Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Los Angeles Lakers
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
aegeansheed
Los Angeles Lakers




Τίποτα λιγότερο από το Repeat



Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Derek Fisher
SG: Kobe Bryant
SF: Ron Artest
PF: Pau Gasol
C: Andrew Bynum

Υπόλοιπο ρόστερ: Jordan Farmar, D.J. Mbenga, Josh Powell, Sasha Vujacic, Luke Walton, Lamar Odom, Shannon Brown, Adam Morrison, Thomas Kelati, Michael Gelabale, Michael Fey, Tony Gaffney, David Monds.

Offseason moves:
Ήρθαν ή ανανέωσαν : Ron Artest (free agent), Lamar Odom (ανανέωσε), Thomas Kelati (Unicaja Malaga), Michael Gelabale (L.A. D-Fenders, NBDL), Michael Fey (undrafted), Tony Gaffney (undrafted), David Monds (undrafted).
Έφυγαν: Trevor Ariza (σε Rockets)


Σχόλιο: Πρώτοι και καλύτεροι πέρυσι. Το καλύτερο ρεκόρ στη Δύση τους οδήγησε στο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς, εκεί που οι Magic ποτέ δεν επιβεβαίωσαν τις προσδοκίες, με αποτέλεσμα να κατακτηθεί ένα εύκολο πρωτάθλημα για την πρώτη ομάδα του Los Angeles.
Το ερώτημα για τους Lakers, μόλις τελείωσαν οι εορτασμοί ήταν τί θα έκαναν με τα εκπνέοντα συμβόλαια του Odom και του Ariza, που έμεναν unrestricted free agents. Από την αρχή ήταν δύσκολο να διατηρήσουν και τους δύο στο roster μιας και αμφότεροι ζητούσαν πάνω από $ 7 εκ. το χρόνο. Ο Ariza είχε την τύχη να βρει αμέσως πρόταση από τους Rockets και χωρίς να το σκεφτεί παραπάνω υπογράφει. Πλέον, οι αξιόλογοι small forward εκείνη τη στιγμή ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα: ο πεσμένος Shawn Marion, o Lamar Odom, που ζητούσε πολλά και η ωρολογιακή βόμβα που λέγεται Ron Artest.
Οι Lakers κάνουν την έκπληξη και υπογράφουν μια ωραία νύχτα στο Los Angeles τον Artest, ο οποίος δηλώνει κατενθουσιασμένος με την προοπτική να υπάρξει συμπαίκτης του Kobe. Ο Odom παραμένει χωρίς πρόταση και μην έχοντας βρει ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του, αποφασίζει τελικά να παραμείνει.
-Η αλλαγή του Artest αντί του Ariza δεν αλλάζει πολλά σε αγωνιστικό επίπεδο: και οι δύο είναι εξίσου καλοί περιφερειακοί αμυντικοί. Με τη φυγή του Ariza χάνεται ένας αθλητικός και πιο επιθετικός παίκτης, που ήταν ιδανικός στο run n’ gun, από την άλλη έρχεται ένας παίκτης δυνατός, περισσότερο defence-minded, που μπορεί να παίξει σε άμυνα και επίθεση από το 2 έως και το 4 (σε πιο ελαφρά σχήματα).
-To ρίσκο της κίνησης είναι καθαρά και μόνο η χαλιναγώγηση του χαρακτήρα του Artest και η δυσκολία που συνεπάγεται το ψυχολογικό coachάρισμά του. Αν καταφέρει και βρει τρόπο να τον κάνει να παίζει με κίνητρο ο Jackson, τότε ούτε γάτα, ούτε ζημιά.
-Ο Odom αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στον πετυχημένο πλέον ρόλο του 6ου παίκτη, δίνοντας στον Zen Master την πολυτέλεια πολλαπλών σχημάτων με την παρουσία του.
-Ο Gasol επιστρέφει μετά ένα γεμάτο Euro 2009, ως πρωταθλητής Ευρώπης με την ψυχολογία του στα καλύτερα της.
-Στο L.A. όλοι περιμένουν το career-year του Bynum, με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει υγιής, ώστε να βγάλει μια 15π.-10ρ. γεμάτη χρονιά (>75 παιχνίδια) και να σταθεί στο επίπεδο που τον θέλουν.
-Ο Jackson αναμένεται να ξεκουράσει τον Fisher περισσότερο φέτος, δίνοντας λεπτά στον Shannon Brown, με απώτερο στόχο να τον χρησιμοποιήσει στα playoffs εκτεταμένα.
-Εξ’ άλλου δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο για τον Kobe, από το Repeat στο Πρωτάθλημα, τα 5 δαχτυλίδια και την επιστροφή του βραβείου του MVP σε αυτόν… Ειδικά από τη στιγμή που αυτοί οι Lakers είναι η “δική” του ομάδα.
Πρόβλεψη: 62-64 νίκες, 1οι στην Pacific, 1οι στη Δυτική Περιφέρεια
red pyramid88
Για να κάνω λίγη κριτική στην ομάδα που υποστηρίζω: πιστεύω πως η off-season ναι μεν είχε την είσοδο του Artest που ήταν πολύ εντυπωσιακή -πλήν όμως ριψοκύνδινη κίνηση, απο εκεί και πέρα όμως, βρίσκω ότι και στον άσσο έπρεπε να είχαν γίνει κινήσεις (Fisher-Farmar-Brown...όχι και οι καλύτερες επιλογές για κάποιον που θέλει να επαναλάβει το τίτλο) και ότι οι άλλες ομάδες (κυρίως οι Spurs, αλλά και οι Hornets-Blazers) περάσαν τους Lakers σε αυτό το σημείο. Όλα αυτά συν ότι ο Kobe μεγάλωσε άλλο ένα χρόνο, δεν ένιωθα τόσο σίγουρος για τη πρωτιά. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχουν δέσει ακόμη καλύτερα έτσι ώστε να μείνουν όσο ψηλά όσο τη τελευταία σεζόν.

Και θέλω να δώ άλλη μία χρονιά τον Odom να καρφώνει στα μούτρα του Andersen tongue.gif Μακράν το αγαπημένο κάρφωμα απο τα τελευταία playoff.

Τέλος, ο Kobe παρόλο που ήταν αρχηγός και στους τελικούς, χρειάστηκε λίγη βοήθεια και πάλι. Πιστεύω έχει κίνητρο να παίξει πολύ καλύτερα και να κλείσει τα στόματα όσων τον αμφισβητούσαν/ούν.
Air and King
Οι πρωταθλητες Λεικερς ενισχυθηκαν παιρνοντας τον διψασμενο Ρον Αρτεστ και ανανεωσαν τον Λαμαρ Οντομ.Οι 2 σημαντικοτερες κινησεις!

Βλεποντας λιγο το ροστερ και κυριως τους 5 βασικους Φισερ-Κομπι-Αρτεστ-Γκασολ-Μπαινουμ αλλα και το 6ο παιχτη τον πολυταλαντο Λαμαρ Οντομ(μου αρεσει πολυ σαν παιχτης,για το υψος του εχει καταπληκτικη τεχνικη) και κυριως με το αναμενομενο rise του Μπαινουν μιλαμε για μια ομαδα που μπορει να συγκριθει με την ομαδα του 2000-2002.Μαλιστα ο Αρτεστ θεωρει οτι οι Λεικερς φετος θυμιζουν πολυ Μπουλς του 1996!
Ο Ρετζι Μιλλερ ειπε οτι μπορει οι Λεικερς να φτασουν και τις 72 νικες των Μπουλς για να πει ο Γουορθι οτι κατι τετοιο αποκλειεται καθως οι Δυση του 2009 ειναι πολυ πιο ανταγωνιστηκη απο την Ανατολη του 1996!Πολυ ποιοτικο ροστερ με τον Βουγιασιτς να χαλαει το image!Kαλος παιχτης δειχνει και ο Σανον Μπραουν κυριως σαν 2 γιατι σαν ασσος δεν λεει τιποτα ενω περιμενουμε και την ανοδο του Φαρμαρ!Ο Γουολτον κλασσικος λιγα και καλα!Μακαρι να παρει ευκαιριες και ο Ανταμ Μορρισον να θυμηθουμε εστω και για λιγο τον παιχτη που πολλοι θαυμασαμε στο Γκονζακα αλλο ο Διαβητης δεν τον αφησε να δειξει την πραγματικη του αξια!

