Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 2016-2017 Rookie of the year
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
aegeansheed
Πώς και το είχαμε αφήσει αυτό? Έχουμε πλέον και τον ανεξπέκτο θα μου πεις... tongue.gif

Βασίστηκα σε αυτήν τη λίστα (http://bkref.com/tiny/4i4VW), δηλαδή ένα βασικό +7π +15λεπτά, για να ξεκινήσει κανείς κάπως, αν και είναι τόσοι λίγοι φέτος που δεν ήταν δύσκολο τελικά.

Η κατάταξη με βάση τα WS είναι:
1. Brogdon (3.6)
2. Hernangomez (2.4)
3. Embiid (1.9)
4. Chriss (1.7) κλπ

Στα σημαντικά που πρέπει να αξιολογήσει κάποιος είναι το οξύμωρο με την περίπτωση του Embiid. Ο καμερουνέζος είναι μακράν ο καλύτερος/πιο skilled/ πιο σημαντικός ως παίκτης/τρομακτικός στο per minute/ άλλη κλάση από τους υπόλοιπους, για μένα και για αρκετούς ως επίπεδο ήταν all-star φέτος, ωστόσο η κατάσταση με τον χρόνο συμμετοχής του και τα ρεπώ που έπαιρνε, είχε οδηγήσει να τον βλέπουμε σε μια χρονιά ως "guest star" περισσότερο. Πάνω που άρχισε να μπαίνει σε "σχεδόν" κανονικούς ρυθμούς, ήρθε ο τραυματισμός, που τον υποχρέωσε να σταματήσει έχοντας παίξει μόλις 30 αγώνες...

Αυτό είναι όλο το στόρυ με τον Embiid. Αν πάρουμε μόνο τα νούμερα ως μέσοι όροι, το Βραβείο θα έπρεπε να είναι τόσο εξπέκτο, όσο ήταν τα τελικά αποτελέσματα στην ψηφοφορία του MVP πέρυσι (Curry 2016). Το θέμα είναι ότι δεν νομίζω να έχει γίνει στο παρελθόν κάτι τέτοιο, αλλά... για όλα υπάρχει η πρώτη φορά!

Αν αυτό είναι το περιεχόμενο στη μια πλευρά της ζυγαριάς, στην άλλη, χωρίς να... γέρνει ιδιαίτερα βρίσκοντα... οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Θα ήταν εύλογο αρκετοι να απορρίψουν την υποψηφιότητα του Embiid, λόγω της μικρής του συμμετοχής. Σε αυτήν την περίπτωση θα έλεγα ότι οι Saric-Brogdon-Chriss είναι αυτοί που μου κάνουν να ξεχωρίζουν και θα μπορούσα να τους φανταστώ με το Βραβείο... όχι όμως περισσότερο από τον Embiid.
SG3ptshooter
Το ασένσιω του Saric ήρθε μετά την απώλεια Embiid με τους Sixers να είναι στις χειρότερες ομάδες της λίγκας. Το ίδιο και του Chriss. Δε λέω πως δεν βλέπει κανείς βελτίωση ατομικά στην πορεία των αγώνων, αλλά ο Embiid ήταν δημοφιλής επιλογή All-Star που επικρίθηκε η απουσία του απ' τη Νέα Ορλεάνη. Κανείς άλλος δεν αγγίζει ούτε ελάχιστα αυτό το status, το πως αντιμετωπίζεις τα χαμένα παιχνίδια είναι μισή ψήφος και βάλε.

Embiid από μένα, είναι λίγα τα 31 παιχνίδια αλλά κατάφερε να προλάβει να δείξει υπεραρκετά.
Zephyr
Μονοκούκι Embiid θα πάει αυτό το poll rolleyes.gif
SteveNashidis
QUOTE(Zephyr @ Mar 24 2017, 11:21 ) *
Μονοκούκι Embiid θα πάει αυτό το poll rolleyes.gif


Νο way.
Όπως είπε και ο klow, υποκειμενικά Chriss. smiley.gif
duncan21
Εγώ το έδωσα στον Brogdon πάντως.Σοβαρός,σταθέρος,winner,τρίπτυχο που έχω πολλά χρόνια να συναντήσω σε ρούκυ γκαρντ.Άνετα θα τον λάτρευε ο Ποπ.Πιθανολογώ ότι μπορεί να γίνει ο ιδανικός 6th man combo guard που ψάχνουν όλοι όσοι κάνουν πρωταθλητισμό.
RipCity
Σαριτς μονο, βγαζει λιγο ματι το rooky! Rookie καντε το.
aegeansheed
QUOTE(RipCity @ Mar 26 2017, 00:37 ) *
Σαριτς μονο, βγαζει λιγο ματι το rooky! Rookie καντε το.


Πληθυντικός/ενικός ρε! Rooky - rookies, Sky - skies, phenomenon - phenomena, the funk phenomena...

O Πληθυντικός είναι αυτός που δίνει την κατάληξη -ie

αμερικανιές... αλλά δε χαλάμε χάρες, ας όψεται η ομοιομορφία και η χρόνια εκπαίδευση του ματιού!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.