Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Ευρωλίγκα 2009-10
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
colonel gomelsky
QUOTE(Razorblade Fish @ Nov 4 2009, 03:59 ) *
Τέπιτς: Δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα. Βγάζει πολλή ενέργεια στο παρκέ, κυρίως στην άμυνα. Χρησιμοποιήθηκε κυρίως στο 3, αλλά και στο 2. Δεν παίρνει βεβιασμένες προσπάθειες και μπορεί να μοιράσει το παιχνίδι. (8)

Σπανούλης: Ο Ζοτς τον χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο σαν πλέι-μέικερ. Χθες μάλιστα ήταν ο βασικός μας πλέι. Δεν έκανε χτυπητά λάθη. Κάποιες πάσες για τον Πέκοβιτς ήταν τραβηγμένες, αλλά για τον Μπατίστ θα ήταν καλές. Σκόραρε όσο χρειάστηκε, γενικά πολύ θετικός. (8)

Περπέρογλου: Χθές δεν ήτανε καλός. Βοήθησε στην άμυνα, αλλά μέχρις εκεί. (6)

Φώτσης: Παίζει άμυνα, μαζεύει ριμπάουντ, αλλά απέχει από τον καλό του εαυτό. Συνεχίζει τα της Πολωνίας. (6)

Γκόλεματς: Κάνει με το παραπάνω αυτά για τα οποία αποκτήθηκε. Διαβάζει την άμυνα, μπορεί να δώσει ασίστ, έχει και το σουτάκι. Ρισκάρω να πω ότι θα βοηθήσει περισσότερο από τον Πρκατσιν. (7)

Νίκολας: Όσο έπαιξε ήταν θετικός. Δεν δίστασε να πάρει τα σουτ. Highlight ένα τρίποντο στον αιφνιδιασμό (7)

Διαμαντίδης: Έκανε το παιχνίδι της ζωής του. (10)

Πέκοβιτς: Αν και με ξένισε το γεγονός ότι έχασε βολές, ήταν παντού (9)

Καλάθης: Δεν έχει μπει ακόμα στο κλίμα, αλλά και οι 6 ασσίστ δεν είναι και αμελητέες (7)

Σερμαντίνι: Σε 11 λεπτά 10 πόντους. Τι άλλο να κάνει ο Γεωργιανός γίγαντας; Το second-coming του Σαμπόνις είναι εδώ! biggrin.gif . Σοβαρά τώρα, μου άρεσε πολύ, μακάρι να πάρει κι άλλες ευκαιρίες. Πρέπει να παχύνει και να δέσει πάντως. (9)

Βεργίνης-Μπόγρης: Έπαιξαν ελάχιστα.

Καλα,δεν ρισκαρεις και πολυ,ε? smiley.gif

Χαχαχαχα.... Σωστός! Απλά και ο Πρκατσιν για ναπλήρωση ήρθε γι αυτό συγκρίνω smiley.gif
PAKMAN
Με νίκη σήμερα ο Παναθηναικός δεν χάνει την πρώτη θέση με ΤΙΠΟΤΑ biggrin.gif
center
To δείχνει πουθενά online??
AZ1980
Για να δούμε σήμερα τους αυτοματισμούς μας σε γήπεδο λάβα. Ωραίο τεστάκι. Εγώ, βέβαια, ως Shermaniac, καρδιοχτυπώ κυρίως για το πως θα αντιδράσει το καμάρι μας στο καμίνι της Μαδρίτης! Εύχομαι να σταθεί αντάξιος των υψηλότατων (πάει το ταβάνι) προσδοκιών όλων εμάς που είμαστε Shermaniacs.

Αν παίξουμε πάντως τη γνωστή άμυνα των φετινών αγώνων μόνο από τις σφυρίχτρες θα έχουμε πρόβλημα.

bball.gif

Vagouridis
QUOTE(center @ Nov 5 2009, 19:47 ) *
To δείχνει πουθενά online??

ναι ναι, το βρηκατε τιποτα για online?
colonel gomelsky
QUOTE(Vagouridis @ Nov 5 2009, 21:14 ) *
ναι ναι, το βρηκατε τιποτα για online?

Είναι νωρίς ακόμα και δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα λειτουργήσουν τα λινκς με σταθερότητα. Παραθέτω μερικά σάιτ και όχι τα ακριβή λινκς για να μην κοπεί το ποστ:

ΥΓ. Το μτορρεντ πρέπει να είναι κλειστό
colonel gomelsky
Όχι πάλι ο Μπραζάουσκας....

Κολλάει ρε γαμώτο!
vastravoud
Φοβερές οι μάχες Πέκοβιτς - Λαβρίνοβιτς!

Η τριπλέτα Σπανουλης, Τέπιτς, Μήτσος μπορεί να παίζει εφιαλτική άμυνα, και ταυτόχρονα να είναι δημιουργικότατη και εκτελεστική.

Επίσης, προφανώς ο Γιώργης δεν είναι έτοιμος παίκτης, αλλά είναι πολύ βασικό ότι όταν είναι μέσα δε φαίνεται σα να παίζουμε με τέσσερις! Τα άκουσε γερά πάντως για το μη μποξ άουτ στη βολή του Καουκένας!
colonel gomelsky
Ότι και να γίνει στο ματς, δεν πας πουθενά αν τρως σερί 20-0! Και με 15 πόντους να νικήσουμε στο τέλος (λέμε τώρα...) πάλι αυτή η εικόνα είναι απαράδεκτη.