Οι Λεικερς ειναι το φαβορι για το #1 στην Δυση αλλα με ομαδες οπως οι Σπερς,οι Ναγκετς,οι Μαβς,οι Μπλειζερς τιποτα δεν ειναι σιγουρο!Για τον Αρτεστ ο ψυχολογος Φιλ Τζακσον ειναι οτι πρεπει.Τα καταφερε με τον Τρελο-Ροντμαν θα το κανει και με τον Αρτεστ!

Οσο για τον Κομπι στα 31 του ειναι μια χαρα.Ο Τζορνταν μεχρι τα 35+και το καλαθι στο Σολτ Λεικ Σιτι επαιζε σουπερ!Ουτως η αλλως ο ιδιος ο Κομπι ειπε οτι αισθανεται πιο υγειης απο ποτε την τελευταια 3ετια!Τα μεγαλυτερα κινητρα για αυτον αφου ξορκισε το φαντασμα του Prime-Σακ ειναι 2:Ο ΛεΜπρον Τζειμς και ο Μαικλ Τζορνταν!:Τα πρωταθληματα που θα συλλεγει(αν) απο εδω και περα ειναι τα μονα που μπορουν να το γιγαντωσουν παρα πανω καθως με 1 μολις MVP κα με ενα πρωταθλημα ως leader απεχει για να φτασει σε επιπεδα G.O.A.T...Hδη παντως προσωπικα τον θεωρω τον 2ο καλυτερο σουτινγκ γκαρντ ολων των εποχων πισω απο τον Τζορνταν και το #9-10 συνολικα ολων των εποχων!
koutsou10
καταρχην νομιζω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο να γινει ρεκορ νικων...σχεδον ολες οι ομαδες εχουν βελτιωσει το ροστερ τους κ γενικα θεωρω οτι θα ειναι μικροτερη η ψαλιδα του 1ου σε καθε περιφερεια με τον 2ο,3ο κ.λ.π...
η μονη αλλαγη που εγινε στο ροστερ των πρωταθλητων ειναι η ουσιαστικα ανταλλαγη του τρεβορ αριζα με του ρον αρτεστ...θεωρω ρισκο την αποκτηση του ρον κ δεν ξερω κατα ποσο μπορει να δεσει ευκολα με το υπολοιπο συνολο κ ποτε θα το κανει αυτο,οταν τα καταφερει παντως θα ειναι σημαντικη η βοηθεια του ειδικα στην αμυνα.πιστευω πως πολυ μεγαλο ρολο θα παιξει πλεον η αμυνα σε αυτην την ομαδα μετα κ την φυγη του κερτ ραμπις...
οσον αφορα τον κομπι θεωρω οτι περυσι εκλεισε στοματα αλλα ακομα διψαει για τιτλους κ θελει να αποδειξει ποιος ειναι ο καλυτερος παιχτης αυτην την στιγμη στον πλανητη,πιστευω πως για περιπου 3 χρονια θα ειναι μεσα σε αυτην την <<κοντρα>> με λεμπρον κ γουεηντ ανταγωνιστικος...θα ειναι πολυ δυσκολο το repeat αλλα αν γινει νομιζω οτι ο κομπι κ η παρεα του θα γραψουν αλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια αυτης της ιστορικης ομαδας!!!
Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Oct 23 2009, 03:05 ) *
καταρχην νομιζω οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο ως ακατορθωτο να γινει ρεκορ νικων.....θα ειναι πολυ δυσκολο το repeat αλλα αν γινει νομιζω οτι ο κομπι κ η παρεα του θα γραψουν αλλη μια χρυση σελιδα στην ιστορια αυτης της ιστορικης ομαδας!!!

Παντως μεχρι στιγμης ο Ρετζι Μιλλερ σχολιαστης-αναλυτης στο ΝΒΑ ειπε οτι οι Λεικερς μπορουν να φτασουν-ξεπερασουν τις 72 νικες ενω ο Τζειμς Γουορθι που δουλευει στο KCAL καναλι των Λεικερς ειπε το πολυ 63-64 νικες καθως εχει ανταγωνισμο πιο πολυ απο την Ανατολη του 1995-1996 που επαιζαν οι Μπουλς που εκαναν το 72-10!Συμφωνω!
Ενω και ο Ρασιντ ειπε οτι οι Σελτικς ειναι αυτοι που μπορουν να σπασουν το ρεκορ των Μπουλς!Πολυ χλωμο!Μην δεν κανει και καμια ομαδα 60 νικες φετος!Πολυ ανταγωνισμο με 5-6 πολυ μεγαλα φαβορι για το πρωταθλημα και με οχι πολλα περιθωρια προβλεψεων!
captain charisma
καλη η κινηση των λεικερς να παρουν τον αρτεστ διοτι προστειθετε ενα ακομα επιθετικο οπλο στη μηχανη τους, που ειναι καλος αμυντικος.. οσο για τις νικες πιστευω οτι θα κανουν μαξιμουμ 60-62....ειναι ανουσιο να προσπαθησουν να φτασουν το ρεκορ των μπουλς γιατι ειναι δυσκολο λογο του επιπεδου της δυσης και του μεγαλου ανταγωνισμου.η πραγματικη σεζον αρχιζει μετα τον απριλη και εκει οι λεικερς πρεπει να ειναι συγκεντρωμενοι αν θελουν να πετυχουν του ριπιτ...
Gravedigger
QUOTE (red pyramid88 @ Oct 22 2009, 22:13 ) *
Και θέλω να δώ άλλη μία χρονιά τον Odom να καρφώνει στα μούτρα του Andersen tongue.gif Μακράν το αγαπημένο κάρφωμα απο τα τελευταία playoff.

Τις τάπες που έφαγε τις μέτραγε η έχασε τον λογαριασμό??? blech.gif
red pyramid88
QUOTE(Gravedigger @ Oct 23 2009, 17:45 ) *
Τις τάπες που έφαγε τις μέτραγε η έχασε τον λογαριασμό??? blech.gif


Δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεστε, πήρατε λάθος αριθμό κύριε smiley.gif

