 PM) *
Τον έχετε ψηφίσει στο fibaeurope.com? Μπορεις να ριχνεις μια ψήφο καθε μέρα! Είναι και ο Σπανούλης υποψήφιος!

ΤΕΟ - Γκαζολ - Ντιρκ

Ο ΤΕΟ ειναι ο μονος που εσκισε σε οτι εκανε.
liolias
QUOTE(magicman @ Jan 4 2007, 06:56 PM) *

Εχει και τον Σοφο στους young
http://www.fibaeurope.com/cid_1M9cTXSzHsEonlhjTJbLi1.html
magicman
Ψηφίστε καθημερινά!!!! biggrin.gif
thrylos7
sportime.gr:
Οι διακρίσεις δεν έχουν τελειωμό για τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο πλέι μέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε σε μια ακόμη πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς για το 2006, από τη FIBA Europe. Το συγκεκριμένο γεγονός παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Παπαλουκάς άφησε πίσω του τους Πολ Γκασόλ και Ντιρκ Νοβίτσκι. Εντός του 2006 ο Παπαλουκάς πανηγύρισε την κατάκτηση του triple crown με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ετσι, μάλλον δεν προκαλεί έκπληξη η ανάδειξη του σε παίκτη της χρονάς, τόσο στην ψηφοφορία του κοινού (ποσοστό 30%), όσο και σε αυτή των ειδικών, με ποσοστό 70%! Οι ψήφοι του Τεό ήταν 6.035, του δεύτερου Γκασόλ 5.756 και του τρίτου Νοβίτσκι 5.591. "Πολύ χαρούμενος", δήλωσε ο Παπαλουκάς, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτό είναι "ό,τι πιο σημαντικό έχω κερδίσει σε ατομικό επίπεδο".

Ο ίδιος ο Παπαλουκάς τόνισε σε δηλώσεις του:

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, η διάκριση αυτή είναι ότι πιό σημαντικό έχω κερδίσει σε ατομικό επίπεδο. Ούτε στα πιό τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουνα πως θα αναδειχθώ καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, αλλά είμαι πολύ τυχερός που παίζω σε δυο ομάδες όπως η Εθνική Ελλάδας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αν δεν ήμουνα μέλος αυτών των δυο ομάδων, δεν θα ήμουνα καν στη λίστα των υποψηφίων της FIBA, το λέω αυτό και το πιστεύω. Η δικιά μου αναγνώριση είναι απόρροια της πορείας της Εθνικής στις δυο τελευταίες διοργανώσεις, αλλά και των επιτυχιών της ΤΣΣΚΑ. Έτσι και αλλιώς η ομαδική διάκριση είναι το πιό σημαντικό και αν η ομάδα σου δεν κερδίσει, καμιά ατομική διάκριση δεν σε ικανοποιεί.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που με στηρίζει, στους συμπαίκτες μου τόσο στην Εθνική όσο και στην ΤΣΣΚΑ όλα αυτά τα χρόνια και στους προπονητές που με βοήθησαν και με βελτίωσαν, τον κύριο Γιαννάκη, τον κύριο Μεσίνα, τον κύριο Ιβκοβιτς και όσους δούλεψαν μαζί μου από τότε που ξεκίνησα το μπάσκετ. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στηρίζει και πιστεύει σε μένα, η αγάπη τους είναι μεγάλο όπλο για μένα. Ξέρω πως πλέον οι απαιτήσεις από μένα θα ανέβουν, αλλά εγώ χαίρομαι το μπάσκετ που παίζω και είμαι ακόμα πεινασμένος για νέες διακρίσεις".

Τέλος, αναφέρθηκε και στην εκτός έδρας νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Μπαρτσελόνα:

"Ήταν μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Τα σοβαρά παιχνίδια έρχονται και πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι, διότι όλοι θέλουν να κερδίσουν την Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Να είμαστε καλά στην υγεία μας πάνω απ' όλα και έχουμε τις δυνατότητες να επαναλάβουμε την περυσινή επιτυχία. Θέλω πολύ να παίξω στο φάιναλ φορ της Αθήνας, θα ήταν όνειρο να κερδίσω την Ευρωλίγκα μέσα στην πόλη μου, αλλά μέχρι τότε έχουμε πολύ δρόμο".