34-28 ημίχρονο
PARISINOS
QUOTE(colonel gomelsky @ Nov 5 2009, 22:21 ) *
Ότι και να γίνει στο ματς, δεν πας πουθενά αν τρως σερί 20-0! Και με 15 πόντους να νικήσουμε στο τέλος (λέμε τώρα...) πάλι αυτή η εικόνα είναι απαράδεκτη.

Χαρακτηριστικο παντως σε αυτο το σερι οτι ο ζοτς πηρε μονο ενα ταιμ αουτ οταν ηταν ηδη στο 14 -0.

Ενω σε καποια φαση στη μεση του σερι εχει βγαλει και τον διαμαντιδη και τον σπανουλη , παιζοντας με αποκλειστικο δημιουργικο γκαρντ τον καλαθη.

Το ματς παει προς ηττα μου φαινεται, οχι τοσο επειδη δεν μπορουμε να κερδισουμε , αλλα μου φαινεται οτι ειναι απο αυτα τα ματς που ο ζοτς κανει οτι μπορει για να χασει.

Για να δουμε βεβαια και το δευτερο ημιχρονο για πιο ασφαλη συμπερασματα. Αλλα ημιχρονο που εισαι σε τρικυμια και να παιζει ο μητσος μονο 11 λεπτα εμενα κατι μου λεει. Ειδικα στο τραγικο δευτερο δεκαλεπτο επαιξε 2-3 λεπτα.
Flash
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2009, 21:25 ) *
Χαρακτηριστικο παντως σε αυτο το σερι οτι ο ζοτς πηρε μονο ενα ταιμ αουτ οταν ηταν ηδη στο 14 -0.

Ενω σε καποια φαση στη μεση του σερι εχει βγαλει και τον διαμαντιδη και τον σπανουλη , παιζοντας με αποκλειστικο δημιουργικο γκαρντ τον καλαθη.

Το ματς παει προς ηττα μου φαινεται, οχι τοσο επειδη δεν μπορουμε να κερδισουμε , αλλα μου φαινεται οτι ειναι απο αυτα τα ματς που ο ζοτς κανει οτι μπορει για να χασει.

Για να δουμε βεβαια και το δευτερο ημιχρονο για πιο ασφαλη συμπερασματα. Αλλα ημιχρονο που εισαι σε τρικυμια και να παιζει ο μητσος μονο 11 λεπτα εμενα κατι μου λεει. Ειδικα στο τραγικο δευτερο δεκαλεπτο επαιξε 2-3 λεπτα.

Ωραία, ας πούμε ότι είναι έτσι. Η σκοπιμότητα ποια είναι ;
giannis_
H ρεαλ εχει κανει μονο 3 φαουλ σε ενα ημιχρονο? blink.gif blink.gif Οτι να ναι...
PARISINOS
QUOTE(Flash @ Nov 5 2009, 22:33 ) *
Ωραία, ας πούμε ότι είναι έτσι. Η σκοπιμότητα ποια είναι ;

Iσως αυτη που ηταν και το 2007 και περσυ. Οτι ηττες στην πρωτη φαση δεν πειραζουν καθολου, και μαλλον κανουν και καλο. Συγκεντρωνεσαι περισσοτερο, δεν περνεις αερα, και κανεις δεν σε θεωρει φαβορι.

Βεβαια εκτος απο τον ζοτςμ ειναι και οι διαιτητες. 3 φαουλ η ρεα στο ημιχρονο 68.gif
vastravoud
Τρώμε ΠΟΛΥ ξύλο!
comrade
Νομιζω οτι η πολυ σκληρη αμυνα της ρεαλ κανει τη διαφορα... ουτε γω βλεπω τον λογο να θελει να χασει ο παο..
Βεβαια ισως να μην το προσπαθει και πολυ για να κερδισει...
Flash
Iσως αυτη που ηταν και το 2007 και περσυ. Οτι ηττες στην πρωτη φαση δεν πειραζουν καθολου, και μαλλον κανουν και καλο. Συγκεντρωνεσαι περισσοτερο, δεν περνεις αερα, και κανεις δεν σε θεωρει φαβορι.

Το 2007 δεν θυμάμαι καλά την αρχή της (μπασκετικής) χρονιάς, πάντως πέρυσι οι ήττες αποδίδονταν κατ'εμέ καθαρά σε προβλήματα απόδοσης και όχι σε σκόπιμες ήττες για λόγους ψυχολογίας. Από εκεί και πέρα έλλειψη συγκέντρωσης και έπαρση δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ από τους παίκτες του Παναθηναϊκού επί Ζοτς (χωρίς βεβαια να μπορώ να ξέρω και τι σκέφτονται) ενώ ότι ήττα και να κάνουμε όλη η Ευρώπη θα μας θεωρεί καραμπινάτο φαβορί για το F4 και από τα βασικά για τον τίτλο.

Συνεπώς, προσωπικά δε με πείθουν αυτά ως επιχειρήματα, παρότι όντως μου φαίνεται περίεργο τόσο αυτό που είπες για το time out όσο και περιορισμένη συμμετοχή του ΔΔ. Οι διατητές βέβαια έπαιξαν ένα ρόλο αλλά και πάλι η εικόνα της ομάδας για 8 λεπτά ήταν άθλια.
vastravoud
Καλά αν ΘΕΛΑΜΕ να χάσουμε θα παίζαμε με Μπόγρη tongue.gif Απλώς δε σκοτώνεται κιόλας ο Ζοτς να το πάρει.
PARISINOS
QUOTE(comrade @ Nov 5 2009, 22:46 ) *
Νομιζω οτι η πολυ σκληρη αμυνα της ρεαλ κανει τη διαφορα... ουτε γω βλεπω τον λογο να θελει να χασει ο παο..
Βεβαια ισως να μην το προσπαθει και πολυ για να κερδισει...