Απο εκεί και πέρα, σαφώς δε λέω ότι η ομάδα δεν είναι αρκετά καλή για να παίξει καλά και να πάρει και φέτος το τίτλο. Απλά πέρα απο την ενίσχυση με τον Artest εγώ προσωπικώς έλπιζα πρώτα απο όλα να φύγει το παλτό που έχουμε (σλοβένος, νέος, έχει τάση να πετάει απίστευτα τρίποντα αλλά δε κάνει και πολλά άλλα) και να γινόμαστε πιο δυνατοί στον άσσο. Απο τη στιγμή που δεν έγινε, ελπίζω απλά να ''ανυσηχώ'' άδικα.
Basketikoc
Κι εγω θεωρω πως οι Lakers ειναι παλυ το φαβορι για τον τιτλο.Με τον ερχομο του Αρτεστ,μιλαμε για μια υπερομαδα πραγματικα.Το μονο μελανο σημειο οπως ειπατε κι εσεις ειναι ο ασος,που και παλι,ο Fisher αλλα και τα μπακαπ του δεν ειναι παικτες τοσο χαμηλου επιπεδου.Τον Brown εγω δεν τον θεωρω καθαρο ασο,αλλα περισσοτερο σκορερ.Δεν τον εχω δει πολυ βεβαια,αλλα ακομα και για τα δεδομενα του ΝΒΑ μου δινει την αισθηση πως δεν ειναι καθαρος ασος.
koutsou10
QUOTE(Basketikoc @ Oct 24 2009, 11:50 ) *
Κι εγω θεωρω πως οι Lakers ειναι παλυ το φαβορι για τον τιτλο.Με τον ερχομο του Αρτεστ,μιλαμε για μια υπερομαδα πραγματικα.Το μονο μελανο σημειο οπως ειπατε κι εσεις ειναι ο ασος,που και παλι,ο Fisher αλλα και τα μπακαπ του δεν ειναι παικτες τοσο χαμηλου επιπεδου.Τον Brown εγω δεν τον θεωρω καθαρο ασο,αλλα περισσοτερο σκορερ.Δεν τον εχω δει πολυ βεβαια,αλλα ακομα και για τα δεδομενα του ΝΒΑ μου δινει την αισθηση πως δεν ειναι καθαρος ασος.

παιδια πιστευω πως ο φιλ τζακσον πρεπει να δοκιμασει τον βουγιασιτς για ασο κ οχι τον μπραουν...αφου μονο να σουταρει ξερει ο σασα ας δουμε αν μπορει να βοηθησει για λιγα λεπτα σε αυτην την θεση...οσον αφορα τον σανον πιστευω πως ειναι απιστευτος ντανκερ(αποκορυφωμα το καρφωμα στην μαπα του birdman στους τελικους της δυσης-πραγματικα το χαρηκα πολυ smiley.gif )κ μπορει να βοηθησει παρα πολυ οσο ξεκουραζεται ο κομπι(το εκανε περυσι που ηρθε στην μεση της χρονιας-φανταστειτε φετος που ειναι στην ομαδα απο την αρχη)...
πανω απο ολα υγεια κ παμε για ριπιτ ευκολα... peace.gif
lakersdynasty
QUOTE(Basketikoc @ Oct 24 2009, 11:50 ) *
Κι εγω θεωρω πως οι Lakers ειναι παλυ το φαβορι για τον τιτλο.Με τον ερχομο του Αρτεστ,μιλαμε για μια υπερομαδα πραγματικα.Το μονο μελανο σημειο οπως ειπατε κι εσεις ειναι ο ασος,που και παλι,ο Fisher αλλα και τα μπακαπ του δεν ειναι παικτες τοσο χαμηλου επιπεδου.Τον Brown εγω δεν τον θεωρω καθαρο ασο,αλλα περισσοτερο σκορερ.Δεν τον εχω δει πολυ βεβαια,αλλα ακομα και για τα δεδομενα του ΝΒΑ μου δινει την αισθηση πως δεν ειναι καθαρος ασος.


o Φιλ Τζακσον παραδοσιακα χρησιμοποιει παικτες στο 1 οι οποιοι δεν ειναι κλασσικοι ασσοι.

Και ο Ρον Χαρπερ πιο παλια με τους μπουλς ξεκινησε την καριερα του ως σκορερ και μαλιστα αρκετα καλος.

Τωρα και ο Φαρμαρ περισσοτερο σκορερ ειναι παρα pass-first γκαρντ. Και ο Μπραουν ειναι 2αρι σκορερ με δυνατο σημειο την διεισδηση.

Αλλα τα παντα ξεκινανε πτην αμυνα. Ο Φισερ σιγουρα ειναι ο καλητερος οργανωτς απο τους 3.

Αλλα ο Φαρμαρ μπορει να ακολουθησει πιο καλα παικτες γρηγορους στον ασσο οπως πχ ο Κρις Πολ και ο Μπραουν μπορει να κοντραρει ασσους δυνατους οπως ο Ντερον Ουιλιαμς.

Οποτε αμυντικα υπαρχει ποικιλια και αυτο ειναι καλο. Ετσι κι αλλιως φαινεται φετος καθαρα οτι ναι μεν εχουμε μεγαλο επιθετικο ταλεντο σαν ομαδα αλλα τα παντα θα ξεκινουν απο την αμυνα και την πιεση.

Το χθεσινο με τους Ντενβερ το ειδατε? ο Νενε και ο Μαρτιν δεινοπαθουσαν για να βρουν χωρο να κανουν ενα λεϊ απ οταν ηταν μεσα ο Μπενγκα! w00t.gif

6 ή 7 ταπες ειχε. Φοβερος.
half-man half-maverick
δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα φετος το καλοκαιρι βοηθουσε τους λεικερς στην προετοιμασια ο χακιμ ολαζουον!! τους περιμενω πολυ καλυτερους στο ψηλο παιχνιδι φετος ! wink.gif
Air and King
QUOTE(half-man half-maverick @ Oct 27 2009, 20:55 ) *
δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα φετος το καλοκαιρι βοηθουσε τους λεικερς στην προετοιμασια ο χακιμ ολαζουον!! τους περιμενω πολυ καλυτερους στο ψηλο παιχνιδι φετος ! wink.gif

Δεν δουλεψε με τους Λεικερς o Xακιμ αλλα με τον Κομπι καποιες προπονησεις στο Χουστον!Με τον Μπαινουμ δουλευει εδω και πολυ καιρο ο Τζαμπαρ..........

http://www.youtube.com/watch?v=IjLD_05Sru4
Andre_Iguodala
Οντας υποστηρικτης των LAL εγω απλα θα επισημανω κατι


Δεν βλεπεις πολλες φορες ομαδα πρωταθλητισμου να κανει μια τοσο μεγαλη προσθηκη οσο αυτη του Αρτεστ.


Το θεμα ειναι τι θα κανουν οι ασοι μας.Ο Fisherακος δεν μπορει πια ο Farmar δεν ειναι pg πρωταθλητριας ομαδας και μενει να δουμε και τον εκπληκτικο αθλητη Shannon Brown ο οποιος αρεσει στον Phil Jackson απ οτι φαινεται


Οι εμφανισεις του Bynum στο preseason ενθαρρυντικοτατες ο Kobe οπως λεει ο ιδιος ξεκουραστηκε και απ οτι φαινεται θελει να μοιραζει κι ολας φετος και κρατησαμε το πολυ σημαντικο γραναζι Lamar Odom που θα δινει σημαντικοτατες βοηθειες...Μενει να δουμε αν θα δεσει ο Artest με την υπολοιπη ομαδα.Μεγαλοι αντιπαλοι μας στη Δυση οι ενισχυμενοι Spurs θεωρω οτι αμα δεν βρεθουν πιο νωρις ισως αυτο να ειναι(χωρις να αποκλειω αλλες ομαδες) το ζευγαρι των τελικων της Δυσης
lakersdynasty
1) O Fisher οχι απλα ειναι ασσος πρωταθλητριας ομαδας αλλα μας εχει βοηθησει πολλες φορες σε δυσκολες καταστασεις ειτε με το σουτ του ειτε με μια σωστη πασα και γενικα ειναι ασσος με πολυ μυαλο και κατεπεκταση πολυ καλες αποφασεις μεσα στον αγωνα.

Γενικοτερα οι ασσοι μας εχουν διαφορετικα χαρακτιριστικα και αυτο ειναι καλο. Τοσο αμυντικα οπου φετος φαινεται οτι θα δωθει μεγαλητερη προσοχη, οσο και επιθετικα. Ο Σανον Μπραουν εχει δεσει με την ομαδα απο το πρωτο του παιχνιδι περσι. Δεν εχουν αλλαξει και πολλα.