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δήλωσε μετά τις ανακοινώσεις:

"Είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι, αλλά κι οι ειδικοί επέλεξαν τον Θοδωρή Παπαλουκά ως τον παίκτη της χρονιάς. Παρακολουθώ πολλά χρόνια την καριέρα του Παπαλουκά και θεωρώ πολύ σωστό, αυτός ο εξαιρετικός παίκτης ομάδας και νικητής να κερδίζει αυτή τη αναγνώριση".

Δηλώσεις έκανε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Ναρ Ζανολίν, τονίζοντας:

"Ο Παπαλουκάς είναι ένας παίκτης... έμπνευση. Το πάθος του για τη νίκη, την ομάδα και τη χώρα του αποτελούν πρότυπο για κάθε παίκτη".

* Στην 7η θέση βρέθηκε ο Βασίλης Σπανούλης.

Καθόλου άσχημα ε;

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ!!! 41.gif
V@Roxe##13
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magicman
είναι τέλειος, δίκαια ο κορυφαίος στην Ευρώπη φέτος, τα πήρε όλα!
V@Roxe##13
Ouπς σορυ.
Alexmei
QUOTE(liolias @ Jan 7 2007, 04:25 PM) *
Εχει και τον Σοφο στους young
http://www.fibaeurope.com/cid_1M9cTXSzHsEonlhjTJbLi1.html

από τους Νέους το Ρούμπιο θα βγει...σίγουρα πράγματα
enypnio
re ap tous neous exei bgei o Fernantez tis Joventut

o Rupio den anikei stous neous alla stous mpempides
Green Warrior
Μπράβο στον Τεό Παπαλουκ 41.gif ο πρώτος Έλληνας μετά τον μεγάλο Νικ το 1987 που πήρε την πρωτιά στην Ευρώπη 77.gif και πάλι μπράβο....
liolias
Χιλια μπραβο! Συνεχισε να μας κανεις υπερηφανους!!
thrylos7
skountis(sportime).gr: biggrin.gif

Οι πληροφορίες για την παιδική ζωή του Παπαλουκά είναι χαμένες στο ανοικτό γήπεδο των Ελληνορώσων...

Αναγκαία επισήμανση για τους αγεωγράφητους: Ελληνορώσων λέγεται μια περιοχή στην Αθήνα, κοντά στους Αμπελοκήπους.

Εκεί μεγάλωσε η Δήμητρα Γαλάνη. Εκεί αναδείχθηκε για πρώτη φορά το προπονητικό ταλέντο του συχωρεμένου Γιάννη Κυράτσα. Από εκεί απογειώθηκε ο Θοδωρής...

Δεν ξέρω αν μικρός ο Παπαλουκάς είχε διατελέσει πρόσκοπος. Πάντως έμαθε να κάνει μια καλή πράξη κάθε μέρα...

Πιτσιρικάς μπορεί να περνούσε τις γιαγιάδες από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο. Τώρα που μεγάλωσε προσέχει τις ελληνικές ομάδες. Και την ΤΣΣΚΑ, βεβαίως!

Προχθές το βράδυ, την ώρα της μεγάλης αιχμής, ψάχναμε στην εφημερίδα τις πιθανότητες να καταλάβει ο Ολυμπιακός τη δεύτερη θέση στον όμιλό του και να τεθεί επικεφαλής, μαζί με τον Παναθηναϊκό, την Ταουγκρές και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην κλήρωση των γκρουπ του top 16 της Ευρωλίγκας...

Ο Ολυμπιακός είχε χάσει (το ματς και τη διαφορά) στη Μόσχα και ούτως ή άλλως η τύχη του εξαρτάται από την Ντιναμό και την Εφές Πίλσεν...

Το πράγμα θα παίζεται ανάμεσά τους μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη. Ομως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα: να μην παίζονται μόνο ανάμεσά τους αλλά και στο Αλεξάνδρειο...