καλα ουτε εγω βρισκω λογο για να θες να χασεις.

Απο την αλλη , ουτε λογο της μη χρησιμοποιησης διαμαντιδη ενω εισαι σε τρικυμια.
giannis_
Αμυνα ρε μαγκες αμυνα....
Λεγε ρε φτασανε τα 5 ομαδικα? thumbsup.gif

Ο μαικ λειπει πολυ ρε γμτ.. sad.gif
PARISINOS
QUOTE(giannis_ @ Nov 5 2009, 22:49 ) *
Αμυνα ρε μαγκες αμυνα....
Λεγε ρε φτασανε τα 5 ομαδικα? thumbsup.gif

Ο μαικ λειπει πολυ ρε γμτ.. sad.gif

Στην αμυνα παντως ειμαστε απαραδεκτοι. Φαγαμε σε δυο δεκαλεπτα 48 ποντους. Οτι ναναι...

Ο μαικ λειπει γιατι ειναι το αλτερ εγκο του πεκο. Ο πεκο δεν μπορει ευκολα να πιασει τον λαβρινοβιτς γιατι τον αναγκαζει να βγαινει μακρια. Ο μαικ θα μπορουσε να τον ακολουθησει πολυ πιο ευκολα εξω και να αποφευχθουν τα σουτακια απο τα 5 μετρα...
saleasss
Οι ισπανοι παίζουν τόσο φανατισμένα λές και παίζουν τον τελικο της ευρωλίγκα!
giannis_
QUOTE(saleasss @ Nov 5 2009, 23:57 ) *
Οι ισπανοι παίζουν τόσο φανατισμένα λές και παίζουν τον τελικο της ευρωλίγκα!

Ο μεσινα εχει λυσαξει θελει πως και πως να νικησει τον ζοτς smiley.gif
comrade
οντως ρε παιδια σε τρικυμια ειμαστε..
αυτος ο λαβρινοβιτς, μα τι παιχτης! Δυσκολευεται λιγο ο πεκοβιτς ή ειναι ιδεα μου? Αμα δεν πας πανω του θα παρει το σουτ απο αποσταση, αλλα ειναι καλος κατω απ το καλαθι
Εν τω μεταξυ τον πεκοβιτς τον κλινουν καλα, ζοριζεται κατω απ το καλαθι..
androu
Όλα τα λεφτά το overplay του pekovic στον Lavrinovic... μέχρι και στην τουαλέτα θα του έχουν πει να τον κυνηγάει... tongue.gif
dimkots
Γιατί δεν πήραμε τον Velickovits??? wink.gif
captain charisma
παρολο που εχασε σημερα ο παο απ τη ρεαλ δν χρειαζεται να τα βαψουμε και μαυρα και να αρχιζουμε τη γκρινια. καλυτερα που ηρθε τωρα η ηττα παρα στα κρισιμα ματς που ερχονται αργοτερα... και περσι ο παο εχασε μεσα εξω στη πρωτη φαση απο τη μπαρτσελονα αλλα στο τελος το σηκωσε το τροπαιο wink.gif
giannis_
Aν την σφυρανε ετσι την ρεαλ και στην συνεχεια...καλη τυχη σε οποιον πεσει πανω της αργοτεραsmiley.gif

Καλα τραγικοι στην αμυνα και παρα πολλα λαθη!Γενικοτερα κακη αποδοση αλλα δεν πειραζει δεν αγχωνομαστε!
ντρου καμια σχεση με περσι τετοια εποχη,πολυ καλη εμφανιση μπραβο!επισης και ο πεκο!
Οταν θα εχει γυρισει και ο μαικ στο οακα δεν υπαρχει περιπτωση να χασουμε!

Ειδατε γιατι ο σαρας ειναι απαραιτητος?

καουκενας my boy relax λιγο....δεν κερδισες τελικο tongue.gif
παντως η ρεαλ δεν με ενθουσιασε σημερα!Ενταξει καινουργια ομαδα οποτε θα βελτιωθει..
enypnio
γενικά ασόβαρος ο παναθηναικός με περιφεριακή άμυνα σύστημα σταυρός ο pecovic εκτέθηκε στην άμυνα

οι άσσοι ασόβαροι

γενικά ολοι ασόβαροι λίγο και το ξύλο λίγο και το έξτρα κίνητρο τις ρεάλ .... πάντως οι δέκα πόντοι είναι τιμή για τον πάο έτσι όπως έπαιξε σήμερα

AZ1980
QUOTE(dimkots @ Nov 5 2009, 23:21 ) *
Γιατί δεν πήραμε τον Velickovits??? wink.gif

Χαχαχαχα... Έλα ντε... Τα πολυάριθμα "άρθρα" μου επί του θέματος τα έχεις διαβάσει? Άλυτο μυστήριο για μένα το συγκεκριμένο smile.gif

Για ένα δεκάλεπτο ήμασταν πολύ καλοί, για ένα τραγικοί (με τη διαιτησία κλασική "μαδριλένικη", έχουμε συνηθίσει πλέον εκεί και ΠΑΟ και Ολυμπιακός), και στο β' μετρίως μέτριοι.

Νταξ, η συγκέντρωση χάθηκε όταν κολλήσαμε επιθετικά στο δεύτερο 10λεπτο.

Δεν τρέχει τίποτα απολύτως με την ήττα. Το ότι ο Βελ έπρεπε να παίζει σε μας το ξέραμε από πριν, δεν έχει να κάνει με όσα είδαμε σήμερα.