2) Ομαδα πρωταθλητρια ή πρωταθλητισμου? Ομαδα πρωταθλητρια ειναι και οι Σελτικς και ο Ρασιντ Ουαλας δεν ειναι παικτης που δεν τον προσεχει κανεις. Και αναφερω του Σελτικς γιατι το ειχαν παρει το 2008.

Οι Κλιβελαντ και οι Ορλαντο επισης εκαναν πολυ καλες κινησεις αλλα ειναι πιο πισω μη εχοτας την εμπειρια του να φτανεις μεχρι το τελος.

Andre_Iguodala
QUOTE(lakersdynasty @ Oct 28 2009, 02:02 ) *
1) O Fisher οχι απλα ειναι ασσος πρωταθλητριας ομαδας αλλα μας εχει βοηθησει πολλες φορες σε δυσκολες καταστασεις ειτε με το σουτ του ειτε με μια σωστη πασα και γενικα ειναι ασσος με πολυ μυαλο και κατεπεκταση πολυ καλες αποφασεις μεσα στον αγωνα.

Γενικοτερα οι ασσοι μας εχουν διαφορετικα χαρακτιριστικα και αυτο ειναι καλο. Τοσο αμυντικα οπου φετος φαινεται οτι θα δωθει μεγαλητερη προσοχη, οσο και επιθετικα. Ο Σανον Μπραουν εχει δεσει με την ομαδα απο το πρωτο του παιχνιδι περσι. Δεν εχουν αλλαξει και πολλα.

2) Ομαδα πρωταθλητρια ή πρωταθλητισμου? Ομαδα πρωταθλητρια ειναι και οι Σελτικς και ο Ρασιντ Ουαλας δεν ειναι παικτης που δεν τον προσεχει κανεις. Και αναφερω του Σελτικς γιατι το ειχαν παρει το 2008.

Οι Κλιβελαντ και οι Ορλαντο επισης εκαναν πολυ καλες κινησεις αλλα ειναι πιο πισω μη εχοτας την εμπειρια του να φτανεις μεχρι το τελος.




1)Οσον αφορα τον Derek επετρεψε μου να διαφωνησω τον συγκριτικα με το pg των υπολοιπων διεκδικητων τιλου(βλεπε Mo Williams Jameer Nelson Tony Parker κτλ) ειναι ο χειροτερος ολων με διαφορα.Επειδη μας πηγε στην παραταση με το Ορλαντο (με το ραγικο λαθος του Nelson βεβαιως βεβαιως να μην κανει φαουλ) δεν μου λεει κατι οταν ο Billups και ο Brooks στις προηγουμενες σειρες τον κανανε γιογιο...Και γενικα οπως και να το κανεις ειναι ο πιο αδυναμος κρικος μιας κατα τα αλλα παντοδυναμης και πανοπλης στις περισσοτερες γραμμες ομαδας...

2)Ο Ρασιντ εκανε πολυ ασχημη χρονια περσι.Φετος θα ερχεται απο τον παγκο.Εν τελει δεν νομιζω να λεει κανενας οτι δεν ειναι φοβερος παιχτης...Aπλα προκαλει προβληματα με την συμπεριφορα του και και και...

Εγω πιο πολυ απ ολους τους Σπερς φοβαμαι.Εμπειροι μεγαλο steal στο draft μεγαλος προπονητης ο Popovic και καλη κινηση με Jefferson.Αυτους φοβαμαι πιο πολυ απ ολους...
red pyramid88
Αδέλφια, σύντροφοι, αγαπημένοι συν-λιμνάνθρωποι. Αν και συμφωνώ εν μέρη με τον Andre περί του ζητήματος Fisher - αν έρχεται απο το πάγκο πάντως θα είναι χρήσιμος- και της απειλής του San Antonio (που βασικά το τρέμω περισσότερο απο κάθε άλλη ομάδα στη λίγκα και εννοώ και απο τις ανατολικές), αυτό που μετράει αυτή την ώρα είναι ότι η ομάδα ρίχνετε στη μάχη ενάντια στο φτωχό ξαδελφάκι της. Νίκη απαιτήτε για να αρχίσει καλά η σεζόν. Ας την υποστηρίξουμε όλοι (ακόμη και όσοι δε μπορούμε να την παρακουλουθήσουμε γιατί δεν έχουμε τρόπο sad.gif ).
Andre_Iguodala
Καλο για μας το οτι παιζουν χωρις Blake.Αλλα θα ειναι καλο ματς πιστευω...Εχουμε οπως και να χει το πανω χερι με τους Clippers
koutsou10
απλα συγκινηση κ ανατρυχιλα
http://www.youtube.com/watch?v=Lbu20jAPM6Q
Air and King
Τα δαχτυλιδια που πηραν χθες οι παιχτες και το επιτελειο των Λεικερς ηταν καταπληκτικα σχεδιασμενα......Τα καλυτερα που προσωπικα εχω δει ξεκινοντας απο τα 11 του Μπιλ Ρασσελ......
http://sports.yahoo.com/nba/teams/lal/gall...clips_lakrs%3A1

http://sports.yahoo.com/nba/teams/lal/gall...clips_lakrs%3A1

http://sports.yahoo.com/nba/teams/lal/gall...clips_lakrs%3A1

http://sports.yahoo.com/nba/teams/lal/gall...clips_lakrs%3A1

http://sports.yahoo.com/nba/teams/lal/gall...clips_lakrs%3A1
X-NEC
Εδώ το δεύτερο μέρος της απονομής. Είναι πραγματικά συγκινητικό να βλέπεις την ομάδα σου να φτάνει στο υψηλότερο σκαλί του ΝΒΑ. Σε κάποια σημεία ειλικρινά ανατρίχιασα.

Όταν πριν από 10 χρονια έγινα Laker (από το ΝΒΑ Live όσο αστείο και αν φαίνεται) μιας και από κει άρχισα να μαθαίνω τις ομάδες, δεν ήξερα σχεδόν τίποτα από την ιστορία της ομάδας. Ο Kobe μόλις είχε αρχίσει να κάνει αισθητό το όνομα του στο ΝΒΑ και μετά από πολύ λιώσιμο στο Live κάτι με τράβηξε πολύ έντονα που με έκανε να γίνω αμέσως Lakers. Και αν για κάτι είμαι χαρούμενος είναι ότι εγινα Lakers χωρίς να γνωρίζω ότι είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες και χωρίς να με τραβήξει κάποιο όνομα από το roster άσχετα αν είχε αρκετά καλους παίκτες.

Είναι απίστευτο το συναίσθημα που έχεις όταν βλέπεις την ομάδα σου μετά από 7 χρονια μέτριας πορείας και δυο χαμένους τελικούς να κατακτά επιτέλους το δέκατο πέμπτο πρωτάθλημα της. Στα δύσκολα είχαμε υπομονή, όπως και ο Κobe που ήθελε να φύγει αφού δεν έβλεπε την ομάδα να κάνει κάτι για να ξεκολλήσει από την μετριότητα. Όμως από την στιγμή που ήρθε ο Gasol, η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει, έφτασε στους περσινούς τελικούς αλλα έχασε από τους καλύτερους Celtics. Ένα χρόνο μετά όμως κατάφερε να βρεθεί και πάλι στους τελικούς επικρατώντας αυτή την φορα επί των Magic σκορπίζοντας τεραστια χαρά στους Λιμνανθρώπους όλου του κόσμου (πως τα λέω ο άτιμος! tongue.gif)!

Φέτος τα πράματα θα είναι πιο δύσκολα. Το καλοκαίρι έγιναν σπουδαίες μεταγραφές από αρκετές ομάδες και πλέον μπαίνουν και άλλες στην διεκδίκηση του τίτλου. Κάναμε και εμείς μια κίνηση που μένει να αποδειχθεί και στην πράξη ότι είναι αρκετά καλή. Εύχομαι στα παιδιά ότι καλύτερο και μετά από λίγο καιρό θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα για τις ομάδες που θα παλέψουν για το δαχτυλίδι.