Την ώρα που μαζί με τον Λιανό μελετούσαμε τα σενάρια, ακούστηκε η φωνή του Μανετάκη. «Εντάξει, εκκρεμεί και το ματς της ΤΣΣΚΑ με την Μπαρτσελόνα»...

Από ένστικτο και επειδή αισθάνθηκα περίπου προσβεβλημένος, απάντησα αμέσως: «Δεν εκκρεμεί ποτέ, Γιώργο μου, ματς στο οποίο παίζει ο Παπαλουκάς»!

Πάτησα αμέσως το refresh στη ζωντανή κάλυψη του αγώνα στη Βαρκελώνη. Οντως δεν υπήρχε καμιά εκκρεμότητα. Η ΤΣΣΚΑ είχε αλώσει και το «Παλαού μπλαουγκράνα», στην παράταση...

Για τον Παπαλουκά αυτό ήταν άλλο ένα βράδυ στη δουλειά: 14 πόντοι με 6/10 σουτ, 7 ριμπάουντ και 9 ασίστ!

Αν δεν φοβόμουν ότι θα με χαρακτηρίσουν ιερόσυλο, θα έγραφα ότι...

...μωρέ το γράφω κι ας με πουν ό,τι θέλουν: αν βγάλεις το όνομα από μπροστά και δείξεις τη στατιστική στους Αμερικανούς, θα τον περάσουν για τον Στιβ Νας ή για τον Τζέισον Κιντ!

Ή θα τον περάσουν απλώς για τον... Number 4», όπως τον ανέφερε ο (αποδεδειγμένα naïve τύπος) Μάικ Σιζέφσκι στη συνέντευξη Τύπου μετά τον ημιτελικό της 1ης Σεπτεμβρίου στη Σαϊτάμα...

Παρεμπιπτόντως ο «κόουτς Κ» δεν εδικαιούτο να είναι άδολος και απονήρευτος, γιατί του είχε κτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου μερικές εβδομάδες νωρίτερα ο Τρέιτζαν Λάνγκτον...

Συναντήθηκαν ο μέντορας με τον παλιό μαθητή του στο καλοκαιρινό καμπ του Ντιουκ, στο Ράλεϊ, και ο συμπαίκτης του Θοδωρή στην ΤΣΣΚΑ το είπε φόρα παρτίδα στον Σιζέφσκι...

«Κόουτς, αν δεν τον προσέξετε και δεν διαβάσετε καλά το παιχνίδι του, θα μαρτυρήσετε»!

Και μαρτύρησε ο Μάικ σαν τον... Αθανάσιο Διάκο στην Αλαμάνα. Εβαλε όλη την Αμερική πάνω στη σούβλα του ο Θοδωρής και την έκανε κοκορέτσι!

Ο Τεό την έκανε από τον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2002. Δεν την έκανε μόνος του, τον εξώθησαν σε φυγή με τη δραστική μείωση του συμβολαίου του...

Ευτυχώς τότε βρέθηκε ο... θείος Ντούντα και τον μάζεψε (μαζί με τον Χατζηβρέττα) στην... εξωτική Μόσχα. Εβαλε το χεράκι του ως ατζέντης του εκείνη την εποχή και ο «τίγρης» Βασίλης Ευαγγελινός και ο Παπαλουκάς βρέθηκε ξαφνικά από τον καύσωνα της Αθήνας στη... δροσιά της Μόσχας.

Λάθος: Βρέθηκαν, γιατί μαζί του πήγε και ο «Πειρατής». Ο σκύλος του!

Kαι ούτως ειπείν ο Θοδωρής έγινε πάλι αυτό που ανέκαθεν ήταν. Ή μάλλον έμεινε αυτό που ήταν: Ελληνορώσος!

Τα υπόλοιπα είναι απλώς ιστορία. Για την ακρίβεια, η απόλυτη ιστορία επιτυχίας. Ενας θρίαμβος σε συνέχειες...