Περιττό να πω πως αυτή είναι η δουλειά του Σάρας, να ξεκολλάει την ομάδα σε κάτι πενταλεπτάκια που Σπαν και ΔΔ "κολλάνε" σα τα Windows, όταν αυτοί "κολλάνε", ο Σάρας αρχίζει τα όργια. Αυτή η διαφορά κλάσης του είναι που τον κάνει πολύτιμο όταν κολλάει η επίθεση. Δε τα λέω τώρα, τα έχω αναπτύξει αναλυτικά αντιμαχόμενος φίλους που τον θεωρούν "περιττό" και "αναλώσιμο".

bball.gif

QUOTE(comrade @ Nov 5 2009, 23:00 ) *
αυτος ο λαβρινοβιτς, μα τι παιχτης! Δυσκολευεται λιγο ο πεκοβιτς ή ειναι ιδεα μου?

Καλός, αλλά στο ΟΑΚΑ θα παίξει 15 λεπτά μάξιμουμ λόγω φάουλ. wink.gif

bball.gif
giannis_
QUOTE(AZ1980 @ Nov 6 2009, 00:32 ) *
Περιττό να πω πως αυτή είναι η δουλειά του Σάρας, να ξεκολλάει την ομάδα σε κάτι πενταλεπτάκια που Σπαν και ΔΔ "κολλάνε" σα τα Windows, όταν αυτοί "κολλάνε", ο Σάρας αρχίζει τα όργια. Αυτή η διαφορά κλάσης του είναι που τον κάνει πολύτιμο όταν κολλάει η επίθεση. Δε τα λέω τώρα, τα έχω αναπτύξει αναλυτικά αντιμαχόμενος φίλους που τον θεωρούν "περιττό" και "αναλώσιμο".

bball.gif

Oντως ο σαρας μονος του αλλα και μαζι με τον μαικ θα εδιναν μια ωθηση στην ομαδα στο σημειο που νεκρωσαν τα παντα!Κατα τα αλλα ειναι υπερβολη ο παο να εχει τοσα γκαρντ rolleyes.gif
AZ1980
QUOTE(giannis_ @ Nov 5 2009, 23:36 ) *
Oντως ο σαρας μονος του αλλα και μαζι με τον μαικ θα εδιναν μια ωθηση στην ομαδα στο σημειο που νεκρωσαν τα παντα!Κατα τα αλλα ειναι υπερβολη ο παο να εχει τοσα γκαρντ rolleyes.gif

Eμ, τι υπερβολή είναι, από τη στιγμή που χωρίς αυτόν είσαι ευάλωτος? Οι άλλοι είναι παικταράδες, αλλά όχι μάγοι... Αν θες να είσαι σίγουρος σε κάθε σενάριο, όλοι απαραίτητοι είναι.

Α, συγχαρητήρια στο καμάρι μας, έδωσε την πρώτη μάχη του σε έδρα - λάβα και ήταν εξαιρετικός! Ούτε ψάρωμα, ούτε τίποτα! Πάμε παικταρά, γερά ρε! Shermaniacs Unite!!!!

bball.gif
giannis_
QUOTE(AZ1980 @ Nov 6 2009, 00:39 ) *
Eμ, τι υπερβολή είναι, από τη στιγμή που χωρίς αυτόν είσαι ευάλωτος? Οι άλλοι είναι παικταράδες, αλλά όχι μάγοι... Αν θες να είσαι σίγουρος σε κάθε σενάριο, όλοι απαραίτητοι είναι.

bball.gif

Mωρε εγω το ξερω....για αλλους παλι δεν ειμαι σιγουρος...

ασχετο ξερατε τον γιουσκεβιτσιους της ζαλγκιρις? 71.gif
j-kidd13
Καλα αυτο το σερι 18-2 (αν δεν κανω λαθος...) που εκανε η Ρεαλ στο 2ο 10λεπτο...δεν υπαρχει...Απο το -10 πηγε στο +6...
Τελος παντων,χασαμε ενα παιχνιδι απο μια απο τις βασικες υποψηφιους για συμμετοχη στο f4,δεν εγινε και τιποτα τραγικο...Απλα μας προβληματισε οσο να ναι η αμυντικη λειτουργια...Αλλα νωρις ειναι ακομα.
Οπως δεν επρεπε να ενθουσιασιαστουμε με τα μεχρι τωρα δειγματα,ετσι και δεν πρεπει τωρα να απογοητευτουμε.

il postino
εμενα μου αρεσε ο παο σημερα αν και το νεκρο διαστημα , οπου ο λιουγ μας διελυσε και καναμε και πολλα λαθη , χαλασε κατα πολυ τηνεικονα μας.

η ρεαλ ειναι πολυ καλη ομαδα και μαλιστα στην εδρα της εχει τον κοσμο και καποια επιπλεον σφυρυγματα. φυσιολογικα ειναι αυτα και επρεπε να τα περιμενουμε. οταν ξεκινας καλα και δινεις στη συνεχεια στον αντιπαλο να πιστεψει οτι θα στο παρει το ματς , τοτε αλλαζει ο ρυθμος , αλλαζουν τα δεδομενα και παιρνει θαρρος! αυτο εγινε σημερα. απο οταν εκαναν το σερι και μετα δεν ΕΧΑΣΑΝ ΣΟΥΤ!

σε σημεια ,

μου αρεσε

ο δδ ο οποιος πλεον ειναι πυραυλοκινητος. εχει παρει πολυ σε εκρηξη!
ο νικολας. ο τυπος ειναι απιστευτο εργαλειο!
ο πεκοβιτς. απλα δε σταματιεται!
η προσπαθεια που καταβαλλαμε μεχρι το τελευταιο , στην κυριολεξια , δευτερολεπτο!