Τέλος καλή μπασκετική σαιζόν στο φορουμ μας και καλο χειμώνα σε όλους! smiley.gif

lal1-sm.gif lal1-sm.gif lal1-sm.gif
red pyramid88
QUOTE(X-NEC @ Oct 29 2009, 02:12 ) *
Όμως από την στιγμή που ήρθε ο Gasol, η ομάδα άρχισε να ανεβαίνει, έφτασε στους περσινούς τελικούς αλλα έχασε από τους καλύτερους Celtics. ....


Μία σημείωση στο πρώτο σκέλος του ποστ: η ομάδα πριν έρθει ο Pau, είχε κάνει πολύ καλό ρεκόρ, 29-11 αν θυμάμαι σωστά, με τους οπαδούς να είναι κατενθουσιαμένοι με την άνοδο του Bynum. Τότε αυτός τραυματίζεται , η γκρίνια ζωντανεύει, και ύστερα απο νίκες με τα χίλια ζόρια απέναντι σε Seattle-Memphis και μία ήττα αίσχος απο το Detroit (αν θυμάμαι καλά με airball το τελευταίο σουτ του Odom και τον Kwame να μην μπορεί έστω και να καρφώσει) η διοίκηση κάνει τη σωστή κίνηση και φέρνει Gasol, στέλνοντας στο Memphis το παλτό Brown και ελάχιστες ακόμη απώλειες.

Για φανταστείτε με το νού σας, αν ο Bynum δεν είχε τραυματιστεί και η διοίκηση έτσι δεν είχε αναγκαστεί να φέρει τον Ισπανό που θα ήταν τώρα οι Lakers wink.gif

πέρα απο αυτό, εξαιρετικό ποστ φίλε X-NEC smile.gif
Johanvil
Kαλα εκεινο το Trade θα μεινει στην ιστορια.Σκανδαλο! biggrin.gif
half-man half-maverick
το μονο που με ανησυχει και δεν ξερω αν το αναφερατε πιο πριν ειναι η ποιοτητα των αλλαγων . ειναι καλοι παιχτες στα χαρτια αλλα...πχ στο ματς με τους κλιπερς ,ειναι μεσα οι βασικοι και τους εχουν ξεσκισει 15 ποντους μπροστα με σβηστες τις μηχανες,μπαινουν μετα οι αλλαγες και οι κλιπερς μειωνουν στους 3..

Ο μπενγκα-πως στην ευχη λεγεται πραγματικα ειναι απαραδεκτος .χαιρομαι που τον ξεφορτωθηκαμε απο το νταλας. ο γουολτον χωρις μεγαλη εξελιξη τα τελευταια χρονια και μπορει καποιος πιο ενημερωμενος να μου πει πως ο μορισον απο μεγαλη ελπιδα του νβα κατεληξε τοσο κατω ?

shannon brown= λατρεια απλα biggrin.gif
koutsou10
φιλε προσεχε τι λες για τον μπενγκα γιατι προφανως δεν ξερεις οτι εχει μαυρη ζωνη στο τζουντο... smiley.gif icon_wave.gif
περα απο την πλακα ειναι στην ουσια ο τελευταιος ψηλος στους lakers κ ειναι αρκετα καλος στα κοψιματα,στα ρημπαουντ κ στα σουτ απο τα 4-5 μετρα,δηλαδη για αμυντικους σκοπους περισσοτερο μπαινει κ δεν νομιζω να ειναι απαραδεκτος...

Υ.Γ1 νομιζω οτι αξιζει να παιζει παραπανω απο τις 2 τελευταιες χρονιες του στο λος αντζελες...
Υ.Γ2 εχει φτασει κ σε τελικο nba 3 φορες(1 νταλας κ 2 λεηκερς) κ 1 το σηκωσε...
X-NEC
QUOTE(red pyramid88 @ Oct 29 2009, 03:34 ) *
Μία σημείωση στο πρώτο σκέλος του ποστ: η ομάδα πριν έρθει ο Pau, είχε κάνει πολύ καλό ρεκόρ, 29-11 αν θυμάμαι σωστά, με τους οπαδούς να είναι κατενθουσιαμένοι με την άνοδο του Bynum. Τότε αυτός τραυματίζεται , η γκρίνια ζωντανεύει, και ύστερα απο νίκες με τα χίλια ζόρια απέναντι σε Seattle-Memphis και μία ήττα αίσχος απο το Detroit (αν θυμάμαι καλά με airball το τελευταίο σουτ του Odom και τον Kwame να μην μπορεί έστω και να καρφώσει) η διοίκηση κάνει τη σωστή κίνηση και φέρνει Gasol, στέλνοντας στο Memphis το παλτό Brown και ελάχιστες ακόμη απώλειες.

Για φανταστείτε με το νού σας, αν ο Bynum δεν είχε τραυματιστεί και η διοίκηση έτσι δεν είχε αναγκαστεί να φέρει τον Ισπανό που θα ήταν τώρα οι Lakers wink.gif

πέρα απο αυτό, εξαιρετικό ποστ φίλε X-NEC smile.gif

Να είσαι καλά φιλε μου. wink.gif

Η αλήθεια είναι ότι με το ΝΒΑ άρχισα να ασχολούμαι καθημερινά τον Ιανουάριο του 2008 όταν είδα κάποιους αγώνες από την ET-1. Αλλά ότι είχαμε καλο ρεκόρ μέχρι τότε το θυμάμαι. Όσο για τον Bynum έτσι είναι. Πολλές φορες οι ομάδες αναγκάζονται λόγω τραυματισμών να κάνουν κάποιες μεταγραφές και σε αυτήν την περίπτωση πιάσαμε λαβράκι (τι λαβράκι, συναγρίδα!) και δώσαμε... πλαγκτόν! w00t.gif
koutsou10
καλημερα σε ολους...
πολυ καλο παιχνιδι με τους θαντερ κ ντερμπι,στην παραταση κερδισαν οι λεηκερς με 101-98...πολυ ουσιαστικοι στην επιθεση οι μπαηνουμ κ αρτεστ(11 ποντους στην 4 περιοδο πολυ κρισιμοι),κακος στην αμυνα αλλα κ στην επιθεση σημερα ο κομπε(πηγαινε για το κλεψιμο πιο πολυ κ ειχε 7 λαθη κ 9-22fg)οπως βεβαια ολη η ομαδα κακη στην αμυνα αφου σχεδον παντα σουταραν αμαρκαριστοι οι θαντερ κ μας εχουν παρει κ πολλα επιθετικα ρημπαουντ(13)...αν ειναι δυνατον παιχτης σαν τον οντομ να κανει 0-2 βολες στο τελος της παρατασης κ στην δευτερη air-ball...

Υ.Γ πολυ καλη ομαδα οι θαντερ θα κανουν πολλες ζημιες στην εδρα τους...
colonel gomelsky
Απλά απαράδεκτος... Α ρε Ντούσκο Ιβάνοβιτς που χρειάζονται μερικοί.... tongue.gif



ΥΓ. Αστειεύομαι, μην πέσετε να με φάτε οι φανς του.
koutsou10
δυσκολη νικη στην παραταση εναντιον των ρουκετων 103-102 κ εχουμε εκτος εδρας 2νικες σερι σε παρατασεις...
επιτελους ο κομπε καταλαβε οτι στα κρισιμα δεν πρεπει να κανει μονο σουτακια αλλα κ διεισδυσεις για να κερδισει φαουλ η να βαλει το καλαθι κ ηταν πολυ καλος στα κρισιμα...ο ρον αρτεστ απιστευτος στην αμυνα κ εβαλε κ ενα πολυ κρισιμο τριποντο,ο λαμαρ κακος στο 1 ημιχρονο αλλα στο 2 (κυριως στο 3 δεκαλεπτο)καλος κ τελος ο κακομοιρος ο μπαηνουμ που εβαζε καλαθια ευκολα γτ οι αντιπαλοι του ηταν πιο κοντοι αλλα οι διαιτητες εδιναν επιθετικα φαουλ(κυριως λογω του απιστευτου θεατρινισμου του σκολα)κ κατεβασε 17 ρημπαουντ...