Ενας θρίαμβος που δεν έχει ωράριο. Για παράδειγμα, προχθές το βράδυ ο Παπαλουκάς κοιμήθηκε με τα «σπασίμπα» και τις ευχές του Ολυμπιακού και χθες το πρωί ξύπνησε με τα συγχαρητήρια της FIBA Europe!

Στην πραγματικότητα, εκτός από τσάρος πασών των Ρωσιών είναι πλέον και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης!

Ο Τεό αναδείχθηκε, κατόπιν ψηφοφορίας, κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης το 2006. The man of the year!

Ούτως ή άλλως είχε βαρεθεί στα φετινά δημοψηφίσματα να είναι (πρώτος σε ομαδικό, αλλά) τρίτος ή τέταρτος σε ατομικό επίπεδο. Τη μία πίσω από τον Νοβίτσκι, τον Γκασόλ και τον Πάρκερ, την άλλη πίσω από τον Ιακωβάκη και τον Διαμαντίδη.

Το «όχι, άλλο κάρβουνο», ο νταλκάς του ΟΑΚΑ, το τανκ και ο Γκάλης

Επιτέλους αυτήν τη φορά βρέθηκε πάνω από τον Νοβίτσκι, ο οποίος εδώ και έξι χρόνια μονοπωλεί τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης.

Η φράση «όχι άλλο Νοβίτσκι» κοντεύει να αποκτήσει τον ίδιο δραματικό τόνο που είχε ο Κούρκουλος, όταν φώναζε, «όχι άλλο κάρβουνο» στην ταινία «Ορατότης μηδέν»!

Επιτέλους, από χθες είναι πρώτος, όπως τον επέλεξαν τόσο το κοινό όσο και οι ειδικοί του μπάσκετ, «κι αυτό είναι ό,τι πιο σημαντικό έχω κατακτήσει σε ατομικό επίπεδο»...

Κι αν έχει κατακτήσει τίτλους σε ατομικό επίπεδο ο Τεό... Τον περασμένο Απρίλιο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας στην Πράγα.
Τρία χρόνια τώρα ανακηρύσσεται κορυφαίος ξένος παίκτης στη Ρωσία.

Χώρια το Κύπελλο Ελλάδος με τον Ολυμπιακό, τα τέσσερα συνεχή νταμπλ στη Ρωσία, τα τέσσερα φάιναλ φορ στη σειρά, το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, η κούπα στο Βελιγράδι, το ασημένιο μετάλλιο στη Σαϊτάμα.

Χώρια αυτά που βλέπει στον ορίζοντά του να του κλείνουν το μάτι. Τα διακρίνει κιόλας, παρά την ομίχλη που βλέπει κάθε πρωί, όταν ξυπνάει από το παράθυρό του...

Ο Παπαλουκάς έχει την τύχη να αγωνίζεται στις δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στις δύο τελευταίες πρωταθλήτριες Ευρώπης, την Εθνική Ελλάδος και την ΤΣΣΚΑ. Αμφότερες ανέδειξαν το ταλέντο του, το εξαργύρωσαν και το απολαμβάνουν...

Στον ανοικτό ορίζοντά του ο Τεό βλέπει το Μαρούσι και τη Μαδρίτη. «Το όνειρό μου είναι να σηκώσω την κούπα και μέσα στο ΟΑΚΑ. Στην πόλη μου. Στην πατρίδα μου», είπε χαράσσοντας το σχέδιο πτήσης της ΤΣΣΚΑ προς το φάιναλ φορ της Αθήνας...

Βεβαίως, ουδείς προφήτης δεκτός στον τόπο του. Ο Ολυμπιακός τού άνοιξε την πόρτα κι όταν επέστρεψε ως αντίπαλος, τον έκραξαν και οι γαύροι και οι παναθηναϊκοί Ευτυχώς τον αποθέωσαν τις προάλλες οι Αρειανοί στο Αλεξάνδρειο και του χάρισαν ένα (στην κυριολεξία) νόστιμον ήμαρ!

Κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης στο παρελθόν έχει αναδειχθεί μονάχα ένας Ελληνας. Ηταν το 1987, όταν (στο Euroscar της «Gazzetta dello Sport» όλοι υποκλίθηκαν στην αυτού μεγαλειότητα, τον Νίκο Γκάλη.

Η Ελλάδα είχε θριαμβεύσει αναπάντεχα στο Ευρωμπάσκετ της Αθήνας και ο «γκάνγκστερ» ανέβαινε για δεύτερη φορά στον Ολυμπο...

Το βράδυ της 30ής του περασμένου Απριλίου, στη «Σάσκα Αρίνα» της Πράγας, ο Παπαλουκάς λουσμένος μέσα στις σαμπάνιες και τις βότκες άκουγε τον υπουργό Αμυνας της Ρωσίας, Ντμίτρι Ιβανόφ, να του τάζει ένα συγκλονιστικό πριμ...

«Εσένα, Θοδωρή, θα σου δώσω να οδηγήσεις ένα τανκ και να κάνεις βόλτα στην Κόκκινη Πλατεία», του είπε και ο Τεό έπαθε σοκ!

Λίγο αργότερα είχε ξεπεράσει το σοκ και μου εκμυστηρευόταν πόσο υπερήφανος αισθάνεται ως πρεσβευτής του ελληνικού μπάσκετ στο εξωτερικό και ως κληρονόμος του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Χριστοδούλου, του Φασούλα, του Φιλίππου...

Τότε στο κινητό του χρησιμοποιούσε ακόμη ως ringtone το «Ονειρο ζω» του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ας το αλλάξει, επιτέλους. Το ζει το όνειρο, αλλά ο καλλιτέχνης λέει κι ένα καινούργιο τραγούδι, που του ταιριάζει απολύτως, μια και επιδίδεται διαρκώς σε ανάταση χειρών για να σηκώνει τα τρόπαια...

«Χέρια ψηλά», Θοδωρή μου!
greece4
41.gif
Pierce
Το ΝΒΑ θέλει «Τεό»

Το ΝΒΑ καλεί τον Θοδωρή Παπαλουκά, αλλά εκείνος δεν βλέπει ιδιαίτερα θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN -στο οποίο ο Chris Sheridan χαρακτηρίζει τον «Τεό» ως τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης από εκείνους που δεν αγωνίζονται σε αυτήν-, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλφς, και Ντάλας Μάβερικς έχουν στην λίστα τους τον διεθνή μας σέντερ.

Ωστόσο, -σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο- το παράδειγμα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που είχε κάνει σχεδόν στην ίδια ηλικία με εκείνον το βήμα για το ΝΒΑ και το Γκόλντεν Στέιτ, αποτελεί για εκείνον ανασταλτικό παράγοντα.

«Είναι 30 ετών και δεν θέλει να παίζει 82 παιχνίδια την σεζόν», υποστήριξε κάποιος που γνωρίζει καλά τον τρόπο σκέψης του Παπαλουκά. «Αν θέλει να παίξει για 5-6 χρόνια ακόμη, αυτό μεταγράζεται σε 480 παιχνίδια στο ΝΒΑ ή σε 250 παιχνίδια στην Ευρώπη. Στην ΤΣΣΚΑ ‘βγάζει’ ένα εκατομμύριο ευρώ, χωρίς φόρους, με σπίτια, αυτοκίνητα και άλλες ανέσεις. Θα μπορούσε να απαιτήσει τα ίδια χρήματα που παίρνει ο Γιασικεβίτσιους (4 εκατομμύρια δολάρια), αλλά όταν τον βλέπει να κάθεται στην άκρη του πάγκου, τότε το σκέφτεται διπλά να δοκιμάσει στο ΝΒΑ».
www.sportime.gr
weirdo1977
παιδιά επειδή έχω πάθει κάτι από χθες, θέλω πολύ να βρω μια φανέλα του παπαλουκά 77.gif να αγοράσω, έψαξα σε όλο το net αλλα δεν βρήκα κάτι, έχετε κάτι υπόψιν ?
rchos
νομιζω οτι ο τεο απεδειξε και σε αυτο το φαιναλ 4 οτι ειναι αυτη τη στιγμη ο μεγαλυτερος παιχτης που παιζει στην ευρωπη!καλο θα ηταν να μεινει στην ευρωπη.δεν νομιζω κιολας οτι το σκεφτεται σοβαρα να παει απο την απεναντι!
Aristofanis
Ο μεγαλύτερος παίκτης τώρα στην Ευρώπή.