δε μου αρεσε

αφου μπορει να τους κανει πλακα, γιατι δεν το κανει? αναφερομαι στον δδ.
τα πολλα λαθη! πολλα απο τα οποια αβιαστα!
ψαρωμενοι οι καλαθης και τεπιτς!
ο σπανουλης σημερα! το δικαιουται αλλωστε.

η ομαδα θελει δουλεια ακομα και προσωπικα δεν αγχωνομαι γι αυτο. αν εχουμε υγεια η χρονια αυτη θα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη!!!! στο οακα δεν εχουν τυχη πραγματικα οι μαδριλενοι! οσο για τον μεσινα , αφενος εχει κανει φοβερη δουλεια το λιγο διαστημα που ειναι στη μαδριτη αφετερου , οπως ειπαν και καποιοι φιλοι, θελει πολυ να παρει εστω μια νικη απο τον ζοτς και ας ειναι στον πρωτο γυρο! ποτε τον ειχε κερδισει τελευταια φορα?

υ.γ παιδια εντυπωσιαστηκα για μια ακομα φορα απο τον λιουγ! δεν υπαρχει πιο γρηγορος και εκρηκτικος παικτης στην ευρωπη αυτη τη στιγμη! με το που μπηκε μας διελυσε! ωραιος!
υ.γ ο μπουλοκ μονο για μερικα εκρηκτικα 3λεπτα κανει σε αυτη τη ρεαλ! η ρεαλ εχει αλλαξει επιπεδο!
AZ1980
QUOTE(giannis_ @ Nov 5 2009, 23:43 ) *
ασχετο ξερατε τον γιουσκεβιτσιους της ζαλγκιρις? 71.gif

Aυτόν να πάρουμε! Μάστορας ο Σάρας στο πάσινγκ γκέημ, ε, δε μπορεί, αυτός θα είναι θεός στο ...πούσνγκ!

smiley.gif

bball.gif

QUOTE(ilpostino @ Nov 5 2009, 23:44 ) *
ο δδ ο οποιος πλεον ειναι πυραυλοκινητος. εχει παρει πολυ σε εκρηξη!

...Αλλά σήμερα στα μετόπισθεν μου φάνηκε πλήρως αποσυγκεντρωμένος wink.gif

bball.gif
PARISINOS
Το σημερινο ματς ηταν το κλασσικο ματς που το κερδιζει μια ομαδα απλα επειδη το θελει περισσοτερο.

Η της ρεαλ εδειχναν λες και παιζαν τελικο , ο μεσσινα καθοτανε σε αναμενα καρβουνα , ο κοσμος γιουχαρε μεχρι και τα οφθαλμοφανη σφυριγματα.

Και μεσα σε ολα αυτα, ενας ΠΑΟ και ενας ζοτς νοθρος οσο δεν παει. Φαγανε σε τρια δεκαλεπτα 70 ποντους , πραγμα απαραδεκτο για την αμυνα του ΠΑΟ. Και δεν ειναι τοσο οι 70 ποντοι, αλλα ο τροπος που τους εφαγε. Φτυνα φαουλ, παιχτες σουταραν ελευθεροι, λαθη επι λαθων ...

Η εμφανιση λοιπον δεν ηταν καλη, αλλα δεν εχει και σημασια. Αλλωστε αν μας εφταιγε κυριως η επιθεση ισως και να ποροβληματιζομουνα λιγο ( λεμε τωρα) , αλλα σημερα εφταιγε αποκλειστικα η αμυνα, και αμυνα ο ΠΑΟ εχει αποδειξει οτι στα κρισιμα ξερει να παιζει. Οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Γενικα σημερα οι παιχτες δεν ηταν καλοι πλην πεκο και νικολας, που μεχρι και αυτοι εκτεθηκαν στην αμυνα.
Αλλα ενταξει τι να πεις για τους παιχτες, οταν ολοκληρος ζοτς αφηνει την ομαδα του να φαει σερι 14-0 χωρις να αντιδρασει. Σε αλλο ματς ο ζοτς θα ειχε παρει ταιμ απο το 4-0, εκει που εγινε το φτυνο λαθος του σπανουλη , που η ρεαλ μειωσε σε 23-16.

Η διαιτησια μεχρι το 3ο δεκαλεπτο ηταν αστεια. Μετα αποφασισαν να σφυριξουν σωστα αλλα ηταν αργα. Γινοταν φαουλ σχεδον συνεχεια στην προσπαθεια πιν εν ρολλ. Εκανε το σκριν ο πεκο, πηγαινε να παρει το σκριν ο σπαν , ο μητσος η ο νικολας και ετρωγε εκει το κλαδεμα απο τον λαβρινοβιτς, που εβγαινε ψηλα για να κλεισει το διαδρομο. Πρεπει να εγινε πανω απο δεκα φορες. Ο λαβρινοβιτς δεν μπορουσε να παιξει τον πεκο και φανηκε απο το γεγονος οτι ο μεσσινα εστελνε νταμπλ , μεχρι και τριπλ τιμ συνεχεια.
Δημιουργησε και προβληματα στον πεκο στην επιθεση, αλλα γεγονος ειναι οτι αν το παιχνιδι παιζονταν στο ΟΑΚΑ, ο λαβρινοβιτς θα ειχε χαιρετησει απο το ημιχρονο με φαουλ.
comrade
Σαν να μην το παλεψαμε και πολυ. Αν ειχαμε πιο πολυ θεληση ισως να ειχαμε καλυτερη τυχη. Μου δοθηκε η εντυπωση πως το χασαμε μ εκατω τα χερια.