Υ.Γ απιστευτο βιντεακι φιλε κολονελ... smiley.gif
colonel gomelsky
QUOTE(koutsou10 @ Nov 5 2009, 16:27 ) *
δυσκολη νικη στην παραταση εναντιον των ρουκετων 103-102 κ εχουμε εκτος εδρας 2νικες σερι σε παρατασεις...
επιτελους ο κομπε καταλαβε οτι στα κρισιμα δεν πρεπει να κανει μονο σουτακια αλλα κ διεισδυσεις για να κερδισει φαουλ η να βαλει το καλαθι κ ηταν πολυ καλος στα κρισιμα...ο ρον αρτεστ απιστευτος στην αμυνα κ εβαλε κ ενα πολυ κρισιμο τριποντο,ο λαμαρ κακος στο 1 ημιχρονο αλλα στο 2 (κυριως στο 3 δεκαλεπτο)καλος κ τελος ο κακομοιρος ο μπαηνουμ που εβαζε καλαθια ευκολα γτ οι αντιπαλοι του ηταν πιο κοντοι αλλα οι διαιτητες εδιναν επιθετικα φαουλ(κυριως λογω του απιστευτου θεατρινισμου του σκολα)κ κατεβασε 17 ρημπαουντ...

Υ.Γ απιστευτο βιντεακι φιλε κολονελ... smiley.gif


Πέρσι είδα συστηματικά τους Λέικερς, αλλά φέτος δεν πρόλαβα ακόμα. Ο Μπάινουμ ήταν για αρκετό διάστημα τραυματίας νομίζω. Ο Σκόλα δεν μπορεί να τον μαρκάρει. Άλλωστε παίζει αναγκαστικά στο 5 ελλείψει Γιαο. Ένα ματς απ Σκόλα Γκασόλ θα ήταν πιο ενδιαφέρον. Ο Γκασόλ πότε επιστρέφει;

ΥΓ. Κόμπε και Αρτέστ παίζουν ταυτόχρονα;
Pierce
QUOTE (colonel gomelsky @ Nov 5 2009, 16:56 ) *
ΥΓ. Κόμπε και Αρτέστ παίζουν ταυτόχρονα;

γιατι να μην παιζουν;  huh.gif
colonel gomelsky
Το σχήμα πώς είναι ρωτάω. Ο Κόμπε στο δύο ο Ρον στο 3; ανάποδα;
Pierce
QUOTE (colonel gomelsky @ Nov 5 2009, 17:08 ) *
Το σχήμα πώς είναι ρωτάω. Ο Κόμπε στο δύο ο Ρον στο 3; ανάποδα;

κομπε στο 2 και στο Ρον 3 (μια ζωη αλλωστε σε αυτες τις θεσεις παιζουν,ειδικα ο κομπε, ο αρτεστ εν αναγκη κατεβαινει και στο 2), εχουν ΜΟ 41 και 37 λεπτα περιπου χρονο συμμετοχης αντιστοιχα.


ο γκαζολ δεν εχει καποιο χρονοδιαγραμμα σιγουρα. Λενε για 16/11 πιθανως να ξαναεμφανιστει
koutsou10
QUOTE(pierce21 @ Nov 5 2009, 17:13 ) *
κομπε στο 2 και στο Ρον 3 (μια ζωη αλλωστε σε αυτες τις θεσεις παιζουν,ειδικα ο κομπε, ο αρτεστ εν αναγκη κατεβαινει και στο 2), εχουν ΜΟ 41 και 37 λεπτα περιπου χρονο συμμετοχης αντιστοιχα.


ο γκαζολ δεν εχει καποιο χρονοδιαγραμμα σιγουρα. Λενε για 16/11 πιθανως να ξαναεμφανιστει

βεβαια οι χρονοι αυτοι ειναι μεγαλοι επειδη εχουν παιξει παρατασεις,κανονικα παιζουν κ οι 2 περιπου 38 λεπτα κ παιζουν κ μαζι αλλα κ οταν μπαινουν οι αναπληρωματικοι παιζει στην αρχη ο ρον κ μετα βγαινει κ μπαινει ο κομπε...
σε δηλωσεις που εκανε ο ρον ειπε οτι ανυπομονει να παιξει μαζι με τον γκασολ κ οτι ειναι <<ευκολα>> μεσα στους 10 καλυτερους παιχτες στο nba ο ισπανος... blink.gif
a bullet for your head
QUOTE(colonel gomelsky @ Nov 5 2009, 14:52 ) *
Απλά απαράδεκτος... Α ρε Ντούσκο Ιβάνοβιτς που χρειάζονται μερικοί.... tongue.gif



ΥΓ. Αστειεύομαι, μην πέσετε να με φάτε οι φανς του.

Ενα video που βρηκα..οπου φαινεται η ''παμπλουτη γλωσσα του σωματος'' του... rolleyes.gif
Σε ενα σημειο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση,ο τροπος με τον οποιο απευθυνθηκε σε εναν δημοσιογραφο,που μαλλον του εκανε μια ''ενοχλητικη'' γι'αυτον ερωτηση...
Συν βεβαια, και το οτι εκανε λογο πως επιθυμει ιση μεταχειριση απ τη διαιτησια... biggrin.gif

colonel gomelsky
QUOTE(a bullet for your head @ Nov 5 2009, 17:27 ) *
Ενα video που βρηκα..οπου φαινεται η ''παμπλουτη γλωσσα του σωματος'' του... rolleyes.gif
Σε ενα σημειο μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση,ο τροπος με τον οποιο απευθυνθηκε σε εναν δημοσιογραφο,που μαλλον του εκανε μια ''ενοχλητικη'' γι'αυτον ερωτηση...
Συν βεβαια, και το οτι εκανε λογο πως επιθυμει ιση μεταχειριση απ τη διαιτησια... biggrin.gif



Με αυτό που έγραψες δεν θα δω το βίντεο για να μην εκνευριστώ. Έλεος. Επίσης θα μπορούσε να κατηγορήσει τον Στέρν επειδή προμοτάρει περισσότερο την ....Οκλαχόμα! smiley.gif

QUOTE(pierce21 @ Nov 5 2009, 17:13 ) *
κομπε στο 2 και στο Ρον 3 (μια ζωη αλλωστε σε αυτες τις θεσεις παιζουν,ειδικα ο κομπε, ο αρτεστ εν αναγκη κατεβαινει και στο 2), εχουν ΜΟ 41 και 37 λεπτα περιπου χρονο συμμετοχης αντιστοιχα.