Απλά υποκλινόμαι...
thrylos7
παιδιά επειδή έχω πάθει κάτι από χθες, θέλω πολύ να βρω μια φανέλα του παπαλουκά να αγοράσω, έψαξα σε όλο το net αλλα δεν βρήκα κάτι, έχετε κάτι υπόψιν ?

Ακριβώς το ίδιο έπαθα κι εγώ! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσω... Ελπίζω να βρούμε σύντομα...
amanolar
O anthropos einai apla mia mpasketikh ydiofyia!!!
Oti fanela kai na foraei ego tha ton apotheona, akoma ki an mou eklebe th "koupa mou" sto fina4.

Th fanela tou Thodorh eixa faei to kosmo na th bro edo kai 1 xrono...
Kai prin 4 meres thn apekthsa!!! smile.gif

Prepei na hmoun sth mailing list tou Basketopolis kai mou hrthe to parakato mhnhma.
Den ebgala akrh sto site tou Basketopolis kai telika phga sto official site tou Papalouka ki apo ekei (pano deksia yparxei link) pou parapempei sto basketopolis se sygkekrimenh selida...
h**p://www.basketopolis.com/SpecificProduct.asp?ItemID=412
Den ksero an yparxoun akoma faneles. Ego ebala thn paraggelia thn Trith kai th Paraskeuh mou hrthe.
Einai ligo tsimpimenh sth timh, alla enas einai o Thodorhs!
Good luck...

Paidia sorry gia ta greeklish alla douleuo sto eksoteriko kai den exo ellhnikous xarakthres.

Original mail:

"Η αναμονή τελείωσε! Οι εμφανίσεις του Θοδωρή Παπαλουκά είναι έτοιμες και μπορείτε από σήμερα κιόλας να τις παραγγείλετε! Η κόκκινη εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με το όνομα και τον αριθμό του Κορυφαίου Παίκτη στην Ευρώπη για το 2006 διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Το κόστος για την εμφάνιση του Θοδωρή Παπαλουκά είναι €42 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%) συν το κόστος αποστολής, αναλόγως με το που μένετε και σε 2-3 εργάσιμες ημέρες (εκτός απομακρυσμένων περιοχών) θα βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού σας!

Μην χάνετε καιρό, μπείτε τώρα στο E-shop της BASKETOPOLIS και αγοράστε την εμφάνιση του Θοδωρή Παπαλουκά! Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα, τηλεφωνήστε στο 210-9642699 (καθημερινά 1000-1800) για να κάνετε κράτηση και να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εμφάνιση του Θοδωρή Παπαλουκά είναι διαθέσιμη μόνο σε κόκκινο-μπλέ χρώμα και σε μεγέθη Small, Medium, Large, XL και XXL (περιορισμένα κομμάτια). "

-amanolar- blove.gif
thrylos7
Αυτά είναι! Να' σαι καλά amanolar!

Ελαφρώς τσιμπημένη, αλλά σε φυσιολογικά πλαίσια η τιμή.

Θα προτιμούσα πάντως να την έβρισκα σε κάποιο κατάστημα, να είμαι σίγουρος και με το μέγεθος κτλ.
Air Kef
Τι τσιμπημένη ρε σεις..

Μια χαρά τιμή ειναι!Του ΝΒΑ οι φθηνότερες εχουν 45€ και οι ποδοσφαιρικές απο 55€.