Απ την αλλη ο μεσσινα μαιτρ στο να φτιαξει σκληροτραχηλες ομαδες. Μου θυμισε λιγο τη τσσκα στο δευτερο ημιχρονο στο βερολινο. Σαν να ειμασταν ανυμποροι να τους αντιμετωπισουμε.

Προσεξα δυο-τρεις φασεις (μπορει να ηταν και περισσοτερες) που οταν κατεβαζε μπαλα ο σπανουλης δεν τον μαρκαρε ενας μονο αντιπαλος γκαρντ αλλα τον ειχε απο κοντα και ενας αλλος. Ανεβαινε για το σκρην ο πεκοβιτς αλλα και παλι δεν μπορουσε να ελευθερωθει ευκολα ο σπανουλης. Και οταν ηταν να δωσει πασα ηταν ολοι μαρκαρισμενοι.

Τελικα εχει καποιους πολυ ποιοτικους παιχτες η ρεαλ: Πριγκιονι, Καουκενας, Χανσεν,Λαβρινοβιτς, βελιτσκοβιτς και αλλους. Και αν κρινουμε απ το σημερινο παιχνιδι ο μεσσινα φαινεται πως εχει κανει καλη δουλεια αναλογικα με το διαστημα που εχει δουλεψει.Γαμωτο! Και ειχα την ελπιδα οτι η μονη σοβαρη ομαδα που μπορει να μας αντιμετοπισει φετος ηταν η μπαρτσα smiley.gif Αντε και η σιενα. Μηπως βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα η ρεαλ για το 9 ( ρωταω τους πιο εμπειρους ) ?
Αντε να δουμε........ παντως με πειραξε που χασαμε με κατω τα χερια σημερα..
vastravoud
Συμφωνώ πλήρως με τον ΑΖ για την μεγάλη(για τα δικά του στάνταρ) αποσυγκέντρωση του Μήτσου στην άμυνα. Τι διάολο έγινε;

Όπως και να 'χει, χάθηκε απλά ένα παιχνίδι, από το οποίο μπορούμε να κρατήσουμε την εμφάνιση του Ντρου και τα "καρύδια" του Γιώργη smile.gif
Paris87
Εμενα παντως δεν με πειραξε τιποτα...
Ενταξη χασαμε απο μια πολυ καλη ομαδα, μεσα στην εδρα της, με μικρη οθηση διαιτησιας αλλα και παλι παιξαμε χειροτερα το δικαιουνταν το ματσακι.
Φαινεται θα γινει παραδοση να χανουμε απο ισπανικη ομαδα την χρονια που παμε για αστερακι w00t.gif
PARISINOS
QUOTE(comrade @ Nov 5 2009, 23:54 ) *
Τελικα εχει καποιους πολυ ποιοτικους παιχτες η ρεαλ: Πριγκιονι, Καουκενας, Χανσεν,Λαβρινοβιτς, βελιτσκοβιτς και αλλους. Και αν κρινουμε απ το σημερινο παιχνιδι ο μεσσινα φαινεται πως εχει κανει καλη δουλεια αναλογικα με το διαστημα που εχει δουλεψει.Γαμωτο! Και ειχα την ελπιδα οτι η μονη σοβαρη ομαδα που μπορει να μας αντιμετοπισει φετος ηταν η μπαρτσα smiley.gif Αντε και η σιενα. Μηπως βαζει σοβαρη υποψηφιοτητα η ρεαλ για το 9 ( ρωταω τους πιο εμπειρους smiley.gif ) ?
Αντε να δουμε........ παντως με πειραξε που χασαμε με κατω τα χερια σημερα..

Η ρεαλ δεν εχει κανενα τοπ παιχτη, και αυτο θα της στοιχησει οταν αρχισει πραγματικα η ευρωλιγκα, δηλαδη απο την επομενη φαση.
καλοι οι παιχτες που εχει, πραγματικα καλοι, αλλα κανενας δεν ειναι τοπ ( ουτε καν ο λαβρινοβιτς που εχει σεληνιαστει).

Η ηττα σημερα ηλθε λογω της διαφορας συγκεντρωσης. Μια ομαδα επαιζε τελικο, μια αλλη λες και επαιζε παιχνιδι της σειρας.
giannis_
QUOTE(PARISINOS @ Nov 6 2009, 01:00 ) *
Μια ομαδα επαιζε τελικο, μια αλλη λες και επαιζε παιχνιδι της σειρας.

Καλα αυτο οντως ισχυει!Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω ομως!Εκτος και αν πια το να κερδιζεις τον παναθηναικο ειναι τοσο μεγαλο επιτευγμα tongue.gif
Μονο εμενα δεν με ενθουσιασε η ρεαλ ρε παιδια?
AZ1980
QUOTE(PARISINOS @ Nov 5 2009, 23:53 ) *
Η εμφανιση λοιπον δεν ηταν καλη, αλλα δεν εχει και σημασια. Αλλωστε αν μας εφταιγε κυριως η επιθεση ισως και να ποροβληματιζομουνα λιγο ( λεμε τωρα) , αλλα σημερα εφταιγε αποκλειστικα η αμυνα, και αμυνα ο ΠΑΟ εχει αποδειξει οτι στα κρισιμα ξερει να παιζει. Οποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Νομίζω πως η συγκέντρωση στην άμυνα χάθηκε εξ' αιτίας του φοβερού κολλήματος που φάγαμε στην επίθεση στο 2ο δεκάλεπτο. Διότι στο ξεκίνημα ήμασταν για ώρα εκπληκτικοί στην άμυνα ως συνήθως.