ο γκαζολ δεν εχει καποιο χρονοδιαγραμμα σιγουρα. Λενε για 16/11 πιθανως να ξαναεμφανιστει


Αυτό θυμόμουνα και έθεσα το ερώτημα. Για 2αροτριάρι τον είχα τον Ρον.
Air and King
Αλλα επειδη δεν θελω να σταναχωρω τον Koutsou που ειναι τρελος και παλαβος με τον Κομπι(σαφως και εγω ειμαι φαν του αλλα πιο πολυ ΛεΜπρονικος) θα του βαλω και αυτο το υπερβολικο βεβαια(το 2006 ας περιμενε λιγο ο Μαρκ) αλλα ο Μαρκ Τζακσον απο τους κορυφαιος πασερ ever ειπε τοτε(το υποστηριζει ακομα αν και τα εχει ακουσει πολλες φορες...)ενοπιων του Πιππεν οτι......

http://www.youtube.com/watch?v=cjN4Hrnh3Uk
Air and King
QUOTE(koutsou10 @ Nov 5 2009, 17:23 ) *
σε δηλωσεις που εκανε ο ρον ειπε οτι ανυπομονει να παιξει μαζι με τον γκασολ κ οτι ειναι <<ευκολα>> μεσα στους 10 καλυτερους παιχτες στο nba ο ισπανος... blink.gif

Μην ξεχνας οτι ο Αρτεστ πριν 5 μηνες ειχε πει οτι ο Ροι(χωρις να υποτιμω το ταλεντο του χαρησματικου αυτου παιχτη αλλα ακομα δεν εχει φτασει σε επιπεδο να διεκδικει τετοιους φορους τιμης....Μπορει να φτασει αργοτερα....) ειναι καλυτερος απο τον ΛεΜπρον και τον Κομπι και την ιδια μερα αποκαλεσε τον Μπαρκλει υπερτιμημενο......Ισως ειναι ο μοναδικος ανθρωπος(απο κοντα και ο Μπαρκλει που δεν τον εχει αφησει τοσα χρονια σε ησυχια τον Κομπι)που δεν πρεπει να τον παιρνει κανεις στα σοβαρα εκτος γηπεδου και σε οτι λεει γιατι εντος γηπεδου ειναι εξαιρετικος παιχτης!

Ο Γκασολ δεν ειναι με τιποτα μα με τιποτα ομως στους 10 καλυτερους παιχτες του ΝΒΑ δηλαδη του κοσμου(και ποτε δεν ηταν)......Μονο ο Νοβιτσκι ειναι στο Τοπ-10 σταθερα και δικαια εδω και χρονια!
captain charisma
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/254875.html

ειδικο βοηθο για τον ρον-ρον πηραν οι λεικερς....
καλα ο τζακσον δεν ειναι μαστερ στο τομεα της ψυχολογιας???τα καταφερε με τον τρελο-ροντμαν με τον αρτεστ δυσκολευεται?
Omar Little
Ευκολάκι σήμερα με το Φοίνιξ.

Ο πάγκος παραμένει ψιλο-χάλια (πλην Brown που βγάζει τρομερή ενέργεια) και πλέον έχω σταματήσει να ελπίζω ότι ο Φάρμαρ μπορεί να εξελιχθεί σ' ένα τουλάχιστον αξιόπιστο PG.
Ο Μπάινουμ έχει μπει πολύ δυνατά φέτος και φαίνεται να έχει εξελιχθεί από ξυλάγγουρο, σ' ένα πολύ αποτελεσματικό ξυλάγγουρο (προσωπικές αντιπάθειες tongue.gif ). Σήμερα βέβαια βρήκε και τα έκανε με τους ανύπαρκτους ψηλούς των Suns.

Όλα τα λεφτά το αυριανό με Ντένβερ αφού κι οι βασικοί δεν κουράστηκαν πολύ.

Είχαμε και σουρεάλ συνθηματάκι σήμερα: "We want tacos" w00t.gif αφού αν δεν παιρνούσε το Φοίνιξ τους 100 θα μοιράζαν τζάμπα.
Άρη όχι δεν ήταν από το Taco Bell tongue.gif
koutsou10
QUOTE(Omar Little @ Nov 13 2009, 09:17 ) *
Ευκολάκι σήμερα με το Φοίνιξ.

Ο πάγκος παραμένει ψιλο-χάλια (πλην Brown που βγάζει τρομερή ενέργεια) και πλέον έχω σταματήσει να ελπίζω ότι ο Φάρμαρ μπορεί να εξελιχθεί σ' ένα τουλάχιστον αξιόπιστο PG.
Ο Μπάινουμ έχει μπει πολύ δυνατά φέτος και φαίνεται να έχει εξελιχθεί από ξυλάγγουρο, σ' ένα πολύ αποτελεσματικό ξυλάγγουρο (προσωπικές αντιπάθειες tongue.gif ). Σήμερα βέβαια βρήκε και τα έκανε με τους ανύπαρκτους ψηλούς των Suns.

εν μερη συμφωνω για τον παγκο μας,οτι δεν ειναι κ απο τους καλυτερους,ομως στα τελευταια 4 παιχνιδια εχουν παει ολοι ανελπιστα καλα...
καταρχην ο σανον μπραουν οπως λες κ εσυ εχει απιστευτη ενεργεια,εχει φοβερο αλμα αλλα εχει βελτιωσει κ φανερα το σουτ του,μετα ο ντι τζεη μπενγκα σε 2 παιχνιδια που επρεπε να παιξει βασικος τα πηγε αρκετα καλα(κανοντας κ ολας στο ενα νταμπλ-νταμπλ) κ ο τζος παουελ παρα πολυ καλος(μαλιστα σε δηλωσεις του ο φιλ τζακσον ειπε οτι ειναι αυτην την στιγμη ο 6ος μας παιχτης κ ο καλυτερος απο τον παγκο)...
οσον αφορα τους αλλους πανε αρκετα καλα κ εχουν παιξει κ σε παιχνιδια που ειναι μικρες οι διαφορες...τελος για τον φαρμαρ ειναι λιγο επιπολαιος στις τελικες προσπαθειες αλλα κ εσυ φιλε omar little τον εκρινες σε ενα παιχνιδι που εκανε 8 ασιστ,πηρε 5 ρημπαουντ κ δεν σου αρεσε?ισως ειναι το καλυτερο του παιχνιδι για φετος...

Υ.Γ οταν γυρισει ο ισπανος οι χρονοι θα κατανεμηθουν σωστα κ ετσι πολλοι απο τους ψιλο-χαλια(αν κ δεν συμφωνω για 5 παιχτες απο τον παγκο)δεν θα παιζουν σχεδον καθολου...
Omar Little
QUOTE(koutsou10 @ Nov 13 2009, 16:15 ) *
μετα ο ντι τζεη μπενγκα σε 2 παιχνιδια που επρεπε να παιξει βασικος τα πηγε αρκετα καλα(κανοντας κ ολας στο ενα νταμπλ-νταμπλ) κ ο τζος παουελ παρα πολυ καλος(μαλιστα σε δηλωσεις του ο φιλ τζακσον ειπε οτι ειναι αυτην την στιγμη ο 6ος μας παιχτης κ ο καλυτερος απο τον παγκο)...
οσον αφορα τους αλλους πανε αρκετα καλα κ εχουν παιξει κ σε παιχνιδια που ειναι μικρες οι διαφορες...τελος για τον φαρμαρ ειναι λιγο επιπολαιος στις τελικες προσπαθειες αλλα κ εσυ φιλε omar little τον εκρινες σε ενα παιχνιδι που εκανε 8 ασιστ,πηρε 5 ρημπαουντ κ δεν σου αρεσε?ισως ειναι το καλυτερο του παιχνιδι για φετος...

Υ.Γ οταν γυρισει ο ισπανος οι χρονοι θα κατανεμηθουν σωστα κ ετσι πολλοι απο τους ψιλο-χαλια(αν κ δεν συμφωνω για 5 παιχτες απο τον παγκο)δεν θα παιζουν σχεδον καθολου...


Κι ο Μ'Μπένγκα κι ο Πάουελ αμφιβάλλω αν θα παίζουν έστω 2λεπτα στα ζόρικα, μόλις γυρίσει ο Γκασόλ. Εκτός αν ανέβουν σημαντικά στη συνέχεια. Από τα 3-4 παιχνίδια που έχω δει φέτος πάντως αυτό μου βγάζουν αν και να πω την αμαρτία μου αυτό με το Μέμφις στο οποίο πήγαν καλά κι οι 2, δεν το είδα.