Ευχαρστούμε τον Θπδωρή για τις πραγματικά μεγάλες μπασκετικές στιγμές που μας προσέφερε στο Φ4.Καλή συνέχεια και όποτε θέλει η πόρτα του Ολυμπιακού ελπίζω να ειναι διάπλατα ανοικτή και το συμβόλαιο λευκό με τα λεφτά ολων των ετών κατευθείαν,μην εχουμε παλι τα ιδια λάθη!
weirdo1977
QUOTE(Air Kef @ May 8 2007, 01:21 PM) *
Ευχαρστούμε τον Θπδωρή για τις πραγματικά μεγάλες μπασκετικές στιγμές που μας προσέφερε στο Φ4.Καλή συνέχεια και όποτε θέλει η πόρτα του Ολυμπιακού ελπίζω να ειναι διάπλατα ανοικτή και το συμβόλαιο λευκό με τα λεφτά ολων των ετών κατευθείαν,μην εχουμε παλι τα ιδια λάθη!

νιώθω λίγο άσχημα... ρε λέτε να πουλήσουμε το χαριλαου για τον θοδωρή ? πολύ θα γούσταρα αλλα φαίνεται πως στην ελλάδα δικαίωμα στο όνειρο έχουν λίγοι sad.gif
Igor
Μην αγοράζεται την φανέλα... Το καλοκαίρι θα φύγει απο την ΤΣΣΚΑ.
Air Kef
Λες να περιμένουμε να παρουμε μια που θα λέει "T H E O" με τα χρώματα του Dallas;;; biggrin.gif

Weirdo πολύ ωραίο ποστ,νομίζω μας έβαλες στην θεση σου και καταλάβαμε τι θες να πεις κατευθείαν..!
Σειρά μας νομίζω να εχουμε τον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης.Τόσα χρόνια είχατε Γκάλη εσεις.! tongue.gif

Παρεπιπτόντως,το Χαριλάου ειναι το ομόρφετρο γήπεδο στην Ελλάδα,ισως μονο το Καραισκάκη να το ξεπερνάει,να δουμε και του ΠΑΟ σε 2-3 χρονια..!
Hakeem
QUOTE(amanolar @ May 8 2007, 01:58 AM) *
O anthropos einai apla mia mpasketikh ydiofyia!!!
Oti fanela kai na foraei ego tha ton apotheona, akoma ki an mou eklebe th "koupa mou" sto fina4.

Th fanela tou Thodorh eixa faei to kosmo na th bro edo kai 1 xrono...
Kai prin 4 meres thn apekthsa!!! smile.gif

+1

Την αγόρασα και εγώ, την έψαχνα μήνες τώρα, αλλά η ΝΙΚΕ μου είχε πει ότι δεν την βγάζουν παρά μόνο για την ομάδα, κάτι σαν ειδική παραγγελία. Οντως αυτή που πήρα είναι ολόιδια, εκτός από το σήμα της ΝΙΚΕ. Είδα και αρκετούς Ρώσους στο ΟΑΚΑ που φόραγαν την ίδια και μου είπαν πως είναι η αυθεντική ρέπλικα που πουλάει και η μπουτικ της ΤΣΣΚΑ. Το μόνο που μου μένει είναι να τον βρώ να την υπογράψει. Και ελπίζω να μην αλλάξει ομάδα αμέσως... tongue.gif
mikri prasini ollandeza
Tou ειπε κανείς χρόνια πολλά (για) χτες??? smiley.gif
Pierce
εγω τον πηρα τηλεφωνο.... cool.gif
mikri prasini ollandeza
κι εγώ τον κέρασα καφέ!!!! smiley.gif
Hakeem
εγώ έμεινα σε ένα τυπικό email... biggrin.gif δεν ειμαστε τοσο φίλοι (ακόμα!)
greece4
77.gif 77.gif
δε μπορω να πω κατι περισσοτερο μετα απ αυτα που ειδα ΚΑΙ σ'αυτο το f4.
αλλη μια ΜΕΓΑΛΗ διοργανωση στην οποια ο τεο απλα ελαμψε! biggrin.gif biggrin.gif

btw. μου αρεσε και η δηλωση του προεδρου του παο σχετικα με τις αποδοκιμασιες (που τι κριτικη να κανω πανω σ αυτο, με εχουν καλυψει οι προηγουμενοι... icon_tomato.gif 30.gif 68.gif ) παροτι βεβαια μιλαει πλεον εκ του ασφαλους! παρολα αυτα ηταν πολυ θετικες!
tsitum
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ May 9 2007, 07:09 PM) *
Tou ειπε κανείς χρόνια πολλά (για) χτες??? smiley.gif

εγω τον πηρα τηλεφωνο....