Συνεπώς διαφωνώ κατάτι.

Και προβληματίζομαι, αλλά όχι εξ' αιτίας του σημερινού. Έχω ξεκαθαρίσει πριν ακόμα ανανεώσει ο Σάρας πως, κατά τη γνώμη μου, ο ΠΑΟ άνευ Σάρας είναι μια κλάση κάτω από τον ΠΑΟ με τρελό Λιθουανό ενσωματωμένο γρανάζι στη μηχανή. Η άμυνα στάνταρ θα είναι κορυφαία στα κρίσιμα, η επίθεση όμως δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ σίγουρο πως θα αποφύγει αυτά τα κολλήματα στιλ Windows χωρίς Σαρούνας να "λύνει" τους κόμπους στα δύσκολα όταν χρειαστεί. Αλλά βέβαια η ανησυχία μου αυτή δεν προέκυψε απόψες, δημιουργήθηκε με το άκουσμα της καθυστέρησης στην ανάρρωσή του, και μεγενθύνεται ενοχλητικά όσο η εν λόγω διαδικασία παρατείνεται χρονικά.

Επίσης προβληματίζομαι από την οριακή μας επάρκεια στο "4", θέση νευραλγική για τον τρόπο παιχνιδιού μας, πρόβλημα που με Βελ θα το είχε πάρει το Εύρηκα. Αλλά αυτό αφ' ενός μεν το έχουμε συζητήσει οι δυο μας πολύ ουσιαστικά και διεξοδικά, αφ' ετερου δε δεν προέκυψε σήμερα ως θέμα, είναι γνωστό από τη στιγμή που έκλεισε το ρόστερ.

Ούτε το ότι στη Μαδρίτη παίζεις εναντίον 8 προέκυψε απόψες.

Τα μόνα που είναι φρέσκα, σημερινά είναι πως (α) ο Σέρμα δεν κωλώνει, (β) ο Μεσίνα το ήθελε πάρα πολύ, (γ) ο Σπανούλης κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει στα πιτς, δεν πρόκειται να βγάλει άλλους 7 συνεχείς μήνες στο "κόκκινο", ήδη κάνει νεράκια

bball.gif
colonel gomelsky
QUOTE(PARISINOS @ Nov 6 2009, 01:00 ) *
Η ηττα σημερα ηλθε λογω της διαφορας συγκεντρωσης. Μια ομαδα επαιζε τελικο, μια αλλη λες και επαιζε παιχνιδι της σειρας.

Κι αυτό, όμως, δεν αποτελεί πρόβλημα; Δεν θα πρεπε να το βλέπουμε και μεις έτσι; Ναι μεν δε κρίνεται τίποτα από τώρα, αλλά όταν είσαι ο πρωταθλητής πρέπει πάντα να προσπαθείς στο 100%. Αν δε σου βγει, ΟΚ. Δε χάθηκε και ο κόσμος. Αλλά να προσπαθήσεις.

ΥΓ. Τον πήρε λίγο ο ύπνος το Ζότς στον πάγκο σήμερα ή ιδέα μου είναι;

ΥΓ. Μπράβο ρε Σερμαντίναρε!!!! Άντε και μες στο ΣΕΦ!

QUOTE(AZ1980 @ Nov 6 2009, 01:05 ) *
Τα μόνα που είναι φρέσκα, σημερινά είναι πως (α) ο Σέρμα δεν κωλώνει, (β) ο Μεσίνα το ήθελε πάρα πολύ, (γ) ο Σπανούλης κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει στα πιτς, δεν πρόκειται να βγάλει άλλους 7 συνεχείς μήνες στο "κόκκινο", ήδη κάνει νεράκια
bball.gif

Και επιτέλους να καταλάβουνε όλοι (και ο Ζοτς) ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙ-ΜΕΙΚΕΡ! ε-λ-ε-ο-ς!
comrade
Μακαρι να ναι ετσι παρισινε...

Απλα εγω εχω δυο συνεχομενες εικονες στο μυαλο μου. Η μια ειναι το δευτερο ημιχρονο στο τελικο με την τσσκα που μας ειχε επιβαλλει τον ρυθμο της και φαινομασταν ανυμποροι, η αλλη ειναι το σημερινο ματς με ρεαλ που επισης μας ειχε επιβαλλει το ρυθμο της και φαινομασταν ανυμποροι.
Και οι δυο αυτες ομαδες εχουν ενα κοινο παρανομαστη: τον μεσσινα και διαθεση να ξοδευουν πολλα λεφτα. Ε, οσο να ναι, τρομαξα λιγο σημερα biggrin.gif Απλα ηθελα να νικησει η παναθα για να αποδειξει οτι ειναι το απολυτο αφεντικο και ο ζοτς να κοψει τον βηχα απ τον μεσσινα smiley.gif

Θα μου πειτε, και στα δυο αυτα παιχνιδια υπηρχε και η διαιτησια που επετρεπε στη ρεαλ, οπως επισημανατε, το σκληρο παιχνιδι..
AZ1980
QUOTE(comrade @ Nov 5 2009, 23:54 ) *
Και ειχα την ελπιδα οτι η μονη σοβαρη ομαδα που μπορει να μας αντιμετοπισει φετος ηταν η μπαρτσα smiley.gif Αντε και η σιενα.