Ο Φάρμαρ τα χθεσινά του νούμερα τα έκανε στο τελευταίο 6λεπτο που το παιχνίδι ήταν παιδική χαρά. Ο Βούγιασιτς έχει καταφέρει να είναι χειρότερος κι από πέρσι που ήταν τραγικός, ενώ κι ο Γουόλτον κάθε χρόνο πέφτει και πιο χαμηλά.

Δεν είπα ότι είναι κι οι χειρότεροι του πρωταθλήματος αλλά αν τους συγκρίνεις με τα second units άλλων διεκδικητών όπως η Βοστώνη, το Ορλάντο κι οι Σπερς, που μπαίνουν μέσα κι έχουν ένα σωστό προσανατολισμό, σίγουρα υστερούμε.
il postino
αυτος ο μπραουν εκανε τετρακεφαλους απο την κοιλια της μανας του και πηδαει τοσο? ειδα στα στιγμιοτυπα να καρφωνει και το κεφαλι του να πιανει το υψος της στεφανης!!!!!! μιλαμε για τουλαχιστον 110 ποντους αλμα!
colonel gomelsky
QUOTE(Air and King @ Nov 7 2009, 01:19 ) *
Ο Γκασολ δεν ειναι με τιποτα μα με τιποτα ομως στους 10 καλυτερους παιχτες του ΝΒΑ δηλαδη του κοσμου(και ποτε δεν ηταν)......Μονο ο Νοβιτσκι ειναι στο Τοπ-10 σταθερα και δικαια εδω και χρονια!


Ίσως εννοούσε στους 10 καλύτερους ψηλούς. Αν εννοούσε αυτό μπορεί και να ισχύει. Αλλά και να μην είναι στη 10αδα των κορυφαίων ψηλών σίγουρα είναι στη 15αδα ή την 20αδα.

Πάντως εγώ θα τον έβαζα στη 10αδα των ψηλών πίσω από

Ντάνκαν, Γκαρνέτ, Στουνταμάιρ, Νοβίτσκι, Σακ, Μπος
Air and King
QUOTE(colonel gomelsky @ Nov 13 2009, 20:12 ) *
Ίσως εννοούσε στους 10 καλύτερους ψηλούς. Αν εννοούσε αυτό μπορεί και να ισχύει. Αλλά και να μην είναι στη 10αδα των κορυφαίων ψηλών σίγουρα είναι στη 15αδα ή την 20αδα.

Πάντως εγώ θα τον έβαζα στη 10αδα των ψηλών πίσω από

Ντάνκαν, Γκαρνέτ, Στουνταμάιρ, Νοβίτσκι, Σακ, Μπος

Οτι και να εννοουσε ο Αρτεστ ειναι ισως ο μονος παιχτης που δεν πρεπει να λαμβανει κανεις υποψην οσο αφορα τα quotes γιατι ουτε ο ιδιος πιστευει αυτα που λεει!
Τον Μαιο ειχε πει οτι "ο Μπραντον Ροι ειναι καλυτερος απο τον Κομπι και τον ΛεΜπρον" "ο Μπαρκλει ειναι υπερτιμημενος".....Πριν 2 μηνες "Μοιαζουμε στους Μπουλς του 96 και εχουμε τον Κομπι που μοιαζει στον κορυφαιο ολων των εποχων τον Μαικλ Τζορνταν" ενω πριν λιγες μερες το αλλαξε παλι και απο εκει που ο Κομπι ηταν "χειροτερος" απο τον Ροι ειπε "ο Κομπι ειναι ο κορυφαιος παιχτης ολων των εποχων".......


Ο Γκασολ στους 10 καλυτερους ψηλους του κοσμου ειναι αλλα στους 10 καλυτερους παιχτες συνολικα του ΝΒΑ με τιποτα!Μονο ο Νοβιτσκι απο Ευρωπαιους ειναι στο Τοπ-10 σταθερα και δικαια εδω και χρονια!
aegeansheed
QUOTE(Air and King @ Nov 13 2009, 20:58 ) *
Τον Μαιο ειχε πει οτι "ο Μπραντον Ροι ειναι καλυτερος απο τον Κομπι και τον ΛεΜπρον"


Αυτό που είπε ήταν ότι ο Roy είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει. Και όταν ο Sager τον ρώτησε αν είναι καλύτερος από τον Kobe ή τον Lebron του επανέλαβε αυτό που αρχικά είπε.

Προσωπική θέση από τη σκοπιά του Ron ως αμυντικού (κυρίως απ' όσο κατάλαβα, αν και έκανε σχόλιο και για την αδύναμη άμυνά του-άρα τον σχολίαζε και ως αμυντικό-αρνητικά). Το σχόλιο ήταν μέρος συνέντευξης της σειράς του πρώτου γύρου και τότε έπαιζε πολύ το ζευγάρι Roy-Artest.

Αυτό που δεν είπε, είναι ότι ο Roy είναι καλύτερος από τον Kobe και τον Lebron. no offence air n king smile.gif

Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Nov 13 2009, 22:11 ) *
Αυτό που δεν είπε, είναι ότι ο Roy είναι καλύτερος από τον Kobe και τον Lebron. no offence air n king smile.gif


Oχι καλα εκανες και το εβαλες αλλωστε και εγω τοτε απο εκει το ειχα ακουσει αλλα περασε καιρος και δεν το ειχα ξαναδει......Παντως ουσιαστικα αφησε να εννοηθει κατι τετοιο καθως 3 φορες ειπε οτι ο δυσκολοτερος που εχω αντιμετωπισει.......ειναι ο B-Roy και οχι οι 2 Τοπ-σταρ!
Τελος παντων εμμενω σε οτι ειπα για τον Αρτεστ που ειναι εξαιρετικος παιχτης αλλα στα quote του δεν αξιζει να δινει κανεις πολυ σημασια!Τα αλλα που παραθεσα ισχυουν........
Omar Little
QUOTE(ilpostino @ Nov 13 2009, 19:56 ) *
αυτος ο μπραουν εκανε τετρακεφαλους απο την κοιλια της μανας του και πηδαει τοσο? ειδα στα στιγμιοτυπα να καρφωνει και το κεφαλι του να πιανει το υψος της στεφανης!!!!!! μιλαμε για τουλαχιστον 110 ποντους αλμα!


Sick cool.gif



Γαμάτη η αντίδραση του Kobe, στο τέλος του video biggrin.gif
koutsou10
απαραδεκτη διαιτησια μεχρι τωρα,δεν παιζουν απλα εδρα αλλα το εχουν κανει το παιχνιδι μποξ!!! 68.gif
ο οντομ κ ο αρτεστ για να κερδισουν φαουλ πρεπει να βγαλουν αιμα ενω ο κενιον μαρτιν κ ο καρμελο με φυσηματα...
η χειροτερη διαιτησια που εχω δει ως τωρα!!! 68.gif
Omar Little
Όντως ψιλοκακή η διαιτησία αλλά τα έχει κάνει και ο Φιλ σαλάτα. Δεν γίνεται να αφήνει τον Αρτέστ μέσα με 4 φάουλ 20 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι. Για να μην μιλήσω για το 17-4 σερί που έκαναν οι Νάγκετς χωρίς να πάρει ούτε ένα time-out. Ο Melo έχει 3 φάουλ από το 1ο ημίχρονο και κανείς δεν επιδιώκει να πάει για την επαφή μαζί του, οπότε αλωνίζει ελεύθερα και μας έχει διαλύσει.

Ωραίο παιχνίδι πάντως μέχρι τώρα.

29-8 στην 3η περίοδο ohmy.gif Το Ντένβερ έπαιξε απίθανα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.