κι εγώ τον κέρασα καφέ!!!!
Εγω του ειχα ευχηθει πριν το φαιναλ φορ κ μου ειπε,"τι θες να κανω που με θυμηθηκες" κ εγω του λεω "χασε το φαιναλ φορ,αλλα παιξε καλουτσικα μη σε καταλαβουνε.Κ ριξε κ κανενα δακρυ στο τελος"."Εγινε" μου απαντησε ο κολλητος κ εκλεισε...
mikri prasini ollandeza
smiley.gif Όταν τον είχες φιλοξενήσει σπίτι σου, επειδή δεν είχε που να κοιμηθεί??
Hakeem
QUOTE(mikri prasini ollandeza @ May 10 2007, 04:05 PM) *
smiley.gif Όταν τον είχες φιλοξενήσει σπίτι σου, επειδή δεν είχε που να κοιμηθεί??

τότε που σου έκανε δώρο και την υπογεγραμμένη φανέλα του? biggrin.gif
mikri prasini ollandeza
Όχι, τότε που ζήτησε να του υπογράψει αυτός γιατί δεν άντεχε να μην έχει μια υπογραφή από ένα τόσο σπουδαίο κολλητό!!!Άλλωστε την υπογραφη την είχε μάθει τόσο καλά από τις τόσες φορές που είχε δει να την κάνει που την πλαστογραφούσε άνετα!! smiley.gif
Igor
Γεια σας παιδια. Τι γινεται ???
Τωρα μολις γυρισα απο Μοσχα με το ιδιωτικο Jet, αφου με ειχε καλεσει ο Θωδορας να με κερασει για τα γεννεθλια του.. Εσεις τι νεα ? tongue.gif
tsitum
Όταν τον είχες φιλοξενήσει σπίτι σου, επειδή δεν είχε που να κοιμηθεί??

τότε που σου έκανε δώρο και την υπογεγραμμένη φανέλα του?

Όχι, τότε που ζήτησε να του υπογράψει αυτός γιατί δεν άντεχε να μην έχει μια υπογραφή από ένα τόσο σπουδαίο κολλητό!!!Άλλωστε την υπογραφη την είχε μάθει τόσο καλά από τις τόσες φορές που είχε δει να την κάνει που την πλαστογραφούσε άνετα!!
Τοτε που εκλαιγε κ οδυρονταν λεγοντας οτι δεν εχει κανεναν αλλο τοσο κολλητο σ αυτη τη ζωη.Κ ορκιζονταν οτι θα παρατουσε το μπασκετ "στην κρυα κ χωρις τσιτουμ"οπως χαρακτηριστικα μου ελεγε "μελαγχολικη Μοσχα" οπως κ τα "2.5 κωλοεκατομμυρια" προκειμενου να ξανακανουμε παρεα στην Ελλαδα.Αρχιζει κ γινεται τσιμπουρι ή μου φαινεται? smiley.gif
Gravedigger
QUOTE(tsitum @ May 10 2007, 03:32 PM) *
"στην κρυα κ χωρις τσιτουμ"οπως χαρακτηριστικα μου ελεγε "μελαγχολικη Μοσχα"

hammer.gif hammer.gif 24.gif 24.gif 24.gif
Hakeem
Απο Ισπανία, αλλά και σε μερικά ελληνικά site αναφέρεται πως η Ρεαλ βάζει μπάτζετ 20 εκατομμύρια ευρώ για του χρόνου, με πρώτους στόχους Παπαλουκά και Βούισιτς... Λέτε να αναστήσει και άλλη ξεπεσμένη βασίλισσα ο Τεό?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.