Ε όχι ρε συ... Το πρόβλημά μας θα είναι και φέτος ο Ολυμπιακός, όπως και πέρσι, άσχετα που πέρσι τα καταφέραμε θριαμβευτικά. Έχει τρελή δίψα και χρόνια ανομβρίας, σε συνδυασμό με μεγάλη ποιότητα παικτών, όλα αυτά θα καλύψουν και φέτος λογικά τα τραγικά λάθη που έχουν γίνει στη στελέχωσή του, και θα τον κάνουν και πάλι πονοκέφαλο. Άντε να δούμε, θα είναι εγκαίρως έτοιμη η ασπιρίνη (Σάρας)?

bball.gif
colonel gomelsky
QUOTE(AZ1980 @ Nov 6 2009, 01:05 ) *
Ούτε το ότι στη Μαδρίτη παίζεις εναντίον 8 προέκυψε απόψες.

Εναντίον 6. Όταν υπάρχει ο γιγαντοτεράστιος Ρομουάλντας στο παρκέ οι άλλοι είναι κουνούπια!
apkat
QUOTE(giannis_ @ Nov 6 2009, 01:04 ) *
Καλα αυτο οντως ισχυει!Πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω ομως!Εκτος και αν πια το να κερδιζεις τον παναθηναικο ειναι τοσο μεγαλο επιτευγμα tongue.gif
Μονο εμενα δεν με ενθουσιασε η ρεαλ ρε παιδια?

Tι δεν καταλαβαινεις ακριβως;;Την ρεαλ την ενδιαφερει οσο τιποτα(και σιγουρα περισσοτερο απο οτι τον Παο) να βγει πρωτη στον ομιλο..Την ενδιαφερουν οι κληρωσεις και την ενδιαφερουν οι οσο το δυνατον χειροτεροι αντιπαλοι στον δρομο για το Φ4..Ε αυτο ηταν ενα παιχνιδι που κρινει πρωτη θεση.

Επισης οταν μια ομαδα στηνεται απο την αρχη με υψηλες προσδοκιες μια νικη επι ενος μεγαλου αντιπαλου νωρις νωρις μονο σαν ντοπα μπορει να λειτουργησει.Εμεις στο Σεφ να δεις πως καναμε πριν 3 χρονια στο πρωτο παιχνιδι της Ευρωλιγκα επι Γκερσον.20αρα στην Ταου και τα μυαλα στα καγκελα..Καπως ετσι ειναι η σημερινη νικη για τους Ισπανους(παικτες και φιλαθλους)
AZ1980
QUOTE(colonel gomelsky @ Nov 6 2009, 00:11 ) *
Και επιτέλους να καταλάβουνε όλοι (και ο Ζοτς) ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙ-ΜΕΙΚΕΡ! ε-λ-ε-ο-ς!

Πλέι μέικερ είναι, πόιντ γκαρντ δεν είναι, το έχω αναλύσει διεξοδικά.

Στον ΠΑΟ παίζει ως πλέι μέικερ, και μάλιστα υλοποιώντας plays συγκεκριμένα και καλοστημένα.

Όταν έχει "γκάζι" είναι σε αυτό εξαιρετικός, και σπάνια καταλήγει σε φάσεις όπου πρέπει να πάρει οργανωτικές αποφάσεις on the fly, σε καταστάσεις δηλαδή που αποκαλύπτουν πως δεν είναι στρατηγός πόντ γκαρντ.

bball.gif
traveller
Δυστυχώς θα πρέπει να συνηθίσουμε σε τέτοιες διαιτησίες φέτος.
Πέραν όλων των άλλων παραγόντων (π.χ έδρα) δε νομίζω ότι η διοργανώτρια αρχή θα ξεχασε τα καραγκιοζιλίκια του κ. Γιαννακόπουλου πέρσι.
Επίσης ομάδες που έχουν ρίξει χρήματα , όπως η φετινή Ρεάλ, θα "προστατευθούν" μέχρι ενός σημείου. Το πόσο, μένει να το δούμε.

Αγωνιστικά δε μπορώ να πω κάτι καθώς είδα μόνο το 1ο ημίχρονο.
giannis_
QUOTE(apkat @ Nov 6 2009, 01:12 ) *
Tι δεν καταλαβαινεις ακριβως;;Την ρεαλ την ενδιαφερει οσο τιποτα(και σιγουρα περισσοτερο απο οτι τον Παο) να βγει πρωτη στον ομιλο..Την ενδιαφερουν οι κληρωσεις και την ενδιαφερουν οι οσο το δυνατον χειροτεροι αντιπαλοι στον δρομο για το Φ4..Ε αυτο ηταν ενα παιχνιδι που κρινει πρωτη θεση.

Επισης οταν μια ομαδα στηνεται απο την αρχη με υψηλες προσδοκιες μια νικη επι ενος μεγαλου αντιπαλου νωρις νωρις μονο σαν ντοπα μπορει να λειτουργησει.Εμεις στο Σεφ να δεις πως καναμε πριν 3 χρονια στο πρωτο παιχνιδι της Ευρωλιγκα επι Γκερσον.20αρα στην Ταου και τα μυαλα στα καγκελα..Καπως ετσι ειναι η σημερινη νικη για τους Ισπανους(παικτες και φιλαθλους)

Το ξερω ρε απκατ,καθαρο χιουμορ ηταν.σε φαση αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας,θα πεσει να μας πλακωσει!ευλογαμε τα γενια μας κτλ κτλ...καθαρη αυτοεπιβεβαιωση τπτ παραπανω.....

Οσο για τον σπαν π λετε,καποια στιγμη θα εκανε κοιλια,δεν γινεται να παιζει σαν δαιμονισμενος συνεχεια!Απο τα ματς περσι στην ιταλια βαραει 30 αρια μεσο ορο συμμετοχης+το ευρωμπασκετ